גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה כסף בערך (שקלים) עולה נגן ipod בתילאנד? ובכלל נגני MP3 , MP4 שם זה מאוד זול נגיד ב 200 ש"ח אפשר להביא נגן MP3 של 2GB איכותי? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים; התחדשתי לאחרונה בסלולרי 6120 מאורנג'; עכשיו הכל נחמד, המכשיר עובד מצויין, מה שכן, הרמקול של המכשיר נורא חלש לעומת מכשירים אחרים (k610, K510, k800, 6288) וכשאני מחבר את האוזניות שהגיעו עם המכשיר, שומעים ממש אבל ממש חלש, האם זו העוצמה של המכשיר, או שיש בעיה במכשיר עצמו? *חשוב לציין שלא השוויתי את המכשיר למפלצת מוזיקה כמו הN95 או הN73.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בגדול אני יכול לקחת כל פלאפון באורנג' בחינם, רק שאני לא יודע איזה עדיף לי. בגדול השימושים שלי הם (לפי סדר עדיפויות): 1.משחקים 2.MP3 3.מצלמה 4.אפילו עוד טיפה משחקים.... עכשיו בקטע של המשחקים ( ;D) יש את הטניס של הSE למינהם שהוא אחד החזקים חחחח, אבל לN95 יש את כל הקטע של הN-Gage, למרות שלחבר שלי היה N-Gage ובזמנו היה לו asphalt וזה המשחק היחיד בערך שאהבתי... לK800 ישנ מצלמה מדהימה, ואני בטוח שהW910 הוא מדהים כנגן. הקטע שבN95 יש את הקטע של הסימביאן שהוא נתקע כל הזמן, וגם הבטריה שלו מאוד חלשה, מה שגרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר מרוב עצבים עם הE1000 שלי בזמנו (פלאפון מתסכל) דעתכם? עריכה: שמתם לב כמה פעמים כתבתי "קטע"?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2g-ram-16gb-rom-bluetooth-us-plug-234646 אני רוצה לשים לזה רום אחר לא אהבתי את הרום שלהם מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי חפירה לא קטנה הגעתי לשני טאבלטים שעומדים בדרישות ובמחיר פחות או יותר הדגש הוא על תמיכת 3G מובנת ותדרים כמה שיותר נרחבים כי זה אמור להיות טאבלט שיתחבר למערכת ברכב וללא אינטרנט יציב כמה שאפשר לא יהיה שווה כמעט כלום. בכל מקרה אלו שני הדגמים: http://www.freelanderstore.com/freelander-px1c-3g-tablet-pc-android-4-2-mtk8382-7-inch-ips-screen-8gb-white.html http://www.freelanderstore.com/freelander-px2-tablet-pc-android-4-2-mtk8389-quad-core-7-inch-3g-gps-black.html דומים מאוד בעיקרון, אחד עם מסך IPS והשני לא, אחד עם GPU עדיף מהשני. אם מישהו יכול להביט ב-SPEC ולתת את דעתו בעניין אני מאוד אודה לו. ואם יש המלצה לטאבלט עדיף לדעתכם לא יזיק לי לשמוע גם כן. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
העדפות: מסך כמה שיותר איכותי, gps שעובד טוב, תמיכה מלאה בעברית, נחמד אם יריץ משחקים בלי בעיות, מהירות ממשק, רמקול חזק, מתחמם כמה שפחות, העדפה להזמין מחו"ל. אופציות שמצאתי: zenfone 6 - בבאג עולה 1299 ש"ח. לא מצאתי מחיר טוב בחו"ל. xperia t2 ultra - לא מצאתי מחיר טוב. xperia z ultra - מפרט מעולה - אס800 ו 2ג'יגה ראם מסך ips fhd אחד שנחשב מהכי איכותיים שיש, LTE, עיצוב פרימיום. עוד מכשירים שפיספסתי?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב עד 2000 נפח 40-80 חשבתי בכיוון של ARCHOS 605 WIFI של 80 ג'יגה מה דעתכם עליו? יש אותו למישהו והוא יכול להביא דעה אובייקטיבית עליו? אני ידוע שיש את הA2 אבל הנפח שלו קטן...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לעדכן את הגירסה בD2 שלי, אבל אז באמצע העברת הקבצים בתיקייה השנייה וניתוק המכשיר (כדי להתקין את הקבצים בתיקייה השלישית) קרה משהו מוזר: כשחיברתי את המכשיר למחשב, הוא זיהה אותו כחומרה חדשה, ולא הצלחתי לראות את התיקייה "D2" שהיא המיין רוט. מה אתם אומרים? הלך המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי אחד כזה (8GB FLASH) יפה וחמוד (אפילו החתולים שלי חושבים שהוא חמוד, הם כבר 10 דקות מנסים לפענח מה זה), ועכשיו אני מעוניין, אם זה אפשרי, ללמד אותו לכתוב בשפת הקודש, מישהו יודע?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קראתי את חוקי הפורום, קראתי את סטיקי האפליקציות המומלצות, אבל לא הצלחתי למצוא אפליקציה שתאפשר לי לבנות משירים ביוטיוב רשימת השמעה, כזאת שגם תשדר לי אותם במקומות עם קליטה בעייתית. האם ישנה כזאת למישהו? מסתובב עם OnePlus One אם זה עוזר למישהו
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם כן אפשר הסבר על איך זה עובד? מאיפה משיגים הזמנה? כמה המחיר? האם קונים ישירות מהחברה והם שולחים לארץ? יש לי עוד כמה שאלות אבל קודם צריך למצוא מישהו שיש לו את המכשיר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו יכול להפנות אותי לאיזשהו אתר שמסביר מונחים כמו "רום", "פריצה", אנדרואיד וכו'... אני מתכנן לקנות בעוד חודשיים את הסמארטפון הראשון ואני לא מבין כלום, אגב אשמח אם משהו ימליץ על מכשיר המתאים ביותר עבור השימושים הבאים: מוסיקה (שיחליף על הדרך את נגן הMP3 שלי !!שמיעה מרובה!!), מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אעדיף אופציה לכרטיס הרחבת זכרון. עריכה: שכחתי תקציב: 900 ש"ח, לא ניתן לחרוג. מודה על כל נכונות לעזור
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-