מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כן... אני יודע שהוא מבוסס TN ועוד מסדרת ה-VALUE של VS (או במילים אחרות "הדגם הכי נחות"). למישהו יש ניסיון אישי איתו? פשוט חבר מעוניין לקנות אותו במחיר רצפה... תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מה המסך הכי יעיל מבחינת יחס עלות/תועלת עבור עבודה משרדית (יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר)? מטרה נוספת היא שמירה על בריאות העיניים, כך שאני לא רוצה מסך הכי זול שיהרוס לי את העיניים. גודל המסך 17 או 19 אינץ' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה אלפי דיונים בנושא ושאולי תגידו לי שהנושא כבר נחרש, אבל מכל ההודעות אני רק נהיה יותר מבולבל. אני משתמש במסך בחדר בבית, בעיקר למשחקים, אבל גם יוצא לי לקרוא הרבה ואני רואה בו סדרות וסרטים מהמיטה -> מה שיוצר בעיה עם TN בגלל הזויות היום יש לי MAG 776, לא משהו. רחב או לא רחב נראה לי פחות קריטי כי אם לוקחים מסך שאפשר לסובב אז אם צריך לקרוא מסובבים ואם רואים סרטים או משחקים אז ברחב. חוו דעתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
2007FP יהי רק עוד כשבועיים.... יש מקום שבו מצאתי 2001FP והשאלה האם מישהו יודע על הבדלים בינהם. לפי נתונים טכניים שניהם 16MS S-IPS
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רכשתי את המסך הנ"ל לא מזמן. תוך שניה או שתיים אחרי שאני לא נוגע בעכבר התאורה האחורית של המסך נחלשת וחוזרת לעבודה רק אחרי שאני מתחילת להישתמש במחשב. ברור לי שזה איזה פיצר מעצבן לחסכון בתאורה האחרוית אבל זה קורה מהר מידי. חיפשתי בגוגל ובאתר שלהם ושם דבר.. התקנתי את הדריברים שהגיעו עם המסך ולא מצאתי שם תוכנה לא בדיסק התקנה ולא ב OSD של המסך עצמו שנותנת לי שליטה על התכונה הזו. מישהוא מכיר ? מישהוא יודע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר חיפוש מסך טוב והחלטה לקנות את ה ASUS, קיבלתי הצעה על המסך הנ"ל שמאוד מפתה - 1050 שקל. קראתי קצת תגובות של אנשים על המסך, היו טובות, אך לא הצלחתי לימצוא סיקור מקצועי על המסך. איך המסך הזה בהשוואה ל ASUS ? ואני לא מדבר על כל פרט ופרט, בכלליות, איך המסכים של ACER ? המחיר הוא פקטור פה, אחרת הייתי לוקח את ה ASUS. רק שהוא עולה 250 שקל יותר. תודה לכולכם שוב..
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
או שיש משהו יותר שווה ב 1500? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב שיתחבר גם לממרים של יס והוט וגם למחשב רגיל. (יכול להיות שאני לא מנסח את עצמי, אני לא מבין בזה) השימושים העיקרים שלי זה בעיקר שימוש משרדי רגיל על המחשב וצפייה בסרטים שמוקרנים מהמחשב או מהטלויזיה. נכון לחודש אוקטובר 2008 מה הם המסכים הכי מומלצים כרגע בתקציב הנ"ל. כמובן שהמסך צריך להיות לפחות 20 אינצ'. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מעניין אותי מאוד איך רואים סרטים שהם 720p או דיוידי ריפ... במסכי 1920X1200 לעומת מסכי 1280X1024 אם רואים אותו דבר כמו במסך 1280X1024 /יותר טוב / פחות טוב (נגיד אם את שתיהם רואים ממרחק של 2 מטר) נ.ב. זו שאלה שתקבע אם אני אקנה את המסך הזה..(2407WFP או חדש יותר שיצא עד 2008(אני חוסך כסף(בינתים 2500ש"ח!!)))
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
צריך תוכנה למציאת פיקסלים שרופים.. שם או הורדה תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך מחשב 24". המחשב כרגע מיועד לגיימינג (בעתיד אני כנראה אקנה גם כרטיס TV ויהפוך אותו לטלויזיה רגילה). התכוונתי בהתחלה לקנות את המסך הזה- MW221C , אבל אחרי שידרוג הכרטיס מסך ל- HD4870 1024MB מהגירסה של החצי ג'יגה, החלטתי לשדרג גם את המסך... התקציב הוא בסביבות 1500 פלוס מינוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש מבצע על המסך שבכותרת ב"חבר "ב-894 ש"ח. מה דעתכם על המסך, שווה? הן מבחינת המסך עצמו והן מבחינת המחיר? המפרט שלי בצד... אני חושב שאין לי בעיה מבחינת כרטיס המסך (gtx 260 216 sp). השימוש הוא גם לגיימינג וגם לסרטים.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב חדש שיאפשר לראות סרטים ב-HD ולערוך אותם. אין לי הרבה מקום ולכן המגבלה היא עד 22 אינטש יש ב-ZAP מסך של חברת KDF 228CV LCD בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736935 מומלץ לקנות אותו? יש מסך אחר שמומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-