מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל זה נראה לי מתאים יותר מפורום קולנוע ביתי. יש לי טלוויזיית FHD שאני מחבר למחשב. אני יודע שהרזולוציות של טלוויזיית HD הן 1920x1080 או 1280x720. אבל אני משתמש ברזולוציות אחרות במחשב 1680x1050 ולפעמים 800x600. השאלה האם זה יכול להזיק לטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא משחקים ומעט סרטים. האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? (מעבר לעובדה ששניהם בעלי פאנל TN,כמובן). תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בכבוד רב, אורי
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא יודע האם הבעיה הופיעה לאחרונה או שהיתה מאז ומעולם ופשוט לא היו התנאים לשים אליה לב. היא מתבטאת בכך שכאשר יש תנועה חדה יחסית של אובייקט כהה על רקע אפור בהיר, מתקבל שובל לבן בולט מאוד לעין אחרי האובייקט. לא שמתי לב לבעיות מריחה בתנאים אחרים כלשהם. כל התוכנות שהגיעו עם המסך מותקנות ועל הגדרות ברירת המחדל (למעט הPRESET, שם בחרתי אחד אחר מהקיימים בתוכנה - עדיין בלי לשנות שום פרמטר ידנית). יש מה לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טוב ובעל שטח עבודה גדול לגרפיקה ווידאו עד מחיר של 2000 ש"ח.. מה דעתעם על אלה, ומי יותר טוב? VX2235WM Viewsonic VG2230WM Viewsonic
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך טוב במחיר של עד 1500 שקלים, באיכות שתספיק לי להריץ משחקים באיכות סבירה + ,ולצפות בסרטים באיכות טובה תודה לכם מראש !
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בשעה טובה לאחר התלבטיות והתיעצויות אצלכם,קניתי היום את ה- 2209wa dell ואני מאוד מרוצה .אז תודה לכל העושים במלאכה :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים וגלישה באינטרנט. סרטים וסדרות אני רואה ב LCD 32 שיש לי. הבעיה היא שאני לא יכול לדעת מה סוג האנל שאני מקבל. המוכר שם לא יודע על מה אני מדבר בכלל. שווה לקחת אותו ? הוא נמצא במבצע בטרקלין חשמל עכשיו. ועוד שאלה האם במסכי 20 אינץ' גם יש פאנלים TN גרועים,או פאנלים טובים יותר(רק במסכים רחבים) ? וגם שם בסמסונג יש את ה"לוטו" של המסכים או שזה רק בגודל 22' ?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים שאלתי לגבי עדיפות של מסך 19''-20''. התשובה שקיבלתי היא שכדאי לי כבר לקחת מסך של 22'' כי המחירים הם דומים. שמתי לב שהמחירים באמת לא כל כך שונים, אבל יש לי שאלה לגבי הגודל הרצוי. אני לא כל כך מבין לגבי מסכי מחשב, אבל אני יודע שבמסכי טלויזיה אומרים להחליט איזה גודל טלויזיה לקנות בהתאם לגודל החדר. בהתאם למרחק הישיבה מהטלויזיה. האם במחשב זה לא אותו דבר? האם 22'' זה לא גדול מדי אם אני יושב יחסית קרוב למחשב ולמסך?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה הברייטנס שלכם והקונטרסט? איזה רזולוציה אתם? ברזולוציה גדולה וואלה ו YNET נורא פיצים מה עושים? אם אפשר עוד פרטים המלצות על שיראו במסך בצוהר אופטימלית לגביו אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשתי מסכים אחד לצורך משרדי וורד אינטרנט וכאלה אתה יודעים לא משהו אבל שיהיה דק ו19 אינץ.. ומסך שני למשחקים שגם יהיה דק יגם 19 אינץ כמה ms בערך כדאי..?? הקיצר המלצה לשתי המסכים האלה תודה..[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 15:24:31 http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htmמה אתם אומרים על המסך הזה?? למשחקים?? הוא זול יחסית וגם גדול הוא טוב וזה גם סמסונג או שהם לא משהו???
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם שני מסכים אחד 4K והשני FHD רגיל. כרטיס R9 FURY , הבעיה היא שהרבה פעמים כאשר המחשב נכנס ל SLEEP אחרי שהוא עולה החלונות משנים את הגודל שלהם, למשל במסך ה 4K אני עובד עם 3 עמודים פתוחים של דפדפן למשל שפרוסים לגובה מלא וכשליש מהמסך ברוחב כאשר המחשב עולה מסליפ הם כולם ישנו את הגודל לחצי בגובה וקצת יותר ברוחב. כמו כן קיימת תופע שחלונות עוברים למסך השני (אחד נדלק מהר יותר מהשני העליה מSLEEP). יש איזה שהוא פתרון לבעיה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-