מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומחפש מסך LCD עד 1500 ש"ח. בהתחלה חשבתי על Samsung 931BF, כיוון שכבר קניתי אותו בעבר (להורים שלי), ונראה שהוא מתאים לצרכיי (נראה טוב בעבודה שוטפת ובמשחקים). פניתי אל החנות ואמרתי שאני מחפש מסך 19 אינצ' או לחילופין מסך 20 אינץ' רחב, במחיר הנ"ל. המליצו לי על Proview FP226AFW 22, ב-1485 ש"ח (בערך אותו מחיר כמו ה-931BF). התהייה שלי היא מהו ההבדל באיכות בין שני המסכים. ראיתי שמשמיצים פה מאוד את המסכים של Proview (לא ממש מסבירים למה), ומצד שני גם משמיצים את מסכי ה-TN באותה מידה... אז אני תוהה אם ההפרש באיכות כזה משמעותי. נ.ב: האם יש הבדל בין TN ל-TFT, או שזה פשוט מינוח אחר?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני תאכלס רוצה לקנות מסך מינמלי לסרטים בFHD לא רוצה השקעה בשמים השאלה היא אם שווה להשקיע במסך הזה גם מבחינת איכות כללית ובעתיד שהוא לא יתקלקל מהר וגם לגבי הרזולוציה הקצת לא רגילה. תודה מראש. LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black יש אותו בKSP ב980 ש''ח אתר יצרן http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2261v.jhtml#
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא HD2900PRO אני רוצה לתלות את המסך על הקיר. מרחק הצפיה לשימושים של מחשב (בעיקר משחקים) הוא 1.2 מטרים ולצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) קצת יותר מ2 מטרים. איזה גודל ואיזה דגם יעשה את העבודה הכי טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המסך נמכר ב1840ש"ח, האם יש משהו שהרבה יותר משתלם\עמיד\מדוייק מבחינת איכות בניה או אחידות התאורה בפאנל?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הספציפי הזה? http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/VX2262wm/ משומה הוא בעל מפרט מאוד מרשים במחיר כה זול של 1115 האם הוא משתלם?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי תמסך אתמול ואני לא רואה משו.. יש לי כרטיס 4850 עם הדרייבר קטליסט, איך אני מכייל תמסך דרך הדרייבר או דרך המסך עצמו? אם אפשר מה ההגדרות בערך שצריך לשים תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום חיברתי מסך טלויזה lcd של " 20 graetz למחשב ibm netvista - המסך הוא ברזולוציה של 480X640 , הכרטיס מסך שמותקן במחשב הוא nvidia vanta 16mb בעל רזולוציה גבוהה הרבה יותר מהמסך . טלויזיה רואים יופי אבל במחשב התצוגה מאוד גדולה , וכאשר מגדילים את הרזולוציה רואים מאוד מטושטש ולא ברור . שאלתי היא : האם אפשר לעשות משהו כדי שהתצוגה תהיה יותר קטנה וברורה ? האם החלפה של כרטיס מסך יותר טוב תתתקן את הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בעקבות הדיון עם Jabberwock אני פותח דיון למסך. מעוניין לרכוש מסך 32 אינץ' לא קעור (ניתן גם יותר אם קיים). אני כבר די סגור על הכיוון של המסך: https://tms.co.il/gaming-monitors/gigabyte-aorus-fi32q-32-gaming-monitor תקציב עד אזור 1700-1800 ש"ח. המסך הנ"ל לפני כמה ימים נכנס בתקציב. אני לא גיימר כבר המון זמן אבל אולי בעתיד ארכוש כרטיס מסך ולכן מעוניין לרכוש מסך שכבר מראש יתאים לחברה (אנוידיה או השניה) שמוכרת כרטיסי מסך עם יחסי עלות תועלת גבוה. אין לי כוונה להוציא סכום מאוד גדול על כרטיס מסך, אז הכיוון הוא יותר לכרטיס שיעלה עד 1000 או עד 1500 ש"ח. עוד משהו קטן אם כבר פתחתי דיון - היה לי לפני כן מסך של LG אולטרה גיר 32 אינץ'. הצבעים מאוד אכזבו אותי. איך הג'יגה בייט ביחס למסכי…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
זה המסך: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=141&products_id=1244 יש לי אפשרות לרכוש אותו ב1300 ש"ח (חדש)! כדאי? מישהו מכיר את המסך ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, קצת דחוף מסך חדש למעצב גרפי (לכן IPS) שמתחבר ללפטופ (HDMI) חובה ציפוי מט (AntiGlare HardCoat H3 זה הוא התקן הנפוץ) גודל לא משנה כלכך כי זה מעבר חד ממסך 16 כך שכל מסך בגודל 22 ומעלה יתקבל בברכה התקציב מאוד מוגבל בעדיפות לכמה שיותר נמוך. יש אפשרות גם לרכוש באילת חשבתי שמחיריי Black Friday קצת יאירו את המצב אבל לא מצאתי מבצעים על IPS בכלל. הכל מדבר על פנלים רגילים מצאתי רק 27 של אסוס שזה לא כלכך רלוונטי בשל התקציב הנמוך. אנחנו מדברים על סדר גודל של 700 800 גג עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. אם מישהו מכיר שמע משהו על מחיר מעניין אשמח להמלצות =]
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר למחשב שלי 2 מסכים ככה : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66849 לכרטיס מסך שלי יש שתי יצאות dvi אבל אחרי החיבור מה ההמשך ?מה מגדירים ? יכול להיות שעושים את זה ככה : "כל מה שצריך זה כרטיס מסך עם שתי יציאות אתה מחבר שני מסכים ואז בהגדרות תצוגה נכון יש ריבעוים שכתוב 1 ועל השני כתוב 2 אתה מאפשר את 2 ואז יש לך 2 מסכים והעכבר עובר אחד מהשני ואתה יכול לפתוח 2 חלונות במסך מלא באותו הזמן זה "
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מסך CRT ישן בגודל 17 אינץ'. הוא עונה על הצרכים שלי לגמרי (בעיקר אינטרנט ו-WORD) אבל הבעיה היא שאני עובד על המחשב שעות רבות והעיניים שלי מתחילות לכאוב לאחר זמן מה, אז נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, מה בעצם אני צריך כדי שאוכל לבהות במסך במשך שעות מבלי לעייף את העיניים? יכולת רענון גבוהה? ניגודיות טובה? רזולוציה? המסך הנוכחי שלי רץ על 100 הרץ, ולפי מה שהבנתי זה יותר טוב מרוב מסכי ה-LCD. האם זה אומר שמסך LCD ירצד לי יותר? כעיקרון, אין לי בעיה לקנות CRT חדש, אם לדעתכם זה כדאי. בכל מקרה, לא מעל ל-"19. חשבתי על ה-"19 LCD הרגילים של מאג ופיליפס. אבל שוב, הכי חשוב לי זה עניין העיניים. תודה רבה למי שיכול לעשות לי קצת סדר בבלגאן... אורן
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים . אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי? ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר... אשמח להמלצות , כמו כן כבר סרקתי את הפורום …
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחדש במסך מחשב חדש , אני עם מסך 19 רחב ואני רוצה משהו יותר גדול שיאפשר לי לעבוד בכמה חלונות במקביל. אני חושב מסך 22 או 23 מבחינת הגודל , מעוניין לחסוך ולקנות מסך טוב . מבחינת שימושים אני לא משחק במשחקים, בעיקר גלישה וכאלה. אשמח להמלצה למסך באיזור הגג 600 שקל במידה וזה אפשרי .. כמו כן איך המסכים האלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12165 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12321
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שאלה בכותרת (אני חוזר ומציין שאני מדבר על הדגם הלא רחב של המסך).
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת לימודי הנדסאי תוכנה נתבקשתי להכין עבודה על ההבדלים בין מסך LCD ל- CRT מבחינת הנושאים להלן: מאפיינים,מחירים,אופן עבודה,צריכת חשמל,יתרונות\חסרונות,תדר סריקה אופקי\אנכי ותדר רענון,גודל פיקסל,רזולוציה,בעיות נפוצות,הקשר בין כרטיס המסך למסך ומדדים להערכת מסכים. **כל חומר מכל אתר אינטרנט, פורום או ספר מקצועי בנושא עשוי לעזור,אציין כי מצאתי חלק מהדברים אך אני מחפש להרחיב את הכתיבה שכן העבודה צריכה להיות בגודל 5-7 עמודים. תודה אבירן.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי כולם! כרגע יש לי מסך של Samsung 955DF CRT בגודל 19 אינטש שמשרת אותי נאמנה (במיוחד) כבר 5 שנים.. לדעתי הגיע הזמן להחליפו ולעבור למשהו יותר דק, מתקדם וקצת פחות מוציא עיניים וקרינה כמו LCD שחור יפיפה.. בעיקרון יש לי התלבטות בין 3 מסכים.. : 1) לאבא שלי יש Samsung 971P גם באותו גודל, מסך יפיפה ואיכותי אבל לא מצאתי אם יש אותו בשחור איפשהו.. 2) מסך ה-ViewSonic VP930 ששמעתי עליו וקראתי עליו ביקורות טובות.. מה ההבדלים העיקריים בין ה- VP930 ל- 971P חוץ מזה שהאחרון חדש יותר? ----------- 3) או שתמליצו לי על מסך של DELL איכותי גם בגודל 19 או 20 אינטש כמו ה-2007FP? איך הוא? קראתי שהשחור שלו לא ממש "שחור" במצבים של תמונות כהות.. זה נכון? כמו כן במאמרים לגבי קניית מסך LCD …
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ערב טוב כולם, לאחרונה רכשתי את המסך LG W2486L LED, בינתיים הוא סבבה והוא משמש אותי רק למחשב (יציאה אחת DVI-DVI) רציתי לדעת האם ישנה אפשרות (במסך הספציפי הזה או בכלל) לחבר למסך הנ"ל עוד חיבור (למשל, XBOX בחיבור HDMI), ולהגדיר אותו כך שיהיה ניתן לראות "מסך מפוצל" בין המחשב ל-XBOX? תמונה בתוך תמונה הכוונה, שהXBOX יתפוס אחוז מסוים שאני אוכל לשנות מהמסך, ושיתפקד כמו חלון על הווינדווס. אני יודע שזה קצת מוגזם מה שאני מבקש, אבל אפילו אם יש אפשרות מוגבלת של מסך בתוך מסך במקביל אני אשמח לדעת איך משתמשים בה. תודה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-