צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה ראיתי באתר של גולן טלקום שהם מציעים חבילת הכל כלול לשנה ב59 ש"ח ועל כל קו נוסף עוד 10 ש"ח. יש פה איזשהו קאץ'? הכוונה היא האם הקווים הנוספים הם עם סימים נפרדים? מבחינת הנפח גלישה כל הקווים משתמשים באותו נפח? אם מישהו מבין בזה אני אשמח לשמוע מה זה אומר ה"קו נוסף" הזה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הנה סיפור אמיתי. בחור אחד מוכר כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC SCX2+ המחיר של 1100ש"ח, חדש ולא נפתח מעולם. ההמחיר הכי נמוך שמצאתי היה 317$ שגם זה יותא יותר מ 1100ש"ח (והיכן מיסים ומשלוח?) אז אני שואל איך הוא עושה את זה? מישהו אמר לי שזה בעזרת קופונים והנחות. האם זה אמיתי? ראיתי את הקבלה שהכרטיס נקנה מאמאזון (לא ראיתי מחיר והוא אמר לי שהוא מרוויח כ250-300 על הכרטיס) אז איך זה יכול להיות? היכן יש קופונים כאלו? הנחות כאלו? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בערך כל חודש הוט מתקשרים אליי ושואלים אם אני רוצה חבילת טריפל של טלפון, אינטרנט וטלווזיה מכיוון שכבר יש לי חיבלה של טלפון ואינטרנט. אני בדרך כלל מסביר להם שאין לא צופה בטלווזיה בכלל ולכן אין לי צורך בחבילה כזו. מרוב שזה קורה הרבה פעמים התחלתי לשים לב לדפוס שהאינטרנט נהיה איטי אחריי שיחה כזו. כאילו אוליי הם רוצים לגרום לי להתקשר אלייהם בקשר לתקלה טכנית ושהם יתחנו לי את המוח. האיטיות לא בדיוק ניתנת לאימות מכייון שהSPEED TEST של BEZEQ נותן לי קצב הורדה של 70Mb/s והעלאה גם מהירה. אבל אני רואה בברור איטיות בטעינה של אתרים גדולים כמו פייסבוק ואחרים וגם בשני מחשבים שונים(אחד MAC ואחד WINDOWS). כבר אין לי כח להתקשר אליהם ולעשות את כל הסיפור הזה מחדש כי בדרך כלל הם לא יודעים מה הת…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג איך ניתן לעקוף את ההגבלות של גוגל? VPN אמריקאי + חשבון wallet עם כתובת אמריקאית ואשראי שדרכו כבר קניתי משם 3 טלפונים בעבר לא תופס. חשבון חדש גם לא.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . האם ניתן להמיר אתר אמזון גרמניה את השפה לאנגלית . ואם כן איך ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שאפשר למלא טופס ולשלוח לעסק בשביל לקבל מוצר במחיר נמוך או חינם אפילו כמו אנטיוירוס זה. האם זה יעבוד לאנשים מחוץ לארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר חנות שמוכרת את המתאם שמכניס הארד דיסק פנימי sata לתוך הצורב של המחשב הנייד במחיר זול חנות שמצאתי מוכרת ב 100 שקל שזה קצת מוגזם
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה לרכוש טלוויזיה בבלאק פריידיי הקרוב. מה שאנחנו יודעים זה שאנו רוצים טלוויזית HD במחיר סביר - עד 5000 ש"ח, גודל עד 50". היכן ניתן למצוא טלוויזיות מומלצות בארץ? מצאתי המלצות בחו"ל אך בארץ מספרי הדגמים הם שונים. תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
החיפוש שלנו אחרי דילים ראויים עבורכם במרחביה הווירטואליים של ענקית הקמעונאות נמשך גם היום. בואו לצפות בממצאים עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/היום-באמאזון-אוזניות-זכרונות-ram-וכונני/
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
קיבלתי מהם לפני כמה ימים גיפטקארד של 10$, בלי הגבלת מינימום לקנייה. לא יודע מה לקנות בזה (למשלוח לישראל לא לדאוג גם ככה יש לי כמה דולרים תקועים בshipito) הכרטיס תקיף עד ה23 הצעות?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
כוננים קשיחים, רמקולים ואפילו מחשבים ניידים מוצעים בחנות המקוונת במחירי מבצע שעשויים לגרום למתחרים בארץ להחוויר לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשבים-ניידים-בזול-black-friday-לא-מפסיק-להפתיע/
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש בויזה דולרים של הדואר יש לי שם 300 דולר בערך. אני מתכנן להזמין עד סוף היום כונן SSD ב 95 יורו שזה יוצא כמעט 100 דולר (~380-390 שקל) הכרטיס מוטען בדולרים ואני לא רוצה שעל כל המרת המטבע יקחו לי עוד איזה 10% מכלל המחיר. מישהו יודע איך עובדת כל הפרוצדורה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האם תכובד בארץ אחריות על מעבד או כרטיס מסך שנקנה בארה"ב? כרטיס מסך: MSI R9 390 או EVGA GTX 970 מעבד: Intel i5-4690K
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם החדש והמוזל של היצרנית הסינית מושק בארץ, עם עלות שלא בדיוק עושה חשק לרוץ ולרכוש אותו כחודש אחרי שנחשף באופן רשמי בזירה הבינלאומית, חברת סי-דאטה החלה בשיווק רשמי של סמארטפון ה-OnePlus X בישראל – תחילה באופן בלעדי דרך חברת פרטנר (אורנג'), ובעלות של 1,700 ש"ח. ה-OnePlus X, למי שהספיק לשכוח, הוא סמארטפון ביניים לגמרי לא רע עם עיצוב יאה (כנראה הטוב ביותר של היצרנית הסינית עד עכשיו), גודל קומפקטי יותר תודות למסך AMOLED בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, ובתוספת שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק-אך-סביר, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה של 16GB עם חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק OxygenOS, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מבוסס זיהוי פא…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
סוני מכריזה על הוזלה לקונסולה המצליחה שלה למשך השבועיים הקרובים, וגם לכם יש הזדמנות לנצל זאת באדיבותה של אמאזון במהלך ימי הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי המלצנו לכם עלמספר דילים שאיפשרו לרכוש קונסולת PS4 חדשה ונוצצת במחיר קורץ, אך אם התמהמהתם ופיספסתם – אל דאגה, כעת יש הזדמנות נוספת שעשויה להיות טובה עוד יותר ללכת על זה. בסוני החליטו להפוך את 'מחירי המבצע המיוחדים' שראינו במגוון חנויות ברחבי הרשת לרשמיים – והודיעו כי חבילות של קונסולות ה-PlayStation 4 בגירסת 500GB עם המשחק Star Wars Battlefront או עם חבילת המשחקים Uncharted: The Nathan Drake Collection יוצעו למכירה ב-300 דולר בלבד (כל אחת), באופן חגיגי עד ליום שבת ה-19 בדצמבר. באמאזון ארה"ב נענו להכרזה של היצרנ…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שבוע לאחר ההכרזה של סוני, גם מיקרוסופט מצטרפת אליה ומכריזה על זמינות סדורה של הקונסולה העדכנית שלה במחיר מוזל לשבועיים הקרובים קונסולות המשחק ממשיכות להיות אחד המוצרים החמים ביותר לרכישה בעונת קניות זו של סוף שנת 2015, ונראה כי סוני וגם מיקרוסופט מעוניינות מאוד שהמגמה הזאת תימשך גם עכשיו, אחרי שכל הטירוף והבלאגן של בלאק פריידיי וסייבר מאנדייהתמתנו. את סוני ראינו מכריזה כבר בשבוע שעבר על כך שחבילות של קונסולת ה-PlayStation 4 עם 500GB של אחסון ומשחק עדכני כלול יעלו 300 דולר בלבד עד לסוף השבוע הבא – ועכשיו זה תורה של מיקרוסופט לאזן את שדה הקרב ולהכריז שגם קונסלות ה-Xbox One שלה, בגירסת 500GB 'סטנדרטית' אך ללא משחק כלול, תהיה זמינה במחיר מוזל של 300 דולר עד ליום שבת…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מארגן קבוצת רכישה למצלמת האקסטרים מבית SJCAM. דגם המצלמה הוא ה SJ4000 WIFI, הדגם הנפוץ ביותר של החברה והמתחרה הרציני ביותר ל GO PRO הידועה. קצת על המצלמה: מצלמת אקסטרים קטנה במיוחד המשמשת כיום רבים לכל תחום כלשהו (אקסטרים\רכב\פנאי וכו'). בעלת מצלמת וידאו באיכות Full HD, ואיכות תמונה של 12MP. בעלת קישורית Wi-Fi מובנית המאפשרת התחברות לסמארטפונים. ניתן לשלוט במצלמה באמצעות מכשירי iOS / Android ע"י אפליקציה ייעודית של SJCAM. המצלמה מגיעה באריזתה המקורית וכוללת ברקוד ANTI FAKE CODE בעזרתו ניתן לאמת מקוריות המוצר באתר היצרן. הדבר מונע רכישת חיקויים (ויש המון בשוק). החבילה כוללת את המצלמה עצמה + אביזריה (מצורפת תמונה) + מוט סלפי. ניתן להוס…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידיי מחשב ישר מהקרטון שנקנה מרשת מחשבים מוכרת מאוד ודי נדהמתי לגלות שתי תקלות חמורות אני מניח שהוא לא נבדק לפני מסירה ללקוח. אני לא מייצג שום בעל אינטרס ואין לי שום עניין לנקוט בעמדה כלשהי כנגד רשת זאת אלא להעלות מקרה וכמובן שכל אחד יעשה עם המידע כרצונו. מדובר במחשב שולחני... ברגע שהדלקתי אותו לא קיבלתי תצוגה אבל שמעתי את הצפצוף של Boot תקין. פתחתי את המארז וראיתי שכבל ה PCI-E לא מחובר לכרטיס מסך וברגע שחיברתי התצוגה חזרה. דבר שני הספק כוח מרעיש כמו ספק של שרת ...משהו לא סביר בכלל שככה ימסר מחשב ללקוח . הודעתי לבעל המחשב לחזור לחנות כדי שיחליפו לו את ספק הכוח. מבחינתי המקרה הזה אומר משהו על בקרת האיכות של הרשת לגבי שולחניי…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני 3 שנים בניתי מפרט מחשב מתוך המחשבים המומלצים כאן באתר. לקחתי i5 3470 6MB L3 + asus P8H61-M ועוד כמובן רכיבים נוספים. אבקר ואשבח אותם (ויש כאלו שאין לי מה להגיד). בטח כל הרכיבים כבר לא רלוונטים אבל סוג של פרספקטיבה לתהליכים בפרום ולעזרה, חשוב לציין שאני לא גיימר או עורך פוטושופ... אין תקלה בלוח האם של gigabyte ga-H77 לעומת זאת הכונן של LG GH24NS DVD*24 התקלקל תוך חודש. (לא היה לי שימוש בו כל כך ולא היה לי זמן לטפל בזה). קניתי אחרי שנתיים אחד חיצוני. אני גר במושב שסובל מנפילות מתח אחת לחודש לפחות. משהו נוראי, זאת הפקרות שלא קניתי אל פסק או משהו כזה. בכל אופן הספק של corsair VS450 450W ספג הכל וחי בשלום עד עצם היום הזה (3 שנים).…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע להמליץ על סמארטפון ב 3000 שקל. דרישות, מצלמה מעולה! ועמיד (לא רגיש לנפילות ואבק). תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לפורום. מחפש חנויות להנעלה, עם דגש על מחירים הגיוניים. לדוגמה- בבלאק פריידיי פילה עשתה מכירת חיסול באיביי ומכרה נעל גבוהה ב20 דולר. באסוס גם ב"מבצעים" שלהם אני רואה מוצרים שנמכרים באותו מחיר כמו במשביר. בעדיפות למשלוח בינלאומי ולא צד ג׳. שלומות.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
רוצים להצטרף על מהפכת טכנולוגיית המציאות המדומה? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם אחרי המתנה של שנים באופן כללי, והמתנה של מספר ימים שהרגישה לנו כמו נצח מאז ההכרזה האחרונה – משקפי ה-Oculus Rift, בגירסתם המסחרית הראשונה, זמינים לרכישה מוקדמת. כמעט לכל דורש. חבילת הבסיס של ההבטחה הגדולה ביותר בעולם המציאות המדומה המודרני כולל את משקפי ה-CV1, חיישן לתנועת הראש, שלט להפעלת הפלטפורמה, כבלים הנדרשים לה, שלט Xbox One למשחק (עד שינחתו בקרי השליטה הייעודיים והייחודיים) וצמד המשחקים EVE: Valkyrie ו-Lucky's Tale תעלה לצרכנים…600 דולר (!), לא כולל מסכים ומשלוח. ציפינו מראש שהמוצר של Oculus לא יהיה זול בכלל, הערכה שהתחזקה עוד יותר כשהוכרזה הכוונה להתחיל במכירה מוקדמת …
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מבצע כזה באמת עדיין לא פגשנו: סמארטפון מרובע ליבות עם 2GB של RAM ו-16GB של זכרון פנימי מוצע במחיר זערורי מחפשים סמארטפון סביר בזיל הזול? הכירו נא את ה-Doogee X5 Pro הסיני עליו סיפרנו לכם כבר לפני כמה חודשים, אשרנמכר כעת בחנות gearbest בעבור 57 דולר בלבד כולל משלוח לארץ – כ-225 ש"ח, ללא מסים וללא תוספות. הסמארטפון הבינוני הזה יספק לכם מסך 5 אינץ' שמבוסס על פאנל IPS ברזולוציה של 1,280×720 פיקסלים, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן גם להרחיב, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם תמיכה בעברית, מצלמת 5 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 2 מגה פיקסל משנית, סוללת 2,400mAh ואפילו תמיכה בתדרי סלולר בדור הרביעי. כל אלו במחיר דומ…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-