צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
בתחילת ספטמבר קניתי מכשיר סלולרי גוגל נקסוס 4 בארה"ב ובחרתי בשירות שליחויות TNT שלושה עד חמישה ימים עד בית הלקוח עם ביטוח. ב-16-09-13 נמסר המכשיר במשרדי TNT בבוסטון. המכשיר עוכב במכס ולי לא נמסרה שום הודעה. לאחר החג פניתי לTNT לברר ונתקלתי בשירות גרוע ביותר. טלפניות שלא יודעות כלום מעבר למה שאני יכול לקרוא בעצמי ע"פ מספר מעקב. לפני שהספקתי לספר את הסיפור העבירו אותי למחלקת המכס ושם נאמר לי נברר ו"יחזרו אליך", כמובן לא חזרו. רק לאחר כמה שיחות הצלחתי לדבר עם האחראי על המכס ב-TNT שהוא כל הזמן עסוק, והוא אמר לי זה שהמכס העריך את מחיר המכשיר שנקנה ב-250 דולר ב-330 דולר. "מה עושים?" "אני אברר ואחזור אליך" וכמובן אין תשובה. בסוף נאמר לי שעליי לשלם ואין מה לעשות. אחרי ששלחתי ל…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
[h=5]שלשום קניתי עכבר roccat kove+ בחנות של KSP ראשון ולאחר שהגעתי הבית פתחתי את הקופסה וגיליתי שהעכבר קטן מדי ולא מתאים לי ליד. חזרתי לחנות של KSP בתקווה לקבל שרות ושהם יעמדו בהתחיבות שלהם להחליף לי את העכבר (שהיה סגור בקופסה ולא עשיתי בו כל שמוש). אך הופתעתי לגלות אין קשר בין ההבטחות להחליף את העכבר לבין עמידה בהתחיבות והעכבר לא הוחלף. לכן אני מציע אותו למסירה ללא כל תשלום עבור מי שיקבל הכי הרבה לייקים(העכבר נמצא אצלי בתא באריזה המקורית במצב חדש !!!) גם אם הפוסט הזה ימחק אני יעמוד בתחיבותי לתת את העכבר ללא כל תשלום רק כדי שכול 73726 משתמשי KSP בפייסבוק ידעו איזה שרות הם הולכים לקבל עבור הכסף שלהם[/h]
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש בחירה בין שלושה דגמים אם תהיה היענות נזמין מamazon ונחלק את עלויות המשלוח 1. Zipbuds JUICED In-Ear Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 20$ (78 ש"ח) 2. Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 40$ (115 ש"ח) 3.Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with 3-Button Mic/Remote and Tangle Free Zipper Cablings עלות של 50$ (191 ש"ח) http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=zipbuds+earphones&rh=n%3A172282%2Ck%3Azipbuds+earphones
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מ-KSP שהופיע במציאון. מחיר אטרקטיבי לסוקט שלא נמכר כבר.. באמת מציאה. הגעתי הביתה, פירקתי את המחשב וכשרציתי להרכיב את הלוח החדש, גיליתי שהוא חסר את הפאנל מתכת האחורי שמתחבר למארז. צלצלתי והסברתי את המקרה, והתשובה שלהם הייתה: זה מציאון, ולכן לא מסופקים החלקים הנוספים של הלוח. אין לי בעיה עקרונית שלא הגיעו כל הכבלים והספר הדרכה (למרות שהעובדה שקניתי את זה מהעודפים לא מסביר איך הם חסרים אלא אם עשו בהם שימוש) אבל החיבור האחורי הוא חיוני וייחודי ללוח, ואין לי אליו תחליף. אני באמת לא מצליח להבין איך הם מצפים למכור את זה! (ז"א, לא לאנשים תמימים שחוזרים הביתה ומגלים שהם קיבלו רק חלק ממה שהזמינו) אף אחד לא טרח להסביר לי לפני הקנייה שחלקים חסרים (שילמתי מקדמה של 70 ש"ח …
-
- 52 תגובות
- 28.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוזניות לפלאפון בתקציב של יד 50$ מebay מה הכי טוב שניתן להביא בסכום הזה? (מבלי לשלם מכסם)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי מספר זכרונות ניידים (דיסק-און-קי) מסניף אשדוד באייבורי. ניגשתי למוכר, ביקשתי דיסק-און-קי אחד עם נפח 16 גיגה ושני USB בנפח 8 גיגה. המוכר הביא לי 3 חבילות, אבל לאחר זמן קצר אמר לי שאת 16 גיגה הוא אינו יכול לתת לי, ואני מצטט "מצטער אני לא יכול לתת לך את ה16 גיגה בגלל שאין לי פלוס ומינוס במערכת". אוקיי. לקחתי את ה2 דיסקים בנפח של 8 גיגה והלכתי הביתה. היום רציתי להתקין על אחד מהם מערכת הפעלה. אבל התכנה של מייקרוסופט להכנת windows setup usb tool לא זיהתה שום דיסק מהשניים שקניתי. ניסיתי USB TOOL של RUFUS וגם לא עזר. ניסיתי מחשב אחר, אבל גם המחשב השני לא קרא את 2 הדיסקים. כל זה כמובן בקצרה אבל בזבזתי על זה 3-4 שעות עד שהגעתי למסכנה ששום דבר לא עובד. ניסיתי דיסק נייד U…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין HOTNET לבין ORANGE (שניהם 20 שקלים, למרות שטכנית אורנג' יותר 'יקרים' ב17 אגורות, לפי: http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx ) יש לכם הערות\הארות\המלצות? מה גם שהמבצע של 20 השקלים הללו זה לשנה הראשונה בלבד. מה המחירים ה'רגילים' שלהם לאחר המבצע? כי הייתי רוצה להשאר עם 20 חח *אוליי גם שווה להזכיר שאני מתכוון להביא XBOX ולשחק GTA V אונליין פה ושם, למקרה שזה רלוונטי. חשוב לי גם בכללי הפינגים לחו"ל יהיו איכותיים. עוד משהו, ספקית האינטרנט FAST שמציעה מהירויות גבוהות ב-15 (ללקוחות בזק, שזה אני. להוט זה חמישה שקלים).. שווה משהו או שעדיף ללכת על חברה מוכרת יותר וזהו? דבר אחרון - אינטרנט אלחוטי. יש יתרון לאינטרנט אלחוטי (BESIDES THE OBVIOUS), או שעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/528204-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9EAliExpres-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97-dispute?p=4742203#post4742203 לאחר 4 חודשים של טירטורים וזמן רב (מאוד) שבוזבז על השטות הזאת אני הגעתי למבוי סתום , לאחר שלא פתחתי dispute ושלחתי את הפלאפון לתיקון החברה ביקשה ממני 50$ נוספים להחלפת המסך , אמרתי להם שאני לא צריך לשלם את התיקון ואז הם החליטו להפסיק לענות למיילים שלי , לכולם . האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות? **** חבל שאי אפשר לערוך כותרת , שנייה אחרי השליחה שמתי לב בטעות כתיב בכותרת ... אני אובד עצות כמובן! ואם מישהו קורא את זה , מהניסיון האישי שלי ההמלצה היא לא לקנות מוצרים יקרים (100$ ומעלה) מחנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רוב ההצעות של מפרטים שקיבלתי הם מחברת TMS ,פשוט זה פעם ראשונה שאני שומע עליהם , האם אפשר לקבל חוות דעת עליהם ? טובים ? מחליפים חלקים שצריך ( באחריות במקרה שלא תקין) ? תודה, TOM
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מייבש מה שחשוב לי בעיקר זה 3 שנות אחריות (ג םאם בתוספת תשלום) - ללא אותיות קטנות ולכל מי שחושב שמייבש לא מתקלקל כל כך - החלפתי 3 כאלה בעשור האחרון... אשמח להמלצה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תיכנסו לאתר רשות השידור, ותקישו מימין על "מאגר הטפסים". כתבה בדה מרקר על ההחזר שימו לב! צריך לשלוח בקשה לפטור מחדש מדי שנה, ורק לאחר 3 שנים, פטור יהיה קבוע.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם אני כותב לא בפורום הנכון. 1. אז הזמנתי מ ebay (דרך paypal) מטען ב 31 לאוגוסט ועדיין לא הגיע המשלוח. הזמן המשוער עבר לפני 5 ימים. ורציתי לדעת עד מתי אני יכול לקבל את הכסף חזרה מ paypal? 2. הזמנתי מוצר אחר ושאני מסתכל במס' מעקב עדיין רשום לי כך: The item ( XXXX ) is being processed for departure from Hong Kong as of 21-Sep-2013 . הזמן שהמצב נשאר סביר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זוהי התארגנות לקנייה הקבוצתית לדגמים הנ"ל: Samsung 840 EVO Series 250GB SSD Samsung 840 Pro Series 256GB SSD SATA III - הרכישה מתחילה - חברים שלום, לאחר תלאות רבות סגרנו את הקנייה מול TMS. לדרכי הגעה וטלפונים ניתן להיכנס לאתר של TMS.הדגמים שיהיו זמינים אלו רק EVO, PRO. הגיע הדגם הרגיל למי שמעוניין 750 ש"ח פרטי ההצעה: EVO- במחיר :775 ש"ח למזומן בחנות, 795 ש"ח כולל משלוח. PRO- במחיר 1040 ש"ח, 1060 ש"ח כולל משלוח. רגיל- אין במלאי. פרטי רכישה: הקנייה תהיה מוגבלת לשבוע בלבד, שבמהלך השבוע כל אחד מחברי הפורום מגיע לחנות/מזמין טלפונית, לאחר תום הזמן המחיר לא יתאפשר יותר. תאריכי הקנייה: 6.11.13 - 29.10.1…
-
- 688 תגובות
- 205.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ב12/09 מוצר מאייבי שנשלח מארצות הברית באמצעות DHL Global Mail. לאחר יומיים בתאריך ה14/09 התווספו שלושה עידכונים וכל אחד בהפרש של שעה בערך: המספר מעקב כמו שניתן לראות ניראה ככה: GM123456789123456789 (דוגמא). האם למישהו יש ניסיון עם המשלוח הזה (DHL Global Mail) ויכול להגיד לי כמה זמן לקח לחבילה להגיע ותוך כמה זמן השתנה הסטטוס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
טוב, את הנושא ציינתי לעיל, אז אלה הנקודות: 1. שתתחן כל סוג בשר שדוחפים בתוכה. אני לא אומר עצמות (ואם יש מכונות כאלה אז זה מצויין), אך העיקר שזה תתחן את הגידים הלבנים שסותמים את כל הפתח ומכריחים כל פעם להפסיק ולפרק את המכונה כדי לחלץ את זה. 2. קלה להרכבה ולפירוק. 3. נוחה לשטיפה ולייבוש. 4. עמידה בפני העומסים, שלא תתפרק לנו תוך חודשיים. יעשו איתה שימוש רב. 5. שלא תתפוס יותר מדי מקום על השיש, אך זה לא קריטי.. מה תמליצו? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אם יש מישהו אני רוצה להיות בעניין , זה ס"הכ דיון לדעת אם יש מישהו , לא רוצה לאחר את הרכבת במידה ויש .
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני עם הוטנט ואני ממש לא מרוצה! יש לי 40 מגה והוא בקושי מגיע לחצי. על איזה ספק אתם ממליצים שעובדים טוב עם בזק במחיר היגיוני (עד 30 שקל)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהת'ראד נשמע כמו פרסומת, אבל מישהו נתקל בחברה http://www.fromusa.co.il ? נראה כמו עותק של ushops (אותם מחירים 1:1), הם מציעים גם משלוח ימי, אבל נמצאים בNY ולא NJ (טוב בשביל מיסים בתוך ארה"ב). האתר שלהם נראה חובבני משהו ואין ביקורות עליהם באינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו קנה באתר הזה משהו? אתר לגאדג'טים ומתנות... http://www.out-of-the-box.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה רכשתי "מיטת נוער WAVE" מד"ר גב. המיטה הגיעה בזמן, הטכנאי התקין את המיטה, הכסף שולם והכל נסגר טוב ויפה. לאחר שהטכנאי הלך, התיישבתי לי על המיטה כדי לחוש אם זאת באמת המיטה שהזמנתי. חיצונית המיטה נראת בידיוק כמו שהייתה בחנות אבל בנוחות וברכות, לא. לאחר מספר טלפונים ופקסים רבים לחברה בשאלה היתכן שזה לא תהיה אותה המיטה נמסר בתגובה כי אין סיבה שזאת לא תהיה המיטה שהוזמנה וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתרכך, אמרו לנו בנוסף שננסה חודש ונראה מה יהיה אחר כך. נתנו צ'אנס לניסיון המריחה הזה ובאמת ניסינו. יש לציין שבהמלך הזמן של ה"ניסיון" הלכתי לכמה סניפים שלהם הלכתי להרגיש את נוחות המיטה באותו הסניף וזה פשוט לא כמו שקיבלתי, ובכל מקום ששאלנו אם המיטה מגיעה באותה רמת הרכות א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מתקן שיאפשר לי לקנות שמן בבקבוקים רגילים, להכניס לתוכו את השמן, ולרסס אותו על המחבת. (מאחר ומחירי תרסיסי השמן בארץ גבוהים ממחיר השמן עצמו) מצאתי מוצר מתאים רק בארה"ב - Misto ב-Amazon. (מעט פחות מ-10$) מחיר די סביר - מעט פחות מ-10$. אבל, אין לי דרך נורמלית לקבל את זה מ-Amazon. אתם מכירים אלטרנטיבות, או דרך לשלוח את זה בזול לארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-