עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. בדיוק קיבלתי את זה במייל היום, http://www.makarstudio.com/sender/display.php?M=56126&C=71f5b4b871b892bc5205267de694a440&S=447&L=17&N=357 אם זה יכול לעזור במשהו,

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by gabriel6,

שלום, ראיתי את המזרן הזה במבצע - http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/51123adf-3846-4946-bce7-3ad2a0403070?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=7024a7140f-Buy2_Nat_12_05_12_Center&utm_medium=email אשמח לקבל חוות דעת עיליו למי שיש ואו חוות דעת על החברה באופן כללי. יש לי כרגע מזרן ישן שאני רוצה להחליף (בן כ-10 שנים) - ואני מחפש מזרן טוב בטווח מחירים של 2000-3000 תודה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Oranl,

נדמה לי שלא נפתח עדיין שרשור בנושא. באג חוזרים למבצע הנחות של שבוע, ה-Bug Attack אני כבר מרים את הכפפה - מישהו מעוניין במוצר גיימינג כלשהו כדי לקבל הנחה של 50%? אני מעוניין לרכוש את האוזניות Steelseries Siberia V2 אזור ר"ג-גבעתיים-ת"א

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. לילה טוב, אחרי חיפושים ברשת אחרי מחשב נייד חדש, הגעתי למחשב הזה: http://www.amazon.com/HP-dm4-3050us-14-0-Inch-Screen-Laptop/dp/B006OEL8FC/ref=dp_ob_title_ce שמצד אחד יש לו מפרט טכני ומחיר שמתאימים לי. הבעיה- אני מפחד מהקניה ברשת, זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון להוציא סכום כסף כזה גדול ברשת, על מוצר שלא ראיתי. אשמח מאוד לחוות דעת על המחשב המדובר, וכן להמלצות או לדברים שאני צריך לשים לב אליהם, התחום הזה מפחיד אותי. תודה רבה רבה, אלעד

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by omri_ro,

חשבתי על לקנות סים אם אחד מכרטיסי החיוג(פריפייד) שלהם וראיתי שכתוב שם שתוקף הכרטיס הוא ל12 חודשים. האם הכוונה היא ל12 חודשים מהטעינה האחרונה(כלומר ניתן להאריך את תוקף הכרטיס ע"י טעינה לקראת סיום התוקף), או שבכל שנה מנפיקים לי כרטיס חדש ויש צורך לנייד את המספר מחדש?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אני מחפש לקנות אלבומי מוזיקה דרך אתר בחו"ל. אלבומים פיזיים, לא MP3 להורדה. משהו בסגנון דיל אקסטרים. שלא חובה להירשם, ואפשר לשלם בפייפאל. כלומר, לא אמזון. אשמח להמלצות, ולא סתם מתוצאות חיפוש. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. ‎**"פטור ממס על מכשיר פלאפון סלולארי ביבוא אישי לכל אזרח"** היא מטרת הקבוצה שלנו, ברצוננו להאבק למען הצרכן, למען שוק תקשורת חופשי באמת ונטול מונופולים. בקבוצה דיון בנושא, נגבש הצעה ונפנה לחברי כנסת ושרים על מנת לקבוע תיקון לחוק. אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק ולהשתתף בדיון בנושא! http://www.facebook.com/groups/yozma/ ככל שיהיו יותר חברים בקבוצה כך יהיה לנו יותר כח אל מול הלוביסטים של המונופולים. -------------------------------------------------------------------------------------------------- ציטוט מתוך הדיונים בקבוצה: Tomer Shtarker יוזמה מבורכת! אף על פי שישנו חוק ניתוק הזיקה אשר מאפשר לקנות מכשיר מחוץ לחנויות הסלולר ועדיין לקבל עליו זיכוי לא משנה אם המכשיר משו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Mr.positive,

שלום,אני רוצה להזמין את הGlide 4 של אדידס בצבע שחור במחיר 100$,מאחר שאין את הצבע בארץ נסעתי לחנות,שם מדדתי ובדקתי שהם נוחות לי. עכשיו לבעיה,את הנעליים רציתי להזמין מאתר בשם runningwarehouse לינק לנעל - http://www.runningwarehouse.com/descpage.html?PCODE=AGLI4M2 הבעיה היחידה היא שהם שולחים לארץ ע''י UPS מחיר המשלוח הוא 30$ אבל לאחר שהתקשרתי לUPS בלבלו לי את המוח ואמרו שעלות השיחרור ,טיפול ועוד כל מיני חרטות תגיע לאזור ה200 שקל שזה כבר ממש מוגזם.אז רציתי לשאול,האם מישהו הזמין עם UPS ואיזה מחיר הוא שילם על הטיפול בחבילה? ושאלה נוספת,יש לי אמריקן אקספרס אז אני יכול להזמין דרך גלובל שופ האם זה עדיף? אשמח להמלצות והסברים על התעריפים של UPS וגלובל שופ

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by benor,

תקציב: 1000 - 1500 ש"ח הדרישות: - עוצמה חזקה - מיכל בנפח של 1.5 ליטר בהחלט יספיק. אשמח לקבל המלצות תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by GolanBerlin,

בס"ד אז בשבועות האחרונות כל הזמן יש לי ניתוקים, והיום הגיע השיא שהאיטרנט לא חזר בכלל. הגיע טכנאי, החליף חיבורים, וחזר האינטרנט. אבל מה, לפתע אני לא מקבל 12 מגה. עשה כמה דברים, ואז הצלחתי לקבל 12 מגה. הלך הטכנאי. עכשיו אני עוד פעם לא מקבל 12, ועוד פעם יש ניתוקים. בושה וחרפה!!!!! מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by matan007,

אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים למחשב הבאה: http://www.amazon.com/gp/product/B004M18O60/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER בארץ היא עולה 2300 ש"ח בערך. שם זה יוצא פחות מ-1000 ש"ח. אז מה הפרוצדורה בהזמנה מאמזון? אני יכול בכלל להזמין את זה לארץ? מה מחיר המשלוח? ואיך אני עוקף את המכס אם בכלל אפשר או צריך? (זה נחשב חלקי מחשב פטורים ממס, כי זה רמקולים למחשב?). ודבר אחרון האם אפשר להתקשר עם אמזון כדי שיירשמו מתנה, פחות מחיר וכ"ו.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם. אני בטוח שיש פה מספיק קהל שהיה סטודנט או שעכשיו נמצא בתקופה הזאת ויצא לו לבדוק קצת את עניין ההלוואות. בעיקרון אני ממש לא בקיא בתחום, למדתי כמו כל סטודנט להנדסה קצת כלכלה הנדסית שעוזר להבין קצת בהלוואות סוג לוח סילוקין שפיצר\קרן שווה וכו'... אני רוצה לדעת איזה הצעות קיבלתם להאחרונה? באיזה בנקים כדאי לעבור או אולי מחברות ביטוח? ההלוואה אמורה להיות בגובה בין 10-30K ולתקופה של כ5 שנים.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by mormor88,

ערב טוב, מסיבות כאלה ואחרות החלטנו להעביר את מקום מגורנו לאילת. הבנתי ששם שתיית מים מהברז היא לא כל כך מומלצת. א' האם זה נכון? ב' אשמח לקבל הצעות לבר מים איכותי, טעים ולא מגושם מדיי, הכוונה שישתלב עם ה"נוף" המטבחי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. היי חבר'ה רציתי לעדכן במבצעים שיש כרגע ללקוחות שהתניידו מחברת פלאפון בחודשיים האחרונים בלבד שמעוניינים לחזור. המידע לא ניתן כשיווק ואיני מרוויח דבר אישית מכך ,יש לציין. מפורסם רק כמידע מועיל לקהילה 1. 600 דק לכל הרשתות 600 הודעות לכל הרשתות 600 דק במשפחה 1GB גלישה ב115 שח כולל מעמ. *בתוספת 30 שח ניתן לקבל גלישה חופשית *מהירות גלישה 4MB 2. 1000 דק לכל הרשתות 1000 הודעות לכל הרשתות 1000 דק במשפחה גלישה חופשית ב140 שח כולל מעמ *מהירות גלישה 4MB 3. דק ללא הגבלה לכל הרשתות הודעות ללא הגבלה לכל הרשתות גלישה 2GB ב140 שח בחודש כולל מעמ. *ניתן להוסיף חבילת גלישה חופשית ב30 שח תוספת *המבצע תקף ל6 חודשים לאחר מכן מתייקר ב40 שח בחודש *מהירות גלישה של 8MB **…

• 37 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. הזמנתי לפני קצת יותר משבועיים שתי חבילות מחו"ל בהפרש של שעתיים בערך , אחת בדואר רשום ואחת רגילה. החבילה הרגילה הגיעה לי בתיבת דואר והחבילה השנייה (דואר רשום) עוד לא הגיעה ושאני שם את המספר מעקב שלה בדואר ישראל אומרים לי שאין מידע על הפריט הזה. יכול ליהות שהחבילה כבר בסניף דואר ולא קיבלתי הודעה על כך ? ואם כן אם אני יבוא עם מספר מעקב זה יספיק לקבלת החבילה ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by JekylHyde,

יש כ"כ הרבה מכונות כביסה... איזו הכי כדאית? במחשבים למשל אני מבין. אני יודע מה אני צריך... במכונות כביסה לעומת זאת אני לא ממש מבין. אני יודע בגדול שצריך לקחת בחשבון דירוג אנרגטי. קיבולת. סל"ד. תוכניות שונות. אבל תכלס מה מומלץ? הבעיה היא שלא תמיד יש התאמה בין הנתונים שעל הנייר לבין הביצועים בשטח. לכן חשובה גם חוות דעת ממישהו שקנה וניסה לא? בגדול אנו צריכים עם פתח קידמי,7ק"ג,סל"ד לא אומר לנו הרבה,אולי1200 איפה גם כדאי לקנות? בחנות פיזית או באינטרנט? (מה לגבי התקנה?) תודה

• 22 תגובות
    • 19.4k צפיות
  17. כן חברים, התחרות החלה באופן רישמי. קיבלתי היום שיחה מפתיעה מסלקום בקשר לתוכניות החדשות שהיא משיקה. כרגע יש לי חבילה של 1100 דקות וסמים, 4000 דקות לסלכלום ואינטרנט בלי הגבלת נפח במהירות 1.4 מגה. יוצא לי לשלם 130 שח ( לאחר ניתוק זיקה). הנציגה הציעה לי לעבור לתוכנית חדשה משהו משפחתית בלי הגבלה. 399 שקל בחודש לשלושה קווים, כאשר כל אחד מקבל שיחות וסמסים ללא הגבלה עם אינטרנט במהירות של 15 מגה עם הגבלה של 500 מגה בנפח. סה"כ לכל קו - 133 שח כאשר אין ניתוקי זיקה והטבות ניוד משונות. עוד 20 שקל וניתן להגדיל את חבילת הגלישה ל2Gb בנפח. פיקססו לי את החוזה ואין אותיות קטנות בדמות מינימום שימושים (פלאפון), הגבלה בכמות השיחות או סעיפים נסתרים. שווה להחליף תוכנית או לחכות למפעילות נוספות?

18. Started by none77,

שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  19. אז ככה: הנתב, TP-Link TL-WR740N, נקנה ביום רביעי 28.3.2012 מסניף אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא, ומדי פעם נצפו התנתקויות שלא נבעו מאובדן סנכרון של המודם של הוט או בעייה עם הוט עצמם, והפעלת הנתב מחדש פתרה את הבעייה בדר"כ. אתמול התקשרתי לטריפל C וסיפרתי להם על הבעייה והם אמרו לי שהנתב לא תקין וצריך לשלוח אותו למעבדה, והם גם נתנו לי, למקרה ואאלץ לשלוח לתמיכה של TP-Link בארץ, מספר טלפון שהוא כביכול של התמיכה שלהם. חיפשתי באתר האינטרנט של 144 וגם בשירות הטלפוני עצמו, את מספר הטלפון של הסניף, אך בשניהם היה לבזק רק את מספר הפקס שלהם, והם נתנו לי את מספר הטלפון של סניף אופיס דיפו בקריון, ודרכם לשאול (לא זכרתי אז שצריך להופיע המספר הנכון באתר של אופיס דיפו) כאשר התקשרתי לסניף…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. היי לכולם... אז ככה, התפניתי קצת בתקופה האחרונה להמשיך ולקרוא את הפוסטים המעניינים שיש כאן והגעתי למסקנה שאני משלם יותר מידי על האינטרנט אז בקצרה מה אני מחזיק: אינטרנט 20 מגה (תשתית בזק) תשלום לבזקב"ל: 49.90 ל שנה ואחר כך זה יתפס ל 70 תשלום לבזק: 80 ש"ח בקריאה מהירה של פוסט כאן באתר, ראיתי שמשלמים כבר על 100 מגה, 100 שקל בבזק , אבל בבזקב"ל משלמים רק 30-40 שקל.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום! אני מחפש חנות זולה ואמינה בחו"ל לחלקים של אופניים עדיף באיביי תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

אז... מה הכי כדאי? אני לקוח סלקום - האם להישאר עם הסים הנוכחי ולקחת חבילת "סלקום חו"ל"? או שאולי לקנות סים ייעודי לחו"ל, או להשתמש בשירותים של חברות כמו 018 או 015 וכד'? אני טס לגרמניה, ספרד צרפת ואיטליה...

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by yz101,

חבר סיפר לי שאחיו הביא לו מארה"ב SAMSUNG GALAXY NEXUS I9250 ב400 דולר, מחיר אטרקטיבי למדי. כ1000 ש"ח פחות מהמחיר בארץ. חבר שלי מגיע מלוס אנג'לס בקרוב, מישהו מכיר חנויות באיזור?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. http://www.facebook.com/SpadeShipping ספייד שליחויות - נוסד ב-2012 החברה מתמחה בהשכרת שליחים באופן חד פעמי. כגון העברת כספים, מוצר כל שהוא ומעטפות מלקוח לבעל עסק או מוכר פרטי וחזרה. מצאתם מוכר באינטרנט? רוצים להגיע לקחת ממנו את המוצר אבל אין לכם איך? בא לכם להזמין לאכול אבל המסעדה לא עושה משלוחים? צריכים לקחת חבילה כל שהיא שנמצאת רחוק אי שם בארץ אבל אין לכם את הזמן או העצבים לזה? אנחנו פה בשבילכם! תמורת הסכום הזול ביותר שקיים בארץ - בהתחייבות. לדוגמא: לקוח מקריית מלאכי המבקש להעביר 200ש"ח למוכר מוצר כל שהוא שנמצא ברמת גן, יתקשר אלינו ויזמין שליח לאחר מכן יתן לשליח האחראי 280ש"ח מזומן במעטפה (80ש"ח מחיר מלא על שילוח קריית מלאכי - רמת גן הלוך חזור, 200ש"ח העברה אל המוכר) וי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הוט מובייל היו אמורים כבר להיות מושקים. וחברת הסלולר גולן. מה איתם? מתי נישמע מהם כבר משהו? >

דיונים חדשים בפורומים