עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. החנות הסינית המקוונת Everbuying עורכת השקה חגיגית לסמארטפון חדש שעונה לשם Homtom HT3 Pro, שעם קצת מזל ותזמון יכול להיות שלכם בעבור 70 דולר בלבד הסמארטפונים הסיניים האלמוניים (יותר ופחות) ממשיכים לשבור שיאים ללא הרף, וכעת נראה שאפילו במחיר אשר נמוך מתקרת הפטור ממע"מ וממסים (75 דולרים) ניתן להשיג מכשירי אנדרואיד ראויים, אשר יהוו אלטרנטיבה מעולה בתור מכשיר משני או מכשיר ראשון עבור צרכנים בעלי פרופיל שימוש בסיסי. דוגמה עדכנית לכך היא סמארטפון חדש בשם Homtom HT3 Pro, אשר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Mediatek MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 תומך דור רביעי, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 8 מגה פיקסל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BMWE,

שלום, אני מחפש לקנות KVM כך שהעכבר והמקלדת יהיו אלחוטיים - ולכן צריך כניסת USB והמסך יהיה בחיבור RGB/DVI. תודה :)

3. אושר היום בכנסת: הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק של ח"כ רונית תירוש (קדימה), לפיה זיכוי שיינתן לצרכנים בחנות יהיה ללא הגבלת זמן, בלתי מחיק, יהיה תקף גם למוצרים שבמבצע ולא יהיה צורך בהצגת חשבונית בעת השימוש בזיכוי. בנוסף, אושר כי חברות סלולר, אינטרנט, טלוויזיה, טלפוניה, חשמל, טלפון, גז, ומים ינפיקו סיכום שנתי ללקוחות, בדומה לטופס 106, כדי שהצרכנים יוכלו לעקוב אחר תשלומיהם. את הצעת החוק יזמו חברי הכנסת אורי מקלב ומשה גפני מיהדות התורה וכרמל שאמה ויריב לוין מהליכוד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, נגמר לי הדיו במדפסת, לכן חיפשתי באינטרנט וראיתי אתר עם דיו תואם לדיו למדפסת שלי במחיר מאוד זול. זה מה שאני מתכוון להזמין : http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1988 . רציתי לשאול אתכם האם האתר אמין וכדאי לבצע ממנו את ההזמנה כי איני מכיר את האתר . תודה ולילה טוב .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Limited_Edition,

שלום לכולם, כבר זמן ארוך המדפסת המשולבת שבראשותי עושה לי בעיות עד שלאחורנה היא ממש שבקה חיים. אני מחפש עכשיו מדפסת משולבת חדשה והבעיה שלי היא שאני מדפיס יחסית הרבה (כ- 1000 עמודים בחודש), לכן עד היום הייתי קונה בקבוקי דיו וכל פעם ממלא את המחסניות הקיימות. עכשיו לפי מה שקראתי כמה חברות עשו איזה שהוא פיצ'ר שבעת זיהוי מחסנית ריקה המדפסת לא מדפיסה עוד עד להחלפה במחסנית חדשה ומילוי המחסנית לא עובד. ולכן ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר מדפסת משולבת אשר ניתן למלא בה את המחסניות כפי שעשיתי בעבר? נ.ב מדפסות לייזר לא באות בחשבון מטעמי בריאות. תודה מראש

6. תודה לגולש HELL BOY שהיה הראשון אשר הביא את הידיעה לפורומים. מקלדות ועכברי גיימינג, זכרונות וקירורים של היצרנית האמריקאית מוצעים במחירי מבצע קורצים יותר ופחות, כעת בגירסה האמריקאית של חנות הענק במידה ואתם חובבי Corsair או חובבי גיימינג באופן כללי, ומעוניינים להצטייד במוצרים חדשים שישדרגו את חוויית המשחק שלכם – הכתבה הבאה היא כנראה בשבילכם. באמאזון ארה"ב מציעים מגוון מוצרים של יצרנית ציוד המחשוב האמריקאית בהנחות של עד 60 אחוזים, שחלקן רלוונטיות מאוד גם עבורנו. לא כל המחירים משתלמים לצרכן הישראלי, לצערנו – תוספת המשלוח המאסיבית למוצרים כבדים כמו מארזים וספקי כוח הופכת אותם לרכישה בלתי משתלמת בעליל מאמזון (ומחו"ל באופן כללי), אך מבין עשרות המוצרים בהחלט ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ממה שהבנתי גודל החבילה + משקל מייקרים את עלות המשלוח. כשאני מזמין מוצר איך אני יודע מה תהיה גודל ומשקל החבילה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חוץ מ - clove ומאיביי יש עוד חנויות שאפשר להזמין מהם טלפונים סלולארים לארץ? ושיש להם מבחר נורמלי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by radar,

הי לכולם מישהו מכיר חברה שמאפשרת פתיחת חשבון והפקדה של מט"ח, על גבי האינטרנט? בגדול Paypal מאפשרים את זה, ללקוחות מכל העולם, למעט כמה מדינות, בינהן ישראל. לקוחות מישראל יכולים לעשות הכל ב-Paypal, חוץ מלהפקיד כסף לתוך החשבון שלהם, והסיבה לכך שזה לא מאופשר ללקוחות מישראל, היא כי paypal צריכים לקבל אישור ממשרד האוצר בשביל זה. והם עדיין לא קיבלו את האישור.. אני מעוניין להפקיד מט"ח, למשל דולר או יורו. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאחר החוויה המוצלחת עם newegg רוצה לדעת האם הקניות מהאתר bhphotovideo היא זהה אני רואה שהם עובדים עם DHL אני מתכוון להזמין מגבר דיי כבד השאלה אם אשלם נטו על המע"מ כמו ב newegg בלי הפתעות . ראיתי באתר המכס שעל מגברים אין מכס. מישהו התנסה עם האתר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by dog,

קבלתי לאחרונה הודעה מהוט שהחבילה שלי עומדת להתייקר החל מהחודש ב10 שח. ללא כל הסבר, נימוק וכו', שרירותי לגמרי. במקרה הספציפי שלי מדובר בהעלאה של כ-16 %. "עומד יפה" מול הבטחות שר האוצר להורדת מחירים במשק... שלחתי פניה בנושא לפניות ציבור של משרד התקשורת. הם רושמים שם שפניות שלא עומדות בניגוד לחוק משנת... לא יטופלו. כך שאני לא ממש בונה על הטיפול שלהם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by madgod,

היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by askme,

לידיעתם. https://tech.walla.co.il/item/3183516

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לפני שבוע או משהו שהייתה המכירה קניתי עכבר לוגיטק G502 עלה מעל 400 ומשהו שקל ואחרי זה לקחתי גם עוד עכבר ב 70 אחוז הנחה ב 115 שקל במקום איזה 380 שקל עכשיו אני מסתכל באמאזון וה G502 יוצא 280 שקל שילוח לארץ אחרי משלוח אין לי מושג מה קורה פה כי הסתכלתי עליו גם באותו הזמן והמחיר היה בשמיים שיצא יותר יקר לקנות מאמזון איך פתאום צנחו המחירים כל כך גם אני חושב שבכלל בתקופת המכירה לא היה אפשרי בכלל לקנות באמאזון אני זוכר שהיה רשום שהמוצר לא נשלח לארץ מרגיש מרומה יצאתי משם ששילמתי מעל 550 שקל על שני עכברים בזמן שהייתי יכול לשלם 280 ולצאת עם העכבר שרציתי וזה הכל. כל הבלק פריידי עבודה בעיניים לא קונה יותר באר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by djee140,

אהלן אני מעוניין להזמין מסך מאמזון בריטניה המסך הוא 27" המחיר אמור להיות 439 פאונד זכור לי שאין יותר מס גבוה יותר על מסכים מעל 24 אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בפועל ניראה שזה מחשב מיסים מטורפים ולא בהכרח נכונים, אשמח אם מישהו יודע אם יתנו לי החזר מיסים מאמזון או שזה שישאר ככה מצרף תמונה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  17. Started by bd,

הזמנתי 2 סטים של מצעים בצבע ורוד וכחול למיטה. לפני הרכישה דיברתי עם המוכר בקשר למידות והצבעים והחבילה והמשלוח וסגרנו את העיסקה שילמתי וקיבלתי מס מעקב . היום הגיע החבילה ויש רק סט 1 של מצעים בצבע ורוד. שילמתי על 2 קיבלתי 1. מה לעשות? שלחתי הודעות למוכר ואין מענה. פתחתי dispue על חצי מהסכום ששילמתי ליתר ביטחון.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  18. ככה... לפני שנה קניתי S2, לפני שפלאפון התחילו למכור אותו אצלם. אי לכך קיבלתי ניתוק זיקה בתנאים ממש טובים של "מכשיר שלא נמכר בחברה"- 120ש"ח זיכוי חודשי כאשר הסף שאני צריך לעמוד בו הוא 100ש"ח בלבד, וכל זה תקף ל 3 שנים גם אם אני מחליף חבילות בתוך פלאפון. מאז יש לי חבילה של 200+ דקות, ו 500 מגה, בחינם (תשלום חודשי של אפס ש"ח). עכשיו אני מעוניין לשדרג לחבילה ללא הגבלה, ולשמור על הזיכוי הקיים שלי. זה אפשרי? כן - אני יודע שאין זיכויים על החבילות החדשות. עדיין, הזיכוי שלי לא היה מותנה בחבילה כלשהי ולא ברור לי תחת איזו עילה הם יכולים לבטל את הזיכוי הקיים. נא לענות רק מי שבאמת יודע/התנסה במצב הזה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  19. Started by shimronfio,

שלום, רכשתי לא מזמן את ה-HD598, וטרם ניסיתי אותם, ראיתי הרבה תגובות שממליצות על קניית AMP בנוסף לאוזניות, וראיתי באמזון המלצה לקניית fiio e10k, חשוב לי לציין שאני מאזין לרוב סוגי המוזיקה אך בעיקר למוזיקה אלקטרונית. האם רצוי לקנות מגבר?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by שמואל דקל,

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00R1984DI/ref=mp_s_a_1_1?qid=1452612727&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=nexus+6&dpPl=1&dpID=41zr3x7Mw3L&ref=plSrch בהצלחה!

21. היי, ראיתי את המוצר SAMSUNG 990 PRO SSD 4TB בשני קישורים באתר של סמסונג. על פניו מדובר באותו מוצר בדיוק. רק המחיר שונה משמעותית. ההבדל היחיד הוא במזהה הקטלוגי של המוצר: MZ-V9P4T0B/AM MZ-V9P4T0BW Samsung 990 PRO 4TB PCIe NVMe 4.0 M.2 Internal Solid State Drive SSD | Samsung Canada Get Free Delivery (samsung.com) השאלה היא מה ההבדל בין /AM ל W. אגב, בארץ מוכרים את W (בסביבות 1900 ש"ח), ובחו"ל ניתן להשיג את /AM ב 1300... תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  22. אני יוצא לטיול בפיליפינים בעוד שבועיים, ולשם כך אני רוצה להצטייד במצלמת אקסטרים (שיומי או js 5000). האם כדאי לקנות במנילה שבפיליפינים? או לא לסמוך עליהם (זיופים וכו') ולקנות בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  23. https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/hk9nhtthf

24. Started by פילון153,

בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  25. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

שלום חברים,לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם:באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודשבאנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודשאשמח לדעת מה דעתכם בעניין?החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם?השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר.המון תודה על העזרה חברים!

דיונים חדשים בפורומים