עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by natan805,

חפרתי באינטרנט ולא מצאתי(אולי בגלל רימון) מאחורי המסך לא כתוב לי איזה סוג a s או c ששמעתי שה s נחשב לטוב והc גרוע. בservice function שמציג לי על המסך ע"י לחיצה של 5 שניות על source ככה monitor on time : 11462 panel ch.no. : 0 on time 11462 hr cycle 32647 auto auto : on pixelshift : off conuntry: english hdcp hotplug : off hotplug time : 9 scaler - mcu : mstar version : m-me22h0cla - 1004 checksum : 7fd5 אז איך הפאנל הזה נחשב?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  2. בעקרון השימושים הם אינטרנט EBOOKS IRC סרטים וקצת משחקים. אולי אחרי כמה זמן אקנה מסך נוסף באותו גודל שיהיה כפול אם זה חשוב ואלא אם כן יש סיבה רצינית (פחות ארטיפקטים \ טשטושים ) עדיף להשאר באזור ה1000 (מה שחשוב שהתמונה תהייה חדה ז"א בלי הקטע שטקסט בלי CT נהייה מטושטש באופן מגעיל ועם מין הילה מסביב וכו') נראה לי גם DPI גבוהה מדי לא חשוב . ושיהיה רחב כמובן בקיצור מה שהכי חשוב זה אמינות כבר היו לי הרבה כאבי ראש עם מסכים ואני לא רוצה להרגיש תקוע... בקשה מיוחדת היא שאפשר יהיה להוריד את הבהירות במסך באופן סביר\גמיש ושלא יהיה מאוד בוהר (יש לי מעין חרא בעיניים קוראים לזה floaters וזה נראה כשיש אור חזק ומפריע להתרכז ) הכרטיס מסך שזה יתחבר אליו זה נראה הHD4770 או HD4870 תלוי מאוד ,…

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  3. איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?

4. Started by Liran3331,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 זה נכנס לי בידיוק בתקציב.... זה מסך טוב?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by R_G,

אהלן אני מעוניין לקנות מסך דק (LCD?) הבעיה שאני לא ממש מתמצא בתחום.. תקציב - 1000-1500 ש"ח, בשאיפה לכמה שפחות.. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה מskypc.. (למרות שאם אתם אומרים לי שיש מסכים נהדרים בחנות אחרת וכל המסכים אצלם הם לא משהו/התפשרות, אז מן הסתם שעדיף ממקום אחר.. למרות שההעדפה הבולטת היא מהחנות הזאת). בנוסף, הצבתי את התקציב הנוכחי - אבל כאמור, אני לא מבין הרבה בתחום. אם קיים מסך בסקיי.פי.סי או בכלל ששווה חריגה - אשמח אם תיידעו אותי איזה ולמה. נראה לי שאני מעוניין במסך 19 אינץ'. שימושים - משחקים ועבודה שטופת (אינטרנט, סרטים מדי פעם.. קצת מכל דבר אני מניח). תודה רבה מראש, ראביב.

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  6. דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by RGod,

צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  8. שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by vgsign,

אופציה א': LG e2240t - ב630 ש"ח אופציה ב': SUMSUNG 2333T - ב770 ש"ח ראיתי כאן המון המלצות על ה2333t אבל כיוון שאני קצת קצר במזומנים אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ההפרש במחיר. - השימוש העיקרי במסך הוא לאינטרנט והמשני הוא סרטים ומשחקים.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

שלום... חשבתי לקנות את המסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= והרזולוציה שלו היא 1920X1080 והשאלה שלי היא האם זו רזולציה נורמלית? כי בכל הביקורות שאני רואה למשחקים בודקים רק 1024X768, 1280X1024, 1690X1050, 1920X1200 זה אומר שבמשחקים אני לא אוכל להשתמש בצורה אופטימלית בכל הפיקסלים כי אין הגדרה כזו. לא? למשחקים עדיף לי מסך ברזולוציה של 1200X1080 או 1920X1200? אנ י יודע שזה תלוי במחיר ובכרטיס מסך והכל אבל מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  11. שלום לכולם לפני כ-3 שבועות התפרסמה במדור ביקורות כתבה על ה אזוס 221C היה לי LG1900R לפני ונמכר העניין הוא שכבר שבועיים וחצי אין את המסך לאף חנות באייבורי אמרו לי שהם לא מביאים אותו יותר במור לוי הוא מקוטלג כפריט חסר.מה שאומר שלא ידוע מתי מביאים אותו ןממש נמאס לי.רציץי המלצה על מסך טוב 22 אינץ עד 1700 שקל שיהיה טוב גם למשחקים בתודה מראש. מה ללכת על זה וזהו? SyncMaster 226BWוSamsung ואיך האזוס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598360 או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by Snirs69,

רכשתי את המסך והוא כבר אצלי בבית... זה Samsung 226BW עם פנל מסוג C. הייתי רוצה עזרה לגבי הכיול שלו כי ראיתי שיש כמה כיולים למסך הזה... הייתי רוצה לדעת איזה הכי טוב... בנוסף המסך גורם לי לכאבי ראש ועיניים.. מישהו יודע למה זה קורה ואם הבעיה היא בהגדרה מסויימת במסך?! בתודה מראש שניר :->

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות אותה בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? ( אני יודע שזה הגיוני שזה הרגיל אבל אני רוצה ליהיות בטוח ) בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה .

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש מסך LCD . אחרי שקראתי ביקורות מאמרים וסיקורים הבנתי שהכי כדאי לרכוש את ה-Samsung 226BW. השאלה שלי באיזה חנות ניתן למצוא אותו כי ב-ZAP אין שום חנות שמציעה למכירה את המסך הנ"ל. תודה לעוזרים .. נ.ב הנה מה שגרם לי ללכת דווקא עליו http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_1.shtml

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by fp581,

התקציב הוא 5,500 ש"ח, וגודל המסך הוא 26" וחובה HD!! חשבתי עליהם: LG 26LC2 LA26R51B Samsung הם טובים? או שיש יותר טוב במחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)

17. Started by CRYSMAN,

אני רוצה לקנות מסך 24 FULL HD שיחליף את ה19 שלי ואת הטלויזיה עכשיו ראיתי את שני המסכים האלה שהם במחיר די טוב רק ההבדל הוא שב240 הרזולוציה היא 1920X1200 ובשני 1920X1080 עכשיו הרזולוציה של השני נראת לי רחבה מדי זה נכון ? חוץ מזה איזה מהם עדיף בהתאם לדרישות שלי ? (מסך מחשב וטלויזיה - צפיה בסרטי HD מהמחשב (כרטיס מסך 9800GTX+) ואולי גם ממיר HD בעתיד בינתיים יש לי מעביר. חוץ מזה אני משחק גם במשחקים מרוצים כמו NFS וכו') ד"א - כשאני במחשב אני יושב די קרוב למסך, ויש לי עכשיו מסך 19 רחב הגודל יפריע לי ? ועוד משהו קטן - איך המסך 2433BW ? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by redead,

לפי מה שהבנתי הוא אמור לתמוך בFULL HD נכון?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. במהירויות של היום בין 2MS ל 5MS ל 8MS האם העין יכולה להבחין בהבדל.......(אני לא חושב שאפשר להבחין ...) ??? חברה אשמח אם תגיבו.....

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by אור*,

מה היא האחריות של ה 2408 DELL ? לאחר חודשים ארוכים ומיותרים שבהם לא הגיע הדגם החדש,הוא סוף סוף הגיע.. לפני הוצאה של 3200 שקל אני רוצה לדעת בדיוק מה האחריות שאני מקבל, הבנתי שהאחריות היא של המעבדה של דל ולא ממי שאני קונה ממנו. האם קיים איפה שהוא ברשת את כתב האחריות? לדוגמה נאמר לי שאין החלפה מפיקסל מת אחד אלה רק שניים שלוש. נאמר לי גם שאת אחריות הפרמיום שראיתי באתר של דל ניתן לקנות ישירות מדל ואני יקבל שירות רק בחו"ל... לפני הוצאה גדולה כל כך אני רוצה להיות בטוח שאני לא מדיי פזיז בקניית המסך הזה ולא TN 24 בחצי מחיר

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  21. היי Guys.. ידידה שלי עורכת גרפית בפוטושופ במקצועה מתכננת על מחשב חדש. ה-24" הם מעבר להשגתה, והשאלה היא על מה ללכת. אם בוחרים ב-19" איכותי כמו ה-VP930 או הסמסונג, אז מתפשרים על גודל המשטח עבודה הנרחב, שמאוד יעזור לה. אם הולכים על 22" כמו ה-Asus מהביקורת אז מתפשרים על זווית צפיה ודיוק הצבעים. באשר ל-20" רחב איכותי, יש עוד משהו מלבד הדל עם פאנל איכותי? הדל עדיין במלאי בכלל? כרגע היא עובדת נראה לי על 17 עם פאנל TN והיא מסתדרת... (אני זוכר שבהתחלה היא היתה בשוק מהשינוי של הצבעים בהתאם לזווית אבל היא התרגלה).

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  22. אני מחפש מסך הבעיה שהמבחר גדול מאוד אני צריך אותו למשחקים וסרטים חשוב שיתמוך ב HD ראיתי בבקירות באתר את ה ASUS MW221C השאלה אם הוא תומך ב HD והעניין אם הציפוי מסך קצת מלחיץ אותי עם תוכלו להמלית לי על מסך טוב לשימושים שלי.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD דק, 19 אינץ' ככל הנראה - התקציב הוא עד 1800.. ראיתי את המסך הבא - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 מה דעתכם עליו? הוא נראה יחסית לא רע.. מה המסך הכי טוב בתקציב? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  24. אקבל בימים הקרובים את המסך החדש (XEROX MX7 19W ) . מלבד בדיקת פיקסלים מתים ב- DPB ,על אילו בדיקות נוספות אתם ממליצים? יש מאמר או מדריך שתוכלו להפנות?הדרכה לצעדים ראשונים- תוכנה מתאימה,בדיקות מומלצות,כיול? אני מניח שאני לא הראשון ששואל,אולי כדאי לשים סטיקי? ערכתי חיפוש אבל ההצע של תוכנות הבדיקה גדול, וקצת התבלבלתי- במה לבחור ,בהנחה שאדע לקרוא את התוצאות... חיפשתי כאן: http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/testsoftware.html וגם כאן: http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html אז מה אתה עושה אחרי שחיברת את המסך החדש? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by alon2k2,

שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים