עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by דובי770,

הייי קניתי עכשיו באוריג'ין בטלפילד 3 ב10 דולר (יש שם מבצע עכשיו). אוריג'ין זה פשוט COPY של סטים, הם בנו את זה בצורה כ"כ דומה... פעם ראשונה שנכנסתי לאוריג'ין. אני מקווה להנות מבטלפילד, עד היום שיחקתי בעיקר cod.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז בין שיטוטי באמאזון ראיתי שהנייד הזה מוצע במחיר של 850 דולר (לעומת 999 מחיר בסיס), םלוס מיסים ומשלוח יעלה $1,109.02 שהם 3,735 ש"ח. לדעתי זה מחיר בדיחה למחשב כזה, אני ממש מתלבט אם לקנות עכשיו או לחכות עוד לבלאק פריידי. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הזמנתי את הקשיח הנ"ל מאמאזון (http://www.amazon.com/dp/B005T3GRLY/) בעלות של 120 דולר עכשיו מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני מזמין דרך musttop הייתי מעוניין לדעת אם מישהו (עם ניסיון כמובן) יודע עד כמה המחירון שלהם נכון הם באמת מחייבים 23.9 $ מיסים ? (כמו שהמחשבון שלהם טוען) וכ - 20-30 דולר משלוח ללא עלויות נוספות ? או שאני יקבל כל מיני חיובים לא מוסברים ? נ.ב. * בנוסף שלחתי להם מייל עם "10$ הנחה באמזון" ** והסיבה שקניתי מאמאזון היא בגלל המחיר ובגלל שהיה לי את העלות ב GIFT CARD

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html רק עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת. למרות שכתוב שהחוק נכנס באפריל, לא היה איזה "הייפ" תקשורתי סביב זה וזה קצת קבור אפשר להגיד. האם החוק הזה באמת קיים ועבר? איך זה עובד? אני בתשתית של בזק (משלם על 5mb), טלפון של נטוויזיון, ומשלם בנוסף על קו קל לבזק 25 שקלים. האם אני יכול להתקשר עכשיו לבזק ולהגיד להם שינתקו אותי מהקו הקל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. כונן ה-BX200 של חברת Crucial מוצע במחיר אטרקטיבי במיוחד, שבהחלט שווה לשקול אותו על אף החסרונות היחסיים המחירים של כונני ה-SSD ממשיכים לזחול כלפי מטה באופן הדרגתי, והדוגמה העדכנית לכך מגיעה אלינו מחנות אמאזון בריטניה – שמציעה את כונן ה-BX200 בנפח המירבי במחיר של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של אחסון. במסגרת מבצעי Deal of the Day, כונן ה-SSD העדכני של Crucial ניתן לרכישה בעבור כ-166 פאונד בריטי, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-900 שקלים בלבד, המהווים את אחד המחירים הזולים ביותר שראינו ל-SSD ברמת הנפח הזו מאז ומעולם. ראוי לציין כי כונני ה-BX200 רחוקים מלהיות מפלצות ביצועים, אפילו ביחס לכונני SSD צרכניים אחרים – אך הם בכל זאת מציעים רמת ביצועים סבירה ושיפור גד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן, לפני מס' שבועות הייתי די נעול על לקנות SGS2 בחנות פרטית ולעשות עליו ניתוק זיקה בחברת פלאפון במסלול שהיה להם- "חיילים סמארטפון". זה היה המבצע הכי משתלם שראיתי: 500 דק'+500 SMS+חבילת גלישה ללא הגבלה=200 ש"ח בחודש, והם נותנים זיכוי על המכשיר 120 שקל בחודש (המכשיר עולה כיום 2300 בחנות פרטית). אבל, לצערי, לפני כשבוע שמתי לב שכבר אין להם את המסלול הזה, אלא במקומו ישמסלול שנקרא- חיילים מדיום- 400 דק' ו-SMS, חבילה גלישה 500MB באותו מחיר!! 200 ש"ח! עכשיו כולי בבאסה, בגלל זה אני לא קונה פלאפון, וכל המסלולים האחרים שראיתי לא משתווים למה שהיה להם פעם. אשמח אם תתנו לי דוגמא למסלול שקיבלתם בחברה מסויימת שמשתלם לדעתכם. אני יודע שיש מסלולים לא רשמיים, כלומר כאלו שלא מפורסמים באת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מעבד ראשון - i7 4790K (משומש אך תקין לגמרי) מעבד שני - i7 8087K Limited Edition (דור 8, מהדורה מוגבלת, חדש בקופסא) השאלה מהו לדעתכם המחיר שיהיה הוגן גם כלפי הקונה וגם כלפי המוכר.. מחיר נפרד לכל מעבד כמובן תודה

8. הגירסה הצרפתית של אמאזון מציעה מחירים קורצים מאוד על כונני ה-SSD הפופולריים של היצרנית האמריקאית, רק למשך חצי היממה הקרובה מתגעגעים למבצעים הנהדרים של תקופת הבלאק פריידיי? נראה כי חג הפסחא המתקיים בחו"ל מעניק לנו תזכורת קטנה מתקופת הדילים החמה ההיא – עם מבצעים על כונני ה-Ultra II הנודעים. במסגרת מבצעי Deal of the Day אשר יהיו זמינים עד לשעה 01:00 מחר לפי שעון ישראל, אמאזון צרפת מציעה את דגמי ה-240GB, ה-480GB וה-960GB של הכונן של סאנדיסק במחירים של כ-66 יורו, כ-122 יורו וכ-211 יורו בהתאמה, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל. מחירים אלו מתורגמים ל-283 ש"ח, 523 ש"ח ו-904 ש"ח בהתאמה – וכנראה שלא צריך להסביר כי מדובר בהצעות נהדרות ומשתלמות מאוד, אשר מתקרבות (ואף חוצות…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by A-10,

זה שהעולם הולך ומתדרדר, לא חדש. אז הנה מה שסמסונג "המציאה" - https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/932779

10. היי. לפני שנה קניתי משחק מסוים באיביי, שמגיע בתור הורדה דיגיטלית. במכירה צוין שמדובר בסריאל רגיל לגמרי, כמו שמקבלים כשקונים את המשחק באתר של החברה. מכייון שהמחיר שקניתי בו היה נמוך ב5$ בלבד מהמחיר באתר החברה, זה לא העלה בי חשד. קניתי, קיבלתי סריאל, והתקנתי את המשחק. עברה שנה, והופיעה לי הודעה שהסריאל שאני משתמש בו פג תוקף תוך 7 ימים. בפנייה למפתחת המשחק נאמר לי שהסריאל שהשתמשתי בו הוא מעין סריאל מוגבל בזמן שמקבלים בחינם עם מוצרים מסוימים, ותקף לשנה בלבד. המשתמש של המוכר שמכר לי את הסריאל לא קיים יותר (מעניין למה...). האם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין הזה, לקבל החזר כספי דרך PP בצורה כלשהי? פרק הזמן שבו מותר לפתוח קייס נגמר מזמן. אבל מדובר במקרה שבו לא יכולתי לדעת שהמוצר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. הנדל נלחם ביוקר המחיה: אלה המוצרים שיוזלו - אייס (ice.co.il) נחיה ונראה ....

12. שתי חבילות שקניתי באמזון הגיעו לחברת המשלוח USHOPS בארצות הברית. ביקשתי איחוד חבילות: בוצע, שילמתי, נישלח אלי. קיבלתי פתחתי את החבילה(המאוחדת) וחבילה אחת חסרה. צילמתי את מה שקיבלתי פניתיׁ(במייל וגם ב WhatsApp) ל USHOPS ענה לי נועם, שמע בדק וחזר אלי ואמר שלא מוצאים את החבילה, אבדה. שאל אם אני רוצה זיכוי או שיקנה עבורי את המוצרים שאבדו(85 $) בחרתי שיקנה וישלח לי. לבקשתו שלחתי את הקישור למוצרים. נעם כתב לי: שלחתי את הקישור למחלקת הרכש, אעדכן אותך. בשלב זה הקשר נותק, חיכיתי שבועיים שום עדכון. אין קשר טלפוני עם נציג שרות, לא עונים למייל, פניה ב WhatsApp מפנה אותי לרובוט. לאחר כמעט חודש עשיתי עוד ניסיון, שלחתי מייל והתרעת…

13. מה שאתם רואים ! אמנם יש אותיות קטנות, אבל עדיין, שוואה בהחלט .... http://m.ynet.co.il/Articles/5305226

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jonbir2,

שלום! אני רוצה לעשות אינטרנט בבית, דיברתי עם בזק הם נתנו לי הצעה על תשתית+ספק בזק בינלאומי במהירות של 10mb ב 85 שקל בחודש. משתלם? יש ספקיות שיביאו לי ביותר זול?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ngc224,

היי, התקלקל לי המחשב, לקחתי אותו לחנות שקניתי ממנה, בדקו אותו במעבדה ונאמר לי שיש חשד שלוח אם תקול. שלחו את הלוח ליבואן (לוח של GIGABYTE) ואמרו שיקח בארך שבועיים עד שהלוח יגיע... עכשיו עברו כבר כמעט 3 שבועות ואין לוח... השאלה כמה זמן לפי החוק מותר להם לתקן את המוצר ? (הרי זה לא יכול להיות חצי שנה).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Batels,

*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dovik,

שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Idan111185,

בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…

19. Started by orpaz121,

שלום לכולם. התעניינתי במעבדים מaliexpress. האם זה אמין? מהקישור הנ"ל: http://www.aliexpress.com/item/Intel-i7-3970x-formal-edition-package-boxed-i7-3960x/726185224.html מהמוכר: AST GLOBAL EXPRESS LIMITED - Small Orders Online Store, Hot Selling My Passport 1 TB,WD My Passport 1TB,atv and more on Aliexpress.com AST GLOBAL EXPRESS LIMITED יש להם אתר בגוגל. ודיברתי איתם על 5 מעבדי 3970x ב700$. תודה רבה עריכה/עידכון: הינה השיחה שלי איתם:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שוב פעם אני נתקל בחזירות של יבואנים. שק שינה, ביקורות מעורבות בחול, נמכר בכ 200-250 דולר, לרוב בפחות והמחיר בארץ..... 1600 שח ! אולי לא צריך להאשים את ריקושט אלא את הצרכן הישראלי שממשיך לקנות בחנויות האלה....נ אם משהו מכיר מוצר זהה במחיר שפוי בארץ אשמח לשמוע. אם לא נחכה לביקור הבא מארהב....

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Gal Magen,

שלום לכולם, שמח לחזור בכל תקופה ולהתייעץ כאן לגבי מחשב חדש אני מחפש מחשב נייד למשפחה בתפקוד משרדי הבנתי שיש בעיית תמיכה לווינדוס מסויים, אשמח לדעת על איזה מדובר מסך: 14-15 אינצ' רזולוצייה: עדיף מעל HD אם אפשר משקל: לא רלוונטי איחסון: 512GB מינימום זיכרון RAM: 16GB מינימום (עם אפשרות לשדרוג) כרטיס מסך: לא למשחקים, אינטרנט בעיקר מערכת הפעלה: ווינדוס 11 ומעלה (יש בעייה עם ווינדוס 11 מבחינת תמיכה? ) מעבד: I7 / I5 דור מעבד: אינני יודע מה הדור שקיים היום, חיבורים: USB TYPE-A חובה לפחות אחד TYPE-C אחד לפחות לחיבור עמדת עגינה עמדת עגינה - חובה אפשרות לחיבור מקשים מוארים: אם יש מה טוב שפה: עברית / אנגלית לחצני מספרים: לא חובה אחריות 3 שנים ומעלה חברה: עדיפות ללנובו ThinkPad …

23. דבר ראשון אני רוצה לציין שאני לא עובד ב- HOT ולא קשור אליהם בשום אופן! ההטבה הזו היא רק למצטרפים חדשים. אז ככה, אם שמתם לב לתופעה מאוד מעצבנת כאשר מתקשרים להוט או ליס, זה שהם רוצים המון כסף על התקנות במיוחד עבור לקוחות חדשים אשר שם המחירים נעים בין 200 ל- 400 שקל. אלו מחירים מאוד גבוהים שאני יכול לחסוך לכם אותם. כל מי שחושב להצטרף להוט (לא משכנע אף אחד) והוט רוצים לגבות ממני דמי התקנה גבוהים, שיפנה אלי בפרטי ואני אסדר לו כבר התקנה חינם. *ושוב אני מדגיש, אין פה כוונות רווח או סוג של פרסום. דווקא להיפך, יש פה רצון טוב לחסוך לאנשים כסף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לעשות מנוי לall jobs אבל היום זה ה30 לחודש. אז השאלה‚ אם אני עושה מנוי לחודש בעצם ( כי אני רוצה לנסות חודש ואז לבטל‚ אלא אם כן זה באמת יהיה יעיל..). אז זה דווקא לגביי החודש הזה שעומד להגמר חודש 10 כלומר משלמת 49 שח ליום אחד ואז שוב יחיבו אותי לחודש הבא או שפשוט זה הולך מה30 לחודש עד ה30 לחודש הבא? אשמח שתענו לי בהקדם האפשרי למה מצאתי משרה ממש טובה ואני לא רוצה שתעלם או תתפס ואני רוצה לעשות כבר מנוי אך מפחדת בגלל מה שהסברתי לעיל. תודה רבההההההה!!

25. אהלן, אני רוצה להזמין מוצרים בשווי של בערך 65 דולר, אמזון מוסיפים לי על המשלוח עוד 11 דולר, ובגלל זה מייקרים לי את הסיפור ממש בגלל שאני צריך לשלם על כל החבילה עוד 17 אחוז, מדוע עליי לשלם מיסים?

דיונים חדשים בפורומים