עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zzrxox,

הכרטיס מסך יהיה 6870, האם במשחקים יהיה לכרטיס קל יותר לעבוד על מסך ה- 22? האם בצפיה בסרטים יש הבדל משמעותי בין שני המסכים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

ברגע שאני מריץ סרט DVD (באיכות 720x576) על מסך Full HD אז המסך מורח את התמונה לרזולוציה שלו (1920x1080) ואז האיכות גרועה? ועוד דבר, אם אני מריץ סרט Full Hd על מסך 1680x1050 האיכות תהיה פחות טובה? (כי הוידאו יעבור דחיסה מ 1920x1080 ל 1680x1050)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ivgi,

אחרי שוטטות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה 2333t השוואתי מחירים באינטרנט והזמנתי. התקשרו אליי כעת מהחנות ואמרו שאין להם יותר במלאי את ה 2333t והציעו לי לקחת במקום את הדגם החדש יותר b2330. הדגם החדש די לא מוכר בביקורות פה. המחיר של "החדש" הוא ב 70 שקל יותר. האם לקחת את החדש או להזמין את הקודם בחנות אחרת, התחושה שלי שהקודם טוב יותר, מאחר שהוא זה המומלץ פה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם . אשמח להמלצה למסך 20 אינץ (אני יודע שהרוב זה 19 אבל אם לא תהיה ברירה אז ניקח 19). שחור מבריק (שיהיה מרשים מבחינה חיצונית). לעבודה ממושכת מול מחשב (בעיקר אינטרנט מידי פעם סרטים וגיימינג קליל ). ובעל חיבור DVI +VGA בתקציב 700-800 , גמיש עד 850. מה דעתכם על זה ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755081 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751068 הסמסונג נראה מהסדרות הישנות,אני צודק? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לכולם. בעקבות מזג האוויר החורפי שפקד אותנו, הגיעו גם הפסקות החשמל. באחת מתוך ה 4 שהיו באותו יום, ככה"נ המסך של אחד המחשבים בבית נשרף. המסך הוא Samsung SyncMaster 730B. הנורה עובדת, אך לא מוצגת תמונה על המסך כלל. האם יש איך לתקן אותו (ומשתלם) או פשוט להשליכו למזבלה הקרובה לביתי? שאלה נוספת. בעקבות מות המסך, חשבתי לבצע הצרכה ולהעביר את המסך של המחשב שלי Samsung SyncMaster 226BW למחשב השני ולקנות לעצמי חדש. כסף הוא לא בעיה, אבל עדיף שלא יהיה יקר מדי, נאמר 1200+-. חשבתי כבר לקנות 24 אינצ'. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מעט תכנות, צפייה בסרטים מדי פעם וכן צפייה בטלויזייה (באמצעות כרטיס טלויזייה). חשוב לי שתהיה לו זווית צפייה גבוהה (או אולי כוונון כלפי מטה), כדי שאוכל ל…

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by benyben,

מסתבר שעשיתי מעצמי צחוק. סליחה אפשר למחוק (אחזור לשולחן כדי להבין איך נפלה טעות כזאת - שעוד לא הבנתי אפילו מהי ) סליחה סליחה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by zzrxox,

יש לי מסך CRT של סאמסונג 19 אינץ 959NF, מסך מעולה שנמצא אצלי בשימוש לפחות חמש שנים, ללא שום תקלה עד היום, אבל מעולם לא עבר ניקוי פנימי. בימים הקרובים תיהיה לי גישה לקומפרסור אויר גדול ואני שוקל לתת לו ניקוי פנימי יסודי. רציתי לדעת האם זה מומלץ, מסוכן וכדומה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ronenosh8,

דל 2209WA או LG W220P. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by k22,

ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by k22,

יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט בין DELL U2311H לבין DELL 2209WA. מצד אחד ה2209WA מציג צבעים טובים יותר וטקסטים בגדול. אבל הוא לא FHD כלומר לא יריץ תכני HD באיכות המקסמילית. ומצד שני יש את ה U2311H מציג צבעים וזוויות צפייה פחות טובים משל ה 2209WA הוא FHD עם שדה עבודה ענק אבל הכל קטן יותר. מצד שני FHD ינוצל אצלו יותר מאשר ב 2209WA. עזרה?!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חבר קיבל כמה הצעות מחיר למסכים בסביבות 700 ש"ח איזה מהדגמים האלה עדיף לו לקנות: 1. Fujicom LCD Monitor FJ2050 2. מסך "20 רחב SAMSUNG/EX2020X (5 ms 1:1M 3. מסך "22 רחב SAMSUNG/B2240M + (5ms 1:70000) אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shabi36,

האם כדאי לקנות את המסך הזה ב1400? המסך הולך ליהות לסרטים וכו' ויש כאן ויכוח על מסכי לד, האם הם טובים במחירים האלה? והאם מסכי LED יותר טובים מLCD? אני זוכר שדיברנו כאן על פאנלים וכו' אז תביאו הצעה טובה ,תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש למטרות: עבודה רציפה מול המחשב, אינטרנט, OFFICE, סרטים (לא משחקים). אני מתלבט בין שני דגמים LG w2220p או Dell u2311h כאמור שניהם מסכים איכתויים בעלי פנאל IPS פרט לפרטים הבולטים המבדלים בין המסכים (גודל 22 לעומת 23, Hd ready Vs FHD) האם יש שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ? אני מההתרשמות שלי מקריאת חומרים במקומות שונים ממליצים רבות על w2220p מה אתם חושבים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם למישהו יש מידע על זמינות של המסך הזה? לא מביאים אותו יותר לארץ? יש פה אנשים שרצו לקנות וגם לא מוצאים ? יש למישהו מידע אם יביאו מלאי נוסף בקרוב? כנראה שטלפון לחיון יענה לי על השאלות אבל אולי מישהו פה יודע משהו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eladrevach,

עכשיו יש לי כבר מסך ממש טוב lg w2220p ips אבל הוא לא תלת מימד חחח והחלטתי שאני רוצה לנסות את החוויה של התלת מימד עכשיו אני מתלבט ומשתגע איזה מסך לקחת BenQ XL2410T Asus VG236H LG W2363D או הacer עכשיו חלק זה להזמין מחו"ל חלק זה מהארץ חלק זה בקיט יחד עם המשקפיים כבר קיצור התלבטות בעייתית השאלה שלי היא אם מישהו מבין בתאכלס איזה מסך הוא הכי טוב חשבתי על הlg מכייון שיש לו גם 2 hdmi וגם רמקולים סראונד מובנים וגם יש אותו כבר בארץ והמחיר עוד איכשהו הגיוני אבל לא יודע אומרים לי שהוא לא משהו בקיצור צריך עזרה... אהה ועוד שאלה אם אני אוכל לחבר את 2 המסכים שלי ובאחד מהם לראות את המשחקים או מה שלא יהיה בתלת מימד והשני יעבוד כרגיל אבל באותו זמן הכוונה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladrevach,

המסך התלת מימד החדש של lg באמזון http://www.amazon.com/LG-W2363D-PF-23-Inch-Widescreen-Monitor/dp/B0043D2OEA/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 ואת המוצר הזה כן שולחים לארץ... תנסו ותיראו בארץ בכל מקום רוצים עליו 2200 פה 400 דולר ועוד משלוח של משהו כמו 50 דולר ביחד יוצא משהו כמו 1600 שקל חסכתם 600 שקל מישתלם... אני כנראה מזמין נישארו 3

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DaTHE,

שלום, מה דעתכם על המסך הנ"ל למשחקים, צפייה בתכני HD ועבודה עם תוכנות הדמייה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by orenxx290,

שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by g.xorre,

אני יכול לקבל את המסך הזה ב-300 ש"ח... זה שווה לי? + בשום מקום לא מצאתי את סוג הפאנל שלו וזה מאוד מציק לי. אם למישהו יש מושג אני אשמח לדעת.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.