עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני זקוק לדיו מקורי למדפסת 6500A PLUS של HP. מישהו יודע על איזו רשת שעושה עכשיו מבצעים משתלמים לדיו מקורי? או אפילו איפה משתלם לקנות באופן כללי? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by ח ר,

מי מיודע כיצד ניתן להשיג כזו סוללה מקורי// חיקוי? (לא אצל היבואן ב150 ש"ח) תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  3. האם ידוע לכם מה הפרוצדורה של ייבוא רחפן מחו"ל? הבנתי שאם הוא עוצר במכס, צריך להשיג ולחתום על כל מני טפסים של משרד התקשורת לאישור הרחפן, ולפעמים קשה להשיג אותם ובזמן הזה המכס גם גובה עמלות על אחסון המוצר. אז השאלה שלי היא אם מזמינים מאיביי רחפן דרך תכנית ה Global shipping program, האם יש סיכוי שאצטרך לשלם עוד עמלות מעבר למה ששילמתי במעמד הרכישה? והאם עדיין אצטרך למלא טפסים וכו', או שהם עושים זאת עבורי? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by re66,

מוסך ביצעה תיקון כושל חלקית. במקום לתקן באחריות המוסך מעדיף לבטל עסקה. האם אני חייב להסכים לביטול העסקה מצדו או שמורה לי הזכות לתבוע על אי ביצוע התיקן בצורה ראויה ( אפשר להוכיח על ידיי מומחה ) ולא לתקן אצל המוסך כי יש לי חוסר אמון טוטאלי במוסך ויש לי הוכחות על שקרים בהליך קדם לעסקה. כמובן שביטול העסקה יגרום לי נזקים כמו אובדן יום עבודה וכן אובדן ימיי העבודה של התיקון המקורי.

5. השקעה של 400 או 500 יורו/דולר בקונסולה היא לא עסק פשוט עבור צרכנים רבים - אך כשמוסיפים זווית היסטורית לסיפור מגלים כי מדובר בנקודת תמחור דומה ואף טובה יותר מאלו שקיבלנו בדורות הקודמיםלכתבה

6. אני רוצה לעשות מנוי לall jobs אבל היום זה ה30 לחודש. אז השאלה‚ אם אני עושה מנוי לחודש בעצם ( כי אני רוצה לנסות חודש ואז לבטל‚ אלא אם כן זה באמת יהיה יעיל..). אז זה דווקא לגביי החודש הזה שעומד להגמר חודש 10 כלומר משלמת 49 שח ליום אחד ואז שוב יחיבו אותי לחודש הבא או שפשוט זה הולך מה30 לחודש עד ה30 לחודש הבא? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי למה מצאתי משרה ממש טובה ואני לא רוצה שתעלם או תתפס ואני רוצה לעשות כבר מנוי אך מפחדת בגלל מה שהסברתי לעיל. תודה רבההההההה!!

7. האם יש תחנות דלק בארץ שניתן לשלם שם בעזרת PayPal?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by ToMeRv32,

קניתי את הדיסק און קיי הקטן של San Disk (Fit), ואני רוצה לחבר אותו למחזיק מפתחות.. הבעיה היא - אני צריך חוט דק כזה כמו שיש עם דברים אחרים שמחברים למחזיקי מפתחות. מישהו יכול לכוון אותי לקנייה של כזה בeBay/DX? או כל רעיון אחר שיחזיק? (אני יודע שזה סה"כ חוט אבל אם החוט לא יחזיק יאבד הדיסק און קיי, וזה כבר חבל.) ועוד שאלה טיפה קשורה - האם כבלים (USB פשוטים למיניהם) עדיף לקנות בeBay או בDX?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  9. מתוך כלכיסט שתי החברות חייבות להציע 16 ערוצים אז חוץ מהערוצים שמקבלים בחינם בעידן+ "ברת הלוויין YES מציעה חבילה בעלות של 129 שקל לחודש, זאת לעומת חבילת הבסיס שעלותה 211 שקל בחודש. YES מגדירה את זה במחיר מבצע לחודש הקרוב, ולאחר מכן תעלה החבילה ל-169 שקל." הערוצים הנושאיים ש-YES בחרה לשים בחבילה הצרה הם: YES דוקו, ערוץ הספורט ONE, ערוץ הילדים של נגה תקשורת וערוץ הסדרות YES BASE. העיסקה כוללת ממיר רגיל. YES מאפשרת להוסיף עוד חבילות וערוצים בתשלום וגם את שירותי ה-VOD על פי הכללים שקבעה. [table] [tr][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr][/table]חברת הכבלים HOT משיקה את החבילה בעלות 129 שקל למבצע למשך חודש ולאחר מכן המחיר יעלה ל-149 שקל. עלות חבילת הבסיס של HOT עומדת על 220 שקל ב…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  10. אוזניות ה-On-Ear הפופולריות של החברה שנוצרה בשיתוף עם 50 סנט זמינות לרכישה בשלל גוונים, ובמחיר שנמוך משמעותית מזה שקיים בישראל אם יש לכם חיבה לאודיו סביר בעיצוב אופנתי בולט – כדאי שתבדקו את המבצע העדכני באמאזון ארה"ב, במסגרתו נמכרות אוזניות ה-Audio Street החוטיות של חברת SMS Audio במחיר של כ-62 דולר בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל. האוזניות המדוברות זכו לשבחים ולציונים מחמיאים כמעט בכל מקום ברחבי הרשת, וזמינות לרכישה בגוון לבן, כחול, ירוק, כתום, תכלת, אדום או ורוד – כאשר המחיר הנוכחי מתורגם לכ-240 ש"ח, וזול ביותר מ-50 אחוזים מהמחירים שבהם נמכר הדגם בחנויות בארץ. המבצע יהיה זמין עד לשעה 10:00 מחר (יום רביעי, ה-27 באפריל) שעון ישראל, ואנחנו בהחלט ממליצים…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  11. 2TB נמכרים בבערך 60 דולר אני מתכוון לגירסה הניידת בלי החיבור מתח הנוסף.

12. Started by SHOOTER8,

מהאתר של מסטופ הבנתי שאפשר לקנות מאיביי/פייפאל ולשלוח דרך מסטופ. בעוד שבאמזון אין שום בעיה להכניס את הכתובת בארה"ב, הבעיה בפייפאל שאני לא יכול להכניס את הכתובת בארה"ב כי שם המדינה (ישראל) לא ניתן לשינוי. הבחורה במסטופ לא יכלה לעזור לי, אולי יש לכם מושג איך אני מוסיף את הכתובת בארה"ב? תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  13. Started by --- The King ---,

מחפש כבר כמה ימים לרכוש את המכשיר המדובר (Oppo Find X2 Pro), הבעיה שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת לישראל את הדגם הבינלאומי (Global Rom + Factory Unlocked). אם מישהו הזמין במקרה את המכשיר מחו"ל או מכיר חנות אינטרנטית שאפשר לבטוח בה, ויש להם את המכשיר הנ"ל, אשמח לעזרה. תודה מראש.

14. Started by bfdaqaaq,

שלום חברים רציתי לשאול אם יש לי ביטקוין שהשגתי ואני מוענין לקנות עם זה דברים באינטרנט בחנויות שמאשרות ביטקוין בארץ ולא שילמתי על הביטקוין הזה מס האם אני מסתכן בכך שאני מזמין איתו או שיש דרך מסויימת שמותר לי להשתמש בו?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  15. Started by RonenMI,

אחרי הרבה מאוד חיפושים ברשת אחר אוזנייה אלחוטית, קניתי את האוזנייה של פלנטרוניקס מדגם Voyager 8200 C. חיפשתי אחר אוזנייה נוחה ולא כבדה באוזן (אחת כזאת שלא מרגישים אותה יותר מדיי בזמן תזוזה), בעלת סוללה גדולה שתספיק לי למשך כל היום. קראתי וצפיתי בלא מעט סקירות על כל מיני אוזניות אלחוטיות ובסוף החלטתי לרכוש את האוזנייה הזאת. האוזנייה יושבת בצורה מאוד נוחה באוזן, הסוללה מספיקה ליום עבודה שלם ואני מאוד מרוצה ממנה. אוזנייה באמת על רמה , ומאוד מתאימה לכאלה שמקבלים ומוציאים שיחות רוב היום , היא הופכת את החיים להרבה יותר קלים מניסיון אישי שכחתי לציין גם שהאוזנייה ממש מצמצמת את הרעשים מהסביבה שזה מאוד חשוב לי בשיחות ביום יום שלי. אז אלו מכם שמחפשים אחר אוזנייה איכות…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  16. מעוניינים במכשיר חכם עם עלות של פחות מ-1,000 שקלים? כעת יש לכם עוד דגמים בקטגוריה שכדאי לבחון, ואחד מהם אפילו מגיע עם שבב Snapdragon לכתבה

17. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים

18. למשל אני מתכוון לקנות מוצר מסוים ומעוניין שיוצגו בפניי כל הפריטים שמחיר המשלוח שלהם עד 50$. (כל עלות משלוח מעל לא תוצג) קיימת אפשרות כזו?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  19. אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  20. גיליתי שה RAM שלי תקול והלכתי לחנות לממש אחריות, שנה אחרי הרכישה. המוכר אמר שההחלפה תקח "שבועיים עד חודש". החודש כבר עבר, ובשיחה עם החנות הטכנאי אומר ש"אין מה לעשות, זה תלוי ביבואן, לא יודע מתי זה יחזור אליך". חודש שלם למימוש אחריות (ואפילו בזה הם לא עמדו) נשמע לכם סביר? יש איזה חוקים בעניין? אני תוהה מה שווה אחריות אם החנות יכולה לייבש אותי ללא הגבלת זמן עד ההחלפה, בינתיים אני תקוע בלי החומרה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Kirma,

שלום, המאוורר כבר לא מתפקד והחלטתי שאני חייב מזגן בימים החמים האלה של הקיץ תקציב: 2000 שקל גודל החדר הוא 3x4 מטר (+ הגדלה בעתיד הקרוב בעוד 1.5x4) זאת אומרת 4.5x4 * גודל משוער .. אין לי מטר ואני יודע שהמרצפות זה 60x60 עדיפות גבוהה למזגן יעיל בצריכת החשמל

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  22. בעבר הם ביטלו לי הזמנות בגלל כ.אשראי ישראלי. ובמבצעי BF ניסיתי שוב את מזלי, כבר הייתי אופטימי אבל אחרי 5 ימים הם שוב ביטלו לי את ההזמנה. ועוד מספר ציטוטים ששמרתי, אבל כל זה היה מול האיש מכירות והוא אמר לי שכדאי לנסות גם עם ה customer support. מישהו מכם הצליח בזה אי פעם ? תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. רשת חנויות המחשבים הגדולה הנוספת של ישראל פצחה בקו של מבצעים משלה, למשך שלושה ימים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-עכשיו-גם-ברשת-אייבורי/

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by שרון מהוד השרון,

היי. זה אמיתי שההבדלים במחירים של מקלדות בין ישראל לארהב הם כפול ולפעמים יותר? הפתרון היחיד זה להזמין מחול? או שיש חנויות עם מחירים יותר ריאלים מקייאספי ואייבורי?

25. אז ככה, באוגוסט 2010 רכשתי Razer Deathadder 3500DPI ב245 ש"ח בKSP עם אחריות ל12 חודשים. לפני כשבועיים כשאני מתעסק לי בדפדפן או משהו, לחצתי על הגלגלת ופתאום היא נכנסה קצת פנימה, ועכשיו כשמגלגלים אותה זה לא עובד, בדקתי בעוד מחשבים. רק הפעולה של הלחיצה עובדת ומתפקדת (מזל שאני עוד יכול לדבר בTS) בכל מקרה, הלכתי לKSP ושאלתי מה אפשר לעשות, הם אמרו שישלחו ליבואן לבקשת החלפה ואמרו לא לקוות יותר מדי כי סביר להניח שיאשימו אותי בנזק שאני גרמתי (אז מה הקטע של האחריות?) בכל מקרה, קיבלתי כמובן תשובה שלילית והלכתי היום לאסוף את העכבר... עכשיו אני עם עכבר מקולקול במסגרת האחריות ואין לי מה לעשות. אז מה האפשרויות שלי? אני בטוח שאם הייתי פונה לרייזר הם היו מחליפים אפילו בלי לבדוק את העבר כמ…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים