עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by arkadur,

המסך הזה נפל לידי, להשאר איתו או להחליף אותו למשהו אחר? איך הוא עומד בהשוואה לשאר המסכים בקטגוריה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by tom123p,

מה מומלץ? עבודה רגילה - מיילים/סרטים/וורד - לא הרבה מעבר. אני עדיין עם סמסונג CRT 17 אינטש 753 שמשרת אותי נאמנה....

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

לפני כמה ימים שמתי לב שהתחילו לי ריצודים במסך...העלתי הקלטה קצרה בתקווה שתוכלו באמת לראות את זה ולהבין למה אני מתכוון האם יכול להיות שזו בעית תוכנה ? (הגדרות וכו) תודה נתי http://www.youtube.com/watch?v=_CjAlZF9xQo

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום רב, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מחשב 19 אינץ' מסוג CMV 958D LCD 5ms לפני כחצי שנה, ונתקלתי כעת בבעיה עם המסך. לצערי נפלו לי הדרייברים במחשב, והתקנתי אותם מחדש היום. אני לא מצליחה לסדר את הרזולוציה של המסך, כך שיראו לא מתוח. בנוסף, יש כמה נקודות מטושטשות ותמונות שלא עולות באתרים. הגדרתי את הרזולוציה לפי 1280 על 1024 פיקסלים, אך הכל מתוח ולא בצורה רגילה כמקודם. אשמח לדעת כיצד אוכל לתקן את זה, כך שהמסך יחזור לקדמותו. תודה!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  6. שלום, האם כדאי מבחינת איכות לעבוד עם מסך כזה מול מחשב (עם כרטיס מסך GTX 295, לא איזה דרעק שלא יסחוב אותו)? או שיש בעצם הבדל בין מסכים שיועדו להיות מסכי מחשב מול מסך כזה שאמור להיות טלויזיה יותר... אני בכוונה מכוון לכיוון הFULL HD ולא לREADY בגלל הרזולוציה. שאלת הכדאיות היא מבחינת חוויה ואיכות בלבד, לא אם מתשלם או לא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. אז ככה רכשתי תמסך אתמול ואני לא רואה משו.. יש לי כרטיס 4850 עם הדרייבר קטליסט, איך אני מכייל תמסך דרך הדרייבר או דרך המסך עצמו? אם אפשר מה ההגדרות בערך שצריך לשים תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. Started by redead,

ראיתי היום בתצוגה את הסמסונג טי240 שרציתי לקנות ואני חייב להודות שהוא היה נראה לי טיפה גדול מידיי וזה דיי מפחיד אותי לקחת מסך שבעבודה יום יומית של אינטרנט , תיכנות וישומי אופיס עלול להיות גדול מידיי.. מה אתם אומרים האם 24 באמת גדול מידיי וכדאי לקחת 22? ואם כן אז איזה 22 אינץ כדי לקחת בתקציב הזה של סביבות ה1800 שקל? או שאולי בכל זאת לקחת את הטי240 ולא לדאוג?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  9. בלי תופעות לוואי כמו פיקסלים שישרפו וכו'?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  10. שלום, ראיתי המון חומר על מסכים למשחקים, סרטים וכו', אבל העניין של טקסט די מוזנח. עד כמה איכותי הטקסט לאחר pivot (הטייה של 90 מעלות), שאמור לתת הרבה מרחב אנכי?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומחפש מסך LCD עד 1500 ש"ח. בהתחלה חשבתי על Samsung 931BF, כיוון שכבר קניתי אותו בעבר (להורים שלי), ונראה שהוא מתאים לצרכיי (נראה טוב בעבודה שוטפת ובמשחקים). פניתי אל החנות ואמרתי שאני מחפש מסך 19 אינצ' או לחילופין מסך 20 אינץ' רחב, במחיר הנ"ל. המליצו לי על Proview FP226AFW 22, ב-1485 ש"ח (בערך אותו מחיר כמו ה-931BF). התהייה שלי היא מהו ההבדל באיכות בין שני המסכים. ראיתי שמשמיצים פה מאוד את המסכים של Proview (לא ממש מסבירים למה), ומצד שני גם משמיצים את מסכי ה-TN באותה מידה... אז אני תוהה אם ההפרש באיכות כזה משמעותי. נ.ב: האם יש הבדל בין TN ל-TFT, או שזה פשוט מינוח אחר?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מסך LCD ועדין מתלבט בין מסך רחב למסך רגיל (השימוש העיקרי שלי נכון להיום הוא גלישה באינטרנט אבל בעתיד אעסוק גם בפיתוח, ועוד). ואני שואל: האם זה נכון שבעתיד הפורמט של דפי אינטרנט צפוי להיות כמו של מסכים רחבים (כלומר 16:9 או 16:10)? וככה על הדרך (בשביל לא לפתוח נושא חדש): מישהו מכיר את המסך Viewsonic VX2235WM ויכול לתת חוות דעת עליו? מהבדיקות שערכתי ראיתי שיש שני תתי-דגמים, אחד עם מהירות 5MS וניגודיות 1:800 והשני 2MS וניגודיות 1:4000 שניהם נמכרים בזאפ ויש בינהם הבדל במחירים (וגם בביקורות - לשני ביקורות הרבה יותר טובות והוא גם יותר יקר.)

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. (זה שצבוע בכחול) http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 ומתברג ...יש נכון? כי אני רוצה לחבר את ה XBOX360 עם החיבור VGA אליו..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  14. Started by Bruce,

כמה בעייתי או מפריע ציפוי המסך? האם זה ברמה שאם יש אור בחדר זה מפריע מאוד? אני מעביר את הVS 930 שלי למישהו ואני יכול ללכת על הנק אבל אין איפה לראות אותו ואני דיי חושש שאני אתאכזב מהציפוי. רוב הביקורות שקראתי מציינים שזה לא ממש בעייתי אבל הייתי שמח לקבל פידבק ממישהו שיש לו את המסך ועובד איתו תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by b127,

מסך שיציג קשת צבעים רחבה ואמיתית. מחיר עד 2500 ש"ח. לא יותר גדול מ17 אין מקום במשרד. עבדתי עד היום רק על CRT, ואני לא רוצה להרגיש ירידה באיכות. והעיקר שהצבעים יהיו מכוונים נכון, שלא אראה תמונה אדומה ותודפס תמונה ירוקה וכדו'. אשמח לשמוע מבעלי מקצוע ומבעלי נסיון. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by kobi3797,

מה אתם אומרים על המסך!? והמחיר? קניתי אחד כזה אני מעוניין לדעת אם לקנות עוד אחד במחיר הזה. ואם לא אז מה יש במחיר דומה מומלץ! תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. Started by Mooosa2005,

קניתי מסך מדגם benq q7c3 לפני שנתיים בערך, ובזמן האחרון כשהייתי מפעיל את המחשב הנורה של המסך (תמונה למטה) היתה מהבהבת והיה לוקח למסך זמן להידלק. לפני איזה שבוע הנורה התחילה להבהב תמיד, גם כשהוא כבוי, וכשאני מדליק אות המחשב המנוטרה ממשיכה להבהב ולא נראה שהוא מגיב. ניסיתי הכל, לנתק מהחשמל, לחבר חזרה,ללחוץ על הכפתור של הנורה בכל מיני דרכים- שום דבר לא עזר. מישהו יכול לעזור לי??? *** כשהנורה מהבהבת המסך לא על סליפ.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by maors3,

שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by ORBIT,

מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מסך 22" אשר ישמש אותי לתכנות ,גלישה באינטרנט ,משחקים וסרטים . אני מעונין לרכוש משהו יחסית איכותי , חשבתי על הDELL 2007 שהיה מדובר בפורום ... הבנתי שמאד קשה להשיגו וגם רצון של 22" לעומת 20" החלטתי לבסוף לדבוק ב22" האם יש מסך בסדר גודל של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג קמת אם זה באמת יתן תוספת משמעותית) שמתאפיין בפאנל S-IPS כמו של הדל? האם TN יספק אותי? ראיתי את ה226 של סמסונג יש לו תצוגה בסדר סה"כ (אולי קצת בהיר מדי)... חשוב לי שהמסך לא ירצד (ראיתי בחנות LCD מרצד - עד כמה שזה נשמע מוזר) , שהאוזרים הכהים שלו יהיו אכן כהים , שיראו טוב וחד. בעיקר התמודדות עם טקסט , כי נראה לי שיהיה לי לא מעט תכנות במהלך התואר... אשמח להמלצות , כמו כן כבר סרקתי את הפורום …

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. Started by somsomlo,

איך הוא? הוא נראה טוב. אבל איך הוא לעומת ה VP930

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by TheGame,

שלום לכם כרגע יש לי את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 עכשיו אני רוצה להחליף למסך רחב .. כדי שיהיה לי למשחקים ולסרטים זה משהוא טוב שמעתי ... עדיף מסך רחב על רגיל במשחקים וסרטים אז מה אתם אומרים חשבתי ללכת על זה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858# זה נכון ? שמסך רחב עדיף על מסך רגיל גם בסרטים וגם למשחקים ? מה אתם אומרים כדי לי ? אני מוכר את זה שיש לי ב1200 ש"ח ואז אני לא צריך להוסיף הרבה ... כולה 100-200 ש"ח ויכול להיות אני יביא את זה מהעבודה של אבא שלי בהנחה ... אז מה אתם אומרים ? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by zglazer,

שלום לכולם התחדשתי במסך חדש PHILIPS 200W6CS\00 מצטער לא סיימתי את השאלה ע"ג מדבקה לבנה בגב המסך רשום : MODEL ID=200W6CS\00 S\N= ומדבקת היצרן הכסופה מופיע 200W האם יש אתר בו מזינים מס S\N ולדעת את סוג הפנל תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  24. אני כותב אליכם ישירות מ- Digoin בצרפת, כמו בעבר דיון על ההשוואה האחרונה שפורסמה. אין לי אינטרנט צמוד ולכן לא בטוח שאוכל לענות בימים הקורבים, בינתיים אתם מוזמנים לכתוב ביקורת בונה או לשאול שאלות אני מקווה שעל רובם גם נועם יוכל לענות.

25. אני מוצא רק בצבע לבן שנהב שהוא גם נורא יפה בפני עצמו פשוט ממש בא לי שחור, אולי נשמע קטנוני, אבל כמו שחשוב לאנשים הצבע של המכונית אז גם אני הייתי מעדיף שחור במסך :-X. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים