צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה שדרגתי לחבילת טריפל אצל הוט. עם השדרוג הביאו לי ממיר HD. עם הזמן התחילו להעלם לי ערוצים. תחילה זה היה ערוץ MGM HD (לא ידעתי שהוא מגיע עם חבילת אקסטרה), ולאחרונה נעלמו לי בכלל כל הערוצים של חבילות אקסטרה. התקשרתי לנציג תמיכה טכנית, אמרו לי שיחזירו לי את הערוצים. אכן כל הערוצים חזרו חוץ מערוץ MGM HD. וכעת נוצרה בעיה חדשה - הHOT VOD, שבקושי עבד במשך כל התקופה מאז שדרגתי לטריפל, עכשיו בכלל מסרב לעלות וכל פעם יש לי הודעה "נתק את הממיר מהחשמל וחבר לאחר 2 דקות". בנוסף לזה כל השירות של HOT מתחיל ליאש אותי כבר. זאת לא הפעם הראשונה שבעיות קורות לי אצל הוט. נוסף לזה היו לי מקרים: 1. כחודש ימים האינטרנט פשוט לא זז. אני מתקשר לתמיכה טכנית, מסבירים לי שיש תקלה איזורית שנ…
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני כרגע משלם להוט 109 ש"ח על 30 מגה. הייתי עם שימור לקוחות כרגע בשיחה והם טוענים שאם לא אביא להם הוכחה שמשלמים פחות הם לא יכולים להוריד. מישהו פה בהוט ומשלם פחות על חבילת 30 או 100 מגה (תשתית בלבד)?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד יש ברשותי חבילה אצל HOT ובז בינלאומי של 12 מגה. אצל הוט יש לנו טריפל של טלפון, אינטרנט וטלוויזיה. 1. האם כדאי להיפרד מבזק בינלאומי ולעבור לספק החדש של הוט? 2. אם אני עובר לסק החדש של הוט, כדאי לשדרג את הספק והתשתית ל-100? 3. כמה זה עולה? מה הבדלי המחירים? 4. זה שווה את זה? באמת מקבלים 100? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי Uncharted1 (משחק קונסולה) ב140 שקל יד שניה, בגלל שנאמר לי שיד ראשונה לא זמין, ועולה 150 שקל.לפני שנסעתי לקנות, התקשרתי לחנות, ושאלתי אם Uncharted1 זמין. אמרו לי שכן (שעה לפני שהגעתי לחנות), ושאני יכול לבוא לקחת. שום מילה על זה שהעותק משומש. בלי ברירה, ובגלל שחיפשתי את המשחק בהרבה חנויות אחרות, שילמתי ולקחתי אותו הביתה. עכשיו אני חוזר, פותח את אתר החנות, ומתברר לי שהמשחק מופיע בחנות כ"מוצר חדש" בעלות של 130 שקל!אני לא רוצה לפרסם בינתיים את שם החנות. אבל אני כן אשמח לעצות, מה לעשות במקרה כזה. (אני לא הייתי בטוח אם זה שייך לכאן או לפורום PS3, אם טעיתי בפורום בבקשה להעביר. תודה)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנה המחירים של כוננים קשיחים היו משמעותית יותר זולים מהיום כונן של 1 טרה עלה 250 ש"ח אח"כ עקב השיטפונות עלו המחירים שהגיוני לדעתי מה שלא ברור לי למה בזמן הנוכחי המחירים של כוננים קשיחים עדיין גבוהים.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הרגע ראיתי את הפרסומת החדשה של סלקום, מי שלא מכיר הפרסומות הולכת ככה: נערה יפה מתקשר כביכול לחבר שלה שבצבא ואומרת לו שהיא מתגעגעת לישון איתו ביחד, ואז הזוג נרדם כשהם בטלפון אחד עם השני. ואז מגיע הקאטצ', הקריין אומר: "שיחות חינם ללא הגבלה בתוך המשפחה" http://www.cellcom.co.il/shop/price_plan/cellcom_family/pages/default.aspx?WT.ac=cellcom_family_hp_banner_784x260_160212.swf ואני תוהה, WTF?? או שסלקום סוטים והזוג הם בעצם אחים או שסלקום קיוו שאף אחד לא ישים לב לזה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ב26.1.12 הגעתי לסניף ראשל"צ מהסיבה שהנגן שלי, סנדיסק קליפ+, לא רוצה לעבוד. הבאתי אותו לנציג במעבדה והוא ניסה לשחק איתו ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה ושולח למעבדה. מאז עבר מעל 3 שבועות ולא קיבלתי תשובה. שבועיים וחצי לאחר המקרה שלחתי להם מייל עם שאלה לגבי כמה זמן זה לוקח אז שאלו אותי מה מספר החשבונית ולאחר מכן לא הגיבו בכלל. א. מישהו יודע כמה זמן זה אמור להיות כששולחים משהו למעבדה? ב. אני יודע שKSP ושירות לא הולכים יד ביד, אבל מכתב מאיים אולי יעזור (כזה של לפני תביעה)? תודה מראש, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני רוצה להתנתק מי זבל בגלל הבעיה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=525759.0 אני כמעט כל יום מתקשר אליהם אומר להם שאני רוצה להתנתק והם עונים לי טוב אנחנו ננתק אותך תוך 24 שעות וככה כל נציג אחר אומר לי את זה!!!השתמשתי באתר הNATEK הזה גם זה לא עוזר!!!!!!!!בגללם אני לא יכול לעבור להוטנט בגלל שאני איתם בבנדל עד שהם לא מפצלים את הבנדל הזה אני לא יוכל לעבור לHOTNET אני מזה עצבני אליהם זה משהו לא יאומן!!!!! עזרה???הם אפילו מעבירים אותי לאנשים כאלה שיגרמו לי להשאר ועוד הם מתחילים לחפור לי למה אתה עובד תנו לנו סיבה אחת לפחות מה אכפת לכם!!!תנו לי לעבור כבר אני בגללכם לא יכול לעבור לHOTNET!!!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתם שומעים? לפני חודשיים קניתי מקלדת בלוטוס של מיקרוסופט בחנות קספ בהר חוצבים בירושלים המקלדת הפסיקה לעבוד לפני שבוע הלכתי ביום חמישי לחנות לממש אחריות אז המוכר אומר לי, תשמע, אין עכשיו טכנאי תבוא ביום ראשון אמרתי לו, אתה הרי לא הולך לתקן את זה לא צריך טכנאי לראות שזה לא מתחבר אבל הוא התעקש שהוא לא יודע אם בכלל יש במחשב בלוטוס שהוא יוכל לבדוק אמרתי לו, אם אתה לא יודע פשוט תשלח לחברה הוא אומר ל,י לא, הם מבקשים שטכנאי יבדוק שבאמת יש בעיה (לא נראה לי אבל לא חשוב) אמרתי לו, תקח את זה עכשיו וכשהטכנאי יבוא תתן לו אז הוא חוכך בדעתו על תירוץ חדש אה... והוא מצא תשמע, זה מגיע עם עוד חלק אתה צריך להביא גם אותו אמרתי לא שהחלק הזה הוא כמו מכשיר נוסף ואין קשר בין הבעיות אז הוא אומר ל…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה התוכן בפרסומות הקופצות אינן בוחלות בשום אמצעי בכדי לגרום לכם להרשם לשירות שלהם, שימו לב איזו חוצפה/תעוזה, מפתים אתכם לבחור סמארפון ובכלל מדובר ב"משחק טריוויה" שעלותו מאות שקלים בחודש. לתוכן אין שום קשר לכותרת ואין שום הפניה למחיר האמיתי של השירות שרשום אך ורק בתקנון. http://tradein-center.co.il/no-alert.html?aff1=purple2&aff2=&utm_source=purple2&utm_medium=1&utm_campaign=purple2ChooseCellTradeInFeb11 חלק מהתקנון: עלות השירות עלויות השירות הינן כדלקמן: עלות ההרשמה לשירות היא 40 ש"ח כולל מע"מ. עלות מנוי מינימאלית לחודש היא 80 ש"ח כולל מע"מ )ולא כולל עלות הרשמה(. עלות קבלת השאלה הראשונה בכל סבב שאלות חודשי, וכן עלות קבלת כל שאלת תזכורת שבועית…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כיומיים התחברתי סוףסוף לאינטרנט פרטי (עד היום הייתי דרך הקיבוץ). התחברתי לבנדל בזק+014 2.5 מגה וקיבלתי מ014 את ההסכם במייל. בהסכם ישנו סעיף על הגבלת תעבורה חודשית ל65GB הורדה והעלאה (ביחד) בחודש.(עד היום דרך הקיבוץ לא שמעתי על זה) אם אני עובר את המכסה אז או שהם מגבילים מהירות או שהם מחייבים תוספת, לא ברור לי. בנתיים לא התקשרתי לשירות לשאול, בנוסף אף אחד מהנציגים לא העלה את הנושא הזה לפני ההתחברות שזו חוצפה גדולה. אז מה קורה אם אני עובר את המכסה? ועד כמה הם "אוכפים" את ההגבלה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהוא כבר הספיק להתנסות בספק האינטרנט של הוט? אני עכשיו מסיים התחיבות ולפני סגירת חבילה חדשה...אתם חושבים שספק הוט נאט ייגרום לניתוקים ואיטיות או שזה שווה. ההשוואה שלי היא לבזק בין לאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טריפל בהוט שע"פ החשובות שהם שולחים בסוף חודש, יוצא שאני משלם 66 ש"ח על תשתית 12M, זה לא כל כך משנה לי כי אני מסתכל על זה כחבילת טריפל של 315 ש"ח לחודש על טלפון + TV+ אינטרנט. לגבי הספק, סוף החודש נגמרת לי התחייבות לבזק בין לאומי על 12M. אני משלם להם 29 ש"ח בחודש על 12M..זה מחיר בן זונה אבל בא לי לשדרג ל- 30M. לגבי התשתית (הוט) לפי מה שבדקתי לפני חודשיים מדובר על תוספת של 25 ש"ח לטריפל (ז"א 340 ש"ח בבחודש על הכל) והם שולחים גם את ה- HOT BOX. לגבי הספק (בב"ל), הם רוצים מימני 49 ש"ח לחודש..שזה מחיר שהשגתי לפני חודשיים גם כן. לגבי התשתית אין פה הרבה מישחק ולפי מה שהבנתי, הוט לא גמישים במחירים שלהם. לגבי הספק מישהוא יודע על מחיר נמוך מ- 49 ש"ח לחודש ב- בב"ל עבור 30M? אי…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממש מצאתי תשובה לשאלה שלי בחיפוש, רציתי א', לשאול אם משיהו התנסה על השילוב הנ"ל, קיבלתי חודש חינם מבזב"ל לכל הבאנדל, מה שאני עדיין חושש לגביו, אבל שווה את הניסיון... ולאחר מכן 179 לבאנדל. בנוסף עיינתי בהסכם מול הוט וכתוב שם שהטרפיק מוגבל ל50 ג'יגה בייט, ושמעבר להם יהיו שינויים במהירויות ותוספות מחיר???? האם יגבו ממני עוד כסף עם אעבור את המכסה הזו? האם המהירות תצנח? תודה רבה חברים ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר נייד וקו, איזה חברה כרגע בשוק מציעה את המסלולים הכי אטרקטיבים? כמו-כן האם משתלם לקנות את המכשיר סלולארי מהחברה (אני דיי סגור על Samsung Galaxy S2) או מגוף פרטי כזה או אחר?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם על החנות TMS מחשבים בנתניה. אני מעוניין לקנות מחשב שהרכבתי שם האם מומלץ? מבחינת אחריות איך זה הולך? אני שואל אתכם כי יש כאן אנשים שהתנסו עם החברה הזאת (ראיתי כמה פוסטים אבל לא כל כך מעודכנים) אשמח לתגובות!תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, לפי מה שראיתי באתרים שלהם הם באמת עומדים במילים שלהם או שזה סתם עוד איזה טריק שיווקי?
-
- 20 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אני מניח שהנושא דובר פה כמה פעמים אבל הפעלתי חיפוש ולא ממש מצאתי, בכל מקרה: האם ניתן למצוא הוזלה משמעותית באי ביי גם אחרי שניקח בחשבון את תוסף המע"מ שצריך לשלם? קצת חיפשתי ולא מצאתי הבדלים משמעותיים גם בלי המע"מ, אבל אתם בטח מבינים בזה יותר ממני... ניקח דוגמא של מפרט ב4K בארץ, כמה אפשר לחסוך (אם בכלל אפשר) לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המוצר : סורק מדגם PL806 של חברת plustek ומסך מדגם U2312HM של חברת DELL תאריך הקניה : 9/1/2012 שם החנות : א.ד.ס סודרי מחשבים אתר אינטרנט : http://adscomp.co.il/he/ כתובת החנות : כנפי נשרים 68, גבעת שאול, ירושלים חוות דעת מפורטת (מאד): טוב , קחו אויר , זה הולך להיות ארוך מאד. מצד שני אני זה שיושב וכותב את הכל , אתם צריכים רק לקרוא ולשפוט בעצמכם (ולדעתי חשוב שתקראו) , אפשר גם להגיב. אז ככה : כל מה שאכתוב בחלק זה הן עובדות חד משמעיות , אשתדל להמנע בחלק זה מביקורת אישית שתבוא לאחר מכן. בכל מקרה שלילי עם חנות אונליין - שם החנות לא יוזכר (למעט אדס מחשבים כמובן) , בכל מקרה חיובי עם חנות אונליין - שם החנות יוזכר בשמחה. בתאריך 9/1/2012 הזמנתי מהחנות סורק מדגם…
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
מישהו איפה אפשר להשיג? שאלה קצת מוזרה אני יודע, אבל בכל זאת.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אפרסם כאן את כל חבילות האינטרנט הזולות ביותר בארץ לכל המהירויות הגבוהות החל מ- 2.5Mb ועד ל- 100Mb. החברות שיהיו בהשוואה הן: FAST (פאסט), Triple C (טריפל סי) ו- 018 אקספון. - אלו הן ספקיות אינטרנט חדשות המציעות אינטרנט במהירויות גבוהות, עם שירות מצויין ובמחירים זולים! ואיך אפשר לשכוח גם בלי התחייבות! אז נתחיל: מהירות 2.5Mb: בלי התחייבות: פאסט - 22.00 ש"ח בחודש. 018 אקספון - 24.90 ש"ח בחודש. טריפל סי - 29.90 ש"ח בחודש. עם התחייבות: פאסט - 8.30 ש"ח בחודש בהתחייבות לחצי שנה. 018 אקספון - 16.60 ש"ח בחודש בהתחייבות לחצי שנה. טריפל סי - אין חבילות עם התחייבות. מהירות 5Mb: בלי התחייבות: פאסט - 33.00 ש"ח בחודש. טריפל סי - 39.90 ש"ח בחודש. 018 אקספון - 44.90 ש"ח ב…
-
- 21 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
כיום אני נמצא בבזק בינלאומי במסלול גיימר (10 מגה) בתשלום 52 שקל לחודש. אשמח לשמוע על מבצעים שווים יותר אם יש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אפרסם את זה פה: מישהו יודע איך מקליטים שיחות בטלפונים קווים או סלולריים ללא צורך במכשיר להקלטת שיחות? זה חשוב לי כדי שאני אוכל בטלפון הקווי להקליט שיחות עם נציגי תמיכה וכ"ו. כמו כן, אם יהיה לי פעם טלפון סלולרי, לעשות זאת גם שם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-