מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב בגודל של 20 או 19 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח הנה 2 דגמים שבעיקר אהבתי ונראים לי טובים אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה מבינהם טוב יותר או בכלל תמליצו על מסך מחשב אחר מומלץ יותר מאלה בתווך המחירים האלה הדגם הראשון W1952TQ LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/W1952TQ.jhtml והדגם השני L207WT LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/l207wt_1_6.jhtml המסך הולך לשמשללימודים סרטים וחשוב מאוד שהמסך יתאים למשחקים אולי יש מסך MVA במחיר הזה? תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי הרגע עם נציג החנות לגבי 2407WFP והוא אמר לי שבניגוד למה שהיה קודם כבר לא מחליפים מפיקסל אחד שרוף אלא רק מ- 2 וגם המשלוח חינם שהיה בעבר לחברי הפורום מבוטל וכעת נאלץ לשלם כמו כולם 50 ש"ח לשליח UPS (והרי אף אחד נורמלי לא שולח מסך בטח לא כזה יקר דרך הדואר) האם תופסים תחת? האם סתם נציג לא נחמד או לא מעודכן? אולי סתם מבאסים ואם כן חבל
-
- 47 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוב מחפש מסך לעבודה שותפת ומשחקימ מסך 19 אינץ' רגיל כרטיס מסך 9600gt לוח אמ giga p35-ds3l תקציב 1000-1300 בלי לחרוג
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לשאול פעם בתוך שירשור אחר אבל לא ענו אז אני אשאל בניפרד.תמיד ממליצים על מסכים של כל אחת מהן בנפרד ואני לפחות קיבלתי את הרושם ואני לא יודע אם אני טועה שאלו שתי חברות נפרדות לחלוטין. לא מזמן ראיתי באתר העולמי והרשמי של דל שמוצגים גם מסכים של NEC רציתי לדעת אז מה הקשר בין החברות אם מישהו יודע או למה ומצגים שם מסכים של שתי החברות יחד? http://accessories.us.dell.com/sna/category.aspx?c=us&category_id=5792&cs=19&l=en&s=dhs
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך 2243BW. שמעתי שקיימת תוכנה שמבצעת בדיקה של פיקסלים למסך (בדיקה שלוקחת כ - 20 דקות +/-) רציתי לדעת באיזו תוכנה מדובר ואילו ממצאים התוכנה מביאה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן לצערי הגדול, פרצו לנו לבית לא מזמן וגנבו לי את המסך LCD :-[ אז לאחר שהתגברתי על הטראומה, החלטתי שהגיע הזמן להוציא את הארנק ולקנות מסך חדש. אני עושה בעיקר עבודה משרדית, קורא הרבה חומר, מתעסק באינטרנט ובתוכנות פשוטות. אני יושב הרבה שעות מול המחשב, אז חשוב לי מסך בריא לעיניים. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, אפשר לחרוג אם צריך. ערכתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו עדכני מספיק כדי להסתמך עליו. אשמח לקבל עצות בתודה, עדן
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל מכאן : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19w2mssite ורציתי לשאול אם הוא שווה קנייה? איך החברה בשוק,אמינה/לא אמינה ? תודה לעזורים מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניים לקנות מסך מחשב (גם למשחקים ולסרטים) שישמש אותי גם כטלויזיה, דרך ממיר של יס. התקציב הוא 2000 ש"ח. לאחר שיטוט ברשת יצאתי יותר מבולבל ממה שהייתי לפני, יש לפני את האופציות הבאות: א. קניה של מסך שכולל גם יציאת DVI וגם RCA\S-VIDEO לפי מה שהבנתי המסכית האלה יקרים במחיר ונמוכים בביצועים (האם איכות הצפיה בטלויזיה באמת כ"כ ירודה שאי אפשר להסתכל?). ב. קניה של מסך איכותי + כ.טלויזיה - אני חושש מסירבול בתפעול והצורך במחשב דלוק. ג. קניה של מסך איכותי + מכשיר כדוגמת המכשיר שמצורף בלינק הנ"ל - |http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7706&CatCode=90 - במקרה הזה אני חושש מאיכות המוצר ומפחד לזרוק כסף לפח על מוצר שלא יספק את הסחורה וגם אני לא מבין כיצד יעבוד ה…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" שישמש בעיקר למשחקים(מהיר) וגם הרבה גלישה(איכות טקסט). אני רוצה מסך עם איכות צבעים טובה וניקודיות טובה. התקציב-1800ש"ח... תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי מסך של asus vw193d 19 wide 5ms lcd האם המסך טוב ? רוצה חוות דעת על המסך מי שמכיר או שיש לו אני ישמח תודה רבה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-