עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולתרום לי מסילות או למכור לי מסילות שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות... מה דעתכם על הספק הזה שהוא 1000 וואט

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. שלום אני לא יודע אם יש צורך בספק 500w או מספיק 400w? כעקרון המערכת בוניה ככה: כ.מסך - 9600 מעבד - DUEL CORE2 2.22 /2 2MB זיכרון - 2x1Ghz 800Mhz וכל השאר בבסיס.. -> כוננים / הרדיסק.. תודה והמשך יום נעים. אם אפשר גם לפרט למה וכמה איך

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  4. השאלה של הכותרת: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 8Mb לוח אם: Asus P5k3 Delux P35 זיכרון: Kingston 1Gb DDR3 1333Mhz Cl7 (ארבעה זיכרונות כאלו) דיסק קשיח: Wd 2500KS 16Mb Buffer (שני כוננים כאלה) מארז: לא ידוע, יש צורך בעזרתכם לבחירת מארז, אני חשבתי על NZXT Zero. כרטיס מסך: Sappire 2900XTX Gddr4 1Gb 512Bit (שני כרטיסים כאלה) כרטיס פיזיקה: Bfg Physx 128Mb 128Bit. צורב DVD: LiteOn Dvdrw LH-20A1S Double Layered X20 כונן דיסקטים: Sony Floppy Driver 1.44Mb Black ספק כח: עדיין לא החלטתי, כאן אני זקוק לעזרתכם, אני חשבתי על Enermax Galaxy 1000W. מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64Bit תודה לכל העוזרים!!! (*חלק מהמוצרים שבמפרט עדיין לא יצאו לשוק, ול…

• 46 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Wormy,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati hd4870 toxic edition (מה אתם אומרים עליו דרך אגב?) http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 באתר למעלה יש רשימה של ספקים שמומלצים בשביל הכרטיס הנ"ל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx בספקים של Seasonic מופיע SS-500HM ו- SS-550HT מה ההבדל בין HM, HT, ET? (אם קיים בכלל הבדל)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Tragic,

אחרי שהספק הישן שבק חיים =\ והתחלתי לחפש חדש המליצו לי בחום לשאול פה לאיזה אחד כדאי אז ככה: התקציב הוא 300 שקל עם חריגה מקסימליתת של 400~350 ש"ח המפרט: מעבד: אני באמת לא מבין גדול במחשבים והמחשב כרגע טיפה מושבת הדבר היחידי שאני יכול לנסות להועיל בעניין זה שאני יודע שזה INTEL 2.8 , סורי לוח אם: GigaByte GA-945GCM-S2 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600GT יש לי חבר שהציע לי את האחד הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2081 אבל אנלא יודע עד כמה הבחור מבין בעניין אז חשבתי לשאול פה. סורי עם אני טיפה מקשה =\ טנקס לכל העוזר בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by billlgoldberg,

כל מחשב חייב ספק כוח??? איפה הוא נמצא בכלל??? אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל?? אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל... אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שאלה-האם הספק כוח הזה יהיה מספיק חזקק?? זה כולל גם מארז ‎HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver‎ להחזיק intel e6600 וכרטיס מסך עקכםרבק 8600gts????

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by eladrevach,

אז ככה זה הספק הנוכחי שלי ואני רוצה לדעת אם הוא יחזיק עוד כרטיס מסך שאני מוסיף לו כי אם לא אני אחליף את הספק עכשיו אז ככה המחשב שלי זה core i5 -750 באוברקלוק של 3.6 הזיכרונות הם 4 ג'יגה אבל כנראה בקרוב זה יהיה 8 ג'יגה יש לי 2 הארד דיסקים ואולי בקרוב מוסיף עוד ssd הכרטיס מסך שלי הוא gtx 460 והוא גם באוברקלוק וגם זה שאני רוצה להוסיף אני מתכנן לעשות לו גם אוברקלוק וגם אני מוסיף עוד כרטיס usb 3.0 (שנראה לי גם לוקח מהספק) +7 מאווררי 120 +2 קטודות +המאוורר של המוגן 2 +המאוורר של הyasysa או איך שלא קוראים לזה זה יחזיק ?:\

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by ofir667,

Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 המארז והספק האלו יחזיקו טוב את המחשב או שזה ספק חרא? HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU 240 RockeTeer II 400W Silent (24pin) 190 וצריך לקנות ולהוסיף למארז מאווררים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המפרט שלי הוא : לוח אם של GIGABTYE מהסדרה של ה P35 8800 gt OC e8400 6 מאווררים 2 כונני SATA ועוד אחד חיצוני דרך USB , מתכנן אולי להוסיף עוד כמה בעתיד. 4 GB RAM אני מתכנן OC, רציני למדי. חשבתי על הספקים הללו : ThermalTake ThoughPower 600w HEC Cougar 600 Antec TruePower Trio 550w האם כל הספקים האלו יספיקו ? ואם כן, איזה עדיף? אני מזכיר, התקציב שלי הוא 500 שקל גג. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by רועי מלר,

כן, קצת מוזר.. אבל, אוליי מישהו מכיר המון תודה לעזורים (:

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by barbone,

אוקיי אז בהמשך לתופעות הטבע שפוקדות את המחשב שלי פתאום המחשב נכבה... ניסיון להדלקה לא צלח... אבל...המנורות של ההארד דיסק החיצוני עדיין דלוקה.. אבל המחשב כולו נדם...שקט מוחלט... נתתי לו לנוח מעט... הוצאתי מהחשמל והכנסתי... ואז....אני רואה ניצוצות ופיצוצונים קטנים בתוך הספק..ואז...בום. החשמל בבית נפל כולו מדובר בספק מחברת EZCOOL 500W.. האמת יש לי אותו שנתיים והמחשב דלוק 24/7 . עדיין נראה לי קצת אורח חיים נמוך. ואני עוד אחד שמטפל במחשב (דואג לניקוי אבק באופן תמידי מהספק ושאר הרכיבים) אני רק מתפלל שלא הלכו עוד רכבים בדרך... בתקציב של 250 ש"ח חשבתי ללכת על ה http://www.corsair.com/builder-series-cx430-v2-80plus-certified-power-supply.html 2 הארדיסקים חיצוניים,אחד…

• 43 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. היי חברים, אני מחפש מארז קטן מידות ככל האפשר, שיכיל לוח אם Micro-ATX, הארדיסק, וכונן אופטי. לפני כשנה קניתי את המארז COMPUCASE 7KJ9 ואני מאוכזב ממנו מבחינת נוחות - פתיחתו של המארז וסגירתו דורשים הפעלת כוח פיזי של יותר מזוג ידיים, וזה פשוט לא מעשי. כך היה כבר מהיום הראשון. בנוסף, מעל חיבור הכוח ללוח האם עובר מוט מתכת משילדת המארז, דבר המקשה על הגישה לאיזור זה. אשמח להמלצות הכוללות מארזים "רזים", או מארזי קוביה. רצוי שהמארז יהיה תקציבי ככל האפשר, עדיפות לאחד בעל תמיכה בספק ATX למניעת התייקרות של העסקה הכוללת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום, ברכישת מחשב חדש איזה ספק כח יומלץ למפרט הבא? : מעבד Intel QUAD 2.4 לוח אם ASUS DELUX WIFI (כולל 2 כרטיסי רשת, 1 כ.רשת אלחוטי, לא כולל כרטיס גרפי מובנה) 4 GB זכרון, CL5-5-5-15 מהירות 800MHZ כרטיס מסך GEFORCE8800 PCIE 640MB 2 כוננים קשיחים SATA 1 כונן קשיח IDE 1 כונן דיסקטים 1 צורב DVD כרטיס קול SB XFI PLATINUM FATALITY CHAMP כולל פאנל קדמי כרטיס טלויזיה (פנימי, PCI) מודם פנימי 56K מאורר זלמן CNP9700 מארז הכולל מאוורר 120MM (דגם: Thermaltake soparno dual 120mm fan) הזנתי (לא בטוח שנכון ולא בטוח שאת הכל) למחשבון וזה מה שיצא שם, רק שזה נראה קצת מעל למה שציפיתי מבחינת הצריכה...: System Type: Quad Processor Motherboard: High End - Desktop CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 …

16. מתלבט בין שני המארזים הנ''ל KANDALF EXTREME EDITION ל- THERMALTAKE KANDALF הישן והטוב מה ההבדל בין שני המארזים? האם שווה להוסיף קצת יותר על KANDALF EXTREME EDITION מה הוא עוד נותן ביחס לקודמו דרך אגב לא מצאתי את דגם האקסטרים בארץ

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by winner,

שלום חברים UPS מדגם Advice PRV850 בן כמה קצת יותר מ-3 שנים הפסיק לעבוד בדקתי ומצאתי שהמצבר מת. המצבר הוא YUASA NPW45-12 (תמונה מצורפת) פעם ראשונה שאני רואה מצבר שמסומן ב-W/Cell ולא ב-A/Hour חיפוש של הדגם לא העלה תוצאות בארץ. אמזון לא שולחים סוללות\מצברים. יש למישהו מושג אם אפשר למצוא מצבר כזה או תחליפי בארץ ? כדאי בכלל להתעסק בזה (מבחינת מחיר) או שעדיף לרכוש UPS חדש ? תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  18. Started by Yaniv,

אני רוצה לדעת מה האנשים פה חושבים על המארזים של חברת Thermaltake או בכללי על החברה עצמה. אני אישית מתעב את החברה הזאתי, הייתה לי איתם התנסות לא טובה באוזניות שלהם וגם בזמן האחרון תיקנתי מספר מחשבים עם המארזים שלהם, המארזים עצמם מושקעים מצורה חיצונית ורק מנסים לעשות דברים שאין במארזים אחרים או משנים מיקומים, מה שגורע ולא מוסיף לדעתי, האיכות חומר של המארזים שלהם כל כך זולה שבקלות אני יכול לשבור את המארז, אני מאמין שהמארז הג'נרי שיש לי (בדקו מפרט) יותר איכותי מהמארזים שלהם. לדעתי אין במפעלים שלהם בדיקת איכות ובכלל לא אכפת להם, בנוסף המארזים שלהם כל כך יקרים. האם הזרימת אוויר במארזים שלהם טובה בכלל? אשמח לתשובה לגבי זה.

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by asaff74,

חברים יש לי התלבטות בין שלוש ספקים מה יותר טוב? יותר עמיד? [h=1]SeaSonic 620W M12II-620 Retail או Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC או SeaSonic 650W SS-650HT OEM תודה לעוזרים[/h]

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by HitmanW,

אהלן, שמעו אני כרגע מתלבט בין PALIT HD4850 SONIC שיש לו קירור מיוחד של PALIT שנראה לי טוב, לבין SAPPHIRE 4850 TOXIC שיש לו קירור של ZALMAN אבל עולה 100 שקל יותר ואני לא חושב שהוא הרבה יותר טוב.. למרות שחשוב לי שהכרטיס יהיה מקורר טוב ועוד יותר חשוב שהוא שקט בזמן שהוא מקורר טוב. אז קיצר באתר של PALIT כתוב שבשביל הכרטיס מתבקש ספק של 500W, למשהו אני חושב שהCORSAIR VX450 יהיה יותר ממספיק אבל אני רוצה להיות בטוח אז אני אשמח אם תגידו לי את דעתכם המקצועית ;D (המערכת בסופו של דבר צפויה להכיל מעבד Q6600) (PALIT - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 (SAPPHIRE - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. ערב טוב, ברצוני לדעת בדיוק מהידע האישי שלכם לגבי המארז של ANTEC דגם DF85 וספק של Quattro 850 בעיה כספית ברוך השם אין רק צריך את חוות דעתכם לגבי שני הפריטים הללו אשמח לתגובה ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by xgamer,

שלום, האם זה ספק ENERMAX 350W (שנקנה לפני 4 שנים) יחזיק מערכת כמו: E7200 9600GT 2HD או שלא וכדאי לקנות את הספק הנ"ל SS-500ET 500W? כמו כן האם ספק פשוט של FSP משהו כמו 350W יחזיק מערכת כזו? E2180 VGAOB 1HD תודה רבה ואשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by nore0,

לוח אם: ‏4CoreDual-SATA2 מעבד: Q6600 + Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסק קשיח: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. לעבודה משרדית ללא למשחקים או המהרה. חשבתי על השילוב ANTEC P183 w/o PSU SEASONIC X-400FL 400W PASSIVE COOLING מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הצעה לספק כוח בסביבות 400-500 ש"ח כמו כן הצעה למארז באותו סכום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.