מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
ייעוד המסך : גיימינג / סרטים. אני מחזיק בכרטיס מסך : nvidia geforce 275gtx יחסית ישן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
Asus TUF vg279q1a 27" ips fhd freesync 165mhz 1ms mprt 1300שח שווה?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך LCD למחשב, שימוש בעיקר משחקים (סרטים, אינטרנט...) אני מחפש 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך 19 אינץ LG R 1900 רציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו את האקסבוקס,ואם וכאשר אני אחבר אותו למסך אני אקבל איכות טובה?זאת אומרת הגראפיקה המקסימאלית שהוא יכול להוציא הוא יוציא?של 720 P? תודה
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
ה 22 של benq וככה"נ גם של dell הם מתוצרת של chimei, מלבד שיקול של אחריות, האם יש הבדל באיכות המסך?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-4.html
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה דחופה לקניה השבוע ומתלבט בין מסך למגוון שמושים משרדיים - טקסט, אינטרנט וכו , סרטים וגרפיקה ביתית קלה. לי בעיקר חשוב דיוק הצבעים ותמונה טובה ככל האפשר במגבלות המחיר ראיתי ים של מידע ושום דבר לא חד וברור. מתלבט בין 2284 - LG סמסונג 220 או 2253 מה ההבדלים בין 220 ל - 2253 והאם שווה להשקיע על 220 חוץ מהעצוב. יש הבדל טכני באיכות חוץ מהנגודיות ? ואיך ה LG לעומת הסמסונג אודה על תשובה חדה וממוקדת ומה הכי כדאי תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה פאנלים למסך הספציפי הזה וגם כל מיני מודלים ואחריות ופיקסלים והכל אז בתכלס איפה הכי שווה לרכוש אותו? באזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GWLTW42DV
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי. בקרוב אני קונה מסך, 95f של סוני, מאוד מטריד אותי שיש הפרש כל גדול במחירים. בחנות הכי זולה: 1,485 ש"ח נכון לרגע זה. בחנות הכי יקרה: 1,779 ש"ח נכון לרגע זה. מה גורם להפרש כה גדול? אולי המסך שאני יקבל בחנות הזולה הוא לא המקורי אלא חידוש? כזה שהתקלקל ותיקנו אותו? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 זה הקישור אגב, איפה אתם ממליצים לקנות?
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שיחקתי אתמול ברידיק ושיצאתי מהמשחק הוא היה נורא בהיר ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום חיביתי את המסך לכמה זמן וכלום חיביתי את המחשב לגמרי ואז הדלקתי אז זה היסתדר, מוזר למה זה קורה? הבהירות הזאתי? ורק במסך רידיק זה קורה... שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הראיה של ההורים שלי כבר לא מה שהייתה פעם, והם מתלוננים שקשה להם לקרוא פונטים קטנים וכו'. אני מחפש להרכיב להם מערכת מחשב חדשה שתהיה מאד נוחה. מקריאת המאמרים בפורום הבנתי ש19' זה המסך עם גודל נקודה הכי גדול. בנוסף הבנתי שבVISTA יש מנגון להגדלת הDPI אבל שגם באמת עובד לעומת XP. השימוש העיקרי של המסך הוא לסרטים וקריאת טקסטים. אני מחפש לדעת באיזה גודל לחפש (נגיד 24 עם DPI גדול יותר עדיף על 19)? התקציב די גדול. בואו נגיד שעד 8K זה מתקבל על הדעת אבל מוכן לחרוג עד ל10K למשהו מדהים. לא ממש חשוב לי עם המסך לא טוב למשחקים וREFRESH RATE וכאלה, רק מה יהיה הכי נוח לטקסטים וסביר לסרטים.
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2631&Pname=LG בעיקרון הוא הולך לפעול ביחד עם GTS 8800, הוא בסדר למשחקים? תגיבו כמה שיותר מהר בבקשה כי אני מעוניין להזמין את המחשב כבר... תודה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איך המסך הבא בשביל משחקים Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה. השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית משדרגת את מותג ה-TUF שלה עם שלושה מסכי גיימינג נוספים - שניים מהם בעלי קצב רענון שעוד לא פגשנו דומה לו בקטגוריה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. יש לי screen tearing (פס באמצע מסך) כשאני מנגן סרטוני youtube וגם בnetflix. היתה לי בעיה דומה בניגון סרטים לוקאליים (במחשב עצמו) ב75 הרץ אבל זה נעלם עם מעבר ל60 הרץ. עכשיו יש לי בעיה דומה ב60 הרץ רק עם סרטונים וסרטים בסטרימינג מהרשת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכוון בזמן הקרוב לעשות שידרוגים קטנים אני מחליף כרטיס מסך ל 260GTX או 4870 וכמובן בהתאם אני צריך מסך עקב המחירים הדיי נמוכים של המסכים אז אני צריך 22 אינץ לא ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=2253BW&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE איך זה? יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-