עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by quibe,

שלום מאוד מתקשה למצוא בארץ מארז HTPC מלבד שני דגמים, אחד ישן [https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NSK2480B ויש לו קצת עניינים לא מושלמים..], ואחד בגודל של מארז ATX. מה שחשוב כאן זה הגובה. גג 15 ס"מ. מישהו\י יודע\ת?? תודה רבה

2. Started by GMTK,

שלום לכולם קניתי מוצר עכשיו אני לא מליח למצוא אותו באתר של החברה שלהם כביכול אמרו שהוא כבר נשלח והגיע. אני בודק במכס ישראל וזה מראה לי שהקוד לא תקין. החברה היא R+L. בהתחלת המספר יש את האות I i. רשמתי גם בגדול וגם בטן שלא יהיה בילבול. אני חושב שהסיומת היא AS. איך אני מוצא תחבילה ויודע שזה הגיע למכס ישראל. כי טיסה בגג זה 12 שעות נגיד. אז זה אמור להיות פה כבר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פונה דרך האתר המכובד לחברת HP לאחר שכלו כל הקצים וזרקו אותנו מכל המדרגות. 06.09.2019 אג"נ הנדון: טיפול בלתי מספק במחשב HP במהלך תקופת האחריות ביום 28.11.2016 נרכש על ידי מחשב נייח מדגם HP Pavilion Mini Desktop בסניף "באג", מתחם G כפר סבא. את המחשב רכשתי לצורך האזנה למוזיקה וצפייה בקטעי וידאו בסלון שבבית הוריי, אך לאחר שימוש נוח במשך מספר חודשים החל המחשב לפעול באיטיות והשימוש בו הפך לעול. תחילה הנחתי שמדובר בפגם בעכבר הנייד ולכן החלפתי את העכבר אך לאחר שהבעיה נמשכה פניתי לשירות הלקוחות והתמיכה הטכנית של חברת HP כחלק מאחריות שקיימת על המוצר למשך 3 שנים. במקביל גם הגלישה ברשת האלחוטית במחשב, החלה להיות איטית ומאופיינת בניתוקים רבים, ש…

4. האם קיימים אתרים מתחרים לזאפ, שסוקרים את TMS, פלונטר, IQPC, RSM ועוד אתרים שלא חתמו על חוזה עם זאפ? (הרי כדי להופיע בזאפ, אתה צריך לשלם לזאפ עבור כל אדם שמגיע לאתר דרכם) אשמח אם תציינו חנויות מומלצות נוספות שלא מופיעות בזאפ.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אשמח לדעת מה המחיר של ה INTEL® NUC KIT NUC7I5BNH לעובדי אינטל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by hardwell,

הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Zeev86,

אני מקווה שהדיון הזה מתאים לפורום. הדיון לא מדבר על מכשיר אלקטרוני שנקנה אלא שירות אוטובוסים. אבל עדיין צרכנות לדעתי. אם אני טועה, בבקשה תעבירו לפורום המתאים. לנושא. יש קו אוטובוס מסויים שקרו לו הרבה בעיות. דיווחתי לחברת האוטובוס, לעירייה, לתלונות הציבור של משרד התחבורה. שלושתם הגיבו אך הבירורים נמשכים עוד משנה שעברה. למי אפשר לפנות במצב כזה הלאה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.facebook.com/SpadeShipping ספייד שליחויות - נוסד ב-2012 החברה מתמחה בהשכרת שליחים באופן חד פעמי. כגון העברת כספים, מוצר כל שהוא ומעטפות מלקוח לבעל עסק או מוכר פרטי וחזרה. מצאתם מוכר באינטרנט? רוצים להגיע לקחת ממנו את המוצר אבל אין לכם איך? בא לכם להזמין לאכול אבל המסעדה לא עושה משלוחים? צריכים לקחת חבילה כל שהיא שנמצאת רחוק אי שם בארץ אבל אין לכם את הזמן או העצבים לזה? אנחנו פה בשבילכם! תמורת הסכום הזול ביותר שקיים בארץ - בהתחייבות. לדוגמא: לקוח מקריית מלאכי המבקש להעביר 200ש"ח למוכר מוצר כל שהוא שנמצא ברמת גן, יתקשר אלינו ויזמין שליח לאחר מכן יתן לשליח האחראי 280ש"ח מזומן במעטפה (80ש"ח מחיר מלא על שילוח קריית מלאכי - רמת גן הלוך חזור, 200ש"ח העברה אל המוכר) וי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. המחירים עדיין דיי גבוהים ללוחות מותאמות DDR5. המחירים מתחילים מ-1,000 ₪ ללוח כזה כדוגמת Gigabyte Z690 GAMING X קיט זיכרון הכי זול שראיתי עם מהירות ותזמונים סבירים היה אצל TMS ה-Corsair DDR 5 32G (16x2) 5600 CMK32GX5M2B5600C36 בעלות של 871 ₪ כרגע אני עם רייזן 2600X, ולפי בנצ'ים השיפור משמעותי. אם אתם משדרגים כל 4-5 שנים במה תבחרו ryzen 7600X או intel i5 13600KF ?

10. Started by onetwo,

שלום, יש כאן https://www.partner.co.il/-2/pms3/InternetPac1 הצעות שלכאורה נראות מאד משתלמות, כמו למשל 79 ש"ח לספק ותשתית ל100 מגה... השאלה היא האם באמת "זה עובד" (כלומר: אין תקלות). פחות אכפת לי מבדיוק כמה מגה אני מקבל, אכפת לי שזה עובד, אין ניתוקים, אין טכנאים, הראוטר עובד וכדומה. למישהו יש ניסיון איתם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Daniel Penkov,

הזמנתי סכין פרפר מאליאקספרס. הסכין לא חדה ומשווקת בתור "טריינר"(סכין אימונים). שאלתי היא האם יתנו להעביר את הסכין במכס? אני לא בטוח בגלל המצב הביטחוני אבל עם יש מישהו שיודע ויכול לעזור אני אשמח מאד. תודה מראש על העזרה. https://he.aliexpress.com/item/CS-Karambit/32870393180.html?spm=a2g16.search0104.3.1.67ac1228kVFXHi&transAbTest=ae803_5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_5_10065_10068_318_319_317_10696_450_10084_10083_10618_452_535_534_533_10307_532_204_10059_10884_323_10887_100031_320_321_322_10103_448_449%2Csearchweb201603_55%2CppcSwitch_0&algo_pvid=40b90497-f729-4b33-948c-ed1cb87f738b&algo_expid=40b90497-f…

12. רציתי להזמין הרד דיסק חיצוני מTMS, אבל הם פשוט מתעקשים שאני לא יוכל להזמין אצלהם. שכחתי את הסיסמא של היוזר שלי... אז שלחתי תופס בקשה לשיחזור סיסמא. לא קיבלתי מהם שום מייל(גם לא בספאם). אז למעשה אני לא יכול להזמין מהם הרד דיסק ללא יוזר. אין לי ממש חשק ליצור יוזר באימייל אחר, נראה מיותר... וזכור לי שזה לא פעם ראשונה שהשיחזור סיסמא שלהם לא עבד לי... אז יש עוד חנויות כמו TMS שאפשר להזמין מהם הרד דיסק נייד בארץ? בגדול TMS נראים לי אחלה... אבל הם צריכים לשפר את האתר שלהם...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yz101,

מישהו מכיר / ממליץ / התנסה עם אתר/ים שמוכרים רשיונות windows במחירים נמוכים. ראיתי לדוגמא אתר שמוכר רשיון windows 10 home ב40 דולר. האם זה אמור לעבוד או שאם אני קונה והאתר אמריקאי, אז תהיה לי בעיה של לאקטב את הwindows בגלל המיקום? באופן כללי, האם מומלץ, כי ב40$ ווינדווס חוקי נשמע נחמד.

14. Started by rofben,

יש לכם המלצות על חברות סלולריות? {אני מוכן לכל דבר חוץ מסלקום שמהם אני בורח} תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by YogiBear,

עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Eyal Kapah,

היי חברים, תוסף שימושי ל- YNET לדפדפן כרום. התוסף יציג לכם את תקציר הכתבה מתחת לכותרת ויגרום לכם בהרבה מקרים לקבל את המידע הרלוונטי מבלי להיכנס ולקרוא את הכתבה (אמל"ק) את התוסף אפשר להתקין מהחנות של גוגל https://chrome.google.com/webstore/detail/ynet-anti-click-bait/mldbbpndpjkpkffmicmenfpbndjalkkg על הדרך, התוסף מנצל שטח מת, מבטל את ריענון הדף האוטומטי ומסיר את הפרסומות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם. בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום. דרישות: נפח: 7-8 ליטר מחיר: 1500-2500 אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות. עדיפות למכונה חסכונית בחשמל. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yakir4u,

כמה המחיר הריאלי לשלם לבזק ובזב"ל ל100 מגה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by blancman,

שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אורח אור
    Started by אורח אור,

שלום, בגלל שהמחירים של המקלדות המכניות בארץ ממש גבוה, ואני לא רואה את עצמי משלם 600 שח על פאקינג מקלדת, רציתי לשאול מה אתם חושבים על מקלדות מכניות סיניות? חשבתי על הAJAZZ AK33.

21. בזמן הקרוב אני רוצה לבצע רכישה של מחשב ללימודים, עכשיו אחרי מחקר וצפיות ממש התלהבתי מהתחרות ההולכת וגוברת בין AMD וINTEL ולפטופים עם מעבדי AMD מפתיעים בביצועים וסוללה וסוף סוף מגיעים למחשבים עם מפרטים נורמליים..עכשיו אני יודע שבארץ סוגדים לאינטל בגלל המפעלים וסטיגמות, אין לי בעיה עם זה אבל האם יש צפי שלפטופים אלו יגיעו לארץ?(למעט G14 שכבר הגיע ומחוץ לתקציב) בחו"ל כבר התחילו להימכר לפני חודש-חודשיים חלקם יותר ובארץ נראה שהעניין תקוע ואין לי מושג איפה אפשר לשאול/לברר לגבי הנושא

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Gil28,

יש למישהו מושג איך ניתן לעקוף את ההגבלות של גוגל? VPN אמריקאי + חשבון wallet עם כתובת אמריקאית ואשראי שדרכו כבר קניתי משם 3 טלפונים בעבר לא תופס. חשבון חדש גם לא.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by captaincaveman,

חוויה חיובית: קניתי בשבוע שעבר שני מסכי u2311h ב-KSP. חיברתי אותם בבית לאותו מחשב (אז 5850HD ומאוחר יותר 6970HD), והבחנתי מיד בהבדלי צבע/בהירות. החלפתי בין הכבלים, בין החיבורים לכרטיס המסך אבל ללא ההשפעה. היום התקשרתי ל-KSP שהפנו אותי לתמיכה של DELL. אחרי שיחה קצרה של 5 דקות הודיע לי הנציג שתוך 24 שעות יתקשרו אלי כדי לתאם החלפת מסך שיגיע אלי הביתה. אחלה שירות!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nirush69,

עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ngc224,

שלום ! אני טס לאיטליה בזמן הקרוב ורציתי לקנות iPhone XS Max ב Apple Store האיטלקי. השאלה אם בחנות אפל הרשמית נותנים אחריות בילאומית והאם iDigital בארץ תכבד את האחריות הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.