צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
מי שמעוניין שיגיב פה... התחלתי לגשש ואפשר להגיע למחירים טובים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מצאתי מפצל USB "נצמד" של USB 2.0 - לדוגמה: https://www.ebay.com/itm/Mini-Hub-Multiprise-3-Ports-Usb-2-0-Alimentation-Externe-Socle-Rotation-180/202487238954?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 אני מחפש כזה של usb 3.0 - מישהו יודע אם יש כזה? או לפחות משהו שמזכיר את זה? ז"א, מפצל USB ללא צורך בחיבור לחשמל וש"נצמד" (כמה שאפשר) לחיבור הUSB במחשב. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש את הפריטים הבאים השאלה שלי אם הכל יגיע ביחד כי לא כל הפריטים נמכרים על ידי אמזון
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כאן פרסומת של בזק ביןלאומי.אבל אם נתעלם מהפרסומת המעצבנת.העבודות על הכבל היסתיימו? http://www.powerngn.co.il/default.htm?utm_source=walla&utm_medium=banners&utm_campaign=bblwalla
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הבוקר הצעת מחיר מנציג מכירה של חברת פלאפון. הנציג טען שבמסגרת התוכנית אקבל זיכוי חודשי בגובה 129.9 ש"ח עבור המכשיר וזיכוי נוסף בגובה 50 ש"ח בגין ניוד המספר לחברה. בהסכם התוכנית באתר פלאפון כתוב שהזיכוי הניתן הוא בגובה 79.9 ש"ח עבור המכשיר ו-50 ש"ח נוספים עבור הניוד. ז"א שסך הזיכוי החודשי הוא בגובה 129.9 ש"ח לחודש, בניגוד ל- 179.9 ש"ח שטען נציג המכירות. האם קיימת על החברה החובה לעמוד בתנאים בהם ניסה למכור לי נציג החברה את החבילה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה לרכישת מודם ראוטר vdsl (אני לקוח בזק) במקום המכשיר שהחברה סיפקה לי בשנים האחרונות... שימושי אינטרנט משפחתיים בסיסיים בלי הרבה בלאגן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה לדעתכם לעשות במקרא כמו שלי. רכשתי לפני חודש (כמעט) נייד חדש של HP דגם PAVILION כיוון שהמחשב משמש אותי לצורכי עבודה ויומיים לאחר הרכישה טסתי לחו"ל, נאלצתי להגיע ביום הרכישה לסניף עזריאלי ת"א לאסוף אותו מאחר שהוא לא היה נמצא במלאי בסניף בו נרכש (מודיעין) מיד לאחר תחילת העבודה וכאשר אני נמצא בחו"ל שמתי לב לשתי תופעות חריגות: 1- פד ה"עכבר" של המחשב החל להתרומם 2-בזמן צפייה בסרטים, קיים ריצוד בצד השמאלי של המסך המכסה עד כ 1/4 מהמסך...ריצוד זה אינו תמידי אך קיים רוב הזמן. התכתבתי עם HP ואמרו לי ליצור קשר איתם כאשר אהיה בארץ. מה הייתם עושים? 1- עומדים על להחליף את המחשב לחדש, הרי התקלות היו כבר בתחילת העבודה איתו. או 2- שיתקנו אותו. הנייד משמש אותי לעבודה ואנ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בן משפחה שלי נוסע לתקופה של כמה שבועות לסין (סוג'ואות זה לא רחוק משאנגחיי). משהו יודע מה פחות או יותר המחירים שם על כרטיסי מסך פלאפונים טאבלטים וכדומה ועד כמה משתלם ליקנות שם אלקטרוניקה? כמובן שאני מתכוון למוצרים מקוריים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצה להתחיל להשתמש בשומרי הדרך ושואל את עצמי איזה מתקן אופקי לטלפון יכול לעמוד בחום הישראלי… מניסיון עבר היו לי ונפלו כל הזמן בקיץ
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות לעצמי נינטנדו סוויץ ( הגרסה החדשה עם היותר סוללה), כמה משחקים ואקסטרה ג'ויקונים. מישהו כאן מכיר חנויות שמוכרות את אלה בזול? הכי זול שמצאתי את הסוויץ החדש זה 1,360. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר/access point איכותי לעסק, מעל 30 משתמשי WIFI. חוץ מעניין המשתמשים אני מחפש ראוטר/access point שתומך בגישה לרשת הWIFI דרך לחיצת "לייק" בדף הפייסבוק של העסק. לפי חיפוש באינטרנט הראוטר שאני מחפש הוא NETGEAR R6300 אך אני לא בטוח אם זו באמת הבחירה הנכונה לכן אני מבקש ייעוץ(OVER KILL?). מבלבד עניין הWIFI אני מחפש ראוטר אמין מאחר ובעבר התקלתי בהמון בעיות שדרשו REBOOT/RESET. מדובר במרחב של כ-150 מטר מרובע. (במידה וחרגתי מכללי הפורום אני מצר על כך מראש ואשמח להכוונה למקום הנכון) בברכה, בר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הנה, זה סוף סוף קורה ...... מי בעד ומי נגד? טוב, כמו רוב הדברים? בכל מקרה, הנה הפרטים המלאים - https://m.ynet.co.il/Articles/5555546
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לאתרים כמו אולסייל, נענעשופס, ואללהשופס וכ"ו. כי אני רואה שיש להם מחירים טובים לקבוצתיות, אני רוצה לשמוע מכם אם יש לכם ניסיון טוב או רע עם אתרים כאלה? יש סיבה לא לקנות באתרים כאלה? אני מדבר על חומרה כמו דיסק קשיח, מסך מחשב ....לא מחשב שלם ולא ציוד היקפי זול כמו מקלדת או עכבר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לכתוב פה על חוייה מאוד לא נעימה שהיתה לי עם TMS(וכנראה שאני לא אקנה מהם יותר) או שזה נוגד את חוקי הפורום?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות מחשב נייד של סמסונג היום ובחנות נמסר לי שהאחריות היא מ"סמליין" 3 שנים ולא מ"חיון". האם האחריות הזאת היא רשמית או שמשהו מסריח פה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מיזם ה-ShoppingIL של גוגל וישראכרט מבצע קאמבק, הפעם עם הרבה יותר חנויות לכתבה: http://hwzone.co.il/הגירסה-הישראלית-לבלאק-פריידיי-חוזרת-ל/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה. מישהו יודע האם יש חוק שמחייב לפטור ממעמ (17 אחוז ) מהמחיר באילת? התקשרתי לברר מול גו מובייל למה המחיר שלהם באילת אינו 17 אחוז פחות מהמחיר הרגיל והם טענו שאין חוק שמחייב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש דיל ממש משתלם ליבוא אישי של Samsung 840 EVO MZ-7TE750BW 750GB 2.5" יוצא בערך 1600 כולל מיסים ומשלוח לארץ דרך אחת החברות צד 3. פחות 1000 ש"ח מהארץ! תהנו http://www.ebay.com/itm/NEW-Samsung-840-EVO-MZ-7TE750BW-750GB-2-5-SATA-Internal-Solid-State-Drive-SSD/161181776921?customid=gIDW5m8pEeOyJ9ZjVhxZEg0_Egjt3_i2R_0_0&pub=5574652453&afepn=5335869999&campid=5335869999&afepn=5335869999
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלפטופ הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102 מלבד זה שהוא "מחודש" , למה הוא כולכך זול ביחס למפרט המעולה שלו ? יש מספיק מחשבים מחודשים עם מפרטים הרבה פחות טובים שנמכרים במחירים כפולים גם הייתם קונים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מישהו/חברה שתעצב לי אתר ותבנה אותו מאפס עם מערכת ניהול תוכן ושיהיה גם מותאם לדרישות. השאלה שקודם כל הצבתי לעצמי, אם כדאי ללכת ולשלם יותר בארץ, או לקבל משהו זול יותר באתר כמו Freelancer (ויכול להיות גם איכותי יותר?) השאלה שלי אם באמת שווה לי להיכנס לזה או שעדיף שהבנאדם/חברה תהיה פה בארץ כדי לקבל תמיכה טובה יותר? לא ידעתי איפה לשים, בפיתוח אתרי אינטרנט או בצרכנות. אם זה לא מתאים לצרכנות אז בבקשה תעבירו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד. הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד! למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה) אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר י…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כ10 ימים הגיע אלי סמארטפון סיני שהזמנתי מהם , לאחר יום אחד מנפילה קטנה מאוד (20 ס"מ) המסך הפסיק לעבוד . לאחר התכתבות עם המוכר הוא הציע שאני אשלח את המוצר אליהם . להזכירכם , בaliexpres הכסף לא מגיע אל המוכר עד שאני מאשר את קבלת המוצר ותקינותו , או חולף זמן מסויים והכסף עובר אוטומטית. היה לי מאוד קשה לתקשר איתם , הייתי שולח להם הודעות והם היו עונים רק אחרי שהייתי מאיים לפתוח dispute ,בנוסף שאלתי אותם פעמיים מה יעשו עם המכשיר כשיגיע אליהם , וגם לא נתנו לי תשובה . אני מפחד שהם ימרחו אותי כמו שמרחו אותי עד עכשיו, וברגע שהכסף יגיע אליהם אני אוכל לשכוח מהם. נשארו לי עוד 4 ימים עד להעברת הכסף אוטומטית אל המוכר , כדאי לפתוח dispute?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי טריפל של הוט במבצע הבא: * טלויזיה: 2 ממירי HD, אחד מקליט, כל הערוצים פתוחים * אינטרנט: 100 מגה * טלפון: ללא הגבלה ב-260 שקל קבוע (גם אחרי שנה נשאר קבוע לטענתם) האם המחיר אטרקטיבי ? תודה ושבת שלום !!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-