צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Desktop-External-STCA4000100/dp/B00829THLE/ref=xs_gb_A1HQ4U4BY5MVAQ?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GEEDBHGV3Y2B3V44WS8 כ-755 ש"ח ב-Buy2USA כולל הכל, במקום 1200 בארץ או 1050 לקשיח 4TB הכי זול שראיתי.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כונני SSD איכותיים מבית מיקרון בנפח של 500GB מוצעים בעבור כ-620 שקלים בלבד באמאזון, רק בשעות הקרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/לחטוף-לפני-שזה-נגמר-כונני-ssd-מדגם-bx100-של-crucial-במ/
-
- 15 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הי אני כבר זמן רב מתכנן לקנות את הסרפס פרו 4 (עוד לפני שהוא יצא..), את הדגם של I5 ו4 ראם. גם אם אני משלם עליו מיסים והכל עדיין הוא יוצא לא יקר ביחס למה שנמכר כאן היום בארץ (פרו 3 במחירים מטורפים) יש דרך יותר זולה מאשר אמאזון+ מסטופ?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי שלום, ברשותי מחשב קצת ישן שאני מעוניין לשדרג. בגדול כל מה שאני רוצה לשמור זה הSSD, המארז והמאוורר למעבד..חבל לי לזרוק אותם. כל השאר אני מעוניין להחליף. כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, ספק כח זיכרון וכו'. אני משקיע סכום של קרוב ל7,000 שקל, אני אנימטור וגיימר אז בניתי מפרט די חזק. חשבתי לקנות בKSP אבל משיחה איתם הבנתי שהם לא משדרגים מחשבים שלא נקנו אצלהם...איפה ניתן לעשות זאת? לאיז חנות אני יכול לבוא עם המארז שלי, הSSD והמאוורר ושישדרגו לי לפי המפרט שאני אתן? חובה חנות בת"א אני בלי רכב. תודה!
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לחנות באזור המרכז או אתר אינטרנט לקניית מחשב על פי מפרט?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזיה מאתר אינטרנט אמין וזול יש אתר כזה? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בואו להכיר עוד מספר הצעות משתלמות שזמינות באמאזון צרפת בשעות הקרובות בלבד במידה ואתם כבר מצויידים במספיק כונני SSD ולא מעוניינים במבצע הנוכחי של אמאזון צרפת על ה-Ultra II – יכול להיות שתשמחו לשמוע על עוד מספר מוצרים מעולם המחשבים והגאדג'טים שזמינים במחירים טובים מאוד כעת בחנות הענק המקוונת. אוזניות הגיימינג החוטיות והפופולריות מאוד של Logitech, מדגם G35 אשר מתאים גם למחשבים וגם לקונסולות PlayStation 4, זמינות לרכישה בעבור 54 יורו כולל מסים ומשלוח לישראל – מחיר של כ-230 ש"ח בלבד, שהוא כמחצית ממחירן בחנויות בישראל. לצלמים חובבים ולכל מי שמעוניין להרחיב את נפח האחסון בגאדג'ט או במחשב שלו – כרטיס SD של סאנדיסק מסדרת ה-Ultra, בנפח נדיב של 128GB עם הבטחה למ…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי. לאחר שצפיתי בסרטון ב-Youtube שפירסם מחשב מותג, עלתה לי השאלה, מדוע ולא לרכוש מחשב מותג בארץ. תמיד חשבתי שזה בזבוז כסף, אבל כשהתחלתי לספור את כל המקרים בהם נהרס לי משהו במחשב, לא מצאתי מקרה אחד שבו היה לי מחשב נייח למשך שנים ומשהו לא נדפק שם. כל המחשבים שרכשתי בחיים שלי זה מחשבים שבחרתי את הרכיבים על ידי המלצה לרוב מגולשים כאן או מפורומים אחרים והרכבתם על ידי חנות זו או אחרת. בסופו של דבר או שהספק התחיל להרעיש, כרטיס מסך, פין שנשאר עם הקונקטור ובעצם דפק את לוח האם (USB), או שפשוט סידור כבלים זוועתי (יותר ממחשב אחד ומאותה חנות). התנהלות לרוב מול חנויות כאלה זה כאב ראש ולסחוב את המחשב אליהם כרוך בדלק ובלפנות חצי יום עבודה. חשבתי לעצמי, שאחרי שני עשור…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אחרי שחברת הבת של דוגי (Doogee) יHomTom הובילה בעיקר בתחום המחיר - תמורה וגם בתחום הסוללות הענקיות שהיא שמה במרבית במכשירים שלה , עכשיו HomTom רוצה להיות מובילה טכנולוגית גם כן ! , מכשיר הHomtom Ht10 של החברה יהיה הסמארטפון הראשון אם טכנולוגית זיהוי באמצעות רשתית מהדור השני !כיף לשמוע שחברות סיניות מתחילות לעקוף את החברות הגדולות גם מבחינה טכנולוגית לכתבה :http://articlesfromxda.azurewebsites...y-homtom-ht10/
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
כול זעקה נשמע בבית "אויי נשבר לי הראש שוב". לא הבנתי מה קרה הלכתי למטבח וראיתי את אמא שלי מחזיקה את הראש המקציף של הKitchenaid האהוב שלה. "זה עלה לי 220 שקל לתחליפי". אל תדאגי אמא אמרתי בשניה פתחתי איביי תחליפי 60 שקלים עם משלוח מקורי 120 שקלים עם משלוח הוזמן מקורי יגיע בעוד שבוע-שבועיים מארה"ב. מה אני יגיד לכם אל תקנו פה כלום!
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון (DDR3) הבעיה שיש לי 4 סלוטים תפוסים עם 2 ג'יגה כ"א מה הדרך הכי טובה להיפטר מהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה סמארטפון ואני עתיד לקבל אותו בימים הקרובים אז הייתי רוצה לרכוש עבורו חבילת גלישה. כרגע אני בפלאפון עם תוכנית חיילים ואני מאוד מרוצה ממנה (חשבון של 50-60 שח), והייתי רוצה להשאר עם התוכנית ורק להוסיף עליה את החבילת גלישה, כמה שהיא לא תעלה. אז הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי, אין לי התחייבות ככה שאני יכול לעבור חברה אבל אני מעדיף שלא כי למיטב הבנתי הגלישה בפלאפון היא משמעותית יותר מהירה מהמתחרות (לפחות עד שאורנג' יועילו בטובם לסיים את הLTE שלהם). בנוסף, האם אפשר לבצע עם זה גם ניתוק זיקה? או שהדבר מאפשר רק במעבר למסלול חדש? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי לעלות כאן נושא מעניין. התקשרתי לחברה מסוימת כדי לקבל הצעת מחיר. מכיוון שאין לי רצון שינדנדו לי, התקשרתי ורשמתי לפני #31# כלומר התקשרתי מחסוי. בימים לאחר מכן אני מקבל שיחות טלפון מאותה חברה (בשעות די מוקדמות) והם אומרים לי שהשארתי פרטים כדי שיחזרו אלי. אחרי שזה חזר מספר פעמים ואחרי שאמרתי להם שלא השארתי פרטים החלטתי להתקשר אליהם ולברר את פשר הדברים. להפתעתי, למרות שהתקשרתי מחסוי הנציג ידע לומר לי מה השם שלי ואפילו מה השם משפחה (אני לא זוכר שנתתי להם שם משפחה כששוחחנו). נשאלת השאלה איך הוא עשה זאת כשהמספר שלי חסוי? מדובר בחברה שגם נותנת שירותי סלולר (אם כי למיטב ידיעתי לא הייתי לקוח שלה). האם הם עושים משהו לא חוק…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מודד לייזר מאליאקספרס. והמכס לא רוצה לשחרר, עד שאני מביא אישור ממשרד הכלכלה. אחרי שהצלחתי להשיג אישור ממשרד הכלכלה, האם יש למישהו מושג לאן אני אמור לשלוח את האישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה.. לצורך העניין אני רוצה להתנתק מהוט.. (בתאכלס אני רק רוצה לשנות חבילה, אבל מבחינתם זה אותו הקנס..) ונשאר לי התחייבות לכשנה. מי שיקרא את פה את סעיף 9 יגלה: מי שישים לב, בחשבונית החודשית בחודש יולי, עלה מחיר דמי המנוי לHOT VOD בכשקל בלבד, כן כן, שקל בלבד.. בניגוד לחודשים שקדמו לו. מכיוון שדמי המנוי השתנו, ולא קיבלתי על כך הודעה בכתב או בע"פ - האם אני צודק שיש פה עילה להתנתקות? אני יודע שאמור לצאת חוק בקרוב שאמור להוזיל את קנסות היציאה.. האם יש חדש בנושא?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
הי לכולם יש לי מודם-ראוטר בבעלותי, שנקנה לפני הרבה שנים, והוא תומך במהירות של עד 15Mb/s. אני מעוניין לעבור למהירויות גבוהות יותר, וכיוון שמחירי המודם-ראוטרים שתומכים במהירויות הגבוהות יותר של עד 100Mb/s (השם הטכני הוא VDSL2) הם יקרים עדיין, נראה לי שאני שוט אתחבר לספק שנותן מודם-ראוטר כלול בחבילה. האם יש כאלה? תודה על המידע
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
השעונים החביבים והייחודיים של היצרנית אשר צמחה מתוך קמפיין קיקסטארטר מוצלח במיוחד מעניקה הוזלה לצמד הדגמים העדכני שלה, והם זמינים לרכישה ושילוח ישיר לישראל דרך אמאזון זוכרים את שעון ה-Pebble בעל מסך הדיו האלקטרונית, אשר שבר שיאי גיוס כספים באתר הקיקסטארטר (Kickstarter) אי שם בשנת 2012? ובכן, מאז השתנו לא מעט דברים – שעונים חכמים הפכו לשוק הלוהט החדש, וגם האנשים שמאחורי שעון ה-Pebble המקורי יצרו לעצמכם חברה, ופיתחו עוד מספר מוצרים עדכניים שנהנים מהצלחה מסחרית נאה ומקהילת מעריצים אדוקה. עתה, השעונים החכמים החדשים של Pebble זוכים לקיצוץ של 20 אחוזים ו-25 אחוזים ממחירם – והופכים לאחת מההצעות המעניינות ביותר בשוק הזה, למי שמעוניינים להצטרף לטרנד מבלי לקרוע את הכיס. …
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
1. שואב שיוכל להכינס ולנקות מתחת לגובה 8 ס"מ תודה,
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אם חברה (למשל גולן טלקום) מציגה לי חשבוניות באתר שלה, און-ליין, האם צריך לשמור אותן מקומית על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפני שנה חברה שלי בהמלצתי קנתה מחשב של דל מסדרת Vostro מ-Notebookclub. לפני שבוע התחילו להישמע צפצופים מהמחשב הבעיה נעלמה וחזרה לסירוגין. אמרתי לה להתקשר לNotebookclub, מכיוון שיש לה אחריות לעוד שנתיים על המחשב. הבחורה שדיברה אתה בטלפון הסבירה לה איך לבצע בדיקה למחשב, ובבדיקה התגלתה תקלה בHD. התומכת הטכנית אמרה שיגיע אליה טכנאי ביומיים הקרובים ויתקן את התקלה ובנתים כדאי לגבות את המידע החשוב שעל המחשב. כול זה קרה ביום ראשון. היום הגיע טכנאי לבית החליף במקום את הHD וגם סוללה כלשהי במסך שגרמה לצפצופים. לפעמים נתקלים בשירות טוב שמגיעות לו מילים טובות כמו שצריך להיות בכול מקום אך לצערנו בארצנו זה נדיר יותר. אז באמת תודה לNotebookclub וDell.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
למה לעסקים יש חנויות כל כך טובות אבל לצרכנים אין חנויות טובות? באתר העקום של HP בישראל, יש המון מחשבים שבכלל אי אפשר לקנות, כי זה זמין רק לעסקים. לפחות בחנויות שהם מפרסמים באתר יש הרבה פחות מחשבים זמינים ממה שמוצג בקטלוג שלהם. https://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=24349512&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001 איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אשמח לקבל פרטים. מדובר בתקלת כרטיס מסך כנראה. כמו כן מי שטיפל ב"אייבורי" בבאר שבע - מה דעתכם על המקצועיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מותר לפרסם ככה? (אני גם מניח שהמחשב לא בא עם HAF). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ראיתי את הידיעה על כך איפשהו בפייסבוק שלי. http://www.engadget.com/2012/05/11/usps-battery-ban/ כמובן, ניתן למצוא עוד מקורות לידיעה הנ"ל. USPS עשתה חקירה על תאונות בקרב מטוסי תובלה וגילו שקרו\נגרמו מס' תאונות בגלל סוללות ליטיום שהיו טעונות במלואן בזמן המשלוח. זה הולך לעשות בעיות גדולות כי זה בעצם אומר שאי אפשר לקנות מחשבים ניידים\טבלטים\סלולרים ובעצם כל מכשיר אחר שכולל סוללת ליטיום ולהנות ממשלוח זול. DHL UPS ושאר החברות הפרטיות גובות כפול ומכופל עבור משלוחים מחו"ל. מה שלא הצלחתי כל כך להבין, זה מה ההבדל בין נוסע שנמצא במטוס עם מחשב נייד לבין המזוודה שלו או דברים שנמצאים בתא המטען וכוללים סוללות ליטיום. מוזמנים להוסיף\לתקן מידע ולשתף מחשבות.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-