מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עזרו לי פה לבנות מפרט למחשב אבל אני רוצה להיות סגור על המסך זה המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446577.0 רציתי לדעת מה אתם אומרים מה כדאי לקנות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, אני מחפש שני מסכים: 1. מסך איכותי, בסביבות 22", לעריכת תמונות בפוטושופ ראיתי שכולם ממליצים כאן על U2212HM. מבחינת איכות תמונה יש משהו טוב יותר? 2. מסך לאנשים מבוגרים, השימוש יהיה מועט ורק לגלישה. אני לא בטוח אבל אם הרזולוציה תהיה נמוכה זה לא אומר אותיות גדולות יותר? מחפש best value for money
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממ אני מחפש מסך כמה שיותר גדול (המעבר לLCD נובע מבעיות עיניים / קרינה של CRT), אך גם איכותי (די מתנגד לפאנל TN). השימושים שלי במחשב הם 60% עבודה עם טקסטים (אינטרנט / איסיקיו וכל אלה), 20% צפיה בסרטים (חלק 3:4 חלק 16:9 - עוד לא החלטתי על מה ללכת) ו-20% משחקים (יריות מגוף ראשון בעיקר - Crysis/COD4/Medal of Honor, וגם NFS וכאלה). בנוסף אני גם משתמש בפוטושופ, ועורך וידאו. אזז אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך עד 300$ (עדיף כמה שפחות). אני גר בארה"ב ככה שהמלצות מאתרים כמו NewEgg / ZipZoomFly / Amazon או אפילו Ebay יתקבלו בברכה. תודה רבה, פיטר
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המסך מיועד לילדה בבית ספר יסודי, כל השימושים הם אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים פשוטים. הייתי רוצה לדעת איך המסך בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בשעה טובה התחדשתי עם T220P, בינתיים תמונה מדהימה לדעתי ואני בהחלט מרוצה ממנו. כאשר אני פותח תמונות עם הwindows photo gallery, צבע התמונות הופך להיות עם גוון חום יותר, כאילו שמו עלייהן פילטר, בתוכנות אחרות התמונות מוצגות בצבעים הרגילים שלהם. איך אני עושה שגם הwindows photo gallery יציג לי את התמונות בצבעים המקוריים שלהם? אשמח אם מישהו יעזור לי, יום טוב וחג-שמח, ברק בן-דרור
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום , קניתי את ה- DELL 2407 וסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה אבל אני רוצה 3 נקודות לא יודע עם שחורות עקב המסך או לכלוך . איך אני מזהה נקודות שחורות( פקסלים שרופים) של על המסך ? אילו חומרי ניקוי בטיחותיים מותר להשתמש והאם OFFICE DEPOT מוכרים את זה
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני 3 ימים ואני מרגיש שהוא בוהק לי מידי חזק מידי לעיניים מה אפשר לעשות בשביל שיהיה יותר נעים לעיניים?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך שבנידון, ורציתי לדעת איזה פאנל יש לו. אני מכיר 2 אתרים שבהם ניתן לבדוק סוג הפאנל של מסך מסויים, אך ב-http://www.flatpanels.dk/panels.php רשום שיש לסמך פאנל TN, אך באתר http://www.prad.de/en/ רשום כי יש לו מסך s-ips. מישהו יכול לתת לי תשובה ודאית בנושא?
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מזמין מסך, וההתלבטות הגיעה ל- 3 מסכים הנ"ל. אני תמליצו לי איזה מסך מתוך אלה הכי כדאי. אגב, השימושים העיקריים במסך יהיו גלישה + OFFICE + צפייה סרטים + קצת משחקים.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
הינה המסך: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3127&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& איך הוא ? טוב למשחקים ? ומה עדיף למשחקים 3:4 או 16:9 ? ועוד שאלה שפחות קשורה>_ כרטיס מסך מסוג 8800GT יריץ על רזולוציה כזאת 1680X1050 יריץ משחקים חלק על ההגדרות הכי טובות ורזולוציה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה לאחר המלצות בפורום קניתי את המסך 971P של סמסונג. מסך מעולה להכל פרט למשחקים.. רואים מעולה במשחקים עד הרגע שבוא מזיזים את העכבר בג"נרלס או מוסרים מסירות ארוכות בפיפא. ואז רואים איזה צריבה רצינית במסך שהורגת לכם את העינים . ככה שכל מי שחושב על המסך הזה לצורך משחק שיוותר. עיקרון מחר אני מדבר עם החברה על ההחזרה של המסך כי הם הבטיחו שהוא יהיה טוב למשחקים. קניתי מרואים עולם ,נראים אחלה חברה. בקיצור אני צריך מסך אחר 19 לא משנה לי רחב או לא. שתהיה בו חדות בערך כמו הסמסונג או יותר טובה ושיהיה מעולה למשחקים עם פאנל איכותי. כמובן שאני אצטרך אותו ללימודים בעוד שנה וחצי ככה אז שיהיה טוב לטווח ארוך.. טווח המחירים עד 1900 . ומה דעתכם על המסך : NEC LCD MultiSync 19" 1970NXP
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כיצד גורמים למסך להתהפך אוטומטית כאשר אני מסובב אותו? אני תחת VISTA x64 עם כ.מסך 8800 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
קיבלתי אותו, אני מרוצה רצח, כמובן עם פנאל S-IPS ודגם A04 רק יש לי שאלה, יש דרך קלה יותר לעשות את ה90 מעלות ע"י תוכנה או קליק ? כי אין לי כוח כל הזמן להיכנס להגדרות ולשנות...
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך לחברה שלי, היא מתעסקת בעיקר בגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') עכשיו הבנתי שלWFP יש כמה גרסאות וכמה תתי דגמים שחלקם מאכזבים. רציתי לדעת מה המשמעות של כל סדרה ובעיקר של A04 שמצאתי אותה מצויינת בדגם באחת החנויות ברשת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות אותה בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? ( אני יודע שזה הגיוני שזה הרגיל אבל אני רוצה ליהיות בטוח ) בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה .
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה פאנלים למסך הספציפי הזה וגם כל מיני מודלים ואחריות ופיקסלים והכל אז בתכלס איפה הכי שווה לרכוש אותו? באזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איזה פאנל יש למסך Dell 1907FP? (TN,IPS,PVA) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15474 תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-