גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מתי יוצא הW850 בארץ והאם הוא טוב...ומה המחיר הצפוי שלו אם הוא יוצא..???? תודה לעונים....!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה נגן , שם עליו שירים. יום אחד הוא נתקע לו אז הוא לחץ reset ומאז הוא טוען שהנגן לא מראה לו את הקבצי מוזיקה שהיו עליו. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו מכיר פורום שמתמחה ב iAudio ?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני מתללבט בין ה S3 ל N4 (המחיר בארץ זהה) השיקול העיקרי שלי לטובת ה N4 היה שיש לו 2GB RAM לעומת ה S3. ראיתי שיש גירסה של S3 שנקראת i9305 שיש לה 2GB. רציתי לדעת אם מבחינת עדכוני רום וכאלה דברים יש הבדל בין הגירסאות של ה S3 ואם יש איזושהי סיבה לא ללכת על הדגם הזה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835833 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד לקחת מסלול חדש בסלקום ויש לי בחירה בין אייפון 4 לבין גלקסי S. הבנתי שלסמסונג יש אחריות, מסך גדול יותר, קרינה נמוכה, מערכת הפעלה מבטיחה יותר וגם תמיכה בפלאש, אך מנגד שמעתי על בעיות Crash, איטיות (זמן תגובה איטי), ו GPS שלא עובד כמו שצריך. אז השאלה שלי...מי מהם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב-HTC Desire ואני קצת אבוד, למעט האמת. המכשיר כרגע עם ROOT ורום של LEEDROID (לא אני עשיתי את זה, אני רק מתחיל לקבל מושג איך זה נעשה). שמתי לב לכמה דברים שהדאיגו אותי מעט - חיי הסוללה של המכשיר לא בשמיים. אמנם יותר טובים מהאייפון שהיה לי, אבל עדיין לא משהו. יש לי סביבות 150-200 ראם פנויים בכל רגע נתון, גם לאחר שאני "הורג" את כל האפליקציות. האם אלה בעיות של הרום? ראיתי הרבה המלצות לרום של CYANOGEN, האם כדאי להחליף? בקשר להחלפת רום, אני פשוט נכנס לרום מנג'ר, מוריד את הרום לכרטיס ה-SD ואז בוחר ב"להתקין רום מכרטיס ה-SD"? עד כדי כך פשוט? האם אחרי שאני אעשה את זה - המכשיר שלי ישאר ROOTED? האם יש בכלל הבדלים משמעותיים בין כל הרומים? בנוסף, האם יש צורך לעדכן לגירסא 2.2…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן כותרת מדברת על עצמה, למה לאזזל טאבלט עם מודם 3G נופל בהגדרה של סלולרי?, יש לי בן דוד ששבוע הבה נוסע לאילת, תכננתי על NEXUS 7 3G, חישבתי הכל ונראה ש KSP לא ממש מרוויחה עליו הרבה, לפי : http://shoparound.co.il/tax_calc.php, אבל קודם כל למה באמת הוא נחשב טלפון סלולרי? VIBER לדוגמה כן יכול לעבוד על גבי רשת 3G אבל השימוש ב DATA,זה כלל לא שיחה קולית רגילה, יש איזה דיון על זה? איזה הפרדה בעתיד? זוכר לי איזה סיפור אם סאני תקשורת והתיקרות ומכס, אתם ממליצים לקנות אותו ב1500? או לחקות להכרזה שהעולי תהיה בחודש הזה? חבר נוסף יהיה באילת ביוני, אבל האם עד אז עוד יהיה ניתן להשיג אותו? יש לי כבר תחנת עגינה מקורית בשבילו, נרתיק איכותי מעור בדרך, לדעתכם המחיר ירד מתחת ל1500? ואם כן, לכמ…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משתמש כבר שנה וחצי בגלקסי 3 שלי. המערכת הפעלה כבר איטית להחריד. רוצה שיהיה מהיר כמו ביום הקניה. כרגע יש עליו אנדרואיד 4.1. מחפש את הדרך הקלה והמהירה ביותר לקבל טלפון מהיר..אם כן אחזור להגדרות יצרן יספיק? מה הוא אומר בעצם? אם לא האם עדכון גרסה לאנדרואיד ייתן שיפור משמעותי (מבין שיש כבר 4.4)? את האופציה הזו אני פחות מעדיף. המלצתכם?
-
- 8 תגובות
- 9k צפיות
-
-
סיימתי קורס cpp למדנו על מחלקות הורשות פולימורפיזם,מחלקה אבסטרקטית,עבודה עם קבצים בינארים וכו כמה יהיה קשה לעבור לפיתוח אפליקציות? אני יודע שהפיתוח הוא ב java (יש אפשרות ל cpp??) ושאלתי היא 1, כמה זמן יקח לעשות את המעבר הזה? 2,האם יש מדריכים שמסבירים על המעבר הנ׳ל 3,האם הרמה שלמדתי ,היא הרמה בפיתוח אפליקציות\יותר\פחות? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה דעתכם על סמסונג L760 (דור 3...)??? מה ההיתרונות ומה החיסרונות שלו? אשמח לתשובות רק מאנשים שמבינים... תודה.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אנחנו לקוחות פלאפון ואני שדרגתי את המכשיר שלי ל Samsung Galaxy S ועכשיו אני לא יודע איזה פלאפון כדאי להביא לאמא שלי. האפשרויות הן: Samsung Galaxy S Apple iPhone 4 Sony Ericsson X10 מה שאמא שלי רוצה בעיקר בפלאפון: נוחות שימוש סוללה חזקה מצלמה טובה שלא יהיה מסובך. שהדברים הבסיסיים כמו למשל לשלוח SMS/להתקשר/לחפש איש קשר יהיו פשוטים ולא מורכבים. בקיצור פלאפון למישהו מבוגר שלא כל כך מתמצא בכל העולם החדש אבל רוצה לנסות אותו. אז על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מטען לסוללות AA וAAA. יש צורך בטעינה מהירה (עד שעה, עדיף פחות) ל8 סוללות. יש המלצות לחברה\דגם ספיציפי עד 100$?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי HTC ONE M7 מזעזע. התלבטתי במשך שבועיים בין S6 edge לבין LG G4 וראיתי שאני מעדיף את הגלקסי מכל בחינה. אבל המחיר היקר שלו גורם לי לתהות אם לא כדאי כבר לחכות כמה חודשים ולהביא את הנוט 5 (מתי הוא אמור להגיע? ספטמבר?) זה מצחיק שאני פתאום חושב על הנוט 5 כי את ה-G4 פסלתי בגלל הגודל שלו לעומת ה-S6. אבל אני מוכן להסתובב עם בלטה כזאת אם זה באמת שווה את זה ואם זה בא עם S-Pen... הדרישות שלי מהמכשיר הם לא מטורפות בתאכלס: עדיפות למכשיר Unibody (שיקולי עמידות) סוללה הטענה מהירה (רצוי גם אלחוטית) מצלמה סבבה (כל דבר יהיה סבבה לעומת המכשיר הנוכחי שלי) עם צילום וידאו טוב (4K, הילוך איטי) שירוץ מהר בכל הקשור למולטיטקסינג הבהרה: אני לא מתכוון לשחק עם הפלאפון באף משחק, אפילו לא סודוק…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון מפרסמים צמיד bioguard x שאמור לעזור בהגנה על קרינה .. http://www.bioguardx.com/ http://www.facebook.com/BioguardX לי זה נשמע כמו חרטא שמוכרים לפרנואידים- אבל מה אני מבין?! אז פתחתי את הפורום הזה כדי לברר אם זה באמת עוזר או לא..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם! אני חדש בעולם האנדרואיד, וקניתי מכשיר galaxy s advance מחברה פרטית עם אנדרואיד 2. משהו... אני מאד רוצה לעדכן ל JELLY BEAN ואני יודע שהמכשיר יקבל את העדכון הרשמי, דרך ה KIES אין עדכון עדיין, ובסמסונג אומרים שזה דרך החברה שקניתי ממנה, ובחברה רוצים שאני אשלח את המכשיר (14 ימי עסקים!!) כדי שהם יתקינו לי את הגירסה החדשה. קיצר לא יקרה.. אני אשמח מאד לקבל מדריך לאיך בדיוק מתקינים רום (להזכירכם, אני בתול אנדרואיד. אין לי מושג מאיפה מתחילים, אני רק יודע שיש לי ROOT פתוח במכשיר). ואיזה רום מומלץ יש ל JELLY BEAN תודה!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן MP3 זול, אבל לא סיני, וראיתי את הsansa clip 2g בבאג ב-249 ש"ח. הוא נראה קטן, יש לו רדיו. מישהו מכיר?, שמע?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים האלו, האייריבר יקר לטעמי (387) ולכן אני ביכלל שוקל את הMPIO , הבעיה היא שלא מצאתי שום ביקורת עדיין על הMPIO וניראה לי חשוד ההסדר עם היבואן שיש לכולם שאתה מקבל ממנו החזר של 50 שח אחרי הקנייה דרך הדואר וכך משלמים "רק" 250 שח - למישהו באמת החזירו ת50 שקל?? למישהו יש את האייריבר הזה? האם הוא שווה את ההבדל המהותי במחיר? האם הסוללה באמת מחזיקה 50+ שעות? המיבנה ניראה קצת כמו צעצוע, האם ניתן לסמוך עליו? MPIO: Iriver: T50 על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי במתנה את הנוט 3. המכשיר פשוט ע-נ-ק. אני כרגע עם גלקסי 2 והשינוי בגודל הוא דיי קיצוני. השאלה שלי היא כזאת- לאנשים שיש אותו- האם הגודל זה משהו שמתרגלים אליו? אפשר להסתדר איתו בשימוש יומיומי? (הכוונה היא- לשים אותו בכיס, לרכב על אופניים בזמן שהוא בכיס, לענות לשיחות ביד אחת וכו') הכיוון שלי כרגע הוא דיי להחליף איתו- אבל השאלה למה? יש את הG2 אבל הוא גם ענק- ההבדל ביניהם מצדיק להחליף את הנוט? יש משהו אחר כדאי? הנקסוס 5 לא בא בחשבון כי אין אותו בחנות... בכללי-המגמה היא להמשיך להגדיל את המסכים כי זה כבר נהיה ממש מגוחך...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'. אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם. על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים? מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7. http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7 הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במכשיר שלי, הוידאו ניראה מפוקסל כזה כאילו הוא לא מראה כל פיקסל בפרט אלה ריבועים גדולים של כמה פיקסלים- לא רואים פרטים, במיוחד אם יש הרבה תזוזה... * מה שמוזר זה שאת המכשיר קיבלתי עם וידאו אחד ששם הכל נראה ממש טוב ואין שום בעיה איתו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי על חמשת הדפים האחרונים בפורום, יש כמה הודעות שנראו רלוונטיות אבל מה לעשות שאבא שלי רוצה רק צדפה או סליידר? לא צריך דור שלישי, לא צריך אינטרנט, לא צריך מסך מגע, לא צריך מצלמה טובה, לא צריך mp3. רק טלפון אמין, עמיד, עם כפתורים גדולים ופונט גדול (בכ"ז הוא כבר פנסיונר), הפעלה פשוטה בעברית, צלצול חזק, רטט משמעותי ותמיכה בדיבורית bluetooth, זה הכל. עדיף נוקיה, כי זה מה שיש לו כרגע, ואם יש המלצה לחנות שאפשר לנסות בה את המכשיר לפני הקניה - נהדר, כי מכרה שלנו קנתה שבוע שעבר נוקיה כזה "על עיוור" והצלצול בקושי נשמע והרטט בלתי מורגש. אז יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז התקציב שלי לא בשמיים, והמכשיר כרגע במבצע סטודנטים במחיר של 2400 שקל, שזה מתאים לתקציב שאני מוכן להשקיע על פלאפון. עכשיו כמה דברים שרציתי לדעת: האם הזיכרון שיש במכשיר (512MB, שמתוכם 300 בערך הולכים על המערכת עצמה) מספיק למשהו? כי אמרו לי שבגלל שיש בו אנדרואיד 2.1 אי אפשר להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני. עוד דבר, יש סיבה שהמכשיר יקרטע לי בגלל שיש בו רק 600MHZ? יש בו מבחר משחקים גדול כמו באייפון? אם כן, המחירים של המשחקים גם פה, כמו באייפון, עומדים על 1-3 דולר? ומשהו אחרון, המשחקים פה טובים כמו באייפון? לדוגמא משחקים כמו FALL DOWN באייפון, שצריך להזיז את היד.. יש כאלה גם פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי PILOTX הכי חדש הכל היה טוב ויפה עד שהיום ממש לקראת שנגמרה לי הסוללה תוכניות החלו להסגר ללא סיבה. המון תוכניות פשוט נסגרו ללא סיבה, הורדה מחדש פתרה בעיה זו, אבל חלק מהתוכנות זה היה בלתי נסבל, התקנתי את הרום מחדש, השתמשתי בPILOTXWIPE והוא לא מחק שום דבר! הכל נשאר ואותם בעיות! הלאנצ'ר פרו לא עובד לי, חלק מאפליקציות נסגרות ישר אחרי שאני נכנס אליהם ואין לי מושג מה לעשות... קניתי את הפלאפון לפני יומיים ואני לא מאמין שאני כבר נאלץ להתקל בבעיות ללא סיבה. עזרה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-