עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  3. איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by rubin 37,

שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  5. כמו בפעם הקודמת שהתייעצתי פה, גם הפעם אני מחפש מסך מחשב נוסף. גודל רצוי הוא 23-24 אינץ'. שימוש: בעיקר משרדי (גלישה באינטרנט. צפיה ביוטיוב. עבודה עם מסמכים). אם אפשר שיתמוך גם בצפיה בסרטים FHD, מה טוב. מצאתי את המסך הזה (חיפשתי לפי מידע שמופיע כאן באתר) ובהתחשב בכך שהחנויות המועדפות עלי הן ksp או ivory, אז נכון לעכשיו זו נראית לי הבחירה הטובה ביותר (וגם יש פלוס של HDMI): http://ksp.co.il/?select=.1024..230..1729..2241..424.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27058&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בכל אופן - אם יש משהו מומלץ יותר (בעיקר עכשיו בתקופת הבלאק פריידי), אשמח לשמוע המלצות. המחיר אגב - כמה שפחות (לא רוצה לנקוב במחיר, כי אני לא מבין בתמח…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  6. אחת הסיבות שאני קונה מסך רחב גדול (22 זה ענק מבחינתי, יחסית ל17 CRT שאני יושב מולו כרגע) היא שאני רוצה לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלויזיה (כנראה ה- Hauppauge 150MCE) ולצפות בטלויזיה וסרטים דרכו. הבנתי שהרזולוציה המקסימלית של הכרטיס טלויזיה היא 720x576, ואילו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680x1050. איך תהיה איכות הצפייה בערוצים בהוט בקונפיגורציה הזו? ואם זה לא כדאי, אז על איזה מסך במקום כדאי לי ללכת? או אפשרות לקונפיגורציה אחרת?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  8. בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD ואני חושב ללכת על זה לקנות... לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה? כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים) לינק למוצר: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'..... למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו תודה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by avinatbezeq,

אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  11. יש לנו במקלט מחשב די ישן, 3 מסכים וטלוויזיה ישנה. בכרטיס מסך של המחשב יש חיבור DVI ו-VGA. קנינו מפצל VGA (שהופך חיבור אחד לשניים) וממיר DVI ל-VGA (כדי שנוכל לחבר לשם מסך). אז עכשיו יש לנו 2 מסכים מחוברים שהעכבר יכול לעבור ממסך אחד לשני, 2 שולחנות עבודה כאלה. ועוד מסך שמראה כמו מסך מספר 2 ופונה החוצה לאנשים שלא יושבים ליד המחשב ורוקדים/עומדים/עושים משהו. (ככה שאת מסך מספר 1 רק המשתמש רואה)ץ שמנו במחשב את התוכנה FOOBAR 2000 שהיא נגן מוזיקה שניתן לעצב אותו איך שאתה רוצה. מתחנו אותו לשני המסכים ועיצבנו אותו ככה שבמסך למשתמש יש את כל הדברים התפעוליים והחשובים ובמסך שמופיע גם לאנשים האחרים יש כל מיני מידע, אפקטים ומילים של השיר. לטלוויזה יש חיבור SVIDEO וRGB והיא ממוקמת בפ…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by Eden 6600,

בקבצי וידיו המסך שלי כהה כהה ואני לא מצליח ליראות כלום !!! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by redead,

החלטתי לאחר הרבה כאבי ראש ללכת בסוף ולקנות את המסך הזה.. אני עדיין לא יודע כולכך איפה כי כל החנויות בזאפ שמופיעות בתחילת הרשימה כהכי זולות לא ממש מוכרות לי.. לפני שאני בכלל קונה יש סיבה שכדי לא לקנות אותו? תודה..

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. Started by tamir950,

אני מעוניין לקנות את המסך Dell 24" 2407WFP השאלה שלי אם המסך הענק הזה לא הורס את העיניים ובאיזה מרחק מומלץ לי להיות עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  15. אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by simon15,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה בקשר לשני מסכים של LG מה יותר טוב 1} L1752TQ או 2} L1753TR תודה מראש לכל העוזרים והעונים..

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה למסך עבור פוטושופ ועבודות גרפיקה עד 1000 ש"ח, המסך הנוכחי שלי בעבודה הוא LCD של סמסונג (נראה לי דגם BF960). לא משנה לי 19' או 22' מסך רחב או מרובע (האמת היא ש-22 רחב עשוי דווקא להועיל לי בעבודה) הבעייה היחידה שלי איתו זה אי אחידות בצבעים, הכוונה היא שאם אני אשים תמונה בתחתית המסך ואז לאט לאט אני אעלה אותה למעלה אז ניתן יהיה לראות שהצבעים טיפה משתנים, האדום הופך להיות במקצת אדום יותר וכהה יותר והמסך נמצא בגובה העיניים.. ברור לי שזה בגלל שהמסך רגיש לזווייות הצפייה ושיש הבדל בזוית בין החצי העליון של המסך לבין החצי התחתון. אני בהחלט מודע לזה שמסך CRT יתאים לי ביותר אבל הצלחתי להסתדר עם ה-LCD הנוכחי עד כה ואני מעדיף את שאר היתרונות שלו על פני ה-CRT, כעת אנ…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by Tomersoni,

מהם השינויים החדשים? יש יתרונות? חסרונות?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  19. היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.

20. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות בסביבות המחיר הזה (1200 ש"ח) שיהיה 20 אינץ', ושיהיה רחב עדיף כמובן, או שעדיף לקנות מסך 19 אינץ' עם תפקוד הרבה יותר טוב, אני לא ממש מבין בזה אז.. תודה רבה רבה לעוזרים, יום טוב!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by gjook,

שלום לכולם , יש לי מסך crt של LG העונה לדגם E900B בכל מקרה כרגע הוא עומד על mhz 60 , שאלתי אם אפשר להעלות ל85 , ?....כאילו העלתי , אבל אני לא בטוח כמה זה בריא למסך עצמו?...

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by nadavy11,

היי יש לי התלבטות בקניית מסך מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי קצת בעניין . אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 או 20 אינץ בפורמט 4:3 (16:9 , לדוגמא הסאמסונג 226BW , ירד מהפרק כי הוא לא ייכנס לשידה שלי :\ ) אני עובד עם עריכות תמונה ועבודה בפוטושופ , אפשר לקרוא לזה שימוש "חובב" או - לא מקצועי לצורך העניין . אני משחק במשחקים , רואה סרטים וכותב יחסית הרבה באינטרנט וב word . אני לא מבין כל כך בעניין אבל עד עכשיו לא הפריע לי כל כך המסך הנוכחי שלי לכל השימושים (סאמסונג 721s) . אני יודע שזו בחירה קצת "לא לפה ולא לפה" אבל אשמח לשמוע הצעות שלכם למסך שהכי יתאים לי , התקציב הוא 1600 אבל עם אפשרות לחריגה . ראיתי את הסיקורים האלה - מסכי 19 - http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ …

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by Motix,

שלום לכולם, השבוע קניתי מחשב I7, ATI READON 5850. אני רוצה מסך שינצל את המקסימום שהכרטיס מסך מפיק לסרטי HD 1080P ומשחקים כבדים כמוGTA IV CALL OF DUTY 6. 2MS זו הרזולוציה הכי טובה: 1920/1080? או שיש יותר טובה? מינימום 24 אינצ' - אם אפשר יותר גדול אז סבבה. איזה חיבור הכי טוב למשחקים וסרטי אייץ.די? DVI OR HDMI? רק מהחברות הבאות: SUMSUNG LG DELL תנו בהמלצות... לבנתיים מצאתי את אלו: LG W2453V LG W2442PA או 22 אינצ' של דל מה יותר טוב, על מה אתם ממליצים? תודה, מוטיקס

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by erezs,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by spiker,

שלום לכולם. כפי שרשמתי קניתי SAMSUNG 931BF אך כשקיבלתי אותו גיליתי שיש לו סטנד שלא זז למעלה ולמטה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות אחד איפשהוא כי מאיפה שקניתי אותו אין כזה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים