צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב! התחלתי לגלוש פה באתר ולדפדף בין המפרטים ושמתי לב שאתם מאוד אוהבים להציע מפרטים שנוצרו באתר TMS. לאחר שעברתי על המפרטים, הבחנתי כי אלא אינם המחירים הזולים ביותר שקיימים היום בשוק. האם אני טועה ? ומה עמדתכם לגבי אייבורי ?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
היי, שמי שני, סטודנטית שנה ג' למערכות מידע, אני עורכת סמינר במסגרת התואר הראשון בנושא השפעת הקופות בשירות העצמי בסופר על רמת השירותיות. אשמח אם מי שמשתמש/ת בקופות הללו יענו על שאלון קצרצר ואנונימי. המון תודה, יעזור לי מאוד. https://docs.google.com/forms/d/1GxrqyveQcpCQOoxuUCmfJ8E3bd3h_xw61fPWhlkjgJE/viewform
-
- 32 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8 (שלחתי את זה כבר בפורום אחד אבל מצאתי את הפורום הזה שזה יותר מתאים)
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
באיזה חברת שילוח הם משתמשים? אני לא רוצה להיתקע עם דברים כמו UPS - DHL שאח"כ מסתבר שאתה צריך לשלם קנס על שחרור מכס. חוץ מזה שמעתי שיש איזה מכס כלשהו שעשו בארצות הברית שמייקר את החלקים שהם מזמינים מסין. האם זה ייפגע גם בלקוחות הכלל עולמיים?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, 2 שאלות: 1. האם באמת יש הבדל במהירות הגלישה שאקבל על פי הספק שאבחר? או שהמהירות תלויה בתשתית בלבד? 2. איזה ספק הכי מומלץ מבחינת מחיר/שירות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במחשב הנייד הזה: http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= מעולם לא קניתי מאמזון- חשבתי לבצע את הקניה דרך כרטיס ויזה נטען דולר - הבנתי שיש עמלה על ההמרה באמזון וגם בפייפאל. יש לי מכר שטס לארצות הברית בקרוב וחשבתי לדלג על שליחת המחשב לארץ וכך לחסוך דמי שליחה ומע"מ- בעצם לקנות דרך האתר ולשלוח אל הכתובת שלו . השאלות שלי הן ככה: 1. האם מישהו פה עשה את זה בעבר ? האם אני מפספס משהו? 2. לא כל כך הבנתי את נושא עמלות המרת המטבע, אם אני יקנה דרך כרטיס ויזה נטען דולר- אז אדלג על המרת המטבע באמזון? 3. מנסיונכם , תוך כמה זמן חבילות של אמזון מגיעות ליעדן בארצות הברית…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם אני כותב לא בפורום הנכון. 1. אז הזמנתי מ ebay (דרך paypal) מטען ב 31 לאוגוסט ועדיין לא הגיע המשלוח. הזמן המשוער עבר לפני 5 ימים. ורציתי לדעת עד מתי אני יכול לקבל את הכסף חזרה מ paypal? 2. הזמנתי מוצר אחר ושאני מסתכל במס' מעקב עדיין רשום לי כך: The item ( XXXX ) is being processed for departure from Hong Kong as of 21-Sep-2013 . הזמן שהמצב נשאר סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני חושב על להזמין את ה PS4 PRO מאחד מאתרי הקניות ורציתי לשאול כמה דברים לפני: 1) האם לסוני יש אחריות בינלאומית שאני אוכל לממש בישראל למרות שרכשתי בחו"ל? אם לא מה התכיפות ששמעתם על תקלות עם המכשיר? 2) המכשיר עולה 400$ . בערך כמה מיסים אני צפוי לשלם? 3) מאיזה אתר הייתם ממליצים להזמין? כרגע אני יודע רק על אמזון דרך buy2usa. 4) בכלל הייתם ממליצים להזמין אותו כשהוא ב pre order? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בסילבסטר הקרוב אני טס לאנגליה עם הבת זוג שלי. זאת פעם ראשונה שלי שאני טס ואני מעוניין לנצל את ההיזדמנות ולרכוש שם PS4. המחיר שם הוא 350 פאונד שזה יוצא כ- 1800 שח. המחיר אצלנו בישראל יתחיל מ 3000 ויעלה בקלות גם עם הזמן. אני יודע שיש מס על קונסולות של 26 אחוזים אם אני לא טועה. השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי לא לשלם מכס מיסים תו תקן וכל השטויות שהמציעו במדינת ישראל על מנת סתם לסחוט ממני עוד כספים. אם אני פותח את קופסת הקרטון של המכשיר וזורק אותה ופשוט מכניס אותו למזוודה ומרפד בבגדים האם הם עדיין יכולים לעשות לי בעיות ? נגיד והם רוצים לגבות ממני מכס.. אני צריך בכל זאת לשמור קבלות או לא ? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
הזמנתי מעיל מחו"ל (חיסכון של 500 שקל מהמחיר בארץ) אספתי את החבילה מהדואר, כשהגעתי הביתה ראיתי שבצד השני של החבילה הייתה את המדבקה הצהובה המאיימת "חייב בתשלום" בצירוף דף פירוט/קבלה שכזה (התמונה להמחשה בלבד) כמו שנאמר, לא נדרשתי על ידי פקידת הדואר לשלם על מנת לשחרר את החבילה...
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן חברים. שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מתלבט האם לקנות אייפון שם. לא הצלחתי להבין עם החוקים החדשים שיצאו, כמה תכלס אני מרוויח אם אני מבצע את הקניה בחו''ל. אשמח לקצת הסברה בנושא. תודה רבה לעוזרים ולקוראים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדמה לי שלא נפתח עדיין שרשור בנושא. באג חוזרים למבצע הנחות של שבוע, ה-Bug Attack אני כבר מרים את הכפפה - מישהו מעוניין במוצר גיימינג כלשהו כדי לקבל הנחה של 50%? אני מעוניין לרכוש את האוזניות Steelseries Siberia V2 אזור ר"ג-גבעתיים-ת"א
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפחות יש משהו טוב מהבחירות http://attack.bug.co.il/
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3453401 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית הרכבים החשמליים הלוהטת חשפה את מחירי הדגמים שלה בישראל - וזכתה לראות את ההיצע עבור המחצית הראשונה של שנת 2021 אוזל בתוך זמן קצר במיוחדלכתבה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
הספקנות אודות שימוש בכונני אחסון בעלי תצורה ייחודית ובלעדית מתממשת עם חשיפת הדגם הראשון אשר ישמש להרחבת האחסון בקונסולות הדור החדש של מיקרוסופטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שהממיר 4K מקליט של יס נקרא אולטרה והוא מגיע עם כונן קשיח של 1TB אני רוצה לשדרג אותו ל4TB/16TB (בהתאם לתמיכה ב2.5" או 3.5") האם הדבר אפשרי טכנית?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אחרי השדרוג ל-100 אצל בזק במבצע הגיעה חשבונית ואיתה מחירים לא צפויים, דבר ראשון על השירות עצמו - קיבלנו תשלום של 100, כאמור המבצע היה באותו מחיר של החבילה עד עכשיו ושילמנו 85 לפני כן בנוסף צירפו אותנו בלי ידיעה ל"שירות תמיכה ואחריות" על סך 17 שקלים אני אתקשר מחר לברר על מה ולמה, רציתי לראות אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואם הצליח להוריד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש של DELL שמגיע HD מכני. יש אופציית שדרוג ל-SDD. התקשרתי לחנות לשאול אם המחשב ה"משודרג" מגיע כך מהיצרן או שעושים את זה במעבדה והאם זה פוגע באחריות. הבחור הנחמד ענה לי שעושים את זה במעבדה וזה לא פוגע באחריות. נשמע לי מוזר מצד אחד. מלבד זה שכביכול "התעסקו עם המחשב" שזה משהו שמעבדות שנותנות אחריות לא אוהבות, זה אומר שמעבדת DELL תיתן אחריות גם ל-HD של החנות? מצד שני, ראיתי את אופציית השדרוג הזו בהרבה חנויות. למישהו יש נסיון עם קניה כזאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי 2 שאלות המעניינות אותי בעיקר בפן הצרכני שלהן: 1. אני שוקל לרכוש מחשב נייד ולשדרג/להחליף דרך החנות את הדיסק הקשיח ל-SSD - האם הדבר מומלץ לדעתכם? ייתכן ויוביל לפגיעה כלשהי (אולי בתנאי האחריות?)? אני יודע שבעיקרון המצב הוא שהאחריות למחשב תהיה ע"י היבואן והאחריות לרכיב המשודרג תהיה של החנות, אך אני חושש שתהיה זליגה כזאת או אחרת כך שלדוגמה היבואן ייטען שבעיה בלוח אם נגרמה בגלל פעולת שדרוג לא תקינה שביצע המוכר... ובכלל, מה דעתכם על העניין? 2. האם שווה להמתין למעבדי הדור השמיני? ראיתי שכרגע מעט מאוד מחשבים נמכרים עם מעבדים אלו ולא נראה כי המחיר של מחשבי הדור השביעי צפוי לרדת משמעותית עקב כניסת המעבדים החדשים לשוק. …
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-