עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי בדיקה: רזולוציית המסך של LG G4 יותר טובה מ pocophone F1 איך זה? של הפוקופון הרזולוציה היא: 1080 x 2246 pixels, 18.7:9 ratio (~403 ppi density) ושל ה LG G4 היא 1440 x 2560 pixels, 16:9 ratio (~538 ppi density) שדרגתי ל POCOPHONE מ LG כדי לראות ולהנות ממסך יותר איכותי ומסתבר שההפך הוא הנכון או שאני מפספס פה משהו? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=6901

2. Started by sharo,

(ואני אומר - רק ירבו) חשבתי על קניית המכשיר שמפורסם ע"י סנדי בר Chocolate כיון שידוע שלקנות מכשיר דרך ספקית סלולר יכול להיות מעט יקר, החלטתי לערוך סקר שוק דרך אתרי השוואת מחירים. מצאתי משום מה מכשיר שמאוד (מאוד) דומה לChocolate איך בעל שם שונה. מישהו יכול בבקשה לתת טיפ לגבי המכשיר http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=500&PID=28018 KG800? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם יש לי את הרום של המפעיל הרגיל אני רוצה לעשות רום של MIUI והחלפתי את הקרנל, עכשיו המכשיר עושה לי רק ריסטרטים, אני לא יכל להגיע לתוכנה בכלל, הוא רק מראה את המסך הזה שרשום Galaxy S ואז הוא פשוט שחור ועושה את זה שוב ... מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש לי lg p500 (optimus one עם ROM של אורנג' (גם הSIM הוא של אורנג'). ניסיתי להתקין עליו AOKP, הכל עבד כמו שצריך רק שנראה שהמכשיר לא מזהה את הכרטיס SIM (מקבל No service ולא מצליח להגדיר APN). החזרתי את המכשיר לגרסא הקודמת והכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה הבעיה? תודה עריכה: ניסיתי להתקין עוד רום (IcySnap), גם זה לא מזהה את הכרטיס סים.

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. משום מה בזמן האחרון כשאני מתקשרת לאנשים הפלאפון שלי הופך למצב רטט. למה זה קורה? בדקתי בהגדרות ואין שום דבר על זה. מה אני יכולה לעשות בשביל לתקן את זה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קניתי בחו"ל מכשיר galaxy s3 הדגם הוא GT19300 אנדרוייד 4.0.4 לפני יום עשיתי עדכון תוכנה מאז קופץ לי בכל פעם (למעלה ליד השעון והבטריה) מכין כרטיס SD.. / כרטיס SD הוסר במפתיע / כרטיס SD פגום לפני העדכון זה לא היה כלל האם כדאי והאם אפשר לבטל את העדכון האחרון? או שיש אופציה אחרת?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. היא גם לא נמצאת ב HIDDEN MENU...מה עושים?

8. Started by PayneBack3251,

שלום, אני עם אייפון 3GS גוסס שמחכה להשקה של האייפון הבא כבר חצי שנה ומחזיק בשיניים עם המכשיר הגוסס, אחרי כל הזמן הזה שחיכיתי והתאכזבתי אני צריך לחשוב עכשיו על המכשיר הבא, יצא למישהו פה להתנסות עם ה HTC Evo 3D ? SGS2 לא בא בחשבון, יש אותו לאבא שלי ואני לא אוהב את המכשיר. תודה.

• 65 תגובות
    • 7.5k צפיות
  9. לפני כשנה נגנב לי האייפון 6....קיבלתי מהעבודה SAMSUNG GALAXY S5....החלטתי להשתמש בו עם ראש פתוח, במידה ולא אהיה מרוצה אחכה לאייפון 7, במידה וכן עוד יותר טוב. אני יכול לסכם כמה דברים על אנדרואיד, ובפרט על SGS5 - אתחיל בANDROID זה נהדר שיש "טביעת אצבע" - רק חבל שזה לא מוטמע בANDROID....ככה שזה חסר טעם ANDROID זו פלטפורמה מדהימה, אך במקרה שלי - OUT OF THE BOX היא פשוט מזעזעת ! אני שם לב שכל יצרן מביא פיצ'רים חדשים, אך בגלל שהם PER יצרן הם לא באים לידי ביטוי כמעט...כמו הAIR VIEW של סמסונג שיכל להיות משהו ענק, וכמו הטביעת אצבע שמיושמת בכל כך הרבה מקומות בIOS. ANDROID זה נהדר אם אתה פנסיונר, אתה תחפש את הLAUNCHER המתאים, את הרום המתאים...תשקיע …

10. לזה? מישהו יש את הטלפון הזה אגב?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום חברים, אבא שלי נמצא בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי את הטאבלטים הבאים (אחד מהם): http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113027-REG/acer_nt_l5faa_001_10_1_mt8127t_2gb_32gb_emmc_android.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1067795-REG/asus_tf103c_a1_bundle_wh_10_1_z3745_1gb_16gb_android4_4_bundle_white.html אני לא יודע מה קורה לגביי אחריות, אם המוצר נקנה בארה"ב, האם יש לי "אבא ואמא"- למי לפנות במידה וישנה תקלה כלשהי?? אשמח לעזרה דחופה.. החברות הן: Acer, Asus

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אז אחרי שמסך הנוקיה 5310 לא שרד פגיעה ישירה בסלע (כל השאר עדיין עובד, אגב. זה כמו פלאפון שאפל או משהו) החלטתי שהגיע הזמן וסוף סוף אקנה לעצמי סמארטפון. חמדתי בHTC DESIRE S שעלה 2200 בELINE אבל אזל המלאי כרגע. לא זה מה שמפריע לי- מפריע לי יותר מה יקרה אחרי שכבר יהיה לי את הפלאפון. האחריות שלהם מכסה שנה אחת של תקלות יצרן (החלפת הפלאפון במקרה של אחיזת המוות, לדוגמה) אבל לא יותר מזה. לא הם יתקנו, ולא סלקום כי המכשיר לא נקנה אצלם, כמו הנוקיה 5310 שלי. אמרו לי שאם יקרה למכשיר משהו, אוכל פשוט לזרוק אותו לפח כי לא יהיה לי איך לתקן אותו. האם המצב באמת ככה, ולא תהיה לי דרך שפויה ואמינה לתקן פלאפון שלא נמכר בצורה מסודרת ברשתות הסלולריות? אם לא אז חשבתי על הGALAXY S, גם מאיליין. מה יה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן, יש לי אייפון שנקנה בVMOBILE, והם לא מספקים אחריות, אז בעיקרון המכשיר אמריקאי. שמעתי מכמה מקורות שחלק מחברות הסלולר מספקות אחריות יצרן לאייפונים, גם לאייפונים שלא נקנו מהן, בתנאי שאתה לקוח שלהן. האם מישהו קיבל אחריות יצרן מאחת החברות? (בחינם) תודה :-)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.celadonlab.com/ זה האתר שלהם. מישהו שמע עליהם? הייתי היום במשווק מורשה של אורנג' בפ"ת, הוא אמר לי שאם אני קונה ממנו מכשיר, הם אלו שמתקנים, והאחריות למכשיר היא מהם. אפשר קצת פרטים?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by X_Dror,

היי, לא מזמן התקלקל לי האייפוד אחרי שחיברתי אותו להטענה מהשקע בקיר. תקעתי את את התקע, ואחרי כמה שניות שמעתי 'בום' מהמטען והאיפוד לא נדלק למרות שהיה לו מספיק חשמל בבטריה. אחרי כמה דקות ניסיתי להדלק אותו שוב, הוא נדלק אבל עם סוללה כמעט ריקה (למרות שהיה אמור להיות הרבה יותר חשמל), ונכבה אח"כ בטענה שאין לו מספיק חשמל. קניתי מטען חדש, אבל זה לא מטעין אותו ובמקום זה בכל פעם שאני מנסה להטעין אותו הוא ממש ממש מתחמם בחלק התחתון שלו על יד החיבור של ה- USB. נראה שהאיפוד עצמו לא התקלקל (כי הוא כן נדלק לי גם אחרי ה'בום'), אלא שרק החלק של ההטענה\הסוללה התקלקלה. ה- Ipod נקנה בתאילנד לפני קצת יותר משנה. האם עוד יש עליו אחריות? אם כן איך אפשר לנצל אותה? ואם לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן אותו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by בלה בל,

הי ההורים שלי נוסעים לארצות הברית וחשבתי לבקש מהם טאבלט. השאלה אם יש אחריות לאיזה טאבלטים יש אחריות בארץ (אם הם ניקנים בחו"ל) והאם זה בכלל צריך להיות שיקול לדעתכם? והאם פשוט לתקן טאבלט במעבדה פרטית או שזה בעייתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by iem,

במידה ואני קונה נגן בעל ערך כספי של לערך 200$ בארה"ב, האם ישנה דרך לא יקרה במיוחד שיהיה מבוטח בארץ ע"י חברה מקצועית לכך כמו למשל אותה נציגה בארץ של החברה מארה"ב ? ואם כן מהן העלויות המשוערות +-.... תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Dark Respect,

זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ModChiP,

אני רוצה לקנות רדמי 3S גירסת 32 גיגה.אני מנסה להבין מה שווה האחריות של המילטון.זה 5 שנים אחריות מלאה?אם עושים רוט האחריות יורדת?מה בדיוק הולך שם?תודה!

20. מצלמת ה-RX100 המפורסמת של סוני, בגירסת ה-Mark II שלה, מוצעת במבצע באמאזון רק עד סוף היום לכתבה

21. גוגל הסירה אחת מן האפליקציות הפופולריות ביותר בחנות שלה לאחר שהתגלה כי האפליקציה אוספת באופן סודי וללא רשות המשתמשים מידע אישי ורגיש שלהם השמור במכשיר הטלפון לכתבה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. משחק הפעולה תפקידים המוערך Jade Empire חוזר אל מרכז הבמה לאחר יותר מעשור, עם גירסה רשמית למכשירים האנדרואיד החכמים לכתבה

23. Started by Posford,

שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.