צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה אם כל קישור ל-Ebay, Amazon וכו', יתוקן באופן אוטומטי כך שה-referrer יהיה החשבון של בעל האתר? זו יכולה להיות הכנסה די גבוהה לפורום.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כיומיים ביצעתי הזמנה דרך האינטרנט, באתר מוצרי אלקטרוניקה גדול בארץ, ובאתר שלהם היה ועדיין כתוב לפי מה שראיתי אתמול בערב ועדיין היום בבוקר שאוזניות של beats מדגם urbeats עולות 0₪. כמו כל ישראלי נפוץ עשיתי הזמנה, דרך האתר היה ניתן לבחור צבע, איסוף או משלוח ודרך הזמנה שרצו שאני אזמין כלומר PayPal או כרטיס אשראי. בגלל שאני לא מסתובב עם אשראי אליי ביצעתי דרך PayPal. קיבלתי אישור קנייה במייל+בpaypal ובנוסף צילמתי בעזרת הפלאפון והמחשב את העמוד שלהם. טוב אחרי שחפרתי על המקרה, השאלה שלי שאותו אתר יכול לבוא אליי בטענה שהיה טעות באתר שלהם והמחיר של האוזניות עולות יותר ממה שהזמנתי? עדיין אף אחד מהם לא חזר אליי, לרשום באישור הזמנה שימי העסקים שלהם לוקח בין 1-14. אשמח לעזרה, עד עכ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני פותחת נושא זה היום, גם כדי לשתף אתכם בחוויה אישית, גם לשמוע הצעות להמשך פעולותיי וגם להזהיר מפני הבאים שיתקלו באותה הבעיה כמוני. בחודש ספטמבר רכשתי מחשב נייד LENOVO G570. המחשב עבד מצוין והכול היה בסדר, עד שלפני קצת יותר מחודש הוצאתי אותו מהתיק ועפו ממנו 2 ברגים. חשוב לי לציין כי הוא מעולם לא נפל לי, כנראה שהיתה איזשהי בעיה בייצור. עקב הנפילה של הברגים, כשפתחתי את המחשב הפלסטיק שלמעלה עלה למעלה ונתקע, מה שגרם לבעייה כשרציתי לסגור את המחשב. מייד יצרתי קשר עם LENOVO, הם אמרו לי שאכן יש לי אחריות לשנה, ואין בעיה שאני אשלח להם את המחשב דרך UPS ותוך 5 ימי עסקים המחשב חוזר אליי מתוקן. ב23.11 שלחתי את הלפטופ דרך UPS. כמובן שאף אחד לא טרח ליצור איתי קשר, לאחר כמה ימים…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי חברים באמריקה, ואני תוהה האם זה משתלם להזמין אליהם חלקים ושהם ישלחו לי אותם בדואר רגיל. נניח, משהו כמו כרטיס גרפי (או קטן יותר כמו SSD), להזמין אותו אליהם הביתה והם ישלחו לי אותו בדואר (רגיל או רשום?). לא בתוך הקופסא עם הקבלה או משהו, רק הכרטיס עצמו. אני תוהה, עוצרים דברים כאלה במכס? למישהו יש ניסיון עם משלוחי דואר בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הממירים שלי ל-HD ובאותה ההזדמנות לשפר את המחיר אחרי 3 שיחות ארוכות הם לא מוכנים לרדת יותר מכמה שקלים וגם מתעקשים על 318 ש"ח עבור הטכנאי שיגיע להתקין 3 ממירים ההתחייבות היחידה שלי איתם פגה החודש, מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מוצר מחנות מסוימת, אחרי שראיתי שהוא לא מתאים לי, באתי להחזיר אותו, המוכרת לא הסכימה להביא לי זיכוי במזומן אלא רק זיכוי לבוא ולקנות בחזרה בחנות, היא אמרה לי שהמנהלת לא נמצאת ושהיא לא יכולה להוציא כסך מהקופה, באתי היום כדי לקבל את הכסף שלי, אמרתי לה שיש דבר שנקרא "המועצה לצרכנות" ולפי מה שהם קבעו מגיע לי לקבל את הכסף שלי בחזרה ולא לקבל זיכוי רק לאותה חנות, היא לא הסכימה לעשות ככה ושלחה אותי לקרוא למשטרה. אני מכיר את השיטה הזו שאומרים לך שהמנהלת לא נמצאת ורוצים שלא תבוא ושתוותר ולא תקבל את הכסף שלך במזומן. אני שילמתי במזומן ואני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה במזומן. מה עושים, פונים למועצה? היא אמרה לי לחזור ביום ראשון, אבל בטח ביום ראשון היא תגיד לי לבוא בי…
-
- 39 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה..אני עכשיו מחובר בבזק על 15 מגה..אני אמור להוריד 2 מגה בשנייה לערך,נכון? ואני עובר להוט במהירות 30 מגה..אני אמור להוריד 4 מגה לשנייה בערך במקסימום,נכון? חשוב לי לוודא שאני מדייק ולא טאמבל הבנתי ש100 מגה אין באמת בשכונה שלי ואני לא אקבל מלוא התמורה
-
- 37 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
האם באמת ההנחות המצוינות שם אמיתיות? נשמע כמו סתם חירטוט לפחות בגרופון בארץ. מחירים הזויים עם או בלי הנחה. מדבר על נופשים ומסעדות.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עדכון: הכונן זמין לרכישה גם באמאזון ארה"ב, במחיר אפילו קצת יותר טוב של כ-97 דולר כולל מסים ומשלוח לישראל (תודה לגולש shahar31). אחד מכונני ה-USB המהירים ביותר בעולם זמין לרכישה במחיר נהדר, רק לשעות הקרובות במידה ואתם מעוניינים לא רק בכונני SSD פנימיים מהירים, אלא גם בכונני אחסון חיצוניים זריזים ביותר – המבצע הזה הוא בשבילכם, ויהיה עליכם לנצל אותו בהקדם. אמאזון צרפת מציעה את כונן ה-Extreme Pro USB 3.0 של סאנדיסק, אחד מכונני ה-USB המתקדמים ביותר בשוק כולו, במחיר אטרקטיבי של 80 יורו בלבד – או כ-93 יורו עם מס ומשלוח לישראל, שהם כ-400 ש"ח ומהווים הוזלה של יותר מ-20 אחוזים לעומת המחיר הטוב ביותר שהצלחנו למצוא עבור אותו הדגם כאן בארץ. כמעט כמו SSD שאפש…
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/advert/apple-macbook-pro-with-retina-display-15-4-mgxa2lla/ פניתי במייל, מהתכתיב עולה שמדובר במקבוק 15 (זה שנמכר באמזון ב2100$) חדש במחיר סיטונאי 1000$, 4500 שקל משקף מעמ ומשלוח FEDEX (עפ הנאמר במייל) עלות המקבוק עם גרסת 512GB ו16GB ראם ומעבד i7 היא 950 דולר (עפ נאמר במייל, באמזון המחיר יותר מכפול מעל 1800$) ו50$ משלוח אקספרס והשאר עלות המיסים בנוסף נאמר לי שהמקלדת מגיעה עם עברית (עוד יותר מחשיד) המשלוח הוא מבריטניה UK לא יודע אם מדובר בדיל משתלם בצורה יוצאת דופן או ניסיון להונאה כל תוכן ההתכתבות נעשתה עם גוגל טרנסלייט אך הם ציינו שהאחריות היא באיידיגיטל (לפחות את זה הם יודעים,idigital במשפט עברי שתורגם עי גוגל טרנסלייט)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יקרים אני מוכר כרטיס שלא היה בשימוש רבות ובמצב מצויין.המחיר הוא 500 שקל לא גמיש זה כרטיס סבבה לגמרי.נא להגיב בהתאם בבקשה. זה כרטיס שיכול להריץ משחקים לילדים אם דרישות לא הכי גבוהות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, 2 שאלות: 1. האם באמת יש הבדל במהירות הגלישה שאקבל על פי הספק שאבחר? או שהמהירות תלויה בתשתית בלבד? 2. איזה ספק הכי מומלץ מבחינת מחיר/שירות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני קונה מחשב נייד דרך איביי האם יד מיסים ומע"מ נוספים מעבר למה שכתוב במהלך הרכישה או שהכל מחושב מראש. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולא רוצה הפתעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות מסך גיימינג ובשבוע הבא אני נוסע לאילת אז נפתחה לי אפשרות לחסוך לפחות את המע"מ... מה שאני מחפש: 27" 144HZ 2560*1440 FREESYNC בעיה שאין כזה מסך במלאי לא אצל KSP ולא אצל IVORY... מישהו מכיר עוד חנויות מחשבים באילת שעלולים להחזיק מסך עם נתונים כאלה ויכול לכוון אותי לאתר שלהם\טלפון? תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התברר לי לאחרונה שהרבה אנשים עדיין משלמים על שירותי תקשורת פשוטים כמו SMSים ופקסים. ליתר בטחון, אציין כאן כמה אלטרנטיבות מבוססות אינטרנט לשירותים האלה. אשמח אם תוסיפו עוד אלטרנטיבות לאלה שאציין, למקרה שחלק מהאתרים האלה יפסיקו לתפקד. (וכל הערות אחרות שיש לכם) פקסים בחינם באופן אישי, אני חושב שפקסים צריכים להיעלם מהעולם. אבל אם אתם מוצאים את עצמכם מתנהלים מול חברה (כנראה ממשלתית או בנק שאינו לאומי) שלא יודעת לקבל מייל, לפעמים זקוקים לשירותים האלה - ומי קונה מכשיר פקס היום? FreeFax כמות פקסים מוגבלת, עשוי להיות שיהוי MyFax מאפשר קבלת פקסים למייל FreePopFax שירות מבוסס פרסומות משלוח פקס בינלאומיSMSים בחינם יש כמובן גם הרבה אלטרנטיבות למסרונים, אם למקבל ההודעה יש סמר…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התשתית אצלי כבלים Hot. אני רוצה לעבור לספק אחר. האם אני יכול פשוט להתקשר לספק X ולבטל את המנוי, ולהרשם לספק Y בלי לדבר עם התשתית? האם כל הספקים עובדים עם תשתית HOT?
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך למחשב Dell U2720Q. השוואתי מחירים בזאפ, ויש שם המון חנויות שאני לא מכיר והייתי רוצה לשאול עליהן. החנויות היחידות שאני מכיר מכל הרשימה שיש כאן הם שניידר ובאג, והם מציעים מחירים גבוהים יותר מהמון חנויות שלפניהם ברשימה. שתי החנויות WinPrice ו-טריפל 4u מציעות את המחירים הכי זולים וזאפ מגדירים אותן כ"קנייה חכמה" עם המון חוות דעת טובות מאוד, בנוסף לכך הן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי בזמן שבאג מציעים שנתיים. מישהו שמע על החנויות האלה\רכש מהן משהו ? אשמח לדעת. תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2.5 מגה 3 חודשים ראשונים חינם חודשים 4-12 19.9 לחודש. מחיר ממוצע 15 שח לחודש בלי התחייבות+ עכבר אופטי מתנה חח, אחרי שעה שהייתי איתם על הקו , נראה לכם אפשר להוציא יותר זול?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי שקניתי כבר שתי מכונות תספורת שמתאימות גם לזקן, והן נחלשו מאוד תוך שנה, עשיתי קצת "מחקר" באינטרנט. הגעתי למסקנה שכדאי לקנות מכונות של Moser, כמו ה- 1854 או ה- 1871 כדי ליהנות ממכונה איכותית ועמידה. הבעיה שהמכונות האלה לא מתאימות גם לזקן וגם לשיער, כי אם רק לאחד מהם, מבחינת רמות חיתוך. בד"כ אני מסתפר על 7,9 ו-11 מ"מ ומסדר זקן על 1 מ"מ. לא הצלחתי למצוא מכונה שמכילה הרבה רמות חיתוך, מ- 1 מ"מ ועד סביב 12 מ"מ. השאלה שלי: האם כשכתוב "4 רמות חיתוך: 3,6,9,12" הכוונה לארבע הרמות האלה בלבד או שיש גם באמצע? אם הכוונה רק לארבע הרמות האלה, אין מכונה של Moser שמכילה את כל רמות החיתוך שאני צריך, 1-12 מ"מ? האם צריך לקנות שתי מכונות בנפרד, לשיער ולזקן? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כמובן שהחברות הגדולות האחרות כמו פלפון ואורנג' לא באות בחשבון, מחברים אחרים בחברות האלה אוכלים אותה כמות חרא. יש כרגע שתי חברות שאני מתלבט לגביהן. אני שומע דברים טובים על גולן טלקום. יש להם חבילה חופשית של שיחות והודעות עם גלישה של 6 ג'יגה רק ב-100 ש"ח, מישהו התנסה? זה נשמע קצת טוב מדיי, אין פה איזה שטיק? במקרה של בעיות איך היה השירות? מישהו התנסה עם רמי לוי? אני כרגע בסלקום עם חבילה חופשית וגלישה של 3 ג'יגה (דחפו לי גם חיובים של מנוי חו"ל בלי להגיד לי, התלוננתי ויזכו אותי 3 חודשים לאחור) ואצל רמי לוי אותה חבילה רק ב-40 ש"ח לחודש. מצד אחד אני מתפתה לעבור מצד שני תמיד יש לי את הפחד שאיכשהו יידפקו אותי שוב או שהשירות יהיה גרוע או רשת סלולרית לא יציבה... יש עוד חברות שהייתם…
-
- 25 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
בנוהל הרגיל, פתחתי שירשור לחיפוש שותפים בנוגע למבצע חבר שלי מעוניין ברכישת רמקולים 5.1 של CREATIVE, אני קופץ לשם לראות מחירים ולראות מה כדאי לו, ולכן אם מישהו נוסף מעוניין לרכוש, זה יעזור לו. לינק למבצע וכמובן כל מי שמעוניין לרכוש, תסתדרו בזוגות, אם מישהו יצטרך עזרה מבעלי הכרטיס, אני בטוח שנשמח לעזור אם יהיה זמן
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה נרשמתי למנוי לשלושה חודשים למגזין ושילמתי והוא לא הגיע, נראלי שעבדו עליי. גם אם לא עבדו עליי, נגיד שכן, נתתי להם את הפרטים שלי בטלפון, מה אני אמור לעשות? אתם הפנתם אותי אליהם ואתם תסדרו את הבלגן הזה.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-