צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי אוזניות מאמזון במשלוח מזורז לכתובת ש-mustop נתנו לי. עכשיו השיטת משלוח ש-amazon בחרו היא ups ground שחתימה היא חובה. האם mustop יוכלו לקבל את החבילה שלי, אפילו שאני לא אהיה שם לחתום על החבילה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק כדי להאיר את תשומת ליבכם, תראו מה פלאפון עושים: http://rotter.net/forum/scoops1/17200.shtml
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש כזה דבר? אני כרגע עם 012 ואחרי שחודש החסד שהחלטתי לתת להם (בכל זאת, מחובר איתם כבר כ-10 שנים), פגה הסבלנות שלי: המשחק שלי (Ragnarok Online) מתחבר לשרת בחוף המזרחי של ארה"ב ובעוד החיבור סביר+ באמצע שבוע, בסופ"ש אני לא מצליח להחתבר בכלל (אפילו אין פינג לשרת!) שלא לדבר על לראות סרטונים ביוטיוב ב-720 ומעלה. ממש כמו לחיות עם מודם בסופ"ש. מה העלויות של גיימר בבזק בינלאומי? אני לא מעוניין ביותר מ-12\15 מגה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום קיבלתי אימייל שבדיל היום עם מימוש קופון אפשר לרכוש מצלמה "אל איי אימפורט" ב39 ש"ח במקום 119 ש"ח. אני רואה כאלה בDX שעלותם נעה בין $4 ל12$ מי הם "אל איי אימפורט"? יבואן אני מניח אבל חצובה מיוצרת בסין? ומה איכות של חצובה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה אמור להיות שייך ואם זה לא לפה אז אשמח שיעבירו את האשכול או להגיד לי היכן. אשמח לביקורת, בעיקרון את הכרטיס מסך כבר קניתי בבלאק פריידי ואני מתכנן לקנות את שאר החלקים בחודש חודשיים הקרובים. *הערה חשובה: אני הולך להשתמש במסך מחשב הזה: Asus XG258Q ואשמח לדעת שכל החלקים מתחברים ביחד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם היום (5 ליוני) אני מזמין משלוח עם עשרות מוצרים מDX, הוא יגיעה עד 28 ליוני? האם יש לחץ בתקופה נוחחית אצלם, במכס אצלנו, בדואר ישראלי? עוד דבר, מה קורה אם אין באפשרותי לאסוף חבילה תוך 14 ימים שהיא בסניף דואר הקרוב? ישלחו חזרה או ישמרו אותה עבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על האתר הזה? הזמין דרכו? יכול לתת חוות דעת? ניסיתי לבדוק את הכתובת בגוגל וזה מראה בית פרטי, בדקתי את כל חשבונות המדיה שלהם , אין כלום, שום פוסט שום דבר. המידע היחידי שהצלחתי להוציא זה שמישהו בן 25 שקורא לעצמו ניב פתח אותה, וכל החשבונות נוצרו באפריל השנה. אשמח לחוות דעתכם, האם הייתם מזמינים משם? תודה. https://rnhpc.co.il/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מי שמחפש בית ספר למוזיקה ברחובות, איכותי ומקצועי עם מגוון חוגים לכל הגילאים ממליצה בחום לצור קשר http://www.cantabile.co.il/ מורים מדהימים, שיעורים מהנים והכל בהרבה כיף והנאה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי תקנות המכס, חבילות בשווי $75 - לא כולל דמי משלוח - פטורות ממס. למרות זאת, המערכת של אמזון מבקשת import fees deposit ברגע שסך ההזמנה - כולל דמי המשלוח - עובר את ה-$75. האם למישהו יש ניסיון עם הזמנות כאלו? אמזון מחזירים את התשלום המיותר הזה או שחברת השילוח שומרת אותו לעצמה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התיאשתי כבר לגמרי. הייתי עם בזק בינלאומי. הכל טוב אצלהם - רק Youtube לא עובד. עברתי לאקספון. שום דבר לא זז. עברתי להוטנט. עבד בסדר. אחרי חודשיים בסופי שבוע ובחגים שום דבר לא זז. חזרתי אחרי חודש לבזק בינלאומי, לאותו יוסר (שכחתי לנתק אותו) והכל עובד טוב אבל Youtube לא זז, מוריד סרטון על 300 KB לשניה במקרה הטוב. אני לא יודע כבר מה לעשות. איזה ספק בימינו יש שיתן גם גלישה נורמאלית, גם צפיה בYoutube וגם פינגים סבירים במשחקי רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי הרחבה עבור הסמארטפונים והטאבלטים שלכם, מסדרת ה-Evo של הענקית הקוריאנית, זמינים כעת במחירים מוזלים בחנות המקוונת עדיין מחפשים כרטיס microSD איכותי ובנפח משמעותי שיסייע לשדרג את המכשיר החכם שלכם? ההצעה העכשווית באמאזון ארצות הברית עשויה להתאים לכם. החנות המקוונת מציעה לרכישה את כרטיסי ה-Evo של סמסונג, אשר מבטיחים לספק מהירויות העברת נתונים של עד 48 מגה-בייט בשנייה, במחירים של כ-54 דולר (כ- ש"ח) כולל מסים ומשלוח לישראל לדגם ה-128GB, וכ-32 דולר (כ- ש"ח) כולל משלוח לישראל לדגם ה-64GB – מחירים מהתחרותיים ביותר שזמינים בשוק נכון לרגע זה. אם זה מוצר שנמצא ברשימת הרכישות הנדרשות שלכם, שווה להעיף מבט ולשקול רכישה. תהנו! לא הכי זול שיש – אבל עדיין משתלם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בין שיטוטי באמאזון ראיתי שהנייד הזה מוצע במחיר של 850 דולר (לעומת 999 מחיר בסיס), םלוס מיסים ומשלוח יעלה $1,109.02 שהם 3,735 ש"ח. לדעתי זה מחיר בדיחה למחשב כזה, אני ממש מתלבט אם לקנות עכשיו או לחכות עוד לבלאק פריידי. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות סקופ מחו"ל. (ויקי - מהו סקופ) חיפשתי בטבלת המיסים אבל לא מצאתי קטגוריה מתאימה, בנוסף מהו ההבדל בין שני עמודות ה"מיסים ככלי" לכל פריט בטבלה ? כמו כן, הסקופ שוקל בערך 3.5 ק"ג האם זה משפיע על המכ"ס או כל מס אחר ? אז כמה אצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הMi Smart Sensor Set אבל יש לי מצלמה אחרת (לא זוכר איזה דגם). האם אני יכול לחבר גם אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלושת מכשירי הדגל של סמסונג הם המובילים הראשונים לשנת 2020 שנוחתים בארץ - עם מלחמת מחירים קשוחה כבר מהרגע הראשון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב ראשון של אפל, (עוד לא החלטתי אם זה יהיה נייד או נייח) ואני יודע שיש כמה יבואנים שמייבאים את אפל בארץ. האם זה משנה דרך איזה יבואן יהיה המחשב שאקנה? (למשל בגלל שירות יותר טוב, או עלות חלקים שונה, וכו') ובדומה לכך, האם יש סיבה להעדיף חנות כזו או אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופתעתי לגלות שישראכרט עומדת למחוק תוך שבוע את כל הנקודות תעופה שצברתי!! ועוד אפילו לא מפרסמים את זה! רק בכתבה אחת בYNET! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406759,00.html מה עושים עם הבזיון הזה?? ככה ניתן להם לשלשל את כל הכסף לכיסם?? מרתיח!! יש אנשים שבונים על זה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע במסלול של ספק+תשתית בבזק ל-5 מגה. רוצה לעבור ל-15 מגה אבל לא לשלם יותר. המודם של בזק בחינם, ויש לי ראוטר משלי. אין לי בעיה עם כל ספק/חברה/שוק סיטונאי אם זה יעזור. לאן כדאי. בזק מתעקשים לא לתת את המחירים שיש להם כי הם טוענים שזה רק ללקוחות חדשים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-