מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מישהו בעל מסך LCD 19 רגיל(לא רחב) עם עדיפות לLG יכול בבקשה למדוד את הגובה ביחד עם הסטנד? מאד חשוב לי... תודה רבה מראש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לחבר למסך גם את המחשב שלי וגם ממיר HD של הוט. אני מחפש מפצל HDMI, אני לא מחפש משהו זול כי אני רוצה שאיכות התמונה לא תרד. יש הצעות? תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכש מסך שישמש אותי לטלויזיה ולמחשב שני. הוא מחליף מסך 25 מרובע ששימש רק לטלויזיה. חייב להיות מסוגל להריץ משחקים טוב. יש המלצות? ניסיון אישי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנת מסך מחשב 22 אינץ' שימש גם כמסך מחשב וגם יהיה אפשר לחבר אותו לDVD.... אני כנראה אקנה את הDVD הזה של APEX כי אני מכיר אותם והם לא מאכזבים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=589441 ויש לו כניסת HDMI וראיתי כמה מסכים שאני יכול לקנות עם יצאת HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZHG216B http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ222H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IQ8BDC5B3 השאלה היא אם אני יכול לחבר את הDVD בHDMI ואת המחשב בVGA ואני אוכל להעביר בינהם? ועוד שאלה אם נגיד אני קונה מסך בלי HDMI רק VGA וDVI ואני מחבר את הDVD למסך עם כבל DVI TO HDMI כזה נגיד http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1LIU2V800HDMIDVI איך זה יעבוד…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי לעשות? מסך 17 רגיל של AOC ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה השבוע אחד משני המסכים מה עדיף? על הנייר ה LG יותר טוב אבל מישהו ראה אותו מול הסמסונג ויכול להגיד לי בוודאות מה נראה יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי עוד כמה חודשים אני קונה מחשב+טלוויזיה אבל עכשיו כבר יש לי טלויזיה 26 אינצ' אבל החדר שלי הוא 3 מ' לכן אני קונה 32 אינצ' אבל למחשב אני צריך גם לקנות מסך שיעלה יותר ממה שהטלויזיה שלי שווה... אז חשבתי לעביר אותו למחשב... זה lcd של grundig ואז אני השים אותה על הקיר עכשיו היציאות שלה הן: vga, hdmi and s video במה לבחור??? הרזלוציה הגבוהה ביותר היא ב-hdmi 1920x1080 הכרטיס הגרפי שיהיה לי הוא ה-4670... בדקתי ונראה לי שהוא יתאים, אבל הוא יספיק ל-26 אינצ' או לקנות את ה-4850/4870 הבעיה באיזה מרחק אני צריך להיות בשביל לראות בה? זה מסוכן? ומה שהכי נראה לי זה ה-scarlet 32 אינצ' של lg יש חנות אמינה(רצוי רשת מוכרת), באזור תל אביב וזולה שיש עליו (בלבד!) מבצע רציני ומשתלם??? תודה לעוז…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחה, איזה מסך מנצח את המסכים של אפל? השימוש יהיה לגרפיקה ולאנימציה (לא משחקים!!! אולי קצת סרטים). האם זה טמטום מוחלט בימינו לחפש CRT איכותי? תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כולם חדשים כולם מרשימים על הנייר ! הבעיה שאין שום מקום לראות בעיניים אותם וגם אם כן זה כאשר המסך מחובר לעוד 700 מה שלא נותן את האיכות האמיתית שלו כמובן (שקם אלקטריק) (אל"מ) .... מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת ? תודה . נ.ב בחיים שלי לא הייתי בכזו התלבטות לגבי קנייה של משהו ועוד מסך . ;D (כנראה אולי בגלל שקונים מסך פעם ב 5...7...שנים טובות)
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים. יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום). חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם ) השאלות שלי: 1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים? 2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני בתכוון לקנת מסך 22" חדש. אני מתלבט בין מסך שקצב הרענון שלו 5 מילי לבין אחר שקצב הרענון שלו 2 מילי. עד כמה קצב הרענון משמעותי ובאיזה תחומים (משחקים, צפייה בסרטים)? עד כמה ההבדל ברמת המילי גדול בשימוש יומיומי? תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מסך לשימוש ביתי , גלישה , שידורים חיים , סרטים (בלי שימוש למשחקים כלל) , בתקציב נמוך התרשמתי ש-MUST הוא FULL HD , ו- IPS , החיבורים הקימים במחשב כיום הם VGA ו - HDMI חשוב מאוד שתהיה אחריות לבית הלקוח למקרה הצורך (ולא הבאה למעבדה ספציפית-לא נמצא במרכז - לכן VIEWSONIC כנראה לא רלוונטי) , האם שיקול חשוב ? ובשקלול הנתונים האלו והתקציב הנמוך מתלבט בין המסכים הבאים ואשמח להמלצות , פתוח להצעות גם למסכים אחרים במחיר עד 500 ש"ח HP T3M70AS - https://goo.gl/9EWSTm lenovo T2224d ttps://goo.gl/pUAbXk Lenovo LI2264D https://goo.gl/J4Rsb6 ואולי גם זה - LG 21.5" 22MP48HQ-P https://goo.gl/mK3BNP תו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה עלתה לאחר שבדקתי את הגירסא של המסך שלי לפני כמה ימים( המסך המדובר הוא: דל 2007wfp) ראיתי שכתוב גם כמה שעות המסך היה בשימוש. וכתוב לי שהמסך בשימוש כבר 3828 שעות שנראה לי קצת מוזר. עריכה: המסך ברשותי כ 3-4 חודשים גג.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היום הגיע לי המסך מה לעשות פשוט לחבר אותו ולשחק?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי SAPHiRE-Flex-HD-6450 ו 3 מסכים - אחד עם כניסת VGA בלבד, ושני האחרים עם VGA ו-DVI יחד. מה שאני רוצה לעשות הוא לשלוח מהפורט ה - 1 בGPU, פלט אחד ("החלק הראשון של שולחן העבודה") לשני מסכים - מסך הVGA ומסך DVIה על ידי מפצל, ופלט שני(מפורט 2) למסך השני ("החלק השני של שולחן עבודה") האם זה אפשרי? אם לא למה? ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת? אני עובד עם קצת WIN 7 Ultimate 64 אם זה משנה... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24/25" עבור עריכה גרפית (תמונות) כך שחובה פאנל IPS ורצוי מאוד שיגיע מכוייל מהמפעל כי כרגע אין לי מכייל. מבחינת תקציב, עד 2000 ש"ח. ראיתי את הדגמים הבאים, מה דעתכם? DELL U2515H DELL U2415 DELL UP2516D HP Z24s וגם Z24n אם יש משהו עדיף שפספסתי אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לפני כחודש יצאתי בהחלטה והכתי לרכוש מסך מדגם אסוס 22 אינץ VK222U. לאחר טלפונים רבים התברר שהמסך לא יגיע עד לתחילת אוגוסט, הלכתי לחנות אחרות ומתברר שאין את המסך לספק ולא ידוע מתי הוא יגיע. אני צריך את המסך, די דחוף אפשר לומר, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על מסכים שעונים לקריטריונים הבאים: 22 אינץ רמקולים חיבור לקונסולה ומחשב זה בסכ"ה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-