מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
טוב חבר'ה!! בשעה טובה, מוצלחת ומושלמת! לאחר הזמנת המסך ביום ראשון, הגעתו ביום שני, ו3 ימי המתנה רכשתי לפני כשעה קלה (ועוד חצי שעה) את ה2007WFP. תאמינו לי שאחרי המון סבלנות, ייסורים, כאבים, קריזות. זה השתלם!! קיבלתי בול מה שרציתי ואפילו יותר / הופתעתי לטובה: מסך 20'' , מסך רחב, מחנות קרובה ואמינה (פנדה סניף ב"ש, חצי שעה נסיעה ברכב עשינו את זה מדימונה, אין צורך להזמין מרחוק/לסוע ולהיטרטר לת"א וגם אז למסך הרגיל), פאנל S-IPS, וכבונוס אין לי פיקסל/ים שרוף/ים ואין זליגת אור שנראת לעין. (וכמובן מסך עם כל החיבורים המיוחדים: רכזת USB עם 4 חיבורי USB, חיבור קומפוסיט, חיבור S-וידאו). המסך נרכש מפנדה מחשבים, סניף ב"ש. איש קשר - אמיל - בנאדם זהב. המסך לא היה במלאי של הסניף, ואמ…
-
- 62 תגובות
- 5k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות בסביבות המחיר הזה (1200 ש"ח) שיהיה 20 אינץ', ושיהיה רחב עדיף כמובן, או שעדיף לקנות מסך 19 אינץ' עם תפקוד הרבה יותר טוב, אני לא ממש מבין בזה אז.. תודה רבה רבה לעוזרים, יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בעבר הועלתה יוזמה ברוכה דרך פורום זה, לרכישה מרוכזת של מסכי DELL. יוזמה זו כקבוצה הקנתה תעריף זול יותר לרכישת המסך מאשר ברכישה פרטית, אך גולת הכותרת היתה התחיבות לקבלת מסכים עם פאנל איכותי ו- 0 פיקסלים שרופים. מזכרוני אחד מחברי הפורום ביצע בדיקה לכל המסכים בבית העסק טרם העברתם לרוכשים (בהסכמה של בית העסק כמובן). לעניות דעתי המכשול העיקרי בהוצאה לפעול של יוזמה כזאת היא לאתר את האחד שיודע ומוכן לבצע את הבדיקה במעבדה. מקריאה בפורום עולה כי מסכים אלו מאוד מאוד איכותים ובעלי ביקוש רב, אך מחירם היקר והמדיניות בנוגע לפיקסלים שרופים מונעים רכישתם(כך זה אצלי בכל אופן). באפשרותי לבצע את איתור בית העסק שיסכים לבדיקה הנ"ל ולמחיר הוגן, אך לא אוכל לבצע את הבדיקה ש…
-
- 73 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מרוצה מהמסך אבל רציתי לדעת איך אפשר להפיק ממנו אפילו עוד יותר... מה ההגדרות האופטימליות מבחינת בהירות וכל הדברים שמסביב תודה.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
המסכים ישמשו לעבודה ממושכת מול המחשב לכן אני מעוניין בכאלו עם פאנל איכותי. שאר השימושים במחשב זניחים. ראיתי את מסכי 19" המומלצים בפורום, הבדלי המחירים גדולים מאוד - עד 3300 ש"ח הבדל ל-4 מסכים (971p מול s1931-sh). השאלה עד כמה שווה השקעת הסכום הנוסף במקרה שלי. פרט לאלו יש עוד מסכים מומלצים? אם אפשר התייחסותכם גם לגודל המסגרת של המסך כלומר עובי החלק שיחבר מסך למסך. האם יש אופציות משתלמות יותר מ-4 מסכי 19" שיתנו לי את אותו שטח עבודה?? האם ידוע לכם על חנות אמינה שגם תתן הנחה נורמלית על קניית 4 מסכים במזומן? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שולחן כזה של איקאה שיש לו גם כמה מדפים ויש כזה פינה- תא שכזה שבו נכנס המסך מחשב. המקום הנתון של 45*50 ששם יושב לי כרגע המסך CRT שתופס את כל המשטח מבחינת עומק וגובה כמעט לגמרי כי כעיקרון אמור להיות שם LCD. רציתי לדעת אם בשטח הזה אני אוכל להכניס מסך LCD 22 אינטש' שאני מתכנן לקנות בקרוב ואתייעץ על כך בת'רד חדש אחר יותר מאוחר. רציתי לדעת אם 22 יכנס ואם לא אז איזה גודל אני יכול להכניס במלבן בגודל הנ"ל- עדיפות לכמה שיותר גדול! הרבה תודה רבה על העזרה כי הידע שלי בתחום וכו' יחסית דל..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם...מרוב ביקורות אני לגמרי מבולבל: האם מישהו מסוגל להסביר מה השוני בין דגמי המסכים 22"של אסוס: VW222S , VK222U , VW222U ו MW221C מי הכי מומלץ לשימושי עבודה -טקסט, מישחקים מהירים וכבדים וגלישה?? האם ההבדלים מצדיקים תוספת של 200-300 ש"ח? -סה"כ כולם בערך באותה רמת מחיר..של ~1500 ש"ח המחשב יהיה עם Q6700 ב OC ןכניראה CF של 4850... ד"א קראתי שיש גם מסכים של SAMSUNG ו DELL בסביבות המחיר הזה....האם האסוס יעשה את העבודה או מומלץ משהו אחר ?? בבקשה תנו עצה... :s05: תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ברשותי המסך 2407WFP.. ולפעמים כשאני רואה סרטים (והמחשב הזה נועד במיוחד לסרטים) אז הצבעים והבהירות הם לא מי יודע מה. אני מסרב להאמין שהמסך הזה מראה לי שחור כ"כ בהיר, כשאני מכבה את המסך יש כבר שחור יותר שחור. אני פשוט לא רואה סרטים באיכות שלהם, אני תמיד יראה סרט באיכות מעט פחות טובה ממה שהוא יכול להציע. יש לי כמה סרטים באיכות של HD.. ספציפית 720P וניתן לראות בבירור פסים ונקודות על המסך... הוא לא מצליח להציג את זה בצורה נאותה. וזהו, רק שתי הבעיות הנ"ל. צבעים/בהירות... ו-HD. דרך אגב, ניסיתי דרך תוכנה וניסיתי דרך המסך עצמו להוריד את הבהירות וכל מיני דברים כאלו, אבל זה גם לא נח כי לפעמים אני גולש באינטרנט- שם יותר נח שזה בהיר, ולפעמים רואה סרטים. ולפעמים בסרטים יש סצנות חשוכו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קיבלתי את המסך לא מזמן (מעולה ד"א), סידרתי את הבהירות והניגודיות כמה שיוציא לי פחות את העיניים בטקסט, אבל מידי פעם זה קופץ אני לא יודע למה נגיד רגע אחד אני גולש באתר ואז הבהירות הופכת להיות גדולה מאוד. והבהירות לא עולה בתפריט שבמסך. וכשזה במצב הזה אם אני מנסה להעלות או להוריד את הבהירות זה לא משנה (אלא אם אני יורד מ10 ואז פשוט זה נהיה כחול מוזר...) יש עצות? נ.ב איך אני מפעיל את הOVERDRIVE?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מסך LCD PILOT 32" ויש בו חיבור HDMI וגם VGA כולל תמיכה בHD... הבעיה היא כזו כשאני מחבר את המחשב בHDMI ב720P אז אני מקבל תמונה חדה יותר מידי בצורה מגזמת עד שאני יכול להבחין בצללים.. אבל כשאני מחבר ב VGA באותה רזולוציה 1280- 720 אני מקבל תמונה ממש חדה נקיה וטובה.. מוזר לא?? יש לכם מושג למה? שיחקתי אין ספור בהגדרות של הכרטיס ושל המסך אבל ממש כלום.. מדובר בכרטיס מסך 8600GT וכבל DVI TO HDMI !! (מפרט של חלקי המחשב בצד מפרט 2)
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מסך 20 אינץ טוב ב1000-1500 שקל רק שלא היה dell
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
למשחקים \ סרטי HD - חשוב שלא יהיה פאנל כמו TN ושלא יהיו בעיות זוית ראייה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעדיף פנל איכותי (לא TN) האם עדיף מסך 2007 של DELL למשל או להשקיע יותר עבור מסך 24" העבודה היא בעיקר עם TEXT תוכנות שונות לא גרפיקה, לא עריכת ווידאו, משחקים אולי.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצד אחד כולם אומרים שהנפוץ ביותר והכדאי ביותר זה ה LG או ה Samsung 226 אבל מצד שני בביקורת שלכם מבין איזה 9000 מסכים אומרים שהם מאכזבים וגרועים ודווקא המליצו על asus אבל הבנתי כבר של asus יש סדרה חדשה. אז מישו יכול בבקשה להמליץ לי על מסך 22 אינצ' תקציב ממוצע 1700 שקל (אפשרות לסטיות קלות) שימוש - בעיקר אינטרנט ועבודה מרובה מול המחשב. וגם צפיה בסדרות וסרטים... כ. מסך על המחשב כרגע אם זה קשור GeForce 7900Gs. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אם אני רוצה לחבר מחשב נייד למסך מחשב, ואני צריך להשתמש במתאם VGA לDVI: 1. איך תהיה האיכות? 2. הרזולוציה תהיה טבעית או תמרח? 3. איך בעצם זה עושה את ההמרה? הרי VGA זה אנלוגי וDVI זה דיגיטלי... אני מדבר על מתאם כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8312 תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-