צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
היי, אני גר ברחובות.. אסע עד יפו.. קונה במשקל, כרגע כולם מוכרים ב 200 שקל לקילו. מישהו מכיר מקום שמוכר בפחות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך דל בקרוב, ויש לי שאלה בנוגע לאחריות בדל. באתרים כמו KSP ושניידר, מופיע אצלם שהאחריות היא באתר הלקוח ונותן השרות הוא דל. זאת, להבדיל מאייבורי שם צוין שהאחריות היא 3 שנים ע"י היבואן הרשמי, אני מניח CDATA\CMS. הרקע לשאלה נובעת מהעובדה שבפורום מסכי מחשב הרבה אנשים ציינו שכשהייתה להם בעיה במסך הם החליפו להם מסכים בשמחה, ואף לחלקם שידרגו את המסך לדוגמא בדיונים: http://hwzone.co.il/community/threads/569424-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92-U2414H-%D7%90%D7%9C-U2515H-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA http://hwzone.co.il/community/threads/567728-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%94-%D7%A9%D7%9C-U2414h-%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%A2%…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רוצים ללכת על כל הקופה עם כונן SSD מהיר בנפח של קרוב לטרה-בייט? עכשיו אתם יכולים לעשות זאת בפחות מאלף שקלים, אם תמהרו רק אתמול סיפרנו לכם על מבצעים נהדרים של כונני SSD אשר מסתובבים להם באתריה של אמאזון בארה"ב ובאירופה, והנה מגיע מבצע זמני נוסף שאטרקטיבי עוד יותר מכל השאר – כונן ה-Sandisk Ultra II, במחיר של פחות משקל לכל ג'יגה-בייט של אחסון. אמאזון גרמניה מציעה כעת, רק עד שעות הבוקר המוקדמות של מחר (ה-22 בדצמבר), את דגם ה-960 ג'יגה-בייט של הכונן המדובר, בעבור כ-212 יורו בלבד, כולל מסים ומשלוח לישראל – כלומר קצת יותר מ-900 ש"ח, לכונן שעלותו בארץ מתחילת ביותר מ-1,500 ש"ח. לא נותר לנו אלא להמליץ בחום על המבצע הזה לכל מי שטרם הצטייד בכונן אחסון מהיר ואמין, …
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
מ AliExpress ויכול לנדב פרט או שניים על איכותן ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כרטיסי מסך של NVIDIA ומספר כונני SSD בנפחים שונים נמכרים במחירי מבצע קורצים, במסגרת מיזם ה-Deal of the Day של ענקית הקמעונאות לא תמיד משתלם לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל, ולא תמיד משתלם לרכוש אותם דרך שירותיה המקוונים של אמאזון – אבל היום הוא כנראה מקרה יוצא דופן, כשמספר רכיבים שונים זמינים במחירי מבצע נמוכים בהחלט בגירסה האמריקאית של החנות. שימו לב כי כל המבצעים הללו יהיו זמינים אך ורק עד שעה 10:00 מחר, יום שלישי ה-21 ביוני. כונן SSD של טושיבה-OCZ מדגם ה-TR150 העדכני בנפח של 960GB זמין בעלות של כ-242 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-940 ש"ח. כמו תמיד, שימו לב לבחור מבעוד מועד בהעברת מטבע כרטיס האשראי שלכם לדולר אמריקאי, בכדי להימנע מכפל עמלות המרת מטבע אשר …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני יודע שיש אשכול המלצות אבל הוא מאוד מצומצם ולא מפורט מספיק(לא מפרט את החנויות שביניהם אני מתלבט) אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש מחשב חדש ועדיין לא יודע בדיוק מאיזה חנות לרכוש אשמח אם מישהוא יכול להמליץ לי על חנות אני מחפש חנות שתהיה טובה ואמינה וזולה חנות שיש ללקוחות ניסיון עם מימוש האחריות בה סתם דוגמא: אם קניתי כרטיס מסך יקר ב2000 שקל והוא נשרף או התקלקל והוא עדיין במסגרת האחריות של השלוש שנים החנות תהיה שם בשבילי כדי להחליף תחלק ההתלבטות שלי היא בין rsm זיג זאג מחשבים tms? מה אתם חושבים מאיפה עדיף לקנות תמחשב? ואם יש חנות שלא הזכרתי אז בבקשה תתנו לי אותה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לפני כשבועיים וחצי הזמנתי מכשיר סמארטפון מAliExpress ולאחר כשבוע התחרטתי ורציתי לקנות מכשיר אחר, יותר משבוע עבר ועדיים הסאטוס היה שהמוכר בכלל עוד לא שלח את המשלוח ולכן הרשאתי לעצמי חבטל את העסקה וללחוץ על האפשרות ביטול עסקה באתר. לאחר מכן המוכר סירב לביטול העסקה בטענה כביכל שזה נשלח. ידעתי זה לא נכון ולכן שאלתי אותו (כדי שהוא יסכים) האם אוכל לפחות להחליף למכשיר אחר, וקיבלתי תשובה חיובית בתוספת של 10$ אך לא מצאתי דרך כיצד להוסיף את ההפרש . כששאלתי אותו הוא לא ענה ולאחר מכן החליט לשלוח לי את המכשיר שביקשתי לבטל. השאלה היא כזאת האם המוכר יכל לסרב לביטול עסקה אפילו שהמשלוח לא התבצע? האם הוא יכל לרשום לי בצ'אט שהוא מוכן לבטל ו…
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לספר על מקרה אישי שלי בעבודה מול חברת המשלוחים BUY2USA (המאפשרת קניות בארה"ב ומשלוח המוצרים לארץ). א.לפני כמה שבועות רכשתי שני מוצרים בארה"ב, ושלחתי אותם ארצה דרך אתר BUY2USA (השייך לחברת UShops). מאחר ומדובר במשלוח דחוף, שילמתי כסף רב (140 דולר) עבור משלוח בדואר אוויר שאותו החברה מתחייבת לספק בין 4 עד ל-7 ימי עסקים. ב.ביום חמישי, ה-10.1 קיבלתי הודעה שהפריטים הגיעו לארץ, שוחררו מהמכס ונמצאים בדרכם אלי. ג.ביום ראשון, ה-13.1, בדקתי את סטטוס המשלוחים באתר של BUY2USA, וראיתי להפתעתי שמצויין שם שדואר השליחים ניסה להשיג אותי, אך לא היה מענה ולכן השאירו לי הודעה. מאחר ואף אחד לא השאיר הודעה, ולא היו לי כל שיחות שלא נענו, התעורר חשדתי ופניתי בעניין ל-BUY2USA (ז…
-
מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לצערי, זכיתי לתגובה לאקונית, שבגדול אומרת שלא יעשו כלום בטווח הקרוב. " הנושא מוכר למשרדנו" " המשרד פועל למימושם של שני מיזמים מרכזיים... מיזם "שוק סיטונאי" ו-"FTTH" (רשת סיבים עד הבית)" "במקביל שוקל המשרד צעדי הסדרה נוספים לטיפול בנושא ולכשתתקבל ההחלטה לישמם, נביא לידיעת הציבור". השורה האחרונה היא אולי התקווה היחידה לשינוי מהיר - ככל שיהיה יותר לחץ ציבורי על משרד התקשורת לפעול אולי נצליח להתגבר על הלוביסטים של בזק והוט ונאלץ אותם לקבע מחירי התשתית לפחות עד שתהיה תחרות בין 4-5 ספקים. ממליץ לכול מי שיכול לפנות למשרד התקשרות ולממונה על ההגבלים העסקיים במקביל בתלונה. בסוף עוד יצא מזה משהו....
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
סופסופ ואמנם לא לגמרי וכמו שצריך אבל יש שינוי מסויים בעניין אגרת רשות השידור לגבי אנשים שאינם קולטים רשות השידור. לינק מכלכליסט
-
- 72 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סקר - איפה הכסף שלכם מושקע, ואיזה אחוזים אתם מקבלים בממוצע? אני שמתי את הכסף שלי בפק"מ, עם ריבית של 2.05 אחוז, שנגמר בעוד חודשיים, (ריבית הפריים באותו הזמן הייתה הרבה יותר גבוהה) ואני מחפש אפיקי השקעה חדשים. (אני משער שהבורסה היא האפשרות העיקרית שלי, אבל אני לא מבין בזה מספיק עדיין כדי לעשות את זה) האם אפשר לקבל ריבית של יותר מ-1% לשנה היום? אף פעם לא בדקתי את זה, אבל האם יש לי אפשרות להפקיד את הכסף שלי בפיקדון בבנ"ק מחו"ל? (ממדינה אמינה כלשהי, למשל ארה"ב או אנגליה) איך אני יכול לברר את הריביות בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה מחו"ל, ולמרבה הצער לא שמתי לב שלישראל היא נשלחת באמצעות DHL. שמעתי הרבה טענות בפורום שחבילות DHL תמיד נעצרות במכס, וגם אם הן מתחת לרף התשלום, אצטרך לשחרר את החבילה בעצמי, ולשלם עמילות מכס עליה. זה נכון? באילו סכומים מדובר? שלחתי הודעה לאתר מיד לאחר ההודעה וביקשתי לבטל את ההזמנה, אבל לא קיבלתי תשובה, ואני חושש שהחבילה תגיע על ידי DHL. :-(
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני צריך המלצה לגבי ספקית אינטרנט ספציפית בעקבות נטישה של הספקית הנוכחית (יחד עם השותף שעובר דירה). הספקית תשתית שלי היא הוט בנפח של 2.5 מגה וסך הכל אני לא מוריד יותר מדי - 1-2 סרטים בשבוע... אם יש איזה מבצע מוצלח במיוחד שמכירים גם טוב.... המון תודה, אריק
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם יש הבדל בין החברות השונות של טלוויזיה (סוני וכאלה) מהבחינה של קלות ״לפרוץ״ או להתקין romים שהם משדרגים את החוויה של הטלוויזיה החכמה / פותחים עוד אפשרויות? יכול להיות שיש חברות שנועלות את הטלוויזיה בפני עדכונים / החלפת התוכנה לעומת חברות אחרות שיש להם מערכת יותר פתוחה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הזמנתי G700S, לפני כשבועיים, עכשיו אני רואה שמצב החבילה שלי השתנה היום 3 פעמים עם אותו הכיתוב (Attempted Delivery Abroad), בעצם הם ניסו לשלוח אותו. עכשיו השאלה שלי מה המשמעות של זה, למה זה השתנה מספר פעמים באותו היום לאותו הסטטוס שוב ושוב? אף פעם לא היה לי מצב כזה, אשמח לקבל עזרה. עריכה: מצאתי מידע על כך, זה אומר שהחבילה הגיע ליחידת הדואר.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש התחדשתי במחשב נייד חדש. מדגם ASUS UX302LA. בחרתי בדגם הזה כי יחסית למחיר שלו הוא אחד הזולים ובנוסף יש לו יתרון משמעותי. אפשר לשדרג לו את הדיסק והזכרון. מיד אחרי שקניתי אותו הזמנתי בeBay שני פריטים לשדרוג: דיסק קשיח Evo 250 SSD - מחיר הדיסק הנ"ל בישראל הוא 760 שקל ובחו"ל 100 דולר. וכמובן 8GB SODIMM 1600MHZ כדי לשדרג את המחשב. מחיר הזכרון בישראל 360 שקל ובחו"ל 60 דולר. כמו שאתם מבינים פער המחירים בין ישראל לחו"ל משמעותי מאוד. שתי החבילות הגיעו למרכז המיון של BUY2USA וביקשתי לבצע איחוד חבילות. החבילות הגיעו השבוע לישראל במעטפה מאוחדת ושם ציפתה לי הפתעה. לא סתם הפתעה. הפתעה גדולה!! פתחתי את החבילה וגיליתי בפנים את הדיסק שהזמנתי. במעטפה בה נשלח וגם 8GB זכרון - שלא …
-
- 54 תגובות
- 15.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אבא שלי הוא בעל עסק עצמאי של שיפוצים אלומיניום פרקטים צבע אינסטלציה ויטראג' ועוד הרבה דברים. הוא רוצה לפרסם את האתר שלו בתור בעל עסק. אני הצעתי לו את יד2 כי זה פשוט האתר הראשון שאני אכנס אליו כשאחפש בעל עסק כלשהו. הוא ביקש ממני היום לבדוק את האפשרות של פירסום בפייסבוק וגוגל. קצת הסתבכתי בכל מה שקושר ללפרסם שם האמת. מצאתי חברות שלוקחות גם כסף על פירסום ושיווק בגוגל ופייסבוק. אז קודם רציתי לשאול איפה לדעתכם כדאי לפרסם עסקים קטנים מהסוג הזה.. ועד כמה מומלץ בגוגל/פייסבוק.. ואם כדאי לעשות זאת באופן עצמאי וכנראה גם חסכוני או דרך חברה שיודעת איך לעשות את זה כמו שצריך. (היום לדוגמא התקשרה אליו חברה גדולה שמשווקת את אלעל והם רצו 8000 שזה TOO MUCH) תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז יש תמיד סיפורים רעים ובעיות וכו'. אבל לשם שינוי אני רוצה להציג קצת מקרה חריג (טוב) יש לי את האל פסק PRD650 שנקנה מלפני שנה וחודשיים בחנות מחשבים. וגיליתי שהמצברים כבר מתו. וכבר חשבתי לעצמי שזהו עכשיו אני בטח יהיה עסוק שעות על גבי שעות בטלפונים ובנסיעות לראש העין (שם הם יושבים). אבל לא כך המקרה! התקשרתי לשירות והיא ביקשה ממני את מס' הסידורי של המכשיר (שמדובק על המכשיר) ולא היה לי אותו מול העיניים. אז אמרתי שאני אחזור אליה (אותה נציגה) חזרתי אליה אחרי שחזרתי הביתה והבאתי לה את המספר. היא לא מצאה תיעוד (כי לא שלחתי גם את תעודת האחריות) והיא הציעה לי לשלוח בפקס את החשבונית שממנה קניתי את החנות כדי לעשות וידוי כנראה וכו'. בכל מקרה התקשרתי יום אחרי לוודא שהכל הגיע. והפתעה…
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום. היום מצאתי את זה בקופסה של מצלמה דיגיטלית שקניתי ב-2006. אם אני לא טועה, היה תנאי שבקניית מצלמה הייתי מקבל החזר כספי. לאנשים קונים מוצרים בחו''ל, האם פשוט משהו שנקרה "REBATE" או "MAIL-IN REBAT" בארה''ב? בכל זאת אני לא מימשתי את זה. האם עדיין יש ערך לשיק זה או שלזרוק אותו? אני גם לא שייך לבנק דיסקונט.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לילה טוב, אחרי חיפושים ברשת אחרי מחשב נייד חדש, הגעתי למחשב הזה: http://www.amazon.com/HP-dm4-3050us-14-0-Inch-Screen-Laptop/dp/B006OEL8FC/ref=dp_ob_title_ce שמצד אחד יש לו מפרט טכני ומחיר שמתאימים לי. הבעיה- אני מפחד מהקניה ברשת, זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון להוציא סכום כסף כזה גדול ברשת, על מוצר שלא ראיתי. אשמח מאוד לחוות דעת על המחשב המדובר, וכן להמלצות או לדברים שאני צריך לשים לב אליהם, התחום הזה מפחיד אותי. תודה רבה רבה, אלעד
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני התחלתי בזמן האחרון להזמין הרבה דברים למחשב באייבי (מאווררים מיוחדים כבלים,חלקים לקירור ומודינג שלא נימכרים בארץ וכו) עכשיו תמיד בדברים כאלו מיוחדים זה הולך עם משלוח יקר (גם עם זה לא משהו גדול וכבד) בדרך כלל USPS או ROYAL של אנגליה ועוד שדברים מסין כמעט תמיד זה שליחה חינם יש איזו דרך שאתם מכירים שאני יכול לצמצם עלויות כמידת האפשר על משלוח? כמה טיפים? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע להמליץ על סמארטפון ב 3000 שקל. דרישות, מצלמה מעולה! ועמיד (לא רגיש לנפילות ואבק). תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-