עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ofirr,

שני הספקים האלו מעולים ושקטים, אין בכלל ספק. השאלה מי מהם שקט יותר, מי מהם יעיל יותר ומשתלם יותר (431 ש"ח הVX450 ו390 ש"ח הS12II)? וכדי להיות בטוח, האם קיים ספק כח עדיף במסגרת עד ה450 ש"ח (האנטק נאו עולה יותר)?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני זקוק להמלצה לספק כוח למפרט הבא: - מעבד אינטל E8400 - לוח אם אינטל DG45FC (לוח miniITX) - ארבע (4) דיסקים קשיחים 1TB כ"א - כרטיס מסך על הלוח (לא יהיה פעיל רוב הזמן) המחשב יעבוד 24/7 - אני זקוק למשהו שקט במיוחד, חסכוני בחשמל ומקורר. המחיר עד 500 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  3. זה המחשב שיש לי: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. B CPU COOLER , יחידות 1 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5, יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 GigaByte ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 אני צריך ספק עם הספק שיחזיק את המחשב, ומארז שיקרר טוב את המחשב, רק שיחזיק בגדר התקציב, תודה קחו בחשבון שהחדר שלי מלא באבק, אז לא יזיקו פילטרים, ומאוורר שיכניס אוויר דרך הפילטרים ולא דרך מקום אחר, כדי שבאמת ייכנס אוויר טוב (אבל המאוורר ליד הפילטרים לא חובה תודה)

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. שלום אני דיי חדש באתר אם זה לא המקום הנכון אני ממש מצטער אני רוצה לשאול איזה ספק כח אני צריך ל570gtx תודה על תגובותכם תגידו 600 w ג'נרי יחזיק?? מפרט: intel core i5 650 ddr3 4giga 1333mhz עוד משהו אני יערוך

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לגבי הספק חשוב שיתן תמורה לעתיד כלומר לשדרוגים ולSLI , שיהיה שקט וגם modular עדיפות למעל 800 וואט. מעדיף את חברת corsair לא חובה . לגבי המארז חשוב שיהיה שקט בעל יכולת קירור טובה מבחינת גודל שיהיה mid tower עדיפות לחברת collermaster לא חובה . עם תחשבו שהתקציב נמוך למרות שלא נראה לי , יש אפשרות לחרוג בכ500 ש"ח תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  6. היי לכולם אני זקוקה לעזרתכם לחיפוש אחר מארז וספק למחשב משרדי (למשימות פשוטות וללא OC) שכנראה יראה בערך כך : (מצטערת מראש על האווווורך) Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W ( +קירור סטוק או יחסית פשוט) כרטיס מסך אונבורד / GEFORCE 7300SE / מקסימום משהוא מעט יותר טוב. לפחות שני כרטיסי PCI בין 1-2 (מתחיל מ- 1) אופטיים בין 2-4 (מתחיל מ-2) HDD שני זכרונות של 2 גיגה, כנראה בתדר 800. לפחות 4 USB (ייתכן שיותר) מאווררים דרישות נוספות 1. מארז שעומקו לא יעלה על 47 ס"מ. 2. רצוי מאוד שמתג ההפעלה, וכמובן חיבורי ה- USB הקידמיים לא יהיו בתחתית (או באזורים התחתיים) של המארז - משליש תחתון ומעלה. 3. רצוי שתהה ארובה מהמעבד לצידו השמאלי של המארז לשם איוורור (צד ימין, תחתו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. תודה מראש לכולם, Xtract (תמיד עוזר, חולה עליך), אני מרכיב מפרט לחבר טוב (אני ממש לא רוצה לטעות בקנייה), אם ברצונכם לראות אותו הסתכלו בפורום מפרטים. עכשיו, הוא מבקש מארז מצועצע עם אורות, חלון וכד' (מה לעשות, יש אנשים שעושה להם את זה) במחיר טוב, עפ"י דעתי אני יוכל להכניס לו במפרט של 4400 ש"ח מארז ב700 ש"ח שכולל ספק, אז זה סביבות התקציב. אבקש לא לחרוג מהתקציב, זה המקסימום. חשוב שהמארז יהיה יחסית שקט ומצועצע. [br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 22:37:49 נראה לי אני ייקח את A-top Gladiator עם ה430WATT שמגיע איתו? כרגע ראיתי REVIEW טוב עליו.השאלה היחידה היא אם הוא יכול להכניס בו את הGTSים למיניהם.. שזה אין לי דרך לגלות מלבדכם. המארז עצמו יתאים 100%.. מצועצע יופי חח

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. החלטתי לבנות שרת NAS שיתן לי RAID 5 עם ארבעה דיסקים (כנראה יבוסס על OpenFiler). הדיסקים צריכים להיות נשלפים (hot swap), אבל אני לא מצליח לאתר מארז מתאים בארץ. ראיתי ששאלו כאן שאלה דומה ובמקום מארז ייחודי, המליצו על מגירות לדיסקים שאפשר להתקין בתושבת לכונן 5.25. מאחר שאני מתכנן להרכיב במארז ארבעה דיסקים, אני צריך מארז עם ארבעה תושבות 5.25 וזהו - לא יהיו דיסקים פנימיים, פלופי או כונן אופטי בשרת. הבעיה היא שכל המארזים שראיתי שמתאימים לדרישה הנ"ל גדולים מאוד, לפחות Midi ATX. מאחר שלוח האם המתוכנן הוא מיקרו ATX, זה משאיר המון מקום מבוזבז. אז על איזה מארז אתם יכולים להמליץ שמתאים לדרישות הנ"ל ובנוסף שקט ככל האפשר, קטן ככל האפשר ולא יזיק אם יראה טוב ( 8)), למרות שזה פחות חשוב. ה…

9. אהלן לכולם, לאחרונה ה-CA-6A19 שלי התחיל להרעיש, גם אחרי ניקוי מאווררים ייסודי שעשיתי לו. הדרישות שלי הן ככה: 1) שיהיה כמה שיותר גדול ומרווח - סיוט היה להרכיב את המחשב לתוך המארז הזה, מכיוון שהוא כל כך קטן וצפוף. 2) שיהיה כמה שיותר שקט - מכיוון שהמחשב נמצא בחדר שבו אני ישן, וכשאני רוצה להשאיר את המחשב פועל בלילה זה מפריע. 3) כרטיס המסך שלי, ה-8800GTS 320MB אומנם קטן ביחס לכרטיסים החזקים יותר, אבל הוא עדיין וואחד טנק. במארז הנוכחי, הוא מגביל את המקום שבו אני יכול לשים את הקשיחים, ולכן אני צריך מארז עם כמה שיותר מקומות שבהם ניתן להכניס אותם, ככה שגם אם ה-GTS יחסום אחד, עדיין אני לא אהיה מוכרך כמו עם המארז הנוכחי לשים אותו ב-3 המקומות שנשארו. 4) אני לא מת על המארזים של Ant…

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by leebanami,

אני לא יודע מה לקחת.. ואם יש מארז יותר טוב במחיר של ה cosmos אז תביאו [ המחיר של ה cosmos הוא 825 ש"ח ] אני לא יודע מה לקחת ביגלל שאני לא יודע מה מקרר יותר טוב מה יותר איכותי ומה הכי שקט [ שזה חשוב מאוד ]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SmurFin,

לפי מה שקראתי פה ראיתי שצריך להדביק את שני השטיחים פנימית בכל צד אבל במארז שלי יש את הרשת, זה בכלל אפשרי או שווה לשים את זה ? או שזה רק על מארזים סגורים לגמריי המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589 השטיח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1185&products_id=9831

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הייתי היום בנשר לקניות, על הדרך נכנסתי לנעה ופנדה לברר לגבי זמינות של הלוחות הקרבים ובאים P5Q של אסוס (פנדה כבר הכניסו אותם למחירון למרות שאין זמינות בארץ) אם ביקרתם בפורום מפרטים או מעבדים לוחות אם וזכרונות לאחרונה, אתם יודעים כנראה שאני בתהליכי שדרוג מחשב. ועכשיו סילברסטון האלו ימח שמם תקעו לי מארזים חדשים לדפוק עליהם ת'ראש. ברגע שנכנסתי לנעה בתצוגה נתקע לי בעיניים המארז הזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1416 מכירים את התחושה שמשהו שאתם לא צריכים בכלל קורא לכם מחלונות ראווה? הדלת הקדמית מאלומיניום, והמארז עצמו- בהתחלה חשבתי שזה אלומיניום, מסתבר שזו פלדה מכוסה אבץ. עכשיו, בעיקרון, יש לי כרגע Aerocool T40 (שהוא לא בדיוק ישן....) האפשרויות שלי הן או להעב…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by balasss,

שלום לכולם הידע שלי בתחום המארזים שואף ל0 וכולל רק חלק מהמאמרים שמפורסמים באשכול "מארזים וספקי כוח מא' עד ת' " אני זקוק להמלצות למארז למפרט הבא: לוח אם H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI gigabyte מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray כרטיס מסך GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E gigabyte Model - ENGT240/DI/1GD3/A דיסק קשיח WD - Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX זכרון פנימי 2GB kingstone - KVR1333D3N9/2G‎ דיברתי עם הספק של המחשב שלי (ספק ספציפי עקב זיכוי) ואחרי השוואה לרשימה שפורסמה בפורום הוא טוען שהוא עובד עם שתי ספקים מהרשימה: ENERMAX Thermaltake מבקש המלצות למארזים של ENERMAX (הבנתי שהוא עדיף על פני THERMAL…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cyanide,

איזה מהספקים עדיף ומשתלם יותר?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  15. היי אשמח לקבל המלצה חמה לספק שקט למחשב שבסלון... להזכיר המפרט: E4600 Gigabyte GA-P35-DS3L http://tms.co.il/product/4455 4GB 800 Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 HDMI Passive http://tms.co.il/product/5508 האתר של החברה לא עולה אז יש פה תמונה וסוג של המארז אם זה משנה!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12349 תודה!!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by sim,

יש מארזים שכתוב שיש להם 2 יציאות usb 2.0 ו usb 3.0 בלוח אם כתוב שיש . וכ'..8x usb 3.0 6x usb בקיצור בלוח האם יש לי יותר יציאות מאשר במארז. איך אני בוחר מארז שיתאים למספר היציאות שבלוח האם ( asus Z170-K )

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מארז + ספק שלא יהיו רועשים, שיחזיקו IVY BRIGDE I3 + 4GB DDR3 ? שלא יעבור 300 ש"ח אם אפשר , שיהיו שקטים יחסית תודה!

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  18. שלום לכולם אני בדיוק בעיצומו של רכישת מחשב חדש, קניתי את מרבית החלקים ולא בחרתי עדיין מארז וספק כוח (כי אני לא יודע כמה אני צריך לקנות ) זה המפרט של המחשב מעבד : intel i7-3930k לוח אם : intel dx79si כרטיס מסך : gigabyte amd radeon hd 7950 (לפני היצרן המינימום הוא 500W) כונן קשיח : WD Caviar Black 1TB (סביר להניח שיצטרף בעתיד הקרוב עוד כונן SSD ) אשמח להצעות של ספק כוח ברמה טובה + מארז שהדגש בו הוא על קירור ושקט בהתאם לתקציב (800-1200, למרות שעדיף לא לחרוג מ1000 אבל אם זה משמעותי אני אחרוג). בנוסף חשוב להגיד שלא מתוכנן שום OC בנתיים למחשב. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. נראה לי שעשיתי טעות קשה: הזמנתי את הכרטיס הזה - http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4670 ועכשיו אני לא בטוח שהספק שלי יחזיק אותו. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  20. אני מודה-אני אחד מאלה שקנה מארזים בגישה הקפדנית של "תביא לי את הכי זול שלך אם USB מקדימה". והUSB מקדימה התקלקל והצבע ירד... בהקשר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481526.0 מה נחשב למארז "טוב"? מי החברות ה"מוכרות" בתחום? ומה הפרשי המחירים בין מארז פשוט לבין מארז טוב? ארצה להדגיש שאיני מחפש יופי-אני מחפש מארז שיהיה אפשר לשים בו מאווררים בקלות ושהוא לא יתפרק לי-זה הכל. תודה לעוזרים.

21. אהלן, שאלה קטנה לי אליכם: המפרט שלי (זה שבצד) כרגע בתהליכי קבלה של מסך 22" חדש ונוצץ, לכן החלטתי שצריך מן הסתם להחליף גם את כ.המסך. השאלה היא כזאת: האם הספק כוח שלי יוכל לעמוד בהחלפה של הX1950P שלי בRADEON 4770 של SAPPHIRE? תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by hosham,

המערכת תהיה: 6600/6420/Q6600/6750 תלוי בירידת המחירים... מתוכנן OC נחמד. 8800GTS 320MB ושאר ירקות. מארז שיהיה אלגנטי,לא מצועצע,בעל פנל USB ואוזניות וכפתורים בחלקו העליון,והכי חשוב שקט. חשבתי על SONATA 3 או על CHAKRA עם LIBERTY 400 אשמח להצעות נוספות או עזרה בגיוש דעתי בין שניהם. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by moshon,

אהלן זה המפרט שבנה לי באדיבותו xtract1: Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1080 965P-dS4 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1088 (או ds3- לא סגור על זה עדיין) 512MB TwinMOS 350 2 700 X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 2150 1 2150 Deskstar 160GB SATA II 345 1 345 NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 195 1 195 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 490 490 באותו נושא לא פירטתי האם יהיה תוספות למפרט (oc,הוספת זכרונות וכו'..) השאלה היא האם הספק יחזיק את המפרט באופן כזה שזה יאפשר לי חופשיות בעתיד להוסיף פריטים ואולי גם איזה oc קטן...?? והאם ישנם אופציות אחרות באותו טווח מחירים (700-800) למארז+ספק שיתאימו יותר תודה רבה וחג …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by arikg,

מעוניין בחוות דעת על ספקים כנ"ל לגבי נצילות ויעילות לעומת ספקים רגילים עם אין ספור "צמות", מוכר בחנות מסויימת אמר לי שספקים מודולרים לא "מספיק" טובים כמו הקונבנציונלים ונוטים לספק מתחים שגויים וכו' - מה האמת מאחרי הדברים , והאם יש דברים בגו ? האם הספקים המודולרים של ENERMAX טובים ? או עדיף ספק "רגיל" של CORSAIR מדובר בהספקים של בערך 750 W . תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by UV1,

שלום לכולם, שאלתי כבר בנושא מחשב שקט שאני מתכוון להרכיב, קראתי גם את הסטיקי בנושא, כרגע המארז שאני שוקל הוא ANTEC P182 - קצת שחור מידי אבל הוא די שקט שמעתי אצל חבר וזה בסדר. השאלה האם יש משהו נוסף שכדאי לשקול באותה רמה ואולי עיצוב יותר לבן ? בקשר לספק שקט - לא הצלחתי לקבל המלצה מוסמכת ... להזכירכם המחשב יהיה מיועד לגרפיקה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.