מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
האם למי שיש כרגע מסך LCD קטן יחסית וחושב לשדרג לגדלים של 21-23 אינץ כדאי לחכות לLED ? אתם רואים כאן מצב שאנשים עם מסכי LCD מחליפים לLED כי יש כאלה הבדלים ?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני אלה LG W2453V ו-BENQ G2412HD שניהם 24" ושניהם עם זמן תגובה של 2MS W2453V נע בין 1500-1600 ש"ח ו-G24112HD נע בין 1000-1200 ש"ח. תמיד חשבתי ש-SAMSUNG, LG, DELL הן מובילות ותמיד הסתכלתי עליהם, אבל הפעם אני חושב למה לשלם עליהם כל כך הרבה אם אפשר לקנות עם אותו מפרט טכני במחיר מאוד אטרקטיבי. אני מוכן להשקיע על מסך 1700 אבל השאלה האם הוא שווה את זה לפי מפרט טכני. בעיני אני מסתכל על המפרט טכני של המסך ואני חושב שהחברה פחות מעניינת, שני אלה נותנים לי 3 שנות אחריות. אני כותב לכם גולשי הפורום, ומבקש את דעתכם המקצועית ואם יש לכם דגמים שאתם מעוניינים לחלוק/להמליץ אז אשמח מאוד. חשוב לציין כי חשוב לי מאוד שבמסך מחשב יהיה חיבור HDMI - יהיה 16:9 - יהיה FULL HD - יה…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
פרטים Samsung P2250 רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים LG W2253TQ רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים באתו מחיר(1000 ש"ח) איזה מבניהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך (שישמש בעיקר לתיכנות/קריאת טקסט ולא לוידיאו/משחקים) התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בעבר היה לי מסך ''19 של פיליפס והייתי מרוצה ממנו. זה היה לפני כ-3 שנים, והמסך הזה לא נמכר יותר. הייתי במספר חנויות, כששאלתי לגבי מסך ''19 , המוכרים אמרו לי שהרזולוציה שהם תומכים היא נמוכה משמעותית מזו של מסכים ''22, ולכן לצורך שימוש במסך עבור טקסט, לא כדאי לי ללכת על מסך ''19. (וגם לא על מסך של ''20) שאלתי הראשונה היא: האם זה נכון באופן כללי ? מישהו מכיר אולי מסך של ''19 אינץ שטוב למטרת שימושי טקסט (אם כן אשמח לדעת מודל ורזולוציה) ראיתי שני מסכים שנראים לי כדאיים: Philips 220E1SB 22'' Wide LCD, 1920x1080 שמחירו כ800 ש"ח 5ms השני Philips 220CW9FB 22'' מחירו 8…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי לעצמי את המסך 2333HD של סמסונג שמשמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב. בנוסף למסך הזה בניתי מערך של 2 מסכים במחשב ושניהם עובדים מצויין מלבד שבמסך החדש כשאני נעזר בתוכנת תמונות שמגיעה עם הווינדוס, משום מה הרקע שבתוכנה ניהיה צהוב והתמונה גם כן. כשאני מעביר את החלון של התוכנה למסך השני הצבעים חוזרים להרגלם. המוזר הוא שרק בתוכנה הזאת זה קורה, כשאני פותח תמונות בתוכנות אחרות הצבעים של התמונה נשארים זהים כמו במסך השני וגם צבעי התוכנה לא משתנים, איך זה יכול ליהיות שהתוכנה משנה צבעים במסך א' ובמסך ב' לא? לממש את האחריות של המסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומנם אני מתכנן לקנות רק עוד איזה חודש (מחכה שיכנס קצת כסף), אבל השאלה העקרונית הנ"ל מעניינת אותי בגלל שלאחרונה אני רואה שהרבה ממליצים על הDELL 2209WA בעקבות הפאנל והמחיר. הבעיה - אני מתכנן לחבר אותו למחשב הנייד שלי (Dell Studio XPS 13) בבית, למחשב יש רק HDMI וVGA, למסך אין HDMI... האם העובדה שאני אחבר את המסך בVGA יפגע בביצועיו בצורה כזאת שכבר יהיה לי עדיף לקנות מסך פחות טוב אבל עם חיבור HDMI?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך חדש למחשב החדש... קראתי בפורום שאין טעם להסתכל על נתונים יבשים כמו יחס נגידיות וכו... מכיוון שזה מה שהיצרן כותב לפי התנאה מעבדה שלו, המלצתם בפורום לא להסתכל על זה ולהסתכל על ביקורות שרק לפי זה אפשר לדעת. מטרת המסך היא בעיקר למשחקים ולסרטים שיהיה בו תומך HD לא מחפש דגם IPS. הבנתי שיש את הפאנל TN ואת ה-lcd led מחפש המלצה טובה למסך איכותי! קראתי מספיק ביקורות באתר על ה- הDELL 2209WA לא מעוניין. תודה. זה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB S…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מסך 22" לשימושי פוטושופ וקצת משחקים התקציב שלי הוא 1400 שקל בערך תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחרי חיפוש קצר מצאתי את הטלוויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL הטלוויזיה תשמש בתור מסך מחשב למטרת משחקים (כבדים), סרטים ב-FULL HD, ושימושי מחשב כלליים. אז האם הטלוויזיה הנ"ל עונה על הצרכים האלו? ואם לא אפשר בבקשה המלצה לאחת כזאת בטווח המחירים 3-4K? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 20:23:27 מישהו ??? משהו :s05: טוב 75 צפיות ואף תגובה, כנראה שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי.. אז ככה, מהסתכלות בפורומים ראיתי שיש מה שנקרא "מוצרי מדבקה" או טלוויזיות "גנריות" שלא כדאי לקנות, אז שאלתי היא איך יודעים שסוג מסויים או טלוויזיה מסויימת היא כזאת?? והאם יש משהו נוסף חוץ מהרזולוציה, זמן תגובה (ms) ויחס ניגודיות שצריך לשים לב אליו לפני שקונים (מ…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כן אכן בקשה מוזרה אבל מה לעשות צריך לשבור את הראש עם זה המחיר גמיש מאוד... ראיתי המון ביקורות על הDell E-IPS או משהו כזה והבנתי שהוא מאוד מומלץ. השאלה היא אם הוא ממש wide? אין בימינו יותר מסכים מרובעים (בודדים...) אבל לצורך השוואה שתבינו את כוונתי: מסכי לאפטופים הם דוגמא מצויינת- יש את המחשבים העסקיים שהם 15.4 והם פחות רחבים ויש את הביתיים שמגיעים לרוב 15.6 שהם יותר רחבים אשמח לקבל חוות דעת לגבי מסכים כאלו! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ל"ט אני מנסה להתקין את המסך 931BW במחשב אחר מכיוון שאני עברתי לדל 22 הערב.. הבעיה שאין לי את הדיסק שלו וכשהורדתי את הדרייבר והתקנתי זה עשה שגיאה ומצד שני כתב שזה הותקן אני רוצה לבחור ברזולוציה הנורמלית למסך הזה 1440-900 אבל אין לי אופציה כזו.. עריכה: התקנתי את הדרייבר של NVIDIA והוא אפילו לא מופיע לי כדי שאני אוכל לסדר דרכו אני לא יודע מה לעשות ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי קצת חיפוש בפורום, ראיתי כל מיני ת'רדים עם כותרת זהה לשלי אך ללא תשובת חד משמעית. מחפש מסך בעיקר לגיימינג אם רלוונטי אז הכרטיס מסך הוא ZOTAC GTX 260/ גודל 19/22 - עדיפות למט ולא למבריק. אשמח לעצות והצעות. תודה,
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 22 אינץ ושהיה טוב, וכמה שיותר זול עם אפשר.. תודה שמעון
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי לאחרונה החלה בעיה מוזרה במסך - בשתיים שלוש דקות הראשונות לאחר הפעלתו-מופיע לי פס צהוב/ירוק בצד ימין לאורך כל המסך, הבעיה היא בצג כי זה קורה הן בכניסת ה-TV (קומפוזיט) והן בכניסות של המחשב. לאחר כמה דקות זה פשוט נעלם כאילו לא היה - אני מצרף תמונות למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשתי שברה לי את השולחן בניסיון של לשלם למישהו לתקן אותו (אמרתי לה לא לגעת בו).... היא אמרה שאני כנראה עובר לשולחן שלה ושכדאי לי לחזור עם LCD הביתה אם אני רוצה להשתמש היום במחשב שלי. הדרישות שלי די פשוטות - כמה שיותר רזולוציה על כמה שפחות שטח. שימוש עיקרי שלי הוא משחקים. אני משחק גם הרבה משחקים ישנים אז גרפיקה לא הכי משנה לי. בנתיים אני מצאתי אחד שמעניין אותי samsung t220p יש לו רזולוציה של 1920X1200 והוא בגודל 22" אני לא רוצה להתפשר על מספר שורות - פחות מ1200 לא מעניין אותי . אני חושב שמסכי 1600X1200 גם סבירים בשבילי. אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות מסך 24" אבל בקטגוריה הזאת המבחר הרבה יותר גדול. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה חברים המליצו לי על המסך הבא של סאמסונג, 24 אינץ'. http://www.iqpc.co.il/Home/showitemmenu.asp?id=5813 שעולה 1195 16:9. האם המסך הזה נחשב טוב, מה ההמלצות עליו, והאם יש הבדל גדול בין מסך 16:10 ל-16:9. כי ראיתי שהרבה מעדיפים את ה-16:10 . אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקדם מהמסך 17 CRT שלי ל24 איכותי... תקציב עד 1200 שקל. חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=345 אך המסך הזה מבחינת חדות לסרטים ומשחקים?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי את המסך דרך הקנייה הקבוצתית והבחנתי בכהות צהבהבה בגבול בין הפלסטיק למסך עצמו. כאשר המסך כולו לבן אפשר לראות את הבעיה יותר בברור (זה דומה לכתם ניקוטין) מישהו נתקל בבעיה הזאת גם ? או יודע במה מדובר ? האם יכל להיות שזה bleeding ? ניסיתי לצלם את המסך, התמונה לא יצאה משהו תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מסך מחשב, וש לי התלבטות בין מספר מסכים. אני עוסק בגיימינג כבד, אז רזולוציה גבוהה, ומראות טובה אלו דברים מאוד קריטיים 22": http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=720939 24": http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=741793 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=4442 אם מישהו יכול לייעץ לי על איזה מיהם לבחור, אני כבר מודה לו מראש.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מבירור קטן גיליתי את ה DELL E-IPS 22 שעולה בערך 1300 מעוניין לדעת האם יש אופציות טובות של LED אבל לא עם פאנל TN\TFT מעבר לחיסכון בחשמל מעניין אותי האם כדי בכלל לקחת LED (איכותי יותר מהE-IPS של דל?) הכ"מ שלי הוא HD5850 המסך למטרות משחקים, סרטים, עבודות אקסל, וורד ועיצוב גרפי לא מקצועי (שטח עבודה גדול יכול להועיל) איכות חשובה מאוד לפני הזמנה אז אשמח לתשובות מהירות בתודה מראש בן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, אני ממש לפני רכישה של מסך סוף סוף, כשהתקציב עומד על 2000 שקלים. מרוב דגמים חדשים שיצאו לאחרונה, נורא קשה לי לקבל החלטה סופית. הדל המצוין והידוע קטן לי מידי, וחסר חיבורי HDMI.. אחרת היה נחטף מזמן. הראיה שלי לא הכי הכי, ולכן כל אינטש חשוב לי (כן הרזולוציה גבוהה מאוד, אבל ניתן להגדיל את הפונט בכל ישום כמעט). רציתי לדעת האם המסך LG 2486L הינו אופציה טובה למשחקים וסרטים? יצא לי לשבת קצת מול האח הקטן בגודל 22 אינטש - והוא נראה מרשים מאוד. התמונה נראית טובה בקצת מכמה מסכי סמסונג חדישים שעמדו לידו, צמד חיבורי הHDMI מאוד שימושיים, והעיצוב מדהים. האם הוא עדיף מהסמסונג 2370/2350? מהי מדיניות הפיקסלים של חיון במסכים הללו? האם ניתן להחליפו במידה והגעתי הביתה וישנו פיק…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-