גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אחרי חפירה לא קטנה הגעתי לשני טאבלטים שעומדים בדרישות ובמחיר פחות או יותר הדגש הוא על תמיכת 3G מובנת ותדרים כמה שיותר נרחבים כי זה אמור להיות טאבלט שיתחבר למערכת ברכב וללא אינטרנט יציב כמה שאפשר לא יהיה שווה כמעט כלום. בכל מקרה אלו שני הדגמים: http://www.freelanderstore.com/freelander-px1c-3g-tablet-pc-android-4-2-mtk8382-7-inch-ips-screen-8gb-white.html http://www.freelanderstore.com/freelander-px2-tablet-pc-android-4-2-mtk8389-quad-core-7-inch-3g-gps-black.html דומים מאוד בעיקרון, אחד עם מסך IPS והשני לא, אחד עם GPU עדיף מהשני. אם מישהו יכול להביט ב-SPEC ולתת את דעתו בעניין אני מאוד אודה לו. ואם יש המלצה לטאבלט עדיף לדעתכם לא יזיק לי לשמוע גם כן. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים; התחדשתי לאחרונה בסלולרי 6120 מאורנג'; עכשיו הכל נחמד, המכשיר עובד מצויין, מה שכן, הרמקול של המכשיר נורא חלש לעומת מכשירים אחרים (k610, K510, k800, 6288) וכשאני מחבר את האוזניות שהגיעו עם המכשיר, שומעים ממש אבל ממש חלש, האם זו העוצמה של המכשיר, או שיש בעיה במכשיר עצמו? *חשוב לציין שלא השוויתי את המכשיר למפלצת מוזיקה כמו הN95 או הN73.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2g-ram-16gb-rom-bluetooth-us-plug-234646 אני רוצה לשים לזה רום אחר לא אהבתי את הרום שלהם מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, קראתי את חוקי הפורום, קראתי את סטיקי האפליקציות המומלצות, אבל לא הצלחתי למצוא אפליקציה שתאפשר לי לבנות משירים ביוטיוב רשימת השמעה, כזאת שגם תשדר לי אותם במקומות עם קליטה בעייתית. האם ישנה כזאת למישהו? מסתובב עם OnePlus One אם זה עוזר למישהו
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם כן אפשר הסבר על איך זה עובד? מאיפה משיגים הזמנה? כמה המחיר? האם קונים ישירות מהחברה והם שולחים לארץ? יש לי עוד כמה שאלות אבל קודם צריך למצוא מישהו שיש לו את המכשיר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לעדכן את הגירסה בD2 שלי, אבל אז באמצע העברת הקבצים בתיקייה השנייה וניתוק המכשיר (כדי להתקין את הקבצים בתיקייה השלישית) קרה משהו מוזר: כשחיברתי את המכשיר למחשב, הוא זיהה אותו כחומרה חדשה, ולא הצלחתי לראות את התיקייה "D2" שהיא המיין רוט. מה אתם אומרים? הלך המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציב עד 2000 נפח 40-80 חשבתי בכיוון של ARCHOS 605 WIFI של 80 ג'יגה מה דעתכם עליו? יש אותו למישהו והוא יכול להביא דעה אובייקטיבית עליו? אני ידוע שיש את הA2 אבל הנפח שלו קטן...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לGALAXY NOTE עט מעולה ! הוא דק, והוא קשיח. יש עט כזה שיכול להתאים לTABLETים כמו סטיילוס ? אשמח ללינק !
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי אחד כזה (8GB FLASH) יפה וחמוד (אפילו החתולים שלי חושבים שהוא חמוד, הם כבר 10 דקות מנסים לפענח מה זה), ועכשיו אני מעוניין, אם זה אפשרי, ללמד אותו לכתוב בשפת הקודש, מישהו יודע?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם. אני צריך לקנות מכשיר חדש להורים ויש לי שאלה שדורשת עזרה אני מתלבט בין (אנדרואיד) MOTO G ושלל מכשירים סינים (XIAOMI REDMI2 \NOTE4G , HUAWEI HONOR4 , COOLPAD F2 ועוד....) לבין אחד ממכשירי הלומיה 535/635/735 מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיש להורים שלו ווינדוספון ולדעת איך הם מסתדרים איתה? אני לא מדבר על הורים טכנולוגייים יותר מידי. ואם היה להם לפני או אחרי מכשיר אנדרואיד והוא יכול לומר איך הייתה החוויה שלהם ומה היה להם יותר קל<?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
לקריאת מאמרים וספרים באנגלית בפורמט PDF, מחפש קורא PDF, כשהטקסט מסובב למצב LANDSCAPE, כל המסך מנוצל להצגת הטקסט , והדף הבא למטה ולא הצידה. הכוונה ב"למטה" היא בכיוון המעבר לשורה חדשה. הכי קרוב שמצאתי היא תכנת MuPDF שיתרונותיה הנוספים שהיא גם תכנה פתוחה ומינימליסטית. תכנה זו לא עוברת למצב LANDSCAPE, כך שצריך קודם לערוך את קובץ הPDF ולסובב את הדפים למצב זה ולשמור כך. בדקתי מספר תכנות אבל כמות קוראי הPDF היא עצומה וזה לא מעשי לבדוק את כולם. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה-Mi 4c של המטאור הסיני הוכרז רשמית עם מחיר זול אפילו יותר ממה שציפינו לו במקור, שהופך את שבב ה-Snapdragon 808 למוביל הרשמי החדש בקטגוריית הביניים לכתבה: http://hwzone.co.il/זו-מתחילה-להיות-מסורת-עוד-סמארטפון-חדש/
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לעזוב כבר את סלקום ולעבור לחברה אחרת. המעבר כנראה יהיה לגולן טלקום. השאלה שלי היא כזאת: אני יודעת שגולן משתמשת ברשת של סלקום והאייפון שלי נרכש בסלקום במאי 2010. האם תהייה לי קליטה עם הסים החדש של גולן מבלי ללכת לסלקום ולבקש מהם לפתוח את האייפון לסים פרי (בגלל שגולן על רשת סלקום) או האם אני חייבת ללכת כדי שיפתחו את האייפון? תודה רבה על העזרה! מורן.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע העת להחליף את הנוקיה הנוכחי. מטעמי אהבת נוקיה,אני מתלבט בין ה-E5 שלהם,לבין ה-C6. לא יצא לי לעבוד עם מסכי טאץ',ולכן אני מעדיף מכשיר עם כפתורים. קראתי כאן רבות בפורום,על כך שמערכת הסימביאן היא מיושנת ומסורבלת,ולכן אני פתוח לרעיונות אחרים למכשיר בסכום של 1,500 ש"ח. מה שאני צריך במכשיר: 1.WLAN. 2.GPS מובנה. 3.עדיף שיהיה עם מקשים.(כמה קל/קשה להתרגל למסך מגע טוב?) 4.אמינות גבוהה. 5.מעדיף מאוד לא מתוצרת Samsung,עקב בעיות אמינות שהיו לי עם מכשיר ישן שלהם. 6.אולי טריביאלי,אבל עם נגן MP3. 7.קצת מידע על מהי אנדרואיד יעזור. 8.נראה לי שאקנה ב-Gomobile,ולכן עדיף שיהיה שם במלאי החנות. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-