מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להשיג את אחד מהמסכים האלה עם פאנל S-IPS ואם כן, איפה? בנוסף הבנתי של-LG יש מסך 20" בעל פאנל S-IPS בכ-1900 ש"ח, מה שמו?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש מסכים למשרד תכנון חלקם משמשים לעיבוד גרפי כולל 3D וחלקם לשימוש משרדי רגיל. חשוב לי מאוד נושא השירות בארץ אבל יותר חשוב נוחות העבודה כי אנחנו יכולים לשבת מול המחשב גם 12 שעות רצוף. לחלק מהמחשבים יש כרטיסי מסך עם DVI אבל חלקם יעבדו עוד הרבה זמן עם VGA מובנה. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המחשב הנייד הראשון עם פאנל תצוגה מתקדם במיוחד של 300 הרץ מתקרב אל החנויות - וגורף שבחים בביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש 23 אינץ' ברזולוציית 1920X1080. התקציב הוא 1000 ש"ח אבל אני מוכן לחריגה של עד 200 שקלים. האם כדאי ללכת על DELL U2312 או שיש מסך מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD טוב 19" בתקציב של 1,400-1,500. מה אתם חושבים על LG L1953TR : זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 (!!!), בהירות 300. מחיר - כ-1,450 שקל. נשמע מסך טוב במחיר סביר ביותר. או שאולי עדיף להוסיף כ-150 שקל (כ-1,600 שקל) בשביל SAMSUNG 931C או SAMSUNG 931BF, שיש להם בדיוק את אותו מפרט כמו ה-LG אבל עולים יותר. תודה..
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם יש מסך מומלץ במתחת ל900 שקל, או לחילופין, מה המסך המומלץ הזול ביותר? [בלי משומשים בבקשה]
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
דעות לגבי מסך 19'' 971P של סמסונג בבקשה... אני מתכנן להשתמש במסך בעיקר למשחקים ולסרטים אבל גם חשובה לי איכות הטקסט. אם למישהו יש את המסך אשמח לשמוע עליו יותר תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מבקש קצת חוות דעת מיודעי דבר על החברה הזאת...
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מצאתי מסך של DELL 2009W הוא עם פאנל TN ו5MS איך הוא? (הוא גם נראה טוב!) אני הולך לקנות אותו מארה"ב (אם אתם ממליצים לי) ואחרי מיסים ומכס הוא יוצא לי 1184 שקל בערך. אם הוא לא טוב אתם מוזמנים להמליץ לי עם מסכים רחבים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היום קניתי מסך של DELL 2007FP ואני רוצה לוודא שסוג הפאנל הוא אכן ISPS וכמו כן לוודא שאין פיקסלים שרופים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה בתור מתחרה לDELL2007WP שלנו? - PHILIPS 200W6CS LCD - מסך 20 אינ'ץ רחב גם לו יש פאנל IPS ועולה אותו מחיר, אולי האחריות שלו טובה יותר?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
הבנתי ש EIZO מכוונים בעיקר לשוק של גרפיקה. האם למישהו יש ניסיון עם המסך הזה במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה דעתכם המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=409634 האם יש מסך טוב יותר בתקציב של עד 6000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חשבתם שמצלמות קדמיות מכאניות הן עבור סמארטפונים ומחשבים ניידים בלבד? HP מוכיחה אחרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים ולצפייה בתוכן ואשמח להצעות שלכם אני רוצה שהמסך יהיה 144 hz ומעלה qhd ומעלה 27 inch מקסימום עלות של בערך 1700 ש'ח שטוח זמן תגובה של 1ms ומטה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך מסוג Samsung 2243 כאשר המסך עובר לStandBy הנורה שלו הכחולה מתחילה להבהב בצורה שמאוד מפריעה ומושכת את העין האם יש דרך לגרום לנורה לא להבהב? תודה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-