מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מה אאתם אומרים על המסך 190V6FB אני פשוט מחפש מסך זול בגודל 19' ונראה לי שזה הכי נורמלי שאפשר לקנות אבל אם יש לכם איזו הצעה אחת אני אודה לכם מאוד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא ברשת קצת יותר פירוט עליו, אבל לא הצלחתי. ועוד שאלה, אם הוא כל כך טוב למה הוא זול יחסית? האם הבעיה שמי שנותן שירות זה היבואנים המשניים כמו לייף מחשבים ויבואנים פרטיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ברשותי מסך רחב LG204WT אני עובד על רזולוציה 1280\768 השאלה שלי היא מהו תדר הרענון האופטימאלי למסך רחב 16\9 על 60 HZ אני רואה מריחות עוד משהו תמשהו מכיר את ה F ENGINE של LG -מדוע במצב MOVE התאורה מהבהבת תודה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קניתי את המוצר, ואני פשוט נהנה,אין אפילו בעיה הכי קטנה שיש במסך אותו דבר בדיוק. מכניסה אחת של HDMI יש לי 3 כניסות אני מחבר ממיר ,מחשב,וPS3 ואני פשוט נהנה מהאיכות הגבוהה בדיוק כמו שהיה לי בחיבור HDMI אחד!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung T220P - בעל רזולוציה של 1920x1200, יחס ניגודיות של 50000:1 (לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי) ומהירות תגובה של 5ms LG W2261V - בעל רזולוציה של 1920x1080, יחס ניגודיות של 20000:1 ומהירות תגובה של 2ms + כניסת HDMI המסך ישמש אותי למשחקים ולסרטים נ.ב האם כדאי להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הDell 2209wa שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל לפי מה שהבנתי הפאנל שלו (IPS) עדיף על הTN (אני אשמח אם תסבירו לי על ההבדלים בין הפאנלים) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי יש לי מסך Lenovo G27q-20 ויש בו בעייה כל כמה שניות יש לי את הבעייה (מצורפת תמונה) הזו ואני לא יודע למה ה''פס'' הזה מופיע לשניה על המסך ואז נעלם. זה קורה כל בערך 10-20 שניות ה''פס'' הזה מופיע רק בשליש העליון של המסך לאורך כל המסך כמו שרואים בתמונה כשקיבלתי אתהמסך הבעייה הזו הייתה בקושי קורת לרוב אפילו לא קורת ימים שלמים וככל שעבר הזמן כך הבעייה נהפכה להיות נפוצה יותר אני לא שיניתי משהו בהגדרות או נגעתי בכבלים ראיתי שכל הכבלים לא עקומים או פגועים המסך חדש קניתי אותו רק לפני כמה חודשים מKSP המסך הזה הוא מסך חלופי שהביאו לי אותו בגלל בעייה דומה למסך הקודם שלי לא הייתה בעייה כזו אני עם 2 מסכים והמסך השני שלי עובד ללא בעיות …
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שוב מתעניין במסכים האלה עם יש משהו יותר טוב גם טוב. מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3Dhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום בירצוני לקנות מסך מחשב למחשב שמיועד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב? 2253BW VS W2252TQ או שבכלל יש לכם הצעות אחרות למסכים יותר טובים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
תמליצו בבקשה על מסך "24 איכותי לטקסט. תקציב עד ל- 4000 שקל. המסך לטקסט בלבד לשימוש משרדי, לא סרטים\משחקים וכו', כך שלא מעניינים אותי צבעים מדויקים, אלא שטקסט שחור על גבי דף לבן ישאר כזה, בלי זליגות, מריחות, הילות, גוונים ורודים ושאר הצרות לפי מה שקראתי מהמדריך, אני מחפש מסך S-PVA ולא IPS, תקנו עם טעיתי. עד עכשיו הייתי עם 971P, מסך מצויין אך 19" (מתישהו זה נראה לא מעט ). אני גם לא רוצה מסך בהיר מדי, עד עכשיו כל דל שראיתי היה נורא בהיר (למרות שראיתי רק את הדגמים הפשוטים) ומתלוננים כאן הרבה על זליגות של דל, זה אומר שכדי לי להתרחק מההצעות האטרקטיביות של דל?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!!! אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש נועם
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של Bug ו- KSP וראיתי שם מספר מסכים אני לא יודע איזה מהמסכים שנמצאים שם הם איכותיים ושלא יהיו לי הפתעות אחרי שאני קונה אותו... אז ככה. בעיקרון אני יותר מתמקד על מסכים 19-20 אינץ' ולא רחבים (wide-screen) בתקציב של עד 3000 ש"ח אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה 1. SAMSUNG 932BF 2. SAMSUNG 961BF 3. LG L1953S 19'' LCD 5ms 1:5000 4. LG L1953TR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI 5. LG L1972HR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם המסך הזה 20 Dell - E207WFP LCD משתלם במחיר 1600 שקל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920345 או המסך הזה 22 Dell - E228WFP LCD שהפרש מחירם לא גבוה כלל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920352 או שישנם מסכי '22-20 WIDE במחיר הזה שעדיפים הרבה יותר? (משחקים, גרפיקה וישיבה ממושכת על המחשב) תודה.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הבאתי כאן כמה דגמים....איזה מהם מומלץ...אם תוכלו לדרג לי אותם.... בעיקרון המסך שאני רוצה הוא בעיקר לסרטים ומשחקים עם גרפיקה גבוהה.... ומה עדיף סמסונג או LG?? sumsong P2350 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23LRZKUV/XY sumsong P2370 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23EFHKFV/XY# LG w2353 http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=110
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה של החומר בפורום הבנתי שמסכי ה-VA יותר טובים מה-TN ובעיקר לטקסט. אני מחפש מסך לטקסט (בעיקר אינטרנט) במחיר של 1000-1200 ש"ח , קיים??? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי את המסך הוא חדש אני רק עכשיו מתקין אותו... עם מחשב קצת ישן (כרטיס מסך fx5200) איך אני צריך לכוון את המסך חיברתי אותו אבל יש דברים שאני רואה קצת מטושטש... ולא נראה לי שזה אמור להיות ככה (תמונות למשל (לא כולם אבל)) ובהירות ועוד כל מיני דברים כאלה שאנלא בטוח שהם כמו שהם צריכים להיות מישו יכול לעזור לי בבקשה? הדגם הוא LG 19" L1972H ויש לי שאלה בנוסף למחשב הזה יחובר למסך (באמצעות מתאם KVM SWITCH) עוד מחשב אבל חדש עם כרטיס מסך (GeForce GTX260 896MB DDR3) שניהם יחוברו למסך בו זמנית (עם מקלדת ועכבר אחד) רציתי לדעת אם ההגדרות של המסך ישארו אותו דבר או שאני צריך לעשות משו ? כי אני יעבור בין המחשבים במהלך העבודה תודה לעוזרים ! ושבת שלום...
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-