צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
החלפתי מכשיר וגלשתי כרגיל באינטרנט YNET SPORT5 וכו',לא דברים יותר מדי חריגים פה ושם הורדתי תוכנות כמו וואטסאפ החברה טוענת שגלשתי על DATA בניגוד לחבילה שיש לי WAP . גלשתי 20 מגה ורוצים לחייב אותי ב200 שקל (אחרי צעקות וכד') הורידו לי ל100 וכל מיני הטבות. אבל עדיין אני לא רוצה לשלם על משהו שעשיתי בתום לב וגם לא עשיתי משהו חריג מבד"כ. החבילת WAP שלי היא עד 100 מגה אז ידעתי שאני בסדר בטווח.. יש לי מילה נגדם בעצם? החברה טוענת שבעיה שלי שלא התעניינתי על הבדלים בין WAP ל DATA אני טענתי שעם כל הכבוד בתור חייל קרבי אני לא מוצא לזה את הזמן בדיוק.. לאיזה כיוון לקחת את הנושא? הציעו לי את האופציה לשלם 100 שקל החודש ועוד 25 כל חודש במשך 4 חודשים ובמשך 4 חודשים אני אקבל חבילת DATA (כן …
-
- 30 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
עז ככה קראתי כתבה ב ynet שסלקום סוגרים את הרשת הישנה שלהם ואני בתור לקוח עם קו וטלפון פעיל לא יודע מה לעשות. עם יש מישהו שמכיר את הנושא טוב יותר ממני מוזמן להגיב. תודה חברה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מאז שהום סלולר נכנסו לתחרות סלקום הורידו את מחיר הטוקמן מ1.15 ל-25 אגורות (בדקתי אחרי שיחה של פחות מדקה למכשיר סלקום) לפני זה הם קרעו במחירים. כמעט לא דיברתי בטוקמן והחשבון צנח מ-50 שקלים ל-0 בלי סיבה ברורה. לא עוד! אני מחכה עד שהטוקמן שלי יגמר ואז אני עובר להום סלולר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכונת כביסה בוש 8 ק"ג. מופיע בזאפ אצלם מאוד בזול. וכןן שזה אחריות יבואן . מישהו מכיר את החנות ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788043 כנ"ל גם החנות cell-tec http://www.cell-tec.co.il/Product.asp?Pid=24468&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#.VBSr2I9xm70
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם המכשיר תומך בתדרי הארץ ? HOMTOM HT3 3G Smartphone l
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי באי ביי סמארטפון שאני רוצה לרכוש. המכשיר עולה 233 דולר ועוד 15 דולר משלוח בסה"כ יוצא פחות מ- 1200 ש"ח שהבנתי שזה מחיר היעד למכס למה עוד אני צריך לצפות מבחינת המחיר: מסי קנייה, מע"מ, מס יבוא, תשלום כלשהו בארה"ב וכו' לפי הבנתכם מה צריך להיות המחיר הסופי והיכן אני יכול לקרוא על כך באינטרנט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חד פעמי או תמידי? מכשיר הנקסוס העדכני של LG מוצע במחיר התחלתי של 300 דולר, המהווה הוזלה של קצת יותר מ-20 אחוזים לעומת העלות בהשקה כשהנקסוס 5X הושק לקראת סוף השנה שעברה, בתור יורש לנקסוס 5 האגדי, כמה גבות הורמו למשמע תג מחיר שהיה גבוה יותר – ועתה נראה שגם ב-LG עצמה הפנימו שהמחיר המקורי לא קורץ מספיק, ומכריזים על הוזלה של כ-80 דולר לדגם ה-16GB ולדגם ה-32GB שלו, כשטרם ברור האם מדובר במהלך תמידי או רק עד גמר של מלאי מסויים. נזכיר כי הנקסוס 5X מגיע עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 808 משושה ליבות, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB או 32GB ללא יכולת הרחבה, מצלמת 12.3 מגה פיקסל ראשית ואיכותית של סוני, סוללת 2,700mAh וכמובן מע…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הסמארטפון הראשון מתת המותג של לנובו מגיע לישראל עם תג מחיר שיוכל להוות תחרות ל-Zenfone 2 ול-OnePlus One אחרי שהייתה מהראשונות לספק לנו את המוצרים התחרותיים של Meizu, רשת 'באג' מתחילה להרחיב את היצע הסמארטפונים הסיניים שלה עם ה-ZUK Z1, המתחרה האישי של לנובו ל-OnePlus One ול-OnePlus 2, אותו היא תייבא לארץ באופן עצמי. למי שכבר הספיק לשכוח, נזכיר כי ה-ZUK Z1 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק למדי, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה נדיב של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת מבוסס Cyanogen OS 12.1 המבוססת בתורה על אנדרואיד לוליפופ, סורק טביעות אצבע מובנה וגם סו…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מכשיר חכם סיני חדש בשם Vernee Thor מתיימר לספק לכם מפרט ביניים איכותי, במחיר מינימלי בהחלט השוק שלנו עמוס בסמארטפונים סינים עם תגי מחיר שמרגישים לעיתים פשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתיים, אך נראה כי מבצע השקה עדכני על מכשיר בשם Thor של חברת Vernee מצליח לערער פעם נוספת את כל מה שכבר ראינו עד היום. אם אתם מעוניינים בסמארטפון ביניים מודרני בעבור תג מחיר של 100 דולר בלבד, כעת זו ההזדמנות שלכם לפעול. ה-Thor המדובר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p עם חיפוי Gorilla Glass 3 ב-2.5 מימדים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס microSD, זכרון RAM של 3GB, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה היישר מהקו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכירו נא מבצע נוסף שכדאי לתפוס בשתי ידיים: צמד מכשירים חכמים של מוטורולה במחירים נהדרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-רבותי-סמארטפונים-הנחות-גד/
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
המחיר של ה-evo 970 plus ירד מעט מתחת ל-75 דולר: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07M7Q21N7/ref=twister_B08D7638C8?ie=UTF8&language=en_US&psc=1 המחיר של ה-980 הוא 60 דולר: https://www.amazon.com/dp/B08V7GT6F3/ref=twister_B08Y6QCLJP?_encoding=UTF8&psc=1 אני רוצה לרכוש אחד מהם. מי מהם עדיף לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת הענק הקוריאנית מאשרת כי החלה בייצור המוני של שבבים ייעודיים לכריית מטבעות קריפטוגרפיים - מפיתוח עצמי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום: היום ב-8:20-8:30 בערך, הלכתי לסניף מגה בעיר זבולון קריית אתא (שפעם היה מגה בול קריית אתא), במטרה לעשות קניות והיו לי שני בקבוקי זכוכית להפקדה. כאשר הגעתי לקופה הראשית כדי להפקיד את הבקבוקים, במקום שהקופאית תקח את הבקבוקים ותחזיר לי פיקדון (כמו בשאר המרכולים שבהם עשיתי קניות, כוללה סניף מגה בול קסטרא), היא סרבה לקבל אותם ואמרה לי שההפקדה מתבצעת מחוץ לסניף במחסן שלהם (שנמצא בצד השני של הבניין שמכיל בין השאר גם את הסניף של רשת "יש" ועוד כמה חנויות). מאותו הרגע שלפתי את מצלמה שלי כדי לנסות להשתמש באפשרות הצילום סרטונים כדי להקליט את המתרחש על מנת שאוכל להשמיע את זה לגורם הרלוונטי במקרה הצורך, אולם מאחר והייתי היסטרי, לא תפעלתי נכון את המצלמה כך שההקלטה לא בוצעה (ובאותה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ליבואן ח.י אין חלק שהוא חייב להחזיק במלאי לפי חוק: https://www.gov.il/he/pages/cpfta_after_sales_service אין לו את החלק במלאי ואין צפי הספקה. ולא הציע שום חלופה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 2 followers
-
-
קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ על ספוג רחצה קשה מוצלח? כבר שנים השתמשתי ב-Massage של כיף, שהייתי קונה באזור ה-5-6 שקלים, אבל הם הכפילו את המחיר פי 3, ואני לא רוצה לקנות מהם יותר. מישהו שאולי משתמש בזה יודע להמליץ על אלטרנטיבות? (בארץ או ב-Ebay? או במקום אחר?)
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בדבר חמור... לפני כמה חודשים, הייתי בצרפת וקניתי חלקים כדי להרכיב מחשב חדש. את הספק והמארז, החלטתי שאני קונה אותם בישראל בגלל משקלם. לספק, הבחירה שלי הלכה לכיוון Seasonic X-560/X-660 אני הולך לחנות ראשונה, K.S.P סניף קרית ביאליק, החנות הקרובה אליי שהספק נמצה במלאי. בקיצור שילמתי ואז מוציאים לי את הקופסה מהמחסן...דבר ראשון שאני רואה, הקופסה לא אטומה בנייר פלסטיק (לא SEALED) אני שואל את המוכר למה...הוא עונה לי שזה חדש וככה זה. אני אומר לו שספק Seasonic חדש אמור להיות SEALED ואז הוא מתחיל להתעצבן... לקחתי את כספי חזרה וברחתי משם. היום, אבא שלי הלך לנתניה אז אמרתי לו שבדרך ילך לבדוק בחנות שקוראים לה T.M.S וכמה מפתיע...שוב אותו סיפור, המוכר מביא לו …
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אצל הוט , התקשרתי אליהם והם אמרו לי זיז חבילה של 100 שקל לחודש לשנה התחייבות ל 12 מגה , אחר כך התקשרתי לספק שלי נטויזן וביררתי כמה עולה אצלהם והם אמרו לי 70 שקל , יוצא 170 . מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רציתי לברר מה המחירים היום לספק + תשתית עבור 100 מגה או 200 מגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, עובר דירה לרמת גן , רחוב אורי ניסן. האם מישהו יכול להמליץ לנו על ספק ותשתית ? השימוש העיקרי הוא סטרימינג במיוחד בשעות העומס , נכון להיום יש לנו 40 מגה של פרטנר (תשתית בזק) ובשעות העומס אין בכלל מה לנסות לראות סרט או תוכנית... אשמח לחוות דעת מניסיון אישי :-) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה העלות הנמוכה ביותר היום לספק + תשתית + כל הציוד אם צרי. בלי קשר למהירות. זקוק לאינטרנט בסיסי למחשב אחד נייח בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך פתרון זמני ל3 חודשים, עובר דירה מדירה זמנית. מה האופציות המהירות והזולות, כל עוד זה לא מהירות של 56K. גר בהדר, חיפה וכנראה אצטרך ראוטר אבל אני לא משתמש בWIFI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהוא כבר הספיק להתנסות בספק האינטרנט של הוט? אני עכשיו מסיים התחיבות ולפני סגירת חבילה חדשה...אתם חושבים שספק הוט נאט ייגרום לניתוקים ואיטיות או שזה שווה. ההשוואה שלי היא לבזק בין לאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-