צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
זקוקים לנפח פנוי מירבי במכשיר החכם שלכם? באמאזון תוכלו למצוא כעת את כרטיס ה-microSD בנפח הגדול ביותר בעולם בהוזלה של מאות שקלים לעומת המחיר בארץ לפני כשנה סאנדיסק (Sandisk) הפתיעה אותנו ואת העולם כולו עם כרטיסי microSD זעירים, בגודל של ציפורן, אשר מסוגלים לאחסון לא פחות מ-200 ג'יגה-בייט של מידע – שיא עולמי שנראה כי הוא לא נשבר עד היום (למרות שיש חברה שטוענת כי הצליחה לדחוס גם 512 ג'יגה-בייט לאותו הגודל). כעת, אותו כרטיס בנפח עצום מוצע למכירה באמאזון – במחיר שעשוי להפתיע אתכם לטובה. כרטיס ה-Sandisk Ultra 200GB, שמבטיח לספק מהירויות העברה של עד 90 מגה-בייט בשנייה ולאחסן עד 20 שעות של וידאו באיכות FullHD, מוצע בעבור 90 דולר, שהופכים ל-126.8 דולר עם תשלום מס ומשלוח …
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עדכון 11.5.16: חזר אלי טכנאי מבזק בינלאומי, התחבר למחשב, אכן ראה שיש בעיה. סיימנו את השיחה כשהוא לא החלטי ופעם אומר כן יש בעיה ופעם אומר הנה זה בסדר, כשבבירור ההורדה מYOUTUBE הייתה איטית. ואז נשאלתי: "אבל למה אתה צריך לצפות בYOUTUBE ב1080p?" קיצר התחברתי לאקספון. לבינתיים תוצאות: 1. אתרים זזים יותר מהר מבזק בינלאומי. 2. YOUTUBE עובד סוף סוף על מהירות טובה ב-1080p. 3. פינגים ב-Battlefield4 נעים בין 70-80. ניכר שיש טיפה יותר לאגים אבל אני יכול לחיות עם זה לבינתיים. 4. משלם 18 שקל. 5. תמיכה פחות טובה וניכר שאם יש תקלה אצטרך לחכות יותר. 6. מוריד מ-STEAM כרגע על 9 מגה כמו בבזק בינלאומי. עדכון 10.5.16: נציג בזק בינלאומי …
-
- 16 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הדיסק און קיי הקטן של San Disk (Fit), ואני רוצה לחבר אותו למחזיק מפתחות.. הבעיה היא - אני צריך חוט דק כזה כמו שיש עם דברים אחרים שמחברים למחזיקי מפתחות. מישהו יכול לכוון אותי לקנייה של כזה בeBay/DX? או כל רעיון אחר שיחזיק? (אני יודע שזה סה"כ חוט אבל אם החוט לא יחזיק יאבד הדיסק און קיי, וזה כבר חבל.) ועוד שאלה טיפה קשורה - האם כבלים (USB פשוטים למיניהם) עדיף לקנות בeBay או בDX?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
העדכון האחרון של WAZE דורש מכם להעביר את הטלפון למוד דיוק גבוה - ההודעה שמקבלים היא שה-GPS לא מופעל (שזה לא נכון) ומפנים אתכם לחלונית שמשנה את מצב המעקב של הטלפון אחרי המיקום. הבעיה היא קודם כל - שהם משקרים למשתמשים, והנושא השני - זה מעקב מיותר, שבטח גם זולל סוללה, על רשות הWIFI וה-CELLULAR שאתם מחוברים אליהם במטרה לספר את האיכון של המכשיר. אז אם אתם מקבלים הודעה כזאת, לא לאשר אוטומטית.... מחפש חלופה אחרת אם משהו מכיר.
-
- 20 תגובות
- 8.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, האם לאחר קבלת שירות טלפוני מאפל מתבצע חיוב כלשהו? מדובר על שירות עבור החנות, בשביל אייפון שכבר לא באחריות. מהשיחה לא ניתן היה להבין האם מחייבים או לא. מה שהתבצע בסופו של דבר היה איפוס סיסמה. במהלך השיחה לא נמסרו פרטים של אשראי או משהו כזה. תודה נ"ב מדובר על שיחה טלפונית לאפל ארה"ב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מצאתי חנות שמוכרת מוצר שאני רוצה לרכוש והוא נעליים סגורות וחמות לחורף הקרוב. 1. איכות אם מישהו מכיר או התנסה, מה איכותן של הנעליים ? מחירן יחסית נמוך וכאן זה מחשיד. 2. מידות : המידה שלי היא 43.5-44 כך שהמידה האמריקאית היא 9.5 ? 3. קופונים והנחות, איך ניתן להשיג לפני קניה ? תודה. חנות 1 http://www.aliexpress.com/item/New-High-Quality-Hiking-Boots-Men-Oxfords-Travel-Outdoor-Couple-Casual-Fashion-Brand-Shoes-Climbing-Mountain/1062631982.html חנות 2 http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Arrival-Men-s-Warm-Boots-Short-Boots-Martin-Boots-Free-Shipping-XMX034/1271908379.html
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כמו שאתם יודעים הפלייסטישן 4 יוצא בימים הקרובים בארה״ב ובסוף החודש לאירופה וכנראה גם לישראל הוא יגיע מתישהוא בחודש הבא, רציתי לבדוק האם נוכל להתארגן על קנייה שתהיה דומה במחיר לאירופה (1900 ש״ח) מאשר לסמוך על רודפי הבצע בארץ שידפקו לנו מחיר החל מ3000 ש״ח, מה אתם אומרים? הצעות על איך להוציא את זה לפועל יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הוט מציעה ללקוחותיה לשדרג בחינם לאינטרנט במהירות 30 מגה מה אתם חושבים על? נראה אמין? ניסיתם? אני אישית ניסיתי, רשום שיחזרו אליי תוך 4 ימים. לדעתי לא יחזרו, לא דובים ולא יער
-
- 28 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
האם משהוא יכול לעזור על מעבדה לתקון מחשב נייח באזור תל אביב שתהיה הגונה ומקצועית
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פותח את התרד הזה סתם לצורכי הרקורד אם אנשים רוצים לראות בינואר ביצעתי רכישה של מערכת מחשב עם זכרונות מדגם CORSAIR Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB עלו 995 שקל אחרי איזה חודש קיבלתי מסך כחול וגיליתי שהזכרונות תקולים אבל החלטתי לחיות עם זה כי קיבלתי מסך כחול רק פעם בכמה שבועות לאחרונה התחלתי לקבל מסך כחול כמה פעמים ביום ורושם לי memory management ודברים שקשורים לזכרונות memtest נותן אלפים של שגיאות ומראה אזור פגוע בזכרון שנשאר אותו טווח תמיד החלטתי לממש אחריות ושמתי לב גם שכרגע קיימים במלאי בדיוק הזכרונות שלי פיזית בחנות וחשבתי שאולי יתנו לי אותם על המקום אחרי בדיקת הזכרונות וטלפון או שניים אמרו לי שזה לא עובד ככה ויקח כמה ימים שצריך לשלוח את הזכרונות הלאה ומסתכלים עלייהם …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני טס בקרוב לפריז, וחושב לקנות שם סמרטפון לשימוש עצמי. מישהו יודע להגיד מאיפה כדאי לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לא חשבתי שאגיע לאיזשהיא אי הסכמה עם זיגזג, מעצם היותה חנות עם שירות לקוחות יוצא דופן, ואני רוכש ממנה באופן קבוע עוד מהתקופה שהיו בוילה במונסון (עם שגיא ופבל), ורק משבח אותה פה בפורום, אבל שימו לב למקרה הבא: ב 28 בפברואר רכשתי לוח אם של Gigabyte מדגם P67A-UD3 מזיגזג. עוד לפני שהספקתי להרכיב את המחשב החדש - התחילו להגיע כל השמועות על הכשל של אינטל - ולכן נמנעתי מלהרכיב אותו. כשהתחילו להגיע לוחות B3 מתוקנים - דחיתי את ההחלפה מכיוון שבדיוק נכנסתי לתקופה של שיפוצים וגם רציתי לחכות ל Z68 שייצא. בנתיים, ב 11 במאי, נאמר לי מתומר רינות (זיגזג) שאקבל זיכוי על הלוח שברשותי, במידה וארצה לשדרג ל Z68. שמתי את כל העניין בצד, מכיוון ששיפצתי את החדר, ולא היה שום טעם / זמן להתחיל להר…
-
- 141 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אתחיל לימודים באוניברסיטה, ואני מחפש תיק גב איכותי שישמש אותי לאורך התקופה. אני לא יודע בדיוק מהו גודל התיק שבדרך כלל מספיק לסטודנט, אולם בעיקרון אני מעריך שאצטרך לסחוב ציוד לימודים רגיל כגון מחברות, קלסרים ומחשב נייד (וכמובן אוכל להפסקות ) חשוב לי שהתיק יהיה איכותי, קל, פונקציונלי, נוח להליכה ממושכת ועם תא ייעודי למחשב. מבחינה כספית- אני לא כל כך מכיר את שוק התיקים והמחירים הסטנדרטיים, אז כרגע אקציב עד 350 ש"ח לרכישה. תודה ושנה טובה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האומנם ישן אבל מצחיק. תיאור חווית הקנייה: קנינו מכשיר אייפון 3. הובטח לנו כי המכשיר חדש. לאחר יום-יומיים התגלה כי המספר הסיריאלי (IMEI) של המכשיר אינו תואם את המספר הסיריאלי שעל הקופסה. מבירור הדברים, נטען על ידי המוכר כי הוא תמיד פותח מכשירים וייתכן כי התבלבל. ביקשתי ממנו שיתן מכשיר חדש עם קופסה תואמת אך הוא טוען כי אין לו. הסברתי לו כי המכשיר כנראה לא חדש, אך הוא הכחיש זאת בתוקף. בפועל, לאחר שימוש ראשוני במכשיר, התגלה כי נעשה שימוש (כנראה בחו"ל לפי האימייל) והוא APLLE ID של משתמש אחר. הסברתי זאת לחנות אך הם שוב הכחישו. מעבר לתמימות שלי, של מציאת מכשיר אייפון 3 חדש לאחר כל כך הרבה זמן. לא מומלץ לרכוש באו…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כתבה מעניינת שנתקלתי בה - http://www.telecomnews.co.il/חשיפת-כל-התרגילים-מאחורי-אתרי-השוואות-המחירים-בישראל.html אני לקחתי מזה כלקח לעבור ל-ret
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו סיפר לי אתמול איך 014 ניסה להתחנן בפניו להשאר איתם במהירות של 20 מגה ב30 שקל לחודש בזמן שהוא משלם בהוט נט 20 שקל לחודש ל30 מגה. אז אמרתי לו "רגע 30 שקל - זה פחות ממה שאני משלם" (יש לי 20 מגה 014 + בזק). גם ככה הייתי בטוח שאני משלם יותר מדי אז היום התחלתי את הפרוצדורה של הורדת מחיר. התקשרתי ל014 ושאלתי את הנציג שרות אם הוא יכול לעשות משהו בקשר למחיר. הוא אמר שיש לי אחלה מחיר והוא לא יכול לרדת . במילים אחרות הוא עשה רושם של "תתנתק מה אכפת לי" אמרתי לו טוב אני הולך לברר מה אפשר להשיג אצל הספקיות האחרות כמו הוט ששם עולה 20 שקל (אני לא שקרן כשאני אומר שאני רוצה להתנתק אז אני צריך להיות עם רגל אחת במקום אחר). אני מעלה את האתר של הוטנט נט IL והראו זה פלא הם מאפשרים לפתוח ח…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שוקלים להחליף את המזרון בחדר של הילד, התלבטנו מאוד בין כמה מזרונים, ומצאנו את שני הדגמים האלה : http://www.kingdavid4u.co.il/, השאלה האם לקנות את זה בדרגת הקושי הגבוהה ביותר, כי ככה ממליצים הרופאים בנוגע לילדים, או אולי את הרך יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לחנות באזור המרכז או אתר אינטרנט לקניית מחשב על פי מפרט?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בשבועיים אחרונים קיבלתי יותר צלצולים מאנשים שיווקים לא רצויים מאשר בעבר וגם יש הודעות SMS. לדעתי ייתכן מדובר בדליפת בסיסי נתוניים איפה היה מספר שלי. אני מנוי בהוטמובייל ולמרות אי נוחות שקשורה להחלפת מספר שוקל לפנות ולבקש החלפת מספר אבל לא יודע אם זה פשוט כי שמעתי שצריך לתת לספק סיבות מוצדקות לכך. אני משתמש ב-TRUECALLER אבל אין לי חבילה ב-3G ולא תמיד מחובר. לפעמים אפליקציה חוסמת מספרים חוקים גם כמו מרכז מכבי שירותי בריאות והייתי צריך לפספס תזכורת על תור. לדעתכם כדאי להחליף מספר? כי יקח זמן עד שאצטרך לעשות זאת שוב מסיבה שלא אך מדובר בבסיס נתונים אלה "חיוג אקראי". לדעתי יש טווח של 10 מספרים ומחשב מייצר מספר אקראי בכל הטווח האפשרי ומחייג.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסטרימר הזה http://www.ebay.com/itm/NEW-NVIDIA-SHIELD-16GB-Console-with-Controller-Bundle-HDMI-Android-/181904164812?hash=item2a5a5547cc:g:lzwAAOSwhcJWIDRf בדקתי באתרים ששולחים מאמזון וזה אמור לצאת 1600 ש"ח. דרכו זה יוצא 1100 ש"ח בערך... אם אני מבקש לכתוב לי את זה כמתנה או לכתוב שהעלות כולל משלוח בסביבות ה75$ תשנה משהו לגבי העלויות של המע"מ \ מכס, או שהם עולים על זה כי הם מכירים את המוצרים?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם מקבלים את כל הבנדל או רק את הלוח בלי כלום ? צריך לקבל לפחות את הio shield ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. במהלך ימי הBlack Friday, החלטתי לרכוש את אוזניות הSennheiser Momentum In Ear, אשר נמכרו בKSP ב485 ש"ח (ללא מבצע) לפני ההגעה לחנות, שמתי לב כי הדגם בצבע השחור לא השתתף במבצע, בעוד הצבע האדום כן - נראה כמו תקלה, במיוחד לאור העבודה שבKSP רשום כי כלל מוצרי סנהייזר משתתפים. כאשר הגעתי לחנות, צדתי אחר לקוחות פוטנציאלים אשר אוכל לרכוש יחד איתם את המוצר (בגלל החוק ה... סליחה, הזוי שחייבים לרכוש מוצר שונה ונוסף על מנת להנות מההנחה) המוכרים היו אדיבים ואמיתיים (כלומר, המליצו על מוצרים ורכיבים על פי דעתם האישית, ולא על פי אינטרס החנות), ואז הגיע תורי. מיד פרשתי את עלילת התקלה בפני המוכר, אשר הגיב בטלפון להנהלה אשר אישרה…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לפי מה שהבנתי, מחיר המשלוח באמזון נגזר לפי תחשיב מסוים שאמזון עושים ומשקללים לתוכו עלות של מכס / עמילות מכס וכיו"ב והקונה לא נדרש להוסיף כסף במקרה שהעלות היתה נמוכה ממה ששולם בפועל (תקנו אותי אם אני טועה) השאלה היא, האם במצב הפוך כשאמזון למשל גובה מכס עבור מוצר שאין עליו, לצורך הדוגמא מכס בארץ, האם היא מחזירה את החלק היחסי לקונה או שזה באותה שיטה שמה ששולם לא מוחזר ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רכשתי מחשב נייח שמיוצר בחברת כור תקשורת חיון מחשבים על המחשב מקבלים 12 חודשי אחריות כולל החומרה .לוח אם אינטל דיסק קשיח סמסונג מעבד אינטל וצורב סמסונג על החומרה הזו מקבלים 12 חודשי אחריות בלבד.כול חנות מחשבים שמוכרת את החומרה הזו נותנת 36 חודשי אחריות יצרן.עד לפני כ4חודשים גם חיון מחשבים נתנו 36 חודשי אחריות לחומרה. השאלה הי מדוע ירדו ל12 חודשים האים החומרה שחיון מחשבים משתמשת להרכבת מחשבים אותה הי מוכרת דרך אולסייל הי באיכות ירודה? נסיתי לברר את הסיבה אצל חיון מחשבים שלחתי להם גם מייל ולא קיבלתי תשובה למזלי לאחר כמה ימים שהמחשב היה ברשותי נוצרה בעיה בלוח האם והחברה אספה את המחשב מביתי למעבדתה המחשב נמצא טקול והעסקה בוטלה. :pissed:
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-