עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by orengreen,

Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. שלום, לאחרונה רכשתי את הצג Dell 2407WFP-HC, בו יש רכזת USB 2.0. כשאני מחבר את הצג למחשב עם כבל usb אני מקבל הודעה שזה יכול לעבוד מהר יותר אם אני אחבר לתקע usb2, למרות שזה התקע שיש לי במחשב. יש למישהו רעיון מה הסיבה לכך? אגב, לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה כי מדובר ברכזת USB, או בפורום של מסכי המחשב כי הרכזת משולבת בצג... תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by zvulun,

חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by liadz,

שלום לכולם אני חדש פה! רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אני מחבר טלוויזיה רגילה למחשב, שהטלוויזיה תהיה כמו מסך מחשב, חלק אמרו לי שצריך כרטיס טלוויזיה, וחלק אמרו לי שכרטיס טלוויזיה זה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אולי צריך רק כבל לחבר לטלוויזיה ולמחשב וכך אני אוכל לראות סרטים במסך טלוויזיה שמחובר למחשב. תודה מראש לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש את המסך הנ"ל במבצע מהעבודה ב878 ש"ח כולל משלוח. המסך הינו 19 אינטצ'. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך הנ"ל. האחד לשימוש עבורי - משחקים. ואחד בשביל חבר שלי - לשימוש משרדי. תודה מראש על הסבלנות.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום חברים. איך הNEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS בהשוואה לDELL2007 מבחינת : *דיוק צבעים וכיול מהיצרן. *זמן תגובה, האם יש מריחות במשחקי FSP? *התרשמות כללית מהמסך ופיצ'רים נוספים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2700&products_id=19834

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by OuTsIDe,

כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by dolev16,

שלום אני קונה את המסך הנ"ל ורציתי לדעת איפה הכי כדאי לי לקנות אותו ומי נותן אחריות הכי טובה לגבי פיקסלים וכו'.. ורציתי לדעת מה צריך לבדוק שאני קונה אותו כי חשבתי שהוא בא רק בגרסת S-IPS פאנל אבל ראיתי שיש עוד סוג או משהו כזה.. בקיצור צריך את עזרכתם כי זה בכול זאת השקעה על מסך יקר ואני רוצה לצאת מרוצה תודה.

• 50 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by lharpaz,

התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by asi1998,

אני מתכנן לקנות את המסך הזה ביחד עם המחשב החדש ויש לי כמה שאלות: 1)האם כשאני ירצה לגלוש סתם באינטרנט אני יוכל לסדר את המסך שיהיה למשל בגודל של 19 אינץ'? 2) האם המסך הוא טוב לצפייה בסרטים ולשחק במשחקים? ראיתי פה כמה נושאים שבהם אנשים לא כל כך מרוצים מהמסך ובגלל זה עלו לי השאלות.. בגדול המסך נראה לי סבבה והמחיר די הוגן אז רציתי התייעצות אחרונה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by roivago,

אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  16. אני מאיזור המרכז ומחפש חנות טובה שאפשר להזמין דרכה.. או לחלופין לבוא לקחת ממנה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by sh0ck3r,

אני רוצה לקנות מסך 22 LCD בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה בעל חיבור טלוויזיה לאקסבוקס שלי אני רוצה את "הכי טוב" עד 2500 ¤ . תודה מראש על העזרה .

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Eli100,

המסך יחסית זול הוא וגם הVW222U שאני לא יודע מה ההבדל ביינהם.. ואני רוצה לקנות מסך כי אני עדין תקוע עם מסך ענק שווה לקנות את הVW222S? או את הVW222U?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by ooooooo123asd,

שימו לב לדף הבא בTMS, מסך של LG בעל פאנל איכותי (בכותרת כתוב S-IPS, בגוף ההודעה MVA , במחיר מצחיק של 1970 ש"ח) מישהו בדק, שאל....? LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel הוסף לסל סקירות ¤1970 אחריות: אחריות שלוש שנים מק"ט: L2000CP LG 20 סקירות הוסף לסל מפרט מלא LG L2000CP S-IPS PANEL Panel MVA

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by smit,

היי, קראתי כבר מספר מאמרים על כיול, אבל לא ממש הלך עם אף אחד מהם. קראתי גם ביקורת של מישהו, ששם 50% bright ו 59% contrast. זה נראה סביר בהתחלה, אבל כשמעבירים בין המצבים זה נראה ממש כהה ואפור. יש מישהו פה שהתנסה עם המסך ויכול להמליץ על כיהול טוב? או מאמר ברור שיעזור להגיע לרמת כיול סבירה? כל עזרה תתקבל בשמחה!..

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by falxori,

שלום. אני מחפש מסך 20-22. השימוש העיקרי יהיה בעיקר משרדי ואינטרנט (כרטיס מסך onboard). התקציב הוא בערך$300 שזה כמו בערך 2000 שח בארץ (אני קונה אותו בארה"ב) חפשתי 20" עם פאנל נורמלי אבל חוץ מהדל 2007 שלא בנמצא כל השאר כבר עוברים את ה 400$. - יש עוד 20" לא TN שאני מפספס? - אם כבר תקועים עם TN, אז כבר אפשר לעלות ל 22" בהנחה שהכרטיס מסך לא יהווה בעיה אז מי מאלה עדיף (הדגמים שבדר"כ מומלצים כאן שונים טיפה במבפר הדגם): [sAMSUNG 2253BW http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001268 ASUS VW222U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236028 SAMSUNG 2243BWX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001254 אם יש המלצה אחרת, סבבה תוד…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום! אחי הגדול מחפש מסך די הרבה זמן המלצתי לו על המסך שלי Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel אך הוא היתעקש למסך גדול יותר מזה לפחות 22 אינץ מכיון שהוא רוצה לראות TV בחדר שינה שלו וכך לחסוך במקום ... הדרישות הם: מסך כמובן בגודל 22 אינץ כניסה למחשב (DVI או D SUB לא קריטי אחי לא מבין גדול) כניסה לכבלים כמו S-Video\Composite Video ואם יש רמקולים מובנים זה בונוס מעולה... חיפשתי ברשת משהו שעומד בדרישות ואני לא מוצא מסכים משולבים בכלל חוץ מהמסך הזה: Chimei 22 LCD 222H 5Ms http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=20926 נראה לי מסך בסדר גמור אבל אני רוצה לראות אם יש עוד אופציות תקציב מקסימלי 2000 שקלים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לשדרג את ה CRT הישן שלי למסך דק. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וקריאה וקצת למשחקי אסטרטגיה. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. שלום חבר ביקש ממני להשיג לו מסך לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים 19 אינץ' עד 1000 שקלים מצאתי את http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=853&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& שנראה טוב סה"כ ופה http://xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7_13.html יש על הדגם ככל הנראה הישן שלו ביקורת (הניגודיות שונה..) עריכה: טוב אני רואה באתר של LG שכנראה יש לו גם יציאת DVI מה אתם אומרים על המסך ? הצעות אחרות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים