צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני 1חדש. ורוצה לשתף את מי שיכול לעזור ולהיעזר בעניין. קניתי מחשב 1090 Dell Inspiron וכל הזמן היו בעיות בתקשורת סברתי שזה בגלל ספק האינטרנט וכדו'. כשלא הצלחתי להפעיל את הבלוטוס פניתי לשירות הלקוחות שלהם ומיד פתחו לי מס' קריאה והודיעו שיחליפו את כרטיס התקשורת. ושאמתין ל-סמס מהמעבדה. לשבחם יאמר שהבטיחו גם להחליף הבטריה שאינה תקינה. משבושש ה-סמס להגיע פניתי למעבדה ואמרו לי שעדיין אין להם את החלק האמור ולכשיגיע יודיעו לי. המתנתי כמו חנון מצוי. ולאחר יותר משבוע התקשרתי שוב והודיעו שעדיין החלק לא הגיע ואינם יודעים מתי יגיע. פניתי שוב לשרות לקוחות ואמרו שכן כנראה יש בעיה עם החלק - כרטיס תקשורת - ופתחו לי מספר קריאה חדש עם בקשה לכרטיס תקשורת חליפי שלא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בכלל אפשרות למצוא נוטבוק של סביבות 11 אינץ' ב-1,500 ש"ח או שאני מפנטז? רוצה אותו עם 4GB זיכרון - כל השאר פחות חשוב, גם לא מסך מגע...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות! במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו). המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון. מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא. נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר. לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל! זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם! לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪. אבי סירב וביקש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבילה של ספק + תשתית 12 מגה הוט + 012 ב 133 ש"ח אני לא מרוצה כל כך כם מהמחיר שלא הצלחתי להוריד וגם מהמוצר וגם מזה שאני בעקיפין מפרנס את אורנג' ש012 בבעלותה הציעו לי בבזק 5 מגה ספק ותשתית של בזק בינלאומי ב 113.5 ש"ח בסה"כ ,5 מגה זה המהירות המרבית באיזורי מגוריי (פלורנטין ת"א) מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מתלבט האם לקנות אייפון שם. לא הצלחתי להבין עם החוקים החדשים שיצאו, כמה תכלס אני מרוויח אם אני מבצע את הקניה בחו''ל. אשמח לקצת הסברה בנושא. תודה רבה לעוזרים ולקוראים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התוכן בפרסומות הקופצות אינן בוחלות בשום אמצעי בכדי לגרום לכם להרשם לשירות שלהם, שימו לב איזו חוצפה/תעוזה, מפתים אתכם לבחור סמארפון ובכלל מדובר ב"משחק טריוויה" שעלותו מאות שקלים בחודש. לתוכן אין שום קשר לכותרת ואין שום הפניה למחיר האמיתי של השירות שרשום אך ורק בתקנון. http://tradein-center.co.il/no-alert.html?aff1=purple2&aff2=&utm_source=purple2&utm_medium=1&utm_campaign=purple2ChooseCellTradeInFeb11 חלק מהתקנון: עלות השירות עלויות השירות הינן כדלקמן: עלות ההרשמה לשירות היא 40 ש"ח כולל מע"מ. עלות מנוי מינימאלית לחודש היא 80 ש"ח כולל מע"מ )ולא כולל עלות הרשמה(. עלות קבלת השאלה הראשונה בכל סבב שאלות חודשי, וכן עלות קבלת כל שאלת תזכורת שבועית…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הMi Smart Sensor Set אבל יש לי מצלמה אחרת (לא זוכר איזה דגם). האם אני יכול לחבר גם אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור אני מעוניין להרכיב מחשב נייח ולהזמין את החלקים מחו"ל. אני מעוניין ברכיבים שיוכלו להריץ משחקים מודרנים בהגדרות הגרפיות גבוהות ושיהיה מספיק איכותי כדי שיוכל להריץ משחקים שיצאו בשנים הקרובות. תקציב כולל: 6,500 שח (עם או בלי מוניטור). אשמח לקבל המלצות למפרטים ולינקים לרכישת הרכיבים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כיסא לעבודה ממושכת על מחשב. לרוב אני יושב כל יום כל היום בתחום העבודה שלי, והכיסא שאני יושב על כרגע ממש על הפנים, ואני מרגיש שזה מונע ממני להתרכז ולהתייעל בעבודה עקב אי נוחות בגב רגליים ומרפקים. אני מאוד מתעניין בכיסא STEELCASE LEAP אבל משום מה אף אחד לא מוכר אותו בחנויות פרונט בארץ. יש רק חברה או שניים (שאין להם חנות פיזית, אלא משרדים) שמייבאים את הכיסא וגם אז זה לחכות להצטרף להזמנה גדולה יותר של חברה או ארגון. בגדול אני מוכן להשקיע בכיסא טוב אבל מן הסתם אם יש משהו דומה בתקציב נמוך יותר אשמח לשמוע המלצות מהנסיון שלכם. חשוב על מאוד תמיכה טובה בגב תחתון ומשענות יד מתכווננות (לא רק למעלה למטה, אלא גם פנימה והחוצה) …
-
שלום, היום לאחר הפסקת חשמל בדירה - המחשב לא נדלק (לחיצה על כפתור לא עושה כלום) אני מניח שהבעיה בספק, אך לאחר חיפושים ממושכים כאן בפורום ובמקורות אחרים אני לא יכול להיות בטוח שלא נדפק משהו נוסף בדרך - לכן אני מעוניין לשלוח למעבדה. העניין הוא - שהמחשב נרכש לפני בערך כשנתיים בחברת SKYPC (תנצב"ה), ולכן השאלה היא היכן אוכל לבצע את אותה בדיקת מעבדה, ורצוי שבאותו מקום יעזרו לי לממש את האחריות (או שמא, רצוי כבר להשקיע 200-300 שקל ושיחליפו לי את מה-שזה-לא-יהיה שנדפק). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של דל XPS עם לוח אם I7 ומסך 4K. האם אתם חושבים שניתן למצוא משהו רלוונטי בהנחה של הבלקפרידיי או סייבר מנדיי. אם כן, המלצה מאיפה להתחיל לחפש. דרך אגב, האם האחריות על המחשב הוא בינלאומי או שאם יש לי בעיה אכלתי אותה? תודה לכל מי שירתם לעזור. שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות משהו בeBay ואין משלוח לישראל אז אני לא יכול לבצע את הקנייה. המוכר כתב לי שאין לו בעייה לשלוח, ושאפקיד לו כסף לPaypal. הוא לא רוצה לעשות את זה דרך eBay וטוען שיש לי הגנה של Paypal. מה אתה אומרים? מדובר על 150$.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות אמינה באיזור המרכז ( TMS קצת רחוק לי ) אני גר באיזור רמת גן, יש את זיג זג ביהוד - האם היא חנות טובה? האם זה האתר שלהם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה חודשים, הוט פרסמה תוכנית שלהם שנקראה "10", שהוגדרה כך: - 10 אג' לדקה - 10 אג' לסמס - 10 אג' למגה - בלי דמי מנוי כשהולכים לאתר שלהם עכשיו, אין את התוכנית הזו, ויש תוכנית אחרת, דומה לה(גם כן 10 אג' לדקה, סמס, ומגה), אבל עם דמי מנוי הפעם, של 10שח. אני מאד רוצה לקנות SIM של התוכנית "10" הישנה - בלי דמי מנוי.. מישהו יודע אם אפשר איכשהו לקנות SIM כזה עם התוכנית הזו? כל רעיון יעזור תודה רבה card
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם להזמין ברזים מהאינטרנט או לפנות ישירות לחנויות, ואם כבר מהאינטרנט - מהארץ או מחו"ל. מישהו יודע מה המיסים שיהיו ברכישה מחו"ל? והאם יש אחריות? ובכלל, מישהו הזמין פעם ברזים מחו"ל ויכול לתת לי המלצות או חוות דעת אם כבר עדיף להזמין מהחנות בקישור ששמתי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הופניתי להצעת רכישת מחשב נייד פה: https://psale.co.il/product/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-asus-x415ea-i7-%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%9b%d7%a1%d7%95%d7%a3/ הובטח לי משלוח ע"י שליח תוך יום יומיים. בצעתי העברת 3800 ש"ח לחשבון של מוטב בשם: "פרומו קינג ישראל" ומאז חלפו 4 ימים והמחשב אינו נראה באופק. מישהו מכיר את חברת psale?! יתכן שנפלתי טרף לנוכל ? מה אומר החוק לגבי זמן הספקה מקסימלי לקניית מוצר באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים* טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן. התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי. לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם. המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן. כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב. כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נרשמתי לחבילת גישה לרשת האינטרנט + שירות "GAMER" ביום 09/04/13. במעמד שיחתי עם נציג המכירות של החברה סוכם על סכום מסוים לחודש וחודש ראשון חינם (ביקשתי לבדוק את איכות השרות). בתאריך 29/04/13 ביטלתי את המנוי בחברה עקב רמת שרות נמוכה (פינגים גבוהים וכו'). למרות ביטול החבילה חויב חשבוני עבורה ולאחר התכתבות עם אחראית פניות הציבור מאיה בן יוסף \ ויקטוריה בילאי נאמר לי כי החבילה לא כוללת חודש חינם. לסיכום את כספי הם לקחו ואין לי את מי להאשים חוץ מעצמי. לכולכם: שימו לב לקבל את סיכום השיחה המדויק בכתב כך לא תעשו את הטעות שלי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלושת מכשירי הדגל של סמסונג הם המובילים הראשונים לשנת 2020 שנוחתים בארץ - עם מלחמת מחירים קשוחה כבר מהרגע הראשון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-