עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by scylla,

שלום לכולם, קיבלתי מסך 22" - 2243BW של סמסונג. כמה שאלות: 1.מה הרזולוציה הטבעית שלו? 2. איך אני עובר למצב PIVOT? 3. איך אני מגדיר לאקספלורר לפתוח שני חלונות אחד ליד השני?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by royossef,

האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by Eli_1982,

שלום, רציתי לדעת אם DELL מתכננים להוציא בקרוב מחליף למסך 2408WFP. ז"א מסך 24 אינטש עם פאנל איכותי (לא TN).

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by avio15,

אני רוצה לקנות מסך 19 בסביבות ה1500 ש"ח נתקלתי בדגמים האלו: LG L1970HR http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956 LG L196WTQhttp://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577957 LG L1900Rhttp://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 ועכשיו אני כבר בבעיה לא יודע מה לבחור...המסך מיועד למשחקים וסרטים מישהו יכול לעזור לי להחליט?

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  5. הוא עדיף על ה DELL 2007WFP ? זה נכון כל הדיבורים על ביצועים מדהימים ?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  6. <כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by unwiZz,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות מסך מחשב LG בגודל 34 אינץ' בעקבות ביקורות שקראתי באינטרנט. ואני שם לב שיש 3 גירסאות עיקריות: ה34WN650-W, הGL750-B, והWN80C-B, כאשר בין שלושתם יש הבדלי מחיר משמעותיים: ה-650 ב-1600~ ה-750 ב-2500~ ה-80 ב-3500~ אני במקצועי מתכנת, אבל גם פה ושם אני גם נהנה לשחק במשחקים, ואני מחפש מסך שיהיה הכי טוב בVALUE PER MONEY בעיקר. כמובן שאני נוטה ל650. מה ההבדלים המשמעותיים בין הגרסאות? והאם כדאי לי ללכת באמת על ה650? תודה מראש!

8. Started by schwartsa,

הי, מחפש עבור הבת שלי מסך משולב גם למחשב (שימושים בסיסיים, בעיקר אינטרנט) וגם טלויזיה (שלט, חיבור בסיסי לממיר) בעבר רכשתי את הסמסונג 26" מה המסך המומלץ היום ? רצוי באזור ה- 24" ? תודה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  9. תקציב 1500-3000ש"ח גמיש רצוי מאמזון יש ברשותי את המסך הזה https://www.amazon.com/gp/product/B078GSH1LV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 משרת אותי מ 2018 לצערי המסך אני רוצה לקחת אותו במקום המסך בעבודה (כן השווי שלו 2000-2300ש"ח) לכן צריך לרכוש מחשב לבית. צרכים: תכנות, למידה ויוטיוב מדגיש שצריך מסך גדול ככל הניתן שיהיה תחליף לנוכחי, ולא curved ! מקווה שיהיו הנחות האפשרות הכי טובה שמצאתי היא https://www.amazon.com/gp/product/B09TMKSN73/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 מדובר על ריענון מטורף (יש G-Sync לא שאני משחק) לצערי יש רק 32" אבל עדיין לדעתי מדובר במוצר הכי טוב סטנד פח אבל בשביל הבית לא רע, גם ה3…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by sergey_kendis,

הנה מה אתם אומרים על הדגם הזה?כדי לקנות? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6240&perur=2&t=19&c=407

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  11. אני לא מוצא את האחריות וגם לא יודע מאיזה חנות נקנה.אז אמרתי אני יקח את המסך לחברה עצמה.

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  12. יש לי מסך מחשב שיש לו גם VGA וגם HDMI.. עם ה-VGA הוא עבד יפה מאוד והכל אבל הכבל נדפק והחלטתי לקנות HDMI, חיברתי את הכבל שמתי את הרזולוציה המקסימלית של המסך שאמורים לראות בה הכי טוב אבל אני רואה את המסך מתושתש קצת.. איך אני מסדר את זה? אהה ודרך אגב אם זה משנה ישלי Windows 7 Ultimate

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך 19' רחב עם רזולוציה של 1440-900 - או נמוכה יותר - כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי.. יש היום בשוק מספר אופציות ורציתי לדעת אם יש דגם עם פנאל איכותי יותר מה TN? 10x!

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  14. אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  15. שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  16. קודם כל, תודה מראש על התגובות. ההתלבטות כרגע היא בין הדגמים שבכותרת. אשמח לגלות דגמים מומלצים אחרים. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, אך אין צורך לנצל את כל התקציב. אני עובר ל LCD כי יש לי חדר קטן ומכיוון שאני מתחיל מחר ללמוד הנדסת תעשיה אני צריך מקום בשולחן לכתיבה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים כלליים (אינטרנט ומייל), בסרטים אני צופה באמצעות חיבור לטלוויזיה. אני אכן משחק לעתים קרובות משחקי מחשב, אך אני מאמין כי התדירות תרד בעקבות הלימודים. מפירוט השימוש אני מאמין שהמומחים שבינכם יבינו מה הדרישות מהמסך. בנוסף, אני מעוניין שתהיה אפשרות לתליית המסך על הקיר + יכולת כוונון. לגבי האחריות, קראתי את התעודות באתרי היבואנים. LG (ח.י.) מחליפים מסך במידה ויש 3 פיקסלים מתים. לעומת זאת אצל חי…

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by smoke_man,

מעוניין במסך איכותי 20 אינץ בעיקר לגלישה ולשימושי טקסט שיהיה פאנל איכותי ולא רחב תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  18. אהלן, נשרף לי המסך IIyama VisionMaster 413 Pro. המסך הזה היה מסך מעולה למי שמכיר את הדגם. נכון לעכשיו אני עם ה SAMSUNG 730B 17' ואני לא מרוצה ממנו בלשון המאטה. כמה חסרונות : 1. הוא מואר לא בצורה אחידה (בצדדים נראה חום יותר) 2. מעייף לי את העיניים. 3. הצבע הלבן של המסך מציק בעיין. (איך לעזאזל אתם שורדים עם המסכים הדקים האלה ?!?!) עברתי קצת בחנויות וראיתי את הסמסונג 2253 המהולל בפורום ולא אהבתי אותו. לכן הבנתי שכנראה פאנל TN זה לא בשבילי. (הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע) האם ניתן להשיג מסך LCD טוב בימינו בגודל 19 אינץ' במחיר 1500 שח ושלא יציק לי בעיין ?! אשמח לשמוע המלצות...

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  20. רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by RevBlue,

רציתי המלצה למסך חדש. אני אשתמש בו גם לגיימינג ולצפיית HD על המחשב. בסביבות ה- 22-23 אינטש. אשמח להמלצה הציעו לי את זה: http://tms.co.il/product/8854 מה דעתכם עליו? או שיש משהו יותר טוב בתמורה?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  22. Started by popkorn,

שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  23. Started by Anonymous1,

בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …

24. Started by crak100,

היי יש לי התלבטות קטנה כרגע יש לי מסך 22" SAMSUNG BX2235 וכרטיס מסך 6950 2GB אני משתמש במחשב רק למשחקים כמו COD MW3 וכו , כרגע יש לי תקציב להחליף אחד מהשניים ,וההתלבטות היא מה עדיף מסך 24" (אם כן מה אתם ממליצים) ואם כ.מסך (תנו המלצה) תודה חברים ויום טוב

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by eranir,

בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...

• 3 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים