מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 19 בשבוע הקרוב, וסוגייה שמאוד מטרידה אותי היא הרזולוציה. אני עובד על 1024X768 בCRT כרגע, ונראה לי מאוד מרתיע לעבוד על 1280X1024' שזאת הרזולוציה הטבעית של מסך 19. האם הטקסט לא קטן מדי כדי לקרוא באינטרנט, לעבוד בוורד וכו'? כמו כן אני מתלבט בין הVP930 לבין הLG1970HR. התקציב הוא 2000 ש"ח, יש מתמודדים אחרים בתחום?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כאשר מסתכלים בזאפ בהשוואת מחירים על 2407WFP אז הכי זול הוא E248WFP ב 2620 ש"ח והבא אחריו הוא ה 2407WFP HC ב 3197.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 22 מדגם: W2252TQ של LG תומך ב HD. האם PS3 נראה במסך מחשב בצורה טובה? רואים HD? חשוב לזכור שבגלל שמדובר במסך מחשב יושבים גם קרוב יותר ולא כמו במסך טלוויזיה שיש מרחק צפייה גדול יחסית. האם זה ישפיע על האיכות?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הי, אחותי מחפשת מסך חדש למחשב שלה, במקום ה-CRT שהיה לה (לא יודע איזה דגם). היא צריכה מסך LCD משיקולי מקום, ורוצה מסך ראוי לעבודות גרפיקה. גודל מסך - 19-22 נשמע סביר. יש המלצות? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי את המסך המעולה! הזה לפני שנה שנתיים. התחיל לעשות בעיות לפני כמה ימים כל פעם שהוא נכנס לHIBERNATE או נכבה לחלוטין הוא מסרב להדלק ל 20-30 דקות. כשהוא דלוק הנורת הPOWER מהבהבת בהפסקות ארוכות. אני לא יודע ממש מה לחפש בגוגל אז החלטתי לשאול כאן.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Asus 22" LCD VW222S Wide 2MS 1:2000 http://tms.co.il/product/5431 Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI http://tms.co.il/product/5662 Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI http://tms.co.il/product/5432 מה הכי משתלם כאן? אני לא ממש מבין במסכים אבל השני נראה לי עם הניגודיות הכי גבוהה , זאת אומרת שהוא הכי טוב? המסך הוא למשחקים + סרטים מעונין במסך הכי טוב מבין הרשימה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=20056 או אולי מסך אחר? המסך ישמש כמסך מחשב בעיקר למשחקים ולסרטים אבל יהיה מחובר גם לממיר Yes. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
i'm sorry but for a couple of weird reasons i can' type in Hebrew at the moment. recently i get this intense pain in my eyes after just an hour in front of my 17" CRT screen (I've bought new PC but kept the old screen) and after getting the proper treatment I've been told to get an LCD screen since it's usually kinder on the eyes so now I'm looking mainly for medical reasons for an LCD sceen in the 1000 - 1200nis range, a quality product that won't abuse my eyes too much. thanks in advance i don't have a problem reading Hebrew so please replay in any language u like!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במסך 19" בעיקר לסרטים. רציתי לקנות מסך של סמסונג בטווח של 1,500, אבל אצל כל אחד מהמסכים בטווח הזה נתקלתי בביקורות לא טובות. הדגמים: SAMSUNG 940BF SAMSUNG 931BF SAMSUNG 931C כולם בעלי 2ms ומחירם נע בין 1,500-1,600. (אני יודע שכולם בעלי פאנל TN) מה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה מבינהם עדיף יותר? האם מישהו ייתנסה באחד המסכים האלה ויש לו עליו ביקורת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן. ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס. ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם. תודה נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש, ומעוניין לקנות את ה LG 204wt, יש לי שאלה אחת שהיא ממש קריטית בבחירת המסך הזה, או במסך רחב בכלל: האם יש אפשרות (במסך עצמו או בדרייברים שלו) לגרום למסך להציג תמונה בפורמט מסך רגיל? (ז"א, להשאיר שוליים שחורים בצידי המסך, כמו בטלוויזיה במסך רחב שמציגה תמונה רגילה) זה קיים בטלוויזיות, אבל לא ראיתי לזה עדיין איזכור בשום מקום לגבי מסכי מחשב, ומדובר פה בנושא די קריטי, כי אני מתכוון להשתמש במחשב לדברים שדורשים תצוגה לא מעוותת בפורמט מסך רגיל (בעיקר משחקים ישנים, אבל לא רק...) לצורך העניין, כרטיס המסך שאני רוכש הוא ATI 1900 GT של Sapphire.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש תקציב 2200 השאלה שלי האם הוא המסך הכי משתלם היום לקנות? יש מסכי 20" יותר טובים ממנו באותו תקציב ? איך אני בודק בחנות מה סוג הפאנל? איך אני בודק בחנות אם יש פיקסלים שרופים?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה או לפורום אחר אבל אני צריך מסך טלוויזה שיהיה במרחק בערך 3 עד 4 מטר ממני שאני יוכל לחבר אליו ממיר של הוט HD ואת המחשב למחשב אני צריך אותו רק כדי לראות סרטים באיכות 1080P ... ולמשחקים קלים כמו NBA2K13 FIFA12 F1 וכל שאר המשחקים יהיה על מסך מחשב שמיועד למשחקים אני לא יודע את גודל הטלוייזה שאני צריך אבל אמרתי לכם את המרחק אולי זה יעזור ואני צריך רזולוציה של 1920x1080 כמו שאמרתי תקציב בערך 2000-2500 שקל ועוד משהו קטן קיימים מסכי טאצ' לPC בגודל 5-7 אינצ' במחיר סביר??
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי יום הולדת והוחלט לקנות לה מסך חדש כי היא צופה די הרבה בסדרות שהיא מורידה וסרטים, לכן אני אשמח אם תעזרו לי נורא רציתי לקנות לה את המסך שיש לי שאני מבסוט עליו זה 2243bw אבל מסתבר שבאיזור ראשון אין אותו יותר יש את הewx. בקיצור האופציות שעומדות לפני הן כאלו 2243ewx 2233bw philips 220E1SB FULL HD השימושים כמו שאמרתי הם לרוב לסרטים/סדרות ועבודה עם הוורד ואינטרנט. בלי משחקים. תודה אשמח לתשובה מהירה.
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD חדש למחשב ואם כבר אני קונה ומחליף את ה-CRT 17" בן ה-5 שלי אני רוצה משהו טוב וגדול (20"-22") עם איכות תמונה טובה במחיר של בסביבות 1000~ שקל (אפשר 200-250 יותר לא יקרה כלום) אני לא מחפש מסך למשחקים אלא יותר לסרטים וכאלה מצאתי בזאפ את: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 שאומרים שהוא טוב אבל נראה שהעיצוב (לפי ביקורת ב-nana) בא על חשבון יעילות לפי מה שכתוב שם זה לא שחשוב לי העיצוב ואני גם לא עד כדי כך בררן בקשר לאיכות התמונה (אני לא מומחה ככה שאני לא מחפש הבדלים דקים) אבל אני רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר שגם ככה לא זול לפי הביקורות בזאפ גם המסך הזה לא רע: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 אין לי מושג במה לבחור (אין לי בע…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
אין אפשרות למצא דרייבר של המסך הזה, המסך מהבהב בצורה שגורמת כאבי עיניים נוראיים. את "קצב רענון המסך" אי אפשר לשנות, הוא כותב שיש שם את הברירת מחדל של החומרה, ולא נותן לשנות אותו. איזה פתרון אפשרי לדבר נוראי זה? אולי כן אפשר למצוא לזה דריבר? איפה? באתר הרשמי שלהם לא הצלחתי, כל התוכנות שאמורות למצוא לא מצאו.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך (19" או 20") בתקציב של 1500 2000 ש"ח בערך, וממה שקראתי פה ואתרי ביקורות נוספים נראה שכימעט ואין מסכים איכותיים (שעדיין אפשר להשיג...) בטווח מחירים הזה... חוץ מה971, ונראה שהוא מתאים לעריכת תמונות אבללא כל כך מתאים למישחקים... שזה יהיה השימוש העיקרי של המסך, אם למישהו יש ניסיון עם המסך בכל מה שקשור למישחקים, אשמח לשמוע חוות דעת...
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-