מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מצד אחד ה-946D עם זמן תגובה של 2 מ"ש , זול יותר ב500 ש"ח , והוא WIDESCREEN ומצד שני לLG יש יחס ניגודיות של 1:2000 וב946D הוא 1:650 מה עדיף לשימוש של סרטים ומשחקים ?? תודה למשיבים , ליאור . דרך אגב - כרטיס המסך יהיה X1950 PRO של powercolor
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
איזה מהמסכים המופיעים בכותרת עדיף בשביל שימוש יומיומי במחשב ובשביל משחקים בפרט אבל גם לסרטים וכו'... התקציב הוא בסביבות ה1600+- והאם הדבר הבא הגיוני: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי המסך הזה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469021
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איך המסך Dell 23in U2311H לגרפיקה? יש משהו אחר עדיף עד 1100 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 24-27 אינץ'. המסך מיועד לעבודה של 12 שעות ביום, בעיקר עבור פיתוח תוכנה אבל גם עבור קצת גלישה ועבודה עם פוטושופ. בגלל כאבי העיניים שאני סובל מהם (למרות שאני עושה הפסקות), חקרתי קצת ואני מניח שזה המאפיינים החשובים, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה: -מסך בלי פליקר (flicker-free) -מסך matte כי לפעמים יש השתקפויות מהחלון -קצב ריענון כמה שיותר גבוה -סינון אור כחול, אבל ראיתי שאפשר לפתור את זה גם ברמת התוכנה. בגלל כמות השעות המרובה שאני עובד עם המחשב, הכי חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר "בריא" לעיניים. **שאלת המשך - כרגע אני עובד בבית עם 2 מסכים מחברות שונות (באותו הגודל). האם עדיף שיהיו אותו הדגם בדיוק? אני …
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
על מנת שאוכל להתרשם ממנו בטרם קניה בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
השאלה מופנית לאנשים אשר קנו מהחנות LCD-TV, ובמיוחד - מסכים משם של Dell. מהי מדיניות האחריות לגבי הפיקסלים השרופים (מספר, ריכוז וכו'), והאם נותנים לבדוק את המסך עוד בחנות עצמה? תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
-
אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך X95F של סוני, וכאשר אני מנסה להתקין את הדריברים של NVIDIA המסך נהייה שחור עם עליית הWIN(רואים את הפס הירוק שרץ למטה כשהWIN עולה, כאשר הDESKTOP עולה, לא רואים כלום). כדי לפתור את הבעיה נכנסתי למצב בטוח והסרתי את הדריברים של NVIDIA, וכרגע אני בלעדייהם. אני משתמש בFX5200, והמסך מחובר דרך יציאת הDVI. איך פותרים את הבעיה? תודה, אופיר תדמור. ד.א. יש לי במסך 2 חיבורים מאחורה של AUDIO. אחד של רמקולים. השני של מיקרופון?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה2407 שלי גרסת REV04 צ'כיה אחרי שהתעקשתי ואמרתי שאני מבטל את ההזמנה כי רצו להביא לי את ה HC על האריזה היה כתוב REV04 צ'כיה. יש דרך לבדוק איזה פאנל זה? והאם זה באמת REV04? המסך מדהים ואני ממש מרוצה רק יש לי בעיה עם הכיול אני רוצה שיהיה לי יותר קונטרסט ושהשחור יהיה יותר שחור כי הוא נראה אפור עכשיו. איך אני מגדיר את זה לתוצאות אופטימליות במשחקים וסרטים? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
חשבתי על LG L226WTQ 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI BLACK עולה 1750 או על SyncMaster 226BWוSamsung עולה 1850 משחקים כמעט ולא ירצו על המחשב הזה , אולי פעם בשנה איזה משחק פיפא וכדומה (שגם שם אחרי 2 משחקים יקבל מחיקה). תודה רבה לעוזרים... ותגידו הפאנל המסריח שלהם תאחלס כזה משמעותי כשאני לא משחק במשחקים ונגיד רואה רק סרטים? ד"א איך המסך הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12323 VIEWSONIC LCD 22" WIDE 1680x1050 VG2230WM DVI+SPEAKERS 5ms 3Y יש לו קונטרס 1:700 והוא עולה אותו דבר? , הקונטרסט ב LG ובסמסונג דינמי? , אז מה יותר טוב? , אני דיי מבולבל
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה, נתנו לי רשימה של מסכים 22", ואני רוצה לדעת איזה מהם הוא עם איכות תמונה הכי טובה, זמן תגובה נמוך, וכו.... אינה הרשימה והמחירים שלהם. MAG BF22, מסך וטלויזיה, 800 ש"ח. MAG BP2219FW, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2242T, מסך רגיל, 800 ש"ח. LG W2271TC, מסך רגיל, 900 ש"ח. PROVIEW AR2238AFW, מסך רגיל, 800 ש"ח. לי אמרו של-PROV יש פחות בעיות מאשר כולם. טוב אז אני החכה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אין ממש חשיבות לגודל אבל שיהיה כמה שיותר זול, אפשרי גם יד שניה זה הולך להתחבר למחשב P3 בן 12 כי המסך CRT שלי פשוט טופס לי ים של מקום בשולחן. יש למישהו רעיונות? ענבר.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-