צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
השאלה המתבקשת היא: איזה חנות הכי אמינה? מכל הבחינות: שירות לקוחות,החזרת מוצרים וקבלת החלף/זיכוי,מחירים,וכד'. אני גר בנצרת עילית,אז יש לי את KSP ממש מתחת לאף,את IVORY בצד השני של העיר ואת RSM בעפולה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני לא קונה יותר מנגל נמוך, נשבר לי הגב לנפנף שאני על הברכיים. אני ממליץ לכם על מנגל שעומד על עמודים, כמו שולחן מגהץ, פשוט תענוג. כמה שאלות 1) איזה מנגל אתם ממליצים ? 2)איזה שיטה הכי טובה ומהירה אתם מכירים להדליק את המנגל? 3)איך אתם מנקים את הרשת?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוצה להתקין אצלי אופיס פרופשונל (צריכה אקסס ואווטלוק. בגלל זה צריכה פרופשונל). מה הדרך הכי זולה לקנות אופיס? שואלת כי רואה כל מיני מכירות מוזלות של מפתחות לאופיס, ולא ברור לי אם זה משהו שעובד או שזה scam . (הפעם האחרונה שקניתי אופיס היה לפני 20 שנה ויש לי עדיין את הדיסק , אבל אי אפשר להתקין אותו על חלונות 10...)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי בחנות KSP לפטופ מדגם Asus. כשלושה ימים לאחר הקנייה הבחנתי כי הבטרייה של המחשב אינה נטענת וכי הסאבוופר החיצוני (המגיע עם המחשב) אינו עובד. ניגשתי לחנות ביום שישי (כחצי שעה לפני הסגירה) והסברתי לאיש המכירות כי נמכר לי מוצר פגום, איש המכירות ברב חוצפתו אמר לי כי היה עליי לבדוק את המחשב לפני שקניתי אותו (מזאתמרת?!)ושאני צריך לדבר עם האחריות. הסברתי לו כי אין זה הגיוני שאני אקנה מהם מכשיר חדש באלפי שקלים ואקבל מוצר פגום. ועוד עכשיו אצטרך לבזבז את זמני בלהתעסק עם האחריות או היבואן. איש המכירות ביקש מטכנאי החנות שיבדוק את המחשב ולאחר בדיקה קצרה טכנאי החנות אישר! כי הבטרייה אכן לא נטענת וכי הסאבוופר לא עובד. ביקשתי בשנית כי יחליפו לי את המחשב אך איש המכירות ביקש ממני …
-
- 38 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
מי היבואן שלהם?......אני מקווה שהם לא יבאו בעצמם....... תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוהי ההודעה שקיבלתי מסטים היום בלילה 10 November 2011 Dear Steam Users and Steam Forum Users: Our Steam forums were defaced on the evening of Sunday, November 6. We began investigating and found that the intrusion goes beyond the Steam forums. We learned that intruders obtained access to a Steam database in addition to the forums. This database contained information including user names, hashed and salted passwords, game purchases, email addresses, billing addresses and encrypted credit card information. We do not have evidence that encrypted credit card numbers or personally identifying information were taken by the intruders, or that the protection on credit ca…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.health.gov.il/Subjects/Environmental_Health/food/Pages/Restaurants.aspx יש מה לעשות בנוגע למסעדות רשלניות ומקווה שכזו יוזמה באמת תביא לשינוי או תביא לסגירה של מסעדות שלא שמות קצוץ על בריאות הסועדים שלה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. האם מישהו קיבל את זה ממכבי שירותי בריאות? אני אף פעם לא שמעתי על HENLEY והתעניינתי באוזניות אלחוטיות אמנם החלטתי לא לקנות. מחיר של שני מוצרים (יש גם שלישי שהוא מנגל) באתר hiper.co.il הוא 249 ש"ח ובמימוש קופון מקבלים מוצרים ב49.90 ש"ח. זה מוזר? משיהו חווה במוצרים של HENLEY?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מארגן קבוצת רכישה למצלמת האקסטרים מבית SJCAM. דגם המצלמה הוא ה SJ4000 WIFI, הדגם הנפוץ ביותר של החברה והמתחרה הרציני ביותר ל GO PRO הידועה. קצת על המצלמה: מצלמת אקסטרים קטנה במיוחד המשמשת כיום רבים לכל תחום כלשהו (אקסטרים\רכב\פנאי וכו'). בעלת מצלמת וידאו באיכות Full HD, ואיכות תמונה של 12MP. בעלת קישורית Wi-Fi מובנית המאפשרת התחברות לסמארטפונים. ניתן לשלוט במצלמה באמצעות מכשירי iOS / Android ע"י אפליקציה ייעודית של SJCAM. המצלמה מגיעה באריזתה המקורית וכוללת ברקוד ANTI FAKE CODE בעזרתו ניתן לאמת מקוריות המוצר באתר היצרן. הדבר מונע רכישת חיקויים (ויש המון בשוק). החבילה כוללת את המצלמה עצמה + אביזריה (מצורפת תמונה) + מוט סלפי. ניתן להוס…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צמד הכותרים אשר הושקו רק היום, ולצידם גם Black Ops 3, Assassins Creed Syndicate ונוספים, מוצעים במחירים מפתיעים בחנות ה-Green Man Gaming לכתבה: http://hwzone.co.il/רק-הגיעו-וכבר-במבצע-הנחות-משמעותיות-על/
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני זקוק לדיו מקורי למדפסת 6500A PLUS של HP. מישהו יודע על איזו רשת שעושה עכשיו מבצעים משתלמים לדיו מקורי? או אפילו איפה משתלם לקנות באופן כללי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://thenextweb.com/insider/2012/09/02/heres-samsung-flew-bloggers-halfway-around-world-threatened-leave/?utm_campaign=social%20media&awesm=tnw.to_a4CW&utm_source=Twitter&utm_medium=Spreadus מה תגידו?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כונני ה-SSD הפופולריים של היצרנית האמריקאית מוצעים פעם נוספת במבצע מעולה באמאזון אם עדיין לא החלטתם איזה כונן הבזק זריז לרכוש לעצמכם – יש לכם כעת עוד 11 שעות לעשות זאת במחיר זול מהרגיל. אמאזון בריטניה מציעה פעם נוספת את דגם ה-960 ג'יגה-בייט של ה-Ultra II של Sandisk (סאנדיסק), במחיר שעומד על כ-171 פאונד בלבד, כולל מע"מ, מס רכישה ומשלוח לישראל. המחיר הזה מתורגם לכ-910 ש"ח בלבד, פחות משקל לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון וזול בלפחות 400 ש"ח מהמחירים של אותו דגם בחנויות כאן בארץ. במילים אחרות – עוד דיל ששווה בהחלט לשקול, גם בהתחשב בכך שהביצועים של ה-Ultra II הם לא בהכרח הגבוהים ביותר בשוק הביתי כולו. תהנו! https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קבלתי לאחרונה הודעה מהוט שהחבילה שלי עומדת להתייקר החל מהחודש ב10 שח. ללא כל הסבר, נימוק וכו', שרירותי לגמרי. במקרה הספציפי שלי מדובר בהעלאה של כ-16 %. "עומד יפה" מול הבטחות שר האוצר להורדת מחירים במשק... שלחתי פניה בנושא לפניות ציבור של משרד התקשורת. הם רושמים שם שפניות שלא עומדות בניגוד לחוק משנת... לא יטופלו. כך שאני לא ממש בונה על הטיפול שלהם.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אחד ממכשירי הדגל הסיניים הכי מפתיעים בשנה שעברה זמין כעת לרכישה בעבור כ-180 דולר גם אם השם LeEco (לשעבר LeTV) לא מצלצל לכם מוכר, ליצרנית הסינית הצעירה הזו יש דיל שכדאי לכם לבחון ולשקול אותו. האתר הסיני הבינלאומי gearbest (וגם מספר אתריםמתחרים לו) מציע עתה את הסמארטפון המוביל של החברה משנה שעברה, ה-Le One Pro שנקרא גם X800, במחיר נמוך בהחלט של 190 דולר, אשר יכול לרדת גם לרמה של 179.9 דולר בלבד, עם הזנה של קוד הקופון 'LT1PGB' שמקנה הנחה של 10 אחוזים מן המחיר המלא. ה-X800 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון מובנה של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי עם בזק בינלאומי כדי להחליט מה לעשות בהמשך. אני לקוח של בזק בינלאומי באינטרנט מאז 2009. באוגוסט 2011 התקשרו אליי מבזק בינלאומי והציעו לי לשדרג את חבילת הגלישה ל-12Mb, נאמר לי שזו חבילה לשנה. הסכמתי לשדרוג ושילמתי מאז 55 ש"ח בחודש לבזק בינלאומי (ועוד סכום מסוים להוט כמובן). כל התקופה הזו בזק בינלאומי שלחו לי חשבוניות לתיבת מייל שהם פתחו לי, בה כלל איני משתמש או בודק. לא קיבלתי חשבוניות פיזיות בדואר. אחרי התשלומים עקבתי בפירוט של כרטיס הויזה שלי. לפני חודשיים הסתיימה השנה ובזק בינלאומי העלו לי את התעריף באופן אוטומטי ל-165 ש"ח בחודש. את החשבונית הם שלחו למייל, אבל כאמור אני לא בודק אותו. את החודש הראשון פספסתי בפירוט של הויזה, ושמתי ל…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
המחיר בחנויות בארץ הוא בסביבת ה2200 ש״ח שהוא לא סביר. דרך איפה אפשר להזמין כך שיגיע תוך זמן סביר והעלות כולל מיסים תהיה קרובה יותר ל300$ או 280 יורו שמשלמים בחו״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שמתם לב לבעיות בקניה של החנות? בנוסף יש למישהו רעיון איפה כדאי לקנות AC Odyssey?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי לאחרונה כרטיס 3080 מניואג.. גרסה לא הכי יוקרתית אמנם.. אבל על פניו כנראה זו הייתה לא ההחלטה הכי טובה.. הבנתי מהם שהם לא מציעים אחריות בכלל.. ובספק עד כמה בארץ יגבו את זה.. גם בחו"ל אולי זה יהיה טיפה בעייתי.. מדובר בדגם של MSI האם לדעתכם זו הייתה טעות והיה עדיף אולי להזמין בסטארט? המחירים שם בערך זהים אבל לא יודע מתי הייתי מקבל זאת.. הזמנתי גם מעבד.. מעבדים כמעט ולא נוטים להתקלקל נכון?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לרכוש מסך מחשב (27/144,32/75) מתחבט בין השניים... מפה לשם, מצאתי מסך של חברת mag שהוא 32 אינץ ו165hz. חברה אמינה? לא אמינה?
-
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אחרי שבאתר של DX רשום לי שהחבילה כבר יציאה מסין איך אני מקבל מספר משלוח כדי לעקוב אחריה בארץ? זה הגיוני שהחבילה יצאה אלי ב 28 בנומבר (שבועיים וחצי) ועדיין לא קיבלתי את הפתק האדום?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אותו דגם. יש מציעים אותו עם שנה אחריות ויש עם עשר שנות אחריות יצרן. הבדל של יותר מאלף ומאתיים שקל... השאלה אם כדאי להשקיע עוד 1300 שקל בשביל האחריות הזו, כי כיום מקררים גם ככה לא מחזיקים 10 שנים באמת, ושנית האחריות היא רק על המדחס ועל ביקור טכנאי אתה בכל אופן משלם.... עיזרו לי להחליט ידידי היקרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, לפי מה שהבנתי לTalk Man של סלקום אין תשלום חודשי ומשלמים רק אם מחייגים. האם זה אומר שפלאפון שרק מקבל שיחות לא משלם כלום ? איך זה עובד ? ומה לגבי השירותים מאותו סוג של חברות אחרות ?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מקרנים הם נישה לא זולה בכלל, בייחוד כשלא רוצה להתפשר על איכות התצוגה, אך המבצע הנוכחי באמאזון ארצות הברית עשוי לספק לכם את הדיל הגדול שחיפשתם לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קצת-הפתעות-מאמאזון-הנחות-איכותיות/
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-