צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי חנות עם מוצר שאני לא יודע למצוא בארץ - Fa Spicy Black. (מישהו יודע למצוא?) לצערי, למרות שהאתר באנגלית, הוא שולח רק בתוך נפאל. מישהו מכיר שירות תיווך משלוחים שעובד עם נפאל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בא נניח שיש מישהוא שאתם מדברים איתו בסקייפ באירופה ואתם סומכים עליו שאם תזמינו אליו מוצר אז הוא ישלח את זה אליכם. מה הפרוצדורה להזמין מוצר למישהוא באירופה ושהוא ישלח את זה אליכם בישראל? למשל אמזון באירופה לא תמיד עושים משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אני רוצה לקנות משקפי שמש באיביי והשאלות שלי הם: מה כדאי לקנות.משקפי מותג או חיקוי סיני?ומה ההבדל מבחינת האיכות בינהם? ואם אני קונה חיקוי סיני ורשום שהמשקפיים אם רמת הגנה 100%uva איך אני יכול לדעת שזה באמת נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משרד התקשורת הורה לחברת בזק לעצור תוך יומיים את מבצע השדרוג ל-100 מגה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000917227#fromelement=hp_morearticles עדיין ניתן להירשם דרך האתר מי ש לא הספיק כדאי שתזדרזו. אגב כרגע יש לחץ אדיר על ה 199 התקשרתי לברר מתאי אקבל את הראוטר אלחוטי עם שליח נאמר לי שאני מס' 60 בתור וזמן המתנה כ 35 דקות כמובן שניתקתי.
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, בן משפחה שלי נוסע לתקופה של כמה שבועות לסין (סוג'ואות זה לא רחוק משאנגחיי). משהו יודע מה פחות או יותר המחירים שם על כרטיסי מסך פלאפונים טאבלטים וכדומה ועד כמה משתלם ליקנות שם אלקטרוניקה? כמובן שאני מתכוון למוצרים מקוריים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינים במכשיר חכם עם עלות של פחות מ-1,000 שקלים? כעת יש לכם עוד דגמים בקטגוריה שכדאי לבחון, ואחד מהם אפילו מגיע עם שבב Snapdragon לכתבה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים האירופאים של משפחת מוצרי הדגל החדשה מבית סמסונג לא נראו מעודדים במיוחד עבורנו - אך נראה כי המחירים המקומיים הם נמוכים באופן בלתי מבוטל ומסוגלים להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש מאוד ותיק באתר זה (עוד מ-2005) וכרגיל, כמו שאני נוהג לפני כל רכישה, שאלתי לפני הרכישה כאן באם החנות נחשבת לאמינה, קיבלתי תשובה שכן. התרשמותי הכללית מהחנות היא שהמוכרים בה אדיבים בהתחלה רק בכדי "להדביק" את המוצר ללקוח אך מתנערים מכל סוג של אחריות בנוגע להזמנה ולמה שבסופו של דבר מגיע ללקוח כמו שקרה לי.. רכשתי לפני מספר ימים נייד מהחנות מסדרת LATITUDE העיסקית - דגם E5520M - שנחשב יחסית לדגם מאוד אמין..לאכזבתי הרבה מרגע שהתבצעה הרכישה החלה מסכת של "יד ימין לא יודעת מה יד שמאל" עושה". כבר בהתחלה הנציג אמר לי להשאיר פרטים והוא יחזור "תוך 10 דקות..." לבסוף חזר אליי אחרי כשעה שלמה והציע כביכול פיצוי בדמות תיק למחשב- לצערי הסכמתי. מרגע שהגיע המחשב, התברר שהמחשב הגיע עם…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
צריך לציין שאין לי שום בעיה מיוחדת מול החנות פשוט רציתי לשתף בעניין התקיימו שתי מכירות קבוצתיות אחת של רמקולים ואחת של SSD בשנייהם קניתי מ TMS בקנייה האחרונה של SSD EVO 840 יצא שקניתי במחיר מלא 880 שח ועוד באותו יום יצאה לפועל המכירה הקבוצתית במחיר 775 באותו זמן נאמר לי על ידי קיריל שמשוייך ל TMS שאני יקבל זיכוי בגין ההפרש בין 880 שח למחיר שהמכירה הקבוצתית יצאה לפועל 775 זתומרת 105 שקל ההבטחה נאמרה פה על גבי הפורום לעיני כולם ביצעתי קנייה של ה SSD ומול המוכר פיזית שאלתי במפורש מה זה אומר זיכוי והוא ענה שזה כמו כסף לחלוטין ואני יכול לעשות מה שאני רוצה איתו אצלהם כרגע בעקבות הבלק פריידי אני רואה ש KSP מציעים את הרמקולים SOLO 7 ב 720 שקל אחרי הנחה של 20 אחוז …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לאחרונה SSD של חברת Crucial, mx300, ואני מעוניין לקנות מתאם על מנת שאוכל להכניס את ה-SSD שישב בבטחה במארז. מחפש המלצות למתאם זול יחסית, אין לי בעיה להזמין גם מאייבי, רק חשוב שיהיה תואם לכונן שלי.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חברים, לפני שנה קניתי מתאם כזה דרך איביי (כמובן דגם סיני לא מוכר שעלה 30 שקלים). המתאם עדיין עובד אך יש לי מלא ניתוקים ואי אפשר לעבוד איתו עבודה רציפה. החלטתי להשקיע סכום יותר נכבד והסתכלתי על דגמים באמזון, אבל גם שם רוב הביקורות מדווחות על חיי מוצר של עד חצי שנה... אשמח להמלצות ועצות לגבי דגמים אפשריים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש לקנות לפחות 5 יחידות, בEBAY יש מיליארד מוכרים ובפעם האחרונה שהזמנתי קיבלתי משהו שהתפרק אחרי חודש... מישהו הזמין ויכול להמליץ על מוכר עם מוצר לא באיכות זיפט? מחפש משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/New-USA-US-To-Europe-EU-Euro-Travel-Charger-Power-Plug-Adapter-Converter-/261155283261?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item3cce11613d תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמעט לכולם יש היום בבית רשת ביתית, אבל ללא ציוד 5GHZ יקר אי אפשר לראות סרטי HD ב-wifi (לא 720p ולא 1080p) הפתרון הקל והנוח ביותר במידה ורוצים לשדר ל-HTPC או מכשיר כמו raspberry pi הוא להשתמש במתאם על גבי תשתית החשמל הביתית. פרטים על הטכנולוגיה ומוצרים אפשר למצוא באתר, ובאתר של netcheif. ובכל מקרה נדרשים לפחות 2 מתאמים. יחסית למוצר כמו זיכרון בו הסיכוי להוזלה קטן, יש מקום להגיע למחיר טוב במקרה של הענות לקניה קבוצתית. יש 2 אופציות על הפרק - מתאם זול יותר במהירות תאורטית של כ-200Mbps (כ-30-40Mbps במציאות להבנתי) או מתאם יקר יותר במהירות תאורתית של 500Mbps וכ-80Mbps במציאות. מתאמים מהאופציה הזולה יותר, עולים היום כ-140-200 שח למתאם בודד, או כ-350 לקיט לדוגמה - http://www.bend…
-
- 23 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה..אני עכשיו מחובר בבזק על 15 מגה..אני אמור להוריד 2 מגה בשנייה לערך,נכון? ואני עובר להוט במהירות 30 מגה..אני אמור להוריד 4 מגה לשנייה בערך במקסימום,נכון? חשוב לי לוודא שאני מדייק ולא טאמבל הבנתי ש100 מגה אין באמת בשכונה שלי ואני לא אקבל מלוא התמורה
-
- 37 תגובות
- 12k צפיות
-
-
אהלן, קניתי בACE כסא דמוי עור שעולה איזה 500 ש"ח, שילמתי 420 ש"ח (חבר מועדון). בחנות זה היה נראה לי ולאמי שהכסא נמוך, המוכר אמר שזה לא משמעותי בכלל ואין הבדל בין הכסאות.. "זה הבדל של סנטימטר 1 +-" .. זו הייתה קנייה די ספונטנית ולא בדקתי את גובה הכסא הקודם שלי והשולחן.. בכל אופן, הכסא נמוך וזה קצת מבאס. חשבתי לנסות להחליף בוכנה או לקנות בוכנה חדשה גבוה יותר אבל וואלה.. לא יודע אם אני צריך להתעסק עם זה ואם בכלל יצא לי מזה משהו. האם לדעתכם ACE יוכלו להחליף את הכסא באחר לאחר שפתחתי והרכבתי אותו ? * עוד משהו: הכסא טיפונת מתנדנד אם אני זז מצד לצד, האם זה משהו "בסדר" אם זה בקטנה?
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כמו בכותרת - באיזה תאריך 014 מחייבים את הלקוחות ? אני רוצה להצטרף כרגע ולא יודע אם לחכות. ניסיתי להתקשר אבל בגלל הבחירות סגור היום, מישהו יודע לענות לי ? תודה
-
שלום! מתי אפשר להתנתק מספקית אינטרנט אם יש לי עדיין התחייבות? אם אני הבנתי נכון אז חייבים לעבור 3 חודשים מקבלת החוק. פשוט יש לי עוד התחייבות של שנה לבזק בינלאומי ונמאס לי לשלם להם פי-2 מהמחירים שאפשרי לקבל היום עבור 12 MB. לכן, אני רוצה לדעת את היום המדויק כאשר אני אוכל להתקשר לשירות הלקוחות שלהם ולדבר על מחיר החדש או להתנתק אם לא אקבל.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מאז שהכל אזל בפרה-סייל אי אפשר להשיג את הטלפונים! יש למישהו מושג מתי יגיע משלוח חדש?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, בדקתי ב KSP, ראיתי שיש מספר נמוך מאד של מחשבים ניידים עם המעבדים של AMD לפני חצי שנה יצא hp envy x360 ryzen בעולם, בארץ אני רואה שיש את אותו המחשב רק עם מעבדים של אינטל למישהו יש מושג מתי המעבדים האלה צריכים להגיע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
בלי קשר לשום מקרה ספציפי, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנוגע ללגיטימיות של החזרת מנות במסעדה. נניח והייתי מזמין מנה וכשהייתי טועם אותה הייתי מגלה שהיא לא טעימה לי (במנה עצמה הכל תקין והיא תואמת את התיאור בתפריט). האם ומתי זה לגיטימי להחזיר את המנה? האם אתם נוהגים להחזיר מנות? ואם כן, מדוע?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב מאוד חזק, וגם במחשב הזה, כל מיני תוכנות נתקעות בלי סוף וצריך לעשות ריסט וריבוט הרבה פעמים ביום. נשאלת השאלה האבסורדית... למה בכלל צריך מחשבים חדשים? בוא נתעלם כרגע מהדיון על כרטיס מסך, כי בכרטיסי מסך השיפור באמת מורגש. אז בוא נסתכל על CPU, זיכרונות ואמצעי איחסון. ההנחה שלי היא שכל שנה באופן גס המהירות של הCPU "מואצת" בפאקטור של 2. כלומר שמחשב חדש היום צריך להיות יותר מהיר ממחשב לפני עשר שנים פי 1000.(2^10==1024). מה זה פי אלף? האם פי אלף באמת משמעותי? אם הדפדפן שלך נתקע, זה ייעזור לך שבמקום שיתקע לשעה הוא יתקע ל 3 דקות(3 שניות? חחח)? אתה באמת רוצה לחכות 3 דקות לדפדפן שלך בגלל איזה שטות לא ברורה? …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
פניה לנציגי החנויות או למבינים בדבר - האם המסך כבר נמצא בדרכו לארץ והוזמן ע"י בעלי עסק שונים ? אני מאוד מקווה שהקודם ירד מהמדף או ירד במחיר ויוכנס החדש במחיר דומה ולא יעשו עסקת מדינת ישראל, ישאירו את הישן וידפקו עוד אלפיה על הדגם המחליף.
-
- 18 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-