עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. האם ידוע לכם מה הפרוצדורה של ייבוא רחפן מחו"ל? הבנתי שאם הוא עוצר במכס, צריך להשיג ולחתום על כל מני טפסים של משרד התקשורת לאישור הרחפן, ולפעמים קשה להשיג אותם ובזמן הזה המכס גם גובה עמלות על אחסון המוצר. אז השאלה שלי היא אם מזמינים מאיביי רחפן דרך תכנית ה Global shipping program, האם יש סיכוי שאצטרך לשלם עוד עמלות מעבר למה ששילמתי במעמד הרכישה? והאם עדיין אצטרך למלא טפסים וכו', או שהם עושים זאת עבורי? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by michael_3080,

שלום אני מתעניין בלקנות מחשבים מחודשים/דורשים תיקון בסיסי מישהו מכיר מקום שמוכר מחשבים כאילו?

3. אז הפלאפון הגיע אלי לאחר 5 שבועות, מתוכם יומיים בילה בבדיקת מכס, מדובר במוצר ששויו 228$ והמכס העריך נכון את השווי ב884. קיבלתי צמוד לחבילה מסמך "מצהר יבוא טובין בודאר" עם שמי, שבו מתואר הטובין, השווי והמכס ומע"מ שמסתכמים ב306 ש"ח. למטה יש הודעת זיכוי מכס, שום דבר לא חתום (נגיד חותמת בנק) ורשום סה"כ לתשלום, מספר חשבון בנק ומספר אמסכתא. החבילה הגיעה דרך דואר רגיל, דואר ישראל, היא הגיעה למקום עבודתי, ואף אחד לא שילם את הסכום הנ"ל. העניין הוא שהחבילה כבר בידי, האם לדעתכם כדאי לי לפנות למכס ולשאול לפשר העניין, או שלהחשיב את החבילה כמשוחררת ולהמשיך בחיי? מה הנזק שאני יכול לספוג אם פתאום עוד שנה רשות המיסים לישראל תיזכר בטעות הזאת? ראוי לציין, כמעט והשלכתי את המסמך ה…

4. Started by Guy950,

רציתי לדעת אם יש אנשים שרכשו מוצרים דרך השירות BUY2USA ויכולים לתת המלצות לגבי השירות שלהם? בנוסף, חשבתי לרכוש כרטיס מסך דרך אמאזון בשימוש דרך BUY2USA ורציתי לדעת, במידה וקורה משהו לכרטיס מי נותן אחריות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, אז ככה: יש לי דאבל אינטרנט של טריפל סי שזה אומר תשתית בזק וספק טריפל סי, עם שירות של טריפל סי. יש לי תקלה בכבל DSL שעובר מהקופסא שלי בגג של הבית והולך למודם של CCC ואין אינטרנט. טריפל סי אמרו לי בפנים שכדי לתקן צריך לשלם לטכנאי עצמאי או לשלם להם כדי שיבואו לתקן לי את זה, והם אחראים רק על מה שקשור לעמוד של בזק ולא שום דבר שקשור לבית. השיחה מוקלטת האם יש לי קייס, והאם כל החברות סיטונאי ככה ? אם זה נכון, למה לעזאזל מישהו יעדיף אותם על בזק בינלאומי ? אותו מחיר ושירות כשיש תקלה ? מה אני מפספס ? עריכה: האם זה נכון שגם בתשתית בזק עצמם, לא דרך הסיטונאי, הם ירצו עוד כסף על שירות בתוך בית הלקוח ? אז זה דבר שחדש לי.…

6. אהלן, שאלה קטנה, רוצה לדעת בעקרון איזה בנק נורמלי אני יכול להצטרף לפי הכותרת הנ"ל? כשאני כותב נורמלי, אני מתכוון לכל בנק שהוא לא הבנק לאומי. ראיתי שבמזרחי מציעים הצטרפות עם תנאים נחמדים, למשל פטור מעמלות ל 3 שנים, וכל מיני ירקות. תודה!

7. האם קיים מידע מהימן כלשהו לגבי התחלת הפעילות של מפעילה וירטואלית כלשהי?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. הי לכולם אני שוקל לעבור מ-012mobile ל-019, בגלל תוכניות הרבה יותר משתלמות. האם יש כאן אנשים שיש להם נסיון עם 019, ויכולים לשתף? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. רציתי לשמוע חוות דעת על הסכינים האלו בהשוואה לסכינים של ג'ילט ושיק. לי יש בבית גם ג'ילט FUSION POWER וגם שיק הידרו 5. הג'ילט מגלח טוב יותר, אך פחות עדין מהשיק. רציתי לנסות אופציות אחרות זולות יותר, אולי הן לא יורדות באיכות. אז אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 39 תגובות
    • 14.8k צפיות
  10. Started by יוליוס,

יש לי מזגן בן 16 שנה של אלקטרה 2.5 כ"ס . אני שם על 16 מעלות ומקרר את כל הבית (22 מעלות). מפעיל רק בערב. קיבלתי היום חשבון חשמל 2,187 ש"ח !!! על חודשיים. הייתה קריאה ולא הערכה .דיברתי איתם. בחודשי שהמזגן לא פועל מקבל בסביות 1100 ש"ח. דיברתי עם שכנה, ישלה מיני מרכזי ו 3 קטנים בחדרים, שגם הפעילו בלילה , וקיבלו 1190 ש"ח. מה הסיבה ? האם להחליף לחדש ישפר את חשבון החשמל ? - - - תגובה אוחדה: - - - . BTU 23,300 זה בתפוקת קור. ראיתי שיש קלאסיק 40 32,00 BTU . האם כדאי ?

• 10 תגובות
    • 15.3k צפיות
  11. Started by yotam556,

שלום, מעוניין בהמלצה לטלוויזיה LG או SAMSUNG עד 3500 שח מצאתי את הטלוויזיה הזו של LG 55NANO776RA- אשמח המלצות עליה וגם שמעתי QLED של סאמסונג גם טובות, אשמח להמלצה על אחת טובה . תודה.

12. Started by Stingray,

היי, יש לי סכום כסף שמעלה אבק בפקמ עם ריבית = [emoji37] אילו אפיקי השקעה כדאיים והאם נדלן (דירה להשקעה) היא אופציה בהנחה שכרגע אין לי דירה בבעלותי ומעולם לא נטלתי משכנתא. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ... זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל . 1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר: 570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ? 2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avnet613,

הבעיה הגדולה ביותר עם קניה מאמזון היא שפעמים רבות אין משלוח לישראל. הפוסט הבא מסביר איך להתקין תוסף לדפדפן שמאפשר למצוא בקלות כמעט כל מוצר עם משלוח לישראל. תוסף לאמזון למציאת משלוח לישראל

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  15. ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ag43,

מתברר שמגיע למורים 5 התקנות חינם של OFFICE365 ואולי גם טרה אחסון חינם בענן. פרטים בקישור. הטבה זו היא בנוסף להנחות בקניית מוצרי מיקרוופט באתר חותם.

17. Started by huber,

לפני כשבוע הזמנתי מוצר מאיביי. מכיוון שהמוכר לא שולח לארץ, פתחתי תיבה בשירות של BUY2USA ושלחתי את המוצר לכתובת שסופקה לי על ידם. המוכר שלח את המוצר לשם והמשלוח הגיע לשם אחרי יומיים (ב 27/11). יום אחרי נכנסתי לאתר של BUY2USA לוודא שהמשלוח התעדכן, שום של כלום. שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם לברר למה המשלוח שהגיע אליהם לא התעדכן באתר, אין קול ואין עונה. מזה 3 ימים אני כל יום שולח שאלה זו דרך האתר שלהם לשירות הלקוחות שלהם - ואין שום מענה. אני מבין שהמשלוח מהם לוקח זמן רב. אני מבין שיכול להיות שלוקח כמה ימים עד שמעדכנים את מהשלוח באתר מהרגע שהוא מגיע אליהם (למרות שזה נשמע מוזר - קליטה ועידכון פרטי משלוח לא אמורה לקחת יותר מיום-יומיים בעסק נורמלי), מה שאני לא מצליח להבין זה אי…

• 34 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. אני סטודנט, ונוסע בקרוב לניו יורק. (העיר) האם יש לי סיבה להוציא כרטיס סטודנט בינלאומי? הסתכלתי באתר של החברה שמוציאה את הכרטיסים האלה, ולא ראיתי שם שום דבר מעניין במיוחד.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Boris_yo,

DealExtreme וBuyInCoins דומים עם המחירים נמוכים שלהם. יכול להיות הם נוסדו על ידי אותו מייסד או שהם בכלל מתחרים? האם הייתה כבר למשהו חוויה עם BuyInCoins?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Saar Namir,

אהלן חבר'ה, הייתי שמח לשמוע חוות דעת על החנות. שלחתי בקשה ל'הזמנה טלפונית' מהם, אחרי שוידאתי שיש להם במלאי את כל החלקים של המפרט. אבל עברו יומיים (למען ההגינות, זה היה ב-3 לחודש אבל אחר הצהריים, בסביבות 5 בערב כזה, אבל הם עובדים עד 7) - ואף אחד לא חזר אלי, למרות שהיו לי עוד כמה שאלות ששאלתי במייל והם בסופו של דבר נענו, הכוונה שהשאלות במייל נענו, ההזמנה הטלפונית עדיין לא מומשה. יכול להיות שיש להם עומס והכל, לא אומר שלא, אבל קצת מוזר לי שאני נשאר 'באוויר' עם הזמנה מבלי שאף אחד ידבר איתי ויגיד שיש עיכובים כאלה ואחרים (למרות שבמייל אמרו לי שכל הרכיבים במלאי, אז לא אמורה להיות שום בעיה). אשמח לשמוע ממכם אנשים, כי אני כבר מתחיל לתהות אם כדאי לי לבדוק ב…

21. Started by Guy950,

ניסיתי לחפש באינטרנט קצת השוואות אבל אף אחד לא אוהב לתת שורה תחתונה ולכן אני מבולבל בנושא הזה. התקנתי היום תשתית של הוט במקום בזק במסגרת החבילה של טריפל הוט ועכשיו אני צריך לעדכן את הספקית בנוגע לתשתית. אז הנה השאלה, מי יהיה יותר עדיף לי? אני משחק בהרבה משחקי רשת כמו BF4 וכרגע הפינג הכי נמוך שלי לשרתים בגרמניה הוא 80, האם בהוטנט עלול להיות יותר נמוך או להפך יותר גבוה? כמו כן אני מוריד הרבה בטורנטים, האם יש הבדלים בין השניים? הגבלות כלשהן? לשאר השימושים של אינטרנט אני מניח שאין הבדלים קריטים. אני בעיקר מסתכל על יציבות במולטיפלייר. אשמח לשמוע אנשים שכבר עשו את ההשאות הללו. תודה.

22. לגולשי האתר שלום רב, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך באמצעות אתר האינטרנט של חנות מוצרי מחשוב ידועה בארץ, ואפילו לא פתחתי את הקופסא שבה הוא הגיע. כרגע אני מעוניין למכור את כרטיס המסך משום שהוא לא מתאים לצרכיי, וברצוני לאפשר לקונה להנות מהאחריות הניתנת על הכרטיס (3 שנים ע"י היבואן). למיטב ידיעתי, בכדי שבעל המוצר יוכל לממש את האחריות, עליו להציג לחנות את הקבלה שקיבל מבית העסק ממנו היא נרכשה, אך יש לי שלוש שאלות בנושא: ראשית, השם שיופיע על הקבלה וודאי לא יהיה שמו של מי שירכוש ממני את הכרטיס, האם החברה בכלל תכבד את האחריות על המוצר אם מי שיציג את הקבלה לא יהיה מי שרכש את המוצר מידי החנות? שנית, כרטיס המסך נרכש יחד עם מוצרים רבים אחרים שאינני מתכוון למכור, והייתי מעדיף …

23. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מסיים את תקופת ההתחייבות שלי ביס מסתייימת מחר אז התקשרתי ליס כדי לחדש את המנוי ולהחליף את הממירים שלי לממירים מקליטים ולהצטרף לשירות ה-VOD. התקשרתי גם להוט לקבל הצעת מחיר. אנא עזרו לי לבחור מה יותר כדאי ההצעה החדשה של יס: כל החבילות + ממיר יס מקס טוטאל+ מקס רגיל+ ממיר HD רגיל+ ממיר רגיל בעלות של 262 ש"ח עלות התקנה 240 ש"ח 4 חודשים VOD חינם (לאחר מכן 9.90 ש"ח לחודש) 10 סרטים חינם ב-DVD BOX ערוץ ספורט 5 HD חודש חינם לעומת ההצעה של הוט: כל החבילות ערוצים + 2 ממירים מג'יק HD + ממיר HD רגיל + ממיר VOD רגיל בעלות של 245 ש"ח עלות התקנה 299 ש"ח VOD חודשיים ראשונים חינם אחרי זה עוד 3 חינם (לאחר מכן 17.90 לחודש) חודש ראשון חינם ערוץ NG WILD ח…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by דב נוי,

רציתי לקנות שני מיכלים של 20 ק"ג כפי שכתוב באתר במחיר של 320 ש"ח. זה לא מתאפשר באתר והחיוב של שני מיכלים הוא 490 ש"ח.ניסיתי למצוא טלפון של הום סנטר וזאת משימה בלתי אפשרית. כתבתי להם מייל דרך האתר ואכן קיבלתי אישור לכך . עברו שבועיים ואין קול ואין עונה. לא ניתן להשיג את הום סנטר או לקבל התייחסות בשום דרך. האם יש למישהו רעיון מלבד לבזבז שעה בהלוך וחזור בשביל להגיע פיזית לחנות וגם שם לא לקבל תשובה מאחר והמבצע רק באינטרנט. האם הום סנטר עובדים עלינו והם לא מעוניינים למכור פוליגג במחיר המבצע?. תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  25. נגמרה לי חבילת האינטרנט המהיר שלי ואני מחפש חבילה חדשה טובה ובמחיר הזול ביותר. מאחר והמחירים שמפורסמים באתרי החברות (אם הם מפורסמים) הם לרוב לא המחירים הכי טובים שאפשר להשיג אצלם, חשבתי לעשות סקר בקרב חברי הפורום כדי לברר מחירים. זה יעזור לי ולאחרים אני חושב. כל מי שמוכן לתרום לצורך זה, שיכתוב בבקשה פוסט עם המידע הבא: תשתית: ספק: מהירות: מחיר (תשתית+ספק): תקופת התחייבות: מרוצה מאיכות החיבור: כן / לא התרשמות אישית מהחיבור: הערות נוספות: הכוונה בהתרשמות אישית מהחיבור היא הסבר למה אתה מרוצה או לא מאיכות החיבור.אם זו לא חבילה אז תחת מחיר כתבו את מחיר התשתית, רווח ואז את מחיר הספק. תודה לעוזרים!

• 30 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.