צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הOnePlusOne ולהביא אותו לארץ דרך שילוח של Shipito. ממה שאני זוכר ישנה בעיה לשלוח סוללות בUSPS. האם ההגבלה הזו תקפה רק לLI-ion או לכל סוללה שמכילה Lithium? הOnePlusOne מכיל סוללת LI-polymer.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים וחצי רכשתי כרטיס מסך Club3D nvidia GeForce 9800GTX מסקיי פי סי, לצערי שבוע שעבר הוא נשרף. עברתי על האשכול של מימוש אחריות של סקיי פי סי שנמצא בנעוץ (וכן ביצעתי חיפוש בפורום...), אך לצערי נתקלתי במבוי סתום - פניתי למספר חברות הרשומות שם, ולמרות שמרובן לא קיבלתי תשובה מספקת, אלכס מחברת IQPC ניסה בצורה מעל למצופה לעזור לי ופנה ליבואנים בארץ ובאמת ניסה לממש את האחריות שברשותי. למרבה הצער, כנראה שהכרטיס יובא ביבוא אישי של חברת SKYPC. אני ואלכס שלחנו היום מייל לRMA של Club3D אך אני מאמין שהסיכוי למימוש האחריות ישירות מולם הוא אפסי. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כמה קטודות ועוד כמה פיצ'רים למחשב.. רציתי לדעת אם האתר הזה אמין, כלומר הוא שולח לארץ בלי בעיות ? אם לא, על איזה אתר אתם ממליצים ? אני רוצה גם להזמין מערכת קירור מים וכל זה אבל זה כבר יותר מאוחר D:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות טלוויזה 65 חדשה של סמסונג ואני מתלבט בין 2 דגמים Samsung UE65MU7000 Samsung UE65MU9000 ה-9000 יקרה ב-2000 שח ואני חלא מבין מה ההבדל ביניהם ? פה יש השוואה של הדגמים והם נראים די זהים https://www.displayspecifications.com/en/comparison/61e31ae8d אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אתם זקוקים לנפח אחסון זריז בגודל זעיר והמוצרים של סאנדיסק לא ממש מדברים אליכם, לאמאזון יש עוד כמה אפשרויות שעשויות לעניין אתכם רבים התעניינו בכרטיסי ה-microSD של סאנדיסק שמוצעים בהנחות עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים – אז החלטנו לספק לכם עוד אפשרות לבחירה, ולספר לכם על מבצעים נוספים בתחום שמתקיימים כעת באמאזון ארצות הברית. הענק הקמעונאי מציע כרגע כרטיסי microSD של חברת PNY האמריקאית, בנפח מרשים של 128GB ועם תמיכה בתקן ה-UHS-I והבטחה למהירויות העברה של עד 60 מגה-בייט בשנייה, במחיר של כ-49 דולר כולל משלוח לישראל, מה שמתורגם לקצת פחות מ-200 ש"ח והופך אותו לכרטיס הזול ביותר שניתן להשיג בנפח זה, מבית חברה שמוכרת בתחום וניתן להסתמך עליה. מדובר במחיר שזול בכמה עשר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש בכלל אפשרות למצוא נוטבוק של סביבות 11 אינץ' ב-1,500 ש"ח או שאני מפנטז? רוצה אותו עם 4GB זיכרון - כל השאר פחות חשוב, גם לא מסך מגע...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי משלוח מALIEXPESS של טלפון שעלותו 160$. המוכר רשם לי על החבילה PHONE GIFT VALUE 40$. התקשרו אלי מDHL ( חברת המשלוחים) ואמרו לי שעלי למלא טופס מסויים שמצרים שזה לשימוש עצמי, ומצהיר את עלות המוצר והסוג. לאחר מיכן קיבלתי מייל נוסף שזה הנוסח שלו : "שלום מצורף בזאת העתק שטר מטען וחשבון ספק למשלוח הנ"ל. לשחרור המשלוח הנ"ל מהמכס יש צורך במילוי הטופס המצורף "הצהרה על יבוא אישי של טובין". בתאור המלא של המוצר יש לציין האם מדובר במכשיר מותג מקורי / מכשיר לא ממותג – מכשיר שמיוצר בסין ללא מותג או בזיוף ואת ערכו הריאלי ע"ס _____ כפי שציינת טלפונית. הערך של הטלפונים הסלולריים נקבע ע"י המכס ע"ס שחרורים קודמים של משלוחים שהכילו טובין זהים או דומים, המכס לא מתיר שחרור בערכים נמ…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אנחנו משלמים סביבות ה-85 ש"ח עבור 2.5MB (ספק + תשתית), אני בטוח שיש חבילות יותר משתלמות עם מהירות גבוהה יותר ומחיר נוח יותר... אנחנו מחוברים דרך 012 + HOT.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מוצר מאיביי ב-13/11 מהמוכר הזה http://myworld.ebay.com/digitalskys_sz?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181 לפני כמה ימים שלחתי לו הודעה ושאלתי מה קורה עם המוצר, מתי הוא אמור להגיע. זו הייתה התגובה: Dear Customer, Thank you for your support!This project to give you the inconvenience, we express our most sincere apologiesAs of today the project is still not received, we are worried that this project is missingWe give you a full refund, or new to send a project.You choose?We are honest seller, we are sincere, we are not a liar!Your satisfaction is our principle of servicePlease be assured that we will not let you have any economic losses, we will provide you 100% satisfactio…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
-
אהלן. אני משתמש בויזה דולרים של הדואר יש לי שם 300 דולר בערך. אני מתכנן להזמין עד סוף היום כונן SSD ב 95 יורו שזה יוצא כמעט 100 דולר (~380-390 שקל) הכרטיס מוטען בדולרים ואני לא רוצה שעל כל המרת המטבע יקחו לי עוד איזה 10% מכלל המחיר. מישהו יודע איך עובדת כל הפרוצדורה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי חברים, נדיר שיש לי זמן לכתוב ביקרות על חוית קניה ואני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שעשיתי זאת, אבל הפעם קיבלתי שירות שלא חוויתי כמותו בארץ ואשמח לשתף אתכם. רכשתי מפרט לאימי לצורך תוכנות Autocad למינהם, לאחר שבחרתי את החלקים - התלבטתי בין חנויות, המועמדים היו :KSP, פנדה, וSTARTPC שהגעתי אליהם דרך הפורום הזה. העדפתי להמנע מKSP בשל שירות לא מספק שקיבלתי בעבר. לSTARTPC היו בדיוק את החלקים שרציתי ובמחירים טובים אז הלכתי עליהם, המפרט כלל את כל החלקים הדרושים פרט לזכרונות וקירור שקניתי בחו"ל. בצעתי את ההזמנה באתר *שלושה* ימים לפני ראש השנה. כבר באותו היום התקשר אלי מישל מהחנות, עברנו על המפרט, שילמתי מקדמה והמפרט נכנס לתור במעבדה, ביקשתי שההר…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם התיקון מתבצע במעבדה שלהם או שהם שולחים למעבדה חיצונית ואיך השירות במעבדה שלהם ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה להלן הפירוט מחשב 1099$ הובלה 48$ סה"כ 1147$ >לפי שער בנק ישראל 3.502ל-ש"ח הסכום עומד על 4016.79 ש"ח שהנו סכום הבסיס במחשבון המעמ הסכום הבסיס הנו 4068 ש"ח הפרש=51.2 ש"ח לרעת הצרכן לא כולל אגרת מחשב,=36 ש"ח אגרת בטחון=41 ש"ח שאלתי, מאין התווספו 51.2 ש"ח ולמה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.amazon.com/Samsung-256GB-2-5-Inch-Internal-MZ-7KE256BW/dp/B00LMXBOP4 הזמנתי אחד, ומתפתה אולי להזמין שני חח.. שני 256GB עולים פחות מ-512GB אחד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי שאפשר למלא טופס ולשלוח לעסק בשביל לקבל מוצר במחיר נמוך או חינם אפילו כמו אנטיוירוס זה. האם זה יעבוד לאנשים מחוץ לארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
[h=1]Brita Water Filter Pitcher Replacement Filters[/h] אם קונים כמה ומביאים ב-Buy2USA זה יכול להיות דיל לא רע. הרבה יותר יקר בארץ.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הי לכולם לפני חצי שנה שמתי לב שיש מחסור בלפטופים, וגם בציוד משרדי לבית כמו מדפסות ודברים כאלה. האם היום עדיין מורגש מחסור במוצרים מסוימים עקב השנה הבעייתית החולפת? אם כן, באיזה מוצרים זה מורגש? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוזניות לפלאפון בתקציב של יד 50$ מebay מה הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה? (מבלי לשלם מכסם)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני מוכר כרטיס שלא היה בשימוש רבות ובמצב מצויין.המחיר הוא 500 שקל לא גמיש זה כרטיס סבבה לגמרי.נא להגיב בהתאם בבקשה. זה כרטיס שיכול להריץ משחקים לילדים אם דרישות לא הכי גבוהות וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-