גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בגדול אני יכול לקחת כל פלאפון באורנג' בחינם, רק שאני לא יודע איזה עדיף לי. בגדול השימושים שלי הם (לפי סדר עדיפויות): 1.משחקים 2.MP3 3.מצלמה 4.אפילו עוד טיפה משחקים.... עכשיו בקטע של המשחקים ( ;D) יש את הטניס של הSE למינהם שהוא אחד החזקים חחחח, אבל לN95 יש את כל הקטע של הN-Gage, למרות שלחבר שלי היה N-Gage ובזמנו היה לו asphalt וזה המשחק היחיד בערך שאהבתי... לK800 ישנ מצלמה מדהימה, ואני בטוח שהW910 הוא מדהים כנגן. הקטע שבN95 יש את הקטע של הסימביאן שהוא נתקע כל הזמן, וגם הבטריה שלו מאוד חלשה, מה שגרם לי לרצות לדפוק את הראש בקיר מרוב עצבים עם הE1000 שלי בזמנו (פלאפון מתסכל) דעתכם? עריכה: שמתם לב כמה פעמים כתבתי "קטע"?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לעדכן את הגירסה בD2 שלי, אבל אז באמצע העברת הקבצים בתיקייה השנייה וניתוק המכשיר (כדי להתקין את הקבצים בתיקייה השלישית) קרה משהו מוזר: כשחיברתי את המכשיר למחשב, הוא זיהה אותו כחומרה חדשה, ולא הצלחתי לראות את התיקייה "D2" שהיא המיין רוט. מה אתם אומרים? הלך המכשיר?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני צריך לקנות מכשיר חדש להורים ויש לי שאלה שדורשת עזרה אני מתלבט בין (אנדרואיד) MOTO G ושלל מכשירים סינים (XIAOMI REDMI2 \NOTE4G , HUAWEI HONOR4 , COOLPAD F2 ועוד....) לבין אחד ממכשירי הלומיה 535/635/735 מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיש להורים שלו ווינדוספון ולדעת איך הם מסתדרים איתה? אני לא מדבר על הורים טכנולוגייים יותר מידי. ואם היה להם לפני או אחרי מכשיר אנדרואיד והוא יכול לומר איך הייתה החוויה שלהם ומה היה להם יותר קל<?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
לקריאת מאמרים וספרים באנגלית בפורמט PDF, מחפש קורא PDF, כשהטקסט מסובב למצב LANDSCAPE, כל המסך מנוצל להצגת הטקסט , והדף הבא למטה ולא הצידה. הכוונה ב"למטה" היא בכיוון המעבר לשורה חדשה. הכי קרוב שמצאתי היא תכנת MuPDF שיתרונותיה הנוספים שהיא גם תכנה פתוחה ומינימליסטית. תכנה זו לא עוברת למצב LANDSCAPE, כך שצריך קודם לערוך את קובץ הPDF ולסובב את הדפים למצב זה ולשמור כך. בדקתי מספר תכנות אבל כמות קוראי הPDF היא עצומה וזה לא מעשי לבדוק את כולם. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע העת להחליף את הנוקיה הנוכחי. מטעמי אהבת נוקיה,אני מתלבט בין ה-E5 שלהם,לבין ה-C6. לא יצא לי לעבוד עם מסכי טאץ',ולכן אני מעדיף מכשיר עם כפתורים. קראתי כאן רבות בפורום,על כך שמערכת הסימביאן היא מיושנת ומסורבלת,ולכן אני פתוח לרעיונות אחרים למכשיר בסכום של 1,500 ש"ח. מה שאני צריך במכשיר: 1.WLAN. 2.GPS מובנה. 3.עדיף שיהיה עם מקשים.(כמה קל/קשה להתרגל למסך מגע טוב?) 4.אמינות גבוהה. 5.מעדיף מאוד לא מתוצרת Samsung,עקב בעיות אמינות שהיו לי עם מכשיר ישן שלהם. 6.אולי טריביאלי,אבל עם נגן MP3. 7.קצת מידע על מהי אנדרואיד יעזור. 8.נראה לי שאקנה ב-Gomobile,ולכן עדיף שיהיה שם במלאי החנות. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רוצה לקנות שיאומי NOTE 7. מתלבטת מאיפה לקנות. מישהו המליץ לי לקנות מעלי אקספרס. החשש שלי הוא שאקבל מוצר פגום, ואז לך תתעסק עם החזרות לחו"ל. גם לא ברור איך אפשר לממש את האחריות. מה דעתכם? האם מישהו כאן חווה את החוויה המפוקפקת הזו? ישנה האפשרות של יבואן רשמי או מקביל, אבל יש הפרש לא קטן במחירים (של 300-400 ₪) בערך. ממי קניתם טלפון סלולרי? אשמח לעצות . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לעזוב כבר את סלקום ולעבור לחברה אחרת. המעבר כנראה יהיה לגולן טלקום. השאלה שלי היא כזאת: אני יודעת שגולן משתמשת ברשת של סלקום והאייפון שלי נרכש בסלקום במאי 2010. האם תהייה לי קליטה עם הסים החדש של גולן מבלי ללכת לסלקום ולבקש מהם לפתוח את האייפון לסים פרי (בגלל שגולן על רשת סלקום) או האם אני חייבת ללכת כדי שיפתחו את האייפון? תודה רבה על העזרה! מורן.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה-Mi 4c של המטאור הסיני הוכרז רשמית עם מחיר זול אפילו יותר ממה שציפינו לו במקור, שהופך את שבב ה-Snapdragon 808 למוביל הרשמי החדש בקטגוריית הביניים לכתבה: http://hwzone.co.il/זו-מתחילה-להיות-מסורת-עוד-סמארטפון-חדש/
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. כשאני מקבל הודעה (לא וואטסאפ) המסך לא נדלק ואני לא מוצא איך לעשות שהוא יידלק. 2. בעיה שקשורה לדעתי בגוגל ולא בטלפון, החנות מזוהה בחו"ל: המחירים בדולרים ויש אפליקציות (וואלה למשל) שאי אפשר להוריד משום שאני מקבל הודעה שהאפליקציה לא ניתנת להורדה באיזור בו אני נמצא.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
תקציב עד 2000 נפח 40-80 חשבתי בכיוון של ARCHOS 605 WIFI של 80 ג'יגה מה דעתכם עליו? יש אותו למישהו והוא יכול להביא דעה אובייקטיבית עליו? אני ידוע שיש את הA2 אבל הנפח שלו קטן...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה בעיות עם המכשיר שלי. לעיתים וכשהוא עושה זאת אז זה קורה בתכיפות גבוהה, המכשיר פשוט מאתחל את עצמו כשאני מדבר בטלפון. כמו כן, חיברתי את הUSB למחשב וניסיתי להעביר לUSB Storage, והוא כאילו מעביר ואז חוזר למצב הרגיל שלו כאילו כלום לא קרה וכמובן אני לא במצב אחסון כך שאינני יכול להעביר מידע אל המכשיר. נתוני המכשיר: Android 2.3.2 kernel 2.6.35.7-g7f1638a android-build@apa28 #1 Build Number GRH78C המכשיר ללא רוט. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לרום ANDROID עבור HD2. ועדיף עם מדריך התקנה מא' עד ת'. מדובר בגרסאת המכשיר של T-MOBILE. זקוק גם למדריך בנושא העדכונים שיש לבצע למכשיר לפני ההתקנה ולהתקנה עצמה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שוקל אם להתקין למישהו רום חדש והמכשיר שלו נקנה מחברה סלולרית. הוא לא מבין בעניין הזה ואני חושש שאם תהיה לו בעיה הוא יפנה אליהם ולא ישרתו אותו. האם החברות באמת בודקות את זה ומסירות אחריות? או שיש מקרים שלא משנה להם?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-