צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי את תרמיל גב של SWISS GEAR מאז 2006. שמתי לב שסמל שלו דומה לסמל של MARCO POLO שראיתי על תיקי טיסה שלהם. אמרתי למוכר שאני מעוניין בתיק טיסה של SWISS והוא אמר שMARCO POLO זה מהשאני מחפש. שאלתי על תיק טיסה CAT או CATERPILLAR אם זה נכון ומוכר אמר לקחת את MARCO POLO "כי זה אוריגינל" אמר לי וCAT לא ולא הבנתי כוונתו. קניתי לפני זמן קצר נעליים של CAT ומוכרת אמרה שלCAT יש וותק בשוק. בהתחשב למה שמוכר תיקים אמר לי, אני צריך לחשוב עכשיו שCAT הם לא "אוריגינל"? קל גב נותנים אחריות על תיקים ונראה לי שהם משווקים אותם לקמונעאים בארץ. באתר תוכן על החברה חסר כעת אגב... :cwm10: אם משהו בקיא בעניין, אשמח לדעת מה הבדל בין שני מותגים והאם MARCO POLO מחקים את SWISS GEAR. תודה.
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אהלן חברה צהריים טובים הנה כמה סיבות להראות שהכסף שאתם משלמים "עמלה" לפייפל הולך לפח (במילים נחמדות) + להראות לכם שגם החברת אשראי שלכם היא פח בעצמה ב24.9 הזמנתי מהאתר thepowerlevel שתי CD-KEY של COD:MW3 ,עשיתי את זה בהזמנה אחת 33 דולר במקום 2 של 17 (בשביל ההנחה של הדולר), מאחר והאתר שלהם עובד רק עם LIVE CHAT נכנסתי כדי לבקש את הCD-KEY והנציג של האתר נתן לי אחד ישר ואמר שאת השני הוא יתן לי יום למחרת בגלל חוסר מלאי, כמובן שיום למרחת נכנסתי שוב ובקשתי את הKEY הוא אמר לי שעדין אין ולבוא מחר ואז שוב ושוב עד שעברו 9 ימים שהוא אומר לי מחר \ עוד שעתיים \ עוד כמה שעות. פתחתי תלונה בפייפל כמו שכתוב בספרים רשמתי את כל מה שקרה, ביקשתי זיכוי לגבי המחיר של הCD-KEY's ששלמתי עליהם (המוכר…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
99 ש"ח מסלול חבילת SMS ושיחות ללא הגבלה 129 ש"ח SMS שיחות ואינטרנט 4 מגה מהירות הכל ללא הגבלה! המבצע תקף כניראה עד ליום רביעי!! מגיע עד לבית הלקוח, מנייד מכל חברה סלולרית אחרת. הוט וגולן טלקום קורסות אם אתם רואים חדשות וקוראים עיתונים, משאירים לקוחות בלי קו ימים שלמים, ואין עם מי לדבר. פלאפון כיום החברה כידוע עם האינטרנט הכי מהיר שקיים וקליטה בכל מקום. מי שרוצה להצטרף מוזמן להתקשר 0504006974 שוב אני חוזר המבצע כניראה רק עד ליום רביעי, אחרכך המחירים יחזרו להיות איך שהיו !!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הנה זה: http://www.focalprice.com/CG0097B/USB_Air_Conditioner_Shaped_Fan_Black.html?utm_source=FP&utm_medium=1206SS&utm_campaign=FP_1206SS_CG0097B מישו התנסה במשו דומה? יעשה משו..אני נתכנן להניח את זה במרחק קצת יותר מחצי מטר מימני (מהפרצוף)..יעשה את העבודה לדעתכם או סתם מתכון לאכזבה? Mini USB Tower Fan Laptop Desk Fan - Lightake.com
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הבנתי שיש ירידת מחירים לתשתית הוט ...אבל כאשר התקשרתי לא רצו לתת מחיר טוב יותר מ 60 לחודש ל 12MB .. אפשר לשאול כמה אתם משלמים ל12 מגה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה, כחלק מתכנון מוקדם לקנות מחשב חדש, בחיפושי אחר חלקים במבצעים נזכרתי שיש צורך גם במערכת הפעלה! שלא בעצת חבריי אשר אמרו לי "בשביל מה אתה צריך ווינדוס חוקי? יש פרוץ!" אני ממש רוצה חוקי, הבעיה היא שהוא עולה הרבה יותר מדי! אני יודע שיש הרבה מבצעים, בעיקר בארגונים כאלו ואחרים, אולי גם בתור מבצעים זמניים. אני בטוח שאני לא היחיד שמחפש ולכן נראה לי הגיוני שכל אחד שבמקרה יודע על מקום אשר ניתן להשיג בו בצורה יותר זולה, גם אם דרך מכר מורה\רופא\אחות\שרברב, זה יהיה ממש נחמד לחלוק! כמו כן אם למישהו יש תובנות על איך מתקינים התקנה נקייה דרך דיסק שדרוג זה בכלל יקל את העניינים. אני אתחיל עם המקור היחיד שיש לי, ארגון המורים, ווינדוס 7 אולטימייט גרסת שדרוג ב60 ש"ח. מתחייבים לא להשתמ…
-
- 30 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי, הבנתי יש חוק חדש שאוסר על חנויות (אלא במקרים מיוחדים) לתת זיכוי בחנות והן מחוייבות לתת זיכוי כספי מלא עבור מוצר שהוחזר לפני 14 יום. יש למישהו לינק לחוק החדש ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם על הבהרה ואולי אף על המלצה היכן ניתן לרכוש לגו-דופלו במחיר טוב (ברור שלא בארץ), וכמה אצטרך להוסיף (במכס) מעבר למשלוח המוצר+המוצר בהנחה שסה"כ המחיר לא עובר את ה-1100 (או 1200 ש"ח).
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רכשנו מחשב נייח לשימוש בייתי, מרשת ארצית ידועה ומוכרת, אך כל החלקים הוציאו מן זמזום מעיק של שנאי וצפירה קטנה, גם מהספק, גם זמזום מההרדיסק, זה היה בלתי נסבל שלא היה ניתן להשתמש במחשב הזה והחזרנו לחנות יום אחרי. הזמזום הזה הפריע לכל יושבי הבית. כלומר בוודאות משהו לא תקין שם. בחנות כמובן אמרו שהכל תקין ולא ראו שום בעיה. ויצאנו בנזק כספי של ביטול העסקה לאחר הובלות שוב ושוב לחנות לנסות להחליף את החלקים- אך הוא המשיך להרעיש לכן כבר ביטלנו. יתכן שהרשת הזאת מפוקפקת והביאה חלקים תקולים בזול, לכן אנו מחפשים המלצות לחנויות איכותיות במרכז, במחיר טוב לא מהיקרים אך עדיין חנות עם שם טוב שלא נותנת שרות כזה מחפיר. עם חלקים תקולים. ביררתי כאן באזור המפרטים פחות או יותר איזה צריך, זה לשימ…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני אשתדל לקצר ולתמצת את המקרים והעובדות: א. רכשתי מחשב עם כרטיס מסך שאיתו מגיעים מתאמים VGA to DVI, VGA to HDMI ועוד מתאמים נוספים, לא קיבלתי אפילו מתאם אחד עם המחשב. למזלי בדקתי את זה עוד בחנות לפני שהלכתי הביתה ושאלתי מדוע אין מתאם VGA to DVI? נאמר לי שיש בפנים, כשהראיתי למוכר שאין בפנים שום מתאם הוא נתן לי אחד כזה. כשהגעתי הביתה וראיתי שחסרים עוד מתאמים, יצרתי קשר עם החברה, התעקשו שיש לי דגם מסויים של כרטיס מסך שאיתו לא מגיעים המתאמים, אני התעקשתי שיש לי דגם אחר של הכרטיס ושהייתי צריך לקבל את המתאמים. נתנו לי אפילו סריאל שלו כדי לבדוק עם MSI, לאחר בדיקה של שבוע מול MSI הם איששו את טענתי שיש לי את הדגם שאני אמרתי. גם לאחר כל זאת לא קיבלתי את המתאמים עד היום. ב. ב…
-
- 95 תגובות
- 21.9k צפיות
-
-
שלום, חיפוש בפורום הראה תוצאות מעורבות על welcom/tms. ממה שראיתי גם היו החלפות ידיים על החנות הזאת. אז לאור ההחלפות והתוצאות המעורבות, האם למישהו יש ניסיון עם החנות wellcom בשנה האחרונה? כמובן שבניסיון אני מתכוון לחוויית שרות, חוויית קנייה פחות חשובה לי. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגמרה לי חבילת האינטרנט המהיר שלי ואני מחפש חבילה חדשה טובה ובמחיר הזול ביותר. מאחר והמחירים שמפורסמים באתרי החברות (אם הם מפורסמים) הם לרוב לא המחירים הכי טובים שאפשר להשיג אצלם, חשבתי לעשות סקר בקרב חברי הפורום כדי לברר מחירים. זה יעזור לי ולאחרים אני חושב. כל מי שמוכן לתרום לצורך זה, שיכתוב בבקשה פוסט עם המידע הבא: תשתית: ספק: מהירות: מחיר (תשתית+ספק): תקופת התחייבות: מרוצה מאיכות החיבור: כן / לא התרשמות אישית מהחיבור: הערות נוספות: הכוונה בהתרשמות אישית מהחיבור היא הסבר למה אתה מרוצה או לא מאיכות החיבור.אם זו לא חבילה אז תחת מחיר כתבו את מחיר התשתית, רווח ואז את מחיר הספק. תודה לעוזרים!
-
- 30 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסתכלתי על החשבון של הוט וגיליתי שאני משלם 340 ש"ח כל חודש על 2 ממרי HD עם VOD כל ערוצי האקסטרה וחבילת ספורט 1 2. בנוסף לכך אני משלם 70 ש"ח כל חודש על תשתית אינטרנט ממש נמוכה (אני חושב 1-2 מ"ב, משהו כזה). מה שיוצא שאני משלם 410 ש"ל כל חודש להוט!!! בדקתי קצת באינטרנט על חבילות של הרבה אנשים ועכשיו אני מתכוון להתקשר להוט. אני רוצה לדרוש מהם דבר כזה: ממיר HD VOD ממיר MAGIC HD עם כל חבילות האקסטרה, חבילת ספורט 1 2 ואגו ותשתית אינטרנט 2.5 מ"ב. 250 ש"ח בחודש זה סכום נורמלי לדבר כזה(כולל תשתית אינטרנט). תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עד עכשיו התגלחתי עם מכונת גילוח ואני מעדיף מכונת תספורת שתקצץ את הזקן לאורך קצר יחסית. תקציב 150-200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
ברצוני לספר לכם מקרה שקרא לי ולהזהיר את חברי הפורום, ובכללי כמה שיותר אנשים! לפני קצת יותר מחודשיים, החלטת לעבור לטריפל של הוט 100 מגה. עד אז הייתי מנוי באינטרנט 012 (תדתית + ספק הוט) במהירות 5 מגה. (במחיר יקר להחריד) בקיצור התקשרתי להתנתק! ולאחר המתנה של יותר משעה (!!!) לנציג "מתאים" שיכול לנתק אותי. ולאחר עוד טירטורים ונסיות שכנוע לא להתנתק. (עד כדי כך שהתחילו לומר לי כמה השירות של הוט גרוע, אני אומנם לא חסיד של הוטאבל זה פשוט עלוב) בקיצור לבסוף שהבהרתי שלאחר היחס המשפיל וההמתנה הארוכה אני לא נשאר גם בחינם הבטיוח לנתק אותי, תוך כמה ימי עסקים עם תשלום של 30 ש"ח על הזמן הנותר של החודש. הכל טוב ויפה, עד שהיום אני פתאום מקבל שיחה ממספר חסום של נציג 012 שמודיע לי שתקופת …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאלה: איפה אפשר לפרסם מחשב ישן למכירה? המקומות הראשונים שעלו לי בראש זה מקומות כמו yad2.co.il , winwin.co.il וכאלה אבל ממש לא נראה שיש שם מישהו שיתעניין במחשב ישן, זה נראה לי יותר למשוגעים לדבר שמחפשים משהו להתקין עליו LINUX לדוגמא
-
- 8 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
לדעתי יהיה לכם הכי נוח לראות את התכתובת ביני לבין הנציג פייסבוק העילג שלהם. עריכה: תכננתי להוסיף עוד תמונות ועוד פרטים וגם את ההתכתבות במייל, אבל משהו צץ, אעשה את זה יותר מאוחר.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שטס לניו-יורק, חשבתי לבקש שיקנה לי שם משהו. כעקרון אני מעוניין במעבד או ספק כוח. איך המחירים בניו-יורק לעומת הארץ? משתלם? והאם הספק מתאים לשקעים שלנו?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני 5 שנים אם הייתי אומר שראיתי שמשטח לעכבר ב-359 ש"ח, לא היו מאמינים לי. אבל היום זה אמיתי: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=9622 359 ש"ח... הם מטורפים לגמרי! שלי שאותו מותג אבל דגם KABUTO קניתי ב-80 ש"ח בBUG גם שלא זול ודומה אפשר להשיג בEBAY או באתרים כמו DX בכלל ב~$8-$10!
-
- 36 תגובות
- 5k צפיות
-
-
המחשב שלי התקלקל והתיקון מתארך ורציתי לדעת אם קיים חוק שמגדיר מה הזמן המקסימאלי שבו צריך לתקן את המחשב ?
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
התפרסם היום על אפליקציה חדשה לאייפון ולאנדרואיד, שאמורה להקל על ההתנהלות מול שירותי לקוחות, ניתן להקליט דרכה את השיחות, יש שם מספרים של שירותי הלקוחות של חברות שונות ועוד דברים מסוג זה. אין לי מושג עד כמה היא טובה (אם בכלל), לא יצא לי עדיין לעבוד דרכה. יחד עם זאת, נראה לי שיש לה פוטנציאל... האתר הרשמי: http://www.sherut.net/ אזכורים: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000750525 http://www.haaretz.co.il/captain/software/1.1712710
-
- 40 תגובות
- 11.3k צפיות
-