עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Teksur,

רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by ag43,

הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by gania23,

אני לא מבין למה יש את כל הרזולוציות הגבוהות שמעל 1280x1024 עם מסכי הlcd לא תומכים בהם... כי עם הבנתי נכון lcd לא תומכים מעל ל 1280ס1024 והרי lcd זה התטכנולוגיה הכי מתקדמת של מסכים אז עם אפשר הסבר הגיוני לכל זה אני אשמח או שפשוט lcd תומכים ברזולוציות גבוהות יותר ולא ידעתי ??[= תודה

4. Started by Denton,

שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  5. Started by barakmitz,

ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  6. אם אפשר לרדת במחיר - מה טוב... אין כמובן ברירה אלא לקחת מסך מבוסס TN אבל לשימושים האלה זה סביר - כשהצרכים ישתנו הוא יעבור בירושה לאחות הצעירה... העדיפות הראשונה היא איכות טקסט טובה (עד כמה ש-TN מאפשר כמובן). שימושים: 1. סרטי/סדרות ילדים באיכות XVID + הקלטות DVD מערוץ הופ. 2. גלישה מזדמנת (שעה-שעתיים ביום לכל היותר). 3. משחקי ילדים פשוטים (פלאש, 2D וכדומה). העדפות: * רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (1280X1024 או 1680X1050 לרחב). * אספקט רחב יתאים לסרטים אך נראה לי ש-19' רחב לא יהיה נוח לגלישה ("נמוך" מדי). מה אתם אומרים? * חיבור DVI - על גבול ההכרחי. * רמקולים מובנים רצויים מאוד כדי לחסוך מקום על השולחן (המבולגן תמידית) - ניתן לוותר אם זה מייקר או גורם לפשרה באיכות הטקסט/תמונה. *…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by בוני70,

איזה מסך יותר טוב מבין השתיים ? http://www.bestbuy.com/site/AOC+-+23%22+Widescreen+LED+Monitor+-+Black/1968047.p?id=1218303651298&skuId=1968047 או http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2007wfp/4505-3174_7-31783769.html

8. Started by i-pink,

אין ממש חשיבות לגודל אבל שיהיה כמה שיותר זול, אפשרי גם יד שניה זה הולך להתחבר למחשב P3 בן 12 כי המסך CRT שלי פשוט טופס לי ים של מקום בשולחן. יש למישהו רעיונות? ענבר.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  10. היי אני משתמש במסך בעיקר לאקסלים וגלישה, קצת יוטיוב, קצת תוכנות גרפיות בעיקר חשוב לי לראות טבלאות עם נתונים בצורה ברורה,כמובן שהיה חשוב לי לראות בעיניים את 2 המסכים האלו ולהחליט מה מתאים לי, אבל זה לא ממש אפשרי, צירפתי לינק לאתר השוואות מאוד מפורט, אם מישהו יוכל על סמך הנתונים הללו לתת לי כיוון אשמח מאוד, המחיר שלהם קרוב מאוד. סביב 650 ש'ח תודה https://us.hardware.info/comparisontable/products/344148-278768

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by gperry,

בלית ברירה לאחר שלא מצאתי מסך 20" במלאי שמתי לב שיש מבצע ב PANDA של 2408. הבנתי מחבר שיש למסך זה בעייה עם הקושחה. אם אני לא ממש משחק ויותר עובד עם טקסטים וגלישה באינטרנט האם ארגיש בבעייה? האם ניתן פשוט לעדכן את התוכנה באינטרנט? המבצע הוא די אטרקטיבי - 2850 ש"ח ! האם כל מסך שאקנה בארץ יש לו את הבעייה הזו? איך ניתן לזהות את גירסת הקושחה הבעיתית? באזור מחירים הזה האם יש עוד מסכים 24" עם פאנל איכותי ?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by chaim_f,

היי קניתי את המסך הזה של דל והרכבתי אותו מקודם ואני צריך עזרה/המלצות כל דף אינטרנט שהוא לא עם טקסט וממילא לבן אני רואה בצבעים גרועים מאד הגוונים של צהוב חזקים וממש גרועים - ולא רואים תמונות ברורות ניסיתי לשחק ולשנות את הרמה של הצבעים או של הניגוד (contrast) ואני מנסה לשחק הרבה זמן ולא מגיע לתוצאה טובה אני מנסה את נסיונכם - מה כדאי או צריך לעשות/לשנות??? בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש לסלון, המסך חשבתי על גדול בין 42-50, למרות שלפי מה שהסתכלתי ראיתי שב20K אפשר לקנות LCD 47, או פלזמה 50.... חשבתי להתעייץ איתכם לפני שאני קונה. שימושי הטלוויזיה הם בעיקר לשידורי טלוויזיה רגילים, (ערוץ10,22... או ערוץ 1 חח), ופחות לצפייה בסרטים, אולם מתכוננת קניית HTPC בשביל לצפות בסרטי HD..... כמו כן, לפי הגודל אני חושב שעדיף פלאזמה לעומת זאת, בגלל ה-HTPC לא עדיף LCD? התמונה בפלאזמה לא תיצרב בגלל ה-HTPC? אז מה עדיף? פלאזמה או LCD לשימושים הנ"ל.... חשבתי על הדגמים הללו מה אתם אומרים? 1) http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=569 ---- במסך הזה יש חריגה מהתקציב, האם הוא כלכך שווה את זה בשביל הצרכים שלי?? 2) http://cityd…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by topgun,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך "LCD 17, ואני מתלבט בין הדגמים האלה: LiteOn R17BAS ProView RV729DG מי מהם עדיף? אם יש לכם הצעות אחרות למסכים בטווח המחירים הזה (ורצוי נמוך יותר), עם נתונים כאלה, אני אשמח לשמוע. כמו כן, כמה חשוב שלמסך שמיועד בעיקר לעבודה משרדית יהיה חיבור DVI? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  15. האם המסכים הבאים של דל הם לא עם פאנל TN? (אני משער שהראשון והשלישי הם עם פאנל TN,אבל האם האמצעי הוא עם pva/ips?) E2208WFP Dell UltraSharp2208WFP Dell E248WFP תודה.

16. תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  17. שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. בוקר טוב לכולם!!! אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש נועם

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by erez1968,

זה המחיר שבסוף קניתי אותו. האם הוא יעבוד טוב עם כרטיס מסך nvidia 8800gt במשחקים כבדים? ומה לגבי crysis?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by manshush,

זה נקודה כזאת מרובעת קטנה היא בצבע ורוד כזה שמסתכלים מקרוב זה מסך MW221C קיבלתי לפני שבוע מסקייפיסי איך יכול להיות שכבר נשרף??

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Dell U2412M LED האם הזה מסך שמתאים לגיימרים?? אם יש מסך אחר שמתאים יותר אשמח להמלצה! אני במצב חרום, המסך שלי לא מפסיק להבהב ואני חייב לקנות חדש מחר. אם יש משהו יותר טוב אשמח להמלצה, הנה הנתונים שלי:התקציב: עד 1500 ש"ח בלי חריגותהשימושים: משחקי מחשב, בעיקר ONLINE FPSכ.מסך: RADEO 6870בקשות מיוחדות: לא כזה משנה אבל אם זה לא פוגע באיכות ואפשרי (לא כלכך מבין) שאוכל לחבר את הXBOX 360 גם.גודל: 24" לא פחות ושיהיה רחב תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by Silol,

אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1080. מחפש מסך 27-32 אינטש לגיימינג בעיקר וקצת עריכה תמונות ווידאו. מפרט שיכלול ips 144hz gsync qhd התקציב 2500 בערך. אם יש בפחות משהו איכותי עדיף. אם צריך עוד 100 שח כדי להשיג משהו איכותי גם בסדר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  25. אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…

• 5 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.