עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by EAD,

היי יש בערך 5 מודלי מסכי מחשב בגודל 30 למחשב. יש את זה של DELL זה של EIZO של NEC ושל SAMSUNG וגם אחד (ישן כבר) של APPLE העניין הוא, שלעומת מסך 24 או 26 איכותי (נניח כמו שלי), הם ממש מאכזבים. אולי עבור משחקים זה נחמד ורזולציה גבוהה ומסך גדול, אבל לרוב יש להם בעיות כמו GHOSTING (DELL לדוגמא) או בעיות אי אחידות צבע, או לבן בוהק, בקצוות, או כל מיני בעיות אחרות. אני ממש לא הראשון שאומר את זה, יש פורומים בחול (ארה"ב) ושם המסכים עולים לפחות 30 אחוז פחות מפה, ואנשים שיש להם מסכי 24 ו26 ו30, לרוב די מאוכזבים ממסכי ה30. ואני מדבר על אנשים גרפיקאים או GAMERS רציניים, אנשים שיש להם בבית איזה 3-4 מסכי מחשב מ24 אינץ ומעלה אז למה זה ככה? האם 30 אינץ מתחיל להיות "גדול על" טכנו' LCD שאנו …

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  2. שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by omri09,

היי חברים, אני משתחרר מצה"ל בימים הקרובים והגיע הזמן להשקיע קצת בעצמי ולהחליף את המסך 19'' העתיק שלי. אני מחפש מסך עד 1000 ש"ח למטרת משחקים/ סרטים/ עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ללכת על u2312hm או שיש סדרת מסכים חדשה בקרוב ושווה לחכות?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שלום, נשרף המסך במחשב שהשימוש בו הוא בעיקר אינטרנט. התקציב הוא 700 שקל, וראיתי ב 650 את המסך הזה Samsung EX2020X LED 20 Inch 5ms DVI WideScreen Black איך הוא ביחס לתקציב? האיכות באמת לא חשובה, שלא יהיה טישטוש באותיות זה די חשוב. אני יודע שסאמסונג לא עושים זבל בתחום המסכים גם לא בדגמים הזולים... אשמח לעצות. המחשב ישמש אותי בעיקר עבור עבודות עיצוב אירועים ועיצוב בכללי, מה שאני עוסק בו בתור תחביב יומי ובצורה מקצועית עם הרבה מעצבי אירועים פופולריים תודה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  5. לפעמים קורה שפתאום מופיע על המסך פאנל שליטה וכיוונים, רק שהבעיה שנוצר מצב שכאילו הכפתור העליון לחוץ וזה מהבהב... אבל בפועל הכפתור אינו לחוץ כלל (כניראה בעיית מגעים). הבעיה קוראת לפעמים בפיתומיות. האם עליי לפנות לשירות DELL? המסך ניקנה לפני שבוע.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  7. היי אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש לשמחתי.והתקציב עומד על 4000 ש"ח. אחרי גישוש ברשת הבנתי שבסכון כזה לא אוכל לקבל גם מסך טוב וגם מערכת חזקה. לכן לדאבוני החלטתי לוותר על מסך ולקנות בעתיד בעזרת השם, ובנתיים אקנה לי CRT. הכרטיס מסך שאקנה: Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 Sapphire השאלה שלי זה האם בזמן שאחבר את המחשב ל CRT לא אוכל בכלל לשחק משחקים? או שפשוט האכות תהיה ירודה... תודה רבה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  8. אני מתלבט בין שלושת המסכים האלו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 מי מהם טוב יותר ?! אני צריך מסך 22' בתקציב שבין 1000 -1300 ש"ח ... המסך מיועד למשחקים ( לא רציניים הכי רציני יהיה GTA החדש כשהוא יצא ו- fifa וכאלה ) ובעיקר לסרטים ........... *אודה לכם אם תפרטו גם למה בחרתם במסך מסוים . תודה רבה לעוזרים , ויום טוב .

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by yz101,

איך המסך הנ"ל לסרטין משחקים אינטרנט ומסמכים? האם יש צג עם פאנל שאינו TN ומשתווה אליו וגם לא יותר יקר ממנו? מה ההבדך בין: X95F X95FB X95FS ? רואה את השמות בכל מני מקומות. ובכלל, האם שווה לרכוש?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  10. שלום לכולם חברה לעבודה מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 ומסתבר שקרוב שלה יכול לשלוח לה מסך מארצות הברית ולכן היא ביקשה שאמצא לה מסך מאתר Costco עד ה300 דולר בערך. הצרכים שלה זה עבודה שוטפת וסרטים, משחקים פשוטים ביותר (יש לה ילדים קטנים) אשמח לקבל המלצות! הנה לינק לאתר: http://www.costco.com/ כמובן אם תמליצו על מסך טוב יותר גדול מ-19 היא בכלל תשמח... תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  11. Started by Bruce,

יש לי מסך VP930 קיבלתי מהעבודה. הוא נמצא אצלי 3 ימים אבל אני מתלבט עם עצמי אם לבקש החלפה לVX2025 (אני יכול רק VS) מה דעתכם? אני משחק בBF בעיקר אבל רוב 60% מהזמן זה בעיקר אינטרנט ועבודה. תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  12. אהלן חברה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח, קניתי אתמול LCD מדגם : LG 32LC2R, ואני מעביר בין המחשב לטלוויזה בעזרת כבל HDMI-DVI, עכשיו ניסיתי להחליף רזולצויה, עידכנתי דרייבר ( BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB ) , ועדיין אני לא רואה את כל שולחן העבודה שלי על הטלוויזיה... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם תפונקציה הזאתי של ה HDTV DESKOTOP RESIZE אבל זה לא משפיע זה כאילו אנלא עושה כלום .. בבקשה עזרה !!!

13. Started by manticore,

אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת... תודה.

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  14. היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by ofirr,

אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. שלום לכולם אנו על סף רכישת מחשב חדש לאחי אשר ישמש אותו למשחקים ולעבודה משרדית (כמו למשל גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). הבחירה הצטמצמה לשני הדגמים שבכותרת - אסוס VW222U או סמסונג 2243. מבחינת המחיר ההבדל זניח ולכן נותר רק לבחור את העדיף מביניהם ממה שהבנתי עד כה מקריאה בפורום ובחיפוש בגוגל שני המסכים יהיו טובים למשחקים, כאשר ה-VW222U עדיף במקצת. השאלה היא איזה מבין השניים טוב יותר בעבודה עם טקסט כפי שצויין לעיל? האם יש הבדל משמעותי בין השניים? תודה רבה לעוזרים! עידו.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  17. אז ככה אני חושב על קנייה של מסך חדש.. בעיקר למשחקים, משחק הרבה.. לא צריך משהו יותר מדי איכותי או מסך רחב, מעדיף את הרגיל (FP). יש לי כרגע LCD של 17 אינץ' ואני רוצה עכשיו אחד יותר גדול, 19 אינץ', LCD כמובן. חשבתי על זה: Dell 19" 1908FP 5ms LCD . המחיר שלו איפה שאני אקנה אותו, אם בכלל זה 1170 ש"ח. יש הצעה למשהו טוב יותר בתקציב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by ofer40,

היי מהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 20 אינץ' עם פאנל TN לרוב השימושים? ומהו לדעתכם המסך הכי טוב מבין מסכי ה 22 אינץ' עם פאנל TN לאותם שימושים. תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by Nasok,

אני רוצה לקנות מסך חדש 19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by Lirux,

צריך את המסך הכי טוב בתקציב הזה עם עדיפות ל19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by arpa,

אפשר להתגמש טיפה במחיר.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by alfus73,

התחדשתי. תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  23. דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  24. ברצוני לשתף אתכם ולקבל אינפורמציה מהמומחים לגבי מסך 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה: הנער שמכר לי את המסך שמר את חשבונית הקניה, אריזת המסך כולל אפילו כל הקלקרים וניילוני האריזה וכמובן את הכבלים המצורפים, חוברת הוראות השימוש וה- CD. כבר בביתו עשיתי בדיקה מהירה של המסך כולל זיהוי סוג הפאנל ומצאתי שמדובר בפאנל S-PVA סוג UW473. כשהגעתי הביתה ערכתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי את הממצאים הבאים: המדבקות שעל קרטון האריזה והתווית המוטבעת באחורי המסך העידו כי המסך יוצר בצ'כיה (CZECH REPUBLIC). בנוסף, העידו המדבקות על גרסת מסך REV A04. כשקירבתי מבטי על התווית המוטבעת על גבי אחורי המסך שמתי לב כי המילים REV A04 מודפסות למעשה על מדבקת נייר קטנה כאשר יתר המספר הסידורי של המסך מוטבע על …

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  25. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים