עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אם הכותרת אינה תקינה אז בבקשה תגידו לי. אבא שלי שהוא סוכן ביטוח, מעוניין לקנות מסך איכותי מאוד בעל רזולוציה כמה שיותר גדולה כדי להפעיל כמה שיותר תוכנות ביחד ולהסתכל בכולם תוך כדי, לעבודה משרדית, שלא יבוא עם בעיות ושיהיה בעל תמורה מלאה לכסף. אין תקציב לקניית המסך ובגלל זה אני רוצה ממכם הצעות למסך שהוא הכי מומלץ והכי משתלם למכירו + חנות שממנה מומלץ לקנות את המסך הספציפי יחד עם בקשות במידה וצריך לבקש ברגע ההזמנה. יש הצעות? עריכה : עדיפה חנות באיזור פתח תקווה שהיא אמינה או חנות אמינה במרכז.

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  2. אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by bigbosf,

שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by iakovl,

טוב חברה אחרי 8!!! שנים שאני משתמש בMAG 786FD הישן שלי (והוא עובד מצויין עדיין) החלטתי ללכת על מסך LCD חדש (8 שנים!!! די... הספיק לי) אחרי אינספור דיונים שקראתי הגעתי למסקנה הפשוטה, בתקציב שלי (שהוא בעיקרון 1700 ש"ח אבל עם תזוזה גם ל2000 במקרה המאוד קיצוני) המסך הכי טוב שאני יכול לקחת זה 226BW (אם היה CW אז היה יותר טוב) הבעיה איתו היא הרולטה הרוסית עם הפנלים... שאפילו אנשים אומרים שיש פאנלים שעם הגדרות יהיו טובים בערך כמו S מה אני צריך ממסך? סרטים... טקסט... בעיקר סרטים (אני חולה אנימה מה לעשות) אם אפשר היה להוסיף PIVOT (סיבוב על ציר 90 מעלות) היה טוב. משחקים זה לא הצד החזק שלי (כל עוד אני בצבא) וכמובן האופציה של VIDEO IN גם נחמדה.... אני שוקל גם את 2007WFP... יותר יקר א…

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by itay_k,

אהלן, אני הולך לקנות מסך שבוע הבא (LCD 1960TR). האם לדרוש לעשות לו בדיקת פיקסלים שרופים (עם dead pixel buddy למשל)? כמה פיקסלים שרופים אמורים להיות לו? (ראיתי בביקורות שיש לו פיקס שרוף אחד, זה אומר שככה צריך להיות?) תודה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  6. יש הבדלים בין U2515H ל-U2715H חוץ מהגודל של המסך עצמו? יש הבדל כלשהו בין DP ל-HDMI? לפי מה שידוע לי אין הבדל בעקרון אבל יש משהו שמומלץ יותר להשתמש בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  7. איך השילוב הזה?, האם הכרטיס הזה יסתדר עם המסך ברזולוציה הטבעית שלו בלי בעיה?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by Depends,

שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by Doron404,

למשל http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=798&AuctionId=7719596 לא מצויין הדגם (ומי שיודע שיגיד). אני מחפש כרגע מסך סביר, לא משהו יקר מדי - מה אתם חושבים עליו?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  10. השימוש הוא בייתי והוא כולל בתוכו: יצירת מוזיקה בתוכנה cubase גלישה באינטרנט המחיר והא עד 100 שח +- תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  11. השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים וגם רואה הרבה סרטים איזה מסך עדיף לשימושים שלי..? האם יש באמת הבדל בין מסך רחב ללא רחב..? הרזולוציה 1280X1024 זה בערך כמו 1400X900 לא..? אז איזה מבין המסכים האלה מומלץ לשימושים שלי..?

12. Started by סאונד בראש,

יש לי כרטיס מסך של ATI עכשיו יש לו 2 יציאות DVI שלא מיועדות לעבוד בו זמנית זה גורם למסכים לכבות , יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבחור איזה יציאה אני רוצה להפעיל בלחיצת כפתור ? וכמובן רזולוציה שונה בכל אחד מהם ד"א המסך השני הוא LCD שארפ 32 תודה מרא\ש

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. Started by reuvenm5,

שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...

14. היי חיפשתי מסכים לא רחבים בסביבות ה- 19 אינץ ועם פאנל שהוא לא TN (בגלל הזויות בעיקר) וזה מה שמצאתי. ההבדל במחיר זניח. viewsonic מקבל יתרון קל עם עוצמת הארה ויחס ניגודיות טובים יותר ומשלם על זה בזמן תגובה. מישהו שיש לו אחד מהמסכים האלה יכול להמליץ לי? חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה. תום

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  15. שלום לכולכם חשבתי לעבור ל2 מסכי LCD בגודל 19 אינץ' ומעלה (אם אפשר )בתקציב של עד 1800 ש"ח למסך הצרכים העיקריים שלי הם תצוגה טובה ב3DSMAX ועריכות בAFTER EFFECTS. אני ראיתי שהמסך של view sonic VP930 מככב פה די הרבה, אבל האם הוא טוב גם לעריכת וידאו וסרטים, כשהריפרוש שלו עומד על 8ms ? וגם מה אתם אומרים על סמסונג 971P .הפאנל שלו הוא S-PVA ןהניגודיות והרפרוש שלו יותר טובים תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  16. שלום, עד היום חפשתי איזה מסך מחשב לקנות: DELL 2007WFP SAMSUNG 226BW אבל היום יש לי אפשרות נוספת שזה טלוויזיות LCD במחיר כמעט זהה...לא ממש משנה איך... מה אתם אומרים עדיף במשחקים? הטלוויזיה או המסך מחשב? הנה דגם שראיתי חדש LG M228WA מה דעתכם עליו? נראה טוב. ואם בבקשה אפשר לדעת מה לדעתכם הדגם הכי טוב של LG למסכי מחשב. תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by timont,

אני צריך לבחור בין שני הדגמים הללו... די דחוף. מי עדיף? שמה עדיף דגם מקביל במחיר של AOC?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה! עריכה: טעות בפורום, מעביר לכרטיסי מסך

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  19. שלום. רציתי לבקש חוות דעת לגבי שני המסכים הנ"ל. איזה מסך טוב יותר באופן כללי לגיימינג? אני פשוט מתלבט. מצד אחד, הסמסונג הוא FHD אבל פאנל TN, בלי Pivot. מצד שני, ה-Dell הוא E-IPS, עם Pivot. למיטב הבנתי, הDell הוא מסך מושלם יחסית למחיר שלו. אבל לכן, באתי לשאול אתכם, מה יותר כדאי? Samsung: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SyncMaster2333SW Dell: http://www.skypc.co.il/sg_product~OP-RD09-2870~9~0.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  20. Started by GQ4U,

יש דברים שאני צריך לדעת בחיבור ? (אני נורא זהיר בדברים כאלו) אני לפני בדיקת פיקסלים שרופים ובאנדינג... האם הכבל DVI צריך להתחבר לאותו סוקט של הVGA . זה הגיוני ? עניין שני - אני זקוק לקובץ wincolor http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx שאני לא יכול להוריד מסיבה "כלשהי" . בבקשה תשלחו לי אותו לכתובת : mail_me@nana.co.il

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  21. שלום צריך עזרה דחופה לקניה השבוע ומתלבט בין מסך למגוון שמושים משרדיים - טקסט, אינטרנט וכו , סרטים וגרפיקה ביתית קלה. לי בעיקר חשוב דיוק הצבעים ותמונה טובה ככל האפשר במגבלות המחיר ראיתי ים של מידע ושום דבר לא חד וברור. מתלבט בין 2284 - LG סמסונג 220 או 2253 מה ההבדלים בין 220 ל - 2253 והאם שווה להשקיע על 220 חוץ מהעצוב. יש הבדל טכני באיכות חוץ מהנגודיות ? ואיך ה LG לעומת הסמסונג אודה על תשובה חדה וממוקדת ומה הכי כדאי תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  22. שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by WhiteAdder,

מחפש לוח אם למסך מחשב EIZO דגם T-68. זה מסך שפורפרתי ישן (לא LCD). אם למישהו יש או יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג אני ישמח. תודה רבה רועי

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום, בשעה טובה התחדשתי עם T220P, בינתיים תמונה מדהימה לדעתי ואני בהחלט מרוצה ממנו. כאשר אני פותח תמונות עם הwindows photo gallery, צבע התמונות הופך להיות עם גוון חום יותר, כאילו שמו עלייהן פילטר, בתוכנות אחרות התמונות מוצגות בצבעים הרגילים שלהם. איך אני עושה שגם הwindows photo gallery יציג לי את התמונות בצבעים המקוריים שלהם? אשמח אם מישהו יעזור לי, יום טוב וחג-שמח, ברק בן-דרור

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  25. חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים