עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום זהו סקר מקדים. כמה אנשים יהיו מעוניינים להצטרף לקבוצה ע"מ לבוא בבקשה לאחת משתי חברות התשתית בארץ - HOT או בזק, ע"מ לקבל הצעה לתשתית אינרנט. HOT מספקת 12\30\100 מגה, בזק מספקת מהירות של 5, 10, 15 או 100 מגה. ברגע שנגיע כקבוצה של עשרות או מאות אנשים לאחת מהחברות, ונבקש הצעה - אפילו אם למהירויות שונות, (כלומר חלק בקבוצה יכולים לרצות 5 מגה וחלק 10 וחלק 100 וכו'), אני מאמין שנקבל הנחה משמעותית. נ.ב שווה לבדוק מתי פג תוקף המסלול שלכם בחברת התשתית. מי בעניין?

2. שלום לכולם, ברצוני לברר מהי ההיענות לקניה קבוצתית של מארז Antec Skeleton. http://store.antec.com/Product/enclosure-skeleton_series/TheSkeleton.aspx המארז שימושי במיוחד עבור מערכות Benchmarking וטכנאי מחשבים. מבדיקה שערכתי בארץ המארז נמכר ב- 590 ש"ח. אני נמצא בקשר עם אחד היבואנים של ANTEC בארץ ואני מאמין שניתן יהיה להשיג מחיר אטרקטיבי אם תהיה כמות סבירה של מעוניינים. ממתין להודעותיכם. בברכה, עומר.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מכשירי NEXUS 4 16GB עולים בארה"ב 350$. כולל משלוח והמקבילה שם למע"מ זה יוצא עדיין פחות מ400$. פה בארץ, כרגע המחיר הנמוך בZAP יושב על 2350 אם כי המחיר אכן תזזיתי למדי. כמה ריאלי יהיה להתקרב יותר לכ1600 ש"ח שהוא עולה בחו"ל? כמה אנשים בכלל היו מעוניינים במכשיר כזה? אני אישית הייתי מעוניין בשניים כאלו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=837010

• 15 תגובות
    • 7.2k צפיות
  4. ראיתי שניסו להרים כזו קניה כמה פעמים ללא הצלחה יתרה. מטרת הדיון היא מצד אחד לברר את הביקוש ובהתאם לנסות לגשש היכן יש גמישות מחירים משתלמת. היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעדפתכם והגיבו רק בדברי טעם מנומקים. אין צורך לרשום "מעוניין ב-14 דיסקים אם יעלו 4 שקלים" - בשביל זה יש סקר! את מחיר היעד כבר ציינתי... ניתן יהיה לשנות את הצבעתכם - אנא ודאו לעדכן אותה במידת הצורך. אני מודע שלא ניתן לציין כמה פריטים מאותו דגם…

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות
  5. ראיתי שניסו להרים כזו קניה כמה פעמים ללא הצלחה יתרה. מטרת הדיון היא מצד אחד לברר את הביקוש ובהתאם לנסות לגשש היכן יש גמישות מחירים משתלמת. היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. כמחיר להתייחסות/החלטה הייתי מציב את המחיר המממוצע באמאזון כיעד ראוי. כבסיס ראשוני לקחתי את ההמלצות מכאן: http://goo.gl/PuD1M אם יש לכם המלצות מנומקות אחרות (ולא סתם כי בא לכם משהו אחר) - אנא ציינו דגם מדוייק ונמקו. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעדפתכם והגיבו רק בדברי טעם…

• 91 תגובות
    • 23.3k צפיות
  6. אהלן, רציתי לבדוק היענות לרכישה קבוצתית של כרטיסי זיכרון לפלאפון, אז מי שמעוניין שיצביע בסקר (ניתן לשנות את ההצבעה). מחירי יעד ראליים לפי דעתי הם: - 56 ש"ח לגרסת ה-16GB. - 108 ש"ח לגרסת ה-32GB. - 220 ש"ח לגרסת ה-64GB. למי שיש הערות בנוגע למשהו, מוזמן לשתף.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי לכולם , אני מעוניין לראות אם יש ביקוש לקנייה קבוצתית לכרטיס מסך מסוג 7950 . אם אתם מעוניינים , נא לבחור בסקר . אם אתם מעוניינים בכרטיס אחר , נא לציין איזה (סוג ורצוי גם דגם). אני מבקש מכולם להתאזר בסבלנות וסובלנות , ולא להגרר להשוואות בין כרטיסים שונים . אני גם מבקש מכולם לא לציין שנעשתה קנייה , לפני מספר חודשים , מכיוון שאני לא רואה איך זה יתרום למשהו . הקנייה הייתה לפני מספר חודשים כשהמחיר שהגיעו אליו היה 1600~ , שזהו המחיר כרגע ל 7950 , מאחר ועברו מספר חודשים מאז ועוד מעט יושק הדור החדש של AMD , כלומר 8XXX ,אני מקווה שנוכל להגיע למחיר נמוך יותר . זהו סקר מקדים , המוגבל בזמן , מאחר ואני לא רוצה להיות בעל שרשור שנסחב חודשים מיותרים . תודה לכולם , ובהצלחה !

• 15 תגובות
    • 16.3k צפיות
  8. שלום, ראיתי את ההענות הרבה לכרטיסי הHIGH-END - ה7970 וה 670. לבעלי המסך היחיד (1080P או פחות) הדיל מאוד משתלם כי הכרטיסים האלו ממקסים בקלות את רוב המשחקים החדשים,כשאת הכרטיסים ברמה אחת פחות אפשר לקנות באותו מחיר,כשגם הם(אפילו עם OC קטן או בכלל לא) ממקססים את רוב המשחקים החדשים על 1080P. אז חשבתי לעצמי,למה שלא נפתח קנייה קבוצתית על הכרטיסים האלו-נשיג אותם בפחות 300-400 שקל מהמחיר של עכשיו,מה רע? והנה אני פה כדי לבדוק הענות לכרטיסי המסך האלו.להערכת מחיר-את ה7950 בגרסא של גיגהבייט עם 3(!) מאווררים(OCקר מצוין) אפשר להשיג מאמאזון+BUY2USA ב1150 שקל אחרי מסים+משלוח-הצפי למחיר הוא 1200-1300 אם תהיה הענות גדולה. תרשמו בתגובות אם אתם בעניין עד שאני אבין איך עושים סקר. עריכה:…

• 10 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. היי הרבה זמן לא התרכשה קנייה קבוצתית לכרטיסי מסך רק בשביל לאמוד את הקנייה ולראות אם בכלל יש ביקוש ענו בבקשה על הסקר בנוסף כניראה השבוע יגיע כרטיסי R9 290 עם קירור לא רפרנס גם ל IQPC וגם ל TMS מחירי השוק כיום R9 290X - כ 2589 שקל לקירור הרפרנס לעומת קירור אפטר מרקט שעומד על 2982 http://www.tms.co.il/product/13133 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10219 R9 290 - כ 1999 שקל לקירור הרפרנס לעומת קירור אפטר מרקט שעומד על 2248 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10227 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10443 R9 280X - קירור אפטר מרקט 1463 שקל http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10186 לא רשמתי מחירים מהסיבה הפשוטה שהכל תלוי בכמות האנ…

• 16 תגובות
    • 13.7k צפיות
    • 118 תגובות
    • 25.1k צפיות
  10. Started by DIM1111,

סקר: Skypc מול KSP מול RSM מול IQPC (למרות שהיא רק בדרום) מה דעתכם/ן? מחיר,שירות, אמינות - וכל הנלווה ומה שחשוב לכם. אינטרסנטים - אשמח אם לא תגיבו... (אם יש חנות ששווה לדעתכם לציין, רשמו אותה) מעניין לשמוע.

• 21 תגובות
    • 6k צפיות
  11. היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by srulikg,

קודם כל הספק שלי הוא בזק בינלאומי. איימתי להתנתק ולעבור להוט, אז הם נתנו לי חבילה של 100M ב-29 ש"ח במקום ב-50. שדרגתי את המהירות גם בתשתית שלי, בזק, והם אמרו לי 100M ב-129 ש"ח במקום ב-140. ראיתי באתר של בזק שזה באמת עולה 140 ש"ח בלינק הבא: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-special-offers.aspx אבל בלינק הזה מופיע 129 ש"ח ל-100M: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/Ngn-Fix.aspx מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by narfzortpoit,

מכיון שאין ביכולתי לשלוח הודעות פרטיות (ואין לי מושג כיצד ניתן לקבל הרשאה כזו אם בכלל) - רציתי לשאול האם נמחקה הודעתי פה בקשר ל-IQPC ו-LOGICPC כיון שפורום חומרה הוא הפורום המתאים יותר לשאלה הזו? תודה וסליחה על הטירדה. אשמח לתשובה פרטית או בכלל.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום שלום ב27.11.13 במסגרת ה"בלאק פרידי" קניתי אוזניות Audio Technica ATH M50 מבאג המוכר בחנות אמר שכרגע אין לו אותם במלאי וכנראה שהם יגיעו תוך יום יומיים. בקיצור ולעניין אחרי כמה שיחות התברר שהייתה בעיה עם ההזמנה והיה להם פשלה במערכת וכו' וכו' וההזמנה תגיע רק עוד חודש, לאחר חודש התקשרתי ואמרו שזה יגיע ממש עוד שבוע, אחרי שזה לא הגיע אחרי שבוע התקשרתי שוב ואמרו שזה יגיע תוך כמה ימים וחוזר חלילה. בכל אופן כבר עברו חודשיים ועדיין אין לי את האוזניות. בעסה. (אני לא מבקש עזרה סתם רציתי לשתף מתוך תסכול)

• 67 תגובות
    • 19.3k צפיות
  15. ברשותי מנורת שולחן עם הברגה E27 ואהיל מתכת פתוח בצורת כיפה, ועליו רשום 11W MAX. מה יקרה אם אשתמש בנורה חזקה יותר? האם אכן יישרף בית הנורה או רכיבים בתוך בסיס הנורה או שניהם? או שאולי ההגבלה מוגזמת? למשל, האם ניתן להשתמש בנורת CFL 20W או 25W או 30? ומה לגבי נורת לד 20W או יותר? ואותה שאלה בדיוק לגבי גוף תאורה דומה מאוד לנ״ל ועליו רשום 23W MAX. אפשר להשתמש בנורה חזקה יותר? CFL? לד? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - והקשר לצרכנות הוא איזה גופי תאורה נוספים כדאי לי לקנות (מדובר במנורות קריאה עומדות ושולחניות) ואיזה נורות כדאי לי לקנות..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. רקע: קיבלתי קו סלולרי מהעבודה אני רוצה לבטל את החבילה בקו האישי שלי ולהעביר אותה למוד "לא דיברתי - לא שילמתי" כך שהקו האישי שלי יישמר אך לא יחוייב בשקל בודד במידה ואני לא מוציא ממנו שיחות. (על מנת לשמור על הקו פעיל ולהשאיר הודעה במענה הקולי עם המספר החדש שלי). תכניות "לא דיברת לא שילמת" עדיין קיימות, בלי טריקים? אני שואל כאן כדי לקבל מידע מאנשים שיודעים בוודאות - בשביל לחסוך לעצמי כאב ראש אח"כ (אחרי 40 דקות ההמתנה לנציג). תודה. בנוסף שאלה קטנה: מישהו יודע אם יש אפשרות לשירות מענה אוטומטי ל SMS? (שמוגדר בספקית, ולא במכשיר - מדובר ב SIM שיישאר ללא מכשיר ואני רוצה שכל סמס שנשלח אליו ייענה אוטומטית בהודעה קצרה שמכילה את המספר המעודכן שלי)

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. הטאבלט הוותיק של אסוס וגוגל מוצע כעת במחיר מפתיע לחיוב, שמזכיר לנו על כך שהוא טרם זכה ליורש ראוי אמיתי הוא הושק אי שם בשנת 2013 הרחוקה, אבל קצת קשה להתווכח עם הקביעה שהוא ממשיך להיות רלוונטי לצרכנים מסויימים, גם בשנת 2016 – טאבלט הנקסוס 7 (מהדור השני) עדיין כאן איתנו, עם מחיר מבצע באמאזון צרפת שעשוי לגרום לכם לשקול רכישה. במסגרת מבצע ה-Deal of the Day העדכני, שימשיך עד לסוף היום הנוכחי, מוצע הטאבלט של אסוס וגוגל במחיר של 165.4 יורו, כולל מסים ומשלוח לישראל – כלומר כ-717 ש"ח, שמהווים דיל לגמרי לא רע עבור אחד ממכשירי ה-7 אינץ' המפורסמים והאהובים ביותר שנוצרו בקטגוריה, ואשר נהנה מהתמיכה התוכנתית של גוגל גם כעת. באופן טבעי, ה-Nexus 7 כולל חומרה וותיקה למדי, עם …

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. לצערי הקנייה לא תצא לפועל, מצטער עבור כל מי שציפה

• 179 תגובות
    • 94.8k צפיות
  19. ערב טוב חברים, תאמינו או לא אך ההודעה הזאת פורסמה בעזרת אינטרנט במהירות 2.5MB :] במילים מועטות אני אחד מוותיקי הלקוחות של הוט תחת מסלול הטריפל. לא אשכח את הימים הבודדים ש2.5MB הייתה מהירות לקנא בה, וכמות הערוצים ציירה תמונה של משפחה שמפנקת יותר מדי. בכל אופן, מאותה תקופה ועד ליומנו כיום לא אוכל להצביע על שוני משמעותי פרט למחיר שכמובן הוזל עם חלוף הימים. הוט גובה ממני 300 ש"ח עבור תשתית אינטרנט במהירות 2.5MB, שלוש חבילות תוכן לצפייה ו2000 דקות שיחה לטלפון נייח. כל הברוך שצויין אינו בעל שם כולל, לפי דיברי הוט אין מדובר בטריפל מסוים אלה בתשלום נפרד לכל אחד מהשירותים. בשעה טובה החלטתי להתאים את עצמי לסביבה ולנסות להתקדם. אשמח לשמוע כמה אתם משלמים עבור חבילות הטריפל שלכם. ב…

20. Started by MotherShip,

האם מוצר שנמצא בAMAZON GLOBAL אפשר לשלוח לארץ? מדובר באוזניות מדגם MEELECTRONICS M9 http://www.amazon.com/gp/product/B0038W0K1G/ref=gno_cart_title_1

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני עובר בקרוב לתל-אביב, ומן הסתם אני אצטרך גם שם אינטרנט. כרגע אני מחובר ל- Orange והאמת שאני די מרוצה, אבל לפי מה שאני מבין הם בקרוב מפסיקים את שירותי האינטרנט הביתי שלהם ויעבירו את כל הלקוחות שלהם ל-012 (שלפי מה שאני מבין חברה לא משהו) ולכן כהראה שאין טעם להצטרף אליהם עכשיו. תכלס מה שחשוב לי הכי הרבה זה שאני תמיד אוכל לגלוש, להוריד, ולשחק נורמלי בכל הזמנים ושלא יתחילו לשחק לי עם חסימות טורנטים, ו- Throttling למיניהם. כרגע אני בחיבור 10Mb ADSL שעובד מצוין - פינגים די טובים, לרוב מוריד בלי בעיות, ואף פעם אין בעיות בגלישה או Streaming. אני מצפה לאותו דבר לפחות מהחברה הבאה שלי. בעיקרון יש לי דיל די טוב מהחברה בבזק בין לאומי, אבל זה שום דבר מחייב, השאלה הכי חשובה זה הא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי בחנות KSP לפטופ מדגם Asus. כשלושה ימים לאחר הקנייה הבחנתי כי הבטרייה של המחשב אינה נטענת וכי הסאבוופר החיצוני (המגיע עם המחשב) אינו עובד. ניגשתי לחנות ביום שישי (כחצי שעה לפני הסגירה) והסברתי לאיש המכירות כי נמכר לי מוצר פגום, איש המכירות ברב חוצפתו אמר לי כי היה עליי לבדוק את המחשב לפני שקניתי אותו (מזאתמרת?!)ושאני צריך לדבר עם האחריות. הסברתי לו כי אין זה הגיוני שאני אקנה מהם מכשיר חדש באלפי שקלים ואקבל מוצר פגום. ועוד עכשיו אצטרך לבזבז את זמני בלהתעסק עם האחריות או היבואן. איש המכירות ביקש מטכנאי החנות שיבדוק את המחשב ולאחר בדיקה קצרה טכנאי החנות אישר! כי הבטרייה אכן לא נטענת וכי הסאבוופר לא עובד. ביקשתי בשנית כי יחליפו לי את המחשב אך איש המכירות ביקש ממני …

• 38 תגובות
    • 8.5k צפיות
  23. המבצעים על מוצריה של חברת Ultimate Ears ממשיכים עתה באתר הבריטי של אמאזון, עם מחירים טובים עוד יותר מבעבר שמהווים הוזלה גדולה מאוד לעומת מה שמוצע בחנויות בישראל לפני כחודש סיפרנו לכם על מצבע מרשים עבור הרמקולים הניידים הפופולריים של Ultimate Ears, חברת הבת האמריקאית של Logitech, וכעת מסתבר כי מבצע זה ממשיך להתקיים לו בחנות הבריטית של ענקית הקמעונאות – עם מחירים מרשימים אפילו יותר. רמקול ה-Boom 2 העדכני והבינוני בגודלו של החברה, שזמין בשישה גוונים שונים, ניתן לרכישה בעבור 116.7 פאונד בריטי כולל מס ומשלוח ישיר לישראל – כ-650 ש"ח, אשר מהווים הוזלה של 300 ש"ח או יותר לעומת המחירים בהם הוא נמכר כאן בארץ. דיל מרשים בהחלט. רמקולים גדולים במחירים קורצים …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים