עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום, אהיה בניו יורק בסוף אוקטובר ואני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (אנדרואיד בלבד). חשוב לי זכרון גדול ובטרייה חזקה. מן הסתם עדיף טלפון חדש יחסית. חשבתי על nexus 6p אבל אני פתוח להמלצות כל עוד הם עד לטווח המחירים של ה-6p (מתחת ל2000 ש"ח) אשמח לקבל המלצות לטלפונים ו/או חנויות מומלצות (או המלצה לקנייה באינטרנט ואיסוף עצמי, יש לי כתובת למשלוח בניו יורק) בנוסף, אשמח לקבל מידע על הדגם שיתאים לישראל מבחינת תדרים. תודה רבה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. אני יוצא לטיול בפיליפינים בעוד שבועיים, ולשם כך אני רוצה להצטייד במצלמת אקסטרים (שיומי או js 5000). האם כדאי לקנות במנילה שבפיליפינים? או לא לסמוך עליהם (זיופים וכו') ולקנות בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  3. Started by matu89,

התקשרו אחיי מסלקום TV בהצעה מפתה לטריפל ( טלויזיה 3 ממירים אינטרנט 40 מגה כולל ספק , וקו טלפון ) , אני לא אוהד להוט של תכני הוט/יס והתכנים שם יספיקו לטעמי . האם 40 מגה אינטרנט יעבוד טוב עם 3 ממירים ולפטופ שגם יגזול נרוחב הפס ? האם מישהו מחובר אליהם ויכול לתת דעה ? תודה . Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. מישהו יכול לעזור לי להזמין כסא Aeron chair מחו"ל? עם כמה שאני אוהב את אמזון ואת איביי. אין אפשרות להזמין משם את הכסא לישראל. אני רוצה רק את הכסא הזה ויודע שהמחיר יכול להגיע גם ל4000 כולל משלוח. אשמח למביני עניין לעזרה בהזמנת הכסא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bfdaqaaq,

שלום חברים רציתי לשאול אם יש לי ביטקוין שהשגתי ואני מוענין לקנות עם זה דברים באינטרנט בחנויות שמאשרות ביטקוין בארץ ולא שילמתי על הביטקוין הזה מס האם אני מסתכן בכך שאני מזמין איתו או שיש דרך מסויימת שמותר לי להשתמש בו?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  6. Started by Bakke,

שלום, אני מחפש לקנות ספר פיסי של BASH scripting למתחילים בהחלט. אני מתעסק עם לינוקס / BASH ביום יום אך הניסיון שלי עם תיכנות גם ברמה הבסיסית הוא אפסי. אין לי בעיה אם הספר לא מתורגם לעיברית. אני לא מעוניין בספר דיגיטלי. אם יש לכם מידע לגבי ספר כזה ואיפה ניתן לרכוש אותו אני אשמח (גם להזמין מחו'ל אין לי בעיה אבל אני מעדיף לקנות בארץ) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by felad,

היי יש לי כרגע תשתית של בזק ( אין לי כוונה לעבור למשהו אחר ) ו 012 במהירות של 5 מגה :-) קניתי סמארטיוי אז אני רוצה אינטרנט יותר מהיר. 1. איזה מהירות מינימום נראה לכם שאני צריך ? חשבתי על מהירות של 40 מגה ( הטלויזיה והמחשב מחוברים פיסית לראוטר שהוא לא אלחוטי ) 2. אלא אם כן אני טועה בבזק יש בנדל עם אקספון ומה שמוזר זה שאם אני פונה לאקספון ישירות זה יותר זול מאשר דרך בזק שעובדים עם אקספון... אז מה כדאי לעשות ? האם דרך אקספון זה יותר זול אבל התמיכה לא תהיה טובה ובזק ידאגו שיהיו לי ניתוקים ובעיות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. בזאפ רוב החנויות לא מופיעות, הכוונה שמי שיכול ימלא את הטבלה וכמה שיותר אנשים, ניתן להוסיף חנויות, כרגע הגליון פתוח לכולם נראה איך ילך. מכיוון שיש הרבה כרטיסים סביר שיהיו רק כמה מבוקשים למשל gtx 1060/1070, rx470/480 כל הערה בכל נושא תתקבל בברכה. לגבי מצב הכוונה של מצבים מובנים בכרטיס של מהירויות שעון שונות, צריך לעשות עם if מה שלא מצב בודד. מצבים A B C מי שלא יודע שיעזוב את זה. אוכל להחזיר גרסאות אחורה. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wP_qCkXNRriOEMb-G6s7UQVLqd0fAIF-XjSSjwHKC9k/edit?usp=sharing

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. Started by Kukishin,

תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. Started by guy1000,

ערב טוב לכולם, מישהו פעם הזמין מ-newegg? אני רוצה להזמין משם מעבד (i7 6700k), ויש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי אותו לארץ בעוד כשבועיים. ההבדל בין המחיר שם למחיר בארץ הוא 500 ש"ח (כולל המשלוח), כך שזה לא מעט, השאלה אם הם בסדר מבחינת המוצרים והאיכות. אפשר להזמין מהם ולהיות בטוח שזה יגיע בזמן (אני עושה משלוח של יומיים שעולה 1.99$) ושהמוצר לא יגיע פגום?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. המחיר של ה6700K היה 357$ קבוע לאורך זמן ברוב החנויות, והשבוע זה ירד ל 320$ בכל הרשתות הגדולות מישהו יודע אם זה ישירות מאינטל ? ולמה

12. Started by boris163,

שלום רב, אשמח לביקורות על החנות, משלוח, שירות - במידה ומישהו נדרש לממש אחריות על קנייה כלשהי. מבחינת מחירים הם אטרקטביים כולם מקובעים על KSP אבל אני אשיתי בחיים שלי לא קניתי מהם והייתי מרוצה מאוד מחניות אחרות שרכשתי מהם מוצרים, אני תמיד מחפש מי שינתן לי המחיר הזול ביותר לאותה אמינות. תודה מראש.

13. Started by AxeOr,

הייתם קונים חומרה למחשב חדש באמריקה ומביאים איתכם במזוודה? לא הבנתי אם החוק אומר 200$ שווי כולל של מה שבמזוודה או אם יש מוצר כלשהו ששווה יותר מ200$... אני שוקל להביא זכרונות, כבלים למודינג,,קירור למעבד, רצועות LED וכו', אבל דברים גדולים כמו כרטיס מסך, מעבד ולוח אם אני קצת חושש להביא במזוודה, שלא אחויב במע"מ או כל מני קנסות שקר..

14. Started by idoaa,

שלום לכולם האם המחירים באתר זאפ כוללים מע"מ כבר, או שצריך להוסיף מע"מ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by SHARON2016,

יש לי התלבטות האם כדאי לקנות את הקונסולה הזו האם משהו יודע פרטים עליה מעבר למה שכתוב פה באתר לגבי הרזולוציה וכו, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by isms,

יום מקסים, יש לי בלון גז 12 ק"ג ריק, ברצוני להחליפו היכן ניתן להחליף? -אמישראגז לא מחליפים.תודה וסוף שבוע קסום.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  17. אורח רותם
    Started by אורח רותם,

מישהו יכול להמליץ או לתת טיפים?

18. Started by Holys,

שלום, שלום הייתי מעוניין לקבל מפרט של מחשב גיימינג עד תקציב של 2,000 שקלים ללא פרטים נלווים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Guy Davidian,

אני לקוח של יס כבר כמעט 8 שנים והחלטתי שזה מוגזם שאני עדיין עם ממירים אפורים בחדרי הבית. יש לי כרגע ממיר אחד של yes max hd ועוד 4 ממירים אפורים פשוטים. אין לי את ערוצי הפרימיום אבל יש לי את חבילות התוכן. על זה אני משלם 217 שקל לחודש. התקשרתי לשירות של יס ביקשתי שישפרו לי את ההצעה או שינתקו. העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות שהציעה לי במחיר של 215 שקל לחודש להחליף 2 ממירים רגילים ל2 ממירי HD (לא מקליטים) וגם 4 חודשים של ערוצי פרימיום חינם ועוד חודשיים חינם של VOD ובתשלום חד פעמי להתקנה של 29 שקלים. ביקשתי מהנציגה לקבל קצת יותר להחליף ל2 ממירי HD מקליטים ואת הממיר yes max hd להחליף לyes quatrro אבל היא ביקשה על כל אחד תוספת של 20 שקלים לחודש וגם את ערוצי הפרימיום לא ה…

20. Started by hadaris,

לא בטוחה שזה המקום, אבל אני מחפשת לקנות מייבש עם קונדנסור. ממה שבדקתי באינטרנט ומחברים, הבנתי כי לא חשוב הפירמה שמייצרת אלא המקום שבו ייצרו - במקרה הזה מפעל merloni אמור להבטיח איכות גבוהה יחסית. האם מישהו יודע אילו דגמים יוצרו על ידי המפעל הנ"ל?? תודה רבה, הדר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by davidt99,

מחפש חנות מחשבים מקצועית באזור ירושלים מלבד Ivory ו-KSP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה עוד אופציות.

22. היי חברים, נדיר שיש לי זמן לכתוב ביקרות על חוית קניה ואני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שעשיתי זאת, אבל הפעם קיבלתי שירות שלא חוויתי כמותו בארץ ואשמח לשתף אתכם. רכשתי מפרט לאימי לצורך תוכנות Autocad למינהם, לאחר שבחרתי את החלקים - התלבטתי בין חנויות, המועמדים היו :KSP, פנדה, וSTARTPC שהגעתי אליהם דרך הפורום הזה. העדפתי להמנע מKSP בשל שירות לא מספק שקיבלתי בעבר. לSTARTPC היו בדיוק את החלקים שרציתי ובמחירים טובים אז הלכתי עליהם, המפרט כלל את כל החלקים הדרושים פרט לזכרונות וקירור שקניתי בחו"ל. בצעתי את ההזמנה באתר *שלושה* ימים לפני ראש השנה. כבר באותו היום התקשר אלי מישל מהחנות, עברנו על המפרט, שילמתי מקדמה והמפרט נכנס לתור במעבדה, ביקשתי שההר…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by onetwo,

שלום, יש כאן https://www.partner.co.il/-2/pms3/InternetPac1 הצעות שלכאורה נראות מאד משתלמות, כמו למשל 79 ש"ח לספק ותשתית ל100 מגה... השאלה היא האם באמת "זה עובד" (כלומר: אין תקלות). פחות אכפת לי מבדיוק כמה מגה אני מקבל, אכפת לי שזה עובד, אין ניתוקים, אין טכנאים, הראוטר עובד וכדומה. למישהו יש ניסיון איתם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

היי קניתי היום דרך הפייפאל רציתי לדעת איך מבטלים את התשלום

25. Started by NightFoxlz,

אהלן, אני חושב על להזמין את ה PS4 PRO מאחד מאתרי הקניות ורציתי לשאול כמה דברים לפני: 1) האם לסוני יש אחריות בינלאומית שאני אוכל לממש בישראל למרות שרכשתי בחו"ל? אם לא מה התכיפות ששמעתם על תקלות עם המכשיר? 2) המכשיר עולה 400$ . בערך כמה מיסים אני צפוי לשלם? 3) מאיזה אתר הייתם ממליצים להזמין? כרגע אני יודע רק על אמזון דרך buy2usa. 4) בכלל הייתם ממליצים להזמין אותו כשהוא ב pre order? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.