צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
שלום, מעוניין בהמלצה לטלוויזיה LG או SAMSUNG עד 3500 שח מצאתי את הטלוויזיה הזו של LG 55NANO776RA- אשמח המלצות עליה וגם שמעתי QLED של סאמסונג גם טובות, אשמח להמלצה על אחת טובה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש כאן https://www.partner.co.il/-2/pms3/InternetPac1 הצעות שלכאורה נראות מאד משתלמות, כמו למשל 79 ש"ח לספק ותשתית ל100 מגה... השאלה היא האם באמת "זה עובד" (כלומר: אין תקלות). פחות אכפת לי מבדיוק כמה מגה אני מקבל, אכפת לי שזה עובד, אין ניתוקים, אין טכנאים, הראוטר עובד וכדומה. למישהו יש ניסיון איתם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם. בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום. דרישות: נפח: 7-8 ליטר מחיר: 1500-2500 אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות. עדיפות למכונה חסכונית בחשמל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
פונה דרך האתר המכובד לחברת HP לאחר שכלו כל הקצים וזרקו אותנו מכל המדרגות. 06.09.2019 אג"נ הנדון: טיפול בלתי מספק במחשב HP במהלך תקופת האחריות ביום 28.11.2016 נרכש על ידי מחשב נייח מדגם HP Pavilion Mini Desktop בסניף "באג", מתחם G כפר סבא. את המחשב רכשתי לצורך האזנה למוזיקה וצפייה בקטעי וידאו בסלון שבבית הוריי, אך לאחר שימוש נוח במשך מספר חודשים החל המחשב לפעול באיטיות והשימוש בו הפך לעול. תחילה הנחתי שמדובר בפגם בעכבר הנייד ולכן החלפתי את העכבר אך לאחר שהבעיה נמשכה פניתי לשירות הלקוחות והתמיכה הטכנית של חברת HP כחלק מאחריות שקיימת על המוצר למשך 3 שנים. במקביל גם הגלישה ברשת האלחוטית במחשב, החלה להיות איטית ומאופיינת בניתוקים רבים, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר / ממליץ / התנסה עם אתר/ים שמוכרים רשיונות windows במחירים נמוכים. ראיתי לדוגמא אתר שמוכר רשיון windows 10 home ב40 דולר. האם זה אמור לעבוד או שאם אני קונה והאתר אמריקאי, אז תהיה לי בעיה של לאקטב את הwindows בגלל המיקום? באופן כללי, האם מומלץ, כי ב40$ ווינדווס חוקי נשמע נחמד.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, תוסף שימושי ל- YNET לדפדפן כרום. התוסף יציג לכם את תקציר הכתבה מתחת לכותרת ויגרום לכם בהרבה מקרים לקבל את המידע הרלוונטי מבלי להיכנס ולקרוא את הכתבה (אמל"ק) את התוסף אפשר להתקין מהחנות של גוגל https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-click-bait/mldbbpndpjkpkffmicmenfpbndjalkkg על הדרך, התוסף מנצל שטח מת, מבטל את ריענון הדף האוטומטי ומסיר את הפרסומות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך ניתן לעקוף את ההגבלות של גוגל? VPN אמריקאי + חשבון wallet עם כתובת אמריקאית ואשראי שדרכו כבר קניתי משם 3 טלפונים בעבר לא תופס. חשבון חדש גם לא.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות לפחות 5 יחידות, בEBAY יש מיליארד מוכרים ובפעם האחרונה שהזמנתי קיבלתי משהו שהתפרק אחרי חודש... מישהו הזמין ויכול להמליץ על מוכר עם מוצר לא באיכות זיפט? מחפש משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/New-USA-US-To-Europe-EU-Euro-Travel-Charger-Power-Plug-Adapter-Converter-/261155283261?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item3cce11613d תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בגלל שהמחירים של המקלדות המכניות בארץ ממש גבוה, ואני לא רואה את עצמי משלם 600 שח על פאקינג מקלדת, רציתי לשאול מה אתם חושבים על מקלדות מכניות סיניות? חשבתי על הAJAZZ AK33.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את ה-manual אני חושש להשתמש בו (במיוחד החלק שמזהיר אותי משימוש רב, שחס וחלילה לא יתפוצץ לי עוד בידיים ).
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי סכין פרפר מאליאקספרס. הסכין לא חדה ומשווקת בתור "טריינר"(סכין אימונים). שאלתי היא האם יתנו להעביר את הסכין במכס? אני לא בטוח בגלל המצב הביטחוני אבל עם יש מישהו שיודע ויכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש על העזרה. https://he.aliexpress.com/item/CS-Karambit/32870393180.html?spm=a2g16.search0104.3.1.67ac1228kVFXHi&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10065_10068_318_319_317_10696_450_10084_10083_10618_452_535_534_533_10307_532_204_10059_10884_323_10887_100031_320_321_322_10103_448_449%2Csearchweb201603_55%2CppcSwitch_0&algo_pvid=40b90497-f729-4b33-948c-ed1cb87f738b&algo_expid=40b90497-f…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשכור רכב לכמה ימים ברודוס (יוון). מישהו יודע מהיכן הכי מומלץ וזול להזמין רכב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוויה חיובית: קניתי בשבוע שעבר שני מסכי u2311h ב-KSP. חיברתי אותם בבית לאותו מחשב (אז 5850HD ומאוחר יותר 6970HD), והבחנתי מיד בהבדלי צבע/בהירות. החלפתי בין הכבלים, בין החיבורים לכרטיס המסך אבל ללא ההשפעה. היום התקשרתי ל-KSP שהפנו אותי לתמיכה של DELL. אחרי שיחה קצרה של 5 דקות הודיע לי הנציג שתוך 24 שעות יתקשרו אלי כדי לתאם החלפת מסך שיגיע אלי הביתה. אחלה שירות!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ! אני טס לאיטליה בזמן הקרוב ורציתי לקנות iPhone XS Max ב Apple Store האיטלקי. השאלה אם בחנות אפל הרשמית נותנים אחריות בילאומית והאם iDigital בארץ תכבד את האחריות הזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,ברצוני להזמין כרטיס מסך מחו"ל. זה הכרטיס מסך : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150616 האם ניתן לשלוח את הכרטיס הזה לארץ? מה אני מוסיף למחיר שלו במידה ואפשר(חוץ ממעמ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונני ה-Ultra II של סאנדיסק מוצעים לרכישה במחיר מרשים פעם נוספת אחד מהמבצעים היותר משתלמים שמצאנו באמאזון בעבר מבצע קאמבק לשעות הקרובות – באדיבות הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת. המבצע המדובר מאפשר לכם לרכוש את כונני ה-Ultra II הבינוניים והסבירים מאוד של סאנדיסק (SanDisk), בנפחים של 480 ג'יגה-בייט או 960 ג'יגה-בייט, ובמחירים של כ-118 יורו וכ-211 יורו בהתאמה. מחירים אלו מתורגמים לכ-515 ש"ח וכ-920 ש"ח, וכוללים בתוכם תשלום על מס ועל משלוח ישיר לישראל – כך שמדובר בעסקה משתלמת בהחלט, בייחוד לגירסה בנפח המירבי אשר יורדת במחירה לרמה של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון מהיר. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%99…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראתי עכשיו דיון בפורום לגבי בחור שרכש כרטיס מסך מאחת חנויות המחשבים בארץ וקיבל את המוצר פתוח. הדיון נעול אך עדיין "בער" בי הצורך להגיב לגבי העניין ובכלל לגבי התגובות שנכתבו שם. למי שלא קרא את הדיון אסכם את זה בכך שבחור הזמין כרטיס מסך, הכרטיס הגיע בדואר שליחים והאריזה של הכרטיס היתה פתוחה. התגובות המרכזיות בדיון היו, בכיינות, קטנויות ועוד. אני לא מצדיק את אותו בחור ולא מעניינים אותי שאר הפרטים של אותו עסקה. (מה הוא אמר, מה הם אמרו, עברה חצי שנה וכו') מה שמפריע לי זה הקלות דעת שבה התייחסו לנושא. אם כרגע הוצאתי מכיסי סכום נכבד של כסף אני "מתבכיין" אם אני רוצה מוצר חדש? אם קניתי רכב חדש יד ראשונה לא אני זה שצריך לקרוע את הניילון מהמושבים? באותו דיון מנהלי הפורום הציגו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הבוקר הצעת מחיר מנציג מכירה של חברת פלאפון. הנציג טען שבמסגרת התוכנית אקבל זיכוי חודשי בגובה 129.9 ש"ח עבור המכשיר וזיכוי נוסף בגובה 50 ש"ח בגין ניוד המספר לחברה. בהסכם התוכנית באתר פלאפון כתוב שהזיכוי הניתן הוא בגובה 79.9 ש"ח עבור המכשיר ו-50 ש"ח נוספים עבור הניוד. ז"א שסך הזיכוי החודשי הוא בגובה 129.9 ש"ח לחודש, בניגוד ל- 179.9 ש"ח שטען נציג המכירות. האם קיימת על החברה החובה לעמוד בתנאים בהם ניסה למכור לי נציג החברה את החבילה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיזם ה-ShoppingIL של גוגל וישראכרט מבצע קאמבק, הפעם עם הרבה יותר חנויות לכתבה: http://hwzone.co.il/הגירסה-הישראלית-לבלאק-פריידיי-חוזרת-ל/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה לדעתכם לעשות במקרא כמו שלי. רכשתי לפני חודש (כמעט) נייד חדש של HP דגם PAVILION כיוון שהמחשב משמש אותי לצורכי עבודה ויומיים לאחר הרכישה טסתי לחו"ל, נאלצתי להגיע ביום הרכישה לסניף עזריאלי ת"א לאסוף אותו מאחר שהוא לא היה נמצא במלאי בסניף בו נרכש (מודיעין) מיד לאחר תחילת העבודה וכאשר אני נמצא בחו"ל שמתי לב לשתי תופעות חריגות: 1- פד ה"עכבר" של המחשב החל להתרומם 2-בזמן צפייה בסרטים, קיים ריצוד בצד השמאלי של המסך המכסה עד כ 1/4 מהמסך...ריצוד זה אינו תמידי אך קיים רוב הזמן. התכתבתי עם HP ואמרו לי ליצור קשר איתם כאשר אהיה בארץ. מה הייתם עושים? 1- עומדים על להחליף את המחשב לחדש, הרי התקלות היו כבר בתחילת העבודה איתו. או 2- שיתקנו אותו. הנייד משמש אותי לעבודה ואנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-