עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ranan90,

שלום לכם, אני מתעניין ברכישת גלקסי 3 ובדיוק נשבר לחבר שלי המסך לגלקסי 2 בגלל שהוא היה עם כיסוי מעפן כזה של פלסטיק והבנתי שזה עולה 800 שקל להחליף מסך?!?! קצת הזוי לא? יש המלצות על כיסויים טובים לגלקסי 3?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום. כרגע אני משלם לסלקום 153 ש"ח, יש לי חבילה של 300 דקות, 100 SMS, וחבילת גלישה בנפח של 512 מגה. יש לי מכשיר HTC Legend שאני משלם עליו 69 ש"ח לחודש אבל כל חודש מקבל זיכוי כי אני מגיע ל-150 ש"ח בסכום של החשבון. יש לי אפשרות לעבור לחבילה של דקות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה עד 1 ג'יגה של סלקום שתעלה לי 119 ש"ח, אבל פה לא יהיה לי החזר על המכשיר אז בסך הכל זה יצא 188 ש"ח. אם אני עובר להוט מובייל אז זה 89 ש"ח על חבילה ללא הגבלה, ועוד 69 ש"ח על המכשיר לסלקום וזה יוצא ביחד 158 ש"ח. כמובן שמבחינתי זה מצוין להוסיף 5 שקלים לעומת מה שאני משלם עכשיו ולקבל הכל ללא הגבלה. אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

שלום אני כרגע בסלקום, מדבר ממש מעט ומשלם בצורה לא פרופורציונית בכלל אני מעוניין לעבור לחברות החדשות והדבר היחיד שמפחיד אותי הוא קליטה..המכשיר הוא Sony Ericson K610i ממה שאתם מכירים לגבי התדרים והרשתות של החברות החדשות, או מניסיון ספציפי עם הפלאפון הזה או דומים לו מבחינת קליטת רשתות, צריך להיות בעיות ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, עברתי היום מפלאפון להוט מובייל. רציתי לדעת לאן נעלמה האופציה של שיתוף אינטרנט, שקודם הייתה קיימת במכשיר. הלכתי לפי ההגדרות שלהם: https://www.hotmobile.co.il/Documents/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%20%D7%95%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%94/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%20iPhone.pdf?CSRT=15738000999962397864 אבל זה לא עזר, האינטרנט במכשיר עובד, פשוט האופציה של "שיתוף אינטרנט" לא קיימת יותר. איך מסדרים את זה? אני באייפון 3G, גירסה 4.2.1. תודה!

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by Rta,

אז ככה,אני כבר תקופה ארוכה מחפש לרכוש מכשיר. כרגע אני עדיין בשלבי החיפושים,אני לא מצליח להחליט איזה מכשיר מתאים לי. אז חשבתי שאולי אתם יכולים לעזור לי. אני מעוניין במכשיר טוב,אך שיהיה בגבול הסביר מבחינת העלות שלו. הפרטים שאני מחפש: מצלמה טובה,מגע טוב,שיריץ משחקים,עם רמקולים טובים. תודה!

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  6. מצאתי שני אנשים שמוכרים נוקיה 5110 ב-Ebay. http://www.ebay.com/itm/Nokia-5110-old-mobile-phone-unlocked-working-/170835407995?pt=Cell_Phones&hash=item27c695747b http://www.ebay.com/itm/NOKIA-5110-MOBILE-PHONE-UNLOCKED-LOVELY-RETRO-PHONE-GRADE-B-/230756089165?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35ba227d4d למעט הנושא הברור של In working condition האם יש עוד דברים שעלי לבדוק? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by ohad5g,

אני מחפש נגן mp3 שתומך בעברית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Cheif,

כשגולן טלקום דיווחה לפני מספר ימים על 80,000 מינויים, הרבה מאוד גבות הורמו. בין השורות של הדיווחים היה ניתן לקרוא חוסר אמון במספר הזה ורמיזות על כך שהוא בפועל מפוברק. דוגמא לכך ניתן למצוא כאן - http://www.themarker.com/hitech/1.1748394 אני דווקא מאוד מאמין במספר הזה. ראשית, בסוף השבוע סייעתי לזוג חברים בהזמנת שני SIM-ים - מספרי ההזמנה היו סביב 84,000. מעבר לכך, ההכרזה של פלאפון היום שהם יוצאים בתוכנית לא מוגבלת בעלות של 99 שקלים (עם לא מעט כוכביות ושורות קטנות), מוכיחה עד כמה הלחץ בחברות הוותיקות גדול. אם גולן לא היה מצליח כל כך, לא היינו רואים את אורנג', סלקום ופלאפון מיישרות קו איתו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000766050

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FeedMe,

שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Joeh,

שלום, אני מחפש נגן mp3 גם בשביל לרוץ איתו. הבנתי שנגן מבוסס HD אינו מתאים לריצות ושכדאי לקנות נגן מבוסס flash. האם זה נכון? על איזה נגן (4-6GB) אתם ממליצים? חשוב שיהיה בעל איכות שמע מצויינת ושהדפדוף בין השירים יהיה קל (אפשר לדלג בקלות על ספריות שלמות וכו') פרמטרים חשובים נוספים (כדאי שיהיו, אך לא חובה): + חיי סוללה ארוכים + כניסת line-in טובה + לא יקר מדי תודה,

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by iakovl,

אני מחפש נגנן MP3 במקום החרא הרגיל והג'נרי שיש לי (אתם מכירים אותם, אלו שיש לכולם) הסנסה נראה לי טוב וזול (700 בשביל 2G) אני לא צריך הרבה מקום (אני מסתובב עם נייד ואני יכול להעביר שירים בקצב בינהם) אני לא אודיאופיל חשוב לי חיי סוללה (חייל, תבינו לבד) מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by מירו,

http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1046 בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בטעות או איזה משהו, התקשרתי לחנות דיברתי עם המוכרת שם והיא אמרה לי שזה אכן המחיר ושבסוף השבוע יגיעו אליהם עוד מכשירים כאלה.. - כרגע אזל המלאי. שאלתי אותה אם היא אולי טעתה בקשר ל-M250 או משהו דומה ושזה לא יכול להיות כי זה מחיר זול משמעותית מכל החניות בארץ והיא אמרה לי שזה אכן הדגם. בנוסף ראיתי גם את אותו המכשיר באיזור אחר בחנות שנמכר ב-830 ש"ח, שאלתי אותה לגביו והיא אמרה שזה טעות ומחקה את הקישור. אני הולך לבדוק את העניין כשיגיעו אליהם מכשירים חדשים- בכל זאת אין ביקורות על החנות בזאפ ולא ממש מכירים אותם אבל אם הדבר אכן נכון הוא הולך להיות ללא ספק הנגן המשתלם ביותר בארץ (לא שעכשיו הוא לא.…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Raul,

זה יכול להיות נחמד.. משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by coolmeen,

חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nim901,

אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by אוריפ,

שלום! האם למכשיר V3 ברשת פלאפון יש אפשרות לקבל EMAILים ולענות עליהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זה פשוט מדהים, נראה שהעולם הולך על מסכי touchscreen , והשילוב של זה בסוללרי זה פשוט מדהים http://blog.scifi.com/tech/archives/2006/10/03/black_box_phone.html

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by alergic,

MP4 קורא וידאו 2 GB עדיפות לקריאת שירים בעיברית תקציב :כ 500-600 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by david_borohov,

שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SpEcToR,

(של מוטורולה) יש לו רק 5 מגה זכרון... הוא קנה את המכשיר בחול.. ראיתי שאמור להיות אצלו 40 מגה.. אבל יש לו רק 5 =\

23. שלום לכולם בקיץ אני ואחותי קנינו 2 מכשירי סמסונג 900 (D500) במסגרת מבצע ה 1+1. ביום שישי אחד הפלאפון של אחותי נגנב. לא משתלם לי לקנות חדש בסלקום (1700 ש"ח רק לפלאפון והתחייבות לביטוח למשך שנה), אז חיפשתי בזאפ וראיתי שמחירו בחנויות נע בסביבות 1200-1300 ש"ח. אבל ראיתי שבערך באותו מחיר בערך יש את הנוקיה 6230i (שיש לאבא שלי והוא מאוד מרוצה ממנו) ואת המוטורולה V3I. השאלה שלי היא במחיר הזה איזה מן המכשירים עדיף (או שאולי מכשיר אחר מומלץ)? זה הסכום המקסימלי שאנחנו מוכנים להשקיע (הרי אנחנו נמשיך לשלם גם על המכשיר שנגנב). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SugarFreeBoy,

1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים