מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה המסך הכי יעיל מבחינת יחס עלות/תועלת עבור עבודה משרדית (יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר)? מטרה נוספת היא שמירה על בריאות העיניים, כך שאני לא רוצה מסך הכי זול שיהרוס לי את העיניים. גודל המסך 17 או 19 אינץ' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מוכר את המסך ורציתי לדעת אם זה סכום סביר למכירה או שאני יוצא פרייר (הערה המסך עם נקודה מתה אחת) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, השימושים שלי במחשב הם 70% אינטרנט ואופיס, 25% סרטים ו-5% משחקים. 1500 זה הגבול העליון ואם יש מסכים שמתחת לכך זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב חדש שיאפשר לראות סרטים ב-HD ולערוך אותם. אין לי הרבה מקום ולכן המגבלה היא עד 22 אינטש יש ב-ZAP מסך של חברת KDF 228CV LCD בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736935 מומלץ לקנות אותו? יש מסך אחר שמומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז בה ה-X95F מחובר ואפשר לראות אותו בפעולה? חוצמזה, מצאית פרטים שונים אודות יחס הניגודיול שלו (בחלק מהמקומות 1:700, בחלק אחר 1:1,500). מה הסיפור?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך 19 אינץ עד 1500 ש"ח ראיתי שממליצים על SONY X95F האם תיהיה לי בעיה לראות איתו סרטים בגלל שהוא 8 מילי שניות? האם באמת הוא הכי שווה? אני משתמש למטרות של וורד, אינטרנט, סרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש 2333SW של סאמסונג , אני מחבר אותו לנייד שלי דרך VGA שם על רזולוציה של 1920X1080 , התמונה יוצאת לא מדוייקת יש הפרעות כאלה כמו פסים זזים , מה ששמתי לב שברגע שאני משנה את הContrast בהגדרות של מסך הם זזים לכל מני מקומות במסך כיוונתי אותו ל58 , שם רואים הכי פחות את ההפרעות האלה . אבל עדיין קיימים וזה מפריע ברזולוציה 1600X1200 אין הפרעות וגם בחלק מרזולוציות יותר נמוכות. השאלה שלי , האם הבעיה של הפרעות ותמונה לא מדוייקת היא חיבור ישן או שצריך להחליף את המסך ? אם זה חיבור אני אצטרך לקנות מחשב נייח חדש עם כרטיס מסך תומך DVI , ככה שזה די חשוב לי תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי היי אחרי 4 שנים המאג CRT 996 גסס ומת עכשיו צריך מסך חדש ומבקש המלצות הכי חשוב לי שזה יהיה 2MS ולא יותר וגם וככל שהפקסל יותר קטן יותר טוב " לי " ( אל תשכנעו אותי אחרת ) כל הזמן אני משחק על 1024-768 , השאלה על מסכי 22LCD מה היא הרזלוציה המינמלית וכמה זה ישפיע על פרימיים במשחקים ? למי יש את המסך הזהW2261V ? גודל נקודה 4.48 (כרטיס מסך 260-216 )
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מחכה כבר חודש למסך החדש שלי Samsung 245T וסוף סוף אתמול הוא הגיע לארץ ונחשו מה? המסך הגיע דפוק ליבואן... עכשיו צריך לחכות לעוד מסך לא מבין למה הם מזמינים רק אחד, גם כן היבואנים הקמצנים האלה... :'( עוד מישהו הזמין את המסך הזה וצריך לקבל אותו?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
צריך מסך עם הנתונים הנ"ל, ככה שישמש כמסך מחשב למשחקים וכדומה וגם לסרטים כשאני צופה מ3.5 מטר ככה אולי יותר. חשוב מאוד לא מאט. אין לי בעיה של תקציב מכיוון שבכל מקרה חבר שלי ירכשו את הטלויזיה מחו"ל וימכור לי אותה במחיר מוזל. אז תרבו בהצעות ותמליצו לי מה עדיף וכמובן מה נותן תמורה של כסף ומחיר הכי טוב שבוע טוב וחג עצמאות שמח!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מסכים לגיימינג Samsung T220P או Samsung 2253BW או שיש בכלל מסך יותר עדיף עד 1200 שקל
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום למומחים. רציתי לדעת מה דעתכם על מסך ה-22 אינטש הזה. הציעו לי אותו ב-1500 שקל - זה מחיר טוב? המסך טוב?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש מסך גיימינג טוב עכשיו התקציב שלי בערך 1200-1500 אין לי בעיה להשקיע במסך אבל אני צריך איכות !! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 עכשיו השאלה המסך הזה הוא טוב לגיימינג ? כאילו זמן תגובה וכל זה .. ממש חשוב לי.. אם לא אפשר המלצות למסך גיימינג ברזולוציה מקסימלית ..
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום קניתי בדיוק מסך של LG מדגם W2453V. חיברתי אותו עם חיבורי DVI לכרטיס מסך 4870. הכל עובד טוב ויפה אבל: בסלון יש לנו טלויזיה של LG מדגם 80FR משהו כזה, על הנייר לשני המסכים יש את אותם הנתונים בדיוק, אבל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה ובמחשב, אני שם לב שבמחשב האיכות מאוד ירודה לעומת הטלויזיה. המסך במחשב על הרזולוצייה המקסימלית ועדיין אני לא מרגיש את אותו אפקט ה-HD שאני מרגיש כשאני רואה סרט בטלויזיה... יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי,ראיתי את המסך 2333sw,איך הוא(יתחבר לXBOX360)?למה הוא כל כך זול(יותר זול אפילו ממסכי 22 הדומים אליו בתכונות)? תודה,
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם: 3 המועמדים שלי הם: סמסונג 2243 יקיר הפורום(האם הוא לא ישן מידי ???) סמסונג T220 -הוא יפה אך מקובע סמסונג 2333 נראה לי בעייתי בעיקר בקטע של הרגלית הבעייתית אז מה כדאי לי לקנות? אודה לתשובתכם המהירה ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רכשתי את הdell 2007wfp פנל S-IPS 04... המסך מחובר דרך הDVI ורציתי לדעם האם יש צורך לכיל אותו כפי שהיה צורך לכייל מסך בחיבור VGA? ואם כן אז איך? (כ. מסך של nVIDIA) תודה... נ.ב אם כבר... איזה כבל צריך כדי לחבר אותו לממיר של HOT
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
רפרפתי פה בפורום וראיתי ששניהם מסכים סבבה יחסית לתקציב ... רציתי לדעת לפני קניה מה יותר טוב אז אשמח לחוות דעת (ובבקשה לפרט למה האחד עדיף על השני) תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
Proview 19" LCD WIDE FV-926W 5MS 1009 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-