מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
במפרט היה כתוב intel 950 upto192 עכשיו שקיבלתי את המחשב אני רואה שכתוב ככה Intel® 82945G Express Chipset Family זה אותו כרטיס או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים. יש לי מחשב מעולה וחדש, הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX ככה ש 24 יהיה מנוצל. מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים. המסך הראשון: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463 המסך השני: ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435 תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לסרטים ועבודה משרדית בעיקר וקצת למשחקים בגודל 19" ומעלה במחיר 1000-1100 ¤ מה שחשוב, זה שיהיו צבעים טובים ועדיף רחב. זמן תגובה לא כל כך חשוב. אני יודעה שה-Samsung SyncMaster 932B הוא טוב מאוד, אבל הייתי רוצה רחב ו-20 או 22 תודה
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מסך LCD 19 אינץ', רחב או לא רחב, זה לא משנה, בעיקר למשחקים, אך לא רק. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני קונה איתו מסך 22" עכשיו יש שני מסכי ASUS שאני מתלבט ביניהם: 1. מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD ¤1393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51434 2. מסך מחשב Asus 22" VK222U 2ms LCD ¤1171 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51435 השאלה שלי היא האם יש הבדל מהותי בין השניים שאני ירגיש ששווה את ה-200 שקל האלה? וגם ליותר זול יש מצלמת אינטרנט מובנית שזה די מתאים לי כי אני לא רוצה להשקיע עוד במצלמה. אז מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך samsung 731bf ואני מאוד מרוצה ממנו, גם בסרטים גם במשחקים וגם סתם בגלישה באינטרנט אבל אליה וקוץ בה, המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 6600GT ומשום מה חלק מפונקציות הכיוונון של המסך אינן עובדות כמו ה-auto adjustment ועוד אם מישהו ניתקל בבעיות מסוג זה ויודע מה הפתרון, אני מאוד אודה לו מיותר לצייין בי המסך הוא חדש כמעט לחלוטין וכי אם זו בעיה בחומרת המסך אני יכול להחליפו בקלות אבל אם זו בעיה מינורית אני אשמח לתקן אותה בעצמי במקום לרוץ לחנות ולחכות שיגיע מסך אחר תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת לפני כשנה קניתי 940B החזרתי אותו לא מזמן למימוש אחריות.. ובמקומו קילתי 930BF אז מה כדי להישאר אם ה930BF או להחליף ב940B ?? הדבר היחידי שמפריעהלי (אבל גם לא ממש) שב930BF אין PIVOT
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
באיזה חיבור עדיף לחבר את ה U2410 שלי, בכבל DVI או כבל HDMI? בדיוק קיבלתי את המחשב שהזמנתי עם כרטיס מסך SAPPHIRE HD6950, מה ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים, סרטים ובכלליות?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט וקניתי את המסך SONY x95f, ואז חשבתי אולי בכל זאת ללכת על איזה מסך CRT טוב, מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, משחקים סרטים וכו'. בעיקר מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי, פחות כל השאר(נוחות,יופי). התקציב שלי הוא באיזור ה-1500+- מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ובכן המסך אכן נהדר למרות שקשה להתרגל למסך LCD אחרי הCRT שהיה לי אבל אני מניח שהעיניים צריכות להתרגל.מה שרציתי לדעת באיזה רזולוציה רואים הכי ברור גם את הטקסט וגם את התמונה ובאיזה קצב רענון מומלץ להשתמש? מה שלי מפריע אישית הוא שהטקסט מטושטש לי קצת .בעזרת מה ניתן לחדד כמה שאפשר את הטקסט והאם יש תוכנות שעוזרות לעניין. בתודה גל
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
במסכי CRT עושים SMAGNETIZ (הרעד הזה שמרענן את המסך) בLCD יש צורך/אפשרות לעשות?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום... חשבתי לקנות את המסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= והרזולוציה שלו היא 1920X1080 והשאלה שלי היא האם זו רזולציה נורמלית? כי בכל הביקורות שאני רואה למשחקים בודקים רק 1024X768, 1280X1024, 1690X1050, 1920X1200 זה אומר שבמשחקים אני לא אוכל להשתמש בצורה אופטימלית בכל הפיקסלים כי אין הגדרה כזו. לא? למשחקים עדיף לי מסך ברזולוציה של 1200X1080 או 1920X1200? אנ י יודע שזה תלוי במחיר ובכרטיס מסך והכל אבל מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
-
אהלן. יש לי screen tearing (פס באמצע מסך) כשאני מנגן סרטוני youtube וגם בnetflix. היתה לי בעיה דומה בניגון סרטים לוקאליים (במחשב עצמו) ב75 הרץ אבל זה נעלם עם מעבר ל60 הרץ. עכשיו יש לי בעיה דומה ב60 הרץ רק עם סרטונים וסרטים בסטרימינג מהרשת. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הצג Dell 2407WFP-HC, בו יש רכזת USB 2.0. כשאני מחבר את הצג למחשב עם כבל usb אני מקבל הודעה שזה יכול לעבוד מהר יותר אם אני אחבר לתקע usb2, למרות שזה התקע שיש לי במחשב. יש למישהו רעיון מה הסיבה לכך? אגב, לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה כי מדובר ברכזת USB, או בפורום של מסכי המחשב כי הרכזת משולבת בצג... תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-