עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by adlanm,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. [h=1]Brita Water Filter Pitcher Replacement Filters[/h] אם קונים כמה ומביאים ב-Buy2USA זה יכול להיות דיל לא רע. הרבה יותר יקר בארץ.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  3. שלום ברשותי דירה והדיירים שם הפרו את החוזה ולא שילמו {ואני לא אאריך אבל הם עשו לי צרות צרורות והם אנשים חצופים שאני לא רוצה אותם שם בשום אופן יותר} רציתי לדעת אם למישהו יש כאן ניסיון איך מתבצע התהליך הזה וכמה זמן הוא לוקח... הבנתי שאני צריך לפנות לבית משפט... אבל שם לפי איך שאני מבין זה יכול לקחת המון זמן... יש למישהו ניסיון בדבר? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Ev,

הזמנתי לוח מחו"ל בעלות של 160$, המשלוח עלה 26.1$ כאשר 1$ מתוך זה הוא על משלוח מהיר יותר (כשבוע) יצרו איתי קשר מחברת משלוחים בארץ ואמרו שהעלויות שיש לשלם בנוסף הן: 1. מע"מ - 88 ש"ח (אם אני מבין נכון, זה על מחיר הלוח עצמו - 160$) 2. אגרת מדינה - 100 ש"ח 3. דמי טיפול - 100 ש"ח את 1 אני מבין אבל מה זה ל-2 ו-3 ולמה אני צריך לשלם את זה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by רון88,

אם כך אז איך משתמשים בו בארץ?

6. שלום אז אני רוצה לקנות אותו וכבר קיבלתי את המגנים שהזמנתי עוד קודם. עכשיו השאלה איזה סוג לקנות... הבנתי שמלבד צבע,גודל וגם קיבולת יש גם סוגים שונים של אחריות וגם יותר מסוג אחד של אריזה [אריזה פתוחה ואריזה הרמטית]. אשמח לקצת סיוע מכם בלהבין איזה כדאי ואיפה קונים.. אני מעדיף לבן בגודל רגיל ב-64GB תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ozzo,

מתלבט בין נשי הדגמים, חשוב לי מצלמה ומסך.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by ORrrr,

אני מציע למי שיש מסלולים קבועים למיניהם לבדוק את החשבוניות כי מאתמול(לפחות לי) הם העלו מחירים ונתנו במתנה 100 מגה היפ היפ הוריי!!11 קיצר בתור אחד שלא מנצל את חבילת הגלישה שלו, לשלם עוד כמעט 20 שח לחשבונית זה לא לעניין ועל כן אם הם לא יתנו לי הצעה ריאלית היום אני עובר. בהצלחה לנעשקים האחרים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. הכפלת כמות ערוצי השידור וערוצי הקליטה הסלולריים, רק במספר מינימלי של מכשירי דגל אשר תומכים בזה, אמורה לספק מהירויות הורדה מרשימות במיוחד לכתבה

10. Started by GMTK,

לפני כמה ימים החליטו לעשות הגרלה על לוח של MSI. לא היה הרבה משתתפים אבל מה שכן בחורה אחת הגיבה וידעתי שהיא תיקח תהגרלה הזאת ושרשמתי להם שכל הגרלה הזאת מכורה ושזה בגללל שהיא בחורה שנראת טוב אז זו הסיבה לזכייה שלה. אני אישית הורדתי תלייק מפלונטר ושוקל להוריד מMSI כי אני לא מעודד דברים כאלה עלק "הגרלות". ואחרי שלפחות 60 אנשים עשו את כל המוטל עליהם ומתוך כולם היא הזוכה תהרגו אותי לא יודע. אשמח עם תרשמו להם שזה מכור ותורידו תלייק כי זאת פשוט בושה. ומי שמשחק משחקי מחשב יכיר תבחורה ישר.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד DELL שלרוע המזל נפל, ורואים זאת בבירור (חלק מהפלסטיק נשבר). האם זה אומר שאני לא יכול יותר לממש אחריות? העניין הוא שלפני כשבוע המחשב (בלי קשר לנפילה) התחיל להתחמם, מאוד (הגיע עד ל100 מעלות). האם אני יכול לבקש מהם לבדוק את המחשב בכל זאת, גם אם העניין כרוך בתשלום? או שעלי למצוא איזשהי מעבדה ששם יוכלו לבדוק לי את המחשב? לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון, פה או במחשבים ניידים. אם זה לא מתאים לפורום צרכנות, בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בדקתי את בחשבון בנק את ההוצאות באשראי וראיתי חיוב של 4.90 מפנגו. ידעתי שזה לא הגיוני כי באותו הזמן היה לי חניה בחניון מהעבודה ולא הייתי צריך לשלם על חניה בכחול לבן. בקצרה... פניתי לאמון הציבור(לא פניתי ישירות לפנגו כי בעקבות שינוי בתנאי השימוש נדרש ממני להירשם מחדש רק בשביל ליצור איתם קשר). הסברתי בתלונה לאמון הציבור שהמוכרת של פנגו התקשרה אליי שלושה פעמים ובכל השלושה פעמים סירבתי לקבל את השירות. בסוף הם הוסיפו אותי לשירות למרות שסיברתי וחייבו אותי. בתגובה פנגו אמרו שכן הסכמתי טלפונית לשירות אבל משיקולים חוקיים הם יזכו אותי בגלל שאין להם דרך להוכיח אני מניח? בקיצור סוכם שיזכו אותי למרות שלא הודו שכפו עליי שירות של הסכמתי אליו לא במילולי, לא בכתב ו…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום רב, לפני כשנה רכשתי מחשב קומפלט בסניף של "פנדה" בחיפה. בין היתר שילמתי גם תמורת האחריות למשך שלוש שנים, וכן עבור שירות של איסוף והחזרה. סה"כ הוצאתי יותר מ-6k על העסקה הכוללת. עד עתה, ניצלתי את האחריות והאיסוף פעם אחת, אך השאלה מה הלאה? מה יקרה אם שוב פעם תהיה אצלי תקלה שתחייב תיקון במעבדה? האם יש דרך לממש את האחריות מול חברה שנעלמה מן הראדאר ? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. מה באמת אפשר לעשות עם פאנלים סולריים בבית פרטי? מבחינת חיסכון בכסף, מבחינת שימושים מעניינים. מבחינת שימושים, השימוש הכי בסיסי שאני יכול לחשוב עליו זה להפיק חשמל לבטרייה של מנורה. כמובן יש פאנל בשביל הדוד אבל זה פאנל די גדול... למעשה אני מחפש מעין מדריך לפאנלים סולאריים או קישורים שיכולים לעזור לי להבין איך זה עובד. דברים שהייתי רוצה לדעת... מבחינת מתחים, אני מניח שמדובר בזרם ישיר? איזה מכשירים אפשר לחבר לפאנלים סולרים מסויימים? האם צריך פאנלים שונים בשביל הארץ?(למשל לעומת ארה"ב). האם ניתן לתרגם כמה קוט"ש פאנל סולרי יכול להפיק לי ביום עם שמש? האם אפשר לחבר מחשב לפאנל סולרי? אבל האם יש חיבור "משולב" של חשמל ופאנל כשהמכ…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by izir,

שלום. אני מתלבט בין שתי מכונות תספורת http://www.eliashave.co.il/items/185848--%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%AA%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%AA-Moser-1871-%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94 לבין http://www.eliashave.co.il/items/185868-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%AA%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%AA-Panasonic-ER1611-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7 אני מקווה לקנות מחר מחרתיים גג אז אם תוכלו לעזור לי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. כנראה החברה הזאת לא יודעת מה זה לקוח ומה זה אחריות. אז אחרי שסוף סוף אני מגיע מהדרום הרחוק לאחד הסניפים להחליף את המקלדת שלי, מה אומרים לי? שמוכנים להחליף לי אותה במקלדת משומשת אחרת שיש להם בחנות. למה לעזאזל שאני לא יקבל מקלדת חדשה? אני ממש לא מתכוון לגעת במקלדת שמישהו אחד השתמש בה. פשוט ביזיון! ומשחקים איתי ב"יו-יו" - לא מתאים לך? תתקשר לשירות לקוחות. אני מתקשר לשירות לקוחות הם שולחים אותי חזרה לסניף. מעניין שבכל חנות אחרת שקניתי משהו והייתי צריך להחליף, היו מחליפים לי בחדש בלי לחשוב פעמיים. יפה מאוד שKSP מרשה לעצמה להחליט מתי כן להחליף בחדש ומתי לא. ועוד במקלדת שבנאדם נוגע בה ולך תדע... גועל נפש! חבל שקניתי אצלם.

• 54 תגובות
    • 9.6k צפיות
  17. הפאבלט של גוגל ומוטורולה מהדור הקודם זמין לרכישה בעבור כשליש ממחירו המקורי, אולי בפעם האחרונה לפני שהוא נעלם לגמרי אחד המבצעים הלוהטים ביותר שהזדמן לנו לפגוש בימי הבלאק פריידיי בתחילת החודש היה על סמארטפון הנקסוס 6 של מוטרולה וגוגל, אשר החל את דרכו עם תג מחיר יקר מדי והגיע למצב בו הוא מוצע בעבור 250 ו-300 דולר בלבד, אשר הפכו אותו לרכישה כדאית ביותר גם לאחר תוספת מס ושילוח. כעת, אנחנו שמחים להכריז שהמבצע הנהדר הזה חוזר –אמאזון ארה"ב מציעה כעת את הנקסוס 6 בגירסת 32GB, בצבע כחול או בצבע לבן, בעבור 250 דולר בלבד, ואת גירסת ה-64GB של המכשיר, בצבע לבן, בעבור 300 דולר. משלוח ישיר לישראל אינו נכלל במחיר, אך גם במסגרת השימוש בשירותיהן של Buy2USA, Shipito ודומותיהן צפויה …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. אני פותח את הת'ראד הזה מכיוון שאני כבר אובד עצות בפבואר אורנג' הציעו לי חבילה של 1300 דק' + 1300 הודעות + 2.5gb אינטרנט ב 209 ש"ח. במקביל, בגלל מבצע שדרוג לסמארט-פון אני צריך לקבל החזר חודשי בסה"כ 25 ש"ח לחודש כלומר סה"כ החשבונית בסוף החודש צריכה לצאת 184 ש"ח. מאז כל חשבונית אני מקבל סכום אחר ובחשבון האחרון קיבלתי 349 ש"ח. כשהתקשרתי לשאול לפשר העיניין אמרו לי שלא ניתן לזכות אותי על האייפון אם לא עברתי שווי שימוש של 248 ש"ח מה שסותר את מה שהם הציעו. כשאמרתי שזה לא מה שסוכם נענתי ב "אין דבר כזה, בכל הרשתות חייבים לעבור שווי שימוש של 248 ש"ח " אני יודע שאחרי כמה שעות וכמה מנהלים יש מצב שזה יסתדר להחודש ואז חודש הבא זה יתחיל אותו סיפור מהתחלה... אני כבר אובד עצות, לדבר עם אור…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני שוקל להזמין Dell xps 15 2016 לחבר בארה"ב . בחנות של דל המפרט הזול ביותר הוא הוא 999$ ,באמאזון מה שקיים יקר יותר(אין את המפרט הזול ביותר). לעומת זאת באיביי אני רואה הצעות זולות יותר- אתמול הייתה הצעה ב750$ (שמאז נעלמה) והיום אני רואה הצעה ב850$ עבור הדגם שעולה 1249$. חשוב לציין כי ב2 המקרים כתוב במפורש שהמוצר חדש (באריזה המקורית, לא פגום וכו'). רציתי להבין מה ההסבר לפער? איפה ה"מילכוד"? מדובר במוכר עם דירוג מושלם אבל משום מה אני עדיין מהסס כי לא ברור לי כאמור למה זה כל כך טוב... לדוג': http://www.ebay.com/itm/Dell-XPS-15-9550-15-6in-1-056TB-Intel-Core-i5-6th-Gen-3-2GHz-8MB-/112233211154?hash=item1a219ee512:g:ZXsAAOSwojRYT…

20. Started by cxzvcxv,

ב BF נסעתי ל IVORY לקנות כמה דברים ובניהם מקלדת אבל המלאי של המקלדת בחנות נגמר.. יכולתי לנסוע לחנות האחרונה שנשאר בה המלאי אבל היא הייתה רחוקה ממני (נסיעה של שעה)... אני כבר קניתי ב IVORY הרבה פעמים בעבר ככה שידעתי שהם חנות מאוד טובה ויש להם שירות מצוין ללקוחות (בניגוד לרשתות אחרות שכולנו יודעים את השירות שהן נותנות ללקוחות בלי לנקוב בשמות..) אז החלטתי לקנות את המקלדת דרך האינטרנט (באינטרנט המבצעים של ה BF לא היו תקפים המבצעים היו רק בחניות - אני לא מבין את ההיגיון של זה ואני מקווה שבשנה הבא המבצעים יהיו גם באינטרנט אבל כנראה שיש להם את השיקולים שלהם למהלך הזה) בכל מקרה אחרי ההזמנה שלחתי מייל לשירות לקוחות ותוך כמה דקות חזרו אלי ואמרו שאין שום בעיה ושאני אקבל זיכוי לכרטי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://www.themarker.com/hitech/1.1570344 קריאה מהנה =]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. רציתי לעלות כאן נושא מעניין. התקשרתי לחברה מסוימת כדי לקבל הצעת מחיר. מכיוון שאין לי רצון שינדנדו לי, התקשרתי ורשמתי לפני #31# כלומר התקשרתי מחסוי. בימים לאחר מכן אני מקבל שיחות טלפון מאותה חברה (בשעות די מוקדמות) והם אומרים לי שהשארתי פרטים כדי שיחזרו אלי. אחרי שזה חזר מספר פעמים ואחרי שאמרתי להם שלא השארתי פרטים החלטתי להתקשר אליהם ולברר את פשר הדברים. להפתעתי, למרות שהתקשרתי מחסוי הנציג ידע לומר לי מה השם שלי ואפילו מה השם משפחה (אני לא זוכר שנתתי להם שם משפחה כששוחחנו). נשאלת השאלה איך הוא עשה זאת כשהמספר שלי חסוי? מדובר בחברה שגם נותנת שירותי סלולר (אם כי למיטב ידיעתי לא הייתי לקוח שלה). האם הם עושים משהו לא חוק…

23. מפעילת מותג אורנג\' היא הראשונה שמשלבת בין חבילת סלולר לחבילת רשת ביתית הכולל ספק ותשתית במסגרת רפורמת השוק הסיטונאי, אך האם יש כאן בשורה משמעותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1833441

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. האם קיים מידע מהימן כלשהו לגבי התחלת הפעילות של מפעילה וירטואלית כלשהי?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים