עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by foxil,

מאוד התלהבתי במספר יתרונות לגבי מסך בעל גודל של מסך רחב (WIDESCREEN) הלכתי לכל חנויות שיש להם מסך רחב, אך מה שהיה חסרונות לכל חנויות -כרטיס מסך שמחבר לכל צגים - חלש, ולכן הוא לא נתמך ברזוליציה טבעית של מסך רחב כפי שנאמר להיראות "1440x900". אם יש חנויות שמציגה מסכים רחבים או בודדים עם ברזולוציה הטבעית שלהם? אני באיזור ת"א. שאלה שיש להם מסך רחב - טקסט שאתם קוראים במסך רחב (למשל בדפדפת, בוורד...), האם הוא טקסט נקי או קצת מטושטש? לעונים - אנא ציין שם של יצרן ודגם. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. חסרים לי בדיוק כמה אלפי דולרות ירוקות בשביל צעצוע חדש. מי מלווה לי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roy7777777,

גם במסך CRT יש ניגודיות כמו בLCD? ואם כן כמה? וכמה עומד הMS בCRT על 0?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם למישהו יש מידע על זמינות של המסך הזה? לא מביאים אותו יותר לארץ? יש פה אנשים שרצו לקנות וגם לא מוצאים ? יש למישהו מידע אם יביאו מלאי נוסף בקרוב? כנראה שטלפון לחיון יענה לי על השאלות אבל אולי מישהו פה יודע משהו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by soundf,

אהלן אני זקוק למסך חדש נימאס לי מהCRT 17 אינץ שלי אני רוצה להיתחדש במסך איכותי ככול האפשר והתקציב מאפשר אני מאמין הדרישות שלי למסך... מסך רחב יפה ושחור פנאל איכותי כמובן יציאת DVI ואם יש גם S וידאו או קומפנט(איך שרושמים את המילה חחח) אפשרות הפיכת המסך ב90 מעלות (PAVILOT משהו כזה) זוויות צפייה נורמליות אפשרות כיוונון בסיסיות המטרה הראשית של המסך: לעבוד שעות מרובות ברצף בלי שיפלו לי העניים ושטח עבודה גדול ככול האפשר (רזולציה גדולה) משחק מידי פעם אבל לא מחשיב לזה חשיבות כמובן לא חייב תתקציב חחח אתם תחסכו לאבא שלי זהו זה הדרישות שלי מהמסך האידאלי תודה חברס

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by cha_had,

בוקר טוב, ראיתי באתר של אייבורי וק.ס.פ שיצאו שני דגמים חדשים של מסכי IPS בגודל 23' ל חברת MAG ו-VIEWSONIC ששנת הייצור שלהם היא 2014 וזמן תגובה שלהם הוא 2MS ו-4MS. אני מעוניין בחודשיים הקרובים לרכוש מסך חדש ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שהתנסה עם אחד מאלו? חיפשתי באינטרנט ואין כמעט שום התייחסות אקטואלית אליהם. אני לא שכחתי את המסך של DELL HM2312 שיש עליו תגובות טובות בכל מקום, אבל עדיין המספר 2014 של שנת הייצור שלהם מאוד קורץ לי לעומת 2011 של HM2312 שמן הסתם יש לו גם זמן תגובה לא טוב של 8MS. אני מודע לכך שה-8MS האלה לא רלוונטים אבל עדיין... 2-4MS VS 8MS? כמובן שיש מסכי LG IPS, שאיני מתכוון לרכוש בשום אופן בעקבות עוגמת נפש מאוד גדולה שחוויתי עם כמה מוצרים שלהם בשנים האחרונו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by law89,

באופן כללי, האם מסכים חיצוניים תמיד יהיו יותר איכותיים ממסכים של מחשבים ניידים? האם יש איזו דרך להשוות בין הבהירות של מסך רגיל אל מול מסך של מחשב נייד? המסך של הנייד עם nits כפול מהמסך של המחשב הנייח ועדיין אני לא מרגיש שהמסך של הנייד עם בהירות גבוהה יותר (אולי אפילו פחות). ושאלה אחרונה - שאלתי כאן בעבר בנוגע למסך והמליצו לי תמיד לשים על קצב הרענון המקסימלי. ממה שקראתי, בניידים זה צורך יותר סוללה. אני משער שבמשחקים אני אראה הבדל. האם בצפייה בסרטים או בגלישה באינטרנט או הפעלה של אופיס אני אראה הבדלים בין 60 הרץ ל-144 או 165 הרץ?

9. שלום, יש לי מסך מחשב מיושן ומעפן. לפני כמה ימים קניתי טלוויזיה SAMSUNG 40D550 LA 40 אינץ'. היא תלויה על הקיר ומסך המחשב החדש אמור להיות מתחתיה על עמדת מחשב. בגלל שכבר יש לי את הטלוויזיה החדשה התקציב לקניית מסך מחשב הוא נמוך - אני מזכיר עד 700 ש"ח. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-יס ותהיה מחוברת למחשב עצמו יחד עם המסך שאני עומד לקנות - הוא יהיה מסך המחשב הראשי. שימושים עיקריים - עיצוב תמונות בעיקר + גלישה באינטרנט ובניית אתרים, פחות בקטע של משחקים, מעבר לזה - בשביל סרטים וסרטונים - יש את הטלוויזיה שגם מחוברת למחשב. מעדיף כמה שיותר מהר לקנות כבר את המסך אולי כבר ביום יומיים הקרובים, לא רוצה להתחיל לחפור יותר מידיי בבדיקות ושאלה: האם יש קשר בין גודל מסך (ואני מדבר על גדלים של בין 2…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כותרת

11. Started by shime,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by n00kie,

ראיתי כל מיני דיבורים באינטרנט על OC למסך שמתבטא בהעלאת קצב הרענון עם תוכנה בשם CRU. העלתי את הקצב של המסך שלי מ60 ל70 בלי בעיות, ול75 אני מקבל מסך שחור בזמן השינוי אבל אחרי זה זה נשאר על 75. נראה לי שרואים הבדל במשחקים ובתנועות חדות על המסך, יכול להיות שזה סתם פסיכולוגי. זה באמת OC? הרי זה לא משנה את הטמפ', האם זה מקצר את אורך החיים של המסך בצורה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. המסך ששירת אותי בנאמנה 4 שנים עד עכשיו - samsung 2333T כבר מלא בפיקסלים שרופים . אני מחפש לכן מסך חדש. התקציב הוא עד 800 ש"ח. המטרות הן הקלדה וקריאה ממושכת, גלישה ומשחקי מחשב. עלתה לי פרסומת של TMS למסך "במחיר חיסול" - LG E2381VR - ב748 ש"ח. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11075 אשמח להמלצות אחרות באותו טווח מחירים, אם יש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tobul,

היי. מיועד למשחקים אופיס ושימוש רגיל במחשב אין משהו מיוחד.... לא יודע איזה גודל עדיף אבל אני מניח שבגלל התקציב הלא גדול זה יהיה 19 (ולפי מה שהבנתי עדיף גם לעיניים) אז איזה המלצות יש לכם חברים? תודה...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by rbox,

אני מתכוון להשתמש ברזולוציה של 800X600- ובעיקר לטקסט, האם במקרה זה עדיף לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1050X1400 או 1200X1600?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. אני תאכלס רוצה לקנות מסך מינמלי לסרטים בFHD לא רוצה השקעה בשמים השאלה היא אם שווה להשקיע במסך הזה גם מבחינת איכות כללית ובעתיד שהוא לא יתקלקל מהר וגם לגבי הרזולוציה הקצת לא רגילה. תודה מראש. ‏LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black‎ יש אותו בKSP ב980 ש''ח אתר יצרן http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2261v.jhtml#

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 1_Nike_1,

מעוניין בהמלצות, תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by As-21,

עד 2000 שקלים. מיועד למשחקים כבדים כמו QUAKE 4 וכו .

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by helical,

היי, אני כרגע רוצה לקנות מסך רחב 22... בנתיים על מה שאני חושב זה SAMSUNG אלו: 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 226BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 מה אתם חושבים? או בכלל לא SAMSUNG?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. אני כבר מחפש שבוע כבר עברתי על כל החנויות הידועות , PANDA , NOA , KSP , NETSHOPS , ....אין כלום צריך לחכות לפחות שבועיים ...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by rafip77,

שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני יודע שזה לא חוכמה שאני רק מציע ואני אשמח לעזור למרות שהידע שלי הוא לא מספיק בשביל להמליץ אבל חשבתי שאולי בכירי הפורום יכולים לבנות טבלה של מסכים מומלצים וכך למנוע חלק גדול מהשאלות או לפחות לתת את ההמלצות שלהם למסכים כי באמת ניתן להמליץ על מסכים רבים וזה גם עניין אישי של כל אחד. בכל מקרה חשבתי על טבלה מסוג כזה שאולי כן יכולה לעזור לרבים מהחברים שנכנסים לפורום זה ומבקשים חוות דעת על מסך כזזה או אחר: עמודות בטבלה: טווח מחירים מטרת המסך (משחקים/גרפיקה וכדומה) שם המסך המומלץ (או המסכים בקטגוריה) מה אתם אומרים? אשמח לעזור כמובן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. http://m.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902891-64/47351980 אשתי עובדת על שתי מסכים וזה מאוד עוזר לה. הייתי רוצה לקנות לה את המסך הנ״ל 1. האם זה מסך טוב. מישהו מכיר? 2. האם זה מחיר טוב? 3. האם אפשר לפצל מסך לשתיים באמצעות תוכנה מסויימת או באמצעות התוכנה של הכרטיס מסך? 4. יש לי נייד של דל עם widi האם המסך הזה תומך? אם לא, אז האם אפשר לחבר לו מתאם ליציאת הhdmi שתומך בwidi? 5. בכלל מסך כזה גדול בשימוש למחשב האם מישהו התנסה מבחינת נוחות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.