צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3118355 לידיעתכם !
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
90% מהערוצים שמועברים ב-YES/HOT כלל לא מעניינים אותי. ואני ממש לא שמח לשלם להם 200+ שקל בחודש על מספר ערוצים בודד בהם אני צופה. קראתי קצת ברשת על צלחת לווין פרטית, וראיתי אחת כזו בפעולה בפאב באזור המרכז. פרט לשאלה בכותרת, השאלה המרכזית שלי היא כזו: האם אפשר לקלוט את הערוצים הבאים ללא כל תשלום נוסף (פרט לעלות ההתקנה והממיר כמובן), והיכן בכלל ניתן לרכוש צלחת כזו והתקנה עבורה? הערוצים החשובים לי, באנגלית או עם כתוביות באנגלית: Nat Geo Discovery History Eurosport BBC Sky ערוצי סרטים למיניהם (לא פורנו...) ערוצי ספורט נוספים המשדרים את האירועים: מירוצי פורמולה 1 ומוטו ג'יפי, כדורגל אירופאי (אנגליה, איטליה), טניס, כדורסל (אירופאי ו-NBA).
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
מעוניין לקנות xiaomi notebook pro 15.6 עם אחד המעבדים החדשים של אינטל. יש איש קשר שכרגע נמצא *בסין*, איפה הוא יכול לקנות את המוצר כדי להביא לארץ? מה ההשלכות לקנייה מסין למעט זה שאין עברית במקשים? עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי מודד לייזר מאליאקספרס. והמכס לא רוצה לשחרר, עד שאני מביא אישור ממשרד הכלכלה. אחרי שהצלחתי להשיג אישור ממשרד הכלכלה, האם יש למישהו מושג לאן אני אמור לשלוח את האישור הזה?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה.. לצורך העניין אני רוצה להתנתק מהוט.. (בתאכלס אני רק רוצה לשנות חבילה, אבל מבחינתם זה אותו הקנס..) ונשאר לי התחייבות לכשנה. מי שיקרא את פה את סעיף 9 יגלה: מי שישים לב, בחשבונית החודשית בחודש יולי, עלה מחיר דמי המנוי לHOT VOD בכשקל בלבד, כן כן, שקל בלבד.. בניגוד לחודשים שקדמו לו. מכיוון שדמי המנוי השתנו, ולא קיבלתי על כך הודעה בכתב או בע"פ - האם אני צודק שיש פה עילה להתנתקות? אני יודע שאמור לצאת חוק בקרוב שאמור להוזיל את קנסות היציאה.. האם יש חדש בנושא?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שיחה של כשעה עם מנהלת קשרי לקוחות של בזק קבלתי הצעת שדרוג בכוללת 30 מגה ב105 שקלים לחודש. גם היא וגם הנציגה הקודמת מקשרי לקוחות התעקשה שנגמר כל הקטע של לקוחות עיקשים שמקבלים מחיר מיוחד ועכשיו זה מחיר אחיד לכולם. אני מרגיש שלא יכולתי להוציא ממנה יותר מזה. האם גם את משלמים ככה? שימו לב שאם הייתה לכם עסקה ישנה (עד שנה) אז מה שרשמתי לא רלוונטי מכיוון שזה קטע חדש בבזק שנכנס רק בחצי שנה הקרובה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני רוצה למכור את המקבוק שלי, רטינה 15, מ 2015. האם יש דרך לחשב ירידת ערך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
עדיין מחפשים כרטיסי microSD וכונני SSD לרכוש במחיר משתלם? יש לכם כמה שעות אחרונות לבצע זאת בצורה מקוונת אם יש ביניכם כאלו אשר לא הספיקו לנצל את המבצעים של אמאזון ארצות הברית על מוצרי אחסון אתמול – ודאי תשמחו לגלות שיש לכם צ'אנס נוסף לעשות זאת כעת, בחנות אמאזון הבריטית שמעבר לים. במסגרת מבצעי Deal of the Day, ניתן לרכוש את כרטיס ה-microSD המפורסם של SanDisk בנפח של 128GBובמחיר של 35 פאונד כולל משלוח ארצה – כ-195 ש"ח. אלו שמעוניינים בדגם זריז יותר של microSD יוכלו לרכוש את גירסת ה-64GB של כרטיס ה-Extreme, עם מהירויות קריאה וכתיבה של עד 90 מגה-בייט בשנייה ועד 40 מגה-בייט בשנייה בהתאמה, במחיר של כ-25.6 פאונד – כ-145 ש"ח, כולל שילוח לארץ. להמשך: https…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הטבת מס נוספת בהיקף של כ-800 מיליון שקלים בשנה אמורה לסייע לנו, בין היתר, לרכוש מוצרי אלקטרוניקה בארץ במחירים קורצים יותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חברים שטסים בקרוב לסין ואני חושב להחליף את השיאומי שלי באחד חדש. מישהו פה התנסה ברכישת מכשיר ישירות בסין? או יודע כמה זה אמין? יש הפרש מחירים לעומת המחיר באתרים הסינים? זה משהו משתלם בכלל? כדאי להזמין מראש למלון או ישר שם? אם הדיון הזה יותר מתאים לפורום גאדג'טים ומובייל, אבקש להעביר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Desktop-External-STCA4000100/dp/B00829THLE/ref=xs_gb_A1HQ4U4BY5MVAQ?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GEEDBHGV3Y2B3V44WS8 כ-755 ש"ח ב-Buy2USA כולל הכל, במקום 1200 בארץ או 1050 לקשיח 4TB הכי זול שראיתי.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אחרי שחברת הבת של דוגי (Doogee) יHomTom הובילה בעיקר בתחום המחיר - תמורה וגם בתחום הסוללות הענקיות שהיא שמה במרבית במכשירים שלה , עכשיו HomTom רוצה להיות מובילה טכנולוגית גם כן ! , מכשיר הHomtom Ht10 של החברה יהיה הסמארטפון הראשון אם טכנולוגית זיהוי באמצעות רשתית מהדור השני !כיף לשמוע שחברות סיניות מתחילות לעקוף את החברות הגדולות גם מבחינה טכנולוגית לכתבה :http://articlesfromxda.azurewebsites...y-homtom-ht10/
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
הי אני כבר זמן רב מתכנן לקנות את הסרפס פרו 4 (עוד לפני שהוא יצא..), את הדגם של I5 ו4 ראם. גם אם אני משלם עליו מיסים והכל עדיין הוא יוצא לא יקר ביחס למה שנמכר כאן היום בארץ (פרו 3 במחירים מטורפים) יש דרך יותר זולה מאשר אמאזון+ מסטופ?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לחנות באזור המרכז או אתר אינטרנט לקניית מחשב על פי מפרט?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כונני ה-NVMe הנודעים של סמסונג, שהם מהמתקדמים ביותר בשוק הביתי כולו, זמינים כעת במחירים קצת יותר שפויים דרך אמאזון אם אתם מעוניינים להתקדם לעידן החדש בעולם ה-SSD, זה שמעבר לכונני ה-2.5 אינץ' הסטנדרטיים ומעבר לתקן ה-SATA המתיישן – לאמאזון ארה"ב ולאמאזון אנגליה יש כעת הצעה שתוכל להתאים בדיוק לכם. החנויות המקוונות מציעות כעת הנחות על צמד הדגמים של כונן ה-950 Pro של סמסונג, כונן הדור החדש שמבוסס על חיבור ה-M.2 המקושר ישירות בתקן ה-PCI-Express, ועם בקר וזכרונות תומכי תקן ה-NVMe שפותח כתחליף ל-AHCI ומיועד גם הוא לפעול ישירות על ערוצי PCIe שמגיעים מהמעבד או משבב הגשר הצפוני. ה-950 Pro כבר הספיק להוכיח שהוא אחד הדגמים המתקדמים ביותר שזמינים לרכישה בשוק הביתי, עם מה…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כול זעקה נשמע בבית "אויי נשבר לי הראש שוב". לא הבנתי מה קרה הלכתי למטבח וראיתי את אמא שלי מחזיקה את הראש המקציף של הKitchenaid האהוב שלה. "זה עלה לי 220 שקל לתחליפי". אל תדאגי אמא אמרתי בשניה פתחתי איביי תחליפי 60 שקלים עם משלוח מקורי 120 שקלים עם משלוח הוזמן מקורי יגיע בעוד שבוע-שבועיים מארה"ב. מה אני יגיד לכם אל תקנו פה כלום!
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי. לאחר שצפיתי בסרטון ב-Youtube שפירסם מחשב מותג, עלתה לי השאלה, מדוע ולא לרכוש מחשב מותג בארץ. תמיד חשבתי שזה בזבוז כסף, אבל כשהתחלתי לספור את כל המקרים בהם נהרס לי משהו במחשב, לא מצאתי מקרה אחד שבו היה לי מחשב נייח למשך שנים ומשהו לא נדפק שם. כל המחשבים שרכשתי בחיים שלי זה מחשבים שבחרתי את הרכיבים על ידי המלצה לרוב מגולשים כאן או מפורומים אחרים והרכבתם על ידי חנות זו או אחרת. בסופו של דבר או שהספק התחיל להרעיש, כרטיס מסך, פין שנשאר עם הקונקטור ובעצם דפק את לוח האם (USB), או שפשוט סידור כבלים זוועתי (יותר ממחשב אחד ומאותה חנות). התנהלות לרוב מול חנויות כאלה זה כאב ראש ולסחוב את המחשב אליהם כרוך בדלק ובלפנות חצי יום עבודה. חשבתי לעצמי, שאחרי שני עשור…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
1. שואב שיוכל להכינס ולנקות מתחת לגובה 8 ס"מ תודה,
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בואו להכיר עוד מספר הצעות משתלמות שזמינות באמאזון צרפת בשעות הקרובות בלבד במידה ואתם כבר מצויידים במספיק כונני SSD ולא מעוניינים במבצע הנוכחי של אמאזון צרפת על ה-Ultra II – יכול להיות שתשמחו לשמוע על עוד מספר מוצרים מעולם המחשבים והגאדג'טים שזמינים במחירים טובים מאוד כעת בחנות הענק המקוונת. אוזניות הגיימינג החוטיות והפופולריות מאוד של Logitech, מדגם G35 אשר מתאים גם למחשבים וגם לקונסולות PlayStation 4, זמינות לרכישה בעבור 54 יורו כולל מסים ומשלוח לישראל – מחיר של כ-230 ש"ח בלבד, שהוא כמחצית ממחירן בחנויות בישראל. לצלמים חובבים ולכל מי שמעוניין להרחיב את נפח האחסון בגאדג'ט או במחשב שלו – כרטיס SD של סאנדיסק מסדרת ה-Ultra, בנפח נדיב של 128GB עם הבטחה למ…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-