עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. חייב להתאים ללינוקס כי מריץ רק MINT יש כזה דבר פה בארץ? חשוב שהתמיכה בלינוקס תהיה טובה מאוד אבל מתוך סקרנות מענין אותי גם בלי קשר להתאמה ללינוקס תודה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  2. דברתי עם Audio Technic והם אמרו לי לשלוח את האוזניות אלהם. ראיתי כאן בפורום שאם שולחים מוצר לחול ומקבלים חדש, ולא מתוקן. אז מחויבים שוב במס. אני כבר שלמתי מס על האוזניות, איך אני יכול להמנע ממס כפול?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  3. Started by sim-m12345,

לפני כחודשיים קיבלתי המלצה על מפרט שאותו אני כנראה צריכה לרענן, אבל לפני כן אני רוצה לקבל המלצה על חנות. אני מתלבטת בין זיגזג ביהוד לבין RSM סניף ת"א. המדובר על משתמש חסר ידע במחשבים שרוצה לקבל מוצר מוגמר בלי בעיות ועם שרות מצוין. תודה אימא של

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  4. Started by --- The King ---,

מחפש כבר כמה ימים לרכוש את המכשיר המדובר (Oppo Find X2 Pro), הבעיה שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת לישראל את הדגם הבינלאומי (Global Rom + Factory Unlocked). אם מישהו הזמין במקרה את המכשיר מחו"ל או מכיר חנות אינטרנטית שאפשר לבטוח בה, ויש להם את המכשיר הנ"ל, אשמח לעזרה. תודה מראש.

5. Started by radar,

הי לכולם מישהו מכיר חברה שמאפשרת פתיחת חשבון והפקדה של מט"ח, על גבי האינטרנט? בגדול Paypal מאפשרים את זה, ללקוחות מכל העולם, למעט כמה מדינות, בינהן ישראל. לקוחות מישראל יכולים לעשות הכל ב-Paypal, חוץ מלהפקיד כסף לתוך החשבון שלהם, והסיבה לכך שזה לא מאופשר ללקוחות מישראל, היא כי paypal צריכים לקבל אישור ממשרד האוצר בשביל זה. והם עדיין לא קיבלו את האישור.. אני מעוניין להפקיד מט"ח, למשל דולר או יורו. תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  6. דיברתי עם נציג הוט (בפייסבוק, כך שהכל מתועד). הוא טוען שאם אני מתנתק מהתשתית של הוט אז המחיר של הכבלים יעלה כי אני במבצע דאבל סטודנטים. האם זה נכון? חוקי? איך אני יכול ככה לעבור לתשתית של בזק? תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by vic07,

בתור אחד הראשונים כאן לתקוף חנויות שדופקות את הצרכנים, הרגשתי מחוייב לדבר גם במקרה ההפוך. לפני כשבועיים התקלקל לי כרטיס המסך - HD4890 שהחל לתת ארטיפקטים והגיע לטמפרטורות מטורפות. הכרטיס נקנה לפני כשנתיים וחצי בRSM. הבאתי אותו לחנות, הסברתי את המצב. לקחו אותו בלי דין ודברים מיותרים, אבל אמרו שלמרות שבד"כ הטיפול הוא שבועיים עם כרטיסים ישנים יחסית זה יכול לקחת יותר זמן. לא רציתי להתווכח (למרות שהחוק מגביל ל14 ימי עבודה בכל מקרה), אמרתי תודה והלכתי. אחרי שבוע בדיוק התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהגיע כרטיס חלופי בשבילי - לא נמצא 4890, אז הביאו לי את זה במקום: ככה, אחרי שבוע אחד, בלי ויכוחים, בלי עצבים, בלי לתת לי כרטיסים משומשים שאינם עובדים (הכרטיס שניתן לי הוא refurbished ע…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by idany182,

האם זה נכון שהם לוקחים על השרות הזה 20 שקלים בחודש? (לפי מה שהנציגה אמרה) ומה עם הלוקחות שלא שילמו בעבר?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  9. Started by Bareket Itach,

היי מתלבטת בין אוזניות in-ear של סמסונג ושל bose. מבחינת איכות שמע לא מחפשת משהו מטורף, בעיקר חשוב לי שיהיו נוחות ושיעבדו בצורה חלקה גם בסרטונים ובשיחות אודה להמלצות

10. הי, יש לי גיפט קארד בשווי 3$ שקיבלתי עקב רכישת בלק פריידי בדיל אקסטרים. אני לא אממש את שוויו כך שאני מציע לכל המעוניין... יש לבצע רכישה של 15$ ומעלה כדי להשתמש בו. אם יש מישהו שזה רלוונטי עבורו נא לפנות אלי בהודעה פרטית ואשלח את הקוד. חג שמח!! **********הקוד נמסר! *********

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by askme,

לידיעתם. https://tech.walla.co.il/item/3183516

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 1000 שקל...כאשר אני מתלבט בין רמקולים 2.1 של חברת altec שעלותם 400 ש"ח לבין רמקולים 2.1 של חברת harman kardon שעלותם 900 ש"ח תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  13. Started by ilanb0,

יש אחד כזה במבצעים האחרונים?

14. שלום לכולם. אני רוצה להזמין כמה דברים באמזון ויש לי מספר שאלות: 1. אני רוצה להזמין את המוצרים ולשלוח לדוד שלי שגר בארה"ב. הבנתי שזה בעייתי כי אמזון רוצים שהכתובת של בעל הכרטיס אשראי תהיה הכתובת למשלוח. זה נכון? 2. הבנתי שנמכרים מכשירים שונים שנעולים לחברות תקשורת אמריקאיות (AT&T, T-MOBILE וכו') ספציפיות, וזולים יותר מהגריסאות הפתוחות והבינלאומיות. דבר ראשון- האים זה נכון? דבר שני- הבנתי שיש אתרים שתמורת תשלום סימלי מוצאים את הקודים לשחרור המכשירים מהנעילה- האים זה נכון? דבר שלישי- הבנתי שאני יכול לשחרר את המכשיר בסניף של חברת התקשורת תמורת תשלום סימלי- האים זה נכון, ומה סדר הגודל של התשלום הזה (50$? 100$? 300$?) 3. מלבד אמזון, באיזה עוד רשתות אמריקאיות כדאי לבדוק מחי…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  15. אהלן, שידרגתי את הטריפל שלי היום ומסגרתו קיבלתי תשתית של 30 מגה מ-HOT. אני כרגע גולש ב-12MB + גיימר דרך בזק בין לאומי. במידה ואני אשדרג ל-30 האם באמת אני יקבל תמורה הולמת למחיר או שבפועל המהירות תהיה נמוכה בחצי ממה שהובטח לי. ומה המחירים בערך? אני כרגע משלם 45 ש''ח על 12MB+גיימר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by natee,

לא התאפקתי. פשוט עשיתי צילומסך מזאפ והבאתי הנה. תהנו.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by noodle,

שלום לכם, התקשרתי היום לברר לגבי מחירי אינטרנט וקיבלתי את ההצעות הבאות: בזק+בזב"ל: (PNGN לפי המוכרת) 15 מגה 116 ש"ח + 25 ש"ח על הקו = 141 ש"ח 10 מגה - 100+25 =125 התקנה חד פעמית 68 ש"ח כולל ראוטר בשיטת חיוב זיכוי לשנתיים. הוט+012 או 013 או בזב"ל - 12 מגה 126 ש"ח לחודש כולל הוטבוקס. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  18. אורח שמואל
    Started by אורח שמואל,

אז ככה. אני מעוניין להשתדרג קצת ולקנות כונן SSD (בנוסף ל HHD 1TB שיש לי עכשיו) אז רציתי להתייעץ עם המומחים פה, איזה כונן כדאי לקנות (דגם? EVO? MX? ) והאם נפח של 250GB מספיק או שעדיף להוסיף וכבר להיות בראש שקט עם ה 500GB? וראיתי שיש היום כוננים שהם כמו סטיקים של RAM שיושבים בלוח אם. מה ההבדל בינהם לבין כונני SSD הישנים הרגילים? תודה רבה

19. https://www.theverge.com/2018/5/13/17349568/hyundai-nintendo-sony-updated-warranties-ftc-warnings מתי אצלנו?

20. במה חברי הפורום משתמשים ולמה? מודה על כל המלצה.

21. Started by swisaman,

שלום לכולם! ברצוני להזמין מוצר מאיביי,הסתבכתי מעט בפרטים שאני אמור להכניס. מה אני אמור לכתוב בState / Province / Region ? זה המיקוד לא? אם כן אז מה הpostal code אמור להיות. ובקשר לכתובת שאני מזין באתר,אם אני גר בבניין איך זה הולך? מספר הבניין ואז מס' הדירה נכון? לדוגמא : ana frank 12/6 ככה? ועל הדרך,אני יכול לקנות רק עם הויזה(אין צורך בחשבון paypal נכון?) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. למשל אני מתכוון לקנות מוצר מסוים ומעוניין שיוצגו בפניי כל הפריטים שמחיר המשלוח שלהם עד 50$. (כל עלות משלוח מעל לא תוצג) קיימת אפשרות כזו?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by bfdaqaaq,

שלום חברים רציתי לשאול אם יש לי ביטקוין שהשגתי ואני מוענין לקנות עם זה דברים באינטרנט בחנויות שמאשרות ביטקוין בארץ ולא שילמתי על הביטקוין הזה מס האם אני מסתכן בכך שאני מזמין איתו או שיש דרך מסויימת שמותר לי להשתמש בו?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  24. Started by re66,

מוסך ביצעה תיקון כושל חלקית. במקום לתקן באחריות המוסך מעדיף לבטל עסקה. האם אני חייב להסכים לביטול העסקה מצדו או שמורה לי הזכות לתבוע על אי ביצוע התיקן בצורה ראויה ( אפשר להוכיח על ידיי מומחה ) ולא לתקן אצל המוסך כי יש לי חוסר אמון טוטאלי במוסך ויש לי הוכחות על שקרים בהליך קדם לעסקה. כמובן שביטול העסקה יגרום לי נזקים כמו אובדן יום עבודה וכן אובדן ימיי העבודה של התיקון המקורי.

25. בעבר הם ביטלו לי הזמנות בגלל כ.אשראי ישראלי. ובמבצעי BF ניסיתי שוב את מזלי, כבר הייתי אופטימי אבל אחרי 5 ימים הם שוב ביטלו לי את ההזמנה. ועוד מספר ציטוטים ששמרתי, אבל כל זה היה מול האיש מכירות והוא אמר לי שכדאי לנסות גם עם ה customer support. מישהו מכם הצליח בזה אי פעם ? תודה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.