מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי את המסך הנ"ל ובאתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להציג שלג ורוד כזה את כל התצוגה משובשת ומרצדת. ניסיתי לחבר גם בDVI וגם בVGA אך המצב היה דומה בשניהם. לאחר מכן חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד מצויין. ניסיתי שוב לחבר אותו למחשב שלי והמסך הציג הודעה שהוא מחפש את המחשב (לא זוכר בדיוק את הנוסח שלה, אבל זו הודעה מהמסך ולא מהמחשב). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? חוצמיזה אני מתלבט בין 2 המסכים האלה כי מצד אחד ה20 אינטש יותר גדול ובעל רזולוציה יותר גבוהה אבל מצד שני האם אני באמת ישתמש ברזולוציה כזאת גבוהה..? כי במשחקים ברזולוציה כזאת הכתב כבר ממש קטן ואז גם ככה יגדל לי המספר משקפיים בקצב.. (יהיה לי כרטיס גיפורס 8 ככה שכרטיס מסך זה לא הבעיה) לכן ניראה לי שאני ילך על ה19 כי במילא אני לא ישתמש ברזולוציה של ה20 כי זה יהרוס לי את העיניים.. המסך יהיה יחסית רחוק גם מהעיניים שלי.. מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
CONTRAST RATIO 1400:1 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1932TQ-BF.jhtml ואם תוכלו בקצרה להסביר מה ההבדל, אני טוען שהניגודיות לא אמיתית, הוא טוען שכן.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
והאם ההבדל משמעותי בכלל? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפש מסך לחדר סטנדרטי, שיחליף את הטלוויזיה שלי, וכשאני אריץ סרטיhd ?? ומשחקי מחשב שישמש למסך מחשב (לעבודה שוטפת, אינטרנט, ומסמכים יש לי כבר מסך 17") אני מחפש את המסך שעונה על הדרישה של יחס, ביצועים. נראה לי שאני מחפש מסך עד גודל 26" אבל אם יש מסך שנותן תמורה יותר טובה בגודל 24" אז אני אלך עליו. תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תקציב עד 1300 ש"ח.. תודה רבה שיהיה WIDE... שיהיה עם כניסת DVI כמוב.. יש לי כרטיס 8800 ואני רוצה לנצל אותו.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2366 פשוט ישנם כתמים על המסך שקצת מעצבנים אותי וברצוני להוריד אותם בדרך הכי יעילה בלי לפגוע במסך. תודה לכל המגיבים זה מאוד חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לאדם קצר ראיה (זה אומר שהוא חייב במשקפיים מקרוב ולא תמיד יש או נוח לשים) המסך בעיקר לתוכנת שרטוטים פשוט המחשב ללא יציאת DVI מעדיף מסך פשוט שיהיה כמה שיותר גדול שיקל על המשתמש כך שלא יתאמץ תקציב עד 1400 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך מסך רחב 22" ,למשחקים ,סרטים,עבודה משרדית בסיסית ,מקסימום פוטושופ. מה אתם אומרים על זה: http://tms.co.il/product/5662 מסגרת תקציב של 1300-1400
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב עד 600 שקל 650 שקל לא יותר.. וראיתי את המסך הבא http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=887 או את זה של סמסונג.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637 מה אתם אומרים? איזה יותר כדאי? תודה רבה ...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי את המסך בדגם הנ"ל שמשרת אותי לא מעט זמן ... לפני כמה דקות אני כותב פוסט בפורום מסויים ואני רואה שיש שתי פיקסלים ממש ממש מוארים כאילו יש עליהם מיים אני מתעצבן והולך להביא מטלית לנקות אותם וכשאני חוזר הם נעלמים.... מה שמוזר הוא שנראה לי שהם נעשו חזקים יותר ממש לפני שיצאתי.... מעניין למה זה קרה לא שמעתי על תופעה כזאת במסכים ואני מפחד שזה אומר משהו על הזמן שנשאר לי להשתמש במסך.. או שיש לי הזיות\אבק ממש ממש לא נדבק שנפל מישהו מכיר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
צריך תוכנה למציאת פיקסלים שרופים.. שם או הורדה תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך איכותי עדיף 22'' וטוב למשחקים וסרטים בעיקר בתקציב של 800 שקל. הוא יתווסף למערכת הבאה: amd X3 720 hec 500W ati 4570/4850 לא סגור עדיין 4g זכרון Gigabyte MA-770T-UD3P בלי חריגות גדולות בבקשה. תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בתחילת השבוע (לאחר התייעצויות רבות פה) (ראו את המפרט למטה אם זה עוזר בהמלצה) הייתי עכשיו ב2 חנויות (אופיס דיפו ועוד אחת לידה בסט ביי) ראיתי שם 3 דגמים עיקריים 1) samsung 932bf - 1200 2) LG 1960TR - 1200 3) LG 1900RDVI - 1600 רציתי לדעת חוות דעת על המסכים האלה (ממה שראיתי השלישי באמת נראה בעין הכי טוב) האם הם מתאימים למחשב ואם יש מסך יותר מומלץ מהם (עד 19 אינץ ולא יותר) השימוש העיקרי יהיה תיכנות ומשחקים * ואם חריגה של 100-200 שקל תניב שיפור משמעותי אני מעדיף לחרוג מפרט המחשב: -------------- בפוקס פי סי Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מאחר ואני לא בקיא בתחום כמו שהייתי פעם ויש שפע לא נורמלי של דגמים, אשמח מאוד לעזרתכם. מדובר במתנת יום הולדת, שלמרות היותה יקרה למדי התקציב גמיש מאוד ויכול גם להגיע ל-2,000 ש"ח (ויותר במידה והבדלי הרמות ממש משמעותיים). ילד היומולדת, פריק מחשבים לא קטן עם ידע רב וראייה חדה במיוחד (שהשחור יהיה שחור ושלא ירצד), ישתמש במסך בעיקר לעבודה ולגלישה ולאו דווקא למשחקים או לסרטים, כך שללא ספק מדובר באביזר מפנק יותר מאשר הכרחי. ולמרות זאת, אשמח להמלצות על הדגמים החדשים והאיכותיים יותר, עד 2,000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי (wide) ומתלבט בין DELL לNEC גודל המסך שאני מחפש הוא בין 20-22 אינץ' תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים והייתי שמח לקבל עזרה בהחלטה איזה מסך מחשב לקנות ... אני מעוניין ב 17 אינצ' ... מה הולך היום ולא יקר מידי חשבתי על אזור ה 1000 שקל
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-