עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by b127,

אני צריך מסך לגרפיקה לחנות צילום, ומסך זה משמש לפיתוח התמונות וכיון הצבעים שלהם, כך שהוא חייב להיות עם איכות צבע טובה מאוד. תקציב באיזור ה1.5K. הבנתי שה2007FP יכול להיות טוב, אבל הוא חורג מהתקציב, האם זה שוה את זה? או אולי 1907 זה אותו דבר, רק קטן יותר? עדיפות ל19אינץ ומעלה, אבל אם אין ברירה גם 17 יכול להתאים. כמובן שהיאכות באה לפני המחיר, אבל לא לאבד פרופורציה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  2. יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

יש לי כמעט 50 אחוז הנחה בגלל זה החלטתי לקנות מסך תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by shoosho,

מסך למעצב שעובד עם פוטושופ פלאש ווידאו איזה מהמסכים של viewsonic עדיף בשבילו? http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g90fB/ או http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va930m/ המחירים כמעט זהים

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by +Eliran+,

על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by maor-a-,

אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי המסך הזה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469021

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למסך LCD - עד 1200 ש"ח חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472490 , זה נראה לי המחליף של ה-1732TQ מישהו מכיר את הדגם ????? תודה .!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by parAzoid,

אוףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן אני מתכנן על הDELL 2007WFP ולא מצאתי חנות אחת עם מחיר נורמלי שיש לה במלאי [גם בחנויות עם מחיר גבוה אין.]. החברה NEXTOP פתאום הפסיקה לענות לטלפונים, לא מחזירים תשובות להודעות וכו' למרות שהמסך היה אמור להגיע שבוע שעבר. אין לי כח, אני הולך על מסך אחר. מה לקחת? אני מעדיף שיהיה מסך רחב, אני חשבתי על הEIZO 1931SH למרות שהוא 19, או עם הNEC 20WGX2 שנראה לי יותר טוב, רק יש לו מסך מצופה כזה [לא יודע איך קוראים לזה]. מישהו יכול להביא לי תמונות של שתי המסכים ומה עדיף יותר\מסך אחר? יש בגולדטופ את הNEC במלאי אבל זה עולה 3.3K שזה קצת גבוה למסך, אבל אין לי בעיה כי נגמרה לי הסבלנות לחכות. תודה רבה לעוזרים. ***גם ביקורות על המסכים יתקבלו בברכה***

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by ag43,

מסתובבת שמועה שחטיבת מסכי המחשב של סוני העולמית בצרות והיא בדרך לצאת מהשוק. הייתי בדרך לקנות את המסך הזה עד ששמעתי זאת. מישהו יכול לאשר\להזים את השמועה הזו? (אני שמעתי אותה ממישהו שמקורב ליבואן שלהם בארץ)

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  11. שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  13. אני רוצה מסך למחשב שיתאים למשחקים וקצת לאינטרנט שיהיה טוב עם נתונים של 2ms ניגודיות 1:3000 ובלי רמקולים... 19" (אין הגבלת מחיר עדיין).. ראיתי את ה-VP930 אבל הוא היה בכלל 8ms ולא זוכר את הניגודיות עכשיו.. אשמח להמלצות.. דניאל.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. Started by erez1968,

זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by manshush,

זה נקודה כזאת מרובעת קטנה היא בצבע ורוד כזה שמסתכלים מקרוב זה מסך MW221C קיבלתי לפני שבוע מסקייפיסי איך יכול להיות שכבר נשרף??

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by eranir,

יש מבעלי המסך מישהו שגר באיזור נתניה או עמק-חפר ויהיה מוכן לארח אותי להתרשמות?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. האם המסכים הבאים של דל הם לא עם פאנל TN? (אני משער שהראשון והשלישי הם עם פאנל TN,אבל האם האמצעי הוא עם pva/ips?) E2208WFP Dell UltraSharp2208WFP Dell E248WFP תודה.

20. Started by DXT,

בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by erro,

שלום, ראיתי טונות של המלצות על המסך, אך בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי כי עלול להיות בעייתי לקצת משחקים עקב INPUT LAG ומהירות תגובה לא משהו. אשמח לשמוע תגובות. כמו כן, אני חסיד של LG, האם יש משהו (גודל 22, 23) שנותן תחרות יפה לסמסונג ? תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  22. המסך 2475W יצא לפני איזה 3 שנים והמסך ZR24 הוא חדש יותר יחסית הם מוכרים את 2475 באיזור ה550 יורו ואת הZR באיזור 350 במה שונים המסכים זה מזה מבחינת איכות התצוגה בלבד? האם ה2475 מתאים יותר לCAD מאשר הZR?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by Harbi,

אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by ShowstoppeR,

יש לי את המסך הזה ולא משנה כמה חיפשתי, לא מצאתי בשום מקום איזה סוג של פאנל יש לו בין אם זה TN או IPS או PVA מישהו יכול לעזור? אני פשוט מנסה לכייל את המסך לעריכת תמונות עם מכשיר כיול יעודי ואני לא בטוח שאני מוציא את התוצאה שאני מחפש

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by i-pink,

אין ממש חשיבות לגודל אבל שיהיה כמה שיותר זול, אפשרי גם יד שניה זה הולך להתחבר למחשב P3 בן 12 כי המסך CRT שלי פשוט טופס לי ים של מקום בשולחן. יש למישהו רעיונות? ענבר.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים