עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, יש לי בבית מסך של טושיבה 42 אינץ בסלון. עשיתי חיפושים בפורום אני רק רוצה לדעת עם מנקים מסך טלוויזיה LCD כמו מסך מחשב LCD עם הערכת ניקוי של silverline. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. תציעו לי, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by shay_55,

שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה

4. אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?

5. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

6. אני יחסית קצר במחיר ככה שאני צריך מסך עד מקסימום 1600 חשבתי לקחת 19" CRT : http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=18607 שטוב לי גם כי הוא זול מאוד וגם כי יש לו רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 ואני גם לא צריך לדאוג ממריחה כי הוא CRT אבל הבנתי שיש בעיות אחרות עם CRT אז חשבתי אולי לקחת את 19" הזה http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470290 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת \ המלצה על מסך אחר באזור המחירים.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by RichieRich,

טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Sheik Yerbouti,

אחרי הפיאסקו האחרון עם המסכים של DELL, חשבתי לנסות לבדוק למה "ההנחה" המוצעת כל כך מזערית, הרי התוצאות. מתוך האתר של DELL ארה"ב: 2007FP- 469 US$ * 1.15500 = 2 337.47152 Israeli shekels 2007WFP- 399 US$ * 1.15500 = 1 988.59517 Israeli shekels 2407WFP HC- 569.00 US$ * 1.30500 = 3 204.16063 Israeli shekels כידוע בארה"ב החובה לשלם מיסי קנייה חלה על הקונה ולכן המחיר אינו מכיל אותם, לעומת זאת על ה- "20 תשלמו 15.5% מע"מ ועל ה- "24 תשלמו גם 15% מס קניה. שני הרחבים מתומחרים בכ- 10% מעל המחיר בחו"ל (+מיסים) וה- FP כמעט בול. שימו לב שה- "24 במבצע באתר המכירה לפרטיים ממחיר של 669$ (מבצע של 100$ ) וכן כי המחירים לפני הוצאות הובלה ורווחים של היבואן. בקיצור,…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הבעיה שלי היא כזאת כאשר אני מסתכל בקטעי מעבר בין משימות במשחק company of heroes אני מרגיש שהתמונה מקרטעת וגם בקטעי מדיה אחרים יש לי לפעמים מין פס כזה של קרטוע, כרטיס המסך שלי הוא מסוג GFORCE 6600GT של גיגהבייט האם הבעיה נובעת מחולשתו של הכרטיס להציג ברזולוציה כזאת? אני עובד ברזולוציה של 1680X1050

10. Started by R9547655G,

עשיתי חיפוש ללא הצלחה. אני חייב דעות על המסך הנל ASUS VW192S איכות תמונה מהירות תגובה וכו... יש לי אפשרות להשיג אותו באלף שקלים.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  11. שלום במסך 'DEL 2007WFP\FP 20 האם יש לו כניסה לשידורי כבלים או שאני אצטרך לקנות כרטיס טלויזיה שמיועד לזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מהו המסך הטוב ביותר מבין המסכים שציינתי. התקציב שלי הוא עד 1,300 בערך. כבר בדקתי את שאר המסכים בתקציב זה והם לא מתאימים לי, אלה נשארו. אני יודע שהפאנל הוא פאנל TN, אך זהו התקציב שאני מוכן להשקיע למסך. דרך אגב, גם מאוד חשוב לי העיצוב של המסך. בנוסף, אם למישהו יש את אחד המסכים האלה / התנסה בו, אשמח לקבל חוות דעת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. מעוניינת לקנות מסך LCD איכותי בתקציב של עד 1500 ש"ח השימושים העיקריים יהיו טקסט, אינטרנט, OFFICE ,תוכנות תיכנות , תמונות, מוזיקה סרטים מדיי פעם.... מה שבטוח לא משחקים מה יכול להתאים לשימושים אלו מישהו המליץ לי על XEROX- איך המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by er0101,

ראיתם ביקורות מקצועיות עליו? איך האיכות שלו?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by RichieRich,

שתי שאלות בנוגע לפיקסלים שרופים/תקועים: 1. האם פיקסל שרוף נוצר בתהליך הייצור של הצג או שהוא עלול להיווצר בזמן ההובלה/אחסנה/שימוש בצג? 2. האם ניתן לתקן פיקסל שרוף במעבדה, או שאחריות על צג LCD היא פשוט החלפתו בצג חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. חשבתי כרגע על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15397 מה דעתכם? המסך הוא למטרות משחקים וסרטים. עריכה: אמרו לי שלמשחקים וסרטים עדיף מסך רחב אז הבאתי גם את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by m.l,

איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ' ששימושו יהיה בעיקר לסרטים וקצת למשחקים... חשבתי ללכת על WS מסך רחב, השאלה האם זה יהיה יותר טוב לסרטים ולמשחקים או לקחת מסך רגיל ? התקציב שלי הוא 1300 שקל גג גג גג. חשוב לציין שאת המסך אני יחבר לפלייסטיישן ולויזה באמצעות TV BOX חיצוני, זה יפריע עם המסך יהיה WS.? אני יוכל לשחק בפלייסטיישן במסך כזה ? יש לי כרטיס מסך geforce 7600 gc המסך WS יעבוד טוב ? תודה רבה רבה לעוזרים, אשמח לתגובות כמה שיותר מהר, ביום ראשון אני קונה את המסך !

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מסך לצורך עיבוד תמונה בפוטושופ. חשבתי על המסך Viewsonic VP930 שעונה על תקציבי ומתאים למטרה זו. הבעייה היא שאחי הקטן אוהב לשחק במחשב ואני פוחד שהמסך הזה יפגע בחווית המשחק שלו (אולי המסך לא מספיק מהיר למשחקים ?). בקיצור, האם המסך Viewsonic VP930 מתאים גם למשחקים ? תודה מראש על התגובות, אלון.

20. המסך Dell 2407WFP אני צופה בסדרה ב4:3. לא משנה באיזה תוכנה. המסך חותך לי את השוליים. הבנתי שיש אפשרות במסך שזה לא יקרה, איך עושים את האפשרויות האלה של 16:9 ו4:3 במסך הזה? ומה הכוונה יחס של 1:1 במסך הזה? עכשיו אני רוצה לכייל את המסך, רוב התכנים הם HDTV וכדומה. איזה הגדרות מומלצות לשים כאשר כרגע הם על ברירת מחדל? תודה ד''א. מסך מומלץ ביותר.

21. Started by WarMachine,

הזמנתי את המסך הנ"ל מנעה לפני חודש והם אומרים שרק עוד שבועיים הוא יגיע, לא מתאים לי העניין הזה והסחבת הזו ורציתי לדעת אם יש חנות טובה באיזור חיפה שיש לה את המסך הנ"ל, היא אמינה ואפשר לעשות איתה עסק בלי בעיה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by WarMachine,

כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by yoyo_shir,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by lipa,

מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.