עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום לכולם מאחר ולא הצלחתי למצוא תשובה, אודה לעזרתכם בתשובה - האם כדאי לקנות רכיבי חומרה מחו"ל (לוח אם, מעבד, כ.מסך, זכרונות וכדומה), כולל כל מה שכרוך בזה (עלויות משלוח, מכס וכו', אחריות). אודה לתשובות אנשים שהתנסו ויחוו את דעתם. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי. פתחתי חשבון פייפל עם ויזה נטען. אימתי את החשבון וחזר לי אליו ה8 שקל. אני מנסה לשלוח לחשבון PP אחר כסף ולא מצליח. מה פספסתי פה? אולי צריך למשוך את כל הכסף מהכרטיס קודם לחשבון הPP או שזה לא קשור?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by Hoziel,

בס"ד שלום וברכה, אני רוצה לרכוש מכונת תספורת דרך אמזון ונתקלתי בבעיה שאני מוצא שתי דפים של אמזון באחד המשלוח והמחיר הסופי זולים ובשני יקרים בהרבה רציתי לברר מדוע זה? הליניק היקר: https://www.zipy.co.il/p/amazon/panasonic-beard-trimmer-for-men-er-sb40-k-cordless-corded-precision-power-hair-clipper-with-comb-attachment-and-19-adjustable-settings-wet-dry-use/B075LNDSB7/ הליניק הזול: https://www.amazon.com/dp/B075LNDSB7?s=specialty-aps&tag=yoffi-20&th=1 וראיתי גם קובץ של איביי ממחירים שונים רציתי לברר בעזרתכם מה הקנייה הכי משתלמת מבחינת מחיר, תמורה, איכות ושאר דברים שלא העלאתי כאן: https://www.getcheaper.co.il/search…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by LifeOverIP,

1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by Tali Lissak,

הי, חדשה פה וזקוקה להמלצה טובה לאוזניות Over-ear שעושות עבודה טובה במיסוך רעשי סביבה, בעיקר דיבור. אני עובדת במשרד עם אנשים נוספים ופשוט מתקשה להתרכז. אשמח לשמוע מוסיקה כמו שצריך, אבל לא ממש אנינת טעם ברמת הסאונד. מחפשת משהו לא מאוד יקר, ואם יש סיכוי למצוא אותו במבצעי בלאק פריידיי בארה"ב, אפילו יהיה לי מי שיביא לארץ. תבוא ברכה על ראשיכם וסאונד מושלם באוזניכם!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה להזמין את האוזניות האלו מאמזון: http://www.amazon.com/Philips-L1-28-Discontinued-Manufacturer/dp/B006RUIWC0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426187583&sr=8-1&keywords=philips+l1 לא שולחים אותן לישראל וראיתי גם מהנושא של קניית מוצרים מחול שיש אתרי שרותים של כתובת בארה"ב ומשלוח לישראל. המחיר של האוזניות באתר 117.95$, בבדיקה בbuyamerica קניה באמזון נותן לי: 480שח(מחיר אוזניות) + 83שח(משלוח אווירי) + 218שח(מיסים,ביטוח ושירות) שזה כולל: פרוט עלויות:מס מקומי בארה"ב: 33 ₪ מע"מ: 89 ₪ מכס: 0 ₪ ביטוח ואחראיות לקבלת מוצר תקין: 28 ₪ דמי שחרור ושירות: 68 ₪ בסופו של דבר יוצא 781 ₪ שזה הפרש של 301 ₪ בין מחיר המוצר המקורי לעלות כולל הכל. לדעתי זה מחיר מוגזם למרו…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום. לאבא שלי יש עסק וביקש מימני לעזור לו להוזיל את הטלפונים. מדובר על 4 קווים ויוצא בערך 650 שקל בחודש! ומה שעוד יותר כואב זה שכל המכשירים הם ישנים ללא אינטרנט כלל. בקיצור עושקים אותנו ולקחתי על עצמי להרים תכפפה. רק שאני לא רוצה ליפול כי הקו של אבא שלי חשוב לעסק וגם שלי ושל שאר המשפחה לא יהיה נעים אם ניכנס לסרט שרק ייגרום לניתוקים וכ"ו. הקיצר או שזה יהיה אחד משני החדשות שבסקר או שזה יהיה פלפון שם אנחנו נמצאים היום עם 4 הקווים. מאז התהפוחות בשוק לא דברנו עם אף חברה ויכול להיות שיש אפשרות גם להוזיל את הקיים ללא צורך לעבור. אם לא אז לאיזו חברה עדיף לעבור משני החדשות? כמה פרטים: 1)הקו של אבא שלי כמה שיותר דקות בחבילה. לא חשוב SMS ואינטרנט כלל. 2)לי ולאחותי חושב גם נפח דקות…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by גל עודני,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…

10. ישנם המון סוגים היום בשוק של מערכות DVR וקשה מאוד לדעת איזו איכות תיתן לי כל מע'? לכן אני מתייעץ כאן . אני מצרף לדיון כמה מערכות , אשמח לדעת האם אני בכיוון הנכון? ובמידה ולא תכוונו אותי בבקשה. אני מעוניין במערכת DVR ל- 8 מצלמות (שנראית כמו בתמונות) באיכות HD לראיית לילה וכן אפשרות להקלטת אודיו ותמיכה איכותית בטלפונים סלולריים. מספר דברים מטרידים אותי לפני רכישה והם: 1. מה אמור להיות פרמטר קצב ההקלטה ? האם צריך להיות במינימום או יותר גבוה (FPS)100? 2. מהי כמות קווי מסך האידאלי(TLV) למצלמת HD? 3. איזו מע' DVR היא המומלצת שלכם שתיתן לי ביצועים טובים ביום וגם בלילה במיוחד בלילה? 4. האם רצוי לרכוש מצלמות בניפרד ? או שדבר זה ייקר את המוצר עצמו ? 5. איזה סוג של מצלמות באיכות…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Bluemen,

שלום אז המקרר עשה את שלו ואני מחפש עכשיו מקרר חדש לבית צריך משהו גדול באזור ה610 ליטר חשוב לי שיהיה 4 דלתות כאשר במקרר אין הפרדה (עבור סירים גדולים או תבניות) לא צריך בר מים יש תמי4, מגרת קרח מומלץ. גובה עד 184 רוחב עד 100 ועומק אין בעיה צבע חשוב רק לבן. אם יש לכם המלצות גם ממה להיזהר או למה לשים לב בקניה גם יעזור, תקציב באזור ה 8 תודה רבה!

12. Started by yossi21,

אני מחפש משהו טוב לאחי, שיוכל לשחות עם זה בבריכה. צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי. מישהו כאן יכול לעזור לי עם זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by yossi21,

אני מחפש משהו טוב לאחי, שיוכל לשחות עם זה בבריכה. צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי. מישהו כאן יכול לעזור לי עם זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by moophaz,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון

15. Started by BAR - moah,

מבקש עזרה בהתאמת שולחן מחשב, שניתן יהיה לשים עליו מסך DELL 2312HM, רמקולים ומדפסת HP 4500 WIRELESS תקציב: המינימום הנדרש לשולחן בגודל המתאים. אם למישהו יש אחד כזה בביתו, אשמח אם יכתוב לי היכן רכש ומה היה מחירו. תודה מראש לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by ettibensimon,

שלום רב אני מחפשת המלצות על חנות פרקטים בחיפה. די בדחיפות החלטנו לעשות פרקט במקום ריצוף.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ModChiP,

http://www.welhel.com/product.asp?class_id=286 אני רוצה להזמין מסכת ריתוך. המסכות שיש שם באתר תואמות לזיקה דימונד שמשווקות בארץ. אבל לא הצלחתי להבין איך להזמין מהאתר הזה. לדוגמא רציתי להזמין את המסכה הזו- http://www.welhel.com/ProductContent.asp?id=270 אין מקום להזמנה, וגם מה שקיים שם, שולח אותו לאתר בסינית שמוכר לא אותם מסכות. שלחתי להם אימייל דרך הצור קשר באתר שלהם, הם לא ענו לי. מישהו יודע מה לעשות?, תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by omerha,

אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by dor396,

שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי גלקסי 1 מחנות פרטית והתחברתי לחבילה מתאימה עם זיכוי על המכשיר ברשת פלאפון. לא מזמן קניתי פלאפון נוסף גלקסי 2, את הפלאפון לקחתי לעצמי והעברתי לבן שלי (שמחובר באותו חשבון ברשת פלאפון) את הגלקסי 1. בתחילת השבוע פלאפון שלחו לי הודעה ואמרו לי שהזיכוי שאני מקבל בחשבון שלי מבוטל בגלל "אי עמידה בתנאי ההתחייבות", התקשרתי וביררתי מה הם רוצים ומסתבר שבגלל שהחלפתי עם הבן שלי פלאפונים הם לא מוכנים לזכות אותי על המכשיר עד שאני יחזיר את המצב למצב הקודם. הדרישה שלהם נראת לי מופרכת ובאה בגלל שהם מנסים לצאת מהתחייבות על התוכנית שלי (25 שקל אחרי זיכוי - 500 דקות ל4 יעדים, 200 דקות לכל היעדים ו2gb גלישה). מה אני יכול לעשות נגד הנבלות האלה???

• 65 תגובות
    • 8.5k צפיות
  21. Started by Larom Kashy,

שלום, אני משתמש בלפטופ עם יציאת HDMI בלבד, ולכן מחפש מסך IPS לשימוש יומיומי (סטודנט שבעיקר לומד במחשב ומשחק משחקים בזמני הפנוי - PUBG/CS ועוד כל מיני..) ---- לסרטים יש לי טלוויזיה אחרי בירורים רבים ומסך שנקנה והוחזר (Samsung c27f39), ומסך שירד מהפרק (LG 24mp88hv) אני החלטתי ללכת על מסך של Dell השאלה שלי היא איזה מהם שהבחירה היא - Dell U2417H / Dell U2414 / Dell P2419 (הפייבוריט) פתוח לשמוע עוד הצעות בטווח מחירים הזה - 150 - 250 יורו (650 - 1000 ש"ח) מחברות אחרות - אני גר באירופה ולכן קונה באמזון. חשוב לי שהאיכות תיהיה טובה כמו שצריך מסך IPS טוב להיות INPUT LAG יחסית נמוך, רזולוציה - 1080P גודל - 24° חיבור HDMI מן…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Gal&Gal,

נשלח אלי כבר מיוניטד קינדומס לדעתי, דרך UPS , אני מנסה להבין מה המס שאשלם , הבנתי שלמוצרי מחשב אין מכס אלא רק מע"מ , אשמח אם בעלי הנסיון יכלו לעזור , שווי המוצר 450$ שווי שילוח 130$ . אפשר גם לסווג את זה כמסך או צג מחשב , שכן אין לזה טיונר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. הסיפור החל שחיפשתי אופניים מתקלות בתקציב של 800 שקל. מצאתי באתר של מצמן את מרוץ משווק מורשה שלו בראשון לציון ותיאמתי איתו הזמנה של האופניים. האופניים לא היו אצלו במלאי בחנות אז הוא הזמין לי אותם ואמר שתוך יום יומיים זה יגיע אליו. הבאתי לו פקדון של 50 ש"ח בתאריך 2/11/2012. המוכר הבטיח לי לשדרג לי את ההילוכים להילוכים של חברת שימנו באותו המחיר. האופניים הגיעו לאחר שבוע!! וגם עם הילוכים בינוניים מינוס ולא של שימנו כמו שסיכמנו. ברוב טיפשותי ועקב הצורך הדחוף באופניים שילמתי לו חצי מזומן חצי אשראי.הקנייה בוצעה ביום ראשון 11/11/2012. לאחר 2 ימי רכיבה ההילוכים התחילו לעשות לי בעיות והיום החלטתי (לאחר 4 ימים) שאני רוצה להחזיר את האופניים ולקבל את כספי בחזרה. פניתי לבעל החנות והוא …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. זה המקרה> http://hwzone.co.il/community/threads/567456-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A1-%D7%9E-massdrop-%D7%91-49-%D7%95%D7%A0%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A9%D7%96%D7%94-%D7%9B%D7%91%D7%A8-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2 המוכר שלח לי למלא טופס, ויש שם פרטים שאין לי מושג מהם, אבקש את עזרתכם במילוי הטופס. מה לשים ב: ordered trakink number (אני יודע שזה מספר המעקב) courier company (,המידע שקיבלתי במספר מעקב זה DHL eCommerce # Customer Confirmation Delivery by USPS Int'l Wei…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. קניתי PS3 לפני כשמונה חודשים בEnjoystick סניף ראשון לציון. עוד מההתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר עם הקונסולה. כל שבוע בערך נתקע לי דיסק. דיסקים חדשים שקניתי מאותה החנות. ולפני יומיים הקונסולה התחילה לכבות את עצמה מספר שניות לאחר שמדליקים אותה. אני אספר לכם במפורט את תהליך הביקור שלי בחנות, ואשמח אם תרשמו לי אם החנות סיפקה לי שירות כפי שהם באמת היו צריכים לעזור לי או שמשהו פה קצת מסריח... לשיפוטכם: הגעתי לחנות אתמול, ואמרתי לבנאדם שזאת לא הפעם הראשונה שאני בא אליהם עם תקלה בקונסולה. הנה פרטי השיחה: 1. ציינתי בפני נציג החנות שכל שבוע נתקע לי משחק שנקנה יד ראשונה (לפעמים אפילו יומיים לאחר שהבאתי אותו מהחנות). הוא מצידו אומר לי להביא את הדיסקים שנתקעים. אני אמרתי שכל הדיסקים נתק…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים