מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
באופיס דיפו מוכרים רק TN גם בביג בוקס המצב לא טוב יותר. אני מוכן להשקיע עד 2K למסך 20 אולם נראה לי הגיוני לקנות משהו לאחר שמתרשמים ממנו בעין. בפרט הייתי מעוניין לראות את LG L2000CP ו HP LP2065 .
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
משיהוא רכש? יש איפשהוא לראות אותו בחנות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני עם המסך של אסוס mw221c ואני מחובר כרגע דרך החיבור הכחול (VGA) בעזרת מתאם לכרטיס מסך 8800gts 640mb , מה אתם אומרים להשאיר את זה ככה או לקחת את הכבל DVI ולחבר בשתי החיבורים גם במסך וגם במחשב DVI ?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי האם זה מסך איכותי?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מיועד ל: צרכי עריכה גרפית (תמונות צילום) טקסט אינטרנט צפייה בסרטים HD 1080P רצוי אך לא הכרחי ומשחקים מפעם לפעם? האם המסך הזה מתאים לצרכים? או שיש מסך אחר מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
פתחתי כאן למטה תראד על כוונתי לרכוש מסך מדגם EIZO .היום הייתי בחנות ושם הבהירו לי שכשהמסך מגיע ,(לסניף הקרוב לביתי-לא אלי הביתה!) שאין אפשרות לפתוח ולראות את המסך עובד (אפילו לא לשתי דקות ..!) ,אלא חייבים לקחת אותו הביתה ,לבדוק אותו שם ואם לא תקין להחזיר לחנות באותו יום! אני קצת התבלבלתי מדבר הזה. אם אני בודק אותו אצלי ומוצא לאו דווקא שהמסך לא פועל או שיש לו פיקסלים שרופים,אלא שיש לו שריטות, או שהוא בכלל שבור ,אז תמיד יכולים לומר לי שאני עשיתי את זה.....
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים והייתי שמח לקבל עזרה בהחלטה איזה מסך מחשב לקנות ... אני מעוניין ב 17 אינצ' ... מה הולך היום ולא יקר מידי חשבתי על אזור ה 1000 שקל
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, הרגע חזרתי מחנות מחשבים, ביצעתי קנייה של 6000 ש"ח כולל מסך- http://zap.co.il/model.asp?model_id=576849 רציתי לקחת את ה-LG 206WTQ אבל החנות אמרה שהיא לא עובדת עם LG בגלל שירות הלקוחות שלה... אני משער שהמסך הוא TN, אבל מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי , יש לי הזדמנות לרכוש את המסך הזה עבור הבן שלי שבעיקר משחק משחקים ורואה סרטים< כמו כולם כנראה > האם כדאי ? תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר לשימוש בתוכנות שדורשות רזולוציה של 1200X1600. אין צורך במסך שמתאים למשחקי מחשב, הדרישה היחידה היא הרזלוציה הגבוהה. עדיף מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים, כי יהיו ימים שאני אשתמש בו כמה שעות ברצף. בדקתי בזאפ, וראיתי שאלו שלושת המסכים הכי זולים שמספקים את הרזולוציה הדרושה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473726 http://zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 האם המסך של דל 2007FP מספיק טוב? האם יש צורך להוסיף את ה500 שקל בשביל אחד ממסכי הLG? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים(: לא מזמן קניתי את המסך הנ''ל ועשיתי לו Auto Adjust וזה סבבה. אבל מה שאני שואל זה האם צריך לכייל אותו קצת ? לשחק עם הצבעים, עם הבהירות או משהו ? או שלהשאיר אותו כמו שהוא
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך DELL2407. למי שכבר רכש מסך זה (או אחרים של דל) - האם יש חנויות או אתרים מומלצים במיוחד ? כאלו שהשירות יהיה טוב אם יתגלו בעיות והמחיר הוגן. תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צריך תוכנה למציאת פיקסלים שרופים.. שם או הורדה תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
http://www.flatpanels.dk/panels.php
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה החלטתי להתחדש במסך LCD , כרגע אני נמצא עם CRT 17 שמן אני מתלבט בין HD READY לFULLHD. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, אני לא משחק במחשב אולי למעט FIFA. כרטיס מסך 7600GS של ג'י פורס. AGP 256MB התקציב הוא 1000 ש"ח הבנתי שבפורמט של FULL-HD הטקסט נראה די קטן, מה שיוצר בעיה מבחנתי כי עד עכשיו השתמשתי ב17CRT רזולוציה 1024X768 השאלה האם עדיף לוותר על FULL HD לטובת הרזולוציה שתתאים לי? (בהתחשב לצרכים שלי) אני ראיתי דגם שדי מצא חן בעיניי וקבלתי לגביו בקרות טובות-Samsung T220P מה גם שראיתי את LG W2252TQ וSamsung 2253BW שזמן התגובה שלהם 2MS אבל הוא HD READY מה עדיף לקחת , על מה עדיף לוותר? אשמח לעזרה מהמומחים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שבוע מחשב חדש מאוד חזק (שולם והכל) והיות לא היה לי מושג לגבי מסכי מחשב פסחתי על זה בנתיים אני לא אתן את כל המפרט פרט למעבד וכרטיס המסך מעבד i7 2600k כרטיס מסך ATI radeon 6950 בקיצור מחשב מעוד חזק לגיימינג אני מחפש מסך טוב 23 אינץ ואין לי מושג אם לקחת LCD או LED אם תוכלו לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על מסך טוב אני אודה לכם מאוד (עדיפות לחברת LG) שבת שלום נ.ב מדובר על משחקי מחשב ומשחק רשת
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני לא בטוח ש- "24 לא גדול מידי לשולחן העבודה שלי. מעל השולחן יש מדף שנמצא בגובה 45 ס"מ . המדף לא עמוק (20 ס"מ) אבל אם אני לא רוצה להיות קרוב מידי למסך נראה לי שאצטרך למקם אותו מתחתיו, כך שיש מגבלת גובה של 45 ס"מ. עומק השולחן כ- 80 ס"מ, ה אורך 140. אשמח לקבל התייחסות. אני עובר מ- "15 אז לחילפוין אלך על 20 או 22 למרות שאני מבין שב- 22 אין מבחר. האם הקפיצה ל-24 מוצדקת ? לגבי הדגם, לאור מה שקראתי (עדיין לא ראיתי) חשבתי על 2407wfp אם אצליח להשיג או 2408. האם זו בחירה נכונה או יש למישהו משהו אחר להציע ? אני חושב לחבר למסך שני מחשבים, אחד ישן, עם כרטיס מסך ישן ב- VGA והשני ב- DVI האם זה אפשרי בדגמים האלו ? המחשב שיוחבר ב- DVI מצוייד ב- 8600GT עם 512MB האם זה מספק ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... איזה רזולציה לשים בדקסטופ?.. ואיזה רזולציה לשחק במשחקים ? כבדים כמו קרייסיס וכאלה? אם אני שם במשחקים 1680X1050 אז ירד ביצועים כי הרזולציה בדקסטופ היא אחרת ולא 1680X1050 מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך ?... תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-