עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. לאחר החוויה המוצלחת עם newegg רוצה לדעת האם הקניות מהאתר bhphotovideo היא זהה אני רואה שהם עובדים עם DHL אני מתכוון להזמין מגבר דיי כבד השאלה אם אשלם נטו על המע"מ כמו ב newegg בלי הפתעות . ראיתי באתר המכס שעל מגברים אין מכס. מישהו התנסה עם האתר?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  2. תודה לגולש HELL BOY שהיה הראשון אשר הביא את הידיעה לפורומים. מקלדות ועכברי גיימינג, זכרונות וקירורים של היצרנית האמריקאית מוצעים במחירי מבצע קורצים יותר ופחות, כעת בגירסה האמריקאית של חנות הענק במידה ואתם חובבי Corsair או חובבי גיימינג באופן כללי, ומעוניינים להצטייד במוצרים חדשים שישדרגו את חוויית המשחק שלכם – הכתבה הבאה היא כנראה בשבילכם. באמאזון ארה"ב מציעים מגוון מוצרים של יצרנית ציוד המחשוב האמריקאית בהנחות של עד 60 אחוזים, שחלקן רלוונטיות מאוד גם עבורנו. לא כל המחירים משתלמים לצרכן הישראלי, לצערנו – תוספת המשלוח המאסיבית למוצרים כבדים כמו מארזים וספקי כוח הופכת אותם לרכישה בלתי משתלמת בעליל מאמזון (ומחו"ל באופן כללי), אך מבין עשרות המוצרים בהחלט ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  3. החנות הסינית המקוונת Everbuying עורכת השקה חגיגית לסמארטפון חדש שעונה לשם Homtom HT3 Pro, שעם קצת מזל ותזמון יכול להיות שלכם בעבור 70 דולר בלבד הסמארטפונים הסיניים האלמוניים (יותר ופחות) ממשיכים לשבור שיאים ללא הרף, וכעת נראה שאפילו במחיר אשר נמוך מתקרת הפטור ממע"מ וממסים (75 דולרים) ניתן להשיג מכשירי אנדרואיד ראויים, אשר יהוו אלטרנטיבה מעולה בתור מכשיר משני או מכשיר ראשון עבור צרכנים בעלי פרופיל שימוש בסיסי. דוגמה עדכנית לכך היא סמארטפון חדש בשם Homtom HT3 Pro, אשר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Mediatek MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 תומך דור רביעי, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 8 מגה פיקסל…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by שמואל דקל,

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00R1984DI/ref=mp_s_a_1_1?qid=1452612727&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=nexus+6&dpPl=1&dpID=41zr3x7Mw3L&ref=plSrch בהצלחה!

5. Started by bd,

הזמנתי 2 סטים של מצעים בצבע ורוד וכחול למיטה. לפני הרכישה דיברתי עם המוכר בקשר למידות והצבעים והחבילה והמשלוח וסגרנו את העיסקה שילמתי וקיבלתי מס מעקב . היום הגיע החבילה ויש רק סט 1 של מצעים בצבע ורוד. שילמתי על 2 קיבלתי 1. מה לעשות? שלחתי הודעות למוכר ואין מענה. פתחתי dispue על חצי מהסכום ששילמתי ליתר ביטחון.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  6. https://www.ynet.co.il/digital/technews/article/hk9nhtthf

7. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

שלום חברים,לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם:באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודשבאנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודשאשמח לדעת מה דעתכם בעניין?החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם?השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר.המון תודה על העזרה חברים!

8. אני יוצא לטיול בפיליפינים בעוד שבועיים, ולשם כך אני רוצה להצטייד במצלמת אקסטרים (שיומי או js 5000). האם כדאי לקנות במנילה שבפיליפינים? או לא לסמוך עליהם (זיופים וכו') ולקנות בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  9. https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface "Microsoft charges $600 to get any kind of service on a Suface Book 2/ Surface Pro 3 that's more than one year old and it has an ifixit score of 1/10." נראה לי שבאמת השיטה של מיקרוסופט לאחרונה היא להספים המון מוצריי פרימיום במחירים גבוהים. כך שגם אם מבחינת כמות המכירות הם לא גדולות, הרווח הוא עדיין גדול.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  10. ככה... לפני שנה קניתי S2, לפני שפלאפון התחילו למכור אותו אצלם. אי לכך קיבלתי ניתוק זיקה בתנאים ממש טובים של "מכשיר שלא נמכר בחברה"- 120ש"ח זיכוי חודשי כאשר הסף שאני צריך לעמוד בו הוא 100ש"ח בלבד, וכל זה תקף ל 3 שנים גם אם אני מחליף חבילות בתוך פלאפון. מאז יש לי חבילה של 200+ דקות, ו 500 מגה, בחינם (תשלום חודשי של אפס ש"ח). עכשיו אני מעוניין לשדרג לחבילה ללא הגבלה, ולשמור על הזיכוי הקיים שלי. זה אפשרי? כן - אני יודע שאין זיכויים על החבילות החדשות. עדיין, הזיכוי שלי לא היה מותנה בחבילה כלשהי ולא ברור לי תחת איזו עילה הם יכולים לבטל את הזיכוי הקיים. נא לענות רק מי שבאמת יודע/התנסה במצב הזה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  11. Started by shimronfio,

שלום, רכשתי לא מזמן את ה-HD598, וטרם ניסיתי אותם, ראיתי הרבה תגובות שממליצות על קניית AMP בנוסף לאוזניות, וראיתי באמזון המלצה לקניית fiio e10k, חשוב לי לציין שאני מאזין לרוב סוגי המוזיקה אך בעיקר למוזיקה אלקטרונית. האם רצוי לקנות מגבר?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by radar,

הי לכולם מישהו מכיר חברה שמאפשרת פתיחת חשבון והפקדה של מט"ח, על גבי האינטרנט? בגדול Paypal מאפשרים את זה, ללקוחות מכל העולם, למעט כמה מדינות, בינהן ישראל. לקוחות מישראל יכולים לעשות הכל ב-Paypal, חוץ מלהפקיד כסף לתוך החשבון שלהם, והסיבה לכך שזה לא מאופשר ללקוחות מישראל, היא כי paypal צריכים לקבל אישור ממשרד האוצר בשביל זה. והם עדיין לא קיבלו את האישור.. אני מעוניין להפקיד מט"ח, למשל דולר או יורו. תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by Limited_Edition,

שלום לכולם, כבר זמן ארוך המדפסת המשולבת שבראשותי עושה לי בעיות עד שלאחורנה היא ממש שבקה חיים. אני מחפש עכשיו מדפסת משולבת חדשה והבעיה שלי היא שאני מדפיס יחסית הרבה (כ- 1000 עמודים בחודש), לכן עד היום הייתי קונה בקבוקי דיו וכל פעם ממלא את המחסניות הקיימות. עכשיו לפי מה שקראתי כמה חברות עשו איזה שהוא פיצ'ר שבעת זיהוי מחסנית ריקה המדפסת לא מדפיסה עוד עד להחלפה במחסנית חדשה ומילוי המחסנית לא עובד. ולכן ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר מדפסת משולבת אשר ניתן למלא בה את המחסניות כפי שעשיתי בעבר? נ.ב מדפסות לייזר לא באות בחשבון מטעמי בריאות. תודה מראש

14. Started by ToMeRv32,

קניתי את הדיסק און קיי הקטן של San Disk (Fit), ואני רוצה לחבר אותו למחזיק מפתחות.. הבעיה היא - אני צריך חוט דק כזה כמו שיש עם דברים אחרים שמחברים למחזיקי מפתחות. מישהו יכול לכוון אותי לקנייה של כזה בeBay/DX? או כל רעיון אחר שיחזיק? (אני יודע שזה סה"כ חוט אבל אם החוט לא יחזיק יאבד הדיסק און קיי, וזה כבר חבל.) ועוד שאלה טיפה קשורה - האם כבלים (USB פשוטים למיניהם) עדיף לקנות בeBay או בDX?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by פילון153,

בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  16. גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  17. אהלן, לפני כמה שבועות רכשתי מחשב נייח ומסך חדשים לצרכי העסק מחנות שלא עבדתי איתה בעבר אבל היא מקבלת כאן הרבה אהבה ורציתי לנסות משהו חדש. הבעיה התחילה עם המסך שקיבלתי פגום, ככל הנראה זה פגם בייצור (מסך שעולה כמעט 3 אלף ש״ח, עם המון ביקורות טובות אבל גם כמה שמעידות על התקלה שחווינו). בעבר הלא רחוק כשהייתי קונה ציוד לחברה, תוך יום-יומיים הייתי מקבל מוצר חלופי אפילו אם פתחנו את האריזה (למשל משלוח של מסכי dell שהגיע עם פינות מתקלפות), הפעם הייתי צריך ממש להתווכח עם הנציג שאמר שאין דבר כזה מוצר חלופי (מזכיר להם שמדובר בעסק שצריך לעבוד עם המחשב הזה), ואם הייתה תקלה בכרטיס מסך למשל לא הייתי מצפה לקבל חדש, נכון? - אבל וואלה, אם אני מקבל מוצר חדש לגמרי ומיד יש…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by djee140,

אהלן אני מעוניין להזמין מסך מאמזון בריטניה המסך הוא 27" המחיר אמור להיות 439 פאונד זכור לי שאין יותר מס גבוה יותר על מסכים מעל 24 אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בפועל ניראה שזה מחשב מיסים מטורפים ולא בהכרח נכונים, אשמח אם מישהו יודע אם יתנו לי החזר מיסים מאמזון או שזה שישאר ככה מצרף תמונה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  19. Started by askme,

לידיעתם. https://tech.walla.co.il/item/3183516

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  20. היי, אני מחפש מגבר ( עד 2000 ש"ח ) עם 3 כניסות אופטיות, קיים דבר כזה? אין בעיה לדגם ישן יחסי תודה.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  21. https://www.mako.co.il/news-money/2022_q1/Article-22ff82da15d6e71026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=1336275670 זו שערורייה. זה זמנית, בסדר, אבל עד מתי? רציתי שתדעו.

22. Started by srulikg,

בזמן שהפעלתי את המייבש, מגבת קטנטונת נתקעה בתוף. תלשתי את המגבת בעוצמה ועכשיו המייבש לא מסתובב. כשאני מסובב את התוף עם היד הוא מסתובב, אבל לא כשאני מפעיל אותו. המייבש בן 10 שנים של "ווירפול". כדאי לקנות חדש או לתקן? אם כדאי חדש, אתם יכולים להמליץ לי על מייבש? אני צריך משהו פשוט.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  23. ממה שהבנתי גודל החבילה + משקל מייקרים את עלות המשלוח. כשאני מזמין מוצר איך אני יודע מה תהיה גודל ומשקל החבילה?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by Play,

שלום לכולם, אני יודע שסוג של נושא כזה מטופש אבל אני צריך להוכיח לאבי שהמחיר שהוא משלם כיום לאינטרנט הוא ממש בדיחה למוצר הסופי שהוא מקבל..(טוען שהמבצע של החברה שלו הוא הכי טוב ) בכל מקרה, רציתי לשאול אותכם את זה: האם החבילה של אבי משתלמת? היא עולה בסביבות ה100-110 שקל, מהירות 5MB על תשתית HOT וספקית 012. אשמח לתשובות

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  25. שלום לכולם. מקרה שקרה לפני ימים מספר לחבר. יש ברשותו נייד של DELL. בהמלצתי, הוא דאג שהיה ביטוח לשלוש שנים באתר הלקוח. לפני כשבועיים, המסך של הנייד קיבל זווית משונה ביחס למצבו הטבעי, עד כדי כך שאין מה לדבר על סגירת הנייד, וגם היה קשה להשתמש בו בצורה סבירה. בגלל שחלפה הרבה מעבר לשנה, הבחור נכנס לסרטים, ואכן, גישוש במעבדות היה מלחיץ למדי, עד 1500 ש"ח לא סופי אם בכלל יגיעו החלקים בעוד יותר מחודש. בצערו עדכן אותי במצב. הזכרתי לו את דבר האחריות ויעצתי לפנות ל - DELL. אחרי בירור קצר, הוא התבקש לשלוח תמונות של הבעיה ובסוף הודיעו לו שהטכנאי יגיע לביתו תוך 48 שעות. להפתעתו, זה קרה אחרי 24 שעות. הוחלף כל מה שנד…

דיונים חדשים בפורומים