צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
מדובר בבית גדול יחסית עם 5 חדרים (בערך כ- 150 מ"ר) כך שחשוב שיהיה מיכל איסוף מספיק גדול. יש לנו חתולה אז חשוב שהשואב יהיה מספיק חזק בשביל לשאוב שיערות מהרצפה, מהרהיטים וכד'. הדרישות: - עוצמת יניקה 380 WSP ומעלה - עדיפות למיכל איסוף גדול (ללא שקיות) - עדיפות לפילטר נשטף - אין צורך בחובט לשטיחים - שואב נגרר עם עדיפות לכבל חשמל שנגלל באופן אוטומטי.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי כמה מוצרים דרך גירבסט ביום הרווקים הסיני (11.11) ואחד המוצרים המשמעותיים נשלח דרך חברה שכנראה יש לה שותפות או הסכם עם GCX. שבוע שעבר התקשרו אליי מהחברה על מנת לגבות ממני מכס + דמי שחרור ואמרו לי שהחבילה תשוחרר ותישלח אליי מידית, וביום שישי ב11 בבוקר התקשר אליי שליח ואמר 'עוד כמה דקות אני אצלך'. בפועל המתנתי ליד הדלת כשעה וחצי, ולפתע קיבלתי מסרון SMS שהשליח צלצל בדלת ולא היה מענה - שקר מוחלט. התקשרתי אל השליח והוא בתחילה טען שלא היה מענה, אחרי ששאלתי אותו איפה היה והאם הוא בטוח שהיה בבניין הנכון, לפתע גרסתו השתנתה ל'כן אחי, אין לי מושג איפה החבילה שלך. היא נאבדה, או שהיא במחסן. יום ראשון על הבוקר אני אתקשר למנהל שלי לברר.'. אז היום, …
-
- 3 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום, זה גם חוות דעת לגבי האפשרויות השונות וגם דורש ידע תכני ולכן אני מתנצל מראש. אם יש צורך כמובן שהאחראי יכול להעביר את הדיון לפורום המתאים. מהם שירותי האחסון המומלצים לעסקים קטנים ברשת. מדובר על שימוש בקבצים גדולים (אדריכלות הדמיות ותמונות). יש לשמור על כ-4 טרה בענן, עם גישה סלקטיבית לנטונים. לכן חשוב לי : 1. שירות אמין ללא קריסות. 2. בטחון מידע וגיבוי ללא פשרה. 3. מהירות גישה לחומר בהורדה והעלאה. 4. אפשרות עבודה על החומר בענן?. 5. גישה מכל מקום בכל זמן. 6. גישה בניידים וסלולארי. 7. עלות (שלא יהיה יותר יקר מתחזוקת שרת בעסק וכמובן יותר בטוח. אולי אתם יכולים לחשוב על משהו שחסר. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בנושא שולחנות המחשב החשמליים(מתכווננים לגובה) לפני כמה זמן וכל מה שאני מוצא בארץ זה כמה חברות מאוד קטנות. אפילו מחירים אין כמעט באתרים שלהם, מישהו במקרה יצא לו לקנות שולחן כזה?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא יכול להמליץ לי או להראות לי שולחן באורך 2 וחצי מטר ורוחב של 50 סמ אפשר להתגמש תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום, הזמנתי משלוח מאיביי, אך עדיין הוא לא בא, הסתכלתי ב-track ונראה שהיו נסיונות שליחה (פה בארץ) זה קוד המשלוח: CF010883892US מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גיליתי עכשיו אתר תיווך משלוחים זול בהרבה (לפחות עבור המקרים שבדקתי) מאשר Buy2USA ו-Mustop: Shipito בדקתי אותו לדוגמא עבור ה-Kindle, והם דורשים תיווך של פחות מ-4 דולר. (Buy2USA דורשים 20, למיטב זכרוני. אולי קצת פחות כי זה Amazon) נסו את המחשבון שלו. הוא זול בסדר גודל מהחלופות הישראליות. יכול להיות שיתחיל להיות כדאי להזמין דברים מ-Ebay שלא נשלחים לישראל. נ.ב. עוד לא יצא לי להשתמש בשירות, אבל שמעתי עליו לראשונה בכתבה הזו, שמכילה עוד הרבה מידע מעניין בנושא.
-
- 12 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הMi Smart Sensor Set אבל יש לי מצלמה אחרת (לא זוכר איזה דגם). האם אני יכול לחבר גם אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אשמח לקבל המלצה למצלמה לרכב. ממה שבדקתי יש מצלמות בטווח די גדול של מחירים מבערך 30 עד 300 דולר. מה ההבדלים בין המצלמות בין קצה אחד של הטווח לקצה השני? ממה שהבנתי מהבדיקה והחקירה שעשיתי: מצלמה שנשענת על קבל עדיפה על מצלמה עם סוללה (מבחינת העמידות לחום של השמש). הרזולוציה לא בהכרח מעידה על איכות הצילום - ראיתי יתרונות למצלמה ב 1440P על פי 1920. - ברמה של יכולת לקלוט לוחיות רישוי. תכונת POLARIZED תורמת לאיכות הצילום ואבחנה בפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי ג'ינס מהאתר ioffer ב73 דולר.. אני יודע שבאופן כללי מותר לייבא עד 50$ בלי מכס, לדעתי לבגדים מותר קצת יותר אבל ביקשתי ממנו ליתר ביטחון לרשום שזה עלה 40$.. אני לא בטוח אם הוא עשה את זה כי הוא לא ענה לי.. וההודעה הבאה שלו הייתה שהחבילה כבר נשלחה. המשלוח מסתבר היה דרך EMS, גיליתי את זה אחרי שהחבילה נשלחה. בהתחלה חשבתי וואלה אחלה, זה יהיה מהיר.. ואז קראתי קצת באינטרנט ולפי מה שהבנתי זו חגיגה של עמלות. אני צפוי לשלם מכס / עמלות או משהו? יכולים לעקב את החבילה במכס למרות שזה סך הכל ג'ינס אחד? לא אכפת לי לשלם עוד 50-100 שקל אבל שלא יחייבו אותי להגיע למכס בתל-אביב כדי לקחת את החבילה.. ביאס לי את כל היום חח
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במסגרת עיסקה בגובה 10000 ש"ח התקין בביתי קבלן שיש. כעבור כ 7 חדשים השיש נסדק ונמצא בלתי ראוי לשימוש. פניתי לקבלן אשר הציע לי 2 אלטרנטיבות: 1. הוא יוותר על 5000 ש"ח מסכום העיסקה; 2. הוא יקבל את מלוא 10000 ש"ח שאני חב לו, יחליף בעצמו את השיש אך: לא ישא באחריות לנזקים שיגרמו למטבח בהסרת השיש הישן והתקנה השיש החלופי ! הפיתרון הרצוי לי הוא שהקבלן יתקין מחדש את השיש אך אני תוהה אם עלי לבלוע את הצפרדע המתווספת להצעתו שבתכליתה הוגנת, האם עלי לשאת בנזקים שיגרמו למטבח עקב החלפת השיש? אינני פונה לרשויות הגנת הצרכן כי הקבלן מכיר באחריותו ואף מוכן להחליף את השיש. אני מחפש חו"ד מקצועית בנוגע ל "עז" שהוא מכניס: לא לשאת באחריות לנזק שיגרם בעת התקנת השיש החלופי. מ…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי משפחה בארה"ב אבל אני לא רוצה להטריח אותם עם הקניות עצמן, האם אני יכול לקנות מוצרים באמאזון ולבחור את כתובת המשלוח שלהם? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני כרגע משלם להוט 109 ש"ח על 30 מגה. הייתי עם שימור לקוחות כרגע בשיחה והם טוענים שאם לא אביא להם הוכחה שמשלמים פחות הם לא יכולים להוריד. מישהו פה בהוט ומשלם פחות על חבילת 30 או 100 מגה (תשתית בלבד)?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לא הייתי בטוח היכן לשים את הפוסט. בכל אופן בביתי הקט יש את הכסא המפורסם Herman Miller Aeron. קיבלתי לאחרונה במשרד כסא, שאני יכול לתאר אותו במילה אחת - מדהים ! מדובר על הכסא הזה - http://www.humanscale.com/products/product.cfm?group=freedomtaskchairwithheadrest למיטב הבנתי, WAXMAN מוכרים אותו בארץ ואני מתכוון לקנות אחד לבית. ממליץ בחום ! הוא פשוט נוח כל כך שהדבר היחיד שחסר לו זה מנוע.
-
- 10 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, החלטתי שבמקום ללכת כל חודש בערך לספר ולשלם 40 ש"ח על תספורת שלוקחת בדיוק 5 דקות (אני מסתפר על מספר 3 בכל הראש), כדאי שאני אקנה מכונת תספורת ואעשה את זה בעצמי, מה גם שבקרוב אני מתגייס אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי ללכת לספר. 1. זה אפשרי להסתפר לבד או עם עזרה מינימלית ממישהו ושזה יצא בסדר? יש המלצות או טיפים כלשהם? 2. אני צריך המלצות למכונה - כמו שרשמתי השימוש בה יהיה בערך אחת לחודש אז אני לא מחפש משהו מקצועי מדי, אלא מכונה שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתשמש אותי לכמה שנים (שוב, השימוש שלי מינימלי יחסית). אני מוכן להשקיע עד 200-250 ש"ח, אבל שאוכל להשתמש בה לאורך זמן בלי שתעשה בעיות. אני גר במרכז אם זה רלוונטי. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
סקר: Skypc מול KSP מול RSM מול IQPC (למרות שהיא רק בדרום) מה דעתכם/ן? מחיר,שירות, אמינות - וכל הנלווה ומה שחשוב לכם. אינטרסנטים - אשמח אם לא תגיבו... (אם יש חנות ששווה לדעתכם לציין, רשמו אותה) מעניין לשמוע.
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא סגור אם זה הפורום המתאים לשאלה כזאת... מוזמנים להעביר אם יש צורך. בכל אופן, בכמה אתם הייתם מוכרים את המפרט הבא בשוק היד 2? מה לדעתכם יהיה סכום סביר לדרישה על מפרט שכזה? Intel Core i7 4790K 4.0 GHZArctic Freezer i30 COGigabyte GA-Z97MX gaming-5Gigabyte GTX970 G1 4GBFractal Design Define Mini BlackFSP Raider 650W A.PFC 80+ SilverHynix 16GB DDR3 1600MHZSegate 2.0TB 64MB SATA3Segate 2.0TB 64MB SATA3Crucial SSD 256GB 2.5 Sata3 MX100 Achieva Shimian 27" Monitor - 1440p IPS Display Corsair Gaming Mouse - Sabre RGB ROCCAT ISKU FX Multicolor Key Illuminated Gaming Keyboard כמובן שהכל במצב שמור מאוד וחדש. גם חיצונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השנה העמוסה הזו מגיעה לסופה, וזה הזמן המתאים להכיר לכם את המוצרים המוצלחים ביותר שפגשנו במהלכה בעולם החומרה והמחשבים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אם ההודעה נכתבה בפורום הלא נכון נא להעביר שלום - מתנצל מראש על החפירה אבל זה עניין חשוב [=, לפני כשבוע הזמנתי חבילה מחשב + מסך מksp בסך 5025 ש"ח, אתמול(יום שני) אספתי אותה מהסניף בנהריה. רגוע ושמח לבב הגעתי לביתי וחיברתי את המסך והמחשב וכשבאתי להדליק אותו נחרדתי למשמע אוזני - אחד המאווררים פשוט עושה רעש נוראי ולא תקין. למחורת(יום שלישי - היום) הגעתי לסניף וכשפתחו את המארז גילו שהמאוורר של הספק כח הוא שעושה את הרעש והחליטו שהספק לא תקין( Crosair VS550 550w Series). כמובן מייד ציפיתי שיחליפו לי את החלק אבל פה העניינים מתחילים להסתבך. לדבריהם הספק הזה שהזמנתי(שמחירו 250 ש"ח) היה האחרון בחברה ואין אפשרות להחליפו בחדש. האופציות שהביאו לי הם: 1)לשלוח את החלק לתיקון ושיחזור אח…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אנשים לרגל CyberPunk 2077 שיצא באפריל החלטתי לשרג את המחשב הזקן שלי והבנתי מכאן שהחברה שהכי כדאי לתמוך בה בארץ הם TMS אבל לצערי אין להם יותר מדיי סניפים בפריסה ארצית ככה שזה מטלה רצינית ללכת להתייעץ איתם. אשמח אם יש פה תותחים שיכולים לעזור לי להרכיב מחשב מבוסס AMD בתקציב של סביבות ה7-8 אלף. אני לא אוברקלוקר מעדיף לא להתעסק בדברים האלה יותר מידיי, פשוט מעדיף ריג חזק מלחתחילה. כמה הערות מראש: - אנחנו ב2019, אין מקום לHDD בריג איכותי 1TB SSD חובה. - אני לא צריך ולא רוצה RGB על כל מרכיב, זה מיותר ומפריע לישון בלילה. - כרטיס מסך הNAVI של AMD לעומת TURING של נוידיה??? יש למישהו אינפוט בנושא? - אני לא מבין דבר בפיתרונות קירור א…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
g pro wireless https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1005972 שבוע שעבר עדיין נמכר בכל הרשתות הגדולות, וביום אחד התנדף מכל האתרים בתיאום מושלם. למישהו יש ידיעה בנושא היבוא לארץ או הסבר מסתבר? תודה
-
- 31 תגובות
- 8.1k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב חברים בואו נפתח דיון צרכנות סתמי וכיפי כזה. מה המוצר הכי מוצלח ששווה כל שקל שקניתם לאחרונה? איזה מוצר אתם מתחרטים שקניתם? אני אתחיל : מוצר טוב : אני ממש מבסוט על הסמארטפון Moto G 2014 שקניתי לא מזמן, אני חושב שזה הסמארטפון שנותן הכי הרבה תמורת הכי מעט כסף, הטלפון שלי עובד חלק ואפילו לא נתקע פעם אחת בזמן שמכשירי דגל של חברים שלי מבין סמסונג, אפל וLG בקושי זזים מרוב לאגים. פשוט סמארטפון מושלם. מוצר רע : לאחרונה נרשמתי לחדר כושר אז מיהרתי ללכת לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן, אז קניתי Audio technica ck323m. האוזניות לדעתי ממש אבל ממש גרועות, ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו ATH M50, כנראה שזה מה שקורה שסומכים על מותג ספציפי בלי לבדוק ביקורות באינטרנט קודם. [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה מוצרים מVitacost בעלות של כ60 דולר אך עלות המשלוח עוד כ25 דולר. האם כשמכס יבדקו את החבילה הם מסתכלים על הסהכ מחיר המוצר+משלוח או רק על עלות המוצרים? * המכס בדוק יבדוק את החבילה בגלל המשקל. תןגנ
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-