עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, אני צריך לקנות שני מסכים, אחד להורים ואחד בשבילי. להורים, מסך בלי דרישות מיוחדות, שימוש כללי, בעיקר אינטרנט, עדיין רוצה משהו יחסית איכותי. פה דווקא יש מסגרת תקציב, 1000-1500 ש"ח. העדפה ל-19 אינץ כי הבנתי שהוא יותר נוח לאנשים שאוהבים לקרוא הרבה.מסך 22 גם בא בחשבון אם יספק אותה נוחות קריאה. בשבילי, אז רוצה המלצה למסך 19 אינץ (מאותן הסיבות, ענייני רזולוציה, רוצה שלא יהיה ל י קטן מידי בקריאה של טקסט ) אני מתעסק בצילום (סטילס) אז חושב ללכת על האיזו S1932. יש אופציה מוצלחת יותר כשמדובר על מסכי 19 אינץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by Clicker7,

כמו בכותרת לפני כשנה קניתי 940B החזרתי אותו לא מזמן למימוש אחריות.. ובמקומו קילתי 930BF אז מה כדי להישאר אם ה930BF או להחליף ב940B ?? הדבר היחידי שמפריעהלי (אבל גם לא ממש) שב930BF אין PIVOT

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by yz101,

לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  4. השימושים שלי למסך הם ממוצעים ומשלבים הרבה אינטרנט ,קצת סרטים ומשחקים. האם דגם אחר של אסוס? או אולי דגם אחר מאלו שהשתתפו בביקורת? שמתי לב שגם מחירו של ה LG ירד פלאים בשבועיים האחרונים ויש עליו תחרות בין הרשתות שמפרסמות בידיעות אחרונות. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  5. בעקרון השימושים הם אינטרנט EBOOKS IRC סרטים וקצת משחקים. אולי אחרי כמה זמן אקנה מסך נוסף באותו גודל שיהיה כפול אם זה חשוב ואלא אם כן יש סיבה רצינית (פחות ארטיפקטים \ טשטושים ) עדיף להשאר באזור ה1000 (מה שחשוב שהתמונה תהייה חדה ז"א בלי הקטע שטקסט בלי CT נהייה מטושטש באופן מגעיל ועם מין הילה מסביב וכו') נראה לי גם DPI גבוהה מדי לא חשוב . ושיהיה רחב כמובן בקיצור מה שהכי חשוב זה אמינות כבר היו לי הרבה כאבי ראש עם מסכים ואני לא רוצה להרגיש תקוע... בקשה מיוחדת היא שאפשר יהיה להוריד את הבהירות במסך באופן סביר\גמיש ושלא יהיה מאוד בוהר (יש לי מעין חרא בעיניים קוראים לזה floaters וזה נראה כשיש אור חזק ומפריע להתרכז ) הכרטיס מסך שזה יתחבר אליו זה נראה הHD4770 או HD4870 תלוי מאוד ,…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  6. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by avihai007,

שלום, כבר כמעט וקניתי את המסך SONY x95f, ואז חשבתי אולי בכל זאת ללכת על איזה מסך CRT טוב, מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, משחקים סרטים וכו'. בעיקר מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי, פחות כל השאר(נוחות,יופי). התקציב שלי הוא באיזור ה-1500+- מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  8. שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  9. שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.

10. Started by אביטלתל,

התלבטות מסך מחשב אני עובדת עם שני מסכים השימוש הוא ביתי רגיל + צפייה בסרטים מסך עיקרי - DELL 2209WA שנמצא אצלי כבר 10 שנים לפחות אבל הפסיק לתפקד לצערי הרב המסך נדלק ל2 שניות ואז נכבה, האם יש דרך לתקן ? מסך נוסף - מסך 22" של lenovo האם יש דגם שנחשב יורש של DELL 2209WA ? שמתי לב להמלצות על הדגמים הבאים Dell U2417H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=927376 Dell SE2219H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1002563 Dell P2319H https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=996519 תקציב - עד 1000 ש"ח אשמח להמלצות

11. Started by harel_22,

מהי החברה הטובה ביותר למסכי LCD ? האם Nu Tech או Samsung או אולי LG או חברה אחרת

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  12. אבקש המלצה למסך לגיימר אשמח להמלצות למסך האולטמטבי...... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by David34,

בבאג הכריזו על שבוע ללא מע"מ שווה להיכנס ולראות .בחלק מהמסכים כמו ה-971P הם כעת הזולים ביותר ]לפי זאפ[

14. Started by snir0,

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מסך חדש ושאלתי היא: מדוע מסך CRT 19 מציג רזולוציות גבוהות במיוחד יותר מ- 1024*1280 שזה חשוב במשחקים( תקנו אותי אם אני טועה) ואילו ה-LCD 19 תומך עד רזולומיה של 1024*1280 ואז כרטיסי המסך המתקדמים לא יוכלו לבוא לידי ביטוי, ובכל זאת גיימרים ממשיכים לקנות LCD? אני מתלבט בין CRT ל-LCD..... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by zilbermm,

חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  16. היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  17. אני צריך לקנות מסך 22" נוסף שישמש לתכנות רוב שעות היום סביב ה1500 ש"ח (רצוי פחות אבל העיניים חשובות יותר). כיום אני עובד עם LG 226WTQ, וסה"כ אני מרוצה ממנו, למרות שהבנתי שיש לו כבר מחליף. עברתי על תרדים אבל לא הצלחתי להבין מי כדאי מהחדשים... יש למישהו המלצה?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by alonz1,

אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by screen,

שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  20. שלום לכולם, קראתי וחקרתי על מסכים, קראתי את 2 כתבות הביקורות שהכינו כאן באתר במיוחד על מסכים 19 אינץ'. הסתכלתי גם בנוסף על מסכי ViewSonic(שהתפלאתי שהם לא מופיעים בביקורות) אני עדיין לא מצליח להחליט על מסך איכותי מתאים.... הנה הקריטוריונים: - תקציב עד 1500 ש"ח - גודל 19 אינץ' - שמושים: עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות. (ללא משחקים !) מה אתם ממליצים לי ביותר שיהיה איכותי ומתאים לדרישות השימוש שציינתי כאן ? ללא מריחות, בעל צבעים טובים וכו'.... תודה ! :-\

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  21. ^^^ מי יותר טוב ..?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  22. האם המסך MAG a1937W ניגודיות: 1:3000 2MS עדיף על LG 1953TR הניתונים אשמח לתשובה בהקדם...

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by pergola,

מסך ב1800- 2100 איזה הכי מומלץ תמיד המליצו פה על LG L1970HR 2ms DVI אבל בזמן האחרון ראיתי שהרבה מתלוננים על הצבעים וההתאמה של האור והבהירות במסך הזה או משהו כזה.. אז איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה המחבש מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. גיימר=]

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by unwiZz,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות מסך מחשב LG בגודל 34 אינץ' בעקבות ביקורות שקראתי באינטרנט. ואני שם לב שיש 3 גירסאות עיקריות: ה34WN650-W, הGL750-B, והWN80C-B, כאשר בין שלושתם יש הבדלי מחיר משמעותיים: ה-650 ב-1600~ ה-750 ב-2500~ ה-80 ב-3500~ אני במקצועי מתכנת, אבל גם פה ושם אני גם נהנה לשחק במשחקים, ואני מחפש מסך שיהיה הכי טוב בVALUE PER MONEY בעיקר. כמובן שאני נוטה ל650. מה ההבדלים המשמעותיים בין הגרסאות? והאם כדאי לי ללכת באמת על ה650? תודה מראש!

25. Started by big mam@,

שאלה ראשונה- עשיתי קנייה טובה לדעתכם? שאלה שנייה- מה הקצב רענון שמומלץ למסכי lcd. יש 60-75HZ

• 10 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים