עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  2. אתמול הייתי בחנויות ובדקתי את איכותי צבע וחדות. שיש להם מסכי 19 בפס רחב. וראיתי צבעים וחדות טובים הם: L194WT LG - http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=472837 AL1916WS Acer - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=411938 LM1901W Apex - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472491 והיה לי קשה לבחור אותם, ורציתי לדעת מה אתם ממליצים את האלה? אשמח לקבל המלצה במסך אחר את 940BW Samsung - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424619 לא ראיתי את איכות, אך הביקורות היו טובות ואלך לראות את החנות היום ואבדוק את איכות. כמה שאלות על איכות: 1. שמעתי אמרו שחיבורי רגיל ו-DVI די מרגישים את הבדל או שזה הרבה יותר טוב? 2. ראיתי…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. שלום לכם חברס...! =] חג שמח! אני צריך ממכם בבקשה המלצה למסך בתקציב של בסביבות עד 900 ש"ח.. הגיע הזמן לעבור למסך נורמלי מהמסך CRT 17 של SAMPO שיושב לי כאן... חחח ;D אז ככה.. יש כמה דברים שצריך להתחשב בהם: 1. יש לי חלון בידיוק מאחורי איפה שהמחשב... ככה שאני צריך מסך LCD שלא תיהיה בו השתקפות (אני יודע שבLED יש השתקפות, תקנו אותי אם אני טועה..) 2. אני צריך שהוא יהיה רחב.. אני עובד בתוכנה CUBASE של הפקת מוזיקה -> תוכנה שצריכה רוחב.. 3. מסך בגודל 22" או 23" , תלוי ביחס של מחיר - תמורה.. 4. אני לא כלכך רואה סרטים או משחק במחשב (וכנראה שגם לא אשחק..) אבל אם.. במקרה.. ומתישהו ארצה לשחק במשחק או לראות סרט, שלא ימרחו לי הצבעים והתמונה.. 5. אני חייל ואם מישהו יכול לתרום …

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by SmurFin,

טוב יש לי את הLCD הנ"ל עכשיו לא יודע אם קיימים פה עורכים וכאלה של גרפיקה אני עובד על הLCD לאחר תקופה גיליתי שהוא מבלבל יותר קונטרסטי יחסית למחשב רגיל , משהו שפוגע בעיצובים... השאלה שלי , יש איזשהו מדריך או איזשהי הגדרות שמתאימות למחשב מבחינת בהירות קונטרסט וכו?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם בלפטופ כמו במסכי LCD יש את העניין הזה של בדיקת פיקסלים שרופים בזמן הקנייה והאם זה בערך אותו דבר. ברשותי נייד מדגם HP6515EJ מסך 15.4 מבריק. איך אני יכול לבדוק האם יש אצלי פיקסלים שרופים? תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by jcdenton1,

היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  7. אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by monya2007,

שלום לכולם, בקרוב אני יקבל את הhttp://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm ביחד עם שני 9800GTX ורציתי לדעת אם שווה לקנות כבל HDMI או ש DVI יותר טוב ההשערות שלי הן שהHDMI יותר טוב אבל רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כבל HDMI או יותר נכון אם ההבדל שווה את ה 80-120 שקל שזה עולה (הכבל) השימושים שלי הם גיימינג (crysis/COD4/UT3/כל מיני משחקי רשת) סרטים וטלויזיה (בעזרת כרטיס טלויזיה) תודה לכם העוזרים =]

9. Started by Assassin,

יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. בימים אלו אני מיתכוון להחליף את ה CRT 17 שלי , למסך LCD 22 , השימושים העיקריים שלי הם מישחקים וסרטים , וקצת מי כל השער עברתי בכמה חנויות וראיתי מסכים שונים והחלטתי ליקנות את אחד מהמסכים הבאים: Samsung 226BW או ה XM7 22WF של Xerox ביקורת על שניהם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3427382,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3440682,00.html ל Xerox האחריות היא ל 5 שנים , 3 מהם הם בבית הלקוח , לעומת הסמסונג שיש לו "רק" 3 ה Xerox גם מגיע עם ציפוי זכוכית שמונע שריטות ואמור להפחית החזרי אור ה Xerox לא תומך ב HDCP וה Samsung כן זמן התגובה של הקסרוקס הוא 5 MS , לעומת ה 2 של הסמסונג (הבנתי שזה לא ממש משנה) גם בביקורות ב ZAP , לשנייהם מביאים ביקורת טובה http://w…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  11. שלום לכם. נעצרתי על שלושת המסכים האלה: DELL U2410 REV-01 DELL 2408WFP PHILIPS 240PW9EB הכרטיס מסך שקניתי הוא HD5850 ועל איזו חנות אתם ממליצים לקנות ממנה (אני גר בפתח תקווה) מבחינת שירות, החלפות וכו'... תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by Torizard,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית וגיימינג קל. תקציב: 2000 ש"ח, אבל יכולה להעלות אותו במידת הצורך. אין בעיה לרכוש באמאזון או דומיו אם זה זול יותר. כרגע אני עם שני מסכים 22' FHD LED יחובר למחשב נייח GTX 970 I7 דור רביעי תודה רבה

13. Started by CRT,

המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני מעוניין לראות 2 מחשבים על מסך אחד כלומר בחצי מסך מחשב אחד ובחצי השני מחשב שני כל זה עבור מעקב בזמן אמת על העברת קבצים ממחשב למחשב בברכה ותודה מושיק פסח

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by Omer Shamia,

.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. Started by gilush,

מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  17. לאחר שירדתי מהדל, בגלל שלפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 650-700 ש"ח, אני מתלבט בין 2 מסכים. סמסונג t220 . 2243bw אני דיי נוטה לכיוון ה-2243 מכיוון שיש לו איפשרויות הטיה רבות יותר. עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל באיכות התצוגה בניהם??? ואיך המסך Chimei CMV-222H מבחינת איכות תצוגה???

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by yaronlevi02,

בדיוק קיבלתי את ה 240PW9EB , הכל מעולה מסך מצוין, רק שעקב קשת הצבעים הרחבה שלו, הטקסט הכחול ב google נראה טיפה סגלגל... זאת לא בעיה חמורה , אבל יהיה נחמד עם הצע יהיה כחול בדיוק. כדאי לציין שאני משתמש ב fireFox3 שהותקן בו color Managment . מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת והצליח לפתור אותה (גם אם אין פיתרון, הייתי רוצה לשמוע אם עוד אנשים נתקלו "בבעיה" הזאת )

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by Mister Hai,

גודל מומלץ 22-24 אינצ' עדיפות - FullHd שמעתי שה- Dell UltraSharp U2311H מומלץ בגלל שיש לו סוג פאנל IPS מה אתם אומרים עליו הוא טוב למשחקים ? הזמן תגובה שלו (8ms) לא גורם למריחות במשחקים או שזה לא משפיע ? אשמח לקבל ממכם חוות דעת על מסכים מומלצים למשחקים

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  20. שלומות רבות אנשים יקרים, יש לי מסך LiteOn K17AN הידוע גם כ M17 בשמו השני, והצלחתי להתעלל מידי בכבל ה VGA שלו הבעיה היא שזה מסך שבו הכבל נכנס לתוך הבפנוכו שלו ולא מתחבר לטרמינל חיצוני... מסך מראשית 2005, קורה... כנראה שזה משהו שחשוב לבדוק לפני שקונים מסך! ניסיתי לברר אצל היבואן ואין להם כבל חלופי. גיגול העלה ש NEC accusync LCD7V נראה בול אותו דבר ונושא את שם הדגם K17AN כנ"ל אבל גם המעבדה שלהם לא עזרה. האם מישהו מכם אי פעם נתקל בכבל מהסוג הזה? כאן המסך נראה מפורק ליד הכבל. הלוח הקטן מזוהה כ E157925 לפי הכיתוב מאחורה. החיבור מתבצע לטרמינל שכתוב עליו p302 על הלוח הזה. מישהו מכם אי פעם ראה כבל כזה איפשהו? (חיפושים ברחבי האינטרנט לא עזרו... יש איזו חנות בקליפורניה …

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by monya2007,

שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. אני רוצה לקנות מסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=21976 או זה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=22056 הבעייה היא... שהם לא HD..אלא DVI עכשיו השאלה פה.. אם אני מביא כבל שצד אחד שלו זה DVI והצד שיוצא למסך הוא HDMI כבל במחירו בין 150 ל-400 שקל... האם באמת אני יקבל מסך Full HD או רק חלקי? מה אתם אומרים?? האיכות של הכבל לא יהיה כמו HD שמגיע בהגדרות של המסך במידה ואני יחליט להשתמש בכבל מסוג זה? הנה הכבל.. http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DB%u05D1%u05DC%20DVI%20%u05DC%20HDMI

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  23. הוא ישמש לצפייה בסרטים משחקים אינטרנט ומסמכים בהתחלה חשבתי ללכת על הסמסונג 226BW אבל הבנתי שהפאנל TN שלו לא יבוא בטוב עם הסרטים וגם הזווית צפייה לא הכי טובה.. אז הוספתי 1000 שקל לתקציב לראות אם אולי יש משהו מומלץ אחר... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by Yosi199,

שלום חברה... יש לי באמצע המסך נקודה קטנה בצבע לבן והיא תקועה ככה לא מתחלפת. אני מניח שזה פיקסל שרוף אבל יש לי שאלה: האם גם כשהמסך מכובה הנקודה נשארת בצבע לבן?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים