עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DelPiero,

שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש ולכן אני פה. אני מחפש משהו בתחום ה-1200 ש"ח ומחברה אמינה ומוכרת. השימוש העיקרי הוא לעבודה (אופיס, תכנות קל) אבל יכול להיות שגם להרצת משחקים פה ושם - בכל מקרה לא משהו כבד באופן קיצוני. בהתאם למחיר, הגודל שכרגע אני חושב עליו הוא "17. "15 לא בא בחשבון, ו-"19 זה כבר יקר מדי. עד עכשיו, המסך הכי טוב שמצאתי הוא Samsung 731B. http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=753&catcode=82&AdCat=&parentid= המחיר בטווח, מהירות תגובה טובה (מתחת ל-5 כבר מאוד יקר), ניגודיות ורזולוציה סבירות עד כמה שאני מבין - וכמובן - סאמסונג. האם יש לכם המלצות למשהו יותר טוב במחיר דומה? בנוסף, שאלתי בחנות והם אמרו שאין אפשרות לבצע בדיקת פיקסלים במקום - א…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by Doron404,

למשל http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=798&AuctionId=7719596 לא מצויין הדגם (ומי שיודע שיגיד). אני מחפש כרגע מסך סביר, לא משהו יקר מדי - מה אתם חושבים עליו?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by dolev16,

לאחרונה אני מבחין בכתמים קטנים שיש לי על מסך הדל שלי וזה לא יורד אם נייר אז יש איזושהי דרך לנקות את זה?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by Meir787,

שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by TaLTooL17,

יש לי שתי שאלות: 1. מהי אחריות הפיקסלים השרופים של דל? 2. האם בSKYPC המסכים באים עם פאנל S-IPS או S-PVA?(אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  7. Started by xpert,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק, כנראה 19 אינץ' אבל לא פוסל 17 כרגע הומלץ לי על 731BF Samsung שזה 17 אינץ' ועל 931BF Samsung שזה ה-19 אינץ' עכשיו הייתי מעוניין לשמוע תגובות והמלצות על המסכים האלו והאם באמת כדאי לי לרכוש אחד מהם בנוסף הייתי מעוניין להמלצות למסכים אחרים, חשוב לי לציין שהמחיר של המסך ינוע באזור ה-1300-1700 תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by Avivf88,

אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  9. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  10. Started by beni125,

האם יש לאחד מן המסכים הבאים רמקולים בו כי אני הולך להשקיע באוזניות אבל שיהיו רמקולים חלשים אני רוצה אז האם יש ברחד מאלו 1)931c smsung 2)971p samsung 3)1970hr lg ואם אפשר לשאול איזה יותר טוב ולדרג!! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  11. Started by ron56,

XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by smoke_man,

מעוניין לקנות מסך 20 או 22 בתקציב הנ''ל ראיתי את המסך של dell 2209 מה אתם אומרים עליו יש עוד אופציות או שזה המסך הכי משתלם בתקציב הזה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  13. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 3 ¤4305 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 בחרתי את המסכים הללו בגלל שיש להם תכונת פיבוט (יכולים לעבוד במצב מאונך). מבחינת שטח מסך מה עדיף לי 3 מסכים של 22 ברזולוציה של 1050X1600 או שני מסכים של 24 ברזולוציה של 1200X…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by Omega81,

שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל בבקשה מאנשים שרכשו אותו או שיש להם ניסיון עם מסכי BENQ באופן כללי. http://benq.com/products/LCD/?product=1368&page=specifications אשמח לכל עזרה בנושא, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  15. Started by segev22,

מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  16. שלום לכולם, המליצו עליו, אבל בחיים לא שמעתי על החברה הזו האם למישהו יש ניסיון עם המסך ו/או מידע לגביו ואיך הוא ביחס לדגמים דומים כמו כמו אסוס וסמסונג? Hannspree 22" LCD HW216DPB 5MS 1:1000 Black HDMI http://tms.co.il/product/5549 תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by devek,

שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by bsphere,

אני רוצה מסך 19" LCD, שישמש למשחקים. ממה שראיתי במחירים האלה יש BENQ, SAMSUNG, LG במהירות 2MS. אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  19. הכותרת די מדברת בעד עצמה. המסך יחובר למחשב בעל המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: PALIT HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  20. Started by AntiVir Guard,

האם ניתן להשיג את אחד מהמסכים האלה עם פאנל S-IPS ואם כן, איפה? בנוסף הבנתי של-LG יש מסך 20" בעל פאנל S-IPS בכ-1900 ש"ח, מה שמו?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by noise,

היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by freerider,

שלום לכולם, אני מנסה לרכוש שלושה מסכים מהדגם הנ"ל, ללא הצלחה. מישהו יודע איפה עוד נשאר ? או לחילופין מסך אחר באותה רמה (עם חיבור וזה 100) ? תודה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  23. אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 19" lcd שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצים בקיצור צרכים משרדיים.. עד היום יצא לי לראות את lg 1960 tr הבעיה שלי איתו שהוא מעייף את העיניים מהר מאוד (חזק מדיי ?) ושעובדים בבהירות גבוהה קשה לראות הבדלים בין צבעים תכלת - לבן אפור -לבן. יש לציין שמדובר בשימוש של 8 שעות לערך ביום כמובן לא באופן רציף אבל בחלק נכבד של הזמן. על איזה מסך אתם ממליצים ששוב חשוב יותר למשרד ,משחקים כלל לא בעניין וסרטים ניתן לראות בצורה טובה. לגביי התקציב מדובר ב-1200-1600 ש"ח במידה וישנו מסך שעונה יותר טוב על ההגדרות בטווח מחירים גבוה קצת יותר,גם טוב. תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7 בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים... כרטיס מסך פשוט ביותר.. השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל ומה 4:3 או 16:10 ? 19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב? תודה רבה. טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם תודה

• 7 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים