עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני הצטרפתי לפלאפון לפני כ7-8 חודשים למסלול מסויים, כלומר לפני שחוק ביטול קנסות יצא. האם מותר לרשת פלאפון בגלל זה לחייב אותי בקנס בסך 200 ש"ח על זה שעברתי למסלול חיילים באותה הרשת, בפלאפון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yoni_h,

אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן! אני רוצה לקנות פלאפון במחיר של בערך 1000-1500 שקלים שיש לו סוללה חזקה וגם מצלמה טובה. יש המלצות? שמעתי ששיומי 4 הוא טוב וגם שיומי 5 אבל יש עוד סוגי פלאפונים?ומה הכי משתלם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, לא סגור אם זה הפורום המתאים לשאלה כזאת... מוזמנים להעביר אם יש צורך. בכל אופן, בכמה אתם הייתם מוכרים את המפרט הבא בשוק היד 2? מה לדעתכם יהיה סכום סביר לדרישה על מפרט שכזה? Intel Core i7 4790K 4.0 GHZArctic Freezer i30 COGigabyte GA-Z97MX gaming-5Gigabyte GTX970 G1 4GBFractal Design Define Mini BlackFSP Raider 650W A.PFC 80+ SilverHynix 16GB DDR3 1600MHZSegate 2.0TB 64MB SATA3Segate 2.0TB 64MB SATA3Crucial SSD 256GB 2.5 Sata3 MX100 Achieva Shimian 27" Monitor - 1440p IPS Display Corsair Gaming Mouse - Sabre RGB ROCCAT ISKU FX Multicolor Key Illuminated Gaming Keyboard כמובן שהכל במצב שמור מאוד וחדש. גם חיצונ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by naamani3,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by א אוהל,

ראיתי באתר של רמי לוי רשום גלישה רגילה 55 ג'יגה פרייפייד70 שקל מה הקטע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Nirurshon,

היי אני מתבלט לגבי מוכנה של עיצוב זקן. עד לא מזמן שירתה אותי במשך כ3-4 שנים מכונה של BABYLISS MEN : '>http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711370"]http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711370 לאחר שהראש נפל לי כמה וכמה פעמים ואין אפשרות להחזיר אותו חזרה, אני מעוניין לקנות אחד חדש. קיבלתי המלצות על המכונות האלו : Wahl 3010 '>http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Wahl3010&Cat2Cat1ID=187&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he"]http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Wahl3010&Cat2Cat1ID=187&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he Philips QT4022 '>http://www.pompa.co.il/pl_product~QT4022~187~0.htm"]http://www.pompa.co.il/pl_product~QT4022~187~0.htm Moser 1591 '>http://www.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם קניתי מחשב ואחרי כמה חודשים רכיב מתקלקל ויש לי על המוצר 3 שנים אחריות והחנות פושטת את הרגל מה אני עושה במצב כזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום כולם, רציתי לדעת אם מחייבים אותך על "דקות שיחה" או "זמן אוויר" כשאתה מחכה שמישהו ירים את השפופרת לאחר שימוש בניתוב שיחות (מרכזיה). האם החיוב הוא על הרגעים בהם אתה מדבר עם מישהו או שאתה משלם גם על להחזיק את הפלאפון צמוד לאוזן? במידה וכן, האם עושים משהו בנושא? תודה ליודעים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GMTK,

רציתי לדעת מה קורה עם זה? מתי יגיע? איך אני יודע שאני רשום? ועוד הסברים מה עם זה בכללי ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרוצים לדעת.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני יכול בלב שקט ללכת על גולן? תודה רבה.

12. http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, האם באתר הנ"ל מגבלת הורדות למשחק שרכשתי או חופשי כמו בSTEAM ? היכן ניתן לקרוא על כך באתר הבית שלהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by וולפהרט,

איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה

16. Started by yp3,

שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Stat84,

היי שלום, ברשותי מחשב קצת ישן שאני מעוניין לשדרג. בגדול כל מה שאני רוצה לשמור זה הSSD, המארז והמאוורר למעבד..חבל לי לזרוק אותם. כל השאר אני מעוניין להחליף. כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, ספק כח זיכרון וכו'. אני משקיע סכום של קרוב ל7,000 שקל, אני אנימטור וגיימר אז בניתי מפרט די חזק. חשבתי לקנות בKSP אבל משיחה איתם הבנתי שהם לא משדרגים מחשבים שלא נקנו אצלהם...איפה ניתן לעשות זאת? לאיז חנות אני יכול לבוא עם המארז שלי, הSSD והמאוורר ושישדרגו לי לפי המפרט שאני אתן? חובה חנות בת"א אני בלי רכב. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מישהו יודע משהו לגביי זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by roadrunner747,

מישהו יכול להסביר לי למה אוזניות בארץ עולות פי 3 מאמאזון?? כמעט כל אוזניה של 60 דולר - פה בארץ הקודש 500 ש"ח 190 דולר הופכים ל - 1500 ש"ח.. חזירות של יבואנים בשילוב עם צרכנים פראיירים?

20. נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nir2,

שלום חברים, יש לי חברים שטסים בקרוב לסין ואני חושב להחליף את השיאומי שלי באחד חדש. מישהו פה התנסה ברכישת מכשיר ישירות בסין? או יודע כמה זה אמין? יש הפרש מחירים לעומת המחיר באתרים הסינים? זה משהו משתלם בכלל? כדאי להזמין מראש למלון או ישר שם? אם הדיון הזה יותר מתאים לפורום גאדג'טים ומובייל, אבקש להעביר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by braingames131,

היי צהריים טובים, אני לא יודע עד כמה השאלה שלי קשורה לנושא הפורום אז מתנצל במידה ואני במקום הלא נכון. הבנתי שבשל משבר הקורונה שעברנו חשבון החשמל התבסס בתקופה מסוימת על הערכה ולא על קריאת מונים - מה שלרוב גרם לחשבונות מנופחים יותר. רציתי לדעת איך אני בודק את התאריכים המדויקים? האם יש אפשרות לקבל החזר? במידה וכן איפה פונים? לא מצאתי בכלל מידע באתר של חברת חשמל. ניסיתי גם את האפליקציה ואתרים אחרים שמעדכנים בנוגע לתשלום חשבון חשמל ולא הצלחתי למצוא משהו. אשמח להכוונה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by mazinya,

הציעו לי בתור לקוח חדש לבזק+בזק בינלאומי 75 ש"ח ל 5 מגה והתקנה של 100 שח. כמובן שתמיד ההצעות הראשוניות שלהם הם מעפנות ואני די בטוח שאפשר לרדת יותר אבל הם לא מוכנים ואומרים שזה מה יש. האם זה נשמע הגיוני? האם אין אפשרות להשיג משהו יותר טוב מזה בהמשך התמקחות איתם? אגב, אני לא מעוניין לשלם להם על קו טלפון או משהו כזה כי אין לי צורך בטלפון נייח. אני רוצה רק לשלם על התשתית של האינטרנט ועל הספק. האם תהייה בעיה עם זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים