גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום יצא לכם לקרוא קצת על המכשיר הזה?! הוא פשוט מטורף! יש בו הכל, ואם הכל לא מספיק אז יש בו עוד דברים. קודם כל הוא PMP מטורף שקורא כל פורמט שיש (כמעט) גם בוידאו וגם בסאונד והוא משמש כמחשב כף יד לכל דבר. הוא עוד על מערכת הפעלה של וינדוס CE או משהו כזה יש בוא מסנג'ר וכל טוב, פשוט מטורף יש לו אפשרות של "הוסט" (מה שמוכר לנו מקודמיו, A2 A3 X5 ושאר המטורפים של COWON), רק שבזה, בניגוד לקודמים, אפשר גם לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים של וורד אקסל ופאואר פוינט. בנוגע להוסט יש לי שאלה מעניינת, מה יקרה אם אני יחבר USB HUB?!?!? מעניין.. יש לו עוד כל כך הרבה אפשרויות מגניבות, יש לו פאקינג אינטרנט! פשוט כנסו ללינק: http://www.cowonglobal.com/product/product_Q5W_feature.php הוא קצת יקר, ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת סאן דיסק ושאני מחבר אותו הוא אומר שהוא לא מצא דרייבר ובדיסק של ההתקנה אין גם כן דרייבר איך אני מסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מביאים לי כל דיבורית שאני אבחר מגרמניה, ככה שזה יוצא יותר זול, על מה ממליצים??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור ובתור שורה תחתונה - הדבר הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה. חשוב לציין,אני רחוק מלהיות אאדיופיל ואני לא מחפש משהו שאיכות השמע היא הדבר הכי חשוב בו. אז לא להציע לי איפודים או לא יודע מה. אני מצד שני לא מעוניין בנגננים הסיניים הג'נריים הללו שמוכרים בוואלה שופס וכו'.. 1GB מספיק לי כעיקרון אבל אם התקציב שלי מספיק לנגן שעונה על הדרישות והוא עם 2GB אז מילא,אבל באמת שאין צורך ביותר מ-1GB וגם זה מעל ומעבר בישבילי. הנגן כעיקרון מיועד כדי להעביר את הזמן בנסיעות מהבית לבסיס (בערך שעתיים נסיעה) וכדי לרוץ איתו במד"סים ושאר דברים בסגנון. כמובן מומלץ ואף רצוי שיגיע עם אוזניות נורמאליות (שוב,לא להשתגע,עד כה היתי מרוצה מאוזניות שעלו כ-40 ש"ח). הימצאות רדיו יכולה להיות בהחלט יתרון לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שבת שלום חברי הפורום. אני מעונין לרכוש MP4 חדש,תקציב משתנה לא יותר מ1000 שקל. השימוש-שיהיה איכותי וקל,דגש על איכות המוזיקה זה מאוד חשוב. הווליום שיהיה בסדר ולא חלש מידי. שיוכל להציג סרטים-לא חובה שתהיה איכות מי יודע מה. להציג תמונות ועדיפות גבוהה מאוד להצגת קבצי PDF על מנת שבשבת אפשר יהיה לקרוא משהו בצבא. אני לא מבין בכול הענין הזה ומעונין לרכוש מכשיר מעולה המלצות יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני לא בטוח אם זה לפורום הזה אבל בכל זאת לפני חודשיים קיבלתי איי פוד חדש מארה"ב (הקלאסי 80 ג'יגה). הבעיה הייתה שכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזדהה אבל לא כנגן MP3 אלא כמשהו לא בור ואז הiTunes לא זיהתה אותו ולא יכולתי להעביר שירים. זאת ועוד - הסוללה שלו הייתה נגמרת אחרי שעה למרות שהטענתי אותו לילות שלמים. בכל אופן הלכתי לנציגות בראש העין, חיכיתי חודש וקצת לקבל אחד חדש וראו זה פלא - קיבלתי עוד אחד עם אותה בעיית זיהוי (בלי בעייה בסוללה, עדיין). בכל אופן אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה אצלי. אייפודים של חברים עבדו אצלי טוב אבל לא ניסיתי את שלי במקום אחר, לא חושב שצריך. כרגע המצב הוא כזה - הiTunes לא מזהה את האייפוד שלי, המחשב מודיע לי (ברגע החיבור) שהייתה בעיה בהתקנה והכי מוז…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי חדש. אני מעוניין שהמצלמה שלו תהיה איכותית, רמקול עוצמתי ואיכותי, עיצוב כמובן תמיד נותן "נקודות נוספות". מערכת הפעלה /סגורה פתוחה- לא כ"כ משנה אך עדיפות למערכת פתוחה. התקציב כמו שהינכם רואים בכותרת הוא 4000 שקלים, כמובן בקניה מחנות פרטית. אשמח לקבל המלצות ולינקים לקניה. Aviko
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ARCHOS 604 וכשאני מחבר אותו ישירות למחשב אז הוא לא מזהה אותו ואומר "אחד מהתקני ה USB לא זוהה" וכשאני מחבר אותו למחשב דרך תחנת העגינה אין בעיה בזיהוי שלו ואפשר להשתמש בו בתור כונן קשיח נוסף ולהעביר קבצים וכל זה.... מה הבעיה למישהו יש מושג?? תודה
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות אמ פי 3 שהיה טוב ובסביביות ה400 ש"ח מה ההמלצות? בכבוד רב ותודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש לי נגן חדש, עם נפח של לפחות 60GB. המתמודדים העיקריים בקטגוריה הם הזיון, ה-M והאייפוד קלאסיק, ואני אשמח לחוות דעת על כל אחד... ד"א, אני טס מחר בערב אז אני מתכנן לקנות היום או מחר. חשוב לי גם זמן סוללה, נוחות ואיכות השמע. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לעדכן את הD2 שלי וראיתי באתר של החברה שקיימים עדכונים גם ל D2+ אחרי חיפושים שהרצתי זה נראה מעט מסובך להפוך את הנגן ל D2+ למישהו יש במקרה מדריך בעברית ופשוט יחסית לבצע את השינוי והאם בכלל כדאי להסתבך אם זה, מה ההבדל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
N97 בסלקום http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/n97/Pages/default.aspx http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/NOKIA_N97_important_to_know.pdf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי DVD נייד של אלקטרה, אני צרבתי סרטים עם כתוביות נפרדות (עם אותו שם בדיוק) הכתוביות מופיעות בזמן ניגון הסרט אבל הבעיה שהן מופיעות הפוך דוגמא: עמשנ המ? ככה. (אמור להיות מה נשמע) האם מישהו יודע איך ניתן לתקן את הבעיה? במחשב הסרט מציג את הכתוביות רגיל, לא הפוך ניסיתי לחפש אופציה לסדר את זה מה-DVD עצמו אבל אין משהו על זה. תודה לעוזרים, מורן עריכה: בדקתי גם עם DOK וגם אז הוא מראה את הכתוביות הפוך
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למכשיר שיחובר ברכב ויסתובב איתי בחוץ,ייתן מענה בכל תחום הGPSי,רצוי אינטרנט אלחוטי וBT,אמין ואיכותי וכמובן תמורה מעולה למחיר. שמתי עין על הP560 שלעומת הP360 יש לו BT וWIFI. לעומת זאת יש את המכשיר של ASUS שמשום מה לא "קורץ" לי לעומת הMIO. האם למישהו יש נסיון עם שניהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה על נגן מטרותיו העיקריות: ניגון קבצי mp3 וצפיה בסרטים, שיהיה מסך יחיסית נורמאלי בסביבות 2.4+ . המחיר עד 400 ש"ח (לכל היותר 450 ש"ח אם ממש אבל ממש יש צורך לחרוג אחרת עדיף שלא). תמיכה בעברית מלאה תעזור תודה
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם ברוב טיפשותי שמתי את הפלאפון בכיס האחורי וכך המסך קיבל מכה קטנה שבלבלה את כל הצבעים במסך של הפלאפון מדובר בדגם הW760i של סוני אריקסון מאיפה אני יכול להזמין מסך מחו"ל או מהארץ וכמה יעלה? לא רק מאייבי תנו לי עוד חנויות תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לעדכן את המכשיר שבכותרת לגרסא חדשה יותר. אני יודע שיש גירסא חדשה יותר להורדה דרך המכשיר, בדקתי דרך אפשרות העדכון, אבל זה שוקל 6MB~ ולהוריד את זה יעלה לי פול כסף כי אין לי חבילת גלישה... אז, אפשר לעדכן את המכשיר דרך המחשב? לחבר את הכבל ולעדכן עם תוכנה או משהו כזה? עשיתי את זה עם נגן של Sandisk לא מזמן...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד... ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה) ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי) אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי... שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות? מהכיוון של נוקיה ? או אפל ? או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-