מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז ככה, נתנו לי רשימה של מסכים 22", ואני רוצה לדעת איזה מהם הוא עם איכות תמונה הכי טובה, זמן תגובה נמוך, וכו.... אינה הרשימה והמחירים שלהם. MAG BF22, מסך וטלויזיה, 800 ש"ח. MAG BP2219FW, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2242T, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2271TC, מסך רגיל, 900 ש"ח. PROVIEW AR2238AFW, מסך רגיל, 800 ש"ח. לי אמרו של-PROV יש פחות בעיות מאשר כולם. טוב אז אני החכה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שמעו לפני כמה שעות המסך דלק כיבתי תמחשב יצאתי בחוץ אני חוזר אחרי 3 שעות אני רואה המסך לא דולק הוא דולק המורה והכול אבל לא מציג תמונה המנורה הכחולה פועלת יענו המסך ניראה תקין וגם רשום בצד למעלה ALALAG ואז משתנה לDIGITAL נסיתי להחליף מסך אחר והמסך כן פועל ........ ככה שזה אומר בעיה במסך מה בדיוק יוכל להיות הבעיה שיחקתי עם הכבלים פה ושם וזה סרט עכשיו לנסוע לחיפה בשביל לקבל תאחריות אני גר רחוקק בחיית תנסו לפתור לי תבעיה [br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 05:01:39 הבעיה נפטרהניראה זה בגלל שהוצאתי תכרטיס מסך מי המחשב ...... וחברתי עוד פעם או שזה הסתדר לבד מי עצמו .... כי קוראים בעיות שלבד לבד זה מסתדר או בגלל ששחקתי בהגדרות של המאפיינים של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה השימושים המרכזיים שלי הם משחקים וצפייה בסדרות וסרטים שהמסך לא יהיה של Lenovo, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי ב…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
האם זמן התגובה המוצהר של החברה יכול להיות שונה בין מסך למסך (מאותו דגם) בגלל בעיות ייצור? האם הוא יכול "להשחק" עם הזמן וככל שהשימוש במסך מרובה ככה הוא יינזק? והאם יש דרך לבדוק מה זמן התגובה של המסך? (תוכנה כלשהי)
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המסך מיועד למטרות עבודה,גלישה ובעיקר סרטים ואם משחקים אז בסגנון GTA האחרון מאחר ויש לי 6600GT . אני מתלבט בין המסכים הבאים וזאת בתקציב של 2000 ורצוי פחות. 1)2007WFP 2)E228WFPוDell 3)226BW סמסונג עוד שאלה מה אני בודק לאחר קבלת במסך ואם איזה תוכנות , אייך עושים כיול צבעים ראשוני? *חשוב לי הגדול קצת יותר מאיכות ,מאחר ואני רואה סרטים וזה יפצה על זה לא? אם יש מסך יותר מתאים אז תסבירו
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22 אינץ LG או סמסונג ... יש לLG דגם עם יחס ניגודיות 1:30000 דגם : W2284F-PF . ולעומת זאת לסמסונג ראיתי מסך של 1:20000 יש בניהם הפרש במחיר של 250 שקל בערך (LG יקר יותר). ומזה אומר בדגם W2284F-PF ה-"PF" ? אולי סוג הפאנל (שזה טוב או פחות טוב/יפה או פחות יפה ) ? אני לא זוכר את הדגם של הסמסונג, אבל כמובן הוא גם 22 אינץ, 2ms, רחב, 1:20000 , בטח מכירים אותו .ולא ראיתי אותו בזאפ. אז מה כדאי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 24'', שיתחבר למחשב ואולי בעתיד גם לממיר, וישמש לשימוש כללי במחשב, צפייה בסרטים (מרחוק, ולכן חשוב מסך גדול) ואולי קצת משחקים. האם למישהו יש ניסיון/שמע על שני המסכים הבאים? Benq G2412HD (נמכר ב1089 ש"ח בiqpc), chiemei 24EH (נמכר ב1000 ש"ח באופיס דיפו) אופציה הנוספת שחשבתי עליה היא Samsung SyncMaster 2494LW (בהנחה שהוא נמכר עדיין בbug בדיוטי פרי ב200$, מדובר במחיר מפתה). אבל הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם תהיה דרך לחבר גם מחשב וגם ממיר למסך זה? אם תגידו לי שכל האופציות הזולות אינן טובות, כנראה אלך על Samsung T24. השאלה היא האם הוא שווה את ה-400 ש"ח יותר שהוא עולה. אשמח לכל עזרה. גם אם למישהו יש המלצות אחרות אני מוכן לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הם יורדים כל כמה זמן כמו כרטיסי מסך/מעבדים....?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קיבלתי לרשותי מסך LCD ישן של ACER ורציתי לבדוק עד כמה הוא חיי ושמיש. חיברתי אותו למחשב והוא נדלק והעלה ווינדוס, חושך. נכבה למרות שהוא דלוק. אחרי כמה נסיונות כאלה גיליתי שהוא לא נכבה כולו, החלק (לא יודע, לא מבין כלום במסכים רק מנחש פה ) של התאורה נכבה, ואם ממש להתאמץ אפשר לראות סימנים של חלונות. בדקתי על שני מחשבים תקינים לחלוטין, בדקתי גם שהכבל בסדר כי בדרך כלל אני לא משתמש בו. מסכים אחרים עובדים מצויינן עם אותם המחשבים והכבל. אני אפילו לא מצליח להגיע לתפריט של המסך (בעצם מצליח אבל לא רואה כלום אחרי כמה שניות) כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי המסך הנ"ל המסך הינו בשימוש כ-5 שנים לפני מספר ימים באמצע שימוש שוטף פתאום הוא הבהב ונכבה , מה בדיוק קרה? האם הנורה נשרפה? האם יש משהו שאפשר לעשות עם המסך הזה? או שישר לפח? תודה מראש נ.ב. יש לציין שהמסך מזוהה ע"י המחשב
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מצד אחד ה-946D עם זמן תגובה של 2 מ"ש , זול יותר ב500 ש"ח , והוא WIDESCREEN ומצד שני לLG יש יחס ניגודיות של 1:2000 וב946D הוא 1:650 מה עדיף לשימוש של סרטים ומשחקים ?? תודה למשיבים , ליאור . דרך אגב - כרטיס המסך יהיה X1950 PRO של powercolor
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אשמח לעצה, יש לי מסך Acer Predator XB273K - 27 אינץ' - פאנל IPS - צבעים HDR - רזולוציה 4K - קצב רענון של 144HZ!! - זמן תגובה של 4MS - משתמש בטכנולוגיית NVIDIA G-Sync - יש רמקולים פנימיים למסך אני מוכר את המסך ורציתי להתייעץ כמה לדעתכם אני יכול למכור אותו? כי אני נגיד קניתי אותו בסביבות ה-4500 חדש עם מיסים ומשלוח מאמזון
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי המסך הזה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469021
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התקציב שלי עומד על 1000-1300 יש איזשהו דגם טוב כלשהו שהייתם ממליצים עליו? על איזה ומה הנתונים שצריכים להיות למסך כדי שהוא יהיה מסך טוב? אני אודה מאוד לכל מי שיעזור :") המסך כמעט ולא יהיה לשימוש במשחקים.. רק ממש מעט.. עיקר השימוש שלי הוא לגלישה באינטרנט ומעט צפייה בסדרות וסרטים
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-