עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הוא עדיף על ה DELL 2007WFP ? זה נכון כל הדיבורים על ביצועים מדהימים ?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  2. האם יש מסך יותר טוב ממנו ב1500 ש"ח ? 24-25" וFHD. למשחקים ובנוסף גם שימוש כללי.

3. השאלה שבכותרת (גם אם היא נשמעת מעט מוזרה).

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  4. איזה מסך מומלץ על המסך הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  5. שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by gilush,

מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 206BW SAMSUNG ואני קונה את המחשב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX לוח אם- DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 2 כרטיסי מסך במערך SLI- 2X INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E זיכרון - OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL7 OCZ3X1333LV3GK דיסק קשיח - SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח- PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W כונן אופטי- SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA מארז- CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu איך המסך DELL 2209WA יתאים לצרכים שלי? תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by Black_wizard,

מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  9. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-4.html

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by iNtro7,

יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by Bruce,

יש לי מסך VP930 קיבלתי מהעבודה. הוא נמצא אצלי 3 ימים אבל אני מתלבט עם עצמי אם לבקש החלפה לVX2025 (אני יכול רק VS) מה דעתכם? אני משחק בBF בעיקר אבל רוב 60% מהזמן זה בעיקר אינטרנט ועבודה. תודה

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by OFIRLEVY66,

כותרת

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  13. אני מתלבט בין שלושת המסכים האלו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 מי מהם טוב יותר ?! אני צריך מסך 22' בתקציב שבין 1000 -1300 ש"ח ... המסך מיועד למשחקים ( לא רציניים הכי רציני יהיה GTA החדש כשהוא יצא ו- fifa וכאלה ) ובעיקר לסרטים ........... *אודה לכם אם תפרטו גם למה בחרתם במסך מסוים . תודה רבה לעוזרים , ויום טוב .

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by screen,

שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by ggg,

http://www.no-risk.co.il/pl_product~S23A950D~4~0.htm האם המסך הזה טוב? הוא יותר טוב מהמסך הזה? http://www.benq.com/product/monitor/XL2420T

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  16. היי Guys.. ידידה שלי עורכת גרפית בפוטושופ במקצועה מתכננת על מחשב חדש. ה-24" הם מעבר להשגתה, והשאלה היא על מה ללכת. אם בוחרים ב-19" איכותי כמו ה-VP930 או הסמסונג, אז מתפשרים על גודל המשטח עבודה הנרחב, שמאוד יעזור לה. אם הולכים על 22" כמו ה-Asus מהביקורת אז מתפשרים על זווית צפיה ודיוק הצבעים. באשר ל-20" רחב איכותי, יש עוד משהו מלבד הדל עם פאנל איכותי? הדל עדיין במלאי בכלל? כרגע היא עובדת נראה לי על 17 עם פאנל TN והיא מסתדרת... (אני זוכר שבהתחלה היא היתה בשוק מהשינוי של הצבעים בהתאם לזווית אבל היא התרגלה).

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by alfus73,

התחדשתי. תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by vgsign,

אופציה א': LG e2240t - ב630 ש"ח אופציה ב': SUMSUNG 2333T - ב770 ש"ח ראיתי כאן המון המלצות על ה2333t אבל כיוון שאני קצת קצר במזומנים אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ההפרש במחיר. - השימוש העיקרי במסך הוא לאינטרנט והמשני הוא סרטים ומשחקים.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  19. Started by eltoro,

תודה.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  20. שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. הי אני מחפש מסך LCD חדש לקניה בטווח מחיר 22 או 24 אינץ טווח מחיר- עד 1000 ש"ח מטרת המסך- עריכת וידאו גם בMAC וגם ב PC יהיו מחוברים 2 מסכים למחשב תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by TheReaper,

טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Assassin,

יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  25. דברתי בפעם השנייה עם נציג DELL לפני כמה ימים ונמאר לי שיבוא שליח שלהם ויקח את המסך הפגום ויתן לי חדש. - משהו שמע על זה? דבר שני, מה יקרה אם למסך החדש יהיה פיקסל שרוף? רוב הסיכויים שהם לא יחליפו לי

• 3 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.