עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. נוכחתי לשים לב לכך, שאינני יכול להפעיל יותר את שירות שיחה חונה כוכבית 41 של בזק משום מקום שיש בו טלפון של בזק. כל פעם שאני מתקשר למישהו ויש שיחה ממתינה, ואני מפעיל כוכבית 41, יש שקט לכמה שניות על הקו ואז צליל "תפוס". מישהו נתקל בזה? למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום אני מתכוון להזמין מחו"ל משקף גלים (אוסילוסקופ). דוגמא לאופציה שאני שוקל: ישלחו לי אותו לארץ, והמחיר שלו יהיה מעבר ל-325$, מה שאומר שאצטרך לשלם עליו מכס, מע"מ. מישהו יודע מהו המכס עבור מוצר כזה? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי חבר'ה, האם מישהו יודע כמה מרוויחה חנות על אביזרים לסלולר? הכוונה להפרש בין מחיר הקנייה מהיבואן לפני מע"מ, למחיר המכירה הצרכן ולפני כל שאר ההורדת. מוצרים כמו כיסויים לפלאפון, תושבת פלאפון לאוטו וכו'...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני לא מחפש לקנות מוצרים בקטגוריה מסויימת. אני מחפש לקנות מוצרים לפחות ב-3 קטגוריות ככה, שאוכל לקבל הנחות למוצרים בקטגוריות אלו. למשל יש לי 5 מוצרים מקטגורית "טיפוח אישי", 3 מוצרים בקטגורית "אלקטרוניקה", ו-2 מוצרים בקטגוריית "כלי עבודה". במצב מושלם הייתי רוצה לקבל הנחות לרוב המוצרים ב-3 קטגוריות ולממש מועד מבצע למשלוח ים אצל Buy2USsa אבל איך אפשר לתזמן מועד קנייה ככה בשביל להצליח בזה? משלוח בנ''ל זה דבר לא כל כך הכרחי אבל קנייה באמזון כן הכרחי אז הייתי רוצה לשמוע מכם אם יש לכם טיפים ומידע שימושי בשביל לבצע הזמנה בזמן מוצלח מבלי לעמוד על המשמר כל יום ולבדוק כל מוצר אם יש עליו הנחה כי זמן שלי מוגבל. אם הייתי מחכה לבלאק פריידי עד דצמבר, אני לא בטוח הייתי מקבל מוצרים בהנחה מק…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by avimorde,

אז כיום אני משלם 345 שקל על חבילת טריפל. (100 מגה, טלפון ללא הגבלה, ו6 חבילות תוכן). ונפתחו לי העיניים רק לאחרונה, הבנתי שקצת נתתי להם לחלוב אותי כשקיימת אותה מתכונת תמורת 280+- שח. כמובן שסרבו בתוקף כשדרשתי לקבל מחיר זהה, כשלטענתם זהו מחיר שרלוונטי רק למצטרפים חדשים. מכאן חשבתי לשאול אולי אתנתק ואצטרף מחדש, אשנה לסטטוס "לקוח חדש" ואקבל את המבצע 299 שקלים בחודש, כשחודש ראשון והתקנה חינמית. (299*11 חודשים) \ שנה = 274 שקלים. מנגד טענה הנציגה שלפי החוק עלי להמתין חודשיים בין ניתוק להצטרפות אחרת כולם היו מבקשים את זה. וכשנשאלה איפה כתוב החוק ענתה שזה חוק פנימי של החברה ולא מצויין בשום מקום. האם הם באמת יכולים להתנהל כך? שממציאים חוקים מאחורי הקלעים ללא ביסוס? ובכלל מה הייתם…

6. מעבד ראשון - i7 4790K (משומש אך תקין לגמרי) מעבד שני - i7 8087K Limited Edition (דור 8, מהדורה מוגבלת, חדש בקופסא) השאלה מהו לדעתכם המחיר שיהיה הוגן גם כלפי הקונה וגם כלפי המוכר.. מחיר נפרד לכל מעבד כמובן תודה

7. Started by Rockstatement10,

יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..

8. הי לכולם אני אצטרך בשבועות הקרובים לעשות שיחות לסין (קוד ארץ 86) השיחות ייעשו מטלפון סלולרי, ואני לא מעוניין להתקין עליו Skype. (התוכנה מאטה את הטלפון, מאז שהיא נקנתה ע"י מיקרוסופט. כמה מפתיע) מה האפשרויות שלי היום, שהן לא יקרות? יש דרך לדעת מה המחיר שכל חברות התקשורת לחו"ל גובות עבור ארץ מסוימת, מאנשים שאין להם תוכנית מיוחדת עם החברה? בנוסף, האם יכול להיות שיש שירות VoIP כלשהו שהוא מבוסס דפדפן, ולא דורש התקנה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nat64x,

הגיע העת בשנה, אני מתמקח כרגע עם ספקי השירות שלי, ארצה לשמוע הצעות אטרקטיביות שקיבלתם. יש אפשרות להשיג חבילה באזור ה-300 דק' ב-10 ש"ח לארה"ב?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  10. כרגע אני משלם באיזור ה250 ש"ח על חבילה של 400 שיחה ו5 ג'יגה גלישה, חשבון חייל. יש לי "הרגשה" שאני משלם הרבה יותר מדי. איזה חבילה אפשר להשיג במחיר הזה כיום? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  11. מהי התקופה הטובה ביותר בשנה לקניית מחשב נייד חדש??? כלומר, מתי יוצאים רוב החידושים בתחום ומתי הם מגיעים לחנויות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האינטרנט הנדרש הוא די בסיסי - רק שתהיה העלאה שאינה ברצפה לצרכי סקייפ. פשוט נמאס להורים שלי מבזק אחרי משהו שהם עשו להם והם רוצים כמה שפחות קשר לחברה הזו. קיימת תשתית בזק.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, איזו חבילת אינטרנט (הכוללת ראוטר) הכי משתלמת היום לסביבות ה15-30 מגה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Talyeros,

הנה סיפור אמיתי. בחור אחד מוכר כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC SCX2+ המחיר של 1100ש"ח, חדש ולא נפתח מעולם. ההמחיר הכי נמוך שמצאתי היה 317$ שגם זה יותא יותר מ 1100ש"ח (והיכן מיסים ומשלוח?) אז אני שואל איך הוא עושה את זה? מישהו אמר לי שזה בעזרת קופונים והנחות. האם זה אמיתי? ראיתי את הקבלה שהכרטיס נקנה מאמאזון (לא ראיתי מחיר והוא אמר לי שהוא מרוויח כ250-300 על הכרטיס) אז איך זה יכול להיות? היכן יש קופונים כאלו? הנחות כאלו? גם אני רוצה...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by taltola,

אני רוצה לשכור רכב לכמה ימים ברודוס (יוון). מישהו יודע מהיכן הכי מומלץ וזול להזמין רכב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by wooper,

שלום אני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטים אני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrent הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכה האם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית? פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kB

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by yortem,

נושאים שכנראה נפתחו הרבה, אך דברים משתנים מהר בתקופה הזאת. כמה מהירות האינטרנט שלכם? כמה אתם משלמים לספק \ תשתית ומאיזה חברות? ניתן להוסיף המלצות \ אזהרות

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by nimrodd,

שלום רב, כפי שכולנו יודעים מהירות הגלישה בפועל לעיתים רבות נמוכה משמעותית ממהירות הגלישה עבורה אנו משלמים. לדוגמה, אני מדדתי היום 0.3-0.5 מגה בחבילה של 2.5 מגה. ב-8/2/2011 פירסם משרד התקשורת הודעה לפיה יחויבו ספקיות האינטרנט לפרסם מהירות גלישה מינימלית מובטחת בנוסף למהירות המקסימלית של כל חבילה: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/2459.pdf מישהו יודע מה קורה עם התקנה הזאת? מתי היא אמורה להיכנס לתוקף? תודה, נמרוד

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את מהירות העלאה שלי וכמה שלא התקשרתי החברות המפגרות האלה (הוט) נשארות עם אותה מהירות או מגה וחצי או שתיי מגה וזה ממש איטי! אין איזה ספקית פה בארץ או כל דרך שהיא שאני יוכל לעשות כדי שמהירות העלאה שלי תיהיה יותר גבוהה? ואל תשכחו לציין מחירים אם יש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הכתבה כאן. וגם כתבת וידאו. מלהיבה התחרות האמיתית שתחל בקרוב. אישית, ברגע שיהיו הצעות כאלו, אני מתכוון לעזוב את החברה סלולארית שלי לתמיד, גם אם הם יציעו הצעות דומות. לדעתי זו "מצווה" להעניש אותם על שנים של תאוות בצע.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by askme,

לראות בחדשות ערוץ 2 הערב כתבה על 200 חבילות של הזמנות מחו"ל שמצאו את דרכן לפח זבל ( צפרדע ). לא מאשים אף אחד, רק פרומו של חדשות.

23. Started by Ymac,

לא יודע אם זה המקום, אבל לא מצאתי כפתור "דווח" או פורום שנראה מתאים יותר. יש את המודעה הזאת: https://hwzone.co.il/advert/apple-macbook-air-z0rj-13-inch-2-2ghz-apple-care-2016/ מאוד מפתה, אבל יש גבול. מקבוק חדש בניילון בפחות מחצי מהמחיר? אם מנסים להתקשר השיחה נכשלת. שלחתי מייל וקיבלתי הודעה די רובוטית ומתורגמת בעילגות שלחתי הודעה באנגלית, להתעקש לדעת למה המחיר הנמוך, וכך נעניתי: פחחחחחח, נגיד. שאלתי איך אני קונה, וכך נעניתי: כן, ווסטרן יוניון, לא מחשיד בכלל! בקיצור, להעיף את המודעה.

24. מפרט: Gigabyte GA-Z77X-D3H Intel i7-3770 Scythe Ninja G.Skill Ripjaw X 8GBx2 WD 2x320GB Seagate 1X4TB Crucial M4 256GB Thermaltake TPXT 675w Saphire R7870HD MS SideWinder X6 Razer Black Mamba PLantronics GameCom Fractal Design Define R4 מתלבט איזה מחיר לשים שיהיה פייר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים