מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
התקלקל מסך וזו הזדמנות להתחדש.. https://ksp.co.il/?store=khaim&changeSnif&uin=50116&select=.1024..230..2021..2239. נראה מחיר סביר יחסית למסך רחב קעור. השימושים במחשב הם עריכה וגיימינג ושניהם ברמה בינונית ומעלה. פשוט נראה לי מאוד נוח לעבוד על מסך כזה בגודל הזה וב-21:9. אשמח גם להצעות עבור מסכים אחרים שבמחיר הזה עדיפים.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי היום מסך Dell 2209WA. הושבתי אותו בגאווה ליד אחיו התאום, כשבניהם אחיהם הגדול 2709W... לאחר הוספת כרטיס מסך נוסף יהיה לי שטח תצוגה באורך (או רוחב) של 1.54 מ'. סליחה - קצת נסחפתי... בכל אופן - המסך מציג יופי, כמו שאני רגיל מקודמיו, והגיע לשימחתי ללא פיקסלים שרופים (לאחר בדיקה עם http://www.flatpanels.dk/panels.php אבל לחיצה על כל כפתור מכפתורי הכיוון מלבד כפתור ההדלקה מציגה על המסך Icon גדול של מנעול לבן על רקע אפור. ניסיתי לנתק לגמרי ולהדליק מחדש, וכמובן שניסיתי ללחוץ על כפתור התפריט (אחד מעל כפתור ההדלקה) שאמור לפתוח את התפריט באפשרות של Menu Unlock, אך המנעול בשלו... מה עושים? מישהוא יודע איך לשחרר את הנעילה?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחפש מסך 24' IPS LED שימוש עיקרי - סרטים שימוש משני - קריאה אפשרויות שעלו לי: 1) http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=801778 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849266 מה יותר טוב? הצעות אחרות? תקציב 950 - 850 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזמן האחרון יש יותר מידי דיבור והשוואת נתונים יבשים לגבי המסך הנ"ל. וגם לא ברור לי איזו חברה מוציאה מסכים באותו דגם עם פאנלים כל כך שונים ?!?! אבל זה לא העיניין. אני מבקש ממישהו יש לו את המסך DELL2007WFP רוויזיה אחרונה + IPS שירשום מה הוא חושב על המסך... וגם תמונות אם יש מצב. אני מקווה שמישהו ירים את הכפפה. חוץ מזה, lcdtv הוזכרו כספק - אבל באתר שלהם סכום המסך עומד על 2700 ... האם , לדעתכם, הקנייה כדאית ?
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש מסך במקום אחד שנשרף, אני לא רוצה להשקיע הרבה כי המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית וסטנדרטית. מצאתי את המסך הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF202E2SB הוא זול, של חברה אמינה ונראה בסדר מבחינת הגדרות. מה דעתכם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
דגם LM-1901W מה אתם אומרים? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DILM1901W_T מהמבצעים של בזק (קיבלתי באימייל) בזאפ= http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472491 איך המסך? איך החברה? מכירים את היבואן? מקבלים 3 שנים אחריות. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה כותבים שגם במחיר של 1000 ש"ח אי אפשר לקנות מסך שהוא באמת טוב כי כולם עם פאנל TN ואז זה לא משנה אם זה חברה טובה או סתם איזה שם כי גם ככה זה TN וזה חרא... מה זה אומר פאנלTN? ובאמת פשוט לא שווה לקנות מסך כזה ב1000 שקל כי אפשר גם פחות כי במקרה כזה המותג לא משנה? וכמה אמור לעלות מסך עם פאנל יותר טוב?? תודה
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן :} אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 931 1440 900 ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה? וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות 800 על 600 1024 על 768 1440 על 900 אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ? זה ממש קצת ולא טוב לי
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות את DELL 2407WFP אני שואל אם המסך הזה טוב לגרפיקה משחקים סרטים להצגת תמונות אם התמונה בו חדה וטובה והאם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מפנל איכותי. גם לצפיה בסרטים, פיווט יתרון
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איזה פאנל הוא? Dell E228WFP . האם הוא מומלץ? בטוח יש פה איזשהו קאץ' לא? השימושים הם אך ורק קריאת טקסטים ועבודה עם תוכמות שמראות גרפים של הבורסה.. שום סרטים ומשחקים. האם הוא טוב למטרות אלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי אז ראיתי שעכשיו יש יותר מבחר של דגמים מה שהקשה עלי לבחור מסך בעקרון אני מחפש מסך עד ה 1000 ש"ח בגודל 22 אינץ' ומעלה, full hd ופאנל IPS וראיתי של- DELL יש המון דגמים ולכן קשה לי לבחור אשמח להמלצה על דגם איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם ה NEC LCD2090UXI-BK עם ציפוי גלוסיי מבריק ?? אם כן, זה חיסרון לטעמי. האם יש הבדלים מיוחדים בין ה HP LP2065 לבין ה NEC הנ"ל אני מעוניין להזמין את אחד מהם מחו"ל . שניהם בערך באותו המחיר כאשר ה NEC הינו מסך מחודש וה HP חדש לגמרי. לא מתייחס לאחריות, לא מעניין אותי, מוכן לקחת סיכון מבחינת נתונים נטו מי יותר מומלץ ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
<כותרת> שאלה-האם בתקציב הזה (1300 ש"ח +-) אני יכול ללכת על מסך עם פאנל חדש? כי חשוב לי האיכות... האם בכלל כדאי לי לחשוב בכיוון הזה או שכדאי לי לי ללכת על הדגמים המומלצים? הכרטיס מסך שיהיה לי הוא ה-4870... ככה שאני רוצה להגיע לאיכות מקסימלית במשחקים ..
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
- 2 followers
-
-
המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כמו Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או אפילו יותר מתקדם.. האם אני יוכל לעבוד עליו על רזולוציה גבוהה?
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חברים, אני משתחרר מצה"ל בימים הקרובים והגיע הזמן להשקיע קצת בעצמי ולהחליף את המסך 19'' העתיק שלי. אני מחפש מסך עד 1000 ש"ח למטרת משחקים/ סרטים/ עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ללכת על u2312hm או שיש סדרת מסכים חדשה בקרוב ושווה לחכות?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-