עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הי, אני מחפש המלצה למסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות , אם כי כמובן גם לשימושים רגילים (אינטרנט וכו'..). רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מסך עם הפנל האיכותי יותר ISP למרות שישנה בעיה ידועה של סנכרון (בגלל זמן התגובה הגבוהה יחסית), האם הדבר לא יהיה בעייתי למשחקים? לא כדאי לקנות פנל מסוג TM שיש לו זמן תגובה מהיר יותר? אני שוב מציין שמדובר במחשב לצורך משחקים בעיקר. התקציב : 1000-1300 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. היי, חשוב לי שהמסך יהיה קעור, 27 אינץ' ורזולוציה 2k. המסך יתחבר לכרטיס מסך rtx 2070. אם יש מסכים מומלצים שיוצאים מההגדרות הנ"ל, אשמח לשמוע. אם צריך עוד פרטים, let me know, תודה, $

3. Started by slowdive,

שלום, בשבוע הבא אני מתכוון לקנות מסך LCD ויש לי את התוכנה DEAD PIXEL BODY כדי לבדוק במקום פיקסלים מתים. כמה פיקסלים מתים במסך חדש יש בד"כ?או אולי אני בכלל לא מעודכן והיום כשקונים מסך צריך לדרוש אחד בלי פיקסלים מתים בכלל?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  4. שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. הדגם FP222W "22 של BENQ

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by BenBezalel,

שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by light7,

לפני כמה חודשים קניתי מסך חדש למחשב http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp לפני כשבוע שמתי לב כי באמצע המסך ישנו מעין פס שחור-אפור כהה בעובי של כחצי סמ'- בדיוק באמצע המסך מאורכו עד למטה, בחצי צד ימין מהפס רואים את הצבעים בסדר בצד שמאל מהקו הצבעים זוהרים ובהירים, עד אתמול לא היה לי זמן לבדוק האם הבעיה היא בכרטיס מסך או במסך עצמו... אתמול- חיברתי את המסך למחשב אחר בבית ובו רואים אותו הדבר, כמו כן כרגע אני עם המסך הקודם שהיה לי ואין שום בעיה בתצוגה. המסך באחריות, נרכש באייבורי, נשמע למישהו הגיוני?! לא קרה למסך כלום בשבוע הזה, לא קיבל מכה, פשוט שום דבר

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Dudass,

הי, נתקלתי פה בפרסומות לנייד של ASUS, הם מפרסמים שהמחשב שלהם תומך WIDI - wireless display - שידור תצוגת המסך באמצעות wifi מבדיקה קצרה באתר של אינטל, ראיתי שכמעט כל הניידים החדשים תומכים בכך, זה ממש מגניב!! מישהו יודע איך משתמשים?? האם במחשב נייח חדש ניתן להשתמש??

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם שימושי העיקריים הם לימודים אינטרנט סרטים, ראיתי ש dell u2311h עולה עכשיו 1300 ש"ח קראתי שהוא מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 אך אשמח להמלצות אחרות יש גם את samsungf2380 גם עליו שמעתי דברים טוב חשובה לי איכות התמונה בעיקר לא ממש משנה לי זמן תגובה וזויות צפייה,Pivot זה תוספת נחמדה ועוד שאלה אחרונה ראיתי את samsung 3433t ו2333tn או שזה אותו הדגם לא ממש משנה רשום שזה עם פאנל c-pva האם זה נכון? 2333t http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 2333tn http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 תודה לכל העוזרים

12. היי, חשבתי בהתחלה לרכוש מסך רחב אבל בסוף החלטתי ללכת על רגיל. בפינה של מפרטים מומלצים מצאתי את: LG 1919S ב-1,025ש"ח Samsung 931B ב-1,125ש"ח אבל מקריאה בפורום נאמר שהפאנל של Samsung גרוע. האם כדאי ללכת על LG? או שיש מסכים טובים יותר בתקציב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מסך למחשב בערך 22 אינץ עד 1500-2000 ש"ח המסך מיועד לסרטים וקצת למשחקים על מה אתם ממליצים? עדיף שיהיה משהו שיוכל לתמוך גם במשחקים בהמשך כי אני מתכוון לשדרג את המחשב

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by 1stcowgirl,

השימושים שלי: גימינג בעיקר אבל הדגש הוא על EYE CANDY ולאו דווקא תדרים גבוהים. מאד רוצה מסך גדול לפחות 27" _ (שלא היה FHD) התקציב שלי 2500ש"ח אפשר גם חנויות כגון AMAZON או NEW AGE בתנאי שניתן לשלם שם בתשלומים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zgd,

בפורום המפרטים בנו לי מפרט ב8000 שקל והתקציב שלי הוא 10,000. בעקבות כך אני רוצה לקנות מסך למשחקים ב-2000 שקל. הציעו לי בת'רד שני מסכים: 1. Dell 2007WFP 2. Samsung SyncMaster 226BW אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות מבין שניהם או שאתם יכולים להציע לי פה מסך אחר. (אני לא מעוניין במסך 24 אינ'ץ, לדעתי זה גדול מדי ואני גם לא משחק משחקי אסטרטגיה כל כך). תודה לכולם! נ.ב אם מישהו מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294862.10 (הפוסט הסופי)

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by ShakedB,

ראיתי בתגובות של זאפ שהמסך עובד ברזולציה אחת 1050על1600 משהו כזה. אמרו שאם משנים התמונה לא יוצאת טוב. הדבר נכון? ואם זה נכון אם זה נכון גם למשחקים? או רק בוינדווס

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב רגיל ו 6 מילי-שניות ‏(אפור לאפור)‏ מצב FAST . תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אנשים. אני יודע שאני מצטרף לאלפיים איש שכבר שאלו את השאלה הזו אבל בכל מקרה אני מתלבט בין 2 מסכים והשלישי אני לא ממש מכיר אותו אבל מקווה שאתם כן.. המסכים: asus mw221c samsung 2234w samsung t220 בין השניים הראשונים אני מתלבט הכי הרבה כי הם המומלצים איך שהבנתי אבל השלישי הוא החדש אחרי הכל ואמור להיות טוב מאוד למרות שיש עליו כמה ביקורות לא חמות במיוחד אבל כולם מסכימים שאחרי כוונון קטנטן המסך מעולה. אני ממש לא מומחה בתחום המסכים ככה שאני מבקש את העזרה שלכם. התקציב שלי הוא גמיש אבל לא להגזים.. (1200-1500) הדרישות שלי מהמסך: עבודה רגילה (אינטרנט,עבודה עם תוכנות) משחקים ולפעמים סרטים- אין צורך במצלמות או USB או קוראי כרטיסים וכל זה. אני רק רוצה מסך גדול מהיר ועם צ…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by rongold57,

שלום אני חדש פה , אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך 24 אינץ ומעלה לעריכת וידאו .. בתוכנת אביד אפטר אפקט ומאיה .. האם כדאי מסך אחד או שניים.. או אולי כדאי אחד גדול יותר.. ואם יש המלצה אשמח לאתר בעברית.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BlindFaith,

שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by EroSenin,

היי אני רוצה להתקדם מהמסך 17 CRT שלי ל24 איכותי... תקציב עד 1200 שקל. חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=345 אך המסך הזה מבחינת חדות לסרטים ומשחקים?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. היי..! התקנתי את המשחק Mirror's Edge היום, ופתאום המסך נהיה שחור ואני מקבל התראה מתפריט המסך : mode not supported איך אני מסדר את זה? קרייסיס וכל המשחקים האחרים רצים לי חלק... עדכנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. במקרה וקיים אשמח לקבל את שמו המדויק ולינק . יש אפשרות חריגה אבל עד 100ש"ח גג אלא אם כן אצליח לקבל דבר מדהים בטיפה יותר. בתודה מראש!

25. שלום, אני חושב על לקנות מסך ורציתי לברר האם הרמקולים המובנים שמגיעים עם חלק מהמסכים שווים משהו, ואם כן מה מומלץ בתקציב בסביבות 1200 תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.