צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
רק כדי להאיר את תשומת ליבכם, תראו מה פלאפון עושים: http://rotter.net/forum/scoops1/17200.shtml
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני 1חדש. ורוצה לשתף את מי שיכול לעזור ולהיעזר בעניין. קניתי מחשב 1090 Dell Inspiron וכל הזמן היו בעיות בתקשורת סברתי שזה בגלל ספק האינטרנט וכדו'. כשלא הצלחתי להפעיל את הבלוטוס פניתי לשירות הלקוחות שלהם ומיד פתחו לי מס' קריאה והודיעו שיחליפו את כרטיס התקשורת. ושאמתין ל-סמס מהמעבדה. לשבחם יאמר שהבטיחו גם להחליף הבטריה שאינה תקינה. משבושש ה-סמס להגיע פניתי למעבדה ואמרו לי שעדיין אין להם את החלק האמור ולכשיגיע יודיעו לי. המתנתי כמו חנון מצוי. ולאחר יותר משבוע התקשרתי שוב והודיעו שעדיין החלק לא הגיע ואינם יודעים מתי יגיע. פניתי שוב לשרות לקוחות ואמרו שכן כנראה יש בעיה עם החלק - כרטיס תקשורת - ופתחו לי מספר קריאה חדש עם בקשה לכרטיס תקשורת חליפי שלא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופתעתי לגלות שישראכרט עומדת למחוק תוך שבוע את כל הנקודות תעופה שצברתי!! ועוד אפילו לא מפרסמים את זה! רק בכתבה אחת בYNET! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406759,00.html מה עושים עם הבזיון הזה?? ככה ניתן להם לשלשל את כל הכסף לכיסם?? מרתיח!! יש אנשים שבונים על זה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות סקופ מחו"ל. (ויקי - מהו סקופ) חיפשתי בטבלת המיסים אבל לא מצאתי קטגוריה מתאימה, בנוסף מהו ההבדל בין שני עמודות ה"מיסים ככלי" לכל פריט בטבלה ? כמו כן, הסקופ שוקל בערך 3.5 ק"ג האם זה משפיע על המכ"ס או כל מס אחר ? אז כמה אצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הופניתי להצעת רכישת מחשב נייד פה: https://psale.co.il/product/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-asus-x415ea-i7-%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%9b%d7%a1%d7%95%d7%a3/ הובטח לי משלוח ע"י שליח תוך יום יומיים. בצעתי העברת 3800 ש"ח לחשבון של מוטב בשם: "פרומו קינג ישראל" ומאז חלפו 4 ימים והמחשב אינו נראה באופק. מישהו מכיר את חברת psale?! יתכן שנפלתי טרף לנוכל ? מה אומר החוק לגבי זמן הספקה מקסימלי לקניית מוצר באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע במסלול של ספק+תשתית בבזק ל-5 מגה. רוצה לעבור ל-15 מגה אבל לא לשלם יותר. המודם של בזק בחינם, ויש לי ראוטר משלי. אין לי בעיה עם כל ספק/חברה/שוק סיטונאי אם זה יעזור. לאן כדאי. בזק מתעקשים לא לתת את המחירים שיש להם כי הם טוענים שזה רק ללקוחות חדשים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם באמת נראה את מיזם הסיבים של אנלימיטד בפעולה רחבה בקרוב? הדיווחים העדכניים מצהירים שהתוכנית נקלעה לעיכוב נוסף, ונמצאת כעת בנסיון הבראה בו נעצרים תשלומים ומחפשים משקיעים חדשים הרבה ציפיות כרוכות במיזם האופטי של חברת חשמל ו-IBC (המוכר בשמו המסחרי 'אנלימיטד' – Unlimited). עבור הגולש הישראלי, ולו הפשוט ביותר, הצלחת המיזם פירושו מהפכה בנושא החיבור לאינטרנט בארץ, הן מבחינת הגבולות שיפרוץ והן מבחינת העלות-תועלת בשוק הישראלי. לאחר תמונה אופטימית לפני כחצי שנה, בה הורכז על התחלת פריסת הקווים בגוש דן, דיווחים עכשוויים באתר כלכליסט מצביעים על קשיים כלכליים בהנהלת המיזם שמביא אותו בלית ברירה לתוכנית הבראה, במהלכה תואט ואולי אף תושהה פריסת הקווים, עצירת תשלומים לבעלי המני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי תקנות המכס, חבילות בשווי $75 - לא כולל דמי משלוח - פטורות ממס. למרות זאת, המערכת של אמזון מבקשת import fees deposit ברגע שסך ההזמנה - כולל דמי המשלוח - עובר את ה-$75. האם למישהו יש ניסיון עם הזמנות כאלו? אמזון מחזירים את התשלום המיותר הזה או שחברת השילוח שומרת אותו לעצמה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אתם ממליצים לרכוש כרטיס זיכרון של סאנדיסק דרך איביי? המחיר מאוד זול לעומת הארץ, אבל איך אני יכול לדעת שזה לא זיוף ואחרי חודש ימחקו לי כל התמונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש ברשותי טלוזיה מדגם טושיבה regza משנת 2010, אני שוקל לקנות סטרימר שיתחבר לטליויזה ולהתמש בשירותים כמו נטפליקס ויוטיוב ובנוסף אשמח אם לסטרימר תהיה אופציה מובנת לקליטת ערוצי עידן פלוס. גובה התקציב הוא בערך עד 500 שקל, אך ניתן לחרוג במידת הצורך. אשמח לקבל ממכם המלצות וכיוונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בכלל אפשרות למצוא נוטבוק של סביבות 11 אינץ' ב-1,500 ש"ח או שאני מפנטז? רוצה אותו עם 4GB זיכרון - כל השאר פחות חשוב, גם לא מסך מגע...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סופ"ש טוב לכל חברי הפורום קניתי איזה מוצר ב 51 דולר מאיביי . עכשיו כהרגלי אני מבקש מהמוכר שיגיד לי מתי הוא שלח ושיתן לי קוד מעקב . שלחתי לו כמה הודעות במהלך החמישה ימים האלה , והמוכר פשוט לא ענה אפילו להודעה אחת . זה הדליק אצלי מנורה אדומה חזקה . ניסיתי לפתוח קייס באיביי אבל אפשר רק מה 9 בינואר . מה אפשר לעשות במצב כזה ? זה נשמע לכם נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב ראשון של אפל, (עוד לא החלטתי אם זה יהיה נייד או נייח) ואני יודע שיש כמה יבואנים שמייבאים את אפל בארץ. האם זה משנה דרך איזה יבואן יהיה המחשב שאקנה? (למשל בגלל שירות יותר טוב, או עלות חלקים שונה, וכו') ובדומה לכך, האם יש סיבה להעדיף חנות כזו או אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש כיסא לעבודה ממושכת על מחשב. לרוב אני יושב כל יום כל היום בתחום העבודה שלי, והכיסא שאני יושב על כרגע ממש על הפנים, ואני מרגיש שזה מונע ממני להתרכז ולהתייעל בעבודה עקב אי נוחות בגב רגליים ומרפקים. אני מאוד מתעניין בכיסא STEELCASE LEAP אבל משום מה אף אחד לא מוכר אותו בחנויות פרונט בארץ. יש רק חברה או שניים (שאין להם חנות פיזית, אלא משרדים) שמייבאים את הכיסא וגם אז זה לחכות להצטרף להזמנה גדולה יותר של חברה או ארגון. בגדול אני מוכן להשקיע בכיסא טוב אבל מן הסתם אם יש משהו דומה בתקציב נמוך יותר אשמח לשמוע המלצות מהנסיון שלכם. חשוב על מאוד תמיכה טובה בגב תחתון ומשענות יד מתכווננות (לא רק למעלה למטה, אלא גם פנימה והחוצה) …
-
בינואר השנה התחייבתי לספק אינטרנט לשנה במהירות של 10 מגה היום החלטתי לברר מחירים וגיליתי משהו די מדהים!!! אם אני מתנתק יש קנס יציאה אבל אם משדרג את המהירות זה נקרא חבילה חדשה ואז על פי חוק אין התחייבות, אני יכול להתנתק מהספק להתחבר מחדש ולקבל מחיר של לקוח חדש. אמרתי את זה לנציגה והיא דיברה עם המנהל שלה וקיבלתי מחיר של לקוח חדש והתחברתי ל-20 מגה בלי לבצע את כל התהליך ובלי קנס. (תנסו את זה עם הספק שלכם אולי זה יעבוד ומחירים ללקוחות חדשים הם יותר טובים) כידוע עם ההצלחה בא התיאבון לכן החלטתי לעבור לבזק. גם שם בינואר השנה התחייבתי לשנה לתשתית בזק במהירות 10 מגה במחיר של 90 שקל לחודש וקיבלתי ראוטר בחיוב זיכוי של 24 חודשים. חשבתי לעשות אותו דבר ולעבור למהירות 20 מגה (ללקוחות חדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התוכן בפרסומות הקופצות אינן בוחלות בשום אמצעי בכדי לגרום לכם להרשם לשירות שלהם, שימו לב איזו חוצפה/תעוזה, מפתים אתכם לבחור סמארפון ובכלל מדובר ב"משחק טריוויה" שעלותו מאות שקלים בחודש. לתוכן אין שום קשר לכותרת ואין שום הפניה למחיר האמיתי של השירות שרשום אך ורק בתקנון. http://tradein-center.co.il/no-alert.html?aff1=purple2&aff2=&utm_source=purple2&utm_medium=1&utm_campaign=purple2ChooseCellTradeInFeb11 חלק מהתקנון: עלות השירות עלויות השירות הינן כדלקמן: עלות ההרשמה לשירות היא 40 ש"ח כולל מע"מ. עלות מנוי מינימאלית לחודש היא 80 ש"ח כולל מע"מ )ולא כולל עלות הרשמה(. עלות קבלת השאלה הראשונה בכל סבב שאלות חודשי, וכן עלות קבלת כל שאלת תזכורת שבועית…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות! במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו). המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון. מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא. נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר. לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל! זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם! לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪. אבי סירב וביקש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-