עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by hzhz24,

העסקה דרך הצבא,משתלמת?

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by Tal14,

אמא שלי רוצה לקנות אחד מהשניים 2500 ש"ח כמובן זה המחיר של האייפד 4 זה גם לפטופ במחיר הזה. מה יותר משתלם ? כמובן לבית. ז"א פייסבוק קצת משחקים שטותיים כאלה אימייל וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  3. Started by dog,

עומד לרכוש טאבלט 10 ". מיועד בעיקר לגלישה, מולטימדיה, נסיעות לחו"ל ועוד שימושים מהסוג. חשובים לי הדברים הבאים: מסך איכותי עם רזולוציה בהתאם. מהירות תגובה. משקל נמוך ושלא יהיה עבה מדי. עד היום עבדתי בעיקר עם וינדוס ( במחשב הביתי) ואנדרואיד ( בטלפון). לא התנסיתי כל כך עם אפל, אבל מניח שאפשר ללמוד ולהתרגל. שמתי את האייפד של אפל כאחד המועמדים בין היתר בגלל המסך האיכותי וגם מהמלצות של אנשים על האמינות שלהם, עדכוני תוכנה וכדו'. האם תוכלו לחוות דעה על היתרונות והחסרונות של האייפד בהשוואה לאופציות דומות אחרות ? מתחרה אפשרי, לפחות מבחינת רזולוציה , הוא ה- Galaxy Note 10.1 או ה- Tab S

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לאמי היה יום הולדת ולכן החלטתי לרכוש לה אייפד החדש כדי שתיהנה מעולם האינטרנט והאפליקציות. אחרי השימוש הראשון באייפד כאשר ישבה לראות סרטונים ביוטיוב הפנים שלה האדימו כאילו שהיא השתזפה בים וכן יש לה עדיין כאבים בעיניים. אני יודע שזו שאלה רפואית ולא בהכרח שייך לפורום אבל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ייתכן שהבעיה היא במכשיר הספציפי שקניתי במובן שאולי הוא מקולקל ופולט יותר מידי קרינה? תודה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by UV1,

היי לכולם, אני מתכוון לקנות אייפד 3 יש כמה דגמים ואני לא יודע על מה ללכת. לא רוצה להתקמצן על כמה מאות שקלים ושזה יתברר כמקח טעות. התקציב עד 3000 +- לא חייב לנצל מה שצריך לבחור (חוץ מצבע) זה נפח 16 32 64 וגם בעל G4 או לא השימושים שלי יהיו בעיקר גלישה, הצגת תמונות, סרטים, מוסיקה (יש הרבה כמה מאות ג'יגות ב FLAC) וקצת משחקים ואפליקציות למינהן. מבחינת נפח 16 ג'יגה זה כלום זה לא בדיוק מאפשר איחסון משמעותי, אבל גם 64 זה לא המון. האם ניתן לחבר כונן חיצוני? מבחינת גלישה סלולרית - זה מאפשר גלישה בכל מקום אבל אני לא מתכוון לקנות חבילת גלישה מחברת סלולר כרגע. השאלה היא בעצם האם בכל זאת להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל האופציה העתידית? אני מבין שאפשר לגלוש בכל מקרה על ידי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by fedora,

שלום. האייפד של חמי נעול ע"י ICLOUD. הוא אינו זוכר את הסיסמה והאימייל לשיחזור היה על מקום עבודה ישן שהוא כבר לא עובד שם. חפרתי על זה בגוגל וכל מיני שיטות הזויות ביוטיוב וכלום לא עוזר. מישהו מכיר שיטה שיכולה לעזור? תודה מראש.

7. Started by SilverCivic,

אהלן. אני רוצה לקנות אייפוד שיכול להציג וידאו בעל נפח גדול. חשבתי על האייפוד וידאו 80 ג'יגה , אבל מסתבר שיש גם אייפוד קלאסיק 80 ג'יגה. מהו ההבדל בין ה2? תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by חן מ,

אחרי שקניתי.מה אני מקבל בקופסא?אייפוד וכבל למחשב? כמה סרטים אפשר להכניס על 8 ג'יגה? מה עושים בשבילך שאני אוכל לקבל את המשחק מאפל?יש איזה אתר שצריך להירשם בו? האייפוד טאץ מוגדר כמחשב כף יד?או כנגן מולטימדיה? כמה סרטים אפשר לראות בנסיעה ארוכה? אם אני קונה בצרפת את המכשיר הוא יגיע באנגלית או בצרפתית?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by ilanb0,

יש לי אייפוד טאץ' כבר הרבה זמן ואני מסנכרן אותו אם אותו מחשב כל הזמן. אך כעת, קיבלתי לפטופ ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ בלי שיימחקו כל הזכרונות של האייפוד? שירים, משחקים, סרטים. מאוד חשוב לי שיישמר הזיכרון בתוך האפליקציות. כמו hige scores שעשיתי שאני לא רוצה שיימחקו. אז רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו ללפטופ החדש בלי שיימחקו כל הזכרונות?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by dudimalka,

היי ראיתי אייפוד טאצ' דור שני בחנות שנקראת ישראמרקט ב1400 שקל את הדור הישן מוכרים בארץ ב1300 בדקתי גם בEBAY את המחירים של הדור השני והראשון די דומה לארץ,בארץ יותר יקר ב200 שקל בקיצור מה אתם אומרים שווה ללכת על זה? זה האתר: http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=8135

• 40 תגובות
    • 7.7k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש את האייפוד החדש. אני רק לא מוצא שום חנות חוץ משל אפל, והם רוצים שישלמו להם עם כרטיס של ארה"ב שאין לי. כבר התפשרתי על להשתמש בMUSTOP למשלוח אפילו. כל מחיר עד ה500$ כולל מיסים מתקבל. אני פשוט רוצה לקנות אותו לפני שמתחיל לי הקד"צ ב18 ואני רוצה לקבל אותו כמה שיותר מוקדם.

12. נצפה ב-DealEXtreme המוצר שמתיימר להפוך כל אייפוד טאצ' לכזה בעל יכולות שיחה ב-3G ושליחת סמס, מעיין תוסף אייפון. הטאצ' חייב להיות אחרי JB והסוללה לשיחות נפרדת ואמורה להספיק לחמש שעות שיחה, מי מזמין ומנסה ? http://www.engadget.com/2010/07/28/ipod-touch-turned-into-a-phone-using-yosions-apple-peel-520/ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48203

• 205 תגובות
    • 61.2k צפיות
  13. Started by ramtsi,

שלום, לפני זמן מה מחקתי מס' שירים מהאייפוד, אך הוא עדיין מציג אותם... מה אפשר לעשות על מנת לפתור את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by IlyaN,

אני מחפש נתוני ספק'ים של אייפוד נאנו דור ראשון. אני רוצה בעיקר לדעת: - מה היה זמן הסוללה. - האם ניתן להבדיל חיצונית בין דור ראשון לשני? באתר הרשמי לא מצאתי נתונים של דורות קודמים, אם מישהו מכיר מקום אחר אני אשמח. כמו כן, אם מישהו מכיר מקום טוב לקנות (חוץ מיד שנייה כמובן) אני גם אשמח לדעת...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מה המצב חברים?מחר ככל הנראה אני הולך להתחדש בפלאפון חדש ואני צריך את עצתכם יש את האופציה הברורה אייפון 5 האייפון 5 עולה פה אלף דולר בגרסה של ה16 ג'יגה בייט בצבע לבן סים פרי. יש את הגלאקסי נוט 2 החדש שיצא לפני כמה ימים הוא עולה פה 720 דולר יש את הגלאקסי 3 שעולה פה 550 דולר שלא נופל בהמון מהאייפון(אם בכלל האם המותג "אייפון" ומערכת ההפעלה ה IOS שווה את ההפרש של ה280 דולר? האם הגלאקסי יחזיק הרבה זמן כפלאפון שנחשב לאחד הטובים בשוק (בניגוד לדוגמה לגלאקסי 1 ואייפון 4 שיצאו באותו זמן ואייפון 4 עדיין נחשב פלאפון מעולה בעוד הגלאקסי 1 נחשב פלאפון מיושן) בעבר היה לי גלאקסי שאבד לי איזה פעמיים וחיכיתי לצאת האייפון 5 (עוד סיבה בשבילי להעדיף מעט את האייפון) גם היום הפרש הזמן …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אייפון לא מציעה - הקלטת וידאו 4K ב- 60FPS - עוד כתבה שנמצאה שגויה ראו כאן במפרט לאחר ההשקה : http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7_plus-8065.php http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7-8064.php http://www.phonearena.com/news/iPhone-7-latest-4K-video-capture-at-60-FPS-rubber-sealed-SIM-tray-for-waterproofing---more_id85030 אייפון לא יתמוך במקודדים H265 , לא בצפייה ולא בצילום What Apple already told us about the software on the new iPhone and Apple Watch ואלו היתרונות של התוכנה החדשה iOS 10 http://www.cnet.com/news/apple-software-iphone-7-plus-and-apple-watch-ios-10-watchos-3/

18. הטלפון הנמכר בעולם לא קרוב בכלל למשחק של אלה, ווהא בכלל נוקייה 1100 הבסיסי ביותר. האם גם לדעתכם אותו משחק ענקיים עשויי באמת להיות לא רלוונטי בשוק כללי במצב קשה ? http://www.mako.co.il/digital-magazine/Article-cbe311d7a39cb21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מצאתי יד 2 אייפון 11 עם סוללה חלופית שהוחלפה לפני שנה וחצי. במחיר טוב. האם כדאי להתעסק/לרכוש? תודה רבה על כל תגובה.

20. ההפרש הכספי בין שניהם שאני אוכל להשיג הוא כ-400 שקל יותר לאייפון. כרגע אני נוטה יותר לאייפון למרות התוספת הכספית, בגלל הממשק שלו כמובן אך אני מתייעץ אתכם כי ההחלטה הזאת לא פשוטה. אם יש עוד אופציות אני פתוח להצעות, אבל כרגע שני אלה הכי נראים לי. אני רק מזכיר שהפלאפון שייבחר יהיה בשימוש ברשת פלאפון. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Kurt,

אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  22. קודם כל אני רוצה לציין שהIPHONE אמור להיות מכשיר פשוט ואנשים פשוטים (או טיפשים) אבל ברגע שרוצים לעשות משהו קצת מתקדם הם מה זה סירבלו הכל ! פשוט טימטום ! והחנות המקוונת שהם כל כך גאים בה - כל כך מכוערת , חסרת פיצ'רים של חיפוש ואיטית - כל העיצוב במכשיר ולא יכלו לעצב את הAPPSTORE ? ועכשיו לשאלתי - קניתי אייפון מכיוון שאיך אומרים יש לו הכל (תוכנות ומשחקים) - אפילו יש לו שליטה על הפלאש של המצלמה המקצועית שלי (CANON 50D). השאלה מה להוריד ? מה לחפש ? אין איזה אתר מהיר שנותן ביקורות והמלצות עם SCREENSHOTS לתוכנות או משחקים - או מי שאוהב את המילה הפופולרית "אפליקציות".

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, אייפון חדש של דודה שלי, משום מה מראה שתמיד מחובר לאוזניות, כמובן כשאני מחבר אוזניות שומעים הכל, אבל כשאני מתקשר למכשיר הוא רק רוטט, אין צלצול, ולא רעש של הודעות. המכשיר לא נפל או משהו. לפי דעתי נראה כמו בעיית חומרה, כי כשאני נכנס למשחק הוא מראה בווליום כשאני מגביר או מנמיך את המילה "אוזניות" מעל הווליום...כאילו שמחובר אליו. מישהו נתקל במקרה הזה? תודה אגב אני יוסיף בעדכון שגם כשאני מתקשר או עונה באייפון לא שומעים אותי, שוב רק מהאוזניות...ושומעים רק את מי שעונה בצד השני

• 9 תגובות
    • 18.4k צפיות
  24. שלום חברים התחדשתי אתמול ב IPHONE 4 ! איזה תוכנות ממליצים להוריד ?לפרוץ לא לפרוץ ? עכשיו איך אני מאריך את זמן הסוללה ?איזה ישומים לסגור או להשתמש פחות ? הבנתי שיש גם כמה גרסאות ממשק שיותר טובות ופחות טובות ,הבנתי שהאחרונה ה 4.3.1 פחות טובה והסוללה איתה נגמרת מהר יחסית האם זה נכון ? תודה

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! אז הגיע הזמן להתחדש במכשיר סלולרי חדש, והייתי רוצה את המלצתכם לגבי איזה מכשיר לקנות. התלבטות שלי נעה בין שלושה מכשירים עיקריים: Iphone 4 HTC Desire Samsung Galaxy S הנטייה שלי הייתה בהתחלה לכיוון של האחד מהאנדרואידים, אבל הבנתי שהתמיכה שלהם בעיברית היא לא משהו בלשון המעטה. ובנוסף מבחינת האפליקציות, בעיקר בגלל ריבוי סוגי המכשירים, אין הרבה אפליקציות שבנויות ומתחזקות ברמה גבוה, לא כמו באייפון לפחות. אשמח לרשמים אישיים מבעלי המכשירים הנ"ל, אני יודע שיש לא מעט חברה שרכשו את הSGS והם דיי מרוצים ממנו. תודה מראש מארק

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.