עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. צריך המלצה למסך דק 19 אינטש LCD של חברה טובהבמחיר של 1500-1700 ש"ח. עדיף שתביאו כמה דגמים, אין לי עדיפות כרגע לחנות. אם זה משנה אז אני קונה מחשב חדש intel core 2 due E6300, כרטיס מסך Geforce 7300GT. אין לי שימוש מיוחד למסך פשוט שיראו טוב קראתי את הסטיקים פה ואין לי העדפה למשהו, פשוט משהו טוב במחיר הזה. עד עכשיו התרגלתי כל החיים שלי למסכי CRT ואני מקווה מאוד שהאיכות לא תרד. (יש לי samsung syncmaster 753dfx) תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  3. שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. הראשון:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2380 עולה 1716 שקל השני:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2378 עולה 1768 שקל הם נראים כמעט אותו הדבר, אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by eran131,

אני קונה מחשב עוד מעט ואני רוצה מסך כעקרון יש לי מסך אבל אני רוצה לדעת אם המחיר שלו שווה ת'קנייה או שאתם תמליצו לי עליו מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW במסך יש כרטיס TV מובנה?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. מחפש lcd 20 שגם יכול לשמש כמסך טלויזיה ולהתחבר לממיר של יס בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. Started by dood,

שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  8. Started by nir.zamir,

השימושים שלי: בעיקר - אינטרנט ומסמכים ועריכת תמונות ווידאו. אני רוצה גם תמיכה טובה במשחקים וסרטים לטווח ארוך. ראיתי המלצות על Viewsonic VP930B אבל 1. הביקורת הבאה די קוטלת אותו: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ 2. אני רוצה לחסוך מקום על השולחן, והרגל שלו נדאית ממש מפלצתית. מה אתם אומרים? תודה, ניר

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. האמת,לא ממש הבנתי אם מכלול הצבעים המורחב של ה 2408 זה טוב או רע בשבילי.....ממה שאני מתרשם,גם בתגובות וגם באתרי בדיקות כמו בביקורת שבילבו הביא,המכלול הזה גורע ולא מוסיף. 2408 אי אפשר בשום אופן לכייל לעבודה במרחב sRGB.גם בקושחה החדשה זה לא ישתנה.האם תמונות שצולמו במצלמה דיגיטלית יראו צבעים לא אמיתיים?...בשביל מה דל הוסיפו את זה בכלל? את החסרונות כנראה הבנתי,מה היתרונות במכלול המורחב :s05:

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  11. באיזה מחירים יש טלויזיות LCD ב22-26 אינץ שיתמכו בHD???יש כאלה בכלל??

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. אז ככה אני מתלבט בין 3 המסכים האלה : 2043BW או 2053BW או T200 תגידו מה המסך הכי איכותי מבין אלו למשחקים ואינטרנט. אני סגור על מסך 20 אז אל תציעו לי 22 .. תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by ZeppeliN,

ראיתי שיש את המסך Samsung 226BW ב1450 ש"ח. http://www.systec.co.il/site/index.asp?proID=589 זה שווה? (בבקשה להימנע מתגובות כמו "תחסוך עוד קצת וקנה 2007WFP בגלל שאני מאוד רציתי אבל התקציב לא מאפשר וגם לא יאפשר את המסך הנ"ל) וסתם שאלה, השולחן שלי די קצר (בעומק), זאת אומרת שאני יושב איזה חצי מטר מהמסך, האם כדאי שאקח את גרסת ה20" ?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין המסכים? לא מצאתי אף מקור מידע שראיתי הבדל בניהם חוץ ממהירות התגובה. האם תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר להבדלים בניהם, אני מעוניין לדעת איזה מסך עדיף לי לרכוש ולמה שאשלם יותר על LG L226WA-SN, מה אני מקבל יותר? תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. במה אתם משתמשים ועל מה הייתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by sheeze,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14783 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=15217 או בכלל משהו אחר? אם משהו אחר אז שיהיה בטווח המחירים הזה ושיהיה כמובן 19 WIDE

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

18. בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by haimiko84,

שלום, כשאני רואה סרט במסך, אני לא רואה את הסרט על כל המסך. כלומר, אני רואה רק רצועה ולמעלה ולמטה יש רקע שחור. רציתי לדעת איך אני משנה שאני אראה את הסרט על כל שטח המסך. האם זה תלוי גם בסרט עצמו, או שזו בעיה של הגדרות. נ.ב- התוכנה שאני רואה בה זה POWER DVD אם זה יכול לעזור במשהו. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מסך "19 רחב למשחקים עד 1600 ש"ח. אני מודע לכך שכמעט כל המסכים בתקציב הזה יהיו TN. יש את ה-VS VP930B בתקציב עם פאנל M-VA אבל הוא לא רחב. מה דעתכם על המסך הזה? - LG L196WTQ. בבקשה תעזרו לי למצוא מסך טוב בתקציב הזה!!!. תודה מראש, עומר חצ'ק. נ.ב 1: מה אתם הייתם מעדיפים למשחקים? - מסך רגיל 4:3 או מסך רחב 16:9? נ.ב 2: אני מודע להבדלים בין סוגי הפאנלים - TN, VA, IPS.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by the king2006,

איך אפשר לנקות מסך LCD?? תודהה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 בעיקר לצורך קריאת מסמכים ותכנות. קראתי את המדריך שכתבתם, ולא ברור לי האם כדאי להשקיע בפאנל IPS או שניתן להסתפק בפאנל TN. ציינתם במדריך שלעבודה ממושכת עדיף פאנל מסוג IPS או VA והבנתי שחסרונותיו העיקריים של פאנל מסוג TN הם זווית הצפיה ומספר הצבעים. אני עובד לבד מול המחשב, כך שזווית הצפיה לא כל כך משמעותית מבחינתי, וכיוון שאני לא רואה סרטים, אני מניח ש- 262 אלף צבעים יספיקו לי. מה הם היתרונות של פאנל מסוג IPS לשימושים שלי? ומדוע הוא עדיף באופן כללי לעבודה משרדית?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by danieldavid10,

הזמנתי מ-חול את המסך של LG דגם L194WT עכשיו לי יש בבית כרטיס מסך geforce 4 ללא חיבור DVI שיש במסך. רציתי אז לדעת אם יש למסך הזה גם חיבור רגיל חוץ מה-DVI שיכול להתחבר רגיל למחשב שלי או יש במסך רק DVI..?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. Started by mrtg,

היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים