עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד. הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד! למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה) אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by disturbeder,

לפני כ10 ימים הגיע אלי סמארטפון סיני שהזמנתי מהם , לאחר יום אחד מנפילה קטנה מאוד (20 ס"מ) המסך הפסיק לעבוד . לאחר התכתבות עם המוכר הוא הציע שאני אשלח את המוצר אליהם . להזכירכם , בaliexpres הכסף לא מגיע אל המוכר עד שאני מאשר את קבלת המוצר ותקינותו , או חולף זמן מסויים והכסף עובר אוטומטית. היה לי מאוד קשה לתקשר איתם , הייתי שולח להם הודעות והם היו עונים רק אחרי שהייתי מאיים לפתוח dispute ,בנוסף שאלתי אותם פעמיים מה יעשו עם המכשיר כשיגיע אליהם , וגם לא נתנו לי תשובה . אני מפחד שהם ימרחו אותי כמו שמרחו אותי עד עכשיו, וברגע שהכסף יגיע אליהם אני אוכל לשכוח מהם. נשארו לי עוד 4 ימים עד להעברת הכסף אוטומטית אל המוכר , כדאי לפתוח dispute?

3. אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רוצה להתחיל להשתמש בשומרי הדרך ושואל את עצמי איזה מתקן אופקי לטלפון יכול לעמוד בחום הישראלי… מניסיון עבר היו לי ונפלו כל הזמן בקיץ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alon23,

מי שמעוניין שיגיב פה... התחלתי לגשש ואפשר להגיע למחירים טובים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by lior777,

יש למישהו ניסיון עם רכישת משקפי שמש רגילים (סביב ה70 100 שקל) מאייבי ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, בן משפחה שלי נוסע לתקופה של כמה שבועות לסין (סוג'ואות זה לא רחוק משאנגחיי). משהו יודע מה פחות או יותר המחירים שם על כרטיסי מסך פלאפונים טאבלטים וכדומה ועד כמה משתלם ליקנות שם אלקטרוניקה? כמובן שאני מתכוון למוצרים מקוריים. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nizkor,

דולשלום לכולם ב21/12 קניתי מכשיר סלולרי מחנות x דרך פייפללאחר כמה ימים ראיתי שעדיין ההזמנה בעיבוד ושלחתי הודעה לאתר ("מה קורה עם ההזמנה") בתגובה הוא שלח לי שכרגע אין לו את המוצר ושעלי או להמתין או לקחת מכשיר אחר . אגב המכשיר אזל בכל האינטרנט גם באתר הבית ככל הנראה יהיה במלאי ב15/1/14 וואללה לא מתאים לי מכשיר אחר בנוסף אני חושד שלמרות שהזמנתי מכשיר עם 32 גיגה ביט אקבל 16 גיגה כמובן שבחשבונית שסופקה מפייפל כתוב 32 גיגה ברוב האתרים ההבדל בין 32 גיגה ל16 הוא לפחות 80 דולר דבר נוסף ככל הנראה אין תדר 850 ויש רק 900/1900/2100 למרות שהמוכר ציין שהתדר קיים (באתר הבית של המכשיר התדר לא קיים) לי אישית התדר לא ממשמבפריע מקסימום נחליף חברת סלולר לענינינו.. תכלס אני כן יכול לבקש …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TomerRe,

היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות \ יבואן שמוכר בארץ את האוזניות Logitech G533. (קישור) ואם לא, במידה ואני מזמין מAmazon ויש איזו תקלה, יש איזה יבואן רשמי בארץ שאפשר לממש אצלו את האחריות? 10x.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by guykvasha,

שלום לכולם אני בונה מטבח חדש ויש לי גומחה עם מידות מדוייקות מה שמגביל קצת בהקשר של גודל מקרר. המידות שלי הם: רוחב:89-90 עומק:72 גובה:183-4 מחפש מקרר של 3 או 4 דלתות המקרר היחיד שמצאתי הוא של בלומברג, דגם KQD1251N. מישהו מכיר משהו עליו? חוות דעת? חסרונות? אשמח לתגובות בקשר לבלומברג ואם אתם מכירים מקררים נוספים בגודל ותכונות שציינתי... המון תודה גיא

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Myrath,

שלום, אז אני מעוניין לרכוש מחשב של DELL ולאחר אכזבה מהדגם הנוכחי שלי הגעתי למסקנה שאני חייב לראות את המחשב בפעולה לפני שאני רוכש (לדוגמה המחשב שלי עכשיו נחשב לתקין אבל יש לו כל מיני בעיות scalling וכו' - דברים שלא נחשבים לבעיות מבחינת תעודת אחריות, אבל בהחלט פוגעים בחוויה). רציתי לדעת האם יש חנות או מקום שיש שם גישה למחשבים (של DELL ובכלל...) תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mufidazzam,

מה הדרך הטובה לשיפור קליטת ה- WIFI, הראוטר נמצא בקומת קרקע והקליטה מאוד גרועה בקומה מעל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי רציתי לשאול על משהו שמעניין אותי כבר הרבה זמן. כשמחפשים רכיבי חומרה בארה"ב אז בהרבה אתרים (כולל אתרים מכובדים כמו איביי, אמזון וכ"ו) ניתן למצוא מוצרים שמחיר זול משמעותית כאשר בתיאור המוצא נאמר שזהו מוצר חדש באריזה מקורית וכל מה שעשו לו זה "להוריד בזהירות את מדבקת הברקוד או ה-serial". עכשיו, אם זה לא מוצר משומש או refurbished אלא באמת חדש אז איזו סיבה יש למישהו להוריד ממנו את מדבקת ה-S/N ואז למכור אותו בחצי מחיר ? מה האינטרס פה ? איפה הקאץ' ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. כיוון שאין לי הרבה ניסיון מול חברות הסלולר השונות, אבקש את עזרתכם האדיבה בגיבוש חבילה כללית. ברשותי 5 מנויים, על כל אחד אני שם בערך 330 שקל בחודש אחרי מע''מ. יש לי 1200 דקות 600 ליעדים נבחרים 600 לשאר החברות. אין לי חבילת הודעות, רק חבילות גלישה שבקושי משתמשים בהם(פלאפונים קצת ישנים.) אני לא מחפש סמארטפונים, או התחייבות למכשירים חדשים, כוונתי היא אך ורק על הודעות ושיחות, זה כל מה שאני מעונין. חשבתי לקצץ את החבילה לכ200 שקל למנוי, מה הדיל הכי טוב שאני יכול להשיג? אודה לכם אם תעזרו לי לגבש חבילה בסיסית, שאיתה אוכל להתמקח מול החברות השונות. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Myrath,

היי, מצאתי מפצל USB "נצמד" של USB 2.0 - לדוגמה: https://www.ebay.com/itm/Mini-Hub-Multiprise-3-Ports-Usb-2-0-Alimentation-Externe-Socle-Rotation-180/202487238954?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 אני מחפש כזה של usb 3.0 - מישהו יודע אם יש כזה? או לפחות משהו שמזכיר את זה? ז"א, מפצל USB ללא צורך בחיבור לחשמל וש"נצמד" (כמה שאפשר) לחיבור הUSB במחשב. תודה

16. לילה טוב, אחרי חיפושים ברשת אחרי מחשב נייד חדש, הגעתי למחשב הזה: http://www.amazon.com/HP-dm4-3050us-14-0-Inch-Screen-Laptop/dp/B006OEL8FC/ref=dp_ob_title_ce שמצד אחד יש לו מפרט טכני ומחיר שמתאימים לי. הבעיה- אני מפחד מהקניה ברשת, זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון להוציא סכום כסף כזה גדול ברשת, על מוצר שלא ראיתי. אשמח מאוד לחוות דעת על המחשב המדובר, וכן להמלצות או לדברים שאני צריך לשים לב אליהם, התחום הזה מפחיד אותי. תודה רבה רבה, אלעד

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by matan007,

אני מחפש מכונה לעיצוב זקן שתהיה טובה. התקציב הוא עד 150 ש"ח. לא אכפת לי מ- EBAY אם ניתן להביא משהוא טוב יותר בהפרש קטן. הבנתי שפיליפס טובה בתחום, אבל אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם יש...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. זאת לא פעם ראשונה שאני משתמשת USHOPS, אבל תוצאה שונה. ב18 לפברואר קניתי בחנות אמריקאי 2 מוצרים (תכשיטים) על סכום 100$. ב 22 בפברואר חברת USHOPS קיבלה על כתובת שלה אמריקאי את הקניה שלי וחתמה על קבלת החבילה. אחרי מזה, חברת USHOPS, שקלה ומדדה את גודל של החבילה ורשמה סכום לתשלום בשבילי. באותו יום (22 בפברואר) שילמתי 151.36 ש"ח, אשר כוללים: שילוח מהיר (4-7 ימי עבודה) של חבילה מארה"ב לישראל, ביטוח של חבילה ומע"מ ישראלי. לאחר מזה כל התהליכים קפאו וחבילה "נעלמה". חברת USHOPS לא שלחה את החבילה, לא עונה על דואר אלקטרוני ובטלפון כל יום נציגים מבטיחים תשובה על חיפושים "מחר" ולא חוזרים. כבר עברו יותר מ7 ימי עסקים - אני לא קיבלתי לא חבילה, ולא החזר כספי. לצער…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום אני מתכוון לרכוש את הפריטים הבאים השאלה שלי אם הכל יגיע ביחד כי לא כל הפריטים נמכרים על ידי אמזון

21. אני מתכוון לאתרים כמו אולסייל, נענעשופס, ואללהשופס וכ"ו. כי אני רואה שיש להם מחירים טובים לקבוצתיות, אני רוצה לשמוע מכם אם יש לכם ניסיון טוב או רע עם אתרים כאלה? יש סיבה לא לקנות באתרים כאלה? אני מדבר על חומרה כמו דיסק קשיח, מסך מחשב ....לא מחשב שלם ולא ציוד היקפי זול כמו מקלדת או עכבר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by srulikg,

קודם כל הספק שלי הוא בזק בינלאומי. איימתי להתנתק ולעבור להוט, אז הם נתנו לי חבילה של 100M ב-29 ש"ח במקום ב-50. שדרגתי את המהירות גם בתשתית שלי, בזק, והם אמרו לי 100M ב-129 ש"ח במקום ב-140. ראיתי באתר של בזק שזה באמת עולה 140 ש"ח בלינק הבא: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-special-offers.aspx אבל בלינק הזה מופיע 129 ש"ח ל-100M: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/Ngn-Fix.aspx מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yarin153,

היי חברה. מישהו יודע האם יש חוק שמחייב לפטור ממעמ (17 אחוז ) מהמחיר באילת? התקשרתי לברר מול גו מובייל למה המחיר שלהם באילת אינו 17 אחוז פחות מהמחיר הרגיל והם טענו שאין חוק שמחייב.

24. Started by Avner Sheer,

הזמנתי ב AMAZON נעלי הליכה במידה מיוחדת. נרשמתי ל Shipito ונתתי אותם בתור הכתובת. המשלוח נשלח ל Shipito קיבלתי על כך אישור מ AMAZON וזה !! המשלוח נעלם. Shipito התעלמו מרוב המיילים ששלחתי להם. פעם אחת ענו משירות לקוחות העברתי את נתוני המשלוח, הם בכלל לא הגיבו. או שהם חובבים או שזה עוקץ. יש למישהו המלצה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by trovlet,

אהלן יש לי עכבר MIONIX שיש איתו תקלה ואני צריך לשלוח אותו אם אני לא טועה לשוודיה אני חושב שהעכבר והקופסא שלו לא עוברים את ה 200 גרם השאלה איך הולך התהליך של השליחה לחו"ל? אני צריך להביא קופסא מיוחדת או שמביאים בדואר? איך מדביקים לאן זה נשלח? והכי חשוב כמה זה בערך אמור לעלות אני ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא ממש הבנתי את התהליך והמחיר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.