עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by matan147,

שלום רב אני מעונין לרכוש מסך גודל 27 לחדר מפאנל IPS התקציב הוא עד 3500 אלף שקל לא יותר איזה מסכים ממולצים? והאם אפשר להתפשר על םאנל TN ולחסוך ת1000 שקל אלו או שזה היה בלתי נסבל? חשבתי על DULL U2711 ושמעתי שהוא מדהים וראיתי סרטונים האם יש לו מתחרה אין לי בעיה להזמין מחול אז תנו לי המלצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אני בקושי משחק משחקים, אולי בעתיד אקנה PS5, מה שכן הייתי רוצה מסך טוב לצפייה בסרטים ובשימוש גללי. אין לי בעיה להשקיע סכום כזה כל עוד המסך הזה ייתן איכות יותר טובה גם בצפייה בסדרות ושימוש כללי. האם גם מסך של סביבות 800 +- יכול לספק את אותה איכות או שבכל אופן המסך הזה של סמסונג גובר עליו גם בשימוש כללי?

3. בעקרון אני מחפש מסך למשחקים וכו' שיהיה איכותי NEC 19" 93V 8ms PROVIEW 19" FV-926W 5MS WIDE ROVIEW 19" FV-926AFW DVI SPEAKERS 5MS WIDE PROVIEW 19" RV-928DG DVI SPEAKERS 5MS MAG 19" LCD B916 8MS SAMSUNG 19" LCD T906W 5MS WIDE SAMSUNG 19" LCD T906W + DVI 5MS WIDE SAMSUNG 19" S976i SLIM + SPEAKERS + DVI 8MS SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI SAMSUNG 19" LCD 931BF 2MS +DVI 1:2000 ואיך הדגם הזה? SAMSUNG 20" LCD 203B 8MS + DVI תתייחסו לפי מחירים בשוק, וגם לפי הדגמים עצמם, ללא מחיר...

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by EdenC,

לילה טוב, יש לי תקציב של 1300 ש"ח למסך "LCD 19. אני מתלבט בין היונדאי,שהוא "19 או הCMV שהו "20. מה עדיף? ואם יש מסך יותר טוב בתקציב הזה,פשוט תגידו לי נראה שעדיף היונדאי,אני רק צריך אישור. תודה ולילה טוב, עדן

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by eliXir,

היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שאני לוחץ במסך על לחצן שיש בו חץ וריבוע אני מקבל את המצבים של המסך שזה 4 מצבים אחד זה DVI השני S-VIDEO שלישי COMPOSITE והרביעי VGA הDVI והVGA אני יודע . מה זה השנים האחרים? וגם יש לי לחצן שעושה מצב PIP וכן עושה מצב PBP מה זה אומר המצבים האלו? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by Y-T-M,

רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. Started by Babylone,

אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by someone2007,

אני עומד לקנות את המסך הזה ויש לי כמה שאלות האם יהיו בו מריחות? האם הנתון של 8MS הוא G-G או B-W-B והאם המסך הזה מתאים למשחקים או שיש משהו יותר טוב במחיר שלו(1700) תודה לכם כי אני כנראה עושה הזמנה היום עצתכם מאוד חשובה לי

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות :LG 2261 החדש או SAMSUNG253 שניהם 22 אינטש כרטיס המסך שיש לי מאוד ישן והוא:NVIDIA GEFORCE 2 MX400 האם המסכים הללו יתאימו לי או שיש לכם המלצות לאחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by manticore,

נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם? עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה? איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שלום לכולם, התקציב שלי הוא מקסימום 1,000 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך הוא גיימינג כבד. רצוי מאד שהמסך יהיה FULL HD רזוליציה 1920X1080 המסך יכול להיות בין 20 ל-23 אינ'צ מקסימום. אשמח לקבל המלצה/קישור למסך באתר של KSP תודה :-)

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by newyork3,

שלום ברשותי מסך LG 194WT (רחב). יש לי ויטסה במחשב שפירטמתי אותו. כאשר המסך מוגדר להיכבות אחרי 10 דקות הוא לא נכבה. ניסיתי לחפש דרייבר למסך לווינדוס ויטסה ולא מצאתי. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by kushkush,

הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  16. בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים? תודה..

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  17. Started by Richard Walson,

קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by comix_dude,

מעוניין לקנות אחד מהם לא יכול להחליט מבקש עזרה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. ראיתי באחד האתרים מסך של חברת UTOPIA בגודל 19 הכולל גם טיונר של טלויזיה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם המסך הנ"ל??? הנה לינק http://www.getit.co.il/Group/35704/ אני יכול להשיג אותו בערך ב-1400ש"ח האם שווה לקנות??? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by nitsanroz,

מה יותר טוב, אגב השימוש הוא לגרפיקה ועריכת וידאו לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הסמסונג מה אומרים? 2408 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=il&l=he&s=bsd T260 http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/EN

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. מעוניין סופסוף לרכוש מסך LCD "22 התקציב שברשותי אינו גדול (1400ש"ח) אך הייתי רוצה לדעת איזה מסך נותן את התמורה והאיכות הכי טובה למחיר הנ"ל? השימושים הם למשחקים \ סרטים \ שימוש שוטף זהו תקציב סופי :\ חשבתי גם על המסכים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין ה226BW לבין ה225LW? תודה רבה על הסבלנות =]

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. Started by x-amin,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by snapdragon,

שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  24. טוב אני חושב שהכותרת אומרת הכל... אני רוצה 19", לא גדול מדי. אני מעדיף מסך רגיל, לא רחב, הרחבים נראים לי לא נוחים לצפייה, למרות שלא ניסיתי אחד באמת. השימושים זה עבודה משרדית, אנטרנט, וקצת סרטים ומשחקים. המליצו לי בחום על samsung 971P אבל ראיתי ביקורות לא מתלהבות בזאפ (לא על הביצועים אלא על הכיוונונים של המסך, התוכנה וכו') התקציב הוא 1500 ש"ח. אפשר שיהיה פחות מזה. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים