עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  2. 1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by srulikg,

בזמן שהפעלתי את המייבש, מגבת קטנטונת נתקעה בתוף. תלשתי את המגבת בעוצמה ועכשיו המייבש לא מסתובב. כשאני מסובב את התוף עם היד הוא מסתובב, אבל לא כשאני מפעיל אותו. המייבש בן 10 שנים של "ווירפול". כדאי לקנות חדש או לתקן? אם כדאי חדש, אתם יכולים להמליץ לי על מייבש? אני צריך משהו פשוט.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  4. Started by djee140,

אהלן אני מעוניין להזמין מסך מאמזון בריטניה המסך הוא 27" המחיר אמור להיות 439 פאונד זכור לי שאין יותר מס גבוה יותר על מסכים מעל 24 אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בפועל ניראה שזה מחשב מיסים מטורפים ולא בהכרח נכונים, אשמח אם מישהו יודע אם יתנו לי החזר מיסים מאמזון או שזה שישאר ככה מצרף תמונה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  5. Started by braingames131,

היי צהריים טובים, אני לא יודע עד כמה השאלה שלי קשורה לנושא הפורום אז מתנצל במידה ואני במקום הלא נכון. הבנתי שבשל משבר הקורונה שעברנו חשבון החשמל התבסס בתקופה מסוימת על הערכה ולא על קריאת מונים - מה שלרוב גרם לחשבונות מנופחים יותר. רציתי לדעת איך אני בודק את התאריכים המדויקים? האם יש אפשרות לקבל החזר? במידה וכן איפה פונים? לא מצאתי בכלל מידע באתר של חברת חשמל. ניסיתי גם את האפליקציה ואתרים אחרים שמעדכנים בנוגע לתשלום חשבון חשמל ולא הצלחתי למצוא משהו. אשמח להכוונה, תודה.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  6. https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface "Microsoft charges $600 to get any kind of service on a Suface Book 2/ Surface Pro 3 that's more than one year old and it has an ifixit score of 1/10." נראה לי שבאמת השיטה של מיקרוסופט לאחרונה היא להספים המון מוצריי פרימיום במחירים גבוהים. כך שגם אם מבחינת כמות המכירות הם לא גדולות, הרווח הוא עדיין גדול.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לבנות מחשב בעצמי והחלטתי על המפרט הבא (פחות או יותר): i5 2500k Gigabyte Z77-D3H G.Skill Ripjaws X 1600 MHz 2x4GB GeForce GTX 560 Ti Western Digital Caviar Black 1TB SATA3 64mb Cooler Master Hyper 212+ PSU 550W (CoolerMaster or Corsair) DVD-RW (any one will do) זו פעם הראשונה שאני קונה מחשב בארץ ושמתי לב שההבדל במחיר לארה"ב (newegg.com) עבור החלקים האלה זה בערך 1,500 ש"ח! יש משפחה וחברים שכל הזמן מבקרים פה ויכולים להביא לי או יכולים לשלוח לי בדואר. זו לא הבעיה. השאלה היא האם כדאי לחסוך כסף ולייבא חלקים (אולי הקטנים יותר כמו זכרון, כרטיס גרפיקה, והמעבד) או פשוט לא כדאי כי יותר מדי כאבי ראש עם מע"מ וגם העניין של אחריות אם חס וחלילה צריך להחזיר רכיב מקולקל? מחש…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, אני ממש מעוניין לרכוש vr headset. אודה להמלצות! ראיתי שאפשר לקנות את oculus rift דרך אמזון ב-400$ ועם משלוח + מיסים שלהם לארץ זה יצא 2100 שקל בסוף ~ מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  9. 1. נניח שיש לי שני כוננים בלוח אם ובאחד יש התראות של וירוסים. אם אני לא מעתיק מידע מכונן אחד לכונן השני (כלומר עושה קופי פאסט), האם וירוס יכול לעבור מכונן אחד לשני או שיש הפרדה מוחלטת בין הכוננים? 2. כנ"ל מצב שבו יש כונן אחד בלוח אם ואני מחשב SSD חיצוני או דיסק און קי. 3. אם אני מבצע פירמוט למחשב, האם זה בהכרח מוחק את הוירוסים? השאלה נשאלת משתי סיבות. הראשונה היא שיש לי דיסק און קי שמכיל דברים שמאוד חשובים לי ואני יודע שהיה בו וירוס. אני מתלבט אם עדיף לשים חומר עתידי בדיסק און קי אחר או שיש לי דרך לנקות את הכונן מוירוסים (אופציה נוספת היא להעביר את הקבצים לדיסק און קי אחר, זה כלום עלויות. השאלה אם הוירוס לא עובר ביחד איתם). הסיבה השניה היא שאני רוצה …

10. Started by Play,

שלום לכולם, אני יודע שסוג של נושא כזה מטופש אבל אני צריך להוכיח לאבי שהמחיר שהוא משלם כיום לאינטרנט הוא ממש בדיחה למוצר הסופי שהוא מקבל..(טוען שהמבצע של החברה שלו הוא הכי טוב ) בכל מקרה, רציתי לשאול אותכם את זה: האם החבילה של אבי משתלמת? היא עולה בסביבות ה100-110 שקל, מהירות 5MB על תשתית HOT וספקית 012. אשמח לתשובות

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  11. חברת סלקום מכריזה כי תשווק את דגמי הדגל החדשים בחנות המקוונת שלה במחיר שנמוך במאות שקלים מזה של היבואנית הרשמית לכתבה

12. Started by madgod,

היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  13. היי, אני מחפש מגבר ( עד 2000 ש"ח ) עם 3 כניסות אופטיות, קיים דבר כזה? אין בעיה לדגם ישן יחסי תודה.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  14. אהלן, אני לא זוכר היכן קניתי את הכונן הקשיח לפני שנתיים.. באתר של SEAGATE כתוב שהוא באחריות עד 28/01/13, אך אני לא יודע אם זה תקף רק בשליחה אליהם. שלחתי דוא"ל לח.י, בתור היבואן של SEAGATE, ושאלתי אם הם יטפלו בכונן; לא השיבו עדיין. האם מישהו הצליח לממש אחריות בתקופה האחרונה לכוננים הקשיחים של SAMSUNG? איזה יבואן טיפל בהם? אני יודע שגם אייבורי, אך הם מטפלים לדעתי רק בכוננים שהם ייבאו... ? תודה בכל מקרה על כל מידע...

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by BMWE,

שלום, אני מחפש לקנות KVM כך שהעכבר והמקלדת יהיו אלחוטיים - ולכן צריך כניסת USB והמסך יהיה בחיבור RGB/DVI. תודה :)

16. Started by Limited_Edition,

שלום לכולם, כבר זמן ארוך המדפסת המשולבת שבראשותי עושה לי בעיות עד שלאחורנה היא ממש שבקה חיים. אני מחפש עכשיו מדפסת משולבת חדשה והבעיה שלי היא שאני מדפיס יחסית הרבה (כ- 1000 עמודים בחודש), לכן עד היום הייתי קונה בקבוקי דיו וכל פעם ממלא את המחסניות הקיימות. עכשיו לפי מה שקראתי כמה חברות עשו איזה שהוא פיצ'ר שבעת זיהוי מחסנית ריקה המדפסת לא מדפיסה עוד עד להחלפה במחסנית חדשה ומילוי המחסנית לא עובד. ולכן ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר מדפסת משולבת אשר ניתן למלא בה את המחסניות כפי שעשיתי בעבר? נ.ב מדפסות לייזר לא באות בחשבון מטעמי בריאות. תודה מראש

17. יום החגיגות הגדול של רשת הקמעונאות החל, ואנחנו עושים לכם סדר ומציגים את המבצעים הרלוונטיים ביותר במקום אחד כמובטח, יום המבצעים של אמאזון החל – אז עם עקבתם אחרי המדריך הפשוט שלנו להרשמת נסיון חינמית (או להרשמה סטנדרטית בתשלום, לחילופין) כעת זה הזמן שלכם להכין את הארנק ולהתחיל לרכוש. להלן ריכוז המבצעים המשתלמים ביותר בתחום החומרה, הגאדג'טים והטכנולוגיה מתוך חנויותיה השונות של אמאזון ברחבי העולם. רשימה זו תתעדכן במהלך היממה הקרובה, ואתם מוזמנים כמובן לסייע ולספר לנו על עוד ועוד דילים שאתם נתקלים בהם בתגובות. בנוסף, ראוי שתבדקו את שורת המחיר הרשמית והסופית שמוצגת לכם באתר אמאזון עצמו רק לפני השלמת העסקה – ותשוו עלות זו לעלויות בארץ או בחנויות מתחרות בחו"ל, בכדי…

18. היי, אבא שלי הוא בעל עסק עצמאי של שיפוצים אלומיניום פרקטים צבע אינסטלציה ויטראג' ועוד הרבה דברים. הוא רוצה לפרסם את האתר שלו בתור בעל עסק. אני הצעתי לו את יד2 כי זה פשוט האתר הראשון שאני אכנס אליו כשאחפש בעל עסק כלשהו. הוא ביקש ממני היום לבדוק את האפשרות של פירסום בפייסבוק וגוגל. קצת הסתבכתי בכל מה שקושר ללפרסם שם האמת. מצאתי חברות שלוקחות גם כסף על פירסום ושיווק בגוגל ופייסבוק. אז קודם רציתי לשאול איפה לדעתכם כדאי לפרסם עסקים קטנים מהסוג הזה.. ועד כמה מומלץ בגוגל/פייסבוק.. ואם כדאי לעשות זאת באופן עצמאי וכנראה גם חסכוני או דרך חברה שיודעת איך לעשות את זה כמו שצריך. (היום לדוגמא התקשרה אליו חברה גדולה שמשווקת את אלעל והם רצו 8000 שזה TOO MUCH) תודה רבה (:

19. ממה שהבנתי גודל החבילה + משקל מייקרים את עלות המשלוח. כשאני מזמין מוצר איך אני יודע מה תהיה גודל ומשקל החבילה?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  20. אני פותח נושא זה לא כדי להתלונן על עוול מסויים שנעשה לי או כדי לבצע "רצח אופי" בחנות זו או אחרת. עם זאת, מאוד מציק לי, כצרכן המודע לזכויותיו, שנראה שהרוב המוחלט של חנויות המחשבים בארץ מרשות לעצמן להכניס בתקנון שלהן סעיפים המנוגדים לחוק הגנת הצרכן. אמנם החוק קובע שאסור להפשיט את הצרכן מזכויותיו וברגע שידרש בירור משפטי הסעיפים הללו לא יחזיקו מים, אך אני מאמין שרוב הלקוחות לא ירצו להגיע למצב זה. על מה אני מדבר? הנה למשל לקט ציטוטים מתקנונים שונים של חנויות מוכרות (מבלי לפרט שמות): מישהו כנראה לא שמע שעדכנו את החוק, המאפשר לכל לקוח שהזמין טלפונית או באינטרנט להחזיר מוצר ומגביל את גובה דמי הביטול שהחברה יכולה לדרוש. נראה הגיוני (ואף בכפוף לחוק)... עד שרואים סעיף אחר באותו הת…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  21. במה חברי הפורום משתמשים ולמה? מודה על כל המלצה.

22. Started by RAZIEL98,

שלום לפני כמה ימים רכשתי משהו מהאתר והתחרטתי ןטני רוצה לבטל את ההזמנה ,איך אני מבצע את ביטול ההזמנה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  23. אהלן, לפני כמה שבועות רכשתי מחשב נייח ומסך חדשים לצרכי העסק מחנות שלא עבדתי איתה בעבר אבל היא מקבלת כאן הרבה אהבה ורציתי לנסות משהו חדש. הבעיה התחילה עם המסך שקיבלתי פגום, ככל הנראה זה פגם בייצור (מסך שעולה כמעט 3 אלף ש״ח, עם המון ביקורות טובות אבל גם כמה שמעידות על התקלה שחווינו). בעבר הלא רחוק כשהייתי קונה ציוד לחברה, תוך יום-יומיים הייתי מקבל מוצר חלופי אפילו אם פתחנו את האריזה (למשל משלוח של מסכי dell שהגיע עם פינות מתקלפות), הפעם הייתי צריך ממש להתווכח עם הנציג שאמר שאין דבר כזה מוצר חלופי (מזכיר להם שמדובר בעסק שצריך לעבוד עם המחשב הזה), ואם הייתה תקלה בכרטיס מסך למשל לא הייתי מצפה לקבל חדש, נכון? - אבל וואלה, אם אני מקבל מוצר חדש לגמרי ומיד יש…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by A-10,

לא יודע כמה זה קשור למציאות בשטח, אבל כך נטען בכתבה הזאת - https://www.ynet.co.il/economy/article/HkfOwlLnd

25. שלום אני יודע שהנושא שלי קצת OFF TOPIC אבל עיקר הסחורה שהאתר PANDA WILL מציעים זה סלולר וטאבלטים זולים לכן חשבתי שפה נמצא את רוב הלקוחות שלהם. אז ככה לא משנה כמה RESELLER פגשתי והתמודדתי עם ALIBABA וDX וCHINABUYE מעולם לא פגשתי חנות וירטואלית יותר גרועה מPANDAWILL. המוצר נשלח 7 יום לאחר ביצוע ההזמנה (דיי מהיר לאחר הכירותי עם אחרים) אבל הוא נשלח לRUSSIA!! למרות שבמפורש כתבתי להם לשלוח אותו לישראל! כתבתי להם מכתבים רבים אך COSTUMER SERVICE שלהם פשוט לא קיים! לא קיבלתי מענה על אף מכתב אלא רק כאשר ישבתי על הLIVE כ9 שעות והצלחתי להשיג מישהו בLIVE שגם ככה התעלם ממני! והצאט פשוט ניתק אותי פעם שנייה כאשר תפסתי משיהו בLIVE לא קיבלתי שום עזרה או כיוון חוץ מסליחה מצד הנציג והסבר …

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.