עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yan2411,

מקווה שזה בחוקים של הקבוצה מישהו יכול לתת רשימה של חנויות במרכז הארץ שמוכרים מכשירי שיאומי בייבוא של היבואן הרשמי? חשובה לי האחריות של ה 24 חודשים.

2. Started by jonbir2,

שלום! אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, דיברתי עם בזק הם נתנו לי הצעה על תשתית+ספק בזק בינלאומי במהירות של 10mb ב 85 שקל בחודש. משתלם? יש ספקיות שיביאו לי ביותר זול?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. הנדל נלחם ביוקר המחיה: אלה המוצרים שיוזלו - אייס (ice.co.il) נחיה ונראה ....

5. כונן ה-BX200 של חברת Crucial מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שבהחלט שווה לשקול אותו על אף החסרונות היחסיים המחירים של כונני ה-SSD ממשיכים לזחול כלפי מטה באופן הדרגתי, והדוגמה העדכנית לכך מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה – שמציעה את כונן ה-BX200 בנפח המירבי במחיר של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון. במסגרת מבצעי Deal of the Day, כונן ה-SSD העדכני של Crucial ניתן לרכישה בעבור כ-166 פאונד בריטי, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-900 שקלים בלבד, המהווים את אחד המחירים הזולים ביותר שראינו ל-SSD ברמת הנפח הזו מאז ומעולם. ראוי לציין כי כונני ה-BX200 רחוקים מלהיות מפלצות ביצועים, אפילו ביחס לכונני SSD צרכניים אחרים – אך הם בכל זאת מציעים רמת ביצועים סבירה ושיפור גד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ngc224,

היי, התקלקל לי המחשב, לקחתי אותו לחנות שקניתי ממנה, בדקו אותו במעבדה ונאמר לי שיש חשד שלוח אם תקול. שלחו את הלוח ליבואן (לוח של GIGABYTE) ואמרו שיקח בארך שבועיים עד שהלוח יגיע... עכשיו עברו כבר כמעט 3 שבועות ואין לוח... השאלה כמה זמן לפי החוק מותר להם לתקן את המוצר ? (הרי זה לא יכול להיות חצי שנה).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by A-10,

זה שהעולם הולך ומתדרדר, לא חדש. אז הנה מה שסמסונג "המציאה" - https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/932779

8. Started by VenusGOD,

היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.

9. Started by Batels,

*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה שאתם רואים ! אמנם יש אותיות קטנות, אבל עדיין, שוואה בהחלט .... http://m.ynet.co.il/Articles/5305226

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לקניית מצלמת רכב. חשבתי על הדגם: YI Mirror Dash Camera https://www.amazon.com/dp/B01CW4BI6G/ref=emc_b_5_t https://www.yitechnology.com/yi-mirror-dash-cam המצלמה מותקנת על המראה, לכן לא ברור לי איך אפשר להשתמש במראה במצב כזה. (ההגיון אומר שזה מחליף את המראה, אבל לפי סרטונים ביוטיוב זה לא). בקיצור, אשמח להבין ממשהו שיש לו את הדגם הזה - האם השימוש במראה הראשית ברכב נפגע כתוצאה מהתקנת המצלמה? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dovik,

שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. לפני חודש וחצי הזמנתי מאיביי כונן דיסקטים חיצוני, עם חיבור USB, במחיר של 38 ש"ח. את הכונן הזמנתי כדי לשלוף מידע מ-40 דיסקטים שנמצאים ברשותי והוא הגיע בחבילה יחסית מרשימה לאחר חודש המתנה. עקב חוסר בזמן, השתמשתי בכונן לרגעים קצרים בכל פעם שיש לי רגע פנוי. לאחר שבוע בדיוק, וכשנשארו לי 6 דיסקטים שעדיין לא שלפתי מהם את המידע, הכונן שבק חיים. חיברתי אותו למחשב אחר וניסיתי להכניס אליו דיסקט שידוע לי שהוא פועל - אבל הכונן היה מת לחלוטין! מה המסכנה - לא להזמין מוצרי אלקטרוניקה מאיביי!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היום, נאלצתי ללכת לסניף קאמרה חיפה שבצ'ק פוסט, על מנת להביא את המצלמה שלי, Canon PowerShot SX150 IS, לתיקון בגלל בעייה בסוללה הראשית (המצלמה שלי החלה לפתע כל הזמן לדרוש ממני להכניס תאריך ושעה בלי הפסק, גם אחרי שהכנסתי וכיביתי למשך חצי דקה מינימום). בחנות כאשר המוכר בדק האם הוא יכול להחליף לי במקום את הסוללה הראשית של המצלמה הזו, הוא נדהם לגלות שלהבדיל מה-Canon PowerShot A1100IS הקודמת שלי, בה הסוללה הראשית נמצאת באותו איזור כמו הסוללות ה-AA הנטענות הרגילות להפעלה וכן כרטיס הזיכרון (כלומר באיזור המכסה), בדגם הנוכחי שלי שמצויין בתחילת הנושא, וכן בכל המצלמות החדשות של קנון, קנון העבירה את הסוללה הראשית מהמכסה אל הלוח האלקטרוני של המצלמה, הנמצא בתוך גוף המצלמה עצמה. התוצאה: ה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא עובד ב- HOT ולא קשור אליהם בשום אופן! ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים. אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם. כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם. *ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shdrthki1,

אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שוב פעם אני נתקל בחזירות של יבואנים. שק שינה, ביקורות מעורבות בחול, נמכר בכ 200-250 דולר, לרוב בפחות והמחיר בארץ..... 1600 שח ! אולי לא צריך להאשים את ריקושט אלא את הצרכן הישראלי שממשיך לקנות בחנויות האלה....נ אם משהו מכיר מוצר זהה במחיר שפוי בארץ אשמח לשמוע. אם לא נחכה לביקור הבא מארהב....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

אהלן. הסיפור התחיל ככה: לפני כשבוע וחצי נעלם לי האינטרנט. גם אצל השכנים. הגיע טכנאי של HOT, בדק, והבהיר לי שישנה בעיה ותוך 24 שעות יגיעו טכנאים אחרים ויסדרו את זה. יום לאחר מכן אכן האינטרנט חזר, אבל עכשיו זה הולך ככה: 5-15 דקות יש לי אינטרנט, לא במלוא העוצמה, מוריד על 3-5 מגה לשניה (חבילת גלישה 100 מגה), ולאחר מכן, הורדה, גלישה, כל מה שקשור לרשת - מפסיק לעבוד. אין לי ניתוק, אין לי limited connection - כל הסימנים במחשב שהאינטרנט תקין - אבל אין גלישה למספר דקות - עד שזה חוזר לעבוד לעוד 5-15 דקות על חצי מהמהירות. בדקתי בHOTBOX בLOG של המכשיר - שום שגיאות. מה אני עושה במקרה כזה? איך אני מוכיח שיש בעיה למרות שאין שום סימנים במחשב על כך שהאינטרנט מתנתק? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד ראשון - i7 4790K (משומש אך תקין לגמרי) מעבד שני - i7 8087K Limited Edition (דור 8, מהדורה מוגבלת, חדש בקופסא) השאלה מהו לדעתכם המחיר שיהיה הוגן גם כלפי הקונה וגם כלפי המוכר.. מחיר נפרד לכל מעבד כמובן תודה

21. Started by shimronfio,

שלום, יש ברשותי טלוזיה מדגם טושיבה regza משנת 2010, אני שוקל לקנות סטרימר שיתחבר לטליויזה ולהתמש בשירותים כמו נטפליקס ויוטיוב ובנוסף אשמח אם לסטרימר תהיה אופציה מובנת לקליטת ערוצי עידן פלוס. גובה התקציב הוא בערך עד 500 שקל, אך ניתן לחרוג במידת הצורך. אשמח לקבל ממכם המלצות וכיוונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oded1st,

אז עוד שבועיים אהיה בגרמניה. אני רוצה לרכוש GTX980 ושואל אתכם האם זה משתלם? האם אתם יכולים להמליץ על חנויות מסויימות? אהיה גם באמסטרדם (אבל בעיקר גרמניה מטרופולין-לים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ballcall2,

הזמנתי אוזניות מאמזון במשלוח מזורז לכתובת ש-mustop נתנו לי. עכשיו השיטת משלוח ש-amazon בחרו היא ups ground שחתימה היא חובה. האם mustop יוכלו לקבל את החבילה שלי, אפילו שאני לא אהיה שם לחתום על החבילה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כרטיסי הרחבה עבור הסמארטפונים והטאבלטים שלכם, מסדרת ה-Evo של הענקית הקוריאנית, זמינים כעת במחירים מוזלים בחנות המקוונת עדיין מחפשים כרטיס microSD איכותי ובנפח משמעותי שיסייע לשדרג את המכשיר החכם שלכם? ההצעה העכשווית באמאזון ארצות הברית עשויה להתאים לכם. החנות המקוונת מציעה לרכישה את כרטיסי ה-Evo של סמסונג, אשר מבטיחים לספק מהירויות העברת נתונים של עד 48 מגה-בייט בשנייה, במחירים של כ-54 דולר (כ- ש"ח) כולל מסים ומשלוח לישראל לדגם ה-128GB, וכ-32 דולר (כ- ש"ח) כולל משלוח לישראל לדגם ה-64GB – מחירים מהתחרותיים ביותר שזמינים בשוק נכון לרגע זה. אם זה מוצר שנמצא ברשימת הרכישות הנדרשות שלכם, שווה להעיף מבט ולשקול רכישה. תהנו! לא הכי זול שיש – אבל עדיין משתלם ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים