צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אני ממש ממש טמבל, אבל אני לא מצליח למצוא איפה אני רואה את החשבוניות על רכישות שביצעתי. ראיתי שצריך לגשת לSeller Account, אבל אין לי דבר כזה אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום. ביום שלישי שעבר (27.11.2012), שלחתי דרך חברת השילוח UPS את מכשיר האל פסק שלי מדגם PRD650, לאדוויס לצורך החלפת סוללה. והיום או מחר, הם אמורים להחזיר לי אותו. הבעיות עם אדוויס היו בעת שהתקשרתי אליהם על מנת לשלוח את האל פסק אליהם דרך שליח של UPS בשעות שנוחות לי, לברר האם מכשיר האל פסק שברשותי מוכן ומתי יחזירו לי אותו: משום מה, מערכת ניתוב השיחות של אדוויס העבירה אותי לעיתים קרובות מאוד בכפייה (מבלי שביקשתי זאת), אל המענה הקולי שלהם. פעם הועברתי למענה הקולי בהפרשים של חצי דקה עד דקה לאחר הכנסתי להמתנה, ואף היו פעמים שהועברתי מיד עם סיום ההודעה הרגילה מהסוג של "נציגינו עסוקים בפניות קודמות", מבלי להכנס כלל להמתנה, דבר שלמעשה מנע ממני את האפשרות לגשת לשירות הלקוחות שלהם, …
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לגולשי האתר שלום רב, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך באמצעות אתר האינטרנט של חנות מוצרי מחשוב ידועה בארץ, ואפילו לא פתחתי את הקופסא שבה הוא הגיע. כרגע אני מעוניין למכור את כרטיס המסך משום שהוא לא מתאים לצרכיי, וברצוני לאפשר לקונה להנות מהאחריות הניתנת על הכרטיס (3 שנים ע"י היבואן). למיטב ידיעתי, בכדי שבעל המוצר יוכל לממש את האחריות, עליו להציג לחנות את הקבלה שקיבל מבית העסק ממנו היא נרכשה, אך יש לי שלוש שאלות בנושא: ראשית, השם שיופיע על הקבלה וודאי לא יהיה שמו של מי שירכוש ממני את הכרטיס, האם החברה בכלל תכבד את האחריות על המוצר אם מי שיציג את הקבלה לא יהיה מי שרכש את המוצר מידי החנות? שנית, כרטיס המסך נרכש יחד עם מוצרים רבים אחרים שאינני מתכוון למכור, והייתי מעדיף …
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מי יתן ויום אחד נוכל לצפות לכזה שירות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הרמקולים האלחוטיים הפופולריים של המותג בבעלות Logitech נמכרים בהנחות קורצות, עד סוף החודש בגירסה הגרמנית של הענקית המקוונת אוהבים סאונד איכותי שאפשר לקחת איתכם לכל מקום? המבצע הנוכחי באמאזון גרמניה עשוי להתאים לכם מאוד. במסגרת מיזם אשר עתיד להימשך עד ל-1 במרץ, בחנות מציעים הנחות גדולות על הרמקולים האלחוטיים של חברת Ultimate Ears האמריקאית, אשר החל משנת 2008 מהווה חברת בת ל-Logitech השוויצרית, וזוכה לעיתים קרובות למחמאות על ציוד האודיו האיכותי והמתקדם שלה. רמקול ה-Roll העגול והקומפקטי ביותר של UE מוצע לרכישה בעבור מחירים של בין 94 ל-96 יורו כולל מסים ומשלוח לארץ, אשר מתורגמים למחירים של כ-410 עד כ-420 ש"ח – שהם הנחה של כמעט 150 ש"ח (!) לעומת המחירים של אותו …
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
היי ! מכרתי טלסקופ באינטרנט, שזו קופסא של בערך 70 סנטימטר אורך, 40 רוחב, 30 עומק במשקל 20 קילוגרם. בדקתי בEMS של דואר ישראל והעלות היא מעל 700 שקלים שזה מגוחך. ניסתי ליצור קשר עם UPS אבל כבר בניתוב שיחות הם דורשים מספר לקוח כדי לעבור הלאה, כלומר לחברות בלבד. מה האפשרות של אדם פרטי לשלוח משהו בפחות מ700 שקל לחו"ל ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי מוצר שהערך שלו כולל המשלוח עולה פחות מ 75$ אז אין שום מס. לכן האם המוצר הבא (בהנחה שירד עוד) עונה על הדרישה הזו ? https://www.massdrop.com/buy/mionix-castor-rgb-ergonomic-optical-gaming-mouse אחרי קצת קריאה באינטרנט ראיתי שיש את הקטע של המשקל/נפח, עד כמה זה משפיע ועל אילו מוצרים ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע: שאלה בנוגע למוצר הבא:http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1 מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ 1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות? 2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו? 3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
חברים, במידה ולא מכירים אתם רשומה/מעגר מקוון/ת ממשלתי בארה"ב בה צרכנים שלא מעוניינים בשיווק ישיר מוסיפים מספרהם, הנה הסבר עליה וקישור לאתר עצמו: http://en.wikipedia.org/wiki/National_Do_Not_Call_Registry https://www.donotcall.gov/ יש דבר כזה בישראל? קבוצה/דיון בפייסבוק? בנוסף יש רשומה/מאגר שאוסף כל מספרים של חברות לשיווק ישיר מהם מתבצעות חיוגם לצרכנים? היום פספסתי חיוג ממספר שאותו הצלחתי לאתר בפייסבוק דרך גוגל והתברר ששייך לחברה לשיווק ישיר. אמנם זה לא פתרון טוב כי סיכוי לאתר מספרים ארציים באינטרנט נמוך אלה אם משלמים עבור שירות מיוחד ועדיין אני לא יודע איך זה כי לא ניסיתי.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, בשבועיים הקרובים נגמרת לי ההתחייבות לבאנדל של הוט ובזק 5MB. שבקצרה אפשר לתאר את זה כסבל וזה הרבה בזכות בזק. אני שוקל להצטרף לטריפל של הוט. אז אני צריך ספקית חדשה כי אין מצב שאני חוזר לבזק. שמעתי הרבה דברים טובים על אורנג' אבל המחיר שלהם פי 2 יותר גבוהה. אז אני ישמח לשמוע מכם המלצות. השימושים העיקריים הם טורנטים, צפייה ישירה & יו-טיוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שיתוף הפעולה בין יצרנית השבבים לענקית המכירות המקוונות חוזר לסבב נוסף עם הנחות מעניינות בין אמאזון לזכרונות ה-DRAM של מותג ה-Crucial מבית מיקרון יש סיפור אהבה קטן – אם לשפוט לפי המבצעים שנצפים בגירסאות השונות של החנות המקוונת בתדירות של אחת לכמה שבועות. הפעם החנות היא אמאזון בריטניה, והמבצעים הקיימים זמינים עבור זכרונות DDR3 ו-DDR4 כאחד, ולמחשבים נייחים ומחשבים ניידים כאחד. צמד זכרונות Ballistix Elite בטכנולוגיית DDR4 עבור מחשבים נייחים, בנפח כולל של 16GB (כל מודול בנפח 8GB) ובמהירות של 2,666MT/s, נמכרים בעבור 62 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ – כ-355 ש"ח, כאשר כמו תמיד נדרש להעביר את הגדרת המטבע בכרטיס האשראי שלכם לפאונד בממשק החנות של אמאזון, בכדי…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן כמו בכותרת - באיזה תאריך 014 מחייבים את הלקוחות ? אני רוצה להצטרף כרגע ולא יודע אם לחכות. ניסיתי להתקשר אבל בגלל הבחירות סגור היום, מישהו יודע לענות לי ? תודה
-
יצרנית הרכבים החשמליים הלוהטת חשפה את מחירי הדגמים שלה בישראל - וזכתה לראות את ההיצע עבור המחצית הראשונה של שנת 2021 אוזל בתוך זמן קצר במיוחדלכתבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בכתבה הזו לאחרונה: http://ranh.co.il/tag/%D7%A1%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9D/ אחרי ביקור קשה שלי בחברת סלקום.רשמתי בגוגל סלקום הם השטן .... בכול אופן נתקלתי בכתבה הזו שמדברת על המסלוליןם שבפעם הציעו בשנת 2008-2009 ,מי היה מאמין: אתה מתחייב למספר שנים,משלם על חבילה שעלותה בין 350 ל500+ יחד עם אייפון 3GS. איפה הימים ההם ואיפה היום?? היום ב99 אתה מקבל קו ללא הגבלה. תודה לגולן טלקום,תודה לרמי לוי ,תודה(מאולצת) להוט מובייל ותודה לכחלון! בקרוב מאוד אני עובר מן העושקים לגולן! מדהים כמה עשקו אותנו פעם!! ועדיין עושקים בתחומים אחרים...
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המבצע בלנובו נמשך עד מחר, אז אני קצת בלחץ... ניסיתי להשוות בין החברות השונות ומתוך ההמלצות שראיתי פה צמצמתי לmustop ו ushops. הבעייה עם שתיהן, היא שהן נותנות כתובת ב New Jersey, איפה שמס הקנייה הוא של 7%! globalshop נותנים כתובת במקום ללא מס קנייה, וגם מחיר יותר טוב, אבל הם בלעדיים ללקוחות אמריקן אקספרס (שאין לי) מישהו יכול להמליץ אולי על חברה אחרת שנותנת כתובת מוצלחת יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחי קנה מחשב נייד של HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל לפני כשנה וחצי. בזמן האחרון התחילו לו בעיות של התחממות המחשב, מקלדת שהפסיקה לעבוד לסירוגין ובלוטוט' וכרטיס קול שהפסיקו לעבודו לחלוטין. אחי התקשר לHP ולאחר שהעבירו אותו שבעת מדורי גיהנום ותחקירים על זהות הרוכש בחו"ל נחה דעתם ותואם איתו טכנאי. היות שלא היה לו זמן להפגש איתם הוא העביר אלי את המחשב ותואמה איתי הפגישה. נתחיל בכך שהפגישה תואמה איתי בין השעות 11-13 והטכנאי הגיע ב13:50. לא נורא, "נחליק". הטכנאי (של חברת טלדור) הגיע והתגלה דווקא כאדם נחמד (או כך חשבתי) וישב להתחיל לעבוד. התברר שHP העבירו אליו רק את התלונות על לוח האם ולא על המקלדת ולכן הוא הגיע רק עם לוח אם חילופי. הטכנאי הרגיע אותי ואמר שאוכל להזמין שוב את השירות…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר למלא טופס ולשלוח לעסק בשביל לקבל מוצר במחיר נמוך או חינם אפילו כמו אנטיוירוס זה. האם זה יעבוד לאנשים מחוץ לארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמנו בסוף 2011 עברתי לחברת מירס במסלול חיילים (שהיה אז מאוד משתלם) והובטח לי שבבוא היום כשהם ישיקו את רשת הדור ה3 שלהם אוכל לשדרג לרשת החדשה. כמובן שעל הבטחות קשה לסמוך אז אפילו יש לי חוזה ובו כתוב באופן ברור למדי בעמוד הראשון שמסכם את החבילה "מבלי לגרוע מהתחייבות הלקוח, ככל שקיימת, לאחר השקתה המסחרית של רשת דור 3.9 של מירס, תעמוד לרשותך האפשרות לשדרג את המוצרים, נושא מסמך זה, בהתאם לתוכניות השדרוג שיהיו בתוקף במועד הרלוונטי". היום אחרי המתנה מייגעת בהוט מובייל והתייעצות של הנציג עם המנהל של הסניף הוצע לי לנייד את המספר ממירס להוט(למרות שהחברה היא אותה חברה עם אותו ח.פ.), להמשיך לשלם על מכשיר המירס [שיהפוך להיות חסר שימוש] ובמקביל לקנות מכשיר חדש לשלם גם עליו…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי חברים. רוצה להתייעץ לגבי מכירת מחשב נייד לנובו תקול לחלקים, אשמח לעזרתכם. הדגם : Lenovo ideapad 5-15IIL05 (81YK008SIV) מפרט: * Intel Core i5-1035G1 * 16GB DDR4 3200 * 1T M.2 PCIe SSD * MX350 2GB * 15.6" FHD IPS הלוח אם תקול, קורס לBSOD לעיתים קרובות ולא מצליח להתקין ווינדוס לאחר פרמוט, נבדק במעבדת CPM ואומת שאכן הבעיה בלוח אם. חוץ מזה המחשב בן שנתיים, בלי שום נזק לפלסטיקה או למסך ושאר הרכיבים תקינים לחלוטין. מישהו שיודע לייעץ בכמה אוכל למכור אותו לטכנאים או למי שמתעסק עם זה ואיפה? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מכירים מישהו שמוכרים RAYBAN מקורי וחדש באייבי שעושה משלוחים לישראל? ראיתי כל כך הרבה ראייבאנים חדשים שעולים עשר דולר חחח
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו מכיר מובילים זולים באזור רחובות? (לטובת כניסה לדירה חדשה)
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היה איזה שירות נזכר בפורום שמחבר קונים עם טיירים ומאפשר להשיג מוצרים בעמצאות טיירים או תושבים חוזרים אחרי טיול לארץ ככה בשביל לא לשלם עלויות משלוח גבוהות. מה היה שם של שירות? תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-