עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Daniel Penkov,

הזמנתי סכין פרפר מאליאקספרס. הסכין לא חדה ומשווקת בתור "טריינר"(סכין אימונים). שאלתי היא האם יתנו להעביר את הסכין במכס? אני לא בטוח בגלל המצב הביטחוני אבל עם יש מישהו שיודע ויכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש על העזרה. https://he.aliexpress.com/item/CS-Karambit/32870393180.html?spm=a2g16.search0104.3.1.67ac1228kVFXHi&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10065_10068_318_319_317_10696_450_10084_10083_10618_452_535_534_533_10307_532_204_10059_10884_323_10887_100031_320_321_322_10103_448_449%2Csearchweb201603_55%2CppcSwitch_0&algo_pvid=40b90497-f729-4b33-948c-ed1cb87f738b&algo_expid=40b90497-f…

2. שלום רב, אני מחפש המלצות לחנויות מחשבים שבונים מחשבים נייחים על פי דרישת לקוח - חשוב אמינות, משלוחים, מחירים....

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  3. Started by MightyNerdy,

אהלן , הבנתי מהצ'אט שיש באתר כי המחיר שרשום ב CHECKOUT לא כולל מיסים ומעמ כמו שיש באמזון ולכן אני לא יודע איך לשער לפחות את המחיר הסופי של ההזמנה אני מזמין לי מיקרופון XLR כולל סטנד עלותו כולל משלוח הוא 241$ תודה רבה :)

4. קניתי בפברואר 2011 שובר באתר groupon לקורס מסוים, שובר שהיה תקף עד אוגוסט. קבעתי את אותו הקורס בזמן שהשובר היה תקף כמה וכמה פעמים, וכל פעם ביטלו בגלל סיבות כאלה ואחרות. בינתיים כבר נשבר לי והשובר פג (בית העסק מכבד אותו למרות זאת, לא שזה כלכך מזיז לי כבר), ביקשתי החזר, בתגובה נתנו לי זיכוי באתר שלהם, אמרו שלא ניתן לתת החזר כי השובר נרכש מזמן (מדובר על 300 שקל שהם "מכריחים" אותי לבזבז עכשיו באתר שלהם). אפשר לעשות משהו בנידון?

5. Started by ozzo,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לצרכים כללים - גלישה, אופיס, פגישות זום...זהו בגדול. 14 אינץ'. כונן ssd קטן. חשוב שיהיה עמיד ורובסטי (רמת גימור טובה), אחריות 3 נשים בבית הלקוח. תקציב עד 3000 שח. אני רוכש סמארטפון ב ksp באילת (כבר יש לי תור שם) אז אם זה מ ksp זה יתרון.

6. Started by eitan10,

שלום לכולם. ראיתי 2 מזגנים מחברות שונות ומתלבט מבחינת דירוג אנרגטי וצריכת חשמל, טיב המזגן (תקלות) ואחריות. מה דעתכם ? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=4PVClassic40 http://www.am-avi.co.il/?view=products&id=528053

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. רוצה לקנןת כרטיס מסך משומש, מה אני אצטרך לשלם פה בארץ אם בכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. האם תכובד בארץ אחריות על מעבד או כרטיס מסך שנקנה בארה"ב? כרטיס מסך: MSI R9 390 או EVGA GTX 970 מעבד: Intel i5-4690K

9. Started by jeremymann47,

אתר שגיליתי לאחרונה. לא יצא לי לבדוק אותו לעומק, אבל הוא נראה לי רציני. האתר משווה מחירים של כל הסופרים הגדולים, ולפי הבנתי מעדכן כל הזמן מחירים בשיטת crowdsourcing (אנשים מעדכנים את האתר במבצעים שהם נתקלו בהם באמצעות הסלולרי בזמן הקניות). לא ניסיתי, אבל נראה לי שהמערכת תומכת גם בשליחת התראות במייל על ירידת מחירים של מוצר מסוים. Pricez - השוואת מחירי סופרים

10. Started by ron4d,

הי, הייתי שמח לקצת עצה, אני מחפש סלולרי חדש בסביבות ה2000 ש"ח שאמור להחזיק שנתיים ומתלבט בין שני טלפונים, השיאומי mi8 או סמסונג גלקסי S8 היתרונות של השיאומי: מסך אמולד גדול, סוללה 3400, מעבד 845, 6 ג'יגה RAM, שתי מצלמות אחוריות ומחיר יחסית נמוך. היתרונות של הסמסונג: מסך יותר איכותי ללא NOTCH, עמידות למים, אפשרות לכרטיס הרחבה, שקע אוזניות, טעינה אלחוטית, מצלמה מעולה. אשמח לדעתכם בין שני הטלפונים האלו, איזה יותר מצולח? איזה יותר משתלם. נכון לעכשיו יש לי וואווי מלפני שנתיים והוא לא משהו. ..

11. Started by Zeev86,

www.metav.co.il/מוצרים-משלימים-למחשב-c109

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת מה לדעתכם לעשות במקרא כמו שלי. רכשתי לפני חודש (כמעט) נייד חדש של HP דגם PAVILION כיוון שהמחשב משמש אותי לצורכי עבודה ויומיים לאחר הרכישה טסתי לחו"ל, נאלצתי להגיע ביום הרכישה לסניף עזריאלי ת"א לאסוף אותו מאחר שהוא לא היה נמצא במלאי בסניף בו נרכש (מודיעין) מיד לאחר תחילת העבודה וכאשר אני נמצא בחו"ל שמתי לב לשתי תופעות חריגות: 1- פד ה"עכבר" של המחשב החל להתרומם 2-בזמן צפייה בסרטים, קיים ריצוד בצד השמאלי של המסך המכסה עד כ 1/4 מהמסך...ריצוד זה אינו תמידי אך קיים רוב הזמן. התכתבתי עם HP ואמרו לי ליצור קשר איתם כאשר אהיה בארץ. מה הייתם עושים? 1- עומדים על להחליף את המחשב לחדש, הרי התקלות היו כבר בתחילת העבודה איתו. או 2- שיתקנו אותו. הנייד משמש אותי לעבודה ואנ…

13. שלום רב הייתי מעוניין לדעת אם יש חברה או חנות שקונים מכשירי אלקטרוניקה ישנים כגון מחשב נייד או מסך מחשב או ניטנדו ווי וכדומה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. יש חנות באיזור שפלה-מרכז שאוכל להביא מחשב עם לוח מקולקל+לוח חדש להרכבה במקום?

15. שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…

16. Started by ארי מילר,

ראית שAMD מפרסמים עכשיו דף מבצעים של עד 27% הנחה על הרבה מוצרים מהדור החדש (מעבדים, לוחות אם), בדרך כלל לא משתלם לקנות מעבדים ולוחות בחו''ל בגלל המשלוח והמיסים השאלה היא אם כשיש הנחות כאלה יש מצב שזה יוצא יותר זול מהארץ או שעדיין זה יוצא יקר יותר ?

17. Started by iSolt,

הבנתי שהממיר 4K מקליט של יס נקרא אולטרה והוא מגיע עם כונן קשיח של 1TB אני רוצה לשדרג אותו ל4TB/16TB (בהתאם לתמיכה ב2.5" או 3.5") האם הדבר אפשרי טכנית?

18. Started by neomerdien,

אהלן, רכשתי לאחרונה סמארטפון ואני עתיד לקבל אותו בימים הקרובים אז הייתי רוצה לרכוש עבורו חבילת גלישה. כרגע אני בפלאפון עם תוכנית חיילים ואני מאוד מרוצה ממנה (חשבון של 50-60 שח), והייתי רוצה להשאר עם התוכנית ורק להוסיף עליה את החבילת גלישה, כמה שהיא לא תעלה. אז הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי, אין לי התחייבות ככה שאני יכול לעבור חברה אבל אני מעדיף שלא כי למיטב הבנתי הגלישה בפלאפון היא משמעותית יותר מהירה מהמתחרות (לפחות עד שאורנג' יועילו בטובם לסיים את הLTE שלהם). בנוסף, האם אפשר לבצע עם זה גם ניתוק זיקה? או שהדבר מאפשר רק במעבר למסלול חדש? תודה לעונים.

19. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בדיון בפורום אחר שאני אשמח להציג אותו גם לאנשים כאן. הלקוח שהחליט לשתף את חברי הפורום במה שקרה לו עם רשת החניות Enjostick. בהמשך אחד מחברי הפורום שלח אי מיילים למנהלי הרשת, מנהל ועד עובד החליטו לשוחח עם חברי הפורום ותוכלו לראות את התוצאות : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1066696&Highlight=&page=0 תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני אוהב אור חזק ! חשבתי לקנות לסלון ולחדר שלי גוף תאורה לפלורוסנט של 4 כפול 54W T5. מבחינתי - אם יש במחיר סביר לקנות כל גוף של עשר T5 ביחד....כמה שיותר אור הרי זה משובח ! הבעיה...המחיר ! כידוע אנחנו חיים במדינה שהכל בה מאוד זול (ליתר דיוק יקר בטירוף !). מצאתי את זה לדוגמה - https://www.nurot.com/catalog/product.aspx?pid=570 שעולה 600 ש"ח אשמח לדעת אם יש למישהו הצעות נוספות...אני פתוח לגופי תאורה נוספים אם הם נותנים תאורה חזקה במחיר עממי יותר.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  22. שלום אני כיום ב-012mobile, ושוקל לעבור לגולן בגלל התוכנית שלהם ב-99שח שמאפשרת גלישה גם בחו"ל.. אני צריך את זה לשהות של שבועיים וחצי בחו"ל שתהיה בקרוב, ואז כשאחזור, אשנה לחבילה שרלוונטית לארץ... האם כדאי לעבור אליהם? אודה לרשמים מאנשים שנמצאים בגולן ויכולים להגיד אם טוב להם והכל.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. Started by SHARON2016,

יש לי התלבטות האם כדאי לקנות את הקונסולה הזו האם משהו יודע פרטים עליה מעבר למה שכתוב פה באתר לגבי הרזולוציה וכו, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. הייתי בבזב"ל, 40 מגה, אינטרנט חלומי, יציב, טס, יוטיוב מהיר בטירוף, חלום. העדפתי להתנתק כיוון שהמחיר היה יקר מאוד לעומת אקספון, בשביל סטודנט עני כמוני. כדי להיות באקספון קניתי מודם-ראוטר TD-W9970 של TP-LINK. הקליטה של הוויפיי בדירה השתפרה, רק שהאינטרנט ממש ממש נתקע. יוטיוב טוען ממש לאט, כמעט ואי אפשר לראות 1080P, פייסבוק מגמגם וכו'. כשאני בודק מהירות, המחוג נשאר יציב על 40 מגה, אז כל הסיפור ממש מוזר. מה אפשר לעשות לגבי זה? חוץ מלחזור לבזב"ל כמובן..

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  25. שלום לכולם, החלטתי לרכוש כיסא חדש למחשב. לאחר התלבטות רבה החלטתי לרכוש את הכיסא SHARKOON SKILLER SGS4 בחנות של KSP באינטרנט. כיוון שלא ראיתי חוות דעת על כיסא זה בעברית וגם לא מצאתי יותר מידי התייחסות באנגלית- החלטתי לכתוב חוות דעת זו. קצת על ההתלבטות לפני הרכישה לאחי יש כיסא מסוג CROOSAIR T1 , בן כ-שנה . (יצא כנראה דגם חדש ב 2018 ) . הכיסא נוח אך המבנה שלו יחסית צר ויש לכיסא משני הצדדים של המשענת של הגב מעין גבולות שאמורים לדמות כיסא של מכוניות מרוץ- כלומר גבולות שבסיבובים מהירים אמורים לתמוך בך להישאר בכיסא. אותם גבולות בצדדי משענת הגב- ממש צמודים לגופי ומפריעים לי (אני יושב מול מחשב לא נוהג במהירות גבוהה ) - אני חיפשתי כיסא קצת…

• 1 תגובה
    • 8.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.