עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום לכולם אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב ראשון של אפל, (עוד לא החלטתי אם זה יהיה נייד או נייח) ואני יודע שיש כמה יבואנים שמייבאים את אפל בארץ. האם זה משנה דרך איזה יבואן יהיה המחשב שאקנה? (למשל בגלל שירות יותר טוב, או עלות חלקים שונה, וכו') ובדומה לכך, האם יש סיבה להעדיף חנות כזו או אחרת? תודה

2. אני מחפש טלוויזיה בגודל 55" לשימוש סטנדרטי (נטפליקס, יוטיוב, פרטנר TV) אשמח להפעיל את הכל בשלט אחד ולהימנע מקנייה של סטרימר חיצוני בטושיבה ראיתי שאין את האפליקציה של פרטנר TV הבנתי שב LG וסאמסונג יש מערכות הפעלה פופלריות יחסית שזוכות לעדכונים. כדי לקחת אחד מהם? עדיף להתעקש על אנדרואיד TV? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז בין שיטוטי באמאזון ראיתי שהנייד הזה מוצע במחיר של 850 דולר (לעומת 999 מחיר בסיס), םלוס מיסים ומשלוח יעלה $1,109.02 שהם 3,735 ש"ח. לדעתי זה מחיר בדיחה למחשב כזה, אני ממש מתלבט אם לקנות עכשיו או לחכות עוד לבלאק פריידי. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dovik,

שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Batels,

*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתלבט בנוגע לקניית מצלמת רכב. חשבתי על הדגם: YI Mirror Dash Camera https://www.amazon.com/dp/B01CW4BI6G/ref=emc_b_5_t https://www.yitechnology.com/yi-mirror-dash-cam המצלמה מותקנת על המראה, לכן לא ברור לי איך אפשר להשתמש במראה במצב כזה. (ההגיון אומר שזה מחליף את המראה, אבל לפי סרטונים ביוטיוב זה לא). בקיצור, אשמח להבין ממשהו שיש לו את הדגם הזה - האם השימוש במראה הראשית ברכב נפגע כתוצאה מהתקנת המצלמה? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by VenusGOD,

היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.

8. דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא עובד ב- HOT ולא קשור אליהם בשום אופן! ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים. אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם. כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם. *ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היום, נאלצתי ללכת לסניף קאמרה חיפה שבצ'ק פוסט, על מנת להביא את המצלמה שלי, Canon PowerShot SX150 IS, לתיקון בגלל בעייה בסוללה הראשית (המצלמה שלי החלה לפתע כל הזמן לדרוש ממני להכניס תאריך ושעה בלי הפסק, גם אחרי שהכנסתי וכיביתי למשך חצי דקה מינימום). בחנות כאשר המוכר בדק האם הוא יכול להחליף לי במקום את הסוללה הראשית של המצלמה הזו, הוא נדהם לגלות שלהבדיל מה-Canon PowerShot A1100IS הקודמת שלי, בה הסוללה הראשית נמצאת באותו איזור כמו הסוללות ה-AA הנטענות הרגילות להפעלה וכן כרטיס הזיכרון (כלומר באיזור המכסה), בדגם הנוכחי שלי שמצויין בתחילת הנושא, וכן בכל המצלמות החדשות של קנון, קנון העבירה את הסוללה הראשית מהמכסה אל הלוח האלקטרוני של המצלמה, הנמצא בתוך גוף המצלמה עצמה. התוצאה: ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה שאתם רואים ! אמנם יש אותיות קטנות, אבל עדיין, שוואה בהחלט .... http://m.ynet.co.il/Articles/5305226

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zeev86,

אהלן. הסיפור התחיל ככה: לפני כשבוע וחצי נעלם לי האינטרנט. גם אצל השכנים. הגיע טכנאי של HOT, בדק, והבהיר לי שישנה בעיה ותוך 24 שעות יגיעו טכנאים אחרים ויסדרו את זה. יום לאחר מכן אכן האינטרנט חזר, אבל עכשיו זה הולך ככה: 5-15 דקות יש לי אינטרנט, לא במלוא העוצמה, מוריד על 3-5 מגה לשניה (חבילת גלישה 100 מגה), ולאחר מכן, הורדה, גלישה, כל מה שקשור לרשת - מפסיק לעבוד. אין לי ניתוק, אין לי limited connection - כל הסימנים במחשב שהאינטרנט תקין - אבל אין גלישה למספר דקות - עד שזה חוזר לעבוד לעוד 5-15 דקות על חצי מהמהירות. בדקתי בHOTBOX בLOG של המכשיר - שום שגיאות. מה אני עושה במקרה כזה? איך אני מוכיח שיש בעיה למרות שאין שום סימנים במחשב על כך שהאינטרנט מתנתק? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מעבד ראשון - i7 4790K (משומש אך תקין לגמרי) מעבד שני - i7 8087K Limited Edition (דור 8, מהדורה מוגבלת, חדש בקופסא) השאלה מהו לדעתכם המחיר שיהיה הוגן גם כלפי הקונה וגם כלפי המוכר.. מחיר נפרד לכל מעבד כמובן תודה

14. שוב פעם אני נתקל בחזירות של יבואנים. שק שינה, ביקורות מעורבות בחול, נמכר בכ 200-250 דולר, לרוב בפחות והמחיר בארץ..... 1600 שח ! אולי לא צריך להאשים את ריקושט אלא את הצרכן הישראלי שממשיך לקנות בחנויות האלה....נ אם משהו מכיר מוצר זהה במחיר שפוי בארץ אשמח לשמוע. אם לא נחכה לביקור הבא מארהב....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oded1st,

אז עוד שבועיים אהיה בגרמניה. אני רוצה לרכוש GTX980 ושואל אתכם האם זה משתלם? האם אתם יכולים להמליץ על חנויות מסויימות? אהיה גם באמסטרדם (אבל בעיקר גרמניה מטרופולין-לים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shdrthki1,

אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shimronfio,

שלום, יש ברשותי טלוזיה מדגם טושיבה regza משנת 2010, אני שוקל לקנות סטרימר שיתחבר לטליויזה ולהתמש בשירותים כמו נטפליקס ויוטיוב ובנוסף אשמח אם לסטרימר תהיה אופציה מובנת לקליטת ערוצי עידן פלוס. גובה התקציב הוא בערך עד 500 שקל, אך ניתן לחרוג במידת הצורך. אשמח לקבל ממכם המלצות וכיוונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ballcall2,

הזמנתי אוזניות מאמזון במשלוח מזורז לכתובת ש-mustop נתנו לי. עכשיו השיטת משלוח ש-amazon בחרו היא ups ground שחתימה היא חובה. האם mustop יוכלו לקבל את החבילה שלי, אפילו שאני לא אהיה שם לחתום על החבילה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם. לפני חודש וחצי הזמנתי מאיביי כונן דיסקטים חיצוני, עם חיבור USB, במחיר של 38 ש"ח. את הכונן הזמנתי כדי לשלוף מידע מ-40 דיסקטים שנמצאים ברשותי והוא הגיע בחבילה יחסית מרשימה לאחר חודש המתנה. עקב חוסר בזמן, השתמשתי בכונן לרגעים קצרים בכל פעם שיש לי רגע פנוי. לאחר שבוע בדיוק, וכשנשארו לי 6 דיסקטים שעדיין לא שלפתי מהם את המידע, הכונן שבק חיים. חיברתי אותו למחשב אחר וניסיתי להכניס אליו דיסקט שידוע לי שהוא פועל - אבל הכונן היה מת לחלוטין! מה המסכנה - לא להזמין מוצרי אלקטרוניקה מאיביי!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zeev86,

אני התיאשתי כבר לגמרי. הייתי עם בזק בינלאומי. הכל טוב אצלהם - רק Youtube לא עובד. עברתי לאקספון. שום דבר לא זז. עברתי להוטנט. עבד בסדר. אחרי חודשיים בסופי שבוע ובחגים שום דבר לא זז. חזרתי אחרי חודש לבזק בינלאומי, לאותו יוסר (שכחתי לנתק אותו) והכל עובד טוב אבל Youtube לא זז, מוריד סרטון על 300 KB לשניה במקרה הטוב. אני לא יודע כבר מה לעשות. איזה ספק בימינו יש שיתן גם גלישה נורמאלית, גם צפיה בYoutube וגם פינגים סבירים במשחקי רשת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מזמין הרבה מאתרים שונים, ולפעמים קשה לעקוב אחרי כל ההזמנות. לכן פיתחתי מערכת שעוזרת בניהול ואירגון הזמנות באינטרנט (כרגע תומכת באיביי ואלי אקספרס, בקרוב נרחיב לעוד אתרים), בשם iOrder. המערכת מורכבת מאתר ותוסף לדפדפן (כרום) שיצרתי. אחרי שסיימת לרכוש מוצר כלשהו, התוסף מאותת לך שעכשיו אתה יכול למשוך את נתוני ההזמנה בלחיצת כפתור ולאחסן אותם תחת המשתמש שלך. בשלב הבא כל המידע על הפריטים שהזמנת מהאתרים השונים מוצג באתר בטבלה נוחה, יחד עם המלצות לרכישת מוצרים דומים, אפשרות למעקב אחרי החבילה ועוד. גם אם התקנתם את התוסף אחרי שכבר קניתם מוצרים, אפשר לחזור לעמוד של פרטי ההזמנה של כל מוצר מאיביי/אלי אקספרס, ולמשוך את המידע ע"י לחיצה על EXTRACT בתוסף. הכל בחינם …

23. Started by MODY69,

רק כדי להאיר את תשומת ליבכם, תראו מה פלאפון עושים: http://rotter.net/forum/scoops1/17200.shtml

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iSolt,

1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…

25. היום קיבלתי אימייל שבדיל היום עם מימוש קופון אפשר לרכוש מצלמה "אל איי אימפורט" ב39 ש"ח במקום 119 ש"ח. אני רואה כאלה בDX שעלותם נעה בין $4 ל12$ מי הם "אל איי אימפורט"? יבואן אני מניח אבל חצובה מיוצרת בסין? ומה איכות של חצובה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.