צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני משתמש לאחרונה המון ב3G ושמתי לב שתמיד המהירות אצלי (הורדה וגלישה) ממש איטית. יש לי חבילה unlimited שאומרת שכל עוד אני לא עובר 3 ג'יגה, אני אמור להוריד על 4 מגה (500 KB לשניה), ובפועל אני אף פעם לא עובר 50 KB לשניה. (במזל יש לי 50-100) אז לשאלה: האם ככה זה גם בחברות אחרות? אם אני לא מקבל את המהירות המגיעה לי, אז אולי עדיף לעבור למשל לhot mobile, שאשלם שם פחות, ואקבל בערך את אותה האיכות של הגלישה. או שזו תקלה ו- (אם יש כאן) לקוחות פאלפון אמורים לקבל מהירות גבוהה יותר משתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני מוצא את עצמי פותח דיון על הנושא הזה אבל חשבתי שמחובתי להזהיר כמה שיותר אנשים מהחברה הזאת. התחברתי לחבילה חינם ל 3 חודשים שהם מצעים (אם אתה שוכח להתנתק אז אתה מוצא את עצמך בהתחיבות לשנה במחיר אסטונומי ) , חשבתי לעצמי אני יתחבר יהיה טוב אז אני ימשיך לא אז לא. זכרתי שהחבילה עומדת להסתיים בקרוב והיום החלטתי שאני רוצה להמשיך אבל עם חבילה עם נפח יותר קטן. חשבתי אני יתקשר, יגיד להם שאני רוצה להמשיך ,הם ישמחו ויעדכנו לי לחבילה אני רוצה. אז התקשרתי וענתה לי רות והיא העבירה אותי לאסתר מהשידרוגים וכשהיא הבינה מה אני רוצה היא טענה שהיא לא יכולה לעזור כי רק משדרגת למעלה לא למטה והעבירה אותי להילה שניתקה לי בפנים. אז התקשרתי שוב וענה לי אורן אז הסברתי לו שכל מה שאני ר…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אפל מחזירה לתיקון חלק מניידי מקבוק פרו שיוצרו באמצע 2015. https://pcinfo.co.il/אפל-מחזירה-לתיקון-כמה-יחידות-macbook-pro-2015-עקב-הת/ https://support.apple.com/15-inch-macbook-pro-battery-recall
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
מישה מכיר את החנות https://www.pcmarket.co.il/? רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לפני כ-8 שנים התנתקתי מבזק בינלאומי (אינטרנט) בעקבות שירות לא הגון. עברנו לנטוויזן.. היום קיבלנו מכתב מבזק בינלאומי "חיוב לפני ניתוק" בו אנו צריכים לשלם כ-1400 שח חוב. יש להם זכות אחרי שמונה שנים לבקש? במיוחד שאנחנו לא מחוברים אליהם בשום צורה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למצלמת דשבורד לרכב. דרישות: - איכות צילום הכי טובה שאפשר ביחס למחיר נמוך. - לא חייב מצלמה דו-כיוונית (או לזכוכית מאחורה) - בהנחה שזה מוזיל את העלות או משדרג את איכות התמונה במצלמה הקדמית. - חיישן תזוזה טוב למקרים שאני לא ברכב. קצת מהמחקר שביצעתי: - יש את הMAI70 לחבר - מבין הפופולריות באליאקספרס, אבל יצא לי לראות ביוטיוב וידאו של המצלמה הזאת והוא לא נראה לי מדהים אבל אולי זה מספיק? העלות שלה בין 50-70 דולר ותוהה אם זה דגם סביר - לעומת זאת יש את היותר יקרות כמו Viofo A129 שמצאתי ב145$ (כולל משלוח אבל לא כולל מעמ) אני ממש לא בטוח אם מצלמה פשוטה מספיקה לצרכים שלי או ששווה לשהקיע במשהו יקר משמעותית.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מסך DELL U2410, ולפני כמה שבועות ראיתי כתמים כאלה שצד הימני של הפאנל. כל פעם דחיתי את הפנייה לשירות לקוחות כי הייתי צריך את המסך, והיום כשהיתקשרתי לדל גיליתי שאין לי מדבקה מאחורי המסך עם service tag! ועם המזל הגרוע שלי, אומרים שפנדה נסגרה (הם לא עונים לשום טלפון והאתר שלהם לא עולה). מה לעזאזל אני עושה?
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לבצע רכישה של מחשב ללימודים, עכשיו אחרי מחקר וצפיות ממש התלהבתי מהתחרות ההולכת וגוברת בין AMD וINTEL ולפטופים עם מעבדי AMD מפתיעים בביצועים וסוללה וסוף סוף מגיעים למחשבים עם מפרטים נורמליים..עכשיו אני יודע שבארץ סוגדים לאינטל בגלל המפעלים וסטיגמות, אין לי בעיה עם זה אבל האם יש צפי שלפטופים אלו יגיעו לארץ?(למעט G14 שכבר הגיע ומחוץ לתקציב) בחו"ל כבר התחילו להימכר לפני חודש-חודשיים חלקם יותר ובארץ נראה שהעניין תקוע ואין לי מושג איפה אפשר לשאול/לברר לגבי הנושא
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו מצאתי איזה אתר עם מוצרים יותר מידי זולים על גבול המחשיד.. הינה: twixt.xstore.co.il האתר מקבל פייפל וכרטיס אשראי אבל משום מה אי אפשר למצוא אותו בגוגל יכול להיות שיש פה משהו מסריח? או שזה אתר חדש וגוגל לא מכירה אותו עדיין? מיליתי טופס יצירת קשר לפני כמה דקות ואני מחכה שיענו לי.. בטח כבר מחר. מה אתם אומרים כדאי להזמין ממנו? כי יש שם שטויות שדווקא די אהבתי..
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בקונסולה ללא הקינקט. מחיר סוף. http://ilshipping.com/?p=307
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם, אם מישהו קנה לאחרונה מחשב באחת החנויות לעיל אשמח לקבל חוות דעת על כל אחת מהן. ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא מקום המגורים שלי - אני גר בת"א ואשדוד קצת רחוקה לי... אני חייב לציין שקראתי ביקורות נהדרות על שתיהן - אבל ביקורות די ישנות... בכל מקרה אשמח לחוות דעת עדכנית תודה
-
- 39 תגובות
- 6k צפיות
-
-
בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לאחר סיום "תקופת המבצע" בגולן, קפץ לי המחיר ל-99 שקל לחודש בלי ששמתי לב. עפ"י החוק החברה מחויבת לעדכן את הלקוח 30-60 יום על שינוי המחיר המסתמן. גולן עושה את הדבר בחשבוניות החודשיות, רק שאלו אינן נשלחות אל הלקוח, אלא יש לצרוך אותן באופן אקטיבי דרך חשבון המשתמש באתר החברה. אשמח לדעת אם למיטב ידיעתו המשפטית (לא ספקולציות ודעות) של מישהו כאן הדבר עונה על תנאי החוק.
-
- 32 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי בACE כסא דמוי עור שעולה איזה 500 ש"ח, שילמתי 420 ש"ח (חבר מועדון). בחנות זה היה נראה לי ולאמי שהכסא נמוך, המוכר אמר שזה לא משמעותי בכלל ואין הבדל בין הכסאות.. "זה הבדל של סנטימטר 1 +-" .. זו הייתה קנייה די ספונטנית ולא בדקתי את גובה הכסא הקודם שלי והשולחן.. בכל אופן, הכסא נמוך וזה קצת מבאס. חשבתי לנסות להחליף בוכנה או לקנות בוכנה חדשה גבוה יותר אבל וואלה.. לא יודע אם אני צריך להתעסק עם זה ואם בכלל יצא לי מזה משהו. האם לדעתכם ACE יוכלו להחליף את הכסא באחר לאחר שפתחתי והרכבתי אותו ? * עוד משהו: הכסא טיפונת מתנדנד אם אני זז מצד לצד, האם זה משהו "בסדר" אם זה בקטנה?
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
"זכיתי" לשירות נוראי באייבורי כרמיאל, וחשבתי לשתף. אני אצמד לעובדות, שכל אחד יסיק את המסקנות לבד. - מסרתי מחשב לתיקון במעבדה של אייבורי ב 11/6 בבוקר. הטכנאי הבטיח שהמחשב יהיה מוכן תוך 48 שעות. - ב- 13/6 , לאחר שחלפו 48 שעות, התקשרתי לחנות כדי לברר מה קורה עם המחשב. לא הצלחתי לדבר עם הטכנאי, ולמרות שהשארתי שתי הודעות עם בקשה שיחזרו לעדכן אותי מה קורה, אף אחד לא חזר אלי. - ב-14/6 בבוקר התעקשתי שיקשרו אותי עם הטכנאי, ואז הוא התצל ואמר שהוא עובד על המחשב כבר שעה ויתקשר אלי במהלך היום כדי לעדכן אותי. - ב- 14/6 אחרי הצהריים, משלא קיבלתי טלפון, התקשרתי לטכנאי. עכשיו הוא טען שהוא עדיין לא התחיל לטפל במחשב (למרות שבבוקר טען שהוא כבר בעבודה.) בסיכומו של דבר, החנות התחייבה לתקן …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר כאן http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=si&gclid=COu9yM7moMgCFQkUwwodpGgNOA מחירים למי אפשר לעבור והאינטרנט שלהם יחסית טוב. (אגב אני יכול אך ורק תשתית בזק)
-
- 37 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
-
זה אתר גדול שמשווק ישירות מייצרנים סיניים מוצרים לקונים בקמעונעות (שיווק בסיטונאות של אותם מוצרים הוא של האתר alibaba.com שהוא הבעלים של aliexpress.com ). המוצרים שיש שם זולים יותר מ EBAY אם בכלל מופיעים שם. השרתים של aliexpress איטיים מאוד (איטיים אפילו יותר מאילו של hwzone.co.il עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי). האיטיות גורמת לתקלות מסיבות מובנות. פרט לכך לכך אין לי מידע עליו. כרגע הזמנתי משם מוצר ב- 15 דולר כדי לראות איך זה עובד. למישהו יש נסיון עם aliexpress ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מה הכי מתאים מבחינת הסכום הזה? אפילו יד 2, לא חייב חדש בעקרון אני לא גיימר כבד, צריך שפיפא ירוץ על 50 אינץ חלק ומדי פעם איזה משחק חדש שיש בשוק מבחינת המפרט שלי , המחשב מספיק חזק, רק כרטיס המסך ישן תודה על העזרה ואם צריך עוד פרטים אז אספק אותם
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מקווה שאפשרי לשאול כאן, אני מחפש המלצה של ספקי מחשב שמוכרים לדילרים עם מחירים טובים ושירות טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התיאור הבא הוא בלי התלהמות ובלי השמצות. העסקה שביצעתי בוטלה והכסף יוחזר, כך שאין לי שום רווח מהעניין. קניתי אתמול מחשב נייד סמסונג דגם NP355V5C-S01IL בסניף באג גן שמואל. הדגם בא עם WINDOWS 8. המחשב הגיע תקין לכאורה ועבד בסדר. בבאחד הריסטארטים תוך כדי התקנות תוכנות , מערכת ההפעלה לא עלתה והמחשב דרש ממני דיסק Samsung recovery. הכנסתי את הדיסק ואז הסתבר שהמחשב לא מסוגל לעשות בוט משום התקן חוץ מהדיסק הקשיח. לא דרך כונן אופטי ולא דרך USB. דיברתי היום עם התמיכה ביעל פתרונות משולבים וניסיתי לפתור את הבעיה טלפונית. לאחר שהטכנאי הבין שהביוס לא מאפשר שום חלופה לבוט דרך הקשיח, הוא הסביר לי שזאת תקלה, מאחר ובאתר ביצרן רשום שניתן לעשות זאת. הגעתי היום לסניף באג. לזכותם יאמר שאחרי בדיק…
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מחו"ל מאתר Vitacost, היא נשלחה ב-23.11 וההתחייבות הייתה ל-9-20 ימי עסקים. בחרתי באפשרות השנייה של המשלוח שעלתה לי $36 שהיא Priority Mail של DHL. לפי המעקב, החבילה הגיעה לארץ כבר ב-7.12 ומאז היא תקועה איפשהו ולאף אחד אין מושג. התקשרתי לדואר אבל הם לא יכולים לבצע מעקב כי זה DHL Global Mail והמספר מתחיל ב-GM ונגמר עם כ-20 מספרים אחריו. התקשרתי ל-DHL בארה"ב ודיברתי עם נציגה והיא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי כי DHL GM זו חברה אחרת לגמרי, ונתנה לי את המספר; התקשרתי ל-DHL GM אבל יש רק מענה אוטומטי ולא נציג אמיתי. התקשרתי ל-Vitacost ודיברתי איתם והחוצפנים טענו שבחרתי ב"משלוח הזול" [36 דולר זה זול?!] ושאין לחבילה מעקב או אחריות ושאם קורה משהו זו אשמתי, ושאם תוך 30 יום …
-
- 12 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להזמין מאמזון זוג מסכים, כל אחד מהם עולה 430 דולרים בערך. האם קניה כזאת תחשב כקניה של מעל ל500 דולר ועקב כך אחויב במכס? האם יש טעם לקנות אותם כך שישלחו בנפרד ויחשבו לשתי חבילות שונות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב ושבוע טוב, אשמח לדעת אם לגבי 2 הדגמים שבכותרת ניתן להשתמש באותו מטען?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-