עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. רוצים להצטרף על מהפכת טכנולוגיית המציאות המדומה? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם אחרי המתנה של שנים באופן כללי, והמתנה של מספר ימים שהרגישה לנו כמו נצח מאז ההכרזה האחרונה – משקפי ה-Oculus Rift, בגירסתם המסחרית הראשונה, זמינים לרכישה מוקדמת. כמעט לכל דורש. חבילת הבסיס של ההבטחה הגדולה ביותר בעולם המציאות המדומה המודרני כולל את משקפי ה-CV1, חיישן לתנועת הראש, שלט להפעלת הפלטפורמה, כבלים הנדרשים לה, שלט Xbox One למשחק (עד שינחתו בקרי השליטה הייעודיים והייחודיים) וצמד המשחקים EVE: Valkyrie ו-Lucky's Tale תעלה לצרכנים…600 דולר (!), לא כולל מסכים ומשלוח. ציפינו מראש שהמוצר של Oculus לא יהיה זול בכלל, הערכה שהתחזקה עוד יותר כשהוכרזה הכוונה להתחיל במכירה מוקדמת …

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. Started by sim-m12345,

מישהו/היא יודע/ת מה קורה עם החנות הזו. ניסיתי להיכנס לאתר שלה והדף לא עולה...

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Animor,

אהלן, היום הופתעתי לטובה מהשירות שקיבלתי ב-KSP רעננה, וחשבתי שכמו שתמיד מתלוננים על בתי עסק, כך ראוי לעתים גם לתת מלה טובה. הסיפור הוא כזה: לפני חצי שנה קניתי חלקים למחשב מ-KSP רעננה (חוץ מאשר ספק ומארז שכבר היו לי) והרכבתי לבד. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אבל לעתים נדירות המחשב היה מאתחל את עצמו כמה פעמים לאחר restart שהייתי עושה לו. אתמול המחשב הפסיק לעבוד - אני מדליק, הוא פועל לשנייה ואז נכבה. לאחר כמה שניות, נדלק שוב לשנייה ואז נכבה, וכך באופן מחזורי. אני יודע שהוא פועל לשנייה משום שאני רואה לדים ומאווררים עובדים לשנייה אחת, אפילו מסך POST לא היה. ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים, לפרק, לחבר, להביא ספק אחר, והגעתי למסקנה שמשהו דפוק בלוח האם. הגעתי עם לוח האם ל-KSP, שם …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. מסך ASUS שנקנה ונשלח אליי מחנות בשם OR PC (אין מלאים אז נאלצתי ללכת עליהם) , הגיע אליי בקופסא בלי ידית, סלוטייפ של אסוס שסגר אותה ומדבקה לבנה עם הכיתוב "נפתח לצורך החלפת כבל חשמל" יבואן אסוס של אותה חנות הוא ויז'ואל די.ג'י. (VISUAL D.G) עכשיו ביררתי גם עם קיי אס פי וגם עם אייבורי שאלה 2 החנויות המוכרות והמרכזיות ביותר בארץ, נאמר לי שהיבואן שלהם הוא סרב פרו (SRVPRO) בשיחה קצרה עם וויז'ואל, נאמר לי שזה הליך סטנדרטי של קבלת מלאי אמריקאי (ככל הנראה) והחלפת הכבל שיתאים לשקע אירופאי/ישראלי. ושאין לי מה לדאוג ושזה הדבר היחיד שנעשה שלשמו נפתח המסך אצל היבואן לפני הגעתו לאור פי.סי. חייגתי גם לסרב פרו, נאמר לי שהם לא שמעו ולא מכירים על שום …

5. Started by shaykmp,

שלום זהו סקר מקדים. כמה אנשים יהיו מעוניינים להצטרף לקבוצה ע"מ לקנות מאחת חנויות הגיימינג/רשתות בארץ - מכשיר XBOX ONE מייבוא רשמי. ברגע שנגיע כקבוצה של עשרות, ונבקש הצעה - אני מאמין שנקבל הנחה משמעותית. למי שלא מעודכן, בימים האחרונים מייקרוסופט ישראל הכריזה על התאריך הרשמי להשקת המוצר בייבוא רשמי ( 15.9.14 ) המוצר הוא כרגע בהזמנה מוקדמת וחנויות הגיימינג אוספות הזמנות עליו כרגע. המכשיר יושק בשני סוגי מארזים - החבילה הראשונה כוללת קונסולה המצוידת בכונן קשיח בנפח 500GB, כונן בלו-ריי וחיבור WiFi, שלט אלחוטי יחיד, כבל HDMI, אוזניות לשיחות קוליות, מנוי ל-14 ימים לשירות אקס-בוקס לייב גולד ושני משחקים בעותק דיגיטלי: פיפ"א 15 ו-Forza Motorsport 5. כל זה, במחיר מוערך של 2,299 שקלי…

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  6. Started by coch,

ערב טוב לכולם אני הולך לרכוש PS4. בעבר הרחוק היה לי PS2 ומתישהו אבד החשק. מחשבות על הרכישה נובעות ממשחקים אקסלוסיבים לקונסולות בלבד, בלי קשר ל PC. לפני כמה סופשים התחלתי את The Last of Us אצל חבר. הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כ"כ איכותי. אחרי מחקר קטן.. יש עוד משחקים כאלו ומכאן המחשבה על הרכישה. אני מעוניין ברכישת הקונסולה אך ורק למשחקי סינגל. לא מעניין אותי שום דבר מסביב, כי אני גם ככה עושה את כל שאר הירקות ב PC ומשחק שם בלי קשר. כמה שאלות, שאשמח לקבל עליהם תשובות מחבר'ה שיש להם ניסיון בעניין - 1. עובד היום על U2414H ואני מעוניין לחבר אותו ל PS4. האם אפשרי לחבר את המכשיר ב HDMI בנוסף לחיבור DP שעובד ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. האם ידוע מתי/אם בכלל ירדו המחירים בכל הקשור לחלקי מחשב וכו'? זה משגע אותי שהמחירים עולים כל הזמן. לפני מס' חודשים היה ניתן לקנות חלקים במחיר זול יותר במאות שקלים. (שמתי לב בעיקר למעבדים וכרטיסי המסך). מיותר לציין גם את הדיסקים הקשיחים... בקיצור.. יש צפי כזה? אני יודע שעוד מעט יוצאים למשל המעבדים החדשים של אינטל והכרטיסים החדשים של AMD, זה לא אמור להוזיל את החלקים מהגרסא הקודמת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. יום החגיגות הגדול של רשת הקמעונאות החל, ואנחנו עושים לכם סדר ומציגים את המבצעים הרלוונטיים ביותר במקום אחד כמובטח, יום המבצעים של אמאזון החל – אז עם עקבתם אחרי המדריך הפשוט שלנו להרשמת נסיון חינמית (או להרשמה סטנדרטית בתשלום, לחילופין) כעת זה הזמן שלכם להכין את הארנק ולהתחיל לרכוש. להלן ריכוז המבצעים המשתלמים ביותר בתחום החומרה, הגאדג'טים והטכנולוגיה מתוך חנויותיה השונות של אמאזון ברחבי העולם. רשימה זו תתעדכן במהלך היממה הקרובה, ואתם מוזמנים כמובן לסייע ולספר לנו על עוד ועוד דילים שאתם נתקלים בהם בתגובות. בנוסף, ראוי שתבדקו את שורת המחיר הרשמית והסופית שמוצגת לכם באתר אמאזון עצמו רק לפני השלמת העסקה – ותשוו עלות זו לעלויות בארץ או בחנויות מתחרות בחו"ל, בכדי…

9. שלום. בדקתי איזה מוצר באמזון ורציתי לראות מה עלות השילוח שלו/ פתאום אני שם לב בהערות להערה הבאה: במשלוח ימי המיסוי נגבה מהדולר הראשון וללא אפשרות לפטור עבור חבילה המכילה מוצרים עד ל-$75. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אפשר בבקשה לינק למוכר וסחורה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomibandit,

שלום , ראיתי שאפשר להזמין בבלק פרייראדי 250 דולר עם משלוח מעמ מכס כולל הכל עם שליח עד הבית , באתר של אמריקן אווטלט שופרסל, את הגירסה של הסוני 4 עם שלט ובאנדל של ספיידרמן במחיר הנ"ל. האם זה משתלם ? מתי הצפי של יציאת סוני 5? באיזה גירסה לדעתכם מדובר אמריקאי או פאל אירופאי ? מה המשמעות של גירסה אמריקאית ? 20 דולר אחריות כל שנה , האם שווה? תודה לעונים

12. Started by amexudo,

היי חברים אני מסתכל על 2 טלויזיות LG 82 4K דגם 82UM7580 מול Hisense 85B8500IL מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לקניית מצלמת רכב. חשבתי על הדגם: YI Mirror Dash Camera https://www.amazon.com/dp/B01CW4BI6G/ref=emc_b_5_t https://www.yitechnology.com/yi-mirror-dash-cam המצלמה מותקנת על המראה, לכן לא ברור לי איך אפשר להשתמש במראה במצב כזה. (ההגיון אומר שזה מחליף את המראה, אבל לפי סרטונים ביוטיוב זה לא). בקיצור, אשמח להבין ממשהו שיש לו את הדגם הזה - האם השימוש במראה הראשית ברכב נפגע כתוצאה מהתקנת המצלמה? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם הייבואן Midi-Com מוכרים ללקוחות פרטיים? הם כמו CD-Log רק שסידילוג לא מוכרים ללקוחות פרטיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Pavel D,

הזמנתי כמה דברים באמזון כולם הוחזרו במייל שקיבלתי נכתב We're contacting you about order #112-2341886-0841815. We recently learned our shipper was unable to deliver your order because the address you selected is incomplete or incorrect. As a result, it was returned to us and we've requested a full refund for the order. This refund should go through within 3 to 5 business days and will appear as a credit on your next credit card billing statement. בדקתי כתוב , בדקתי מיקוד,הכל נכון לא מבין מה הם רוצים...מישהו נתקל בזה? צריך עזרה שלכם דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.

17. Started by gal505,

מתי ואיך מתחיל הבלק פריידי? והאם יהיו הוזלות של מוצרים כגון עכברים או מעבדים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אתמול בלילה קיבלתי סמס מחברת הסלולר שלי שניצלתי 95% מחבילת הגלישה שלי ומיד ביטלתי את הגישה לאינטרנט הסלולרי מהמכשיר. בבוקר קיבלתי עוד סמס שחרגתי מהחבילה ואני מחויב בתעריף מזדמן (למרות שכאמור ביטלתי את הגלישה מיד עם קבלת ההודעה הראשונה). כשהתקשרתי לחברת הסלולר התברר שחרגתי ב-117MB עוד לפני שנשלחה אלי ההודעה הראשונה, מה שאומר שהחשבונית שלי ממש מנופחת כרגע. הנציגה אמרה לי שקיבלתי את הודעת ה-95% אחרי שכבר חרגתי כי הם לא יכולים לשלוח את ההודעה בזמן שאני גולש ולכן היא לא יכולה לבטל את החיוב הזה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תקנות של משרד התקשורת שנכנסו לתוקף בשנה שעברה ולפיהן לחברת סלולר אסור לגבות על חריגה מחבילת גלישה לפני שהם שולחים ללקוח הודעות על ניצול 75% (שלא קיבלתי) ו-95%…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לפורום, הבנתי שהדגמים האחרונים של גלקסי מכילים אפשרות תקשורת ישירה ללא צורך בתיווך בלוטות' עם הנייד. המידע ברשת מבלבל משהו, שאלתי היא: מבין דגמי השעונים החכמים של גלקסי, אילו מאפשרים שיחה ישירה עם הרשת? אם רק ה-S4, מתי ניתן יהיה לרכוש אותו בארץ, ומה נדרש מול ספקיות התקשורת הישראליות? בברכה, ירון ה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. האם יש תופעה דומה בלוחות אם כמו בדיסקים ? נראה שהמחירים מאוד יקרים, יחסית למה שאני זוכר....

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  22. Started by onetwo,

שלום, יש כאן https://www.partner.co.il/-2/pms3/InternetPac1 הצעות שלכאורה נראות מאד משתלמות, כמו למשל 79 ש"ח לספק ותשתית ל100 מגה... השאלה היא האם באמת "זה עובד" (כלומר: אין תקלות). פחות אכפת לי מבדיוק כמה מגה אני מקבל, אכפת לי שזה עובד, אין ניתוקים, אין טכנאים, הראוטר עובד וכדומה. למישהו יש ניסיון איתם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. האחריות ל-3 שנים מול אינטל. אני מבין ששווי ביד 2 זה בעצם "כמה שמוכנים לשלם לך", אבל בכמה לדעתם שווה להתחיל למכור?

25. טוב אז אחרי השרות הגרוע שקיבלתי ממנהל סניף אילת - שירן שפעמיים הריץ לי את המאוררים הלוך וחזור והלוך וחזור וטרטר אותי ואת אבא שלי מאשקלון לאילת (מתברר שכל מה שהוא היה צריך לעשות , זה לשלוח את זה למעבדה -לדביר בנתניה ) ולא לנסות להיות חכם גדול ולהגיד לי ''המאוררים תקינים'' כי הם לא היו תקינים , וזה שהוא לא מבין בתחום , והוא לא טכנאי - רק טרטר אותי יותר , במקום לעשות מה שכל איש שירות לקוחות היה עושה מפנה למעבדה !! ובזה נגמר העניין תוך כמה שעות . (זיכו אותי , רצו להחזיר כסף מלא , אמרתי לא - ביקשתי עכבר במקום - וקיבלתי אותן - חדש ארוז כמו שצריך , הכל היה בסדר ) אז ככה : פתאום שבוע שעבר , בוקר אחד , המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וקרס.. …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.