צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
חד פעמי או תמידי? מכשיר הנקסוס העדכני של LG מוצע במחיר התחלתי של 300 דולר, המהווה הוזלה של קצת יותר מ-20 אחוזים לעומת העלות בהשקה כשהנקסוס 5X הושק לקראת סוף השנה שעברה, בתור יורש לנקסוס 5 האגדי, כמה גבות הורמו למשמע תג מחיר שהיה גבוה יותר – ועתה נראה שגם ב-LG עצמה הפנימו שהמחיר המקורי לא קורץ מספיק, ומכריזים על הוזלה של כ-80 דולר לדגם ה-16GB ולדגם ה-32GB שלו, כשטרם ברור האם מדובר במהלך תמידי או רק עד גמר של מלאי מסויים. נזכיר כי הנקסוס 5X מגיע עם מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Snapdragon 808 משושה ליבות, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB או 32GB ללא יכולת הרחבה, מצלמת 12.3 מגה פיקסל ראשית ואיכותית של סוני, סוללת 2,700mAh וכמובן מע…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הסמארטפון הראשון מתת המותג של לנובו מגיע לישראל עם תג מחיר שיוכל להוות תחרות ל-Zenfone 2 ול-OnePlus One אחרי שהייתה מהראשונות לספק לנו את המוצרים התחרותיים של Meizu, רשת 'באג' מתחילה להרחיב את היצע הסמארטפונים הסיניים שלה עם ה-ZUK Z1, המתחרה האישי של לנובו ל-OnePlus One ול-OnePlus 2, אותו היא תייבא לארץ באופן עצמי. למי שכבר הספיק לשכוח, נזכיר כי ה-ZUK Z1 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב Snapdragon 801 מרובע ליבות וותיק למדי, זכרון RAM בנפח 3GB, נפח אחסון מובנה נדיב של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 8 מגה פיקסל משנית, מערכת מבוסס Cyanogen OS 12.1 המבוססת בתורה על אנדרואיד לוליפופ, סורק טביעות אצבע מובנה וגם סו…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר חכם סיני חדש בשם Vernee Thor מתיימר לספק לכם מפרט ביניים איכותי, במחיר מינימלי בהחלט השוק שלנו עמוס בסמארטפונים סינים עם תגי מחיר שמרגישים לעיתים פשוט טובים מדי מכדי להיות אמיתיים, אך נראה כי מבצע השקה עדכני על מכשיר בשם Thor של חברת Vernee מצליח לערער פעם נוספת את כל מה שכבר ראינו עד היום. אם אתם מעוניינים בסמארטפון ביניים מודרני בעבור תג מחיר של 100 דולר בלבד, כעת זו ההזדמנות שלכם לפעול. ה-Thor המדובר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p עם חיפוי Gorilla Glass 3 ב-2.5 מימדים, שבב MT6753 מתומן ליבות Cortex A53 של Mediatek, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס microSD, זכרון RAM של 3GB, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה היישר מהקו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכירו נא מבצע נוסף שכדאי לתפוס בשתי ידיים: צמד מכשירים חכמים של מוטורולה במחירים נהדרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפונים-רבותי-סמארטפונים-הנחות-גד/
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
המחיר של ה-evo 970 plus ירד מעט מתחת ל-75 דולר: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07M7Q21N7/ref=twister_B08D7638C8?ie=UTF8&language=en_US&psc=1 המחיר של ה-980 הוא 60 דולר: https://www.amazon.com/dp/B08V7GT6F3/ref=twister_B08Y6QCLJP?_encoding=UTF8&psc=1 אני רוצה לרכוש אחד מהם. מי מהם עדיף לדעתכם?
-
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת הענק הקוריאנית מאשרת כי החלה בייצור המוני של שבבים ייעודיים לכריית מטבעות קריפטוגרפיים - מפיתוח עצמי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום: היום ב-8:20-8:30 בערך, הלכתי לסניף מגה בעיר זבולון קריית אתא (שפעם היה מגה בול קריית אתא), במטרה לעשות קניות והיו לי שני בקבוקי זכוכית להפקדה. כאשר הגעתי לקופה הראשית כדי להפקיד את הבקבוקים, במקום שהקופאית תקח את הבקבוקים ותחזיר לי פיקדון (כמו בשאר המרכולים שבהם עשיתי קניות, כוללה סניף מגה בול קסטרא), היא סרבה לקבל אותם ואמרה לי שההפקדה מתבצעת מחוץ לסניף במחסן שלהם (שנמצא בצד השני של הבניין שמכיל בין השאר גם את הסניף של רשת "יש" ועוד כמה חנויות). מאותו הרגע שלפתי את מצלמה שלי כדי לנסות להשתמש באפשרות הצילום סרטונים כדי להקליט את המתרחש על מנת שאוכל להשמיע את זה לגורם הרלוונטי במקרה הצורך, אולם מאחר והייתי היסטרי, לא תפעלתי נכון את המצלמה כך שההקלטה לא בוצעה (ובאותה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ליבואן ח.י אין חלק שהוא חייב להחזיק במלאי לפי חוק: https://www.gov.il/he/pages/cpfta_after_sales_service אין לו את החלק במלאי ואין צפי הספקה. ולא הציע שום חלופה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
- 2 followers
-
-
קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ על ספוג רחצה קשה מוצלח? כבר שנים השתמשתי ב-Massage של כיף, שהייתי קונה באזור ה-5-6 שקלים, אבל הם הכפילו את המחיר פי 3, ואני לא רוצה לקנות מהם יותר. מישהו שאולי משתמש בזה יודע להמליץ על אלטרנטיבות? (בארץ או ב-Ebay? או במקום אחר?)
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בדבר חמור... לפני כמה חודשים, הייתי בצרפת וקניתי חלקים כדי להרכיב מחשב חדש. את הספק והמארז, החלטתי שאני קונה אותם בישראל בגלל משקלם. לספק, הבחירה שלי הלכה לכיוון Seasonic X-560/X-660 אני הולך לחנות ראשונה, K.S.P סניף קרית ביאליק, החנות הקרובה אליי שהספק נמצה במלאי. בקיצור שילמתי ואז מוציאים לי את הקופסה מהמחסן...דבר ראשון שאני רואה, הקופסה לא אטומה בנייר פלסטיק (לא SEALED) אני שואל את המוכר למה...הוא עונה לי שזה חדש וככה זה. אני אומר לו שספק Seasonic חדש אמור להיות SEALED ואז הוא מתחיל להתעצבן... לקחתי את כספי חזרה וברחתי משם. היום, אבא שלי הלך לנתניה אז אמרתי לו שבדרך ילך לבדוק בחנות שקוראים לה T.M.S וכמה מפתיע...שוב אותו סיפור, המוכר מביא לו …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אצל הוט , התקשרתי אליהם והם אמרו לי זיז חבילה של 100 שקל לחודש לשנה התחייבות ל 12 מגה , אחר כך התקשרתי לספק שלי נטויזן וביררתי כמה עולה אצלהם והם אמרו לי 70 שקל , יוצא 170 . מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לברר מה המחירים היום לספק + תשתית עבור 100 מגה או 200 מגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם, עובר דירה לרמת גן , רחוב אורי ניסן. האם מישהו יכול להמליץ לנו על ספק ותשתית ? השימוש העיקרי הוא סטרימינג במיוחד בשעות העומס , נכון להיום יש לנו 40 מגה של פרטנר (תשתית בזק) ובשעות העומס אין בכלל מה לנסות לראות סרט או תוכנית... אשמח לחוות דעת מניסיון אישי :-) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה העלות הנמוכה ביותר היום לספק + תשתית + כל הציוד אם צרי. בלי קשר למהירות. זקוק לאינטרנט בסיסי למחשב אחד נייח בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני צריך פתרון זמני ל3 חודשים, עובר דירה מדירה זמנית. מה האופציות המהירות והזולות, כל עוד זה לא מהירות של 56K. גר בהדר, חיפה וכנראה אצטרך ראוטר אבל אני לא משתמש בWIFI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהוא כבר הספיק להתנסות בספק האינטרנט של הוט? אני עכשיו מסיים התחיבות ולפני סגירת חבילה חדשה...אתם חושבים שספק הוט נאט ייגרום לניתוקים ואיטיות או שזה שווה. ההשוואה שלי היא לבזק בין לאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי דיל נורא שווה בניואג(אני מניח), ספק 850W של סיסנוק ב 90$ ועוד 20% Rebate. הנה לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151108
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עומד להצטרף לתשתית אינטרנט של הוט. יש להם באתר מבצע משולב ספק בתוספת של 5 ש"ח בלבד מעבר למחיר של תשתית בלבד, שכולל ספק אלמוני בשם ITC. זה האתר של ספק האינטרנט: http://www.israelinternet.co.il/ נראה כמו משהו שילד בן 12 עשה בזמנו הפנוי... עם תמונות שבורות, קישורים שבורים, עמודי "תבניות" ריקים... מישהו יודע מה זה הדבר הזה? יכול להיות שזה סתם טריק של הוט בשביל לשלב את הוטנט בתחפושת בלי לעצבן את משרד התקשורת?
-
- 11 תגובות
- 53.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כיום אני בנטוויז'ן עם 12 מגה (39 ש"ח לחודש), עקרונית מבחינת תקשורת בארץ עובד בסדר אבל לאחרונה הרבה פעמים אתרים מחו"ל פשוט לא עולים או עובדים לאט מאוד. בהמשך התחלתי לאחרונה לשחק במשחק הרשת SWTOR שאני סובל בו מבעיות של ניתוקים ואיבודי מידע (מידע נוסף בת'רד שפתחתי בפורום הרשמי של המשחק: http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=2753696 ) בקיצור האירנט נטעובד חלק רק בלילה אחרי 00:30 ומשעה 6:00 בערך הוא מתחיל לקרטע שוב.... יצרתי קשר עם נטוויז'ן מספר פעמים הסברתי להם את הבעיות שלהם והם רק אמרו לי שהשרת שעושה לי בעיה לא קשור אליהם בכלל ואפילו לא ניסו להציע לי לעשות פעולות כלשהן כדי לפתור את התקלה. בלי שום קשר לSWTOR, האינטרנט עצמו מאכזב כאשר מספר רב של פעמים התקשורת מקרטעת…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לקוחה ותיקה של בזק בינלאומי, תשתית בזק, מהירות Top 100. אני משלמת 30 ש"ח לחודש לבזק בינלאומי. לאחרונה קיבלתי הצעה מ-012 לחיבור Top 100 ב-20 ש"ח לחודש למשך שנה. הסכמתי לתת לזה הזדמנות לניסיון ועכשיו אני מתלבטת מי מבין שתיהן עדיפה. השימושים העיקריים שלי הם (מלבד גלישה כמובן) הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. אודה לעצתכם בנושא.
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשנים ההם שהרכבתי את המחשב , הקניות התפזרו במספר חנויות . חלקם חנויות גדולות כגון IVORY או KSP . החלק המדובר הוא ספק כוח מבית Cooler master מדגם GX650 שנקנה בחנות SKYPC בראשון לציון . כזכור לכם החנות נכנסה לחובות ונסגרה , לאחר מכן עברה לידיהם של Zמחשבים , ושוב נסגרה . אי שם בסוף שנת 2010 קניתי את הספק כוח (בזמנים ההם הוא עלה 415שח) עם חמש שנות אחריות חשבתי לעצמי למה לקנות מותגים אחרים עם שלוש שנות אחריות כאשר אפשר לקנות ספק כוח מחברה ידועה בתחום הקירורים זה כבר כמה שנים , יש לי מוצרים נוספים שלהם כגון V8 , HAF932 , NOTPAL ואני מרוצה , אז הלכתי על ההזדמנות והתחדשתי בספק כוח חדש . עברו בערך שלוש שנים מאז רכישת הספק כוח , SKYPC נסגרו באותה תקופה . גלשתי באינטר…
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-