גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
כותרת תודה. עריכה: ואם מישהו יודע גם איך אני יכול להתקין VOODOO דרך הרום מנג'ר זה יהיה ממש נמחמד לקבל הסבר. http://project-voodoo.org/
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, האם יש אפליקציות לאנדרויד לפתיחת מסמכי אופיס ועריכתם כמו אקסל, וורד וכדומה? ואם יש, אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
רק לאחרונה גיליתי שיש לי אפשרות להתחבר לתיבת הדואר שלי בgmail דרך הסימביאן שלי. האפשרות הזאת עולה כסף? התעבורה שבה אני ישתמש תילקח מה100 מגה שיש לי כל חודש? - כמה תעבורה אני "יבזבז" במידה ואני קורא 5 (או כל מספר אחר..) מכתבים? תודה רבה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה פלאפון עדיף לקנות ומה יותר משתלם motorola v6 sony ericsson k610i nokia 6233
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לעדכן את הגירסה בD2 שלי, אבל אז באמצע העברת הקבצים בתיקייה השנייה וניתוק המכשיר (כדי להתקין את הקבצים בתיקייה השלישית) קרה משהו מוזר: כשחיברתי את המכשיר למחשב, הוא זיהה אותו כחומרה חדשה, ולא הצלחתי לראות את התיקייה "D2" שהיא המיין רוט. מה אתם אומרים? הלך המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפליקציה מגניבה שמאפשרת סוף סוף לעשות זום לתמונות באינסטגרם מתוך האינסטגרם. עד עכשיו היא היתה זמינה רק למכשירים עם רוט, היום היא הופצה גם למכשירים בלי רוט. אפשר גם לשמור פוסטים למועדפים ולעקוב אחריהם. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Taptigo.ZoomFI ממליץ בחום , החברה שפיתחו אותה זה אותם חברה שפיתחו את Jit Call Recorder
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מודה,אני שונא סוללות ליתיום. אומנם יש להן מספר יתרונות משמעותיים על ניקל מטל רגילות. אולם החסרונות שלהן עולים על יתרונותיהן . הן בעיקר טובות ,עבור היצרנים,מפני שמוצר העובד על סוללת ליתיום מובנת ,הוא מוצר שמכיל בעצם פצצת זמן מתקתקת, וזאת משום שסוללת ליתיום מפסיקה לתפקד בצורה תקינה כשנה וחצי אחרי יצורה ,וסביר להניח שעברו כמה חודשים טובים מהזמן שהיא יוצרה ועד שהיא הגיעה ללקוח הסופי. זה בעצם מבטיח תחלופה מתמדת בשוק ,מפני שלקוח שנידרש אחרי כשנה לשלם מאות רבות של שקלים עבור סוללת ליתיום חדשה (אני אישית נדרשתי לשלם 500 שקל עבור סוללה חדשה עבור נגן MP4 שעלה כ-1500 שקל) מעדיף ובצדק לזרוק את המכשיר (במיוחד במוצרים זולים יחסית) ולרכוש שלא לצורך מכשיר חדש,שהוא לעיתים פחות טוב מהמ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכל מי שחשב שזה יקח הרבה זמן או לא יקרה בכלל http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ רץ, לא מושלם עדיין אבל רץ... כאמור, ALL HAIL XDA, ממתין לגרסה בשביל הקפטיבייט שלי כבר
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלינקים לקנייה: Freelander I20: http://www.pandawill.com/freelander-i20-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p70195.html Newman N2 http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html JIAYU G4 Advanced http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html שאלות על כל המכשירים: מתאים ל HOT MOBILE?וכל שאר החברות? אתר אמין?כדאי להזמין עכשיו או לחכות קצת? עכשיו שאלה נוספת: איזה מכשיר הכי כדאי לקנות מבין השלושה? מבחינת סולל…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים; התחדשתי לאחרונה בסלולרי 6120 מאורנג'; עכשיו הכל נחמד, המכשיר עובד מצויין, מה שכן, הרמקול של המכשיר נורא חלש לעומת מכשירים אחרים (k610, K510, k800, 6288) וכשאני מחבר את האוזניות שהגיעו עם המכשיר, שומעים ממש אבל ממש חלש, האם זו העוצמה של המכשיר, או שיש בעיה במכשיר עצמו? *חשוב לציין שלא השוויתי את המכשיר למפלצת מוזיקה כמו הN95 או הN73.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לגבי motorola defy האם האיכות שמע של השיחה היא בסדר (שומעים טוב, חלק) ? איך הספיקר שלו ? האם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה +motorola defy האם אפשר "לעדכן" את גירסת האנדרואיד שלו ל 4 והכי חשוב, ברשותי כרגע פלאפון ישן (C800) האם הסים שיש לי כרגע יתאים לו או שצריך סים מיוחד לפלאפונים החדשים ? ועוד שאלה אחרונה ... מה המחיר שלו פחות או יותר (חדש ומשומש) תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל אגיד שאני חדש בדבר שנקרא רום, עכשיו, קניתי את הסמארטפון - thl t6 pro לפני כמספר חודשים, התוכנה איתה הוא מגיעה עושה הרבה בעיות. רציתי לשאול איך אני צורך תוכנה חדשה? (צריך הדרכה) ואם יש אפשרות לצרוב את התוכנה של cyanogenmod שהמליצו לי עליה. כרגע על המכשיר יש לי android 4.4 kitkat - שבא עם הטלפון.. אגב, כיצד מבצעים רוט? קישור לאתר יצרן; http://en.thl.com.cn/product/thl-t6.html תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי. לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה: 1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי? 2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי? 3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה י…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות את NEXUS 6 בארה"ב ולשלוח לארץ... אבל המטען יהיה ככל הנראה אמריקאי... אני יודע שאפשר לקנות מתאם לשקע אמריקאי - ישראלי אבל השאלה היא האם המתאם לא יפגע ביכולת ה Turbo Charger של המטען ? ושאלה נוספת : אני יודע שיש דגם של NEXUS 5 אמריקאי D820 ודגם אירופאי D821 כאשר הדגם האירופאי תומך ב LTE העתידי של ישראל. האם יש חלוקה כזאת גם ב NEXUS 6 ? או שהוא תומך בהכל ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-